Uređaj je bumbar za elektrolizu

Visokofrekventna elektroliza je najiskreniji i dobro dokazani način za trajno uklanjanje dlačica. Gotovo svaka moderna klinika ili kozmetički salon opremljena je uređajima za uklanjanje dlaka i koagulaciju.

Značajke uređaja "SHMEL-1000"

ublažiti

Uređaji su vrlo jednostavni za rukovanje, "KUPIO - UKLJUČENO - POČNETO POČINITI". Razvoj epilatora i koagulata proveden je u suradnji s profesionalnim kozmetičarima. Iskorištavanje, pigmentna mjesta - isključeni su prilikom rada na uređajima "Shmel-1000", pod uvjetom da naučite kako ispravno raditi na njima. Videozapisi i materijali za nastavu koji smo vam stvorili pomoći će vam da brzo i lako svladate vještine rada na našim uređajima.

Učiteljska klasa

Poboljšajte svoje vještine i upoznajte se s radom uređaja (flash epilator). Možete podnijeti majstorsku klasu na uklanjanju dlaka pod vodstvom profesionalnih kozmetologa u postojećem kozmetičkom salonu. Važno nam je znati kako raditi s uređajem.

pouzdanost

Proizvodnja pretvorbe u tvornici je visokokvalitetnih proizvoda. Dajemo 18 mjeseci jamstva

Smanjena bol.

Zahvaljujući velikom snagom uređaja i automatskom postavljanju vremena ekspozicije, smanjili smo bol.

Brzo vraćanje.

Nakon 20 sati rada, uređaj će se isplatiti i početi ćete profitirati.

gustoća

Uređaji imaju male dimenzije, udobni i male su težine

Kako sam kupio električni epilator do $ 1000

Primio sam nekoliko pisama i pitao kako sam izabrao i kupio električni epilator. Počnimo od samog početka - zašto sam se počeo uopće raditi i nisam pronašao dobar gospodar.

Krajem 2000. godine posjetila sam 3 postupka elektrolize kod plaćene klinike za ženu koja je radila s tradicionalnom elektrolizom koristeći pisaći stroj sovjetske ere. Nisam imao upale i edeme kao takve, ali bio je vrlo dug i vrlo bolan. Nisam to mogao podnijeti i prebaciti se na lasersko uklanjanje dlaka, jer sam prvi postupak u mom životu omogućio da idem nekoliko mjeseci bez ikakve kose, ali ovaj put učinak je bio mnogo gori: prošao sam dva mjeseca za mjesečne postupke, a kada je strpljivost završila, vidio sam da je moja brava postala dvostruko veća.

Nakon toga, neko vrijeme sam pogodio narodne lijekove, zasjenivši kosu i širenjem tinkturama dok nisam imao brkove u paru s bradom. Otprilike tada sam se vratio na proučavanje problema metoda aparata za uklanjanje dlaka. Izvori su bili vrlo specifični: elektroliza pomaže u svakom slučaju, a na pozadini tradicionalne elektrolize, termoliza i mješavina su poput ugriza komaraca. Našao sam i forum na ruskom jeziku u kojem su članovi zajednice podijelili svoja impresiju elektroepilacije, što su učinili za sebe. Također sam htio, ali za početak sam odlučio provjeriti koliko su učinkoviti i bolni ti praktikanti.

Nakon što sam nazvao nekoliko klinika, salona i privatnih majstora, recenzije na koje mi se obećavalo, prijavio sam se za jednu od njih - ona je imala najviše komentara. Radila je u stanu, naglašavajući jednu od soba za rad. Nije izgledalo baš higijensko. Ležala na kauču, slušala sam njezin govor o tome kako se kosa ponekad tvrdoglavo nije popustila, da toleriram boli itd. Djevojka je radila poput vjetra - u samo sat vremena pročistila je područje guste kose (ostali su se lagali), nisam se sjećao što sam poslao natrag. Jao, nisam uspio spasiti vrat od znojke ili ceste prašine, dobio sam infekciju u mojim ranama, sve je bilo strašno - možete vidjeti u članku o komplikacijama elektrolize. Cijelo ovo vrijeme nastavljam čitati samoučeni forum.

Prošlo je tjedan i pol tjedana: rane su počele izliječiti, a ispod poderanih korica pored prolaza pojavila se nova kosa nakon čira. U drugom postupku, djevojka je radila još brže - uklonila sve u roku od 40 minuta, ali prema kraju sam primijetio krv na pincetama i bila je jako uplašena: to je bila krv koja je bila nabrana, a ne moja. Istoga dana sam stavio nalog za svoj aparat, moleći da je krv na pincetama rezultat patnje zdrave osobe.

Sada radim elektrolizu za sebe nekoliko godina, postupno proširujući područje utjecaja. Nisam požalio zbog kupnje, ali pozivanje na rješenje idealno je također pogrešno.

Prednosti samoelektrolize:

 • 100% siguran od infekcije. Jedan od uobičajenih mitova tvrdi da je sama struja sterilizator. Bojim se zamisliti koliko bi ljudi mogli platiti za tu pogrešku. Radi elektrolize za sebe i nikoga, ne možete razmišljati o ljudskom faktoru.
 • Jeftinije. Elektroliza površine koju sam zainteresirala u prvom trošku je 1000 rubalja na sat + cijena 100 rubalja. Električni epilator košta 20.000 rubalja. Slijedom toga, uređaj je isplatio 20 postupaka. U mom slučaju bilo je malo manje od godinu dana. U ovom slučaju elektroliza na licu zahtijeva oko 3 godine.
 • Smanjujete rizik od infekcije na putu. Nisam uspio zatvoriti područje liječenja kako bih spriječio da infekcija uđe u otvorene rane. To usporava zacjeljivanje kože i povećava rizik od komplikacija.
 • Elektrolizu možete učiniti kad god poželite. Ne odbijam postupke za ljeto, jer mogu priuštiti liječenje lica ujutro, ostati kod kuće do kraja dana. Kao rezultat toga, do sljedećeg dana upala je nestala, možete primijeniti zaštitu od sunca.
 • Postupak možete obaviti čak i zbog 1-2 vlasi. To vrijedi i kada je područje obrade skoro polovica, i da idu na pakao na rogove lijenosti za njih.
 • Dobivate drugu profesiju, barem osnovne vještine za daljnje studiranje.

Nedostaci samoelektrolize:

 • Metoda ovisi o vještini. Počnite naučiti novu profesiju za sebe, pripremite se za činjenicu da neće odmah raditi. Bit ćete mnogo slabiji od utvrđenih majstora u brzini i kvaliteti uklanjanja dlaka. Na kraju, trebat će vam više vremena.
 • Postupanje s majstorom, samo leći, izdržati i platiti. Twisted nad vama, naprezanje oči i pokušava doći u folikul od druge osobe. Plaćate mu novac koji dobivate za ono što ste već jaki.
 • Moći ćete nositi samo lako dostupna mjesta. Na primjer, bradu, vratu i brkovima može se obraditi pomoću povećala, no zidovi se ne mogu potpuno očistiti. Isto vrijedi i za vodeću ruku, pazuha na istoj strani, stražnjicu, kukove iza, anus, bazu leđa, itd.
 • Sami postupate, sami se i sami disciplinirate. Kada ste zabilježeni neko vrijeme, idete na postupak jer imate obveze prema gospodaru. Za sebe, možete oprostiti odgodu postupka, možda ćete biti lijeni za obradu dlačica, tako da će se dan kada se riješite kose pomaknuti.

