Uputa za uporabu Philips SensoTouch 3D RQ1253

philips 3d sensotouch 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Prihvaćamo vašu upotrebu kolačića (više o našim pravilima o privatnosti). Postavke kolačića možete prilagoditi u lefthand izborniku.

 • Najbolja utakmica
 • Cijena (uzlazno)
 • Cijena (silazno)
 • Broj naloga
 • Ocjena prodavatelja
 • Datum dodavanja (od nove do stare)

Nisu pronađeni proizvodi

Nema proizvoda za upit "philips 3d sensotouch".

Nisu pronađeni proizvodi

Nema proizvoda za upit "philips 3d sensotouch".

Philips RQ1295 SensoTouch 3D aparat za brijanje

Ako vam je potrebna najmodernija britva s funkcijama koje čine brijanje što je jednostavnije i učinkovitije, Philips SensoTouch 3D je ono što vam treba! Zahvaljujući SensoTouch GyroFlex 3D sustavu, britva s nevjerojatnom točnošću prati konture lica, UltraTrack glave i tehnologija SkinGlide smanjuju iritaciju, a sustav Super LiftCut osigurava savršeno brijanje. U modelu RQ1295 / 23 moguće je odabrati suhu i mokru brijanje.

Napajanje: od baterije

Metoda brijanja: suha i mokra

Ugrađeni trimer: Trimer za zaštitu od kože s visokom preciznošću

Ako vam je potrebna najmodernija britva s funkcijama koje čine brijanje što je jednostavnije i učinkovitije, Philips SensoTouch 3D je ono što vam treba! Zahvaljujući SensoTouch GyroFlex 3D sustavu, britva s nevjerojatnom točnošću prati konture lica, UltraTrack glave i tehnologija SkinGlide smanjuju iritaciju, a sustav Super LiftCut osigurava savršeno brijanje. U modelu RQ1295 / 23 moguće je odabrati suhu i mokru brijanje.

pregled

Philips je broj jedan na svijetu u prodaji električnih aparata za brijanje

Ključne značajke

Nježno ponavlja konture lica

 • Philips SensoTouch GyroFlex 3D sustav neprimjetno prati sve konture lica.

Senzacionalno glatko brijanje

 • UltraTrack glave uhvatiti sve dlake u samo nekoliko pokreta.
 • Osjetilice SensoTouch imaju Super LiftCut

Električni aparat za brijanje štiti vašu kožu

 • Specijalna brtva britva Aquatec pruža udoban, suhi i osvježavajući mokri brijanje.
 • SkinGlide tehnologija za brijanje bez trenja smanjuje iritaciju

Potpuna kontrola i kvaliteta brijanja

 • Udobno tijelo s ergonomskim zahvatom omogućuje preciznu kontrolu britva
 • Trimmer za preciznu zaštitu kože
 • Novo: prilagodljiva brada styler privitka s 5 duljina postavke

Najnoviji britva svaki dan

 • Jet Clean + sustav čisti i podmazuje aparat za brijanje, također puni bateriju

funkcije

Philips SensoTouch GyroFlex 3D sustav neprimjetno prati sve konture lica.

Glave GyroFlex 3D britve glatko prate sve konture lica, umanjujući pritisak i iritaciju kože.

UltraTrack glave uhvatiti sve dlake u samo nekoliko pokreta.

Glatko brijanje radi smanjenja iritacije kože. Svaka glava opremljena je s 3 posebna prstena: s utorima za običnu kosu, s dugim kanalom i s rupama za kratke čekinje.

Osjetilice SensoTouch imaju Super LiftCut

Philipsov integrirani sustav s dvostrukim oštricama električnih britva podiže vlasi i briše ih što bliže površini kože radi bliže brijanja.

Specijalna brtva britva Aquatec pruža udoban, suhi i osvježavajući mokri brijanje.

Aquatec aparat za brijanje omogućuje vam odabir najudobnije metode brijanja: suho brijanje ili osvježavajući mokri brijanje pomoću gela ili pjene za brijanje.

SkinGlide tehnologija za brijanje bez trenja smanjuje iritaciju

Jednostavna površina za brijanje SkinGlide s niskim trenjem klizi glatko preko kože, osiguravajući osobito blijede brijanje.

Udobno tijelo s ergonomskim zahvatom omogućuje preciznu kontrolu britva

Udobno tijelo s protukliznim premazom pruža ergonomsko držanje, pouzdanu kontrolu i izuzetno blisku buku.

Trimmer za preciznu zaštitu kože

Jedinstvena precizna trimer za zaštitu kože dizajnirana je kako bi se izbjeglo prekomjerno dodir s kožom. Lako je koristiti za obrezivanje brkova i spuštenih bokova.

Novo: prilagodljiva brada styler privitka s 5 duljina postavke

Privitak stylera za sigurno bradu omogućuje stvaranje širokog raspona stilova: svako podrezivanje iz trodnevne čekinje od 0,5 mm do 5 mm brade; zaobljeni rubovi i podesivi češalj kako bi se spriječila iritacija kože.

Jet Clean + sustav čisti i podmazuje aparat za brijanje, također puni bateriju

Jet Clean + sustav čisti i podmiri lopatice, kao i puni akumulatorsku bateriju nakon svake uporabe. Jet Clean + sustav ima 3 načina čišćenja: automatski za normalnu uporabu, ekonomičan, 40% manje energije i intenzivan za temeljito i temeljito čišćenje britva.

karakteristike

Ključne značajke

suho i mokro

Trimmer za preciznu zaštitu kože

zajednička

Međunarodno jamstvo za 2 godine

Serija od

Kvaliteta brijanja

Glave za brijanje UltraTrack, glave za brijanje Speed ​​XL, DualPrecision sustav, Super Lift sustav rez

Ponavljanje konture lica:

GyroFlex 3D sustav, ponavljajući konture lica

Jednostavnost upotrebe

Kontrola putem zaslona osjetljivog na dodir, digitalni indikator baterije, Indikator niske baterije, Pokazivač punjenja, Automatsko blokiranje ceste, Indikator čišćenja, Označavanje potrebe za zamjenom glava za brijanje

3 načina čišćenja, automatsko, čišćenje, podmazivanje i punjenje, intenzivno, niska potrošnja energije

dizajn

pribor

Uključeni pribor:

Punjač, ​​luksuzni slučaj, četka za čišćenje, zaštitna kapica, Jet Clean +, mlaznica za rezanje

povezan

Aparat za brijanje Philips S9711

Napajanje: od baterije

Metoda brijanja: suha i mokra

Ugrađeni trimer: SmartClick kompaktni trimer

Aparat za brijanje Philips S9151

Napajanje: od baterije

Metoda brijanja: suha i mokra

Ugrađeni trimer: SmartClick kompaktni trimer

Brijača Philips S9521

Napajanje: od baterije

Metoda brijanja: suha i mokra

Ugrađeni trimer: SmartClick kompaktni trimer

Recenzije proizvoda, Philips RQ1295 SensoTouch 3D Razor

100% kupaca preporučuje ovaj proizvod.

Slažem se s opozivom?

proizvod je dobar, ali postoje neke točke

Slažem se s opozivom?

Primio je rođendan. Prije toga koristio je električne aparate za brijanje Panasonic i Braun, ali nikad nisu razmatrali druge sustave jer se bojao iritacije kože. I kao što se ispostavilo ništa. The razor je vrlo udoban, nevjerojatno tih, savršeno briše sva područja na licu. Koristim samo nekoliko dana, u vratu je blage iritacije, ali kako je pisano čak iu uputama, ovo je privremeni fenomen povezan s ovisnošću.
Bio sam vrlo zadovoljan digitalnim zaslonom na brijaču, pretpostavljam da kada krug dolazi s uređajem za čišćenje, radost neće biti ništa manje.

Slažem se s opozivom?

Pročitao sam recenzije, nisam se usudio kupiti skupi Philips RQ1295 SensoTouch 3D Razor za dugo vremena, ali blagdan se približava 23. veljače, a nakon što je bio godišnjica rođendana, moja supruga je pogodila kupnju. Naručio sam ga 18. veljače i bio je vrlo iznenađen kada su 25. veljače pozvali na moj 45. rođendan, rekli su da će red biti dostavljen u prvoj polovici dana, a to je bilo iz Moskve do Komsomolsk-na-Amuru. Hvala na darovanju. Općenito, volio sam britvu, položio sam je u svoju ruku, ali ne osjećam udobnost materijala dodir. Gumirani dio tijela bio bi na zaslonu, bilo bi mnogo bolje i bilo bi sigurno držati ga u ruci mokrim brijanje.

Slažem se s opozivom?

Kupio sam električni aparat za brijanje PHILIPS RQ1295 SensoTouch 3D, dojmovi su izvrsni. Usluga online trgovine je impresivna, 3 dana nakon kupnje, britva je bila u mojoj kući, a to je Trans-Baikalov teritorij.
Hvala ti

Slažem se s opozivom?

Prije kupnje ovog britva, imao sam aparat za brijanje Philips 5830, koristeći ga već 20 godina, ako ne i više. Bila je na bateriji, a bilo je moguće koristiti bilo gdje bez pozornosti na električne utičnice, ali nakon 10 godina, a možda i više, baterije su umrle i morale su staviti žicu i koristiti električnu utičnicu jer baterije više nisu imale naplatu. Nakon 20 godina (i možda više), ona je polako počela propadati i odlučila sam kupiti novu. Prema ocjenama, odlučio sam se zaustaviti na brijaču 1295 i naručiti ga u Philipsovoj online trgovini (volio sam ovu trgovinu jako puno - učinili smo sve vrlo brzo i učinkovito). Kada primite novi brijač, vjerojatno se naviknete na to tjedan dana (koliko je zgodan uzeti, kako najbolje brijati itd.) Napunjenost ostaje na brijanju 7 puta, tj. Tjedan dana da se brije svaki dan. Odmah sam shvatio da je moguće brijati starim britvicama kad su baterije umrle, a kad bi baterije umrle morale bi kupiti nove i vjerojatno nisu bile jeftine, što bi povećalo cijene britva. Također, glave na novom britvici trebaju se zamijeniti svake dvije godine, au staroj su se samo oštrile i bilo mi je dopušteno brijanje 20 godina. Prilikom korištenja Phillips 1295 nije bilo iritacije, može se vidjeti iz činjenice da sam prethodno koristio električni britva. Nije baš prikladno za brijanje gornje usne, možda još nije korišteno? Jedno mjesto mora biti obrijano nekoliko puta kako bi se brijale sve dlake, ali ipak neke vlasi ostaju. I tako sam jako zadovoljan.

Rempel Maxim: pregled električnog aparata za brijanje Philips RQ 1250 SensoTouch 3d

Točno 3 godine, koristio sam prethodnu seriju Philips RQ 1250 SensoTouch 3d. Tijekom uporabe, on je napravio samo glave za čišćenje i punjenje.

Dan prije mog rođendana primio sam Philips S9511 / 41 za probni pogon.

Izvanredno i taktilno, nije mnogo drugačiji od prethodne inačice. Vrlo je lijepo držati u vašim rukama, jer cijela stražnja površina prekrivena je mekanim dodirom, što daje siguran zahvat bez straha od bacanja britve u suho i mokro brijanje.

Na vanjskoj strani britve nalazi se pravokutni zaslon, gumb za uključivanje / isključivanje, tipke - i + za kontrolu brzine rotacije lopatica (3 brzine), uokvirujući ih u modelu S9511 / 41 crveno-smeđi umetak.

Zaslon, odnosno prikaza brzine rotacije lopatica i razine napunjenosti izgleda puno bolje i kvalitetnije. Indikatori će signalizirati na zaslonu kada trebate napuniti i očistiti oštrice britve. Mijenjanje glave za brijanje na styler traje nekoliko sekundi, kao i čišćenje oštrica.

Brijač bez glave gotovo je tih. S ugrađenim glavama za brijanje, prethodni model podsjećao je na buku aparata za kosu, što se ne može reći o novim glačalicama za brijanje, jer oni rade dvaput quieter, čineći slabo buzz čak i pri 3 brzine.

Brijač je potpuno vodootporan, što ga omogućuje da se koristi u tušu i operi ga pod tekućom vodom. Mokro brijanje s pjenom daje još više užitka. Novi sustav za brijanje V-Track u usporedbi s SensoTouch 3d brijestima briše kosu 30% bliže koži i, prema tome, koža lica ostaje čista i glatka.

Provodio sam komparativni test za britve novu i prethodnu seriju i konvencionalni stroj. O osobnom iskustvu, može se vidjeti koliko dobro funkcionira V-Track tehnologija. V-oblikovani utori na 3 glave i V-oblikovani noževi pomažu da se brišu puno više čekinja od prethodnog modela. Nakon brijanja kože lica je glatka, bez nadražaja i crvenila, što se ne može reći o tome kad koristite stroj.

Bez uporabe stroja u usporedbi s novom 9000 serijom britve: bez upotrebe pjene za brijanje, ogledala i vruće vode - nemoguće je brijati uređaj. Lagano nadraživanje i crvenilo lica uvijek je prisutno, a bez balzama ili gela nakon brijanja u mom slučaju zabranjeno je korištenje stroja. Noževi za stroj traju najviše tjedan dana i česta zamjena financijskog utjecaja na proračun.

Hvala toliko Philipsu za pružanje britve za probni pogon.

Suha i mokra brijanje.

Nisam uspio isprazniti bateriju kada brijam svaki dan 2 tjedna.

Mlaznica-styler sa 5 podešavanja visine.

Sposobnost napunjavanja britve bez držača šalice, u usporedbi s prethodnom verzijom.

Brijač nije jeftin, a oprema je najjednostavnija.

Ne postoji držač čaša, četke za čišćenje lopatica i zaštitni poklopac za glave za brijanje.

The razor uvijek leži bilo gdje, i ne stoji u vertikalnom držaču kao moj prethodni model tvrtke Philips RQ 1250.

Savršena glatkoća nakon brijanja može se postići samo strojem.

Philips Shaver Sensotouch 3D

Jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji električnih aparata za brijanje danas je Philips. Prvo britve na svijetu pušteno je pod tim brendom. Naravno, po dizajnu nije bio isti kao i Philips 3D britva, koja je danas vrlo popularna kod kupaca, ali ovaj proizvođač zaslužuje ozbiljnu pozornost jakoj polovici čovječanstva.

Ova tvrtka jedna je od vodećih svjetskih tvrtki u proizvodnji britva, epilaata i druge elektroničke opreme. Ako se prisjetite poznatog filma James Bond, primijetit ćete da je taj junak koristio proizvod isključivo od ove tvrtke.

Tehničke karakteristike privlače klijente zbog činjenice da ovi uređaji imaju sustav rotora i mogu raditi s baterije, što je vrlo pogodno kada se uređaj koristi na znatnoj udaljenosti, na primjer, kada se osoba odlazi u mirovanje u nekoj drugoj zemlji.

Moderni modeli tvrtke Philips 3D

Philips Sensotouch 3D britva, koja ima suvremene tehnologije koje značajno poboljšavaju kvalitetu uklanjanja dlaka, imaju dobru funkcionalnost. Danas proizvođač proizvodi mnoge slične proizvode. Svi su označeni posebnom oznakom koja se kombinira u nizu.

Označeni su indeksnim brojevima, koji slijede posebnu skraćenicu HQ. Svaka serija je obdarena skupom vlasničkih tehnologija: Ponavljanje kontura pomoću SmartTouch mehanizma, koji omogućuje glavi za brijanje da osigura čvrsto držanje vrata i glave. Idealna je za uklanjanje čekinja u teško dostupnim mjestima.

Povećanje površine za brijanje osigurava se pomoću glave Speed-XL. Povećavaju površinu za brijanje za 50% povećanjem broja lopatica. Takve glave su opremljene dodatnim rupama kroz koje kose pada na oštricu. Sustav dvostrukih oštrica podrazumijeva upotrebu jedne oštrice za podizanje, a drugog za brijanje. Za postavljanje proizvoda za tip kože koristite tipku za odabir načina rada.

Također dobra funkcionalnost danas ima Philipsov 3D brijač, koji može podesiti pritisak lebdećih glava ispod površine kože, što stvara maksimalnu udobnost i čistoću brijanja.

Neki modeli također sadrže dodatni set okruglih i uzdužnih rupa kako bi se brijale vlasi različitih duljina. Glave svakog pojedinog modela imaju vlastiti dizajn i oblikovane su za obavljanje određenih funkcija.

Tako je danas Philipsov aparat za brijanje Philips remek-djelo kvalitete i pouzdanosti. Da biste ga koristili, dovoljno je odabrati robnu marku za vlastite karakteristike kože ili univerzalnu opciju. Da bi koža bila mekana u nekima od njih izgrađena je hidratantna krema na bazi gelova. Ne samo da smanjuje trenje, nego također pruža i trofična svojstva.

Dijelovi i pribor za brijanje - glava RQ12 Philips SensoTouch 3D

Recenzije korisnika

Velika trgovina. Paket je došao u savršenom stanju. Sve je prikladno.

8. kolovoza dobio je paketu CJ480163726US. Redoslijed koji se provodi putem pošte Sjedinjenih Država. Rezultat.

Radim s vama već nekoliko godina! Usluga na najvišoj razini! Iskreno rečem ogro.

Hvala Shopozz. Sve je brzo i jednostavno.,

Primio sam 25. paketu. Sve je stiglo na vrijeme! I što je najvažnije, fra.

Primljena pomoću paketa shopozz iz Removu. Sve je u redu i dovoljno brzo.,

Hvala vam! Iznenađujuće, sve je došlo bez oštećenja! Paket je stigao u 25 dana, od dosjea.

Primio sam paket. Dostava po moru iz SAD-a trajala je tri mjeseca. Nema oštećenja. Spasi me

Dobio je još jedan paket na vrijeme i neozlijeđen - sve prekrasno, kao i prije.

Paket je stigao vrlo brzo, sve je u redu. Bilo je moguće pratiti na stazi.

Došao je još jedan paket - sve je u redu kao i uvijek. Hvala Shopozz.,

Općenito, postoji takva stvar - dugo očekivani sastanak dviju braće! Plavo je bilo.

Paket je stigao za 16 dana. Tim zahvaljujemo! Dobro je!,

Primio sam paket. Puno hvala! Sve na najvišoj razini!,

Parcela dobivena - dobro pakirana (dvostruka omotnica s umetkom). Sve je super! Gr.

Prihvaćamo:

+7 (495) 215 - 16-67

Dostava robe s aukcije eBay, Taobao i online trgovinama u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kini, Njemačkoj i Japanu. Sva prava pridržana.

Stavke koje izdaju naloge

Kako platiti?

Bankovne kartice - odmah

Yandex.Money - 1-3 dana

Ugovor o pružanju usluga od strane Shopozz.ru

SHOPOZZ CORP, rezident Sjedinjenih Američkih Država (u daljnjem tekstu: "Izvođač") i sposobna punoljetna pravna osoba koja se upisuje na Shopozz.com (u daljnjem tekstu: Klijent), sklapaju sljedeći ugovor:

 1. prihvatanje
  1. Pod Prihvaćanjem u ovoj Ponudi je registracija Klijenta na web stranici Izvođača.
  2. Danom prihvaćanja od strane Klijenta smatra se da je Klijent i Izvođač sklopili ugovor Agencije.
  3. Da bi se izbjegao bilo kakav nesporazum, nakon što je prihvatio, smatra se da je Klijent potvrdio da:
   potpuno je upoznat s uvjetima ove Ponude;
   on sklopi sporazum o posredovanju isključivo za osobne, obiteljske ili druge ne-poslovne potrebe, a takve potrebe ne proturječe primjenjivom zakonodavstvu.
  4. Klijent se slaže da Izvođač koristi i obrađuje osobne podatke Klijenta.
  5. Klijent se slaže da će, nakon što prođe postupak registracije na Stranici, e-mail adresa Klijenta i navedeni broj mobilnog telefona biti poslana Izvođačevim pismima i porukama, uključujući oglašavanje. Međutim, Izvođač neće prenijeti adresu i druge podatke o Klijentu trećim stranama.
  6. Klijent može u bilo kojem trenutku zatražiti uklanjanje predviđenih osobnih podataka tako da se obratite Službi za pružanje podrške Izvođaču, slanjem pismena na adresu [email protected]
 2. Opće odredbe
  1. Izvođač pruža posredničke usluge za kupnju robe u online trgovinama i na američkim aukcijama, u daljnjem tekstu "Usluge", pod uvjetima ovog ugovora.
  2. Izvođač zadržava pravo izmjene ovog Ugovora, u vezi s kojim se Klijent obvezuje redovito pratiti promjene u Ugovoru koji se nalaze na https://shopozz.ru/oferta.
  3. Klijent se slaže s uvjetima ovog ugovora polaganjem sredstava na osobni račun na Shopozz.com i / ili klikom na gumb "Dodaj u moje narudžbe" na vašem računu.
  4. Za svoje usluge Izvođač će od klijenta odbiti proviziju navedenu u odjeljku "Usluge".
 3. Postupak pružanja usluga
  1. Prilikom dodavanja robe u osobni kabinet, klijent je dužan navesti punu vrijednost robe, trošak isporuke robe u skladište izvođača u zemlji kupnje, kao i iznos poreza na promet ili druge poreze koji se primjenjuju u zemlji kupovine. Ako naručitelj nije dostavio neophodne podatke ili ih je pogrešno naznačio, Izvođač ima pravo povući iznos koji je potreban za pokriće troškova nastalih pri kupnji robe koju je klijent odredio u iznosu od najviše 30% vrijednosti robe (grupa proizvoda) s korisničkog računa klijenta. Za narudžbe iz Japana taj iznos može premašiti 30%, jer u toj zemlji u vrijeme naručivanja, točan trošak isporuke u naš skladište nije uvijek poznat. Ako postoji manjak sredstava za punu isplatu robe na račun Kupca Kupca, roba se može iskoristiti za formiranje duga na računu. Ako Kupac ne vrati ovaj dug u roku od 12 dana, roba se vraća prodavatelju, a Korisniku se naplaćuje iznos isporuke usluge Izvođača, trošak isporuke u skladištu Izvođača i vraćanje isporuke iz skladišta Izvođača prodavaču.
  2. Prilikom određivanja veličina (za odjeću, obuću itd.) Potrebno je naznačiti veličinu od prodajne dimenzijske rešetke. U nedostatku dimenzijske mreže od prodavatelja, Izvođač vjeruje da je Klijentu obaviješten točno o veličini koju je prodavač imao na umu.
  3. Klijent je odgovoran za usklađenost kupljene robe s uvjetima isporuke poštanske usluge i carinskom kodu zemlje u kojoj se nalazi, uključujući, ali ne ograničavajući se na dimenzije, težinu i sadržaj robe, uključujući dimenzije i težinu poštanske ambalaže potrebne za slanje robe Klijentu od strane Poštanske usluge.
  4. U slučaju sudjelovanja na dražbi putem osobnog računa, klijent mora unaprijed uplatiti potrebni iznos na vaš osobni račun. U slučaju nedostatka sredstava na osobnom računu klijenta, daljnje povećanje stope nije moguće.
  5. U slučaju sudjelovanja na dražbi putem osobnog računa na web stranicama ebay.co.uk, ebay.de i yahoo.co.jp, klijent razumije da se oklade izrađuju u izvanmrežnom načinu jer je moguće otkazati ili mijenjati ponude samo putem usluge Shopozz Corp Podrška Također, klijent razumije da ponude na ebay.co.uk, ebay.de i yahoo.co.jp aukcije su s odgode do 72 sata.
  6. Izvođač će platiti robu koju je Naručitelj odredio prodavatelju robe, u svoje ime, ali na račun Klijenta, pod uvjetom da prodavatelj isporučuje robu odabranom ugovornom skladištu.
  7. U nedostatku naručene robe u skladištu prodavača, Izvođač ima pravo otkazati navedenu robu od naloga naručitelja i obavijestiti Klijentu slanjem e-pošte na adresu navedenu tijekom registracije (ili u poruci u odjeljku "Moji poruke").
  8. Izvođač se obvezuje da u svoje skladište preuzme robu koju je poštanska usluga isporučila od prodavatelja. Razdoblje besplatne pohrane kupca robe u skladištu je 45 dana od trenutka kada dođu u skladište. Razdoblje besplatnog pohranjivanja paketa paketa Kupca je 7 dana. Za pohranu robe i / ili paketa kupca tijekom slobodnog razdoblja skladištenja, Izvođač će naplatiti naknadu za pohranu. Početak slobodnog vremena skladištenja je fizički dolazak robe u skladište Izvođača. U slučaju da Klijent ne zahtijeva ovaj proizvod u roku od 90 dana od primitka u skladištu, Izvođač ima pravo raspolagati robom.
  9. Ako prodavatelj nije poslao robu (uključujući i ako trenutačni status isporuke i mjesto robe ne može biti naveden ni na web stranici prodavatelja ili kada se obratite prodavatelju), Izvršitelj pokuša učiniti sve što je u njegovoj moći da vrati plaćeni novac, ali ne jamči njihov povratak i u ovom slučaju ne nadoknađuje gubitak Klijenta. Prodavač odabire kupca, a Izvođač nije odgovoran za svoje postupke.
  10. Vrijeme čekanja robe na skladištu određuje prodavatelj. Ako narudžba ne stekne status "u zalihama" u roku od 14 dana od datuma kupnje, kupac mora kontaktirati podršku i zatražiti status narudžbe. Dobavljač, na zahtjev klijenta, kontaktira prodavača kako bi razjasnio razloge kašnjenja i dogovorili vrijeme isporuke. * Ako je potrebno, tužbu se otvara protiv prodavatelja ako je ta opcija omogućena tehničkim mogućnostima web stranice prodavatelja. Zahtjevi za odgodu prijema robe u skladište prihvaćaju se u roku od 90 dana od dana kupnje. Ako je zaprimljeno 90 dana nakon otkupa zahtjeva od klijenta, nalog se smatra nenatjecenom i prenesen u status "Primljen".
  11. U slučaju odbijanja robe koja se plaća Prodavatelju (uključujući robu koja je otkupljena s formiranjem duga na Korisničkom korisničkom računu), Kupcu će se naplatiti trošak vraćanja robe Prodavatelju, a isporuka Dobavljača nije vraćena. Odbijanje kupnje s Ebay.com aukcije je nemoguće ako prodavateljov opis partije ne specificira pravila za vraćanje robe, ako su naznačena pravila za vraćanje robe, tada je moguće povratiti u skladu s tim pravilima.
  12. Izvršitelj se obvezuje kupiti robu Kupca primljenu u skladištu prema podacima kupca u odjeljku "Moje narudžbe - Parcele" na osobnom računu. U slučaju da se kupacov paket ne može isporučiti prema načinu isporuke koje odredi Kupac, Izvođač ima pravo promijeniti način isporuke paketa.
  13. Izvođač zadržava pravo jednostrano mijenjati tarife i uvjete pružanja usluge, obavještavajući klijente objavljivanjem promjena na mjestu Shopozz.com
  14. Izvođač zadržava pravo odbiti Naručitelja za kupnju bilo kojeg proizvoda bez razloga.
  15. Izvođač kupuje i isporučuje samo fizičke proizvode. Otkup virtualnih dobara kao što su darovne kartice, elektronski novac, pravo na preuzimanje datoteka i sl. nije proizveden.
 4. Napuniti korisnički račun
  1. Nadopunjavanje Korisničkog računa moguće je na način naveden u odjeljku "Plaćanje".
  2. U slučaju pogrešne naznake cijene robe koju Naručitelj naruči, Dobavljač će o tome obavijestiti Korisnika što je prije moguće kako bi potvrdio ili otkazao naručenu robu. Ako je nemoguće stupiti u kontakt s Kupcem, otkazuje se ova narudžbena narudžba.
  3. Izvođač ne kreditizira kupce, ne vraća robu u dug (osim kako je predviđeno ovim Ugovorom), ne šalje pakete na dug.
  4. Pri plaćanju na račun naše tvrtke povjerenstvo banaka posrednika mora platiti Klijentu.
  5. Ako je isporuka u zemlji prodavatelja besplatna za određenu količinu naručene robe, ali će barem jedan proizvod biti izbrisan iz ove plaćene grupe proizvoda (na primjer, zbog njegove odsutnosti), što će smanjiti iznos ispod praga vrijednosti, a isporuka će biti isplaćena i odbijena s Korisničkog korisničkog računa,
 5. Povlačenje sredstava
  1. Povlačenja se provode samo na Webmoney e-novčanicama (rublje), RBK Money (rublje) ili Yandex Money.
  2. Povlačenje novca na novčanik u WebMoney servisu u iznosu većem od 100 dolara moguće je samo ako se korisnički račun nadoknadi na ovaj način ekvivalentom iznosa koji se treba povući. U ostalim slučajevima, povlačenje je moguće samo na identificiranom novčaniku usluge RBK Money.
  3. Novac primljen kao nagrada za marketinške promocije i promotivne kodove ne podliježe povlačenju iz sustava Shopozz. Mogu ih se potrošiti samo na uslugama usluge.
 6. Pošiljka i isporuka paketa
  1. Dostava robe obavlja se na način i po cijenama navedenim u odjeljku "Dostava" i "Usluge" na web stranici "> Shopozz.com
  2. Plaćanje za isporuku robe Kupca obavlja se odvojeno od plaćanja same robe. Trošak isporuke robe prema kupcu označen je nakon pakiranja i vaganja pakiranja. Nakon pakiranja paketa, Izvođač ne otvara pakirane pakete i ne mijenja robu. U slučaju nedostatka sredstava na računu klijenta, prijenos čestice u dostavu će se odgoditi sve dok Klijent ne vrati duga na svoj osobni račun.
  3. Izvršitelj se obvezuje prenijeti paket paketa s robom klijenta na poštansku uslugu, koju je klijent naznačio u odjeljku "Parcele" osobnog računa.
  4. Izvođač smatra da su usluge u potpunosti predane od trenutka kada je roba Klijenta prenesena na poštansku uslugu.
  5. Izvođač pruža Klijentu mogućnost samostalnog ispunjavanja fakture, koji će biti priložen u paketu.
  6. Izvođač nije odgovoran za radove pošte, kurirske usluge i transportne tvrtke i ne može utjecati na brzinu isporuke. Vremena isporuke navedena na web mjestu "> Shopozz.ru su približni.
 7. Odgovornost Izvođača
  1. Izvršitelj se obvezuje pružiti Klijentu usluge te ispuniti zahtjeve Klijenata vezane uz obavljanje ovih usluga, ako ti zahtjevi ne proturječe ovom ugovoru, informacije navedene na web stranici "> Shopozz.com i važeće zakonodavstvo Ruske Federacije.
  2. Izvršitelj se obvezuje da će zadržati povjerljivost podataka koje pruža Klijent, a ne otkriti ih trećim stranama, ako to nije potrebno ispuniti uvjete ovog ugovora.
  3. Pružite Klijentu informacije o izvršenju naloga navedenih u ovom ugovoru.
 8. Odgovornosti kupca
  1. Klijent se obvezuje pravovremeno i u potpunosti pružiti pouzdane informacije potrebne za pružanje Usluge od strane Izvođača. U slučaju nedostatka takvih informacija ili dvojbi o njegovoj pouzdanosti, Izvođač ima pravo obustaviti pružanje Usluga.
  2. Klijent se obvezuje pravovremeno i u potpunosti platiti trošak naručene robe, trošak isporuke u skladištu Izvođača, poreze i druge troškove koji proizlaze u vezi s pružateljevim uslugama, kao i trošak provizije Komisije, troškove isporuke robe Klijentu. U slučaju nedostatka sredstava, Izvođač ima pravo obustaviti ili obustaviti servisiranje Naručitelja.
  3. Klijent se obvezuje zadržati sve dokumente koji potvrđuju isplatu usluga Izvođača sve dok se sredstva ne pripisuju na osobni račun Naručitelja.
  4. Klijent se obvezuje da neće koristiti naručenu robu u poslovne svrhe.
 9. Povratak i uvjeti razmjene
  1. Roba se može vratiti prodavatelju, ako prodavatelj predviđa povrat robe pod njezinim uvjetima, ili ako roba ne odgovara opisu prodavatelja na prodajnom mjestu.
  2. Ako proizvod u potpunosti odgovara opisu, ali ipak želite vratiti proizvod, mogućnost i uvjeti vraćanja proizvoda od strane prodavatelja određuje se.
  3. Ako proizvod ne podudara s opisom, proizvod se može vratiti pod uvjetima povratka PayPal ili banke.
  4. Trošak vraćanja proizvoda prodavaču iznosi 10 USD.
  5. Kod vraćanja robe prodavaču Shopozz Corp. ne vraća proviziju za kupnju robe i trošak vraćanja robe prodavaču.
  6. Izvođač odlučuje o mogućnosti povratka / razmjene robe, u potpunosti vođen odlukom Prodavatelja o mogućnosti povratka / zamjene.
  7. Ako Prodavatelj donese odluku o odbijanju Klijenta da se vrati / zamijeni, Izvođač ne isplati troškove robe Klijentu, a odluku o mogućnosti vraćanja robe Klijentu izvršava Izvođač na pojedinačnoj osnovi.
  8. Sve povratne informacije / razmjene provode se u skladu s uvjetima Prodavatelja, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrijeme, postupak i iznos naknade.
 10. ograničenje odgovornosti
  1. Izvođač neće biti odgovoran za bilo kakve troškove Klijenta ili izravnu ili neizravnu štetu koja može biti uzrokovana Klijentu zbog korištenja usluga Izvođača koji su nastali Klijentu uslijed korištenja ili nemogućnosti korištenja Usluga i pretrpljene zbog grešaka, propusta, prekida, brisanja datoteka, promjena u funkcijama, nedostatke, kašnjenja u radu tijekom prijenosa podataka itd.
  2. Izvođač neće biti odgovoran za radove srodnih usluga i usluga koje se koriste za pružanje Usluga Klijentu, ali ne iu vlasništvu Izvođača, kao što su banke, poštanske usluge, davatelji internetskih usluga, usluge e-pošte, platni sustavi itd.
  3. Izvođač nije odgovoran za isporuku robe od Prodavatelja do Izvođača.
  4. Izvođač nije odgovoran za rokove za dobivanje odgovora od prodavača i zadržava pravo kontaktirati prodavatelja 14 dana nakon kupnje proizvoda.
  5. Izvođač ne snosi odgovornost za kvalitetu i ambalažu robe primljenih u njegovom skladištu, niti jamči za robu koju je naručitelj kupio korištenjem Usluge izvođača.
  6. Izvođač ne provjerava robu dobivenu od prodavatelja radi usklađenosti s karakteristikama koje je proglasio prodavatelj, au slučaju pogreške prodavatelj nije odgovoran za nepoštivanje robe. Provjera robe moguće je uz naknadu, prema tarifama navedenim na web stranici "> Shopozz.com.
  7. Izvođač neće biti odgovoran za lošu vjeru prodavača koje je klijent odabrao u sljedećim slučajevima: roba se šalje s odgodom; stavka je poslana, ali ne odgovara opisu; roba ne radi (iako je prijavljena kao radnik); roba se uopće ne šalje (slučajevi prijevare).
  8. Klijent se slaže da Izvođaču ne odgovara za bilo kakve obveze i troškove vezane uz štetu nanesenu Klijentu zbog djelovanja trećih strana, uključujući, ali ne ograničavajući se na Prodavatelja, poštanske i kurirske usluge, platne sustave.
  9. U slučaju popunjavanja fakture od strane Naručitelja ili ovlaštenih predstavnika Izvođača u ime Klijenta, sastavljenog na osobnom računu, odgovornost za ispravnost i potpunost podataka navedenih u izjavi i računu snosi Klijent.
  10. Izvođač ne snosi odgovornost za naplatu carinskih pristojbi po isporuci paketa i ne isplati im naknadu.
  11. Ugovaratelj nije zaposlenik transportne tvrtke ili poštanske usluge i nije odgovoran za jednu od metoda slanja robe.
  12. Izvođač će nadoknaditi gubitke Klijenta po njegovoj prijavi, i to samo ako su gubici za koje se tvrdi da su rezultat pogrešaka zaposlenika Izvođača. U tom slučaju, iznos naknade ne smije premašiti povjerenika izvođača radova.
  13. Izvođač može prihvatiti zahtjev klijenta samo ako su ispunjeni svi zahtjevi navedeni u Pravilima za podnošenje zahtjeva. Ovdje možete pročitati pravila: https://shopozz.ru/client/messages
 11. imenik
  1. Katalog - ponuda robe s inozemnih trgovačkih platformi predstavljenih na web stranicama Izvođača, prikupljenim automatski dobivajući podatke s originalnih stranica prodavača i djelomičnim automatskim prijevodom na ruski. Bilo koji prijedlog u katalogu nije komercijalna ponuda (javna ponuda) i služi samo za upoznavanje korisnika s katalozima stranih trgovačkih platformi. Izvođač ne sastavlja opis robe u katalogu, ne može ih mijenjati niti je odgovoran za sadržaj i točnost informacija prikazanih u opisu proizvoda. Kako bi se pojasnile karakteristike proizvoda, Klijent može kontaktirati prodavatelja robe preko zaposlenika Izvođača.
  2. Cijena u katalogu uključuje proviziju Izvođača s izuzetkom aukcijske robe.
 12. Uvjeti osiguranja otpreme
  1. Sustav osiguranja Shopozz Corp. pokriva samo trošak robe. Za primanje naknade u slučaju osiguranog slučaja, kupac je dužan dostaviti dokumente koji potvrđuju kupnju robe (izjava PayPala, eBay ili druge online trgovine). Shopozz ne vraća troškove isporuke robe u skladište, trošak međunarodne dostave ili provizije.
  2. Shopozz Corp. vraća trošak robe u slučaju da je vaš artikl izgubljen ili oštećen po međunarodnoj pošiljci.
  3. Za primanje naknade morate slijediti pravila za podnošenje ovdje navedene tražbine: https://shopozz.com/client/messages
  4. Shopozz ne jamči rad uređaja, ako nema vidljive vanjske štete tijekom pošiljke. U kontroverznim pitanjima, Shopozz Corp. temelji se na rezultatima inspekcije robe na zalihama. Ako kupac nije naredio provjeru proizvoda, tada će se sva implicitna šteta smatrati odgovornosti prodavatelja.
  5. Shopozz Corp. ne prihvaća zahtjeve za neizvršavanjem robe, ako je klijent poslao paketu metodom "Shopozz Corp. Gospodarstvo ", budući da većina parcelama koje su poslane na taj način nisu praćene.
  6. Shopozz Corp. prihvaća zahtjeve za neusklađenost robe s opisom samo ako je naručio uslugu "verifikacija proizvoda".
 13. Viša sila
  1. Stranke su oslobođene odgovornosti za djelomičnu ili potpunu neispunjavanju obveza iz ovog Sporazuma, ukoliko je to neizvršenje rezultat više sile nastale nakon sklapanja Sporazuma kao rezultat hitnih događaja koje sudionik nije mogao predvidjeti niti spriječiti razumnim mjerama (više sile). Takvi izvanredni događaji uključuju: poplave, požar, potres, eksploziju, oluju, epidemiju i druge prirodne pojave, kao i ratne ili vojne akcije itd.
 14. Rješavanje sporova
  1. U slučaju bilo kakvih neslaganja i sporova vezanih uz ispunjavanje uvjeta ovog Ugovora, stