Epilacija iplaser

Puno raspolaganje kosom na neželjenim mjestima - ovo je jedan od najvažnijih problema ženama koje prate njihov izgled i ljepotu. Dugi niz vremena takve metode poput brijanja smatraju se posljednjim sredstvom, a postupci s voskom i šećernom pecivom postaju popularni. Međutim, čak i nakon takvih radikalnih metoda, kosa i dalje raste i može izazvati nelagodu.

Na sreću, sada se razvijaju inovativne metode za uklanjanje dlaka, što zaista može pomoći u rješavanju ovog problema jednom zauvijek. Jedan od ovih novih proizvoda bio je sustav za uklanjanje dlaka Iplazer.

Što je to?

IpLazer je relativno novo razvijeni uređaj za foto-lasersko uklanjanje dlaka određenih područja kože. Da bi razumjeli njegove značajke, trebalo bi se razlikovati pojmovi "depilacija" i "epilacija".

Depilacija se odnosi na kratkotrajno uklanjanje dijela kose koja strši iznad površine kože. Klasičan primjer je stroj za brijanje s oštricama ili uporaba posebnog elektroničkog stroja za depilator. Glatkoća kože održava se samo nekoliko dana, dok se vlasi ne vrate unatrag. Istodobno, bit će krutiji i gusti, a intenzitet njihovog rasta nakon takvog radikalnog obrezanja samo će se povećati.

Ozbiljnija metoda je uklanjanje dlačica. Temelji se na uklanjanju cijele strukture kose, uključujući žarulju i folikul. Dakle, efekt traje mnogo dulje, a kosa postaje tanja, lakša i manje zamjetljiva.

Vrlo često, kao epilacija, odabiru se postupci sa šećerom ili vrućim voskom, tijekom kojih se dlačice izvlače iz kože uz žarulju. Međutim, takve metode nisu u potpunosti učinkovite i u mnogočemu su inferiorni od IpLazer laserskog uklanjanja dlaka.

Prednost uklanjanja dlaka uz pomoć sustava IpLazer je da je destruktivni učinak izravno na folikula dlake, a da ne utječe na susjedno tkivo kože. Kao rezultat toga, rast kose ne samo usporava, već se zauvijek zaustavlja.

Kako to radi?

IpLazer sustav je u mnogočemu sličan inačicama diodnih ili alexandritnih laserskih uređaja koji su već poznati nama. Učinak uklanjanja dlaka postiže se laserskom zrakom usmjerenom na folikul dlake, koji ima fotokemijski učinak na određenu skupinu tvari potrebnih za naknadni rast tkiva. Međutim, zbog dobre gustoće i koncentracije vala snopa, okolna tkiva kože ostaju potpuno netaknuta.

Glavni "cilj" takvih uređaja je tvar melanin. Ovo je važan pigment koji igra osnovnu ulogu u formiranju jezgre kose i uglavnom se nalazi u folikulima. Lasersko djelovanje ukazuje na točku, povećavajući temperaturu u korijenu vlasi do vrijednosti u kojima je melanin uništen.

Kao rezultat toga, nakon postupka, možete uživati ​​u potpuno glatkoj koži bez ikakvih iritacija i crvenila. Učinak se održava oko mjesec dana. Međutim, lasersko uklanjanje dlaka ne samo uklanja dlake, već brzo smanjuje intenzitet rasta sve dok se ne zaustavi, pa nakon 3-4 postupka na stroju IpLazer vegetacija na neželjenim mjestima nestat će zauvijek.

Značajke i prednosti

Jedinstvenost sustava IpLazer je da uređaji temeljeni na njoj imaju svjetlosnu valnu duljinu od 755 do 1064 nanometara. Istodobno, oni mogu kombinirati svojstva standardne diode ili aleksandritnog lasera, koji utječu na pigment melanina i dvolovnog neodimijskog lasera koji utječe na protein keratina. Lako je shvatiti da je učinkovitost ove metode puno veća, a puni rast kose može prestati nakon 2-3 postupka.

Za razliku od sličnih sustava, uređaji temeljeni na IpLazeru, primjerice popularnom 1S Pro modelu, u jednoj sekundi ne čine jedan, već tri lokalna impulsa. Jaz između bljeska je dosta dovoljno da se okolni tkivo dermisa malo opusti, no učinak na folikul dlake kumulativan je u prirodi zbog visoke koncentracije i točnosti grede.

Također važna inovacija Innivatione, koja je razvila sustav IpLazer, je mogućnost epilacije za šesti fototip kože. Ako je prethodno tamna i preplanirana koža bila kontraindikacija za upotrebu diodnih ili alexritnih lasera, sada to možete zaboraviti!

Osim toga, postoje i druge pogodnosti:

  • Kompletna bezbolnost postupka, čak i kod prerade tankog i osjetljivog područja kože;
  • Sposobnost uklanjanja tanke i bijeljene kose;
  • Jednostavnija primjena laserskog zračenja i točnije ekspozicije;
  • Postupak je mnogo brži;
  • Niski trošak potrošnog materijala također eliminira potrebu za predobradom gelom. Zbog toga je upotreba uređaja uređaja IpLazer dostupna svima;
  • Mogućnost provođenja postupka na svim tipovima kožnih fototipa, uključujući šestu;
  • Sigurnost.

kontraindikacije

Unatoč svojoj sigurnosti, novost se i dalje smatra punom medicinskom procedurom, budući da laser ima vrlo ozbiljan fototermalni i fotokemijski učinak na tijelo.

Postoje brojne kontraindikacije koje su razlog za daljnje konzultacije s liječnikom prije nego što odete na lasersku depilaciju:

  • Veliki broj mola na mjestu, koje će obraditi majstor. Moles se općenito smatra vrlo osjetljivim mjestom, tako da njihova oštećenja mogu uzrokovati pojavu tumora i drugih neugodnih posljedica;
  • Razne akutne bolesti, uključujući infektivne, kao i egzacerbacije kroničnih stanja;
  • Dijabetes melitus;
  • Trudnoće ili dojenje;
  • Antibakterijski i anestetički lijekovi;
  • Pojedinačna netolerancija na lasersko zračenje.

Preporuke stručnjaka

Da bi Iplaser uklanjanje dlačica ići što učinkovitije, to će zahtijevati ne samo marljivost i profesionalnost majstora, nego i kompetentna priprema od samog klijenta i poštivanje svih preporuka.

  • Budite strpljivi. Da bi se postiglo potpuno uklanjanje dlaka može zahtijevati mnogo više od jednog postupka. Do danas, niti jedan majstor neće se obvezati reći točno koliko je sjednica za koju je potrebna vrsta kože kako bi se postigao maksimalni rezultat. U prosjeku, u pravilu, može potrajati od 4 do 10 postupaka s intervalom od 1 mjeseca;
  • Na dan postupka, odbijaju brijanje. Kratku možete skratiti strojem ili trimerom najkasnije 24 sata prije laserske epilacije. Potrebno je da duljina vlasi bude barem 1-2 milimetra, što će smanjiti rizik od traume kože;
  • Tri dana prije postupka, kao i unutar tri dana nakon toga, trebali biste odustati od bilo koje vrste pilinga i ribanja kože. Također tijekom tjedna, odbijaju posjetiti salone za sunčanje i plaže;
  • Ako vaša koža ima svježu ružičastu boju, postupak se najbolje odgađa oko 3-4 dana;
  • Nemojte koristiti proizvode za njegu kože na dan epilacije. To se osobito odnosi na kozmetiku koja se proizvodi na bazi ulja. Njegova prisutnost na površini tijela može izazvati kemijsku opekotinu ili laserski postupak učiniti beskorisnim.

Učinkovitost i recenzije

Do danas, lasersko uklanjanje dlaka IpLazer se smatra jednim od najboljih izbora za one koji će se riješiti viška vegetacije. Uređaji temeljeni na ovom sustavu jamče skoro potpunu uklanjanje dlaka i postupni prestanak rasta, bezbolan i brz postupak.

I klijenti i majstori pozitivno reagiraju na korištenje IpLazera. Zbog svoje jedinstvenosti, takav sustav omogućava postupke u gotovo svim situacijama i ima manje kontraindikacija.

Saznat ćete više o epiliranju Iplaser-a iz sljedećeg videozapisa.

Lasersko uklanjanje dlačica - pregled

Uređaj 1S PRO bezbolno oslobađa neželjenu kosu!

Jučer sam napravio treći postupak: obrađivao sam bikini, pazuha, ruke i iznad gornje usne. A to je samo 3000 rubalja! U usporedbi s konvencionalnim laserom 1S PRO od proizvođača, Innovatione radi čuda. Pokušajte sami - provjerite istinitost mojih riječi!

Prvo, dug postupak - 2-5 minuta. Ručka hladi kožu, osjećate trnce, ali ne divlje boli, kao kada se tretira s konvencionalnim laserom. A što učinkovitost! Morate napraviti maksimalno 8 postupaka za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Moja "vegetacija" smanjena je na 80%. Rast kose mnogo se usporio.

Ova je jedinica skovana 2017. godine. Konačno, oni su izumili nešto vrijedno. U međuvremenu, napominjem da je trošak postupka u gotovo svim gradovima ne više od 1.500 tisuća za bikini. Podsvjesne - samo 500 rubalja.

Prije nego što odete na postupak, pratila sam cijeli Internet. Neke pozitivne povratne informacije. I savjetujem ti, djevojke! Zašto potrošiti isti novac na shugiranje, kada možete napraviti laser i istodobno koristiti britve, što je nemoguće s drugim tipovima uklanjanja dlaka. I što je najvažnije - ne pojavljuju se urastao vlasi.

Proizvođač kozmetičke opreme Innovatione - recenzije

Tvrtka Innovatione proizvodi profesionalne kozmetičke jedinice pod brandom Innovatione (Innovayshin) i isporučuje ih diljem Rusije, provodeći obuku osoblja

Recenzije tvrtke "Proizvođač kozmetičke opreme Innovatione"

Radim za 1S PRO već pola godine. Sve odgovara. Postupak za klijente je manje bolan (hlađenje je ugrađeno u ručku). Djeluje učinkovito - s "povoljnim" tipom kose i kože (tamna, debela kosa i fer koža), kosa potpuno ispadne nakon tečaja u 4 tretmana. Rekli su poslati na uslugu Svi pregled

nakon što snimamo 300 tisuća bljeskova. Tijekom rada. Cijena uređaja i kvalitete koju stvarno volim Oh, i da. Veliki stup je da možete raditi na uređaju bez posebnog medicinskog obrazovanja.

Svakako proizvođači cijena / kvalitete

Ponekad je teško doći do menadžera.

Ja, također, postala sam žrtva ovog pogrešnog shvaćanja da lasersko uklanjanje dlačica trajno uklanja kosu. U Nizhni Novgorod, takve usluge su još uvijek skupi, a ne da u Moskvi - samo 7,500 rubalja za jednu nogu. I oglašeno u skladu s tim - jednokratno veliki otpad i rezultat je zauvijek! Otišao sam i čitav pregled

Očekivao sam čudo, što se općenito nije dogodilo. Nakon dvije sesije, nisu svi kose ispali i na nekim zasebnim područjima. Kad sam se preselio u Moskvu, otišao sam u Iplaser, na savjet mojih prijatelja. Nije bilo bolno (na postupku u donjem dijelu ponekad se trnula i nakon toga je bilo snažno iritacija). Ali kosa još uvijek ne bi ispala u potpunosti. Neki su pali, neki od njih su se raspali nakon 2 tjedna, a neki ostali. U salonu su mi objasnili da folikuli dlake nejednoliko dozrijevaju i jednostavno je nemoguće istodobno ih iskorijeniti. Za to će biti potrebna 4 do 8 sesija u intervalima. I još više, to je nemoguće učiniti zauvijek - oni imaju sposobnost da ponovno rastu. To, naravno, nije ono što sam prvotno očekivao, ali sam za sebe odlučio da je još racionalnije od britve ili depilacije.

Bezbolno, stroj hladi kožu. Učinkovito s postupcima punog kolegija.

U 1S PRO, u usporedbi s drugim laserskim uređajima, nisam pronašla nikakvih poteškoća

Lasersko uklanjanje dlaka

8 godina na mjestu
Korisnik # 234991

Pozdrav svima djevojke, gdje u Minsku čine epilaciju na safirni laser, točnije 1s pro?

Sapphire? Ozbiljno? A što niste zadovoljni normalanim laserima?

Ne želim uzgajati nepotrebnu raspravu. Volim specifične odgovore na određena pitanja)

6 godina na gradilištu
Korisnik # 575584

Pozdrav svima djevojke, gdje u Minsku čine epilaciju na safirni laser, točnije 1s pro?

Već se raspravljalo o njemu ovdje, google to, izgleda kao kućno željezo i ponosno zove "Prvi svjetski aparat za uklanjanje dlaka". A ostalo znači da su svi vodeći svjetski proizvođači medicinskih lasera bili neprofesionalni? A ovaj je uređaj veličine velike knjige čija je produkcija nerazumljiva - profesionalna. "Nakon takvih izjava bih se odmaknuo od takvih" profesionalaca "!

Citat na web stranici proizvođača:
1S PRO je jedini profesionalni uređaj za uklanjanje dlaka u Rusiji koji je dopušten za rad bez medicinske licence.

U skladu s GOST 55321-2012 Odobreno po nalogu Savezne agencije za tehničku regulaciju i mjeriteljstvo od 29. studenoga 2012. br. 1,605-St - epilacija odnosi se na dodatne usluge u pružanju spa usluga (točka 4.2).

