Brusilica obrva: značajke izbora i upotrebe

Briga za obrve jednako je važna za lice kao i bilo koja druga, tako da treba biti redovito i kompetentno. Mnoge djevojke posjećuju kozmetičara koji profesionalno ispravlja obrve jednom svaka 3-4 tjedna. Drugi vole neovisne napore kako bi održali lijep izgled njihovih obrva. Za njih je dizajniran i izrađen brijač obrva, koji vam omogućuje da ispravno i lako obavite njegu.

Epilacija obrva nije tako jednostavna kao što se može činiti. Važno je ne samo razumjeti kakav bi oblik i širina trebao biti, nego i biti u mogućnosti da ga pravilno podrže.

Da biste to učinili, morate imati alate i ispravno ih koristiti. Brusilica obrva je univerzalni uređaj s kojim se lako i brzo možete staviti u red. Svestranost i korisnost uređaja ovisi o broju mlaznica u britvu, tako da kada ćete ga kupiti, važno je znati sve značajke i nijanse.

Opis i načelo rada britve

Kompaktni aparat za brijanje namijenjen obrvama idealno zamjenjuje depilator, pincete i vosak, koji pomaže u potpunosti brige o dlačicama bezbolno. Trimer ne izbacuje kosu, već ga uredno i precizno rezati. Uređaj je mala ručka koja se udobno uklapa u vašu ruku. Na jednom su kraju mlaznice, od kojih je glavni izravno britva s oštrom, ali sigurnom oštricom.

Među ostalim privicima često su uključeni u četke za čišćenje, kao i za uklanjanje dlačica. Nakon što ste naučili primijeniti sve u pravom redoslijedu, možete lako i pravilno voditi brigu o vašim obrvama, održavajući njihovu ljepotu i atraktivan izgled. Ponekad obični ženski depilator ima poseban vrh obrva, tako da nema potrebe za kupnjom posebnog britva. No, u ovom slučaju, uklanjanje dlačica obrva bit će slično drugim vrstama kose koja se povlači iz korijena.

Da biste odabrali dobar mini-britva i iskoristili sve svoje mogućnosti, trebali biste se upoznati s njihovim sortama, saznati ocjenu najboljih aparata i razumjeti značajke korištenja kod kuće.

Prednosti i nedostaci brijača obrva

Prilikom odabira bilo kojeg aparata za kućnu njegu, važno je uzeti u obzir sve prednosti i nedostatke korištenja. To će vam omogućiti da u budućnosti stalno koristite uređaj, a ne da ga sakrijete na dalekom policu zbog neugodnosti u upotrebi. Među prednostima brijača obrva su:

 • jednostavnost i jednostavnost korištenja kod kuće;
 • nedostatak boli;
 • sposobnost obavljanja korekcije obrva u bilo kojem prikladnom vremenu;
 • skup mlaznica koje čine britvu raznovrsnu napravu.

U suvremenim uvjetima, nedostatak slobodnog vremena, mnoge su djevojke pristale kupiti britvu samo za prvi plus. Uostalom, brzo i lako se smanjuje obrve, bez unosa kozmetičara i bolno izvlačenje s pinceta na jednoj kosi - san mnogih predstavnika fer spolnog odnosa. No, potrebno je uzeti u obzir značajan minus britva - učinak njegove uporabe je privremen, nakon dva ili tri dana postupak će se morati ponavljati.

Brijač obrva praktički nije pogodan za djevojčice s tamnom kosom, jer će i nakon pažljivog brijanja biti vidljive crne čekinje na koži. Nekoliko sati nakon postupka učinak dotjerivanja obrva brineta nestaje u potpunosti. Tamne djevojke bolje se koriste drugim metodama korekcije.

Savjeti za brijanje obrva

U osnovi, svi trikovi su slični. Većina suvremenih uređaja za korekciju obrva imaju različite priloge u kompletu, a razlikuju se u prirodi njihove prehrane. Uvjetno se brijač može podijeliti na sljedeće vrste:

Pogodno je koristiti punjive britve na cesti i tijekom putovanja, najčešće se napaja redovita baterija, koja traje sat i pol kontinuiranog rada. Kombinirana britva omogućavaju rad na mrežnim kabama ili baterije, ovisno o potrebi. Mrežni uređaji mogu se koristiti samo kod kuće putem električnih kabela.

Najbolja opcija je kupnja kombiniranog britva, koju možete nositi sa sobom na cesti i obavljati njegu bez povezivanja s mrežom. A kod kuće, kada je moguće spojiti na struju, možete uštedjeti baterije.

Kako odabrati dobar brijač obrva

Da biste pronašli i kupili uređaj koji će dugo biti koristan, a omogućit će vam da pravilno i lako ispravite obrve, važno je razumjeti koje su karakteristike najbitnije za britvu. Kada kupujete, morate obratiti pozornost na takve čimbenike:

 • mlaznice - što više funkcionira aparat za brijanje, to je sve raznovrsnije i korisnije;
 • materijal izrade - plastična kutijica mora biti visoka, a lopatice su izrađene od trajnog čelika;
 • dodatni načini rada i funkcije u nekim uređajima omogućuju uklanjanje dlačica ne samo na licu, već i pod rukama ili u području bikinija;
 • proizvođač - bolje je dobiti pouzdani i dokazani uređaj kako bi gubitak novca bio koristan i koristan.

Možete istražiti sve te značajke u trgovini i dobiti savjete od prodavatelja, ali mirno razmatranje svih karakteristika i preliminarno prikupljanje podataka pomoći će vam da napravite pravi izbor i ne sumnjate u svoje radnje. Zajedno s kupnjom britve morate odmah odabrati potrebne kozmetičke proizvode - gel za pjenu ili brijanje, kao i krema nakon postupka, kako biste spasili kožu od iritacije.

Ocjena ispravka obrva obrva

Da biste odabrali kvalitetan i učinkovit uređaj, upoznajte se s najboljim mogućnostima kozmetičke industrije. Do sada, ocjena najboljih britva, omogućujući vam sami ispravljanje obrva, obuhvaća sljedeće pozicije:

 1. Philips HP6390 / 10. Pored savršene brijanja dlake na obrvama, britva vam omogućuje da smanjite njihovu duljinu s dvije mlaznice. Osim toga, mlaznica za pincetu je uključena u komplet kako bi se osiguralo dobar krajnji rezultat.
 2. Braun FG 1100 je univerzalni uređaj za korekciju obrva, epilaciju bikinijskog područja, podrezivanje dlačica u ušima, nosa i lica. Postupak uklanjanja dlaka je potpuno bezbolan, kvaliteta noževa osigurava glatku kožu i oštrinu kontura.
 3. Panasonic ER-GN30 ergonomski brijač, udobno leži u ruci. Ima mlaznicu za korekciju obrva, kao i uklanjanje dlaka u ušima i nosu. Oštrice britve su izoštrene na obje strane, što osigurava glatku i kvalitetnu brijanje.
 4. Smeđi MP-300 2 u 1 omogućuje ne samo brigu o obrvama, već i originalne frizure za bradu i brkove, kao i za obrezivanje hrama, na stražnjoj strani glave, da se brine za područje bikinija. Funkcionalnost i praktičnost brijača čine ga popularni među ostalim modelima.
 5. Remington PG-6150 je profesionalna kućna stanica za razne poslove. Omogućuje vam obrezivanje konture frizure na glavi zbog prisutnosti širokog trimer, uklanjanja dlaka u nosu i ušima pomoću ravne mlaznice, uklanjanje dlačica s tijela vertikalnim trimerom i, naravno, ispravne obrve. Sve mlaznice i glave lako se čiste, a pouzdan i svestran uređaj radi dugo i glatko.