Popis u nastavku prikazuje gotovo sve modele koji su nekako uhvatili moje oči. Izbacio sam više od pola odjednom: pokazali su se preskupima za raspoložive funkcije ili su suvišne za moje svrhe (na primjer, ne trebam zgrušavanje). Na kraju, postoje tri opcije. Cijene i parametri su relevantni početkom 2017. godine. Neki su modeli već povučeni iz prodaje; u ovom sam slučaju vodio trošak korištenih električnih epilaata. Gotovo svi predstavljeni modeli postavljeni su kao poluprofesionalni električni epilatori s niskim troškovima.

Elektroliza - pregled

`" * ° •. ✿ ✿ ✿ • ° * " Elektroepilacija - trajno uklanjanje dlačica? Ogroman pregled bikinije elektroepilacije, sve prednosti i nedostatke, u usporedbi s fotoepilacijom, kao i iskustvo elektroepilacije kod kuće. "* *"

Dobar dan svatko! ✿

Danas želim razgovarati o svom iskustvu u bikini elektroepilaciji. Već sam pisao o foto epilaciji (koja mi nije pomogla), pa je to bio prijelaz s razočaranjem o uklanjanju dlačica.

Imam malo više dlaka na mom tijelu od obične djevojke, čak se i stidim nositi kupaći kostim (ispričavam se za tako intiman detalj). Dugo sam se borila s dlačicama, a ja nisam ništa učinio s njima - obrijao sam, uklonio kosu, napravio shugaring (koristio sam smjesu kuhati i koristio kupljenu), otišao na fotosepilaciju, a sada sam dobio elektrolizu. Čak sam u mladosti pokušao "bake recept" za uklanjanje dlačica, ali čak i tamo je neugodno reći. Mogu samo reći da sam koristio kalijev permanganat i kadu za to. Pokušao sam olakšati kosu na nogama bojom, ali to je još uvijek bilo u školi

Iz svega ovoga sam saznala za sebe da:

1. Nije tako lako riješiti se kose, čak i ako negdje na internetu pišu recenzije poput "Nakon uklanjanja dlaka sa šećerom, one postaju tanje, a onda uopće ne rastu!" Ili "zalijevam kosu s ekstraktom cedra i svi su se ispali! "- ne vjerujem. Da, nakon što su izvukli (a ne brijanje), postaju mekani, ali ne nestaju nigdje, rastu dok rastu, a ako napustite, ponovno će biti teški.

2. Nakon svih manipulacija, granica rasta tamne kose raste, pa je bolje odabrati samo jedan, ali pravi način (i gospodar dobra)

Nakon slijedeće ljetne "bez plaže", odlučio sam s nečim završiti kosu. Nakon što sam pročitao recenzije o elektroepilaciji, odlučio sam to učiniti, možda bi mi to pomoglo. Pronašla je odgovarajući kozmetički salon, nazvan, prijavljen. Odmah sam upozoreno da je gospodar slab srca i "ne radi duboki bikini". Pa, nisam to ni trebao, samo uz konturu donjeg rublja.

U salonu me upoznala mlada djevojka, dovela me u ured, stavila me na kauč, obukla rukavice. Pitao sam jesam li alergičan na lidokain, rekao sam ne. Zatim je upitala: "Pa, mi probavljamo anesteziju?", Kažem, pokušajmo bez nje, imali smo fotosepilaciju bez nje. Na što se djevojka nasmiješila, ali postupak je počeo.

Napravit ću malu digresiju i reći vam koja je elektroliza za one koji ne znaju.

Elektroliza - električno uništavanje žarulje kose usmjeravanjem električnog pražnjenja izravno na korijen kose. Postoji postupak za ubijanje korijena, što dovodi do disfunkcije žarulje kose (kosa ne raste). Električni naboj se provodi kroz iglu umetnutu u rupu kože za koju je za to vrijeme određena kosa i žarulja (dubina 2-7 mm), ovisno o vrsti elektroepilacije.

Majstor je počeo ubrizgati volframsku niti ispod kože (ne igla, no više o tome kasnije) i pokrenuti struju. Boli me, moja se noga čak trzao nakon svakog iscjedka! Dosta sam se podnosila, gotovo odmah odustala i zatražila anesteziju. Usput, injekcije anestezije također boli!

Tada sam praktički ništa ne osjećao, bile su jednake dlake gdje anestezija nije postala, a majstor je zatražio da budu strpljivi. Bilo je još uvijek bolno na spoju zona, anesteziranih anestezijom, gdje nije djelovala, a samo ste morali podnijeti tako da ne probijete anesteziju na tako mala područja.

Cijeli proces je proveden prema algoritmu:

- tekuće napajanje do dna kose

- uklanjanje dlačica s pincetom

- brišući mjesto ubrizgavanja dezinficijensom

Po prvi puta, jedna strana je otišla cijeli sat, pa je sljedećeg dana odlučeno napraviti drugu stranu. Također je obrađen sat.

Već na izlazu iz salona osjećala sam bol i gorjela poput opeklina. Majstor je rekao da ne mokri mjesta injekcija za jedan dan i obrisati tinkturu kalendule na dolasku kući. Nakon toga, crvene točkice pretvorene su u kore. Majstor je naredio da gledaju kako se korice ne mokre, čak možete upotrijebiti dječji prah.

Pretrpjela sam s tim korakom 3, a onda je moje strpljenje istalo. Pitala je postoji li način da se s njima bave, jer oni vrlo dugo iscjeljuju, ozlijeđeni, ne mogu se otrgnuti (i olovke se izgrebe). Majstor je savjetovao Solcoseryl mast, trebao bi ga koristiti ujutro i navečer, i prestati razmazati kada vam stanje kože bude potpuno u redu.

Nakon 2 sesije posjetio sam još jedna nesreća - pigmentacija. Područja koja su bila odsječena postala su mnogo tamnija od ostatka kože. Tada nisam ništa učinio s njom, i dalje će se pojaviti nakon sljedeće sesije. A sada je vrijeme razmišljati o tome kako se nositi s tim.

Čak i nakon injekcije anestezije, ostaju modrice, koje nestaju za tjedan dana.

Već nakon prve sesije vidljivi su "otoci" bez kose. Otišao sam na sastanke od rujna do travnja, s intervalom od 6 tjedana, majstor je rekao da je to najbolja opcija.

U početku, vlasi su brzo otišli, ali na kraju je majstor, očigledno, počeo trljati. Kosa je ostavila meeedino, razlika s prethodnim sjednicama postala je vidljiva. Ponekad sam čak i osjetila da je neraspoloženo trzanje uređaja, a zatim jednostavno uklanjanje dlake s pincetama! Ali gospodari, s jedne strane, mogu se shvatiti, ako je neko vrijeme bilo potrebno za jedan sat, a sada će biti 20-25 minuta, klijent će uskoro propasti. S druge strane, želim sve brzo završiti! Da, neka uzme dvostruku isplatu, ako je to samo rezultat.

Sada je počela vrućina, čarobnjak je prenio elektrolizu na jesen. Ali mislim da ću u jesen otići u drugi salon.

Na kraju, vlasi su postali manje (i ne rastu), ako gospodar nije kolao, onda možda uopće ne bi postojalo!

Želim razgovarati zasebno o anesteziji. Tako se dogodilo da je još jedna sesija pala na Uskrs, moj salon je bio zatvoren ovom prilikom (da, da, bio sam i šokiran). Počela sam razgovarati s drugim salonima da ne propustim vrijeme sesije. Već je gotovo postigao dogovor s jednim administratorom, kao što mi je na kraju rekla: "Ne zaboravite primijeniti EMLU kod kuće, a zatim film o hrani na vrhu i odmah do nas". Pitam u gluposti, "ali ne nadražujte anesteziju. "Tako je administrator gotovo gušio. Mnoštvo informacija pala je na mene da je nemoguće to učiniti, bili su kozmetički salon, zabranjeno je, bez injekcija.

Potrčao sam do ljekarne, pogledao cijene za ovu EMLU, pokazalo se za pet cijevi oko 1500 rubalja. I pojedinačno se cijevi ne prodaju nikamo. Ponovno sam ih nazvao i rekao da nisam očekivao da ću potrošiti novac na anesteziju. Administrator je bio iznenađen takvim cijenama, jer je, kad ju je zadnji put kupila, stajala "oko 200 rubalja". Morao sam napustiti postupak u ovom salonu i voditi elektrolizu kod kuće (više o tome ispod).

Nakon sjednica, moj dečko me nazvao medvjedom, koji je ukrao med od pčela. Crvene točkice podsjećale su ga na pčele, a nakon sesije je šalio: "Ali gdje je med?". Ali stvarno je postao smiješan kad sam obratio pažnju na ime uređaja za elektrolizu. Zvao se Bumblebee-1000. Nisam to rekao momku o ovome, samo bi se rasprsnuo smijeh, ali sam sebi, naravno, smijao se.

Na ovom uređaju elektroliza se obavlja volframovim filamama, kupila sam zasebnu osobu u salonu i odlazila s njim na postupke.

Kad nisam mogao doći do procedure u salonu, onda sam nazvao gospodara, možda bi savjetovala što. Odlučeno je provesti električnu epilaciju kod kuće, budući da je gospodar imao svoje slične aparate. Uređaj je malen, pa se može lako prevoziti u malom kovčegu.

Kod kuće je vrlo važno pripremiti radno mjesto i stvoriti pravu atmosferu! Mi smo se zaključali s gospodarom u spavaćoj sobi, tako da nitko ne bi ometao televizor i razgovore. Sjedio sam na krevetu, majstor je položio aparat i druge stvari na noćni stol. Dobro je da je kod kuće bilo produžnog kabela, bilo je teško doći do utičnice.

Odmah ću reći, jasno je da je gospodar neugodno sjediti. Stolica je bila viša od kreveta i morala se snažno sagnuti. Osim toga, u kabini je postojala posebna svjetiljka za bolju osvjetljenost obrađene površine, a kod kuće samo svjetlo od lustera.

Ne bih se usudila ponoviti ovo kod kuće, to je elementarno nezgodno za gospodara, a također i neradna atmosfera stana stvorila je neobičan osjećaj.

U salonu sam rekao cijenu - 1200 rubalja na sat rada (20 rubalja na minutu) + 50 rubalja po niti (jednom), anestezija je slobodna.

Prve sesije otišao sam 2 dana za redom, jedan dan s jedne strane, jedan dan s druge strane. Tada je počela raditi samo jednu sesiju za sve.

Ne mogu navesti točan iznos potrošen, jer na kraju nisam ni potrošio sat u kabini. Ali, siguran sam da je elektroliza puno jeftinija od fotoepilacije.

Teška bol (elektro / fotografija): da / ne

Duga i teška razdoblja iscjeljenja (elektro / foto): da / ne

Pigmentacija kože (elektro / foto): da / ne

Visoka cijena po postupku (elektro / fotografija): ne / da

Učinkovitost (elektro / foto): da / ne

Elektroliza zaista može ukloniti dlake zauvijek, ako je gospodar kompetentan i pošten. Da, ovaj postupak ima mnoge nedostatke, ali to je vrijedno! Ako se ne bojiš boli, slobodno potražite odgovarajućeg majstora i idite na postupak. Sada sam počeo misliti, i mogao sam promijeniti majstor nakon 2-3 postupka. Isprva se pokušava pokazati kao dobar stručnjak, a tek tada se počinje bacati. U svakom slučaju, u jesen ću ići u drugi salon.

Hvala vam što čitate do kraja! ✿

Pretplatite se na moje nove recenzije, bit će mi drago bilo kakve kritike i pohvale ◕‿◕

Kućni uređaj za elektrolizu: trošak, vrste

Suvremeni standardi ljepote diktiraju svoja pravila, a žene koje žele imati besprijekoran izgled trebaju strogo slijediti.

Prema postupcima usvojenim danas, ne bi trebalo biti neželjenih dlaka na tijelu fer spolnog odnosa. To je teško i iscrpljujuće.

Većina žena jednostavno obrije one dijelove tijela na kojima rastu mračne, tvrde dlake. Ova metoda nije vrlo prikladna i ne daje dugotrajan rezultat.

Moderna kozmetologija predlaže rješavanje problema uz pomoć strojeva za elektrolizu, čak i kod kuće. Ovo je složen postupak, ali učinak traje vrlo dugo.

Mogu li napraviti elektrolizu kod kuće? Kako odabrati odgovarajući uređaj za elektrolizu kod kuće?

Koje su prednosti i nedostaci elektrolize kod kuće? Koji je princip utjecaja na kosu?

Da bi se postigao željeni učinak, potrebno je detaljno poravnati svako od ovih pitanja.

Vrste elektroepilatora

Uređaji za elektrolizu stalno se poboljšavaju.

Danas postoji nekoliko vrsta takvih uređaja:

Prva sorta ima vrlo visoku učinkovitost. Pomoću električnog epilacijskog igle možete se zauvijek osloboditi neželjenih dlačica, jer je njegovo djelovanje usmjereno na uništavanje korijena dlake. Takvi uređaji se obično koriste u profesionalne svrhe, imaju visoku cijenu.

Mogućnost korištenja igalnih uređaja kod kuće nije isključena, pogotovo ako odlučite zaraditi elektrolizom. Ako se samo želite riješiti neželjenih dlaka, trošak kupnje takvog uređaja neće biti vraćen.

U tom slučaju trebate posjetiti kozmetičku kliniku. U specijaliziranim medicinskim ustanovama za elektrolizu koristite samo iglične uređaje.