Ranije, terminološki (ne postoje stroge regulatorne definicije), depilacija se odnosi na domaće usluge, a epilacija je klasificirana kao medicinska. Depilacija je karakterizirana kao uklanjanje dlaka uz pomoć kozmetičkih i drugih sredstava i uklanjanje dlaka - kao hardver (foto, laserski uređaji) uklanjanje dlačica s uništenjem folikula dlake. GOST 55321-2012 također se odnosio na uklanjanje dlačica kao potrošačke usluge, i budući da u regulatornim dokumentima tog pojma nema točne definicije, nemoguće je dokazati medicinsku prirodu ove usluge. Jedini kriterij u ovom slučaju bit će registracijski dokumenti za uređaj. To jest, ako uređaj ima registracijsku potvrdu Ministarstva zdravstva Rusije (medicinski), postupak je podložan licenciranju, ako uređaj ima potvrdu o električnom aparatu za uklanjanje dlaka, tada usluga ne podliježe licenciranju.

Profesionalni 1S PRO uređaj za uklanjanje dlaka IPLASER, prvi u Rusiji koji prima ne-medicinsku potvrdu o sukladnosti registriranom kao električni kućanski aparat za uklanjanje dlaka. "- KRAJNICA

Električni KUĆANSKI UREĐAJ za uklanjanje dlaka. I ovo je sve rekao!

1 godina na mjestu
Korisnik # 2227729

Pozdrav svima djevojke, gdje u Minsku čine epilaciju na safirni laser, točnije 1s pro?

A što je on? Koja je razlika od uobičajene?

1 godina na mjestu
Korisnik # 2290595

K vragu, i nadajući se da ću se uz pomoć laserskog uklanjanja dlačica riješiti ove kose

7 godina na mjestu
Korisnik # 410388

Djevojke, kako to radiš? Bikini sam dva puta na ledu Soprana, a kosa mi je ispala (bikini), pa, ne sve. Kao napuštena, opet je rasla, čak i vjerojatno više nego što je bilo, pa možda je činjenica da nije slijedila pravila razmak), ali samo napuštena, a sad želim probati u najsjajnijem (ima i sopranog leda) da, kao što kažu, ima drugu priliku)))

12 godina na mjestu
Korisnik # 68411

U sjeni sam napravio par senzacija i par u lezbijki na laserskom safiru praktički ne raste ispod pazuha, bikini, uz liniju bikinija - čisti, mjesta intimnija, malo više, ali laser je bio slabiji, ipak, nježniji odjeljci. Ali rastu mnogo sporije. Mislim da još jednom u bikiniju ide, a šest mjeseci možete provesti stanku.

7 godina na mjestu
Korisnik # 410388

U sjeni sam napravio par senzacija i par u lezbijki na laserskom safiru praktički ne raste ispod pazuha, bikini, uz liniju bikinija - čisti, mjesta intimnija, malo više, ali laser je bio slabiji, ipak, nježniji odjeljci. Ali rastu mnogo sporije. Mislim da još jednom u bikiniju ide, a šest mjeseci možete provesti stanku.

Pa, u principu, dobar rezultat je Sapphire Palomar? Ne mogu sve odlučiti za njega. Bojim se da će to biti vrlo boooool! Dok izgledam kao soprano led!

12 godina na mjestu
Korisnik # 68411

Da, palomar izgleda tolerantan za mene))) Da, i tu u ovom trenutku, milisekunda koja traje

7 godina na mjestu
Korisnik # 410388

Jučer sam otišao u Scheinast na Independence, stvarno mi se sviđao centar, stav, doktor je bio ugodan, osjećao sam se vrlo ugodno! Načinio sam led na mojoj soprani (pazuha, bikini, kukovi), bezbolno (malo bikini spalili), sada čekamo.

6 godina na gradilištu
Korisnik # 602154

Ja sam napravio bikini uklanjanje dlačica u Lesanta 7 puta s pauzom od 4 tjedna. Zatim je napustila - mislio sam da je sve u redu - tako je došao njezin san. Ali ne i dva mjeseca kasnije su se ponovno razvili, iako pola manje, a ne tako teški. Prošlo je godinu dana - ne postaju sve gušći. Ostalo na istoj razini. Želim nastaviti borbu, Medlaz je vrlo preporučljiv, kažu da nije ozlijeđen, a rezultat je dobar. Na palomaru u Lesantu sam osobno bolesna, ali cijena s kuponom s kremom zasigurno je zadivljujuća. U Medlazu je skoro 2 puta skuplji. Mogu li dobiti nove recenzije o lokalnom laseru?

6 godina na gradilištu
Korisnik # 575584

Nisam to učinio sam u Medlazu, napravio sam djevojku, rezultat je bio skromniji, mnogo više nego što sam učinio nakon Palomara, pa mislim da je individualna, ali mislim da je to 2 puta bolje, malo je vjerojatno.

6 godina na gradilištu
Korisnik # 512597

Planiram ići za uklanjanje dlačica u Lesantu! Nisam sunčao 3 tjedna, ali tan još uvijek postoji. Je li bolje čekati dok se tan sažme ili, što je najvažnije, da nije svježa?
U samom centru su rekli da 2 tjedna prije ne sunčanja! ali još uvijek ne može ni svjež tan utjecati na kvalitetu uklanjanja dlaka?

8 godina na mjestu
Korisnik # 236939

Planiram ići za uklanjanje dlačica u Lesantu! Nisam sunčao 3 tjedna, ali tan još uvijek postoji. Je li bolje čekati dok se tan sažme ili, što je najvažnije, da nije svježa?
U samom centru su rekli da 2 tjedna prije ne sunčanja! ali još uvijek ne može ni svjež tan utjecati na kvalitetu uklanjanja dlaka?

Kvaliteta uklanjanja dlačica neće utjecati na točno, samo svježi opekotine mogu uzrokovati opekline, pa je bolje čekati 3-4 tjedna.

6 godina na gradilištu
Korisnik # 512597

Planiram ići za uklanjanje dlačica u Lesantu! Nisam sunčao 3 tjedna, ali tan još uvijek postoji. Je li bolje čekati dok se tan sažme ili, što je najvažnije, da nije svježa?
U samom centru su rekli da 2 tjedna prije ne sunčanja! ali još uvijek ne može ni svjež tan utjecati na kvalitetu uklanjanja dlaka?

Kvaliteta uklanjanja dlačica neće utjecati na točno, samo svježi opekotine mogu uzrokovati opekline, pa je bolje čekati 3-4 tjedna.

Hvala ti toliko. inače sam bio zabrinut da će utjecati na kvalitetu epilacije (((

7 godina na mjestu
Korisnik # 410388

Vrlo mi je drago što je moje putovanje u shaynest! Bikini gotovo da je sva kosa pala (nisam to očekivao), a moje pazuha su dobre, bokovi još nisu jasni! Vrlo sam zadovoljan, nastavit ću, već sam se prijavio za sjenke!