Trgovine također prodaju mnoge druge opcije uređaja, među kojima možete pronaći pouzdane i udobne brijale za obrve. Ali čak i takav mali popis najboljih robnih marki pružit će priliku za kupnju uređaja koji će biti jednostavan za korištenje i trajat će dugi niz godina. Drugi kriterij kojim možete odabrati dobru britvu su recenzije kupaca koji koriste bilo koji uređaj.

Recenzije sjenila obrva

Margarita, 29 godina

Imam osjetljivu kožu na licu, i uvijek sam trpio kad sam povlačio obrve pincetom. Dakle, kupnja britva bila je spasenje za mene. Koristim Adler AD 2907 već više od godinu dana. Ovo je zgodan i jednostavan za upotrebu koji vam omogućuje da brzo prilagodite obrve, a dodatne privitke pomažu da se riješite nosa. Veliki plus za mene je da uređaj radi na baterije, često idem na poslovna putovanja i uzmi sa sobom.

Nakon nekoliko neuspjelih izleta na kozmetičarke sam odlučio napraviti korekciju obrva kod kuće. Dugo razmatralo razne mogućnosti za britve, na kraju je odlučio kupiti jedan poput prijatelja. Braun FG 1100 postao je za mene "spasilac". U svakom trenutku mogu brzo i lako podići obrve i podesiti duljinu preostalih dlačica. To je potpuno bezbolno i sigurno.

U svojoj dobi još uvijek želim izgledati mlado i atraktivno pa pokušavam provesti dosta vremena brinući se za sebe. Stjecanje britve za obrve bila je uspješna kupnja za mene, jer lako i lako mogu napraviti korekciju. Kupio sam stroj tvrtke Philips HP6390 / 10 koji također obrađuje brkove. Mlaznice za obrezivanje duljine kose, kao i pinceta u kompletu, omogućuju mi ​​da napravim cijeli niz postupaka kako bi moje obrve u redu. Vrlo sam zadovoljan ovom kupnjom.

Brijač obrva TONY MOLY šminka Korisni alat za ljepotu bruča obrva - pregled

Od običnog: korejski brijač obrva TONY MOLY šaren Korisni alat za ljepotu Brijač obrva - postao moj Mastham!

Pozdrav svima!) Na dnevnom redu imam vrlo neobičan alat, koji nisam osobno vidio u europskim proizvođačima, ali u nekom smislu, korejani su ispred ostalih, pa smo otišli

Dakle, brusilica za obrve TONY MOLY šminka Korisni alat za ljepotu Brijač obrva Usklađivao sam kada sam pregledavao online katalog u online trgovini Asian Secrets (pregled trgovine, izravna veza na brijanje), gdje sam već napravio 14 narudžbe, a budući da obrve su moja problemska zona, i jednostavno zbog interesa, htjela sam je kupiti

Dakle, brijači izgledaju malo neobično za moje oko, nakon svega, takav pribor, poput britve za obrve, nije uobičajen kod nas, ali za Koreane, naprotiv, jer oni vole da ne skidaju obrve, ali tek malo uklanjaju pahuljicu kako bi pružili izraženiji, ali prirodni oblik.

Sklopivi britve, lako ih možete nositi s vama, na primjer, ne znam zašto, ali tako, usput, ne zauzimaju puno prostora i ne mogu se ozlijediti kada se presavijeni

Zbog neobičnog oblika oštrice, vrlo je teško rezati, čak i novak koji sam bio, lako se može nositi s prvom primjenom

To će svakako odgovarati svima, ali osobito onima koji su razdraženi prskanjem obrva s pincetama, kao i onima koji, u načelu, ne vole otimati obrve zbog boli. U ovom slučaju, obrve može se ispraviti ovim britvom, ali moramo se sjetiti da će crne točke tamne kose imati crne točkice i često podesiti obrve. Stoga, pinceta mi pobjeđuje ovdje.

Ali ovdje imam strašne obrve koje rastu posvuda, a veliki broj vlasi su prozirni i tanki, slično dolje, i kako bi ih potpuno uklonili, moram sjesti pincetom gotovo satima. Ovo je mjesto gdje TONY MOLY savijač tipa obrva brijeg dolazi do moje spašavanja. u potpunosti uklanja sve ove curenje samo nekoliko udaraca s britvom, a ne neugodnih ili čak bolnih senzacija. Koža se ne nadražuje ili se nadražuje, tako da se ovaj britva može koristiti čak nekoliko minuta prije nego što napusti kuću.

Pa, također ovaj britva možete ukloniti dlake oko usana. Znam da mnogi i dalje vjeruju da ako koristite britvu, vlasi će biti crna i teška, na što ću reći da je jedna stvar besmislena, jer je sama struktura kose genetski položena i zbog toga se ne rastu na nogama kao na glavi na primjer. I neki vanjski utjecaj ni na koji način neće utjecati na ovu strukturu, pa sam hrabro izvadio pahul preko mojih usana s ovim britvom, a prije sam ga nekoliko godina uklonio kremama, a još nisam dobio muške šupljine. Ja sam za estetiku, a brkovi ne boje niti jednu ženu, au životu su vidljivi pa sam napravio moj izbor

Osim toga, brijač obrva obrva TONY MOLY vrlo je izdržljiva, a već nekoliko mjeseci koristim ružičastu boju, ali uopće ne misli da je tupo, s obzirom na to da ga koristim jednom svakih 1-1,5 tjedana. Stoga, hrabro preporučujem takav zanimljiv asistent za ljepotu

Hvala svima na vašoj pozornosti, s tobom ste bili ஐ Infanty ஐ, za mene na "ti"

Muški električni brusilice za obrve u Zelenogradu

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Cijena električnih aparata za muškarce za obrve u trgovinama Zelenograd

Na web stranici možete odabrati brisače za muškarce prema obrascima u skladu s karakteristikama, pogledati detaljne fotografije, pročitati recenzije i usporediti cijene u online trgovinama Zelenograda. Lako je kupiti električne brijese za obrve za muškarce jeftino (uključujući i na kredit)! Trebate samo otići na svoju omiljenu ponudu, pročitati uvjete plaćanja i ostaviti zahtjev za isporuku u Zelenogradu.

Ispunite

Ocijenimo naš ugled i ponudimo vam ekskluzivne, 100% originalne proizvode. Možete kupiti bilo koji proizvod u našoj online trgovini i biti sigurni u njegovu kvalitetu. Radimo samo s službenim distributerima i pouzdanim dobavljačima.