Posljednje tri vrste uklanjaju vlasi, izvlačeći ih. Utjecaj njih je dulji od onoga za brijanje, ali ne tako izdržljiv kao od igle elektrolize. Takvi uređaji pogodni su za osobnu upotrebu u kući.

Pročitajte više o dubokom uklanjanju dlačica od bikini - ovdje šilinga. Ljeto je samo iza ugla!

Načelo rada uređaja

Kada se koriste elektrolizom igle, vlasi se uklanjaju pomoću električnih ispusta, koji se izravno dovode žaruljama s iglom.

Nedavno se uređaji ove vrste značajno poboljšali, postali su kompaktniji i lakši za rukovanje. To je omogućilo njihovu uporabu kod kuće.

Ako odlučite kupiti potrebni uređaj, svakako ćete naići na takve nerazumljive pojmove kao što su "termoliza", "elektroliza", "mješavina" i "bljesak". To su načini elektrolize, razlikuju se prema principu utjecaja na korijen dlake:

Uređaji svake od ovih vrsta imaju svoje prednosti i nedostatke kada se koriste kod kuće. Pogledajmo koje značajke svaka od njih ima.

 • Prije uklanjanja dlačica, trebate se obratiti dermatologu.
 • U salonu ljepote, prije epilacije, liječnik će definitivno predložiti anesteziju, stoga ne zaboravite reći koji lijek imate alergičan.
 • Ako nakon epilacije doživite iritaciju, pokušajte tretirati kožu s sokom aloe ili izgaranjem kamilice.

termoliza

Tijekom postupka, visokofrekventna izmjenična struja se izravno unosi u folikul dlake pomoću igle-elektrode. Zagrijava kosu koja nakon takvog udarca umre. Ovaj postupak je osobito bolan. Ali istodobno je zadovoljna učinkovitom.

Tijekom jedne sesije takvog uklanjanja elektrofila možete ukloniti do 30% kose. Štoviše, ako je folikul savijen, kosa može rasti. Potrebno je nekoliko puta provesti takav postupak, jer je kosa u različitim fazama rasta i treba ukloniti dok raste.

Termoliza je prilično traumatski način elektrolize. Grijanje može izazvati iritaciju kože ili čak opekline. Osim toga, mogu se pojaviti ožiljci nakon takvih ozljeda.

elektroliza

Ovaj način rada ne zahtijeva prodiranje igle izravno u korijen kose.

Razaranje žarulja događa se uz pomoć tekućih alkalija, koja nastaje kada je izložena konstantnoj električnoj struji.

Ovaj je način djelotvoran čak i kod zakrivljenosti folikula.

Za obavljanje ovog postupka potrebna je pomoć klijenta, koja mora zadržati neutralnu elektrodu, dok se aktivna elektroda ubrizgava pod kožu. Korištenje izolirane igle može smanjiti moguće oštećenje kože, budući da se elektroliza u ovom slučaju javlja samo na vrhu igle.

Ovaj način elektrolize je manje bolan. No postupak zahtjeva znatnu količinu vremena čak i kada se koristi aparat za više igala.

blag

Ova vrsta elektrolize kombinira oba načina opisana gore: koriste se i izravna i izmjenična električna struja. Postupak se provodi u fazama: prva termoliza, zatim elektroliza.

Ovaj postupak donosi snažnu bol pacijentu. Brzina izvršenja takvih manipulacija i dalje je niska. Ne isključuje mogućnost ožiljaka. Ali dok je ova mješavina vrlo učinkovita.

Upotrebljava se visokofrekventna izmjenična struja veće čvrstoće nego tijekom termolize, ali istodobno se smanjuje njegova izlaganja kosi. Ovaj način vam omogućuje da što brže obavite postupak.

Bolnost postupka i njegova invazivnost znatno su manja od korištenja drugih načina. Ali u isto vrijeme pati i učinkovitost. Da biste koristili ovu vrstu elektrolize, najbolje je ukloniti finu kosu.

Najjednostavniji postupak je depilacija voskom. Pročitajte više o programu i rezultatima.

Pogledajte fotografije brazilskog uklanjanja dlaka ovdje. Ljepota treba biti u svemu!

Pod vezom možete pogledati videozapis - kako izvesti vježbe Kegel za žene https://nesekret.net/beauty/fitness/uprazhneniya-kegelya. Saznajte kako ugoditi samome sebi i vašoj voljenoj osobi.

Kako odabrati stroj za rad

Ako ste se već odlučili za kupnju električnog epilaata i odlučili se odlučiti za aparat za igle, onda je valjalo detaljno razmotriti sve moguće opcije.

Postoji nekoliko najpopularnijih proizvođača takvih uređaja i njihovih modela:

 1. Bumbar 1000. Proizveden u Ruskoj tvornici "Proton". Uređaj je kompaktan i snažan, radi u "flash" modu.
  Postupak za uklanjanje dlačica s ovim uređajem vrši se s najvećom brzinom. Cijena uređaja za elektrolizu Bumblebee 1000 u različitim trgovinama kreće se od 30.000 do 40.000 rubalja.
 2. Ross. Uređaj za elektrolizu, zemlja podrijetla je Španjolska. Na svjetskom tržištu uređaja za elektrolizu ova tvrtka zauzima jedno od vodećih položaja.
  Jedan od najnovijih modela Depilplus 13 MHz. Ovo je prilično težak uređaj koji je izvrstan za profesionalni postupak uklanjanja dlaka.
  Opremljen je svim načinima rada. Trošak takvog uređaja je u području od 4000 USD.
 3. Polly Galatea. Uređaj za elektrolizu, ruska proizvodnja. Uključuje načine "termoliza", "mješavina", "bljesak".
  Trošak takvog uređaja za elektrolizu preko 50.000 rubalja. Kompaktan je i funkcionalan, što omogućuje upotrebu kako u kliničkim tako i kod kuće.

Odabir jednog od ovih modela je prilično težak zadatak. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke, uključujući i koliko košta za uređaj za elektrolizu.

Uređaji tvrtke Ross su najfunkcionalniji, ali istodobno se razlikuju po nerazumno visokim troškovima. Cijena u ovom slučaju veća je zbog popularnosti robne marke.

Domaći uređaji nisu gore. Istovremeno su lakše upravljati i kompaktnijim. Uređaj Bumblebee 1000 prikladniji je za kućnu uporabu nego POLLY "Galatea", ovdje se morate sjetiti svrhe kupnje.

Elektroepilatori za sebe

Električni epilatori, čije se djelovanje temelje na uklanjanju neželjenih dlaka, a ne na uništenje, najprikladnije su za osobnu upotrebu. Ovi uređaji razlikuju se u minimalnim veličinama i niski, u usporedbi s uređajima za igle, cijenu.

Da biste odabrali odgovarajući električni epilator, morate razumjeti načelo rada svake vrste:

 1. Proljetni strojevi uklanjaju dlake pomoću rotirajuće spirale.
 2. Uređaji diska izvlače nepotrebni rast na tijelu pomoću diskova, koji se tijekom rotacije konstantno približavaju i razilaze.
 3. Pincete - ovo je nadograđena inačica diska. Ugrađuju metalne ploče koje djeluju poput pinceta.