5 godina na mjestu
Korisnik # 836984

Također ću govoriti. Danas sam napravio lice klijenta (ja sam gospodar). Prije toga, otišao sam godinu dana (cijelu godinu) na laser u Medlazu. Kosa lica - i nećete ni razmišljati o laseri - uobičajenom muškom čekiru. Od profesionalaca: gotovo da nije bilo krvi od krvi (normalno je stezala kožu i odmah pritisnula prst, tako da posude nisu pulsiraju, odmah liječene klorheksidinom i šavom), prema klijentu, bol je bio kao na laseru (samo tamo spaljena, a potom bolna), Od minusa: nakon lica, obrazi ispod očiju (jagodice) bili su poput maka, samo su čekinje iznad i ispod usana i brade nekoliko puta otišli (mješavina pastije bila je debela i srednja), to jest, dosta trzaja i postupak zbog toga neugodne, sitne dlake na licu (do 1 mm) nisu u žurbi uklonjene, pa stoga jedan postupak za uklanjanje najmoćnijih žarulja (kako bi se smanjio broj dlačica za 10-20 puta kao i obično dogodio se nakon prvog shugiranja) mislim da nije dovoljno. Klijent je ostao nezadovoljan laserom (gdje količina kose nije bila naročito bolna na licu tijekom lasera iako je ostala ista, gdje su za njega (brada i brkovi) bile postavljene mini-opekline, kosa je postala manje uobičajena, ali je njihova krutost ostala). Sada je nada šuganja, zbog brijanja kože vrlo razdražena.
To je ono što ja? Osim toga, ono što se radi u Medlazu nije baš dobro (o najsjajnijim pozitivnim kritikama). A ako imate tvrdu, dlakavu kosu (bikini, pazuha, noge), tada efekti lasera neće biti. Od svih prijatelja koji su zadovoljni rezultatom lasera, gotovo svi imaju tanke plave kose, od kojih nije bilo mnogo. Mislim da najprije morate izvaditi tanku i mekom kosu iz tvrde kose (ako je uopće, u načelu, moguće), a zatim otići na laser koji će završiti "ovu malu stvar". Smanjite debljinu kose koja može širiti ili vosak (netko to).

prema rezultatima, izgubio sam dah, koristeći 10% sprej za lidokain, bolovao tijekom postupka, senzacija nije bila ugodna, u budućnosti ću upotrijebiti samo Emla, naručila sam s marginom. Djevojke koje treba kontaktirati, podijeliti. viber / tel +375292619972

sprej za lidokain daje anestetički učinak samo kada se primjenjuje na sluznice. I nanesite ga na kožu - poput mrvice))) Zatim je bolje primijeniti mentol ili komad leda.

kažu nakon laserskog uklanjanja dlaka i dalje opekline je normalno? još uvijek neka vrsta zračenja? Nije li štetno za čestu uporabu?

to sve ovisi o dubini folikula dlake (to je poput rosa na vosku i šokiranju, - za neke, to je more svaki put, a za druge to se uopće ne događa). Laser učinak je da se spali cijeli mahuna, ako je pod utjecajem duboke okreće i razina dermisa i tamo i opekline, naravno, ako je frekvencija kose prevrtanja na 1 kvadratni cm. Od kože.

Pregled inovacija Rusiji

Djevojke, napravio sam lasersko uklanjanje dlaka koristeći novu tehnologiju IPLASER na stroju za uklanjanje dlaka 1S PRO. Koža je već sjajna, glatka, sjajna. Idite i pokušajte! Nećete požaliti. Preporučujem svima!

Nedavno je Internet naišao na novi razvoj, tehnologiju 1S PRO tehnologiju IPLASER. Samo slučajno sam vidio komentare o njemu. Ja često čitam komentare, moram znati da klijenti vole više, jedini način da se održi ugled salona. Djevojke su pisale o bezbolnom postupku. Odmah sam pronašao ovaj uređaj na internetu. Proizvodnja u Rusiji, koja me ugodno iznenadila. Obilježja su stvarno pozitivna, odlučio sam da bi nam svakako potrebna takva tehnologija. Ali nisam očekivao takav priliv ljudi. Riječi doslovno za dva tjedna. Ovo je vrlo dobar pokazatelj. Mislim da je vrijeme za promjenu starih uređaja na ovaj. Jer stvarno opravdava sredstva.

Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Stranice 1

Da biste ostavili poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [14]

1 Tema od Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • pridošlica
  • Ocjena: 2
  • Registrirano: 07/09/2015
  • Postovi: 1

Tema: Kozmetika za aparate! Koji brand odabrati?

Koju marku uređaja radite? Kako se osjećaš o Silver Foxu? Tražite novi salon za estetiste

2 Odgovor od alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 07/10/2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Pozdrav, Anna Grigoryan! Nudim vam kinesku marku Peking Kiers. vodeći kineski brand. ne samo da vam pruža visoko kvalitetan uređaj, već i dugoročnu podršku.
S POZOROM
ALEX

3 Odgovor od alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 07/10/2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Ovdje je kontakt:
Peking Kiers Science Technology Co., Ltd

Dodati. # 41 Nanhuan Rd, grad Jiugong
Daxing District, Peking, Kina.

Tel.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax: + 86-10-67869445
Mobilni / Whatsapp: + 86-17706713871
Web stranica: http://en.kiers.com.cn
E-adresa: [email protected]

4 Odgovor od Elene Guseva 08/01/2015 10:48:19

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Kupio sam IPLASER 3S-PRO od Inovacije. Besplatna dostava, obuka, usluga.
Ali najvažniji postupak je apsolutno bezbolan - samo se toplina osjeća, postupak je ugodan kupcima, nakon prvog tretmana kosa ostaje nakon jednog i polog / dva tjedna. Radio je na diodnom laseru i alexandritu. Skupni potrošni materijal i postupci na bikiniju / nosogubku teško je, klijent ponekad povlači dio tijela zbog visoke temperature. Zato je dobro da su se uvjerili da kupuju IPLASER tehnologiju. Oni su u Moskvi, možete doći do show room i isprobati sve tehnologije. Njihov telefonski broj je 8 929 900 30 80, menadžeri se zovu Zakhar.
innovatione.ru

5 Odgovor od Glushkov Alexander 28.08.2015. 4:15:26

  • pridošlica
  • Ocjena: 27
  • Registrirano: 28.08.2015
  • Poruke: 5

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Predlažemo vam da upoznate marku opreme ADSS /
Poznati proizvođač visoko kvalitetne i tehnološke opreme za kozmetologiju, koja ima brojne međunarodne certifikate i licence, nagrade.

U procesu proizvodnje proizvodnih uređaja koriste se komponente proizvedene u SAD-u, Japanu, Njemačkoj.

Naša tvrtka opskrbljuje ADSS opremu izravno od proizvođača, na najnižim cijenama (mi ga službeno nosi). Pružamo isporuku, instalaciju, konfiguraciju opreme. Vodimo edukaciju osoblja uz naknadno izdavanje potvrde.

Nudimo kozmetičke uređaje za postupke:

- lasersko uklanjanje dlačica;
- fotoepilacija - pomlađivanje fotografija;
- Podizanje RF (radio frekvencija);
- Fototerapijski tretman kože (PDT serijski uređaji);
- frakcijski (particionirani) CO2 laseri - za liječenje ožiljaka, znakova opeklina, postoperativnih ožiljaka i sl.;
- uklanjanje tetovaža, freckles, moles, patološka pigmentacija kože;
- ultrazvučna liposukcija (kavitacija).

Također u našem asortimanu multifunkcionalne kozmetičke opreme:

- Uređaji serije VE - Svjetlo za uklanjanje dlaka E-Light (E-Light) (IPL + RF-lifting);
- 6S Beauty System, koji uključuje ultrazvučnu kavitaciju, jedan - tripletni RF (radio val) sustav i LPG - vakuumska masaža.
- I još mnogo toga.

Možete se upoznati s asortimanom ADSS uređaja na našoj web stranici: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Odgovor od Elena Guseva 28.08.2014. 4:28:19

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Adss, normalan proizvođač, ali 5 ruku diodnog lasera umrlo je za pola godine... 5 komada. Svaki je vrijedan 300 tisuća, iako Kinezi kažu da je safir u ruci, njemački emiter.. To je sve laž. Svi kineski nametaju nisku cijenu i ne stavljaju safir. Jako loše, kad kozmetolog oslikana dan, i ovdje opet, i razbio ručku) potrebno je nazvati i otkazati sve.. ((1s pro jedinica Innovatione, stvorena je kako bi se uklonili kose. Tehnologija je IPLASER. Rad je povoljnija u odnosu na dužnika, potrošni materijal materijali su mnogo jeftiniji.

7 Odgovor od Glushkov Alexander 28.08.2014. 16:51:52

  • pridošlica
  • Ocjena: 27
  • Registrirano: 28.08.2015
  • Poruke: 5

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Adss, normalan proizvođač, ali 5 ruku diodnog lasera umrlo je za pola godine... 5 komada. Svaki je vrijedan 300 tisuća, iako Kinezi kažu da je safir u ruci, njemački emiter.. To je sve laž. Svi kineski nametaju nisku cijenu i ne stavljaju safir. Jako loše, kad kozmetolog oslikana dan, i ovdje opet, i razbio ručku) potrebno je nazvati i otkazati sve.. ((1s pro jedinica Innovatione, stvorena je kako bi se uklonili kose. Tehnologija je IPLASER. Rad je povoljnija u odnosu na dužnika, potrošni materijal materijali su mnogo jeftiniji.

Koji uređaj o kojem govorimo?
Radimo sa proizvođačem prve godine, zabilježena je samo jedan slučaj kvara opreme (kavitacija uređaja), problem je riješen od strane naših stručnjaka na sljedeći dan, soveshenno slobodan, i to unatoč činjenici da je jamstveni rok (12 mjeseci) je istekao.

Što se tiče kineskih proizvođača, nema potrebe za prahom ljudi glave i igranja stereotipa. Mnogo godina leži međunarodna tvrtka koja opskrbljuje europsko i američko tržište. Malo je, vjeruj mi.

No, o uređaju koje tako marljivo promičete, nekako nisam čuo REAL dobre kritike. Ovo sam ja u međuvremenu. U svakom slučaju, želim vam uspjeh.

P.s. Usput, uređaj koji oglašavate također se proizvodi u Kini. Ako je to)

Uredio Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Odgovor Elene Guseva 28.08.2014 17:09:08

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

haha)) jedna kavitacija) pa sam te vjerovala)) jeste li prodavači)) prodati tehnologiju prije stotinu godina, nemojte misliti o kvaliteti proizvoda. koliko jedinica koje sam kupio od ADSS.. Pogotovo diodni diodni laseri ne savjetuju uzimanje Kine na sve.

Bez obzira gdje isporučuju uređaje, čak iu prostoru. Ne mogu razlikovati čelik od bakra, provela sam cijelu godinu... 8 mjeseci proveo u tvornici i bio je ADSS) Dakle, ne možete mi reći kakva je dobra kvaliteta.

Što se tiče uređaja, oni su manje naučili prikupiti sve vrste IPL E-Light, ND yag lasera, ali su jako bolesne tehnologije i moramo biti vrlo strpljivi u postupku (osim za ND YAG). Ne znam kako rade duboki bikini na primjer)) Ne preporučujem da diodni laseri kupuju od svih kineskih, bez obzira na Adss toplaser ili bilo koji drugi. Čak i ako su umetnute u ručku diodnika njemačke tvrtke Đilas hladnjaka cijenu uređaja kada postane negdje 1400000 ne znam koliko kvaliteta će biti bolje, jer sve ostalo će biti kineski.

Oni rade za mase i ne prate kvalitetu, iako znaju da je sranje. To je u redu stvari za njih.
Kina nema profesionalne uređaje, ako imate veliki poprečni kupca.. Perilica će se pregrijati i morat ćete im dopustiti da se ohladi na neko vrijeme.. Tijekom postupka, drška je također vrlo zagrijan, Iza kako je to uobičajeno kvarcnog stakla! I ima vrlo loše izmjene topline. Općenito, to su igračke, a ne uređaji.

IPLASER tehnologija je stvorena za ogroman tok klijenata, tako da ljudi ne bi tolerirali bol postupka

Uređena Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Epilacija Iplaser: laserski sustav 1S Pro, recenzije

Posted by: admin in Fashion 04/06/2018 Komentari Isključeno na Iplaser Epilacija: 1S Pro laserski sustav, recenzije su onemogućeni 217 Pregleda

Epilacija iplaser

Puno raspolaganje kosom na neželjenim mjestima - ovo je jedan od najvažnijih problema ženama koje prate njihov izgled i ljepotu. Dugi niz vremena takve metode poput brijanja smatraju se posljednjim sredstvom, a postupci s voskom i šećernom pecivom postaju popularni. Međutim, čak i nakon takvih radikalnih metoda, kosa i dalje raste i može izazvati nelagodu.

Na sreću, sada se razvijaju inovativne metode za uklanjanje dlaka, što zaista može pomoći u rješavanju ovog problema jednom zauvijek. Jedan od ovih novih proizvoda bio je sustav za uklanjanje dlaka Iplazer.

Što je to?

IpLazer je relativno novo razvijeni uređaj za foto-lasersko uklanjanje dlaka određenih područja kože. Da bi razumjeli njegove značajke, trebalo bi se razlikovati pojmovi "depilacija" i "epilacija".

Depilacija se odnosi na kratkotrajno uklanjanje dijela kose koja strši iznad površine kože. Klasičan primjer je stroj za brijanje s oštricama ili uporaba posebnog elektroničkog stroja za depilator. Glatkoća kože održava se samo nekoliko dana, dok se vlasi ne vrate unatrag. Istodobno, bit će krutiji i gusti, a intenzitet njihovog rasta nakon takvog radikalnog obrezanja samo će se povećati.

Ozbiljnija metoda je uklanjanje dlačica. Temelji se na uklanjanju cijele strukture kose, uključujući žarulju i folikul. Dakle, efekt traje mnogo dulje, a kosa postaje tanja, lakša i manje zamjetljiva.

Vrlo često, kao epilacija, odabiru se postupci sa šećerom ili vrućim voskom, tijekom kojih se dlačice izvlače iz kože uz žarulju. Međutim, takve metode nisu u potpunosti učinkovite i u mnogočemu su inferiorni od IpLazer laserskog uklanjanja dlaka.

Prednost uklanjanja dlaka uz pomoć sustava IpLazer je da je destruktivni učinak izravno na folikula dlake, a da ne utječe na susjedno tkivo kože. Kao rezultat toga, rast kose ne samo usporava, već se zauvijek zaustavlja.

Kako to radi?

IpLazer sustav je u mnogočemu sličan inačicama diodnih ili alexandritnih laserskih uređaja koji su već poznati nama. Učinak uklanjanja dlaka postiže se laserskom zrakom usmjerenom na folikul dlake, koji ima fotokemijski učinak na određenu skupinu tvari potrebnih za naknadni rast tkiva. Međutim, zbog dobre gustoće i koncentracije vala snopa, okolna tkiva kože ostaju potpuno netaknuta.

Glavni "cilj" takvih uređaja je tvar melanin. Ovo je važan pigment koji igra osnovnu ulogu u formiranju jezgre kose i uglavnom se nalazi u folikulima. Lasersko djelovanje ukazuje na točku, povećavajući temperaturu u korijenu vlasi do vrijednosti u kojima je melanin uništen.

Kao rezultat toga, nakon postupka, možete uživati ​​u potpuno glatkoj koži bez ikakvih iritacija i crvenila. Učinak se održava oko mjesec dana. Međutim, lasersko uklanjanje dlaka ne samo uklanja dlake, već brzo smanjuje intenzitet rasta sve dok se ne zaustavi, pa nakon 3-4 postupka na stroju IpLazer vegetacija na neželjenim mjestima nestat će zauvijek.

Značajke i prednosti

Jedinstvenost sustava IpLazer je da uređaji temeljeni na njoj imaju svjetlosnu valnu duljinu od 755 do 1064 nanometara. Istodobno, oni mogu kombinirati svojstva standardne diode ili aleksandritnog lasera, koji utječu na pigment melanina i dvolovnog neodimijskog lasera koji utječe na protein keratina. Lako je shvatiti da je učinkovitost ove metode puno veća, a puni rast kose može prestati nakon 2-3 postupka.

Za razliku od sličnih sustava, uređaji temeljeni na IpLazeru, primjerice popularnom 1S Pro modelu, u jednoj sekundi ne čine jedan, već tri lokalna impulsa. Jaz između bljeska je dosta dovoljno da se okolni tkivo dermisa malo opusti, no učinak na folikul dlake kumulativan je u prirodi zbog visoke koncentracije i točnosti grede.

Također važna inovacija Innivatione, koja je razvila sustav IpLazer, je mogućnost epilacije za šesti fototip kože. Ako je prethodno tamna i preplanirana koža bila kontraindikacija za upotrebu diodnih ili alexritnih lasera, sada to možete zaboraviti!

Osim toga, postoje i druge pogodnosti:

  • Kompletna bezbolnost postupka, čak i kod prerade tankog i osjetljivog područja kože;
  • Sposobnost uklanjanja tanke i bijeljene kose;
  • Jednostavnija primjena laserskog zračenja i točnije ekspozicije;
  • Postupak je mnogo brži;
  • Niski trošak potrošnog materijala također eliminira potrebu za predobradom gelom. Zbog toga je upotreba uređaja uređaja IpLazer dostupna svima;
  • Mogućnost provođenja postupka na svim tipovima kožnih fototipa, uključujući šestu;
  • Sigurnost.

kontraindikacije

Unatoč svojoj sigurnosti, novost se i dalje smatra punom medicinskom procedurom, budući da laser ima vrlo ozbiljan fototermalni i fotokemijski učinak na tijelo.

Postoje brojne kontraindikacije koje su razlog za daljnje konzultacije s liječnikom prije nego što odete na lasersku depilaciju:

  • Veliki broj mola na mjestu, koje će obraditi majstor. Moles se općenito smatra vrlo osjetljivim mjestom, tako da njihova oštećenja mogu uzrokovati pojavu tumora i drugih neugodnih posljedica;
  • Razne akutne bolesti, uključujući infektivne, kao i egzacerbacije kroničnih stanja;
  • Dijabetes melitus;
  • Trudnoće ili dojenje;
  • Antibakterijski i anestetički lijekovi;
  • Pojedinačna netolerancija na lasersko zračenje.

Preporuke stručnjaka

Da bi Iplaser uklanjanje dlačica ići što učinkovitije, to će zahtijevati ne samo marljivost i profesionalnost majstora, nego i kompetentna priprema od samog klijenta i poštivanje svih preporuka.

  • Budite strpljivi. Da bi se postiglo potpuno uklanjanje dlaka može zahtijevati mnogo više od jednog postupka. Do danas, niti jedan majstor neće se obvezati reći točno koliko je sjednica za koju je potrebna vrsta kože kako bi se postigao maksimalni rezultat. U prosjeku, u pravilu, može potrajati od 4 do 10 postupaka s intervalom od 1 mjeseca;
  • Na dan postupka, odbijaju brijanje. Kratku možete skratiti strojem ili trimerom najkasnije 24 sata prije laserske epilacije. Potrebno je da duljina vlasi bude barem 1-2 milimetra, što će smanjiti rizik od traume kože;
  • Tri dana prije postupka, kao i unutar tri dana nakon toga, trebali biste odustati od bilo koje vrste pilinga i ribanja kože. Također tijekom tjedna, odbijaju posjetiti salone za sunčanje i plaže;
  • Ako vaša koža ima svježu ružičastu boju, postupak se najbolje odgađa oko 3-4 dana;
  • Nemojte koristiti proizvode za njegu kože na dan epilacije. To se osobito odnosi na kozmetiku koja se proizvodi na bazi ulja. Njegova prisutnost na površini tijela može izazvati kemijsku opekotinu ili laserski postupak učiniti beskorisnim.

Učinkovitost i recenzije

Do danas, lasersko uklanjanje dlaka IpLazer se smatra jednim od najboljih izbora za one koji će se riješiti viška vegetacije. Uređaji temeljeni na ovom sustavu jamče skoro potpunu uklanjanje dlaka i postupni prestanak rasta, bezbolan i brz postupak.

I klijenti i majstori pozitivno reagiraju na korištenje IpLazera. Zbog svoje jedinstvenosti, takav sustav omogućava postupke u gotovo svim situacijama i ima manje kontraindikacija.

Saznat ćete više o epiliranju Iplaser-a iz sljedećeg videozapisa.

1s pro laserske recenzije

Mreža kozmetičkih salona "BEAUTY"

Želim reći veliku hvala momcima iz INOVACIJE. Prije pola godine odlučila je proširiti svoj raspon usluga u svom kozmetičkom salonu Pažljivo sam se približio izboru aparata za uklanjanje dlaka, počeo čitati mnoge članke i recenzije na internetu i došao preko IPLASER uređaja. Nazvao sam telefonski broj i rekao mi sve detaljno i popularno o ovom uređaju, posebno zahvaljujem Zakharu! Nakon razmišljanja, odlučio sam doći u ured i probati ovaj uređaj na sebe. Prije toga posjetio sam najbliži kozmetički salon u svom području gdje je bio diodni laser kako bi usporedio rezultat.

U uredu INNOVATIONE pokušao sam IPLASER na sebi i vidim i vidim! NIJE NIJE UTJECAJ. Nisam ni osjetio bljesak. Nakon 2 tjedna, kao što su rekli, da bi bili precizniji nakon 10 dana, na području IPLASER-a nije bilo gotovo nikakvih kose.

Odlučeno je kupiti svoj prvi laserski uređaj za uklanjanje dlaka IPLASER. U salonu sam postavio prave cijene, a vrijeme isplate uređaja brzo je otišao. Imam 2 salona za ljepotu i nakon 2 mjeseca vidio sam priliku novih kupaca i priljev u optjecaju u prvom salonu gdje se nalazila IPLASER pa sam u svibnju 2016. kupila drugu jedinicu. I ne žalostan!

Hvala na dobrom stroju!

Ravnatelj Salona L.A.L.A. stil »

Htio bih napisati recenziju o tvrtki Innovatione i uređaju za lasersko uklanjanje dlaka IPLASER. Nedavno, prije mene, kao vođa, imao sam zadatak za stjecanje laser za uklanjanje dlačica zauvijek. Dugo sam tražio informacije na Internetu i usporedio različite tipove lasera danas, a imajući iskustva s diodnim laserom, znajući svoje prednosti i nedostatke, odlučili su se za potpuno novi i moderni stroj za epilaciju lasera IPLASER. Ljubazno me je upoznala tvrtka Innovatione koja je organizirala trening i pružila priliku da isprobam ovaj uređaj na korisnike. Tri dana jedinica je stajala u našem salonu, a moje osoblje radilo je na njemu, a ja, naravno, uključujući i. Što mogu reći, uređaj je vrlo jednostavan, a ne ćudljiv u radu ne pregriježi i radi dugo vremena bez zaustavljanja. Bezbolni postupak je nevjerojatan.

Radio sam pola godine na talijanskom laserskom diodu. Uređaj za epilaciju 1S PRO kupio je 1 godinu i 3 mjeseca. Učinak na tanku kosu je bolji s 1S PRO, inače rezultati su otprilike isti. U udobnosti, stvarno nema jednako. Kao i sve. Hvala ti

Prije toga postojao je SHR uređaj za epilaciju. U principu, sve je bilo u redu, ponekad je povrijeđeno, nekoliko je puta bilo opeklina. Radim na IPLASER-u već tri mjeseca. Brzo, učinkovito. bikini bolno ali podnošljivo.

Studio ljepote "Patricia"

Prije tri godine kupili smo vam 3S ELOS, IPL i RF uređaj. Mi ćemo biti u Moskvi - prestat ćemo testirati novi! Pazi na) Opet ćemo se gnjaviti :)

Epilacija IPLASER

IPLASER sustav istovremeno pokriva sve postojeće tipove lasera za uklanjanje dlaka, naime, alexandrite (755 nm), dioda (808 nm) i neodimij (1064 nm). Valna duljina svjetlosti IPLASER od 755 - 1064 nm. Ovaj raspon dopušta sustavu da radi bez ograničenja na fototip kože (1-6 fototipa) od tada Raspon uključuje valnu duljinu neodimijskog lasera, koji je bio prvi na svijetu dizajniran za rad na bilo kojoj boji kože.

Najnoviji 1S PRO laserski stroj za uklanjanje dlaka IPLASER iz Innovatione.

Većina postojećih sustava za uklanjanje dlaka radi po 1 puls u sekundi (1 bljeskalica / 1 sekunda). Ova bljeskalica sadrži vrlo intenzivnu energiju velike snage i, kada je izložena receptorima kože, reagiraju osjećajima boli. jer za njega je stres i veliko opterećenje, kojemu nije predodređen.

U skladu s tim, kako bi postupak bio ugodniji, bilo je potrebno razrađivati ​​sami impuls kvalitativnije, što je učinjeno i kao rezultat inženjera Inovacije. Oni su stvorili uređaj za lasersko uklanjanje dlaka, u kojem se ne pojavljuje jedna bljeska u jednoj sekundi, ali tri na jedno područje odjednom, to jest, energija jednog pulsa podijeljena je na tri bljeska.

To je omogućilo postizanje dodatnog razdoblja opuštanja kože u intervalima između impulsa bljeska. Ovo razdvajanje impulsa smanjilo je bolnost postupka za 60% u usporedbi s drugim sustavima.

Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Stranice 1

Da biste ostavili poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [14]

1 Tema od Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • pridošlica
  • Ocjena: 2
  • Registrirano: 07/09/2015
  • Postovi: 1

Tema: Kozmetika za aparate! Koji brand odabrati?

Koju marku uređaja radite? Kako se osjećaš o Silver Foxu? Tražite novi salon za estetiste

2 Odgovor od alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 07/10/2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Pozdrav, Anna Grigoryan! Nudim vam kinesku marku Peking Kiers. vodeći kineski brand. ne samo da vam pruža visoko kvalitetan uređaj, već i dugoročnu podršku.
S POZOROM
ALEX

3 Odgovor od alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 07/10/2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Ovdje je kontakt:
Peking Kiers Science Technology Co., Ltd

Dodati. # 41 Nanhuan Rd, grad Jiugong
Daxing District, Peking, Kina.

Tel.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax: + 86-10-67869445
Mobilni / Whatsapp: + 86-17706713871
Web stranica: http://en.kiers.com.cn
E-adresa: [email protected]

4 Odgovor od Elene Guseva 08/01/2015 10:48:19

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Kupio sam IPLASER 3S-PRO od Inovacije. Besplatna dostava, obuka, usluga.
Ali najvažniji postupak je apsolutno bezbolan - samo se toplina osjeća, postupak je ugodan kupcima, nakon prvog tretmana kosa ostaje nakon jednog i polog / dva tjedna. Radio je na diodnom laseru i alexandritu. Skupni potrošni materijal i postupci na bikiniju / nosogubku teško je, klijent ponekad povlači dio tijela zbog visoke temperature. Zato je dobro da su se uvjerili da kupuju IPLASER tehnologiju. Oni su u Moskvi, možete doći do show room i isprobati sve tehnologije. Njihov telefonski broj je 8 929 900 30 80, menadžeri se zovu Zakhar.
innovatione.ru

5 Odgovor od Glushkov Alexander 28.08.2015. 4:15:26

  • pridošlica
  • Ocjena: 27
  • Registrirano: 28.08.2015
  • Poruke: 5

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Predlažemo vam da upoznate marku opreme ADSS /
Poznati proizvođač visoko kvalitetne i tehnološke opreme za kozmetologiju, koja ima brojne međunarodne certifikate i licence, nagrade.

U procesu proizvodnje proizvodnih uređaja koriste se komponente proizvedene u SAD-u, Japanu, Njemačkoj.

Naša tvrtka opskrbljuje ADSS opremu izravno od proizvođača, na najnižim cijenama (mi ga službeno nosi). Pružamo isporuku, instalaciju, konfiguraciju opreme. Vodimo edukaciju osoblja uz naknadno izdavanje potvrde.

Nudimo kozmetičke uređaje za postupke:

- lasersko uklanjanje dlačica;
- fotoepilacija - pomlađivanje fotografija;
- Podizanje RF (radio frekvencija);
- Fototerapijski tretman kože (PDT serijski uređaji);
- frakcijski (particionirani) CO2 laseri - za liječenje ožiljaka, znakova opeklina, postoperativnih ožiljaka i sl.;
- uklanjanje tetovaža, freckles, moles, patološka pigmentacija kože;
- ultrazvučna liposukcija (kavitacija).

Također u našem asortimanu multifunkcionalne kozmetičke opreme:

- Uređaji serije VE - Svjetlo za uklanjanje dlaka E-Light (E-Light) (IPL + RF-lifting);
- 6S Beauty System, koji uključuje ultrazvučnu kavitaciju, jedan - tripletni RF (radio val) sustav i LPG - vakuumska masaža.
- I još mnogo toga.

Možete se upoznati s asortimanom ADSS uređaja na našoj web stranici: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Odgovor od Elena Guseva 28.08.2014. 4:28:19

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Adss, normalan proizvođač, ali 5 ruku diodnog lasera umrlo je za pola godine... 5 komada. Svaki je vrijedan 300 tisuća, iako Kinezi kažu da je safir u ruci, njemački emiter.. To je sve laž. Svi kineski nametaju nisku cijenu i ne stavljaju safir. Jako loše, kad kozmetolog oslikana dan, i ovdje opet, i razbio ručku) potrebno je nazvati i otkazati sve.. ((1s pro jedinica Innovatione, stvorena je kako bi se uklonili kose. Tehnologija je IPLASER. Rad je povoljnija u odnosu na dužnika, potrošni materijal materijali su mnogo jeftiniji.

7 Odgovor od Glushkov Alexander 28.08.2014. 16:51:52

  • pridošlica
  • Ocjena: 27
  • Registrirano: 28.08.2015
  • Poruke: 5

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Adss, normalan proizvođač, ali 5 ruku diodnog lasera umrlo je za pola godine... 5 komada. Svaki je vrijedan 300 tisuća, iako Kinezi kažu da je safir u ruci, njemački emiter.. To je sve laž. Svi kineski nametaju nisku cijenu i ne stavljaju safir. Jako loše, kad kozmetolog oslikana dan, i ovdje opet, i razbio ručku) potrebno je nazvati i otkazati sve.. ((1s pro jedinica Innovatione, stvorena je kako bi se uklonili kose. Tehnologija je IPLASER. Rad je povoljnija u odnosu na dužnika, potrošni materijal materijali su mnogo jeftiniji.

Koji uređaj o kojem govorimo?
Radimo sa proizvođačem prve godine, zabilježena je samo jedan slučaj kvara opreme (kavitacija uređaja), problem je riješen od strane naših stručnjaka na sljedeći dan, soveshenno slobodan, i to unatoč činjenici da je jamstveni rok (12 mjeseci) je istekao.

Što se tiče kineskih proizvođača, nema potrebe za prahom ljudi glave i igranja stereotipa. Mnogo godina leži međunarodna tvrtka koja opskrbljuje europsko i američko tržište. Malo je, vjeruj mi.

No, o uređaju koje tako marljivo promičete, nekako nisam čuo REAL dobre kritike. Ovo sam ja u međuvremenu. U svakom slučaju, želim vam uspjeh.

P.s. Usput, uređaj koji oglašavate također se proizvodi u Kini. Ako je to)

Uredio Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Odgovor Elene Guseva 28.08.2014 17:09:08

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

haha)) jedna kavitacija) pa sam te vjerovala)) jeste li prodavači)) prodati tehnologiju prije stotinu godina, nemojte misliti o kvaliteti proizvoda. koliko jedinica koje sam kupio od ADSS.. Pogotovo diodni diodni laseri ne savjetuju uzimanje Kine na sve.

Bez obzira gdje isporučuju uređaje, čak iu prostoru. Ne mogu razlikovati čelik od bakra, provela sam cijelu godinu... 8 mjeseci proveo u tvornici i bio je ADSS) Dakle, ne možete mi reći kakva je dobra kvaliteta.

Što se tiče uređaja, oni su manje naučili prikupiti sve vrste IPL E-Light, ND yag lasera, ali su jako bolesne tehnologije i moramo biti vrlo strpljivi u postupku (osim za ND YAG). Ne znam kako rade duboki bikini na primjer)) Ne preporučujem da diodni laseri kupuju od svih kineskih, bez obzira na Adss toplaser ili bilo koji drugi. Čak i ako su umetnute u ručku diodnika njemačke tvrtke Đilas hladnjaka cijenu uređaja kada postane negdje 1400000 ne znam koliko kvaliteta će biti bolje, jer sve ostalo će biti kineski.

Oni rade za mase i ne prate kvalitetu, iako znaju da je sranje. To je u redu stvari za njih.
Kina nema profesionalne uređaje, ako imate veliki poprečni kupca.. Perilica će se pregrijati i morat ćete im dopustiti da se ohladi na neko vrijeme.. Tijekom postupka, drška je također vrlo zagrijan, Iza kako je to uobičajeno kvarcnog stakla! I ima vrlo loše izmjene topline. Općenito, to su igračke, a ne uređaji.

IPLASER tehnologija je stvorena za ogroman tok klijenata, tako da ljudi ne bi tolerirali bol postupka

Uređena Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Osvjetljava kosu s vodikovim peroksidom: radikalno osvjetljavanje kod kuće

Kako koristiti pastu za sranje u patrone