Kako sam kupio električni epilator do $ 1000

Primio sam nekoliko pisama i pitao kako sam izabrao i kupio električni epilator. Počnimo od samog početka - zašto sam se počeo uopće raditi i nisam pronašao dobar gospodar.

Krajem 2000. godine posjetila sam 3 postupka elektrolize kod plaćene klinike za ženu koja je radila s tradicionalnom elektrolizom koristeći pisaći stroj sovjetske ere. Nisam imao upale i edeme kao takve, ali bio je vrlo dug i vrlo bolan. Nisam to mogao podnijeti i prebaciti se na lasersko uklanjanje dlaka, jer sam prvi postupak u mom životu omogućio da idem nekoliko mjeseci bez ikakve kose, ali ovaj put učinak je bio mnogo gori: prošao sam dva mjeseca za mjesečne postupke, a kada je strpljivost završila, vidio sam da je moja brava postala dvostruko veća.

Nakon toga, neko vrijeme sam pogodio narodne lijekove, zasjenivši kosu i širenjem tinkturama dok nisam imao brkove u paru s bradom. Otprilike tada sam se vratio na proučavanje problema metoda aparata za uklanjanje dlaka. Izvori su bili vrlo specifični: elektroliza pomaže u svakom slučaju, a na pozadini tradicionalne elektrolize, termoliza i mješavina su poput ugriza komaraca. Našao sam i forum na ruskom jeziku u kojem su članovi zajednice podijelili svoja impresiju elektroepilacije, što su učinili za sebe. Također sam htio, ali za početak sam odlučio provjeriti koliko su učinkoviti i bolni ti praktikanti.

Nakon što sam nazvao nekoliko klinika, salona i privatnih majstora, recenzije na koje mi se obećavalo, prijavio sam se za jednu od njih - ona je imala najviše komentara. Radila je u stanu, naglašavajući jednu od soba za rad. Nije izgledalo baš higijensko. Ležala na kauču, slušala sam njezin govor o tome kako se kosa ponekad tvrdoglavo nije popustila, da toleriram boli itd. Djevojka je radila poput vjetra - u samo sat vremena pročistila je područje guste kose (ostali su se lagali), nisam se sjećao što sam poslao natrag. Jao, nisam uspio spasiti vrat od znojke ili ceste prašine, dobio sam infekciju u mojim ranama, sve je bilo strašno - možete vidjeti u članku o komplikacijama elektrolize. Cijelo ovo vrijeme nastavljam čitati samoučeni forum.

Prošlo je tjedan i pol tjedana: rane su počele izliječiti, a ispod poderanih korica pored prolaza pojavila se nova kosa nakon čira. U drugom postupku, djevojka je radila još brže - uklonila sve u roku od 40 minuta, ali prema kraju sam primijetio krv na pincetama i bila je jako uplašena: to je bila krv koja je bila nabrana, a ne moja. Istoga dana sam stavio nalog za svoj aparat, moleći da je krv na pincetama rezultat patnje zdrave osobe.

Sada radim elektrolizu za sebe nekoliko godina, postupno proširujući područje utjecaja. Nisam požalio zbog kupnje, ali pozivanje na rješenje idealno je također pogrešno.

Prednosti samoelektrolize:

 • 100% siguran od infekcije. Jedan od uobičajenih mitova tvrdi da je sama struja sterilizator. Bojim se zamisliti koliko bi ljudi mogli platiti za tu pogrešku. Radi elektrolize za sebe i nikoga, ne možete razmišljati o ljudskom faktoru.
 • Jeftinije. Elektroliza površine koju sam zainteresirala u prvom trošku je 1000 rubalja na sat + cijena 100 rubalja. Električni epilator košta 20.000 rubalja. Slijedom toga, uređaj je isplatio 20 postupaka. U mom slučaju bilo je malo manje od godinu dana. U ovom slučaju elektroliza na licu zahtijeva oko 3 godine.
 • Smanjujete rizik od infekcije na putu. Nisam uspio zatvoriti područje liječenja kako bih spriječio da infekcija uđe u otvorene rane. To usporava zacjeljivanje kože i povećava rizik od komplikacija.
 • Elektrolizu možete učiniti kad god poželite. Ne odbijam postupke za ljeto, jer mogu priuštiti liječenje lica ujutro, ostati kod kuće do kraja dana. Kao rezultat toga, do sljedećeg dana upala je nestala, možete primijeniti zaštitu od sunca.
 • Postupak možete obaviti čak i zbog 1-2 vlasi. To vrijedi i kada je područje obrade skoro polovica, i da idu na pakao na rogove lijenosti za njih.
 • Dobivate drugu profesiju, barem osnovne vještine za daljnje studiranje.

Nedostaci samoelektrolize:

 • Metoda ovisi o vještini. Počnite naučiti novu profesiju za sebe, pripremite se za činjenicu da neće odmah raditi. Bit ćete mnogo slabiji od utvrđenih majstora u brzini i kvaliteti uklanjanja dlaka. Na kraju, trebat će vam više vremena.
 • Postupanje s majstorom, samo leći, izdržati i platiti. Twisted nad vama, naprezanje oči i pokušava doći u folikul od druge osobe. Plaćate mu novac koji dobivate za ono što ste već jaki.
 • Moći ćete nositi samo lako dostupna mjesta. Na primjer, bradu, vratu i brkovima može se obraditi pomoću povećala, no zidovi se ne mogu potpuno očistiti. Isto vrijedi i za vodeću ruku, pazuha na istoj strani, stražnjicu, kukove iza, anus, bazu leđa, itd.
 • Sami postupate, sami se i sami disciplinirate. Kada ste zabilježeni neko vrijeme, idete na postupak jer imate obveze prema gospodaru. Za sebe, možete oprostiti odgodu postupka, možda ćete biti lijeni za obradu dlačica, tako da će se dan kada se riješite kose pomaknuti.

Popis u nastavku prikazuje gotovo sve modele koji su nekako uhvatili moje oči. Izbacio sam više od pola odjednom: pokazali su se preskupima za raspoložive funkcije ili su suvišne za moje svrhe (na primjer, ne trebam zgrušavanje). Na kraju, postoje tri opcije. Cijene i parametri su relevantni početkom 2017. godine. Neki su modeli već povučeni iz prodaje; u ovom sam slučaju vodio trošak korištenih električnih epilaata. Gotovo svi predstavljeni modeli postavljeni su kao poluprofesionalni električni epilatori s niskim troškovima.

electrodepilator

U potrazi za ljepotom, žene žrtve - bolno uklanjanje dlaka s elektrolitskim epilatorom, koji pomaže da se riješi neželjene vegetacije zauvijek.

Elektroepilator je uređaj za trajno uklanjanje neželjenih dlačica. Može se opisati na sljedeći način: mala kutija s gumbima za uključivanje i isključivanje, zaslon i konektor za olovku s iglom, izravno olovku s iglom, zavoj na poluzi s neutralnom elektrodom, skup igara za jednokratnu upotrebu za postupak.

Bit elektrolize je uništavanje folikula dlake električnom strujom koja dolazi u žarulju kroz tanku iglu umetnutu ispod kože. Postupak kozmetičke elektrolize smatra se najučinkovitijim za trajno uklanjanje neželjenih dlačica u bikinijskom području, na licu, nogama i rukama te na tijelu kao cjelini. Međutim, nije preporučljivo voditi svoju podvrstu thermolysis u području pazuha zbog lokacije velikog broja limfnih čvorova tamo.

Što je to?

Tanka igla umetnuta je ispod kože u područje folikula i kroz njega prolazi struja struje. Toplina ubija tijelo kose, a žarulja bez mogućnosti oporavka. Toplina se nosi s tamnom, tankom i debelom, siva, izbijeljena kosa, u jednoj riječi, s apsolutno bilo kojom. Tijekom jedne sesije obrađuje se mala površina kože, budući da je potrebno djelovati na svaki folikul posebno. 100% -tni rezultat uklanjanja dlačica postiže se nakon postupka koji može trajati godinu i pol dana.

vrsta

 • igla

Najučinkovitiji tip elektroepilatora. Bit ove epilacije je uvođenje tanke igle u folikul dlake (do dubine od oko 0,5 mm) i izlaganje električnoj struji. Obično se elektroepilatori igle koriste u specijaliziranom salonu i imaju visoku cijenu (ali postoje modeli za kućnu upotrebu).

Elektroepilator igle ima igle izrađene od različitih materijala. Medicinske čelične igle su klasični koji se koriste za pacijente s normalnim pragom boli i bez alergija. Kozmetičari koriste igle s zlatnim premazom za bolesnike koji pate od alergije, a za one koji ne podnose bol kod teflona.

 • obuhvatni

Svaka kosa je uhvaćena pincetom, kroz koju struja prolazi kroz nekoliko minuta (obično 1-2). Električno uklanjanje dlačica s pincetom apsolutno je bezbolno i sigurno, ali stručnjaci su ispitivali njegovu izvedivost: kosa nema visoku vodljivost, pa struja ne dopire do folikula dlake, tj. Ne uništava ga potpuno. Tada su znanstvenici izumili posebne električki vodljive gelove - pomažu elektricitetu da dođu do papillae kose.

Uklanjanje dlačica s električnom iglom podijeljeno je u nekoliko tipova dodatno:

 1. Termoliza je izmjenični učinak visoke frekvencijske struje, koji se isporučuje korijenu dlake pomoću medicinske igle. Smatra se najučinkovitijim postupkom uklanjanja dlaka, jer potpuno uništava folikul (jednostavno ga uklanja vrućinom). Termoliza je prilično bolna procedura, ali ipak nije uvijek moguće ukloniti kosu prvi put. Iznimka je zakrivljeni oblik folikula, koji je osjetljiv na razaranje drugi ili treći put, a obično je posljedica ozljede bradavice za kosu - depilacija, depilacija, šećera ili redoviti epilator.
 2. Elektroliza je gotovo bezbolna metoda, koja se temelji na opskrbi izravne struje folikula kroz površinu kože. Igla se ne umetne ispod kože i stoga ne krši njezin integritet. Konstantna struja na površini kože tvori natrij ione, potonje u kombinaciji s tekućinom tkiva tvore alkalijsku podlogu. Alkali "ubija" folikul dlake, potonji se zatim jednostavno uklanjaju zajedno s "tijelom" kose. Do vremena ove metode je dosta dugo - potrebno je nekoliko minuta za obradu svakog folikula, čak i ako epilator ima nekoliko igala.
 3. Način "mješavine" kombinira dva gore navedena postupka. Folikul se zagrijava pod djelovanjem visoke frekvencije i uništi alkalnom kiselinom elektrolizom. Postoje posebni uređaji "Blend", čija se postavka automatski odvija ovisno o osobitosti kože klijenta (tip dermisa, osjetljivosti, pragu boli itd.).
 4. "Bljesak" je vrsta termolize. Razlikuje se opskrbljivanjem struje još veće frekvencije (ne više od 2000 kHz) i skraćivanim vremenom opskrbe, tj. Strujom dobivaju bljeskovi. Vrlo učinkovita i manje bolna metoda elektrolize, dizajnirana za rad s finim dlačicama.
 5. Sekvencionalna smjesa je manje bolna zbog smanjenja trenutnog impulsa amplituda.
 6. "Sekvencijalna bljeskalica" varijacija je klasične flash metode. Folikul je pod utjecajem visokofrekventne sinusoidalne izmjenične struje, tj. Brzina obrade svakog papila se povećava, a kvaliteta uzrokuje da umrijeti kosu različite debljine.

Značajke i prednosti

Elektroliza je najučinkovitija metoda rješavanja neželjenih dlaka lica i lica. Ima puno prednosti i nedostataka. Za početak, bilježimo pozitivne:

 • Pogodan za sve tipove i boje dlaka i kože, pa čak i za obradu s laganim dlačicama (za razliku od foto i laserskog uklanjanja dlaka);
 • Može se nanositi na bilo kojem području lica i tijela, uključujući čašu, bradinu i nos;
 • Uklanja neželjenu vegetaciju za 100%;
 • Postupak se provodi u kabini ili kod kuće;
 • Uređaj za postupak može biti domaći.

Elektroliza ima čitav niz mogućnosti koje mogu gurati ženu ili muškarca od nje:

 • Bolne senzacije tijekom postupka. Uređaj za uklanjanje dlačica elektrolizom odnosi se na tip igle, ali ne podrazumijeva uvođenje igle ispod kože i stoga ne uzrokuje jaku bol, za razliku od termolize s iglom koja prodire do folikula dlačica za 0,5 mm.
 • Potreba za završetkom cijelog tečaja, koja se ne može kombinirati s drugim metodama uklanjanja dlaka i depilacije. Elektroliza se obavlja do 30 postupaka za jednu zonu. Tijekom jedne sesije, ne obrađuje se više od 30% folikula dlake (u jednom području - noge, bikini, pazuha), jer je postupak bolan (osobito u obliku igle). Nakon potpunog liječenja jedne zone, potrebno je čekati od 3 mjeseca do pola godine kako bi se "pričuvne" dlake rastale. Oko 80% tjelesne kose je u fazi aktivnog rasta, a ostalo 20% je u "stanju mirovanja", i da bi ih probudili, morate pričekati njihovu manifestaciju. Strogo je zabranjeno ukloniti kosu s britvom ili voskom tijekom elektrolize.

Bestseller - EP300 koagulator za epilaciju

opis

- snaga depilacije 15 W
- radna frekvencija: 0,88 MHz i 1,66 MHz

Pogledajte ostale proizvode:

Pogledajte sve epilatore ->

Kozmetički uređaj za uklanjanje viška kose i zatvaranje krvnih žila, kao i koagulaciju pomoću visoke frekvencijske struje. Zahvaljujući primijenjenom postupku, postupak epilacije je aseptičan i neznatno bolan, a tijekom zatvaranja posuda krvarenje se ne javlja.

Jamstvo: 2 godine

Napajanje 230 V, 50 Hz
snaga depilacije 15 W
radna frekvencija je 0,88 MHz i 1,66 MHz
dimenzije 270x200x68 mm
bruto težina

1. pedala (broj u katalogu 00301)
2. isječak za montažne igle (katalog broj 00302) ili druge elektrode
3. Igle UNI-PROBE (UNI-PROUB) - 3 kom. (Kataloški broj 00304) - sterilne igle, razred I. jednokratne za upotrebu u salonima za uljepšavanje za uklanjanje dlaka. Kombinacija igle s kapom.
Debljina: 2 - plava 3 - bijela 4 - tirkizna 5 - siva 6 - crvena,
4. Zamjena za UNI-PROBE igle (UNI-PROUB) (broj u katalogu 00305)
5. zavojnica - pasivno pričvršćivanje

Kupnja EMED koagulacijske elektrode (EMED) uključuje, između ostalog:

- koagulacijska elektroda - ravna,
- kutna kugla 1,7 mm i 3 mm,
- ravna igla 0,2 mm i 0,5 mm,
- kutne iglice 30o 1,7 mm i 45o,
- šarke 3 mm, 5 mm, 8 mm,
ravni nož dug 25 mm

Elektroepilator Biomak Epilator-koagulator igle Biomak EP 300 - pregled

Pristupačan Electroepilator Biomak EP 300, može se koristiti kod kuće, trajno uklanjanje dlaka

Kad sam izabrala i odlučila kupiti, nisam imala dovoljno detaljnih povratnih informacija, pa sam odlučio ispraviti situaciju.

Povratne informacije o postupku elektrolize bit će kasnije, ovdje ću dodati vezu, samo ću reći da je to doista jedini i učinkovit način da se zauvijek riješite kose, a sad ću vam reći o uređaju.

Naručio s stranice europrofcosmetic.ru Ispalo je malo skuplje od službenog mjesta, ali manje gnjavažu.

Načelo elektrolize - igla je umetnuta u svaki folikul dlake, kroz koju električna struja ubija kosu folikule, kosa ne raste od ovog folikula, već neko vrijeme raste od susjednih folikula, pa će vam za potpunu oslobađanje trebati oko godinu dana mjesečne epilacije, kosu svaki put sve manje i sve su tanji. Epilator Biomak EP 300 radi s FLASH metodom, to traje manje od sekunde po kosi, to je najbrža metoda za obradu brzine, to je osobito važno ako se planira veliko područje s velikim brojem dlačica, na primjer, nogama.

Uključeno je i sam epilator, kabel za spajanje na napajanje, pojas za ruku s neutralnom elektrodom, pedala za zatvaranje kruga i držač igle, tri iglice Uniprob različitih veličina, kao i isječak za igle tipa Balet, upute i dokumente - jamstvena kartica, certifikat podudaranje itd.

Kako se epilator vidi u naslovnoj slici, ali je prednja ploča bliža.

S lijeva na desno, kako bi - gumb za napajanje, priključak za spajanje igle, zaslon na kojem možete odabrati način, jačinu i trajanje struje, konektor za spajanje preljeva, kontroler za odabir funkcija. Uređaj je mali i lagan, napravljen pažljivo, iza još dva priključka za mrežu i papučicu. Postavke su osnovne, lako je shvatiti, postoje upute za pregled na Internetu.

Pedala izgleda ovako, stavljam je na pod i pritisnete je nogom, uređaj ima automatski način rada, gdje pedala nije potrebna, struja se struji u odabranim intervalima.

Obloga s neutralnom elektrodom, pod njim je potreban vodljivi gel ili mokri podložak od pamuka, a neki jednostavno navlažite elektrodu na mjestu kontakta s kožom. Elektrode se mogu montirati na ruku ili nogu, čak možete sjediti na njemu, glavna stvar je imati kontakt s kožom s vlažnom metalnom pločom.

Ručka za igle izgleda ovako, na pozadini prsta možete vidjeti debljinu igle - čini se da je treća debljina među iglama tvrtke Uniprob, deblji je i tanji, ali mi se najviše sviđa i manji su. Ove iglice su mnogo tanji od najtanjih šivanja, oko promjera kose. Oni se lakše savijati, ja sam se savinula na bazi radi praktičnosti, to se može vidjeti na fotografiji. Nijedna igla još nije slomljena, one se smatraju jednokratnima, ali ako se upotrebljavaju za sebe, može se koristiti nekoliko puta, dezinficirati prije i poslije posla. Zadovoljstvo je raditi sa svježe tiskanom iglom, a zatim neprestano neprestano nasumično savijanje-ispravljanje, u ovom slučaju radije ga mijenjam na novu. Na primjer, za sjenice, za prvi prolaz, promijenio sam dvije igle, ali kosa je bila jako i vrlo teška.

Epilator može raditi sa zvukom - ispuštajući cvrčak nakon svakog ispuštanja struje - i bez, čini mi se tiho, ali budući da obično sjedim u večernjim satima i noćima, isključio sam zvuk, iako je to prikladnije za mene.

Postavke vremena i snage omogućuju odabir pravih parametara za svaku zonu. Bol je apsolutno podnošljiva za mene, većina nogu je obično normalna, gležnjevi su bolniji. Klasični bikini i pazuha su bolesni, ali možete ga izdržati čak i bez anestezije. Uvođenje samog igle, ako ulazi u folikul, ne osjeća se, iako može biti bolno i bliže gležanjima i uvesti iglu. Trenutačna pušenja nalikuju senzacijama kad insekti ubode, ponekad snažnija, ponekad slabija.

Ni na koji način ne mogu potresati nikoga da kupi uređaj i sam sebe, sve informacije za one koji su već odlučili i traže recenzije stvarnih ljudi, ili koji to rade i planiraju promijeniti uređaj. Morate shvatiti da je to medicinski postupak, a to možete učiniti samo u potpunosti svjesni svih rizika i predstavljanja procesa. A čak i oni koji to sve razumiju, želim vas upozoriti da ponovo ubrizgavate iglu i da dopustite da trenutni iscjedak kroz to zahtijeva barem snagu volje i željezne živce.

Vrlo sam zadovoljan kupnjom, da, potrebno je puno vremena, osobito u početku, ponekad bolno i poze obično su neugodne, ali to daje pravi rezultat, štedi novac i vrijeme u usporedbi s putovanjem majstoru.

EP300 elektroepilator igla biomaka

Uni-sonde igle 10 kom. za odabir.

EP300 epilator (termoliza) je uređaj dizajniran za uklanjanje višak kose i zatvaranje krvnih žila, kao i koagulaciju pri korištenju visoke frekvencijske struje. Kada se koristi ovaj postupak, postupak se bezbolno i aseptički nastavlja, a tijekom zatvaranja krvnih žila ne dolazi do krvarenja.

oprema

 • papučicu
 • isječak za montažu igala ili drugu elektrodu
 • UNI-PROBE iglice 3 kom. Sterilne jednokratne iglice u Cl. I. Za uporabu u kozmetičkim salonima za uklanjanje dlaka. Kombinacija igle s kapom. Debljina: 2 plava 3-bijela 4-tirkizna 5-siva 6-crvena
 • zamjena za igle UNI-PROBE
 • arm band

Tehnički podaci:

 • Napajanje: 230 V, 50 Hz
 • Potrošnja energije: 40 W
 • Radna frekvencija: 0,88 MHz i 1,66 MHz
 • Dimenzije: 270x200x68 mm
 • Težina: 2,7 kg

Checkout na našoj web stranici je jednostavan. Jednostavno dodajte odabrane artikle u košaricu, a zatim idite na stranicu Košarica, provjerite točnost naručenih artikala i kliknite gumb "Checkout" ili "Quick order".

Funkcija "Brzi poredak" omogućuje kupcu da samostalno ne prolazi kroz cijeli postupak naručivanja. Ispunite obrazac, au kratkom vremenu voditelj trgovine će vas nazvati natrag. On će razjasniti sve uvjete reda, odgovarati na pitanja o kvaliteti proizvoda, njegovim značajkama. I također vam kažem o opcijama plaćanja i isporuci.

Prema rezultatima poziva, korisnik ili, pošto je primio pojašnjenje, sam naručuje narudžbu, popunjava ga s potrebnim predmetima ili se slaže s oblikom u obliku u kojem je sada. Dobiva potvrdu poštom ili mobilnim telefonom i čeka isporuku.

Iz popisa odaberite naziv regije i lokaliteta. Ako niste pronašli svoje naselje na popisu, odaberite vrijednost "Ostala lokacija" i unesite naziv svojeg naselja u stupac "Grad". Unesite ispravan indeks.

Ovisno o mjestu prebivališta, ponudit će vam se opcije dostave. Odaberite bilo koji prikladan način.

Odaberite najbolji način plaćanja.

Unesite svoje podatke: ime, adresu za dostavu, telefonski broj. U polju "Komentari narudžbi" upišite informacije koje mogu biti korisne kuririma, na primjer: ulazi u kuću smatraju se s desna na lijevo.

Provjerite jesu li uneseni podaci točni: narudžbe, odabir lokacije, podaci o kupcu. Kliknite gumb "Checkout".

Naša usluga pamti podatke o korisniku, podatke o narudžbi i sljedeći put ponudit će vam da ponovo podnesete podatke iz prethodne narudžbe. Ako se uvjeti ne odgovaraju, odaberite druge opcije.

Možete odabrati između četiri opcije plaćanja:

Elektroepilator Biomak EP-300 - Elektroepilator Biomak ep-300

dostojanstvo

mane

detalji

Nakon nekoliko postupaka elektrolize u salonu, ostavio bez novca nakon primitka plaće, nakon što sam proučavao mnogo internetskih stranica, odlučio sam kupiti ovaj epilator.

Proučio sam samo dvije večeri, ali rezultat je premašio sva moja očekivanja.
Sada radim uklanjanje dlaka za sebe i svoje prijatelje.
Istina, epilator je morao dugo čekati, ali staza je pratila, a dugo je hodala po Rusiji))) Dugim žicama omogućuju vam odabir udobnog držanja, trenutnu snagu i vrijeme izlaganja prilagođavaju se.

Najveći plus je da, kada to učinite, to nije tako bolno kao u kabini, a vi ćete biti sami radite dobru kvalitetu! Rezultat je vidljiv nakon prve uporabe!

Udobna ručica i pedala)
Vrlo jednostavan za korištenje.

Kupnja za mene bila je vrlo profitabilna, bez potrebe za vožnjom i provođenjem vremena u salonu. Netko mora pronaći samo besplatnu minutu ili deset minuta i učiniti je kod kuće.

Biomak ep 300

1 dan - 6.000 rubalja

2 dana - 9500 rubalja

Tehnički podaci biomak e300:

 • napajanje 220 V 50 Hz
 • potrošnja energije 40 VA
 • maksimalna izlazna snaga 15 W
 • aktivna zamjena. Otpornost bolesnika od 400 ohm
 • radna frekvencija 1760 kHz
 • težina 1,6 kg - veličina 200x150x65
 • Cijena elektroepilatora: navedite telefonom;

Elektroepilator EP300 (br. 10305) pomoću visokofrekventne struje pomoći će vam da se riješite višak kose, jer se koristi za zatvaranje krvnih žila i koagulaciju.

Ova metoda će vam omogućiti da provedete postupak, ne samo potpuno siguran, ali i bezbolan. Zatvaranje krvnih žila je jednostavno, a tijekom postupka nema krvarenja.

Kod epilacijskih tečajeva možete naučiti kako ukloniti kosu epilatorom EP300.

Uređaji Biomak - pouzdana oprema za stvaranje besprijekornog izgleda

Kozmetički proizvodi tvrtke Biomak, proizvedeni od 1989. godine, vrlo su popularni na tržištu proizvoda za njegu kože zbog jednostavnosti i svestranosti uporabe, kao i dostupnosti u cjenovnom rasponu. Svi proizvodi Biomaka, izvezeni u više od 20 zemalja svijeta, odlikuju se izvrsnom kvalitetom i pouzdanosti.

U našem salonu, uređaji EP-200 i EP-300 ove poznate tvrtke koriste se za uklanjanje neželjenih dlačica lica i tijela za uklanjanje dlaka i koagulaciju.

Koji se postupci mogu izvesti na tim uređajima?

Sljedeći postupci se provode na aparatima EP-200 i EP-300 Biomak:

- elektroliza je uništavanje folikula dlake pomoću alkalne kemijske reakcije stvorene djelovanjem negativne izravne struje (galvanske struje). Trajanje elektrolize ovisi o debljini kose;

- termoliza je uništavanje folikula dlake pomoću termokoagulacijskog efekta koji nastaje pod utjecajem visokofrekventnih električnih impulsa (13.5 MHz) s naponom do 100 Vpp. Vrijeme i odabrana snaga trenutnog postupka ovise o individualnim karakteristikama kose. Visoka učestalost struje u procesu termolize doprinosi brzom zgrušavanju krvi u plućima, što je sprječavanje krvarenja;

- mješavina je manje bolna, ali više vremenski zahtjevna procedura koja koristi galvansku struju i visokofrekventnu struju, kombinirajući prednosti obje gore navedene metode. Vrijeme izvođenja postupka određuje i upravlja procesorom.

Zašto preporučujemo našim kupcima Biomak uređaje?

Epomateri EP-200 i EP-300 Biomaka ne samo da uklanjaju višak kose, nego također osiguravaju sigurnost i udobnost klijenta tijekom postupka. Zbog upotrebe visokofrekventne struje, uklanjanje dlaka je bezbolno i uključuje baktericidni učinak na obrađenu kožu.

Korištenje uređaja ovog tipa doprinosi koagulaciji - uništenju posude koja hrani folikul dlake. Folikuli kose nepovratno su uništeni, a vaša će koža uvijek oduševiti druge svojim savršenim glatkim izgledom.

Tijekom procesa epilacije, krvne žile su zatvorene, pa se korisnicima štedi i manje krvarenje. Postupak uporabe ovih uređaja može se sa sigurnošću preporučiti za uklanjanje neželjenih kose na najosjetljivijim područjima kože - na licu, u području bikinija.

Kozmetička oprema Biomak

Online trgovina "Maykos" nudi kupnju kozmetičke opreme za kozmetičke salone.
Radimo izravno s proizvođačima. Svi proizvodi dobivaju certifikate.
Pozivamo se na vođe suradnje medicinskih centara, kozmetičkih salona i individualnih poduzetnika.

Naša tvrtka već dugo opskrbljuje opremu i potrošni materijal za frizere, salone za uljepšavanje i druga poduzeća koja rade u industriji ljepote i zdravlja.

Kvalitetu suradnje s našom tvrtkom potvrđuju brojne pozitivne ocjene kupaca.

Pozivamo vas da kupite kozmetičku opremu, namještaj i ostali pribor koji će poboljšati kvalitetu ljepote i privući nove posjetitelje.

Epilator EP-300

Uređaji za uklanjanje dlaka i koagulaciju

Uređaji za uklanjanje dlaka i koagulaciju - jedan od najpoznatijih i najpopularnijih vrsta hardverske kozmetike u bilo kojem salonu ili klinici. Uz uporabu uređaja za elektrolizu i koagulaciju, moguće je riješiti problem neželjene vegetacije na tijelu i licu s uspjehom. Metoda elektrolize je pogodna za epilaciju bikinije, epilaciju intimnih mjesta (intimna depilacija).
Načelo elektrolize je kako slijedi: tanka igla je umetnuta u folikulu dlake, tada dolazi u njega visokofrekventni impuls, žarulja se uništava i kosa je izgubljena. Također uz pomoć ovih uređaja moguće je ukloniti proširene kapilare.
Biomak EP-200 i Biomak EP-300 kozmetički uređaji za uklanjanje elektrofila i koagulaciju su.
Možete kupiti uređaje za elektrolizu i koagulaciju Biomak EP-200 i Biomak EP-300 u našim prodajnim uredima.
Svi kozmetički uređaji Biomak (Biomak, Poljska) imaju jamstveni servis za 12 mjeseci.

EP300 epilator je uređaj dizajniran za uklanjanje višak kose i zatvaranje krvnih žila, kao i koagulaciju pomoću visoke frekvencijske struje. Kada se koristi ovaj postupak, postupak se bezbolno i aseptički nastavlja, a tijekom zatvaranja krvnih žila ne dolazi do krvarenja.

 • papučicu
 • isječak za montažu igala ili drugu elektrodu
 • UNI-PROBE iglice 3 kom. Sterilne jednokratne iglice u Cl. I. Za uporabu u kozmetičkim salonima za uklanjanje dlaka. Kombinacija igle s kapom. Debljina: 2 plava 3-bijela 4-tirkizna 5-siva 6-crvena
 • zamjena za igle UNI-PROBE
 • arm band
 • Napajanje: 230 V, 50 Hz
 • Potrošnja energije: 40 W
 • Radna frekvencija: 0,88 MHz i 1,66 MHz
 • Dimenzije: 270x200x68 mm
 • Težina: 2,7 kg

Savjeti kozmologa kako ukloniti nosnu kosu kod kuće

10 načina usporavanja rasta kose na nogama