Jednostavno je odabrati jednu od ovih vrsta, budući da su pincete električnih epilaata najnoviji i najprikladniji razvoj. Preostale vrste postupno izlaze iz proizvodnje.

Da bi se smanjila bol, pojavili su se modeli koji kombiniraju funkciju pinceta i britva. Oni su savršeni za početnike, jer osjećaji da vam postupak uzrokuje da se naviknete.

Izbor najdjelotvornijih vježbi za mršavljenje kukova. Tanke noge su uvijek u modi!

Detaljni protokol Jessnerovog pilinga u članku. Blijeda koža, kao dijete.

Važne točke

Postupak za uklanjanje dlaka uvijek prati bol.

Da biste ih smanjili, vrijedi upotrijebiti posebne kreme koji olakšavaju nelagodu.

Lokalna anestezija je također moguća, na primjer, injekcijom lidokaina.

Postupak elektrolize ima kontraindikacije:

 • kršenje integriteta kože na području neželjenog rasta kose;
 • varikozne vene;
 • dijabetes melitus;
 • onkološke bolesti;
 • gljivične infekcije;
 • trudnoća;
 • živčani poremećaji.

Nakon što je otkrio jedan od ovih uvjeta, odgodite postupak do potpunog oporavka.

Nakon kupnje odabranog električnog epilaata, važno je ne zaboraviti na njegovanje njege. Uređaji se moraju očistiti nakon svake uporabe.

Osim toga, morate pažljivo pročitati upute za uporabu, koje morate priložiti kupnji. Ako ispravno pratite sve preporuke, uređaj će dugo i učinkovito poslužiti.

Više o ovoj temi možete pronaći u odjeljku Epilacija.

elektroliza

Slanjem ovog obrasca potvrđujem moj pristanak na obradu osobnih podataka u skladu s Pravilima o privatnosti tvrtke MEDMART LLC

Slanjem ovog obrasca potvrđujem moj pristanak na obradu osobnih podataka u skladu s Pravilima o privatnosti tvrtke MEDMART LLC

Slanjem ovog obrasca potvrđujem moj pristanak na obradu osobnih podataka u skladu s Pravilima o privatnosti tvrtke MEDMART LLC

Slanjem ovog obrasca potvrđujem moj pristanak na obradu osobnih podataka u skladu s Pravilima o privatnosti tvrtke MEDMART LLC

Slanjem ovog obrasca potvrđujem moj pristanak na obradu osobnih podataka u skladu s Pravilima o privatnosti tvrtke MEDMART LLC

Ponuda se automatski formira i šalje na navedenu adresu e-pošte u roku od 1-2 minute. Ako je potrebno, možete se obratiti našem stručnjaku pozivom na brojeve navedene na web mjestu.

Slanjem ovog obrasca potvrđujem moj pristanak na obradu osobnih podataka u skladu s Pravilima o privatnosti tvrtke MEDMART LLC

electrodepilator

U potrazi za ljepotom, žene žrtve - bolno uklanjanje dlaka s elektrolitskim epilatorom, koji pomaže da se riješi neželjene vegetacije zauvijek.

Elektroepilator je uređaj za trajno uklanjanje neželjenih dlačica. Može se opisati na sljedeći način: mala kutija s gumbima za uključivanje i isključivanje, zaslon i konektor za olovku s iglom, izravno olovku s iglom, zavoj na poluzi s neutralnom elektrodom, skup igara za jednokratnu upotrebu za postupak.

Bit elektrolize je uništavanje folikula dlake električnom strujom koja dolazi u žarulju kroz tanku iglu umetnutu ispod kože. Postupak kozmetičke elektrolize smatra se najučinkovitijim za trajno uklanjanje neželjenih dlačica u bikinijskom području, na licu, nogama i rukama te na tijelu kao cjelini. Međutim, nije preporučljivo voditi svoju podvrstu thermolysis u području pazuha zbog lokacije velikog broja limfnih čvorova tamo.

Što je to?

Tanka igla umetnuta je ispod kože u područje folikula i kroz njega prolazi struja struje. Toplina ubija tijelo kose, a žarulja bez mogućnosti oporavka. Toplina se nosi s tamnom, tankom i debelom, siva, izbijeljena kosa, u jednoj riječi, s apsolutno bilo kojom. Tijekom jedne sesije obrađuje se mala površina kože, budući da je potrebno djelovati na svaki folikul posebno. 100% -tni rezultat uklanjanja dlačica postiže se nakon postupka koji može trajati godinu i pol dana.

vrsta

 • igla

Najučinkovitiji tip elektroepilatora. Bit ove epilacije je uvođenje tanke igle u folikul dlake (do dubine od oko 0,5 mm) i izlaganje električnoj struji. Obično se elektroepilatori igle koriste u specijaliziranom salonu i imaju visoku cijenu (ali postoje modeli za kućnu upotrebu).

Elektroepilator igle ima igle izrađene od različitih materijala. Medicinske čelične igle su klasični koji se koriste za pacijente s normalnim pragom boli i bez alergija. Kozmetičari koriste igle s zlatnim premazom za bolesnike koji pate od alergije, a za one koji ne podnose bol kod teflona.

 • obuhvatni

Svaka kosa je uhvaćena pincetom, kroz koju struja prolazi kroz nekoliko minuta (obično 1-2). Električno uklanjanje dlačica s pincetom apsolutno je bezbolno i sigurno, ali stručnjaci su ispitivali njegovu izvedivost: kosa nema visoku vodljivost, pa struja ne dopire do folikula dlake, tj. Ne uništava ga potpuno. Tada su znanstvenici izumili posebne električki vodljive gelove - pomažu elektricitetu da dođu do papillae kose.

Uklanjanje dlačica s električnom iglom podijeljeno je u nekoliko tipova dodatno:

 1. Termoliza je izmjenični učinak visoke frekvencijske struje, koji se isporučuje korijenu dlake pomoću medicinske igle. Smatra se najučinkovitijim postupkom uklanjanja dlaka, jer potpuno uništava folikul (jednostavno ga uklanja vrućinom). Termoliza je prilično bolna procedura, ali ipak nije uvijek moguće ukloniti kosu prvi put. Iznimka je zakrivljeni oblik folikula, koji je osjetljiv na razaranje drugi ili treći put, a obično je posljedica ozljede bradavice za kosu - depilacija, depilacija, šećera ili redoviti epilator.
 2. Elektroliza je gotovo bezbolna metoda, koja se temelji na opskrbi izravne struje folikula kroz površinu kože. Igla se ne umetne ispod kože i stoga ne krši njezin integritet. Konstantna struja na površini kože tvori natrij ione, potonje u kombinaciji s tekućinom tkiva tvore alkalijsku podlogu. Alkali "ubija" folikul dlake, potonji se zatim jednostavno uklanjaju zajedno s "tijelom" kose. Do vremena ove metode je dosta dugo - potrebno je nekoliko minuta za obradu svakog folikula, čak i ako epilator ima nekoliko igala.
 3. Način "mješavine" kombinira dva gore navedena postupka. Folikul se zagrijava pod djelovanjem visoke frekvencije i uništi alkalnom kiselinom elektrolizom. Postoje posebni uređaji "Blend", čija se postavka automatski odvija ovisno o osobitosti kože klijenta (tip dermisa, osjetljivosti, pragu boli itd.).
 4. "Bljesak" je vrsta termolize. Razlikuje se opskrbljivanjem struje još veće frekvencije (ne više od 2000 kHz) i skraćivanim vremenom opskrbe, tj. Strujom dobivaju bljeskovi. Vrlo učinkovita i manje bolna metoda elektrolize, dizajnirana za rad s finim dlačicama.
 5. Sekvencionalna smjesa je manje bolna zbog smanjenja trenutnog impulsa amplituda.
 6. "Sekvencijalna bljeskalica" varijacija je klasične flash metode. Folikul je pod utjecajem visokofrekventne sinusoidalne izmjenične struje, tj. Brzina obrade svakog papila se povećava, a kvaliteta uzrokuje da umrijeti kosu različite debljine.

Značajke i prednosti

Elektroliza je najučinkovitija metoda rješavanja neželjenih dlaka lica i lica. Ima puno prednosti i nedostataka. Za početak, bilježimo pozitivne:

 • Pogodan za sve tipove i boje dlaka i kože, pa čak i za obradu s laganim dlačicama (za razliku od foto i laserskog uklanjanja dlaka);
 • Može se nanositi na bilo kojem području lica i tijela, uključujući čašu, bradinu i nos;
 • Uklanja neželjenu vegetaciju za 100%;
 • Postupak se provodi u kabini ili kod kuće;
 • Uređaj za postupak može biti domaći.

Elektroliza ima čitav niz mogućnosti koje mogu gurati ženu ili muškarca od nje:

 • Bolne senzacije tijekom postupka. Uređaj za uklanjanje dlačica elektrolizom odnosi se na tip igle, ali ne podrazumijeva uvođenje igle ispod kože i stoga ne uzrokuje jaku bol, za razliku od termolize s iglom koja prodire do folikula dlačica za 0,5 mm.
 • Potreba za završetkom cijelog tečaja, koja se ne može kombinirati s drugim metodama uklanjanja dlaka i depilacije. Elektroliza se obavlja do 30 postupaka za jednu zonu. Tijekom jedne sesije, ne obrađuje se više od 30% folikula dlake (u jednom području - noge, bikini, pazuha), jer je postupak bolan (osobito u obliku igle). Nakon potpunog liječenja jedne zone, potrebno je čekati od 3 mjeseca do pola godine kako bi se "pričuvne" dlake rastale. Oko 80% tjelesne kose je u fazi aktivnog rasta, a ostalo 20% je u "stanju mirovanja", i da bi ih probudili, morate pričekati njihovu manifestaciju. Strogo je zabranjeno ukloniti kosu s britvom ili voskom tijekom elektrolize.

Epilator bljeskalice "Bumbar-1000"

Cijena 32 895 rubalja. za 1 kom

Novosibirsk, sv. Sukharnaya 101, 1. kat

✓ Kada naručujete manje od 10.000 rubalja, trošak isporuke iznosi 300 rubalja.

✓ Pri naručivanju više od 10.000 rubalja - BESPLATNO.

✓ Kad naručujete manje od 10 000 rubova, trošak isporuke iznosi 250 rubalja.

✓ Pri naruđivanju više od 10 000 str. - BESPLATNO.

✓ Kada naručujete manje od 10 000 rubova, trošak isporuke iznosi 350 rubalja.

✓ Pri naruđivanju više od 10 000 str. - BESPLATNO.

(.) Uz Academgorodok, poz. Krasnoobsk

✓ Kad naručujete manje od 1.500 p., Trošak isporuke je 200 rubalja.

✓ Pri naruđivanju više od 1.500 r. - BESPLATNO.

Troškovi dostave prema tarifi ruske pošte.

Kada naručujete manje od 59.000 rubalja, trošak isporuke ovisi o cijenama ruske pošte.
Prilikom naručivanja više od 59.000 rubalja - trošak isporuke je besplatan (u slučaju 100% plaćanja unaprijed, osim za isporuku masažnih stolica, IR kabina, Spa kapsula, solarijskih salona, ​​cedrovih bačvi i fontova).
Vrijeme isporuke od 3 do 20 dana.

Troškovi dostave prema tarifama prijevoznih tvrtki.


* Besplatna dostava za narudžbe sa 59.000 rubalja samo za gradove Ruske Federacije.

Nijedna vrsta komentara nije odabrana u postavkama komponente.

Kako odabrati električni epilator za kućnu uporabu

Uklanjanje neželjenih vegetacija već je ukorijenjeno u modernom društvu kao prirodni higijenski postupak. Postoji mnogo načina da se nosite s neželjenim dlačicama, ali ne dopuštaju uvijek postići dugotrajan rezultat.

Elektroepilatori za kućnu uporabu smatraju se dobrom alternativom, čija ocjena ukazuje na veliku učinkovitost njihove uporabe.

Vrste i vrste elektroepilatora

Bit elektrolize je provesti električnu struju izravno na žarulju kose pomoću tanke igle, zbog čega je uništena. Toplina ubija osovinu i folikule kose bez mogućnosti oporavka. Ova metoda je pogodna za sve vrste vegetacije.

Tijekom postupka tretira se malo područje kože, budući da se učinak na svaku kosu izvodi odvojeno. Da bi se postigao 100% rezultat, potrebno je provesti tijek postupaka koji traju od jedne do jedne i pol.

Uređaji za elektrolizu kod kuće su igle i pincete.

igla

Igla je najučinkovitiji među električnim epilatorima.

Tijekom postupka, igla se umetne u folikul dlake, do dubine od oko 0,5 mm, na koju utječe električna struja.

Najčešće se ova vrsta epilata koristi u salonima, a oni su prilično skupi, ali postoje posebni modeli za kućnu upotrebu.

Igle uređaja mogu biti izrađene od različitih materijala. Za bolesnike koji pate od alergija, na primjer, postoje iglice s zlatnim tapkanjem, za osobe s niskim pragom boli - s teflonom.

U drugim slučajevima možete koristiti klasične igle medicinskog čelika.

Elektroliza igle dalje se dijeli na sljedeće tipove:

 1. Termoliza. Ima izmjenični efekt visoke frekvencijske struje. Metoda vam omogućuje potpuno uništenje folikula dlake, ali je vrlo bolno i nije uvijek moguće ukloniti kosu od prvog puta.
 2. Elektroliza. Kosu utječu izravna struja kroz površinu kože. Uvođenje igle ispod kože nije napravljeno i stoga je metoda apsolutno bezbolna. Međutim, postupak traje vrlo dugo, jer je potrebno nekoliko minuta da utječu na svaku kosu.
 3. Flash metoda. To je vrsta termolize. Utjecaj pokazuje da je struja još veće frekvencije, ali s kratkim intervalima u vremenu (bljeskovi). Recenzije igličastih elektroepilatora ovog tipa svjedoče o njihovoj visokoj učinkovitosti i manjoj boli u usporedbi s drugim.
 4. "Bland". Kombinira termolizu i elektrolizu.
 5. "Sekvencijalna bljeskalica". Jesu li vrsta flash metode.
 6. Sekvencionalno glupa. Značajka metode je opskrba trenutnog impulsa manjeg amplituda, a time i bol se smanjuje.

obuhvatni

Značajke pinceta električnih epilaatora sastoje se u oduzimanju svake dlake s posebnim pincetama i prolazom struje kroz nju.

Epilacija na ovaj način potpuno je bezbolna i sigurna. Međutim, zbog činjenice da kosa nema dovoljnu vodljivost, ne dolazi do potpunog uništavanja folikula. Da bi se poboljšala provodljivost, koristili su se posebni gelovi.

Pregled modela

Kako odabrati električni epilator? Da biste dobili odgovor na ovo pitanje, najprije morate istražiti sve moguće opcije. Postoji nekoliko modela električnih epilaatora. Najpopularniji su:

 1. Bumbar 1000. Klasična verzija ovog uređaja je najprikladnija za izvođenje epilacije pomoću metode bljeskalice. Kompaktan je i jednostavan za korištenje, proizveden je u Rusiji. U liniji modela nalazi se zasebni koagulator za uklanjanje bradavica i paukovih vena.
 2. Cosmorem. Rad uređaja provodi se prema vrsti hemolize. Može ga koristiti i profesionalci i kod kuće. Prednost uređaja je njegova pristupačna cijena. Recenzije elektroepilatora Cosmor svjedoče o svojoj visokoj učinkovitosti, mogućnosti zauvijek oslobađanja nepotrebne vegetacije.
 3. Biomak EP 300. Uređaj radi kao "bljesak". Osim toga, postoji koagulator za uklanjanje papiloma, bradavica i paukovih vena.
 4. Biomak 400. Biomak aparat za elektrolizu kao flash metoda radi. Ovaj je model snažniji u usporedbi s prethodnim.
 5. Ross. Jedan od najnovijih modela je prilično prostran uređaj pogodan za profesionalno uklanjanje neželjenih biljaka. Uređaj je opremljen velikim brojem načina rada.
 6. Polly "Galatea". Također je i uređaj domaće proizvodnje. Djeluje u nekoliko načina, ovisno o vrsti: termoliza, mješavina, bljeskalica. Kompaktan je i funkcionalan, što omogućuje korištenje uređaja, kako kod kuće tako iu kabini.

Na ljestvici, domaći uređaj Bumblebee 1000 ima prvo mjesto, s obzirom na to da je najlakši za korištenje i da je njegov tip bljeskalice najučinkovitiji. Na svjetskom tržištu jedan od vodećih položaja zauzima španjolska tvrtka Ross, no uređaji ovog proizvođača su nerazumno skupi.

Recenzije električnih epilaata su malo, ali uglavnom pozitivno. Korisnici primijetiti kvalitetu postupka na nogama, igla na ovom području je jednostavnija i manje bolna za ulazak. U bikinijskom području, proces je puno složeniji. Prema pregledima, preporuča se izvršiti epilaciju na taj način u intimnoj zoni tek nakon dobivanja zavaravanja.

Vodič za upotrebu

Prije elektrolize kod kuće prvo pažljivo pročitajte upute za korištenje uređaja.

Oprez! Uklanjanje dlačica pomoću električnog epilacijskog igla je medicinski postupak pa čak i korištenje uređaja kod kuće zahtijeva određenu količinu znanja i vještina od osobe.

Prilikom korištenja uređaja trebalo bi slijediti sljedeće korake:

 1. Priključite uređaj na mrežu i stavite iglu u posebni držač.
 2. Tretirajte područje površine kože da se liječi antiseptičkim.
 3. Unesite iglu u pore, od kojega raste kosa za oko 0,5 mm. Potrebno je uvesti u smjeru rast kose, za najbliži pristup žarulji.
 4. Kliknite na ploču za napajanje struje. Nakon određenog vremena, napisane u uputama za uređaj, otpustite ploču kako biste zaustavili isporuku struje.
 5. Uklonite kosu pincetom. Ako je jednostavno uklanjanje, postupak je pravilno izveden.
 6. Ponovite postupak s drugom kosom, polazeći od prethodne za 3-5 mm.

Pomoć! Postoje modeli električnih epilaatora s automatskim napajanjem, a frekvencija je postavljena unaprijed. U ovom slučaju, ne treba stalno pritisnuti ploču.

Elektroliza se također može koristiti za uklanjanje dlaka u intimnom području, ali zbog činjenice da je koža ovdje osjetljivija, sam postupak je malo složeniji. Kako bi se smanjila bol, stručnjaci preporučuju upotrebu raznih lijekova protiv bolova za topikalnu primjenu.

Moguće posljedice

Zbog nadraženosti kože tijekom postupka može doći do nekih neugodnih simptoma koji nakon nekog vremena nestanu sami. Moguća pojava:

 • osjećaj bolova nakon epilacije;
 • oteklina, crvenilo, oteklina, traje nekoliko dana;
 • osip kože u obliku akni, papula, pustula, mitesera;
 • kora ili piling, što ni u kojem slučaju ne može biti češljana;
 • privremena pigmentacija u području tretmana kože;
 • značajna mjesta za izvođenje injekcija koje dugo ne nestanu.

Mnoge od navedenih posljedica ne mogu se izbjeći, ali ih se može svesti na minimum slijedeći sljedeće preporuke:

 1. Nakon postupka, nosite samo labavu odjeću kako biste spriječili njegov utjecaj na novo pogonska područja.
 2. 2-3 dana nakon epilacije ne mogu se koristiti kozmetički proizvodi, osim antiseptika i masti za ozdravljenje ili kreme.
 3. Oko dana treba izbjegavati dodir s vodom na tretiranoj koži.
 4. Ni u kojem slučaju ne uklonite koru, piling čestice.
 5. Ne možete se sunčati, posjetite solarij.
 6. Izbjegavajte prekomjernu tjelesnu napor, posjete kupeljima i saunama, uzrokujući prekomjerno znojenje koje može izazvati pojavu pruritusa.

Pomoć! Razdoblje oporavka nakon elektrolize je obično oko 1.5-2 tjedana. Tijekom tog razdoblja preporučuje se da se pridržavate gore navedenih preporuka.

zaključak

Električni epilatori omogućuju vam da se za vrijeme trajanja postupaka zauvijek oslobodite višak vegetacije u trajanju do godinu i pol dana. Uređaji su igla i pinceta. Međutim, pregledi elektrolize igle za kućnu upotrebu upućuju na njihovu veću učinkovitost u usporedbi s pincetama. No pincete zbog nedostatka štetnih učinaka kože ne uzrokuju bol i apsolutno su sigurne.

Odabir najprikladnijeg uređaja preporuča se upoznavanje sa svim mogućim mogućnostima. Prije postupka važno je proučiti upute za korištenje uređaja jer kvaliteta postignutog rezultata ovisi o ispravnosti njegove primjene. Nakon postupka mogu se pojaviti neugodne posljedice koje se mogu svesti na minimum, uz jednostavne preporuke.

Elektroliza kod kuće

Iznenađujuće, u bivšem SSSR doma električni uklanjanje dlaka se pojavio mnogo ranije profesionalni. Već u 80-ima i 90-im godinama 20. stoljeća, stanovnici post-sovjetskog prostora mogli su kupiti kompaktne električne epilacije igle. Unatoč činjenici da su prvi modeli aparata napravljeni na zanatski način i imali prilično jednostavnu konstrukciju, nosili su se s njima postavljenim zadatkom. Električni epilatori vremena, kao i njihova suvremena braća, učinkovito uklanjaju višak vegetacije na bilo kojem dijelu lica i tijela.

Prošlo je mnogo godina od tada, pa je raspon strojeva s elektrolizom na kućanstvu znatno proširen. Sami instrumenti su stekli prividni izgled i postali sigurniji. Moderni kućni električni epilatori kompaktni su uređaji koji pružaju visokokvalitetnu epilaciju. Poput epilatora Elosa, uklanjaju kosu jednom zauvijek.

Prednosti kućnog električnog uklanjanja dlaka:

 • bezuvjetna učinkovitost (zauvijek uklanja kosu)
 • relativno niske cijene u usporedbi s profesionalnim

Nedostatak uklanjanja dlaka kod kuće:

 • osjetljivost
 • potreba za postupkom
 • mogu postojati poteškoće u svladavanju metode uklanjanja dlaka

Gezatone DE 3000

Ako ste već počeli odabrati uređaj za uklanjanje elektrofila kod kuće, tada ste sigurno suočeni s takvim nerazumljivim riječima kao što su "termoliza", "elektroliza", "bljedilo" i "bljesak". To su sva imena načina elektrolize:

Termoliza - koristi se visokonaponska izmjenična struja. Zagrijava folikule kose i tkivo oko nje. Grijanje uzrokuje istjecanje žarulje i potpunu ukidanje rasta kose. Unatoč očitoj učinkovitosti, termoliza ima značajan nedostatak. To zahtijeva visoku preciznu izvedbu. Pridošlica koja je tek počela prakticirati uklanjanje elektrofila kod kuće trebat će neko vrijeme kako bi naučili kako točno ubaciti iglu u folikul dlake.

Primjer: Gezatone DE300 (THERMOLYSIS mod), EHF-12-MTUCI, Biomak EP 101

Elektroliza (elektroliza) - provodi se izravnom električnom strujom. Nakon umetanja igle u kožu, oko nje se formira alkalijska tvar. Budući da je u tekućem stanju, lako prodire do žarulje kose i uništi je. Za razliku od termolize, način elektrolize ne zahtijeva "kirurški precizan" umetanje igle. Nastala alkala će pronaći korijen dlake i nositi se s njom.

Primjer: Gezatone DE300 (COAGULATION mod)

Mješavina (mješavina) - način koji kombinira termolizu i elektrolizu. Ima veću učinkovitost od ostalih načina rada.

Primjer: Biomak Blend EP 200

Bljeskalica (bljeskalica) - kao kod termolize, koristi se visokofrekventna izmjenična struja. Ali njegova snaga je mnogo veća, a vrijeme izlaganja mnogo je manje. Bljeskalica vam omogućuje elektrolizu mnogo brže od ostalih načina rada.

Primjeri: Bumblebee-1000 Flash Epilator, Biomak EP 300

Prilikom odabira električnog epilaata obratite pažnju na ono što je epilacija: igle ili volframske niti. Što se tiče učinkovitosti, oba ova alata pružaju jednako visokokvalitetni rad. Ali nakon što su tragovi na koži manje izraženi nego nakon igala. Stoga je najbolje ako je elektroepilator prilagođen za iglice i niti.

Provođenje kućnog električnog uklanjanja dlaka

Trebat će vam sljedeće:

 1. električni epilator (ne zaboravite obrišite igle s alkoholom)
 2. pinceta
 3. oslobađanje boli za lokalnu primjenu, kao što su Emla krema ili lidokain
 4. alkohol
 5. pamučne jastučiće

Sat prije postupka, primijenite lokalni anestetik na željeno područje kože. Ako je ovo vaš prvi električni uklanjanje dlaka kod kuće, onda počnite s malim područjem (10X10cm). Nakon sat vremena, obrišite ovo mjesto alkoholom kako biste uklonili ostatke anestetika. Zatim nastavite s postupkom. Kada se koristi kao analgetik na bazi lidokina, ne zaboravite da traje samo 30 minuta.

Tijekom elektrolize pazite da slijedite upute koje ste dobili s uređajem. Različite tvrtke mogu se malo razlikovati, ali općenito ćete slijediti ovaj algoritam:

 • unesite iglu ili nit točno na korijen kose, pritisnite pedalu ili gumb za pokretanje električnog impulsa. To će ozlijediti, ali morate trpjeti.
 • uklonite kut ili nit
 • pomoću pinceta vuče kosu, nije teško, jer više nije živ
 • ponovite algoritam još jednom s drugom kosom

Nakon obrade cijelog područja, možete primijetiti da ima crvenkastu i natečenu pojavu. Ne biste trebali brinuti o tome, ovo je normalna reakcija kože na iritaciju uzrokovanu epilacijom. To će se održati u roku od 1-2 dana nakon postupka. Ponovljena elektroliza može se obaviti 3-4 tjedna nakon prvog. Tijekom tog razdoblja, kosa kose može se ukloniti s britvom ili depilatory krema.

Zašto su potrebne ponovljene epilacije?

Nijedna kosa koju osoba nema je u istoj fazi rasta. Značajan dio kose je uvijek u mirovanju i nije vidljiv na površini kože. U prvom postupku možete ukloniti samo vidljivu kosu. Nikad te više neće smetati. Nakon nekog vremena, bit će onih koji su se odmarali tijekom postupka. Moraju se liječiti električnim epilatorom ili ukloniti s depilatorima.

Njegu kože:

Ne mokri je u roku od 24 sata. Za 7 dana, ne posjećujte kupke, saune, bazene, nemojte uzeti vrući tuš i kadu. Za 2-3 tjedna, zaštitite ga od sunca: nemojte otići na solarij i plažu. Ako proepilirana površina kože nije pokrivena odjećom, podmažite je s 25 SPF pri izlasku.

 1. Trudnoća, laktacija
 2. Varikozne vene na području
 3. Herpes u akutnoj fazi u području elektrolize
 4. Dob od 17 godina
 5. Nosite pejsmejker
 6. Kritični dani
 7. Kršenje cjelovitosti kože na području
 8. onkologija
 9. Dijabetes i bronhijalna astma
 10. Bolesti kardiovaskularnog sustava
 11. Sklonost formiranju keloida.
04 Kolovoz 2013 OLGA 3796

Razor gilet s vibracijama

Sredstva protiv rasta dlaka nakon uklanjanja dlaka