Dostava u Moskvi od 3500 str. - besplatno.

Dostava u regije Rusije od 4500 str. - slobodno kroz Pickpoint postamate

 • brzo (2 do 7 dana)
 • pouzdano (99% uspješno isporučenih narudžbi)
 • gotovinom na isporuci ili karticom
 • besplatno
Detalji o isporuci

Narudžbu uvijek možete platiti u vrijeme isporuke, bilo da se radi o kurirskom, ruskom poštanskom uredu ili pokrovnoj točki.

No, za one koji žele uštedjeti novac, uvijek možete platiti za svoju narudžbu na web mjestu s karticom ili elektronskim novcem.

Imamo kumulativni sustav popusta, a redovito održavamo promocije i prodaju.

Potrebno je potvrditi pretplatu. Provjerite poštom

Korekcija obrva s trimerom: 3 uobičajena pitanja

Čiste obrve savršenog oblika su znak svake dobro njegovane žene. Više od 50% muškaraca i žena prisilno se redovito baviti korekcijom, pluckingom ili rezanjem. Koriste se razni alati: pinceta, škare, brijač obrva. Uz njihovu pomoć, možete postići dobar rezultat, ali odlazak će potrajati dugo.

Velika alternativa svim tim alatima bit će trimer za podrezivanje obrva. Pozivamo vas da naučite kako odabrati i ispravno koristiti ovaj korisni uređaj.

Što je trimer za obrve, uši i nos, i zašto je to?

Trimer je škare za obrve, uši, nos, područje bikinija i druga teško dostupna područja na tijelu. To je kompaktan uređaj oblika oblika, s jedne strane na kojem se nalaze lopatice.

Glavna prednost trimer je da pažljivo rezanja dlake na korijenu, i ne izvadi ih. Kod korekcije obrva, vlasnik nježne i osjetljive kože, koja se često iritira na iskopanim područjima, ne može bez takvog korisnog alata. Preporuča se upotreba ovog stroja i ako kosa nakon praska "raste" u kožu ili na smanjenom pragu boli. Vlasnici "grmljavih" obrva, kada se duga kosa drže u različitim smjerovima, također se uklapaju u takav stroj.

Brinete bi trebale biti oprezne s podrezivanjem obrva trimerom, jer se sljedeći dan pojavljuju crne točkice na mjestu sjeckane dlake, koje daju neuredan izgled. U tom slučaju, bolje je prilagoditi oblik pincetom i koristiti trimer samo za rezanje.

Kako odabrati i kupiti u online trgovini najbolji ženski ili muški trimer za obrve, bradu, nos i uši?

Raspon tih alata je velik, i često je teško za neiskusnog kupca odabrati pravi model. Pokušajmo se baviti svim raznolikosti predstavljenim na prodaju, zajedno.

Rezači su podijeljeni na ženske i muške. Ove se dvije vrste međusobno razlikuju ne samo u njihovom izgledu, nego iu njihovoj izvedbi. Muške su uglavnom dizajnirane za rezanje viška kose u nos i uši, podešavanje brkova i brkova.

Ako vam je potreban muški trimer, obrve trebaju posebnu mlaznicu koja nije uvijek uključena u komplet.

Kako koristiti trimer: Philips, Oriflame, Ubu Trimming Twins, Babyliss

Korištenje trnova obrva je jednostavno, ali za početnike uvijek očekuju neočekivane situacije. Stoga je bolje upoznati se s načelima njezine primjene unaprijed.

Alati za kuhanje

Prije svega, trebate pripremiti sve potrebne alate kako bi bili pri ruci. Za frizure i ispravke bit će potrebno:

Savjet! Četkica nužno ide u set i namijenjena je čišćenju radnih površina. Također je potrebno u procesu rada (za čišćenje alata i kože od oštećenih dlačica).

 • Pinceta ili pinceta obrva. Neke pojedinačne fine vlasi neće moći brijati pod korijenom, tako da je oblik obrva nakon postupka bio idealan, morat ćete koristiti ove alate.
 • Četkica obrva.

U ekstremnim slučajevima možete koristiti četku od maskara. Najprije se mora prati, tako da ne ostavlja boje pigmenta na koži.

 • Olovka obrva. Koristite ga prije postupka korekcije označite željeni oblik.

Kako smanjiti obrve

Obrezivanje se vrši u sljedećem slijedu:

 1. na uređaju postavite mlaznicu;
 2. četkanje dlačica i obrezivanje dlačica koje se protežu iznad gornjeg obruba obrva;
 3. to se ponavlja kada se kosa spušta.
 4. Glatke dlake u smjeru prirodnog rasta i rezati one koji su nokautirani ili izbačeni u različitim smjerovima.

Ispravak obrasca

Korekcija obrva oblikuje se na sljedeći način:

 • na trimer postavite odgovarajuću mlaznicu;
 • konture željenog oblika izvlače se s kozmetičkom olovkom;
 • njegu kože nježno podići i glatko obrijati višak vegetacije;
 • morate premjestiti uređaj protiv rasta dlačica: od vanjskog ruba do unutarnje;
 • ošišane dlake se uklanjaju četkom i pregledaju rezultat - kad se otkrivaju neotkrivene dlake, postupak se ponavlja;
 • Nakon postupka, obrve namazuju hranjivu krema.

Savjeti za početnike

Pravila za rad s trimerom mogu se naći u uputama, pa ih nakon kupnje pažljivo proučite. Ona će vas pripremiti za česte poteškoće. I neke praktične savjete koje ćete naučiti dalje:

 1. Uvijek očistite trimer nakon rada, ako radne površine to ne učinite uskoro, postat će neupotrebljivo. Nakon rada čelične oštrice moraju biti oprane, obrisane, sušene i uljane.
 2. Ispravljanje se može provesti ne više od 2 puta tjedno, inače će se povećati rast dlake.
 3. Prije postupka, lice treba prati i obrisati suho, prije nego što se postupak ne može koristiti.
 4. Sav posao treba provoditi polako i glatko, na koži ne bi trebalo biti previše pritiska.

Sjenica obrva nož na obrvu brijanje brijača

Kompaktan, oštar brijač obrva

 • 150 rub.

Nož oštrih obrva je kompaktan brijač obrva. Pomaže vam da brzo izradite obrve dobro njegovanom, uklanjajući i najmanju i neprimjetnu dlaku. Zakrivljena ručka omogućuje rotaciju trimer u svim smjerovima, a oštra noža će postupak učiniti jednostavnijim i praktičnijim.

Prednosti korištenja

 • Ekonomija. Sada ne morate ići na skup kozmetički salon kako biste ispravili oblik obrva. Pomoću trimer možete sami zasebno dati svoje obrve prekrasan izgled i stvoriti spektakularnu sliku.
 • Brzina. Uz pomoć korejskog trimer možete stvoriti lijepe obrve u samo nekoliko sekundi, a postupak tweezing s pinceta traje najmanje 15 minuta. To će vam uštedjeti vrijeme da ga upotrijebite za važnije stvari.
 • Praktičnost. Da biste koristili korektor, ne trebate imati iskustva ili posebne vještine. Trimer je vrlo jednostavan i pristupačan za upotrebu, a ispupčena oštrica čini ga apsolutno sigurno.
 • Upravljivost. Proizvod ima kovrčavu podlogu koja vam omogućuje stvaranje prirodnog oblika obrva i uklanjanje čak i vrlo nestašnih dlačica.

Otpustite obrazac

Brijač je plastična zakrivljena lopatica s oštricom na kraju. Gornji dio proizvoda može se rastaviti tako da se oštrica može brzo mijenjati i očistiti. Brijač ima zaštitni kovčeg koji štiti od oštećenja.

Način primjene

Kombinirajte obrve i označite željeni oblik kozmetičkom olovkom. Ispravan oblik smatra se širokim u podnožju i sužava se na kraju. U sredini obrva treba lagano podići. Obradite britvu s antiseptikom i uklonite dlake koje se protežu izvan obrisa obrva. Isperite i osušite trimer.

Brzi poredak

Opis:

Zgodan i kompaktan korektor od brijanja iz Saema omogućit će vam za nekoliko sekundi da pronađe željeni oblik obrva. Savršeno izoštriti vrh uklonit će čak i najslabije zlatne dlake koje su nevidljive oku, pokupiti i rezati dlačice razbijene s lošim pincetama i dati obrve besprijekorno elegantnom krivuljom.

Zakrivljena ručka omogućuje vam pokretanje u različitim kutovima, a njena zavoja pomoći će vam da obrisate željenu siluetu obrve pomoću plastičnog, razrjeđivača dijela ispravljača, te ih možete lako popraviti čak i bez posebnog češlja.

Način korištenja:

Odredite oblik obrva i, ako ga prilagodite po prvi put, označite točke i obrise olovkom. Univerzalni oblik obrva, koji će ukrasiti bilo koje lice - zakrivljene, malo podignute obrve. Najvažnije je ispravno odrediti najvišu točku čela, kao i točku njegova završetka. Najviša točka promatrana je na raskrižju obrva i ravnoj crti koja se proteže od krila nosa do sredine učenika (kako bi to bolje zamislili, pričvrstite olovku ili četkicu na lice). Krajnja točka obrva je na križanju linije koja se proteže od nosa kroz vanjski kut oka.

Nakon što ste postavili linija obrva, isjeći britvom sve dlačice koje nadilaze siluetu. Instrument i koža moraju najprije biti tretirani antiseptičkim.

Najbolji električni obrisi za obrve u 2016. godini

Trimmer za obrve je električni aparat koji se koristi za uklanjanje dlačica u nosu, u ušima, na bikinijskoj liniji i na obrvama. Ovim uređajem, ispravak obrva, brkova i brade. Glavni element proizvoda je oštrica, izrađena od titana ili čelika. Takvi uređaji su više vrsta: powered by baterije i one powered by mreža.

Trimer obrva - popularna i vrlo moderna stvar koja privlači modne žene svojim minijaturnim i kompaktnim izgledom. Ali, nažalost, nije svatko "vjeruje" ovom uređaju, preferirajući različite pincete i pincete. Taj je strah najvjerojatnije uzrokovan neznanjem i neznanjem kako pravilno koristiti opremu i gdje je još bolje kupiti kvalitetan proizvod. Ovdje se predlaže odgovor: kupujte samo u dokazanim tvrtkama s "dobro uspostavljenim imenom". Od 2006. godine korejska tvrtka Tony Moly (http://www.lunifera.ru/brands/tony-moly.html) osvojila je srca mnogih žena svojim visokokvalitetnim i pristupačnim proizvodima. Kozmetika je stekla široku popularnost zbog korištenja samo 100% prirodnih organskih sastojaka. Među proizvodima koje proizvodi tvrtka nalaze se i višenamjenske ženske brijese obrva, koje su već uspjele učiniti sretnim mnogim korisnicima.

Pogledajmo, dakle, koji su najbolji modeli električnih zakvačača obrva u 2016. godini. Naš popis uključuje samo pristojne uređaje koji su prikupili samo pozitivne povratne informacije korisnika i žene su u velikoj potražnji.

Philips HP6390 / 10 (HP6390 / 10)

Ako vidite dodatnu kosu na licu i brzo se riješite, slobodno kupite Philips HP6390 / 10 - postat će vam nezaobilazan pomoćnik. Može se koristiti ne samo za ispravljanje obrva već i za uklanjanje dlačica na bradi i iznad gornje usne. Nozzle-trimmer će pomoći ukloniti neželjenu kosu lica i pronaći kožu glatkom. Model je dizajniran za bezbolno i precizno uklanjanje dlaka na svim dijelovima lica, oblikujući obrve. Uređaj jamči savršenu glatku kožu!

U procesu oblikovanja oblika obrva, ne možete se brinuti o činjenici da uređaj uklanja višak kose, naprotiv, pouzdano kontrolira područje rezanja trimer. Uređaj tvrtke Philips HP6390 / 10 sadrži češaljni priključak koji se može postaviti u dvije duljine (2 ili 4 mm), što će vam omogućiti da obrnete obrve do potrebne duljine. Samo trebate srediti češalj na stroj i spustiti se na posao. Kit također nadopunjuje kompaktne pincete, što jamči preciznije uklanjanje pojedinih dlaka na licu. A također je meka četka namijenjena učinkovitom čišćenju uređaja.

Uz navedene prednosti, Philips HP6390 / 10 ima ugodnu boju, moderan oblik, dizajn gumba i kromirani prsten. To će oduševiti korisnike, a cijena ovog modela je samo 1.420 rubalja, prilično jeftina za stvaranje jasnih obrva obrva.

Panasonic ER-GN30

Ovaj model će pomoći ženama zaboraviti na skupe trgovine, koje zauzimaju puno novca i vremena. Imajući Panasonic ER-GN30 kod kuće, lako i bezbolno možete se oprostiti od dlačica na područjima nosa, ušiju i obrva. Jednostavnost i praktičnost rada utjelovljuju se kroz lakoću i ergonomiju kućišta, koja je posebno opremljena antiscliznim umetcima. Panasonic ER-GN30 dostupan je s dvostranim oštrim noževima, jamče učinkovitu šišanje i apsolutno siguran postupak pri uklanjanju dlačica.

Uređaj je namijenjen za rezanje obrva, brada i brkova, kosu u ušima i nosu. Trajanje baterije uređaja je oko 30 minuta. Plus također leži u vodootpornosti uređaja, što omogućuje da se koristi u kupaonici ili pod tušem. Panasonic ER-GN30 uvijek se uklapa u vašu torbicu, ne zauzima puno prostora, postaje izvrstan i neprimjetan pratitelj na bilo kojem putovanju ili putovanju. Sa svojom ergonomijom, lakoćom i jednostavnom upotrebom, Panasonic ER-GN30 ima vrlo povoljnu cijenu - oko 1.550 rubalja.

Smeđi MP-300 2 u 1

Još jedan kvalitetan proizvod za uklanjanje neželjenih dlačica iz obrva, ušiju, brade i nosa je Brown MP-300 2 in 1 električni trimer. Ovo je vrlo prikladan uređaj za kućnu upotrebu, opremljen s dvije mlaznice za različite namjene. On će vam omogućiti da uvijek izgledate dobro njegovan i uredan. Zahvaljujući malom privjesku za trimere, u bilo kojem trenutku možete ukloniti kosu s obrva, nosa i ostalih potrebnih površina. Smeđi MP-300 2 u 1 zadovoljava zahtjeve sigurnosti, cijeli proces je bezbolan i jednostavan.

Ovo je višenamjenski model, koji je također dizajniran za obavljanje modernih intimnih frizura, ruba glave, hramova. Ovaj model je izrađen na takav način da ne dodiruje oštricu kože. Nakon postupka, koža nije nadražena, nema rezova. Rubovi Brown MP-300 2 u 1 su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Uređaj se lako čisti pomoću četke koja je uključena u komplet.

Međutim, valja naglasiti jednu važnu točku: Brown MP-300 2 u 1 ne može se koristiti u kupaonici ili tušu. Rad uređaja provodi se pomoću ugrađene baterije Ako postoji obližnji izvor napajanja, može se naplatiti iz napajanja. Komplet uključuje: trimer za britvicu, mlaznicu za uklanjanje dlaka, mlaznicu za rubove i intimnu frizuru, punjač, ​​četku za čišćenje. Kompaktan i lagan Brown MP-300 2 u 1 će biti koristan za vas na putovanju, odmoru, poslovnom putu.

Braun FG 1100

Ako ste već odavno željeli ukloniti nepotrebne dlake u intimnim područjima, područjima ušiju, nosu i obrvama, slobodno odaberite model Braun FG 1100. Može pažljivo ukloniti dlake, s vrlo finom glavom s kojom ćete naći uredne oblike i brzu šišanje. Braun FG 1100 dolazi s dva češlja s kojima možete savršeno oboriti dlačice do željene duljine.

Također uz pomoć takvog uređaja možete napraviti intimne frizure, istodobno naglašavajući njihovu individualnost, istodobno steći samopouzdanje. I naravno, Braun FG 1100 trimer uspješno se koristi za modeliranje obrva. Valja naglasiti neke od prednosti ovog modela:

 • Bezbolno rezanje osjetljivih područja;
 • Posebna mlaznica pruža glatku epilaciju intimne zone;
 • Sposobnost stvaranja jasnog obrisa obrva, oblikuje se u intimnom prostoru s posebnom mlaznicom;
 • Prisutnost 2 češlja (5 mm i 8 mm) kako bi se stvorila ravnomjerna frizura vlasi;
 • Idealno za modeliranje oblika obrva.

Na sve navedene prednosti treba dodati nevjerojatnu jednostavnost korištenja, kompaktnu opremu i kvalitetan rad. Snaga Braun FG 1100 dolazi iz baterije, koja se može napuniti.

Remington PG-6150

Moderni model Remington PG-6150 omogućuje kućno pražnjenje i uklanjanje neželjenih dlačica. Višenamjenski Remington PG-6150 dolazi s velikim štitnikom glave, detaljanim trimerom brade, ravnim za nos, ušima i obrvama, minijaturnom britvom i vertikalnim trimerom s raznovrsnim sustavom noža.

Osim toga, uređaj je opremljen s 7 mlaznica za podešavanje duljine šišanja: za glavu (5 mlaznica-češalj, 1 mlaznica prilagodljiva dužinom, 1 mlaznica za tijelo). Uređaj želi korisnicima ergonomski dizajn. Postoji mogućnost mokrog čišćenja, sve glave se lako isperu. Također je dobar znak kvalitete prisutnost noževa s titanskom prevlakom. Usput, ovaj model pruža neovisan sustav oštrenja noža.

Uređaj sadrži spremnik za pohranu. Na bateriji / mreži nalazi se indikator punjenja. Uređaj pokazuje 60 minuta trajanja baterije. Proizvod ima malu veličinu i kompaktno se uklapa u torbici prilikom selidbe, odmora ili poslovnog putovanja.

Adler AD 2907

Za one koji vole pratiti njihov izgled, predlažemo da razmotrite izvorni trimer Adler AD 2907. To će vam omogućiti da uvijek izgledate dobro njegovan i privlačan. Komplet sastoji se od četiri posebne mlaznice koje će pomoći ispraviti obrve, nos i uši kosu. Adler AD 2907 je vrlo jednostavan za korištenje. Grade se također pokazalo organskim.

Da biste koristili takav uređaj je apsolutno siguran, oštrica je sigurno prekrivena poklopcem. Adler AD 2907 napaja AA baterija, tako da ga možete jednostavno nositi s vama na putovanju ili izletu i koristiti je bez žice. To dodatno olakšava postupak. Oprema je sposobna precizno i ​​brzo ukloniti neželjenu kosu i naglasiti individualnost korisnika. Čišćenje uređaja je vrlo jednostavna, za ovu uporabu posebna četka koja je uključena u komplet. Uz pravilnu uporabu i njegu Adler AD 2907, ona će vam dugo poslužiti.

Remington NE-3450

Ovaj detaljni trimer pomoći će vam da redovito kontrolirate neželjene dlake. Od stjecanja Remington NE-3450, možete lako i brzo ukloniti dlake na obrvama, nosu i ušima. Model je opremljen setom mlaznica koje u potpunosti zadovoljavaju vaše potrebe u skrbi o obrvama i kosi. Rotirajuća mlaznica za uši, nos i dvije okomite vodilice za rezanje drugih područja, na primjer, obrve, jasno i sigurno obavljaju svoj posao bez nelagode.

Vertikalni trimer opremljen je antibakterijskim nano-premazom koji sprečava širenje bakterija i sprečava nadraženost kože. S Remington NE-3450 uvijek ćete izgledati uredno, dobro njegovano i bez rezova. Proizvođač je vodio računa o jednostavnom postupku čišćenja uređaja, tako da je opremio Remington NE-3450 s inovativnim kanalom za ispiranje.

Kompletan set opreme sastoji se od 2 mlaznice s češljem, rotirajuće pričvršćivanje za rezanje dlaka u ušima, nosu, obrvama, dvostrane vertikalne trimer, što je inherentno tehnologiji laganog pranja. Osim toga, proizvod podržava udobnu trim tehnologiju - za sigurnu i čistu upotrebu. Uređaj se može koristiti u tušu, što je apsolutna prednost. Uređaj je opremljen s petljom za vješanje. Komplet Remington NE-3450 opremljen je 1xAA baterijom. Imajući takve karakteristike i funkcije, model će ispuniti sve vaše želje u smislu modeliranja obrva i korekcije drugih osjetljivih područja.

Sve o trimeru obrva

Čak i ljubitelji prirodnog izgleda obrva ponekad moraju izvaditi vlasi, jer čak i uz idealnu širinu i zavoj, neke vlasi ponekad prelaze granicu ili su izbačene iz općeg "reda". Takve obrve izgledaju neuredno, a obrve konvergirajući na nosni most često daju osobi mračan izraz. U prošlosti, žene su u takvim slučajevima koristile pincete i druge prilično bolne metode, ali danas se češće koristi za trimer za obrve za korekciju.

Što je trimer, njegove prednosti i nedostatke

Trimer je minijaturni stroj koji uklanja neželjene dlake na tijelu.

 • Iznutra, ovaj kompaktni uređaj nalikuje pisarnici za pisanje, na čijem kraju ima oštrica s kapom. Izduženi izduženi oblik i mali promjer i veličina uređaja čine ga vrlo udobnim za upotrebu.
 • Korekcija obrva se provodi u ovom slučaju uz pomoć rezanja dlake, umjesto uklanjanja zajedno s žaruljom, tako da se preporučuje trimer za korekciju obrva kod žena s osjetljivom kožom.
 • Trimer vam omogućuje da smanjite duljinu vlasi u obrvama, bez smanjenja njihovog broja (kada se popravlja pincetom, duga kosa se izvlači, a rijetkim obrvama to nije baš ugodno).
 • Korištenjem uređaja lagano se uklanjaju kratke dlake koje se teško pogađaju s pincetom.
 • Pomoću trimeru možete ukloniti dlake koje rastu od molesa. Povlačenje pinceta s takvim dlačicama kategorički se ne preporučuje, jer takav postupak može pridonijeti degeneraciji kljuna u zloćudnu tvorbu, te je neprikladno rezati ove vlasi škarama.

Važno: Preporuča se koristiti trimer za crne lice, samo za frizure, kao i za vrijeme korekcije oblika u problematičnom području, crna točka (rastuća kosa) vidljiva je u problematičnom području na mjestu rezane dlake i to daje licu zanemaren izgled.

Jedini nedostatak je brži od plucking, rast kose.

Što bi mogao biti trimer?

Ovisno o glavnoj svrsi, trimer može biti:

 • Ženka - koristi se za uklanjanje "antene" iznad gornje usne, izravnavanje zakrivljenosti obrva i bikini linije. Uređaj je kombinacija škara i britva. Budući da je britva uzrokuje iritaciju nježne kože u intimnom području i na području obrva, a također može ostaviti rezove, trimer za žene je zaokružen i opremljen zaštitnom mlaznicom. Trimer uključuje upotrebu širokog raspona mlaznica.
 • Muška - namijenjena za rezanje ili prorjeđivanje vlasi u nosu, ušima, u brusilici i bradi. Glava ovog trimer rotira, ravnomjerno uklanjajući kosu. Može se pričvrstiti jedna podesiva mlaznica ili nekoliko (dopušta vam oblikovanje brkova i brade).

Ženski uređaji mogu biti ne samo nezavisni uređaji, već i posebna veza s epilatorom.

Trimer može biti:

 • Višenamjenski - skup raznih mlaznica za uklanjanje dlačica u različitim zonama.
 • Jedna funkcija - namijenjena za uklanjanje viška vegetacije u određenom području, stoga ima 1-2 mlaznica.

Trimer za obrve trebao bi imati nekoliko specifičnih savjeta za korekciju obrva (granične vrijednosti su između 3 i 8 mm) i mlaznica koja osigurava jednoliku dužinu šišanja.

Vrste pretvarača

Trimer je električan, no ovisno o vrsti posla, ovi su uređaji podijeljeni u vrste, uključujući:

 1. Naprava s napajanjem. Zbog pokretljivosti, ovaj uređaj je prikladan za korištenje prilikom putovanja, a tijekom postupka žica se ne približava. Bez punjenja trimer radi od 30 minuta do jednog sata. Pri korištenju trebate provjeriti razinu napunjenosti baterije - nisku razinu napunjenosti prati manja brzina rotacije noževa, što utječe na rezultat postupka.
 2. Mreže koje rade iz električne utičnice. Neosporna prednost je neograničeno radno vrijeme, stoga je ovaj tip pogodan za žene koje troše puno vremena koristeći uređaj ili ga često koriste. Potreba za brojnim utičnicama i vješanje, ograničavajući kretanje žice - značajan nedostatak ovog tipa rezača.
 3. Kombinirano, radeći od baterije i iz mreže. Ovo je idealan uređaj koji je prikladan za korištenje kod kuće i kod putovanja.

Kada kupujete trimer morate obratiti pažnju na:

 1. Materijal koji je upotrijebljen za izradu tijela i noža. Izdržljiviji i praktičniji u uređajima za njegu s čeličnim tijelom i keramičkim nožem koji ne zahtijeva podmazivanje.
 2. Dostupnost zamjenskih dijelova za model koji vam se sviđa.
 3. Broj načina i mlaznica. Većina modela ima intenzivne i male brzine, što omogućuje izvođenje složenih kontura (to je vrlo važno pri brigu o obrvama), kao i trošenje minimalnog vremena tijekom normalnih frizura. Neki modeli imaju 6. načina rada, što olakšava proces brige za određeno područje. Da biste uklonili kosu iz različitih dijelova tijela, ispravak obrva i frizure, trebali bi biti dodatne privitke.
 4. Kvalitetni trimer. Morate biti vođeni prisustvom jamstva i nepostojanja neugodnog mirisa od plastike, inače možete kupiti lažni ili samo loše kvalitete alat.
 5. Praktičnost. Uređaj treba dobro ležati u ruci, nemaju značajnu težinu, gumbi i prekidač moraju biti smješteni na prikladnom mjestu.
 6. Prisutnost indikatora naplate kako bi se utvrdilo spremnost uređaja da radi.

Preporučljivo je kupiti modele bez kabela za napajanje, kao i modele koji se prilagođavaju naponu.

Vrijedi obratiti pozornost na model laserskim vođenjem ili vakuumskim sustavom koji usisava šišanje.

Sljedeći videozapis upoznat će vas s uputama za uporabu "Veet Sensitive Precision" trimer za obrve:

Ovo je zanimljivo! Kako napraviti korekciju obrva obrva - 3 najbolja načina

Koji proizvođači trimer bi trebao radije

Najbolji trimer obrva je trimer od renomiranog proizvođača koji obraća pozornost na kvalitetu i pouzdanost svojih proizvoda.

Sudeći prema pregledima kupaca, ocjena tih modela u smislu omjera cijene i kvalitete je kako slijedi:

 • Philips HP6390 / 10, koji pomaže u postizanju glatkoće kože na područjima neželjenog rasta kose (na bradi i nad usnama), kao i za korekciju linije obrva zbog precizne kontrole zone zarobljavanja tijekom rada. Uz uključeni češalj obrva, može se obrisati na 2 ili 4 mm. Kao i ostali Philips proizvodi, trimer ima elegantan dizajn.
 • Braun FG 1100, koji ima vrlo preciznu glavu zahvaljujući kojoj su dlačice pažljivo i bezbolno uklonjene u intimnim područjima, u nosu ili u ušima. Uređaj se bori i modeliranjem oblika obrva. Odnosi se na rad baterije.
 • Braun MP-300 2 u 1 - je višenamjenski model koji omogućuje ne samo uklanjanje viška vegetacije, već i izvođenje rubova glave i hramova ili intimnu frizuru. Oštrice ovog uređaja su izrađene od nehrđajućeg čelika, snaga je ugrađena baterija.
 • Remington PG-6150 - višenamjenski uređaj, kompletan s različitim mlaznicama.
 • Remington NE-3450 je vertikalni trimer čija se oštrica razlikuje od antibakterijskog nano-obloga. Uređaj je opremljen inovativnim kanalom za ispiranje, koji olakšava njegovanje, kao i petlju za vješanje. Ovaj trimer se ne boji vlage, pa se može koristiti u tušu. Za obrezivanje obrva koristi se rotirajući privitak, ali također postoje 2 češaljne privitke. Kit je nadopunjen 1xAA baterija.
 • Adler AD 2907 - originalni trimer, s jednostavnom upotrebom i izvedbom. Opremljen je s 4 posebne mlaznice, omogućujući vam simuliranje oblika obrva i uklanjanje višak kose. Powered by AA baterija.

Ovo je važno! Oblik obrva za različite tipove lica - mi odabiremo savršen oblik

Kako koristiti trimer za podrezivanje i rezanje obrva

Da biste znali koristiti trimer za obrve, pročitajte upute za kupljeni uređaj. Opća pravila uključuju:

 • Preliminarni crtež konture obrva s olovkom. Kosu koja ostaje iza linije trebala bi biti izrezana.
 • Nedostatak žurbe i točnosti. Uređaj treba biti udoban u radnoj ruci. Upotrijebite drugu ruku kako biste lagano stisnuli kožu u obrve i polako pomaknite trimer na rast kose.
 • Provjerite duljinu preostalih vlasi. Nakon mijenjanja dlačice mlaznica se može ukloniti.
 • Obrve su podrezane i odsječene gornje granice prije rezanja. Slično tome, učini, češljajući kosu dolje. Šišanje je protiv rasta kose.
 • Obrve nakon rezanja treba češljati, preostale nedostatke treba ukloniti ponavljanjem postupka.

Prije podrezivanja obrva treba poboljšati osvjetljenje jer korekcija obrva zahtijeva dobar pregled zahvaćene površine. Postupak se provodi 1-2 puta tjedno, jer češće rezanje izaziva ubrzani rast kose. Koža tijekom manipulacije mora biti suha.

Vidi također: kako pravilno rezati obrve kod kuće - vodič korak po korak

Kako se brinuti za uređaj

Trajnost i sigurnost uporabe trimer ovise o pravilnoj njezi stroja. Prije prve frizure ili korekcije uređaj se pere (uključujući mlaznice), dezinficira vodikovim peroksidom ili klorheksidinom i osuši.
Nakon uporabe uređaj se pažljivo očišćuje posebnim četkom.
Keramičke oštrice se uklanjaju i isperu tekućom vodom.

Recenzije o korištenju trimer za korekciju obrva gotovo su sve pozitivne.

Biti "sretan" vlasnik osjetljive kože i obrva koji strašno raste (ne sve je tako tragično, ali dugačke ispupčene dlake su neugodno), ona je dugo trpjela, izvlačeći višak pincetom. Nakon što sam saznala što je trimer, odlučio sam isprobati ovo civilizacijsko postignuće. Izbor je pao na vrlo povoljnu i lijepu opciju - "Remington". Veliki plus - možete brzo ispraviti obrve, ukloniti (briše) kratke dlake. Nedostatak je brža pojava novih dlačica nego kada se poučava pincetom, ali općenito sam zadovoljan.

Koristim aparat za rezanje Philips HP6390 / 10. Ovaj mali uređaj savršeno obriše kosu u blizini obrva i iznad usne, ali prilikom ispravljanja oblika još uvijek volim pincete. Koristim trimer zbog kratkih dlačica. Boja automobila, međutim, vrlo je svijetla, ružičasta (voljela bih metalik), ali općenito sam zadovoljan kupnjom.

Ne volim ići na kozmetičare, tako da dugo koristim trimer za korekciju obrva. Prvo iskustvo pokazalo se prilično neuspješnim - uređaj je dobro nosio obrve, ali se pokazalo kratkotrajnim. Zamijenio gaje "Philips", čiji je rad vrlo zadovoljan - lako je ukloniti regrutirane vlasi, ukloniti višak, jednostavnu za upotrebu i svakako trajniji od prethodnika. U drugim područjima, ovaj trimer nije pokušao koristiti - iznad usne nije potrebno, ali za zonu bikini je previše mala, po mom mišljenju.

Unatoč prisutnosti negativnih ocjena o trimeru "Veetova osjetljiva preciznost", kupio sam je jer je cilj bio ispraviti obrve. Kao i većina uređaja ovog tipa, glasno buši pri radu, a to nije ugodno. No, kosa se ne iscrpljuje, udobno je kada radi i dobro podrezuje obrvu, tako da sam zadovoljan sa stjecanjem.

Pročitao sam u recenzijama što je dobar "Braun FG 1100" trimer i kako će mi pomoći riješiti probleme s oblikom obrva i bikinijskog područja. Korištenje trupa za obrve za mene osobno, ne odgovara meni - da, normalno ispravlja, ali budući da je ovo načelo poput britve, vidim na licu gdje je ispravak napravljen. Možda ne koristim pravilno uređaj, ali mislim da nije baš prikladan za mene, budući da sam crnka. Blondes neće vidjeti ništa. Za područje bikinija neću ga koristiti nedvosmisleno - naravno, nema iritacije, ali ostaje "čekinja" od nekoliko mm.

Vidi također: Kako pravilno koristiti trimer za obrve (video)

Odabir trimer za podrezivanje obrva

Trimer je uređaj za uklanjanje neželjenih dlaka u obrvama, ušima, nosu, bikinijskom području i drugim teško dostupnim područjima na tijelu. To je kompaktan uređaj oblika oblika, s jedne strane na kojem se nalaze pokretni noževi.

Nakon uporabe pinceta, konca, voska, ljudi osjetljive kože mogu doživjeti iritaciju, a nakon trimer, takvi učinci mogu se izbjeći. Možete staviti obrve u red tako što ćete podrezati duljinu ispupčenih i dugih dlačica.

Ako posjetite kozmetičara, a zatim prije sljedeće sesije s trimerom, možete napraviti laganu korekciju, a ne samo obrve. Ovaj uređaj može se nositi s dugim i vrlo kratkim dlačicama i može rasti brže od onih uklonjenih pincetom.

sadržaj

Glavne vrste rezača:

Svi su uređaji podijeljeni na mušku i žensku, mehaničku, električnu, imaju različite konfiguracije i dodatnu funkcionalnost - različite vrste mlaznica, funkcije mokrog čišćenja, noževi s oštricama itd. Dalje ćemo ukratko ispitati glavne razlike:

Muško i žensko

Trimeri za muškarce pomažu skrbiti brkove, brade, obrve, a također se riješiti kose u teško dostupnim mjestima (nos, uši).

Ženski trimer često nadopunjuje epilator. Mlaznice su slične jedna drugoj, ali se razlikuju po veličini. Za korekciju obrva su prikladni i ženske i muške trimer.

Neki od njih sadrže različite mlaznice za odabir oblika obrva. Mlaznice dolaze od 3 do 8 mm i one koje čine sve vlasi iste dužine.

Ručno (mehanički)

Prikladni su jer ne zahtijevaju napajanje, oni su mnogo jeftiniji od električnih. Postoje modeli koji izgledaju poput britve s češljem ili škarama, postoji složeniji mehanizam. U složenijim modelima, kretanje noževa osigurava mehanički rad ruku (kao kod starih škara).

Jedino je upozorenje da trebate naučiti kako koristiti takav trimer, inače ćete riskirati da se udaljite od rezultata koji očekujete.

Ali ono što piše o mehaničkim rezačima njihovog vlasnika:

"Dugo sam se bavio rastućim obrvama. Jedan raste u dužini, a drugi - u širini. Općenito, nevolje. Od plutaja s pincetama, žarulje su oštećene i vlasi rastu. Pješačenje asimetričnim obrvama također nije opcija.

Stoga mehanički trimer često pomaže. To stvarno uklanja vlasi bez boli i ponekad brže, ravnomjernije i urednije. Pinceta je mnogo teža. Prvo, međutim, trebate se prilagoditi, ali to nije teško. Stvar je super! "

Larissa:

"Vrlo dobre škare. Prije ste morali rezati obrve češljem i običnim škarama. Pa, nije baš zgodan. A onda 2 u 1, nisam niti sumnjao na postojanje takvih škara. Vrlo je ugodno. "

Kao što možete vidjeti, malo prakse, čvrsta ruka, pa čak i uz pomoć takvih jednostavnih ručnih trupa, možete donijeti rubove u red.

električna

Rad trimer na mreži osigurava dugu neprekinutu radnju. Iako je idealna opcija bila model s kombiniranom hranom koju možete ponijeti sa sobom posvuda. Kabel često ometa proces korekcije, a utičnice u kupaonici nisu uvijek postavljene tako da omogućuju lagano presjecanje.

Baterija i model s baterijama omogućuju vam da ih koristite tijekom putovanja i na odmoru. Njihov rad traje od 30 minuta do 2 sata, a još više, što će pružiti punu pažnju čak i tijekom dugih putovanja.

Dodatne značajke:

U današnjem svijetu, raznovrsnost proizvoda je vrlo teško napraviti izbor jer trimer ima veliki broj dodatnih funkcija (korisnih i ne tako), različite ambalaže i kvalitete.

Mokro čišćenje

Mokri rezimeteri omogućuju vam pranje noževa i mlaznica pod tekućom vodom, što olakšava čišćenje. Ponekad su ti modeli potpuno vodootporni.

Napomena: Neki privici ne smiju biti dizajnirani za rezanje mokre kose, stoga svakako pročitajte specifikacije i upute tijekom odabira.

Oštri noževi

Posebna tehnologija koja se koristi u proizvodnji lopatica. Oštrenje takvih lopatica događa se tijekom rezanja trenjem. Oštrice s oštricama ostat će oštrije duže, iako ih se i dalje treba periodično zamijeniti.

Također danas možete pronaći modele u kojima je rezna jedinica s dvostrukim oštrenjem i niskim trenjem trenja, koji također produžuje život trimer noževa.

Odstranjive mlaznice

Mlaznice su jedna od dodatnih, ali vrlo važnih funkcija uređaja. Pomoću njihove pomoći, horizonti primjene znatno se proširuju. Zahvaljujući različitim mlaznicama, isti trimer može obavljati veliki broj operacija.

Popularne vrste mlaznica:

 • Češalj za brkove, obrve i bradicu. Za stvaranje brade željene duljine kose. U pravilu, njihova duljina regulira se u širokom rasponu - od 1 do 18 mm.
 • Češalj za čekinje i konture. Za izradu modernih čekinja ili 3-dnevnu bradu pomoću prijenosnog preciznog češlja.
 • Mesh brijač za konture. Nakon podrezivanja s trimerom, možete završiti svoj stil s britvom kako biste razradili detalje.
 • Trimmer punom veličinom. Pomaže u održavanju oblika šišanja, stvaranju jasnih, glatkih linija duž konture brade ili stvaranja savršenih čekinja.
 • Trimer kontura. Stvara fine linije i radi kroz pojedinosti.
 • Trimer za nos. Jednostavno i udobno uklanjanje dlaka u ušima i nosu zbog uklonjivog rotacijskog trimer.

Istina, takav asortiman mlaznica bit će dostupan iz prilično skupih univerzalnih modela s kojima možete rezati ne samo vaše obrve, već općenito sve što možete.

Materijal i oblik uređaja

Smatrao se dobrim trimerom na čeličnoj podlozi s keramičkim noževima. Oni su izdržljivi i lako se čiste. Ove oštrice ne trebaju podmazivanje, ali uvijek će vas oduševiti njihovom besprijekornom izvedbom. Kada kupujete, saznajte o mogućnosti zamjene lopatica.

Obratite pažnju na kvalitetu, ne smije biti neugodnog mirisa plastike iz trimer. Dobar uređaj nije samo profitabilno ulaganje novca, nego i jamstvo kvalitetnog rada. Odaberite modele s intenzivnim i mekim načinom rada.

Popularni brandovi

Postoje tvrtke specijalizirane za uređaje za proizvodnju uređaja za njegu obrva, među njima:

 • Philips;
 • Remington;
 • BABYLISS;
 • Valera Beauty Trim;
 • Liberty;
 • Bradex.

Ovi uređaji prodaju se u trgovinama kućanskih aparata i na Internetu.

Kako koristiti trimer

Potrebno je polako koristiti trimer, ležati udobno u jednoj ruci, s druge strane lagano zategnuti kožu. Kretanje uređaja mora biti glatko u odnosu na rast kose.

Savjet: ako ne želite ukloniti višak obrva obrva, nacrtajte obris obrve obrva olovkom, a zatim nastavite s postupkom.

Nakon prve faze, češaljite glavu i pogledajte rezultat. Ako se neki odstupaju od ukupne duljine, promijenite mlaznicu i izrežite ih na željenu duljinu. Korekcija je potrebna za suhu kožu 1 ili 2 puta tjedno. Koristite trimer treba biti udoban i bezbolan.

Njega uređaja, savjeta i trikova

Prije kupnje, uzmite uređaj u ruci, osjetite je li težina i oblik odgovara, postavljanje gumba je za vas. Možete početi koristiti trimer ako su svi njegovi savjeti čisti i suhi. Ako nekoliko ljudi u obitelji koristi jedan uređaj, onda je poželjno ne zaboraviti dezinficirati radne dijelove uređaja.

Nakon uporabe, očistite uređaj četkom koji dolazi s njom. Ako su lopatice za trimer keramike, možete ih ukloniti i oprati. Stvorite se lijepim obrvama uz pomoć trimer u samo nekoliko minuta u udobnom kućnom okruženju!

Kako usporiti ili čak zaustaviti rast dlačica?

Kako trajno ukloniti kosu kod kuće: učinkoviti načini će vas spasiti od ovog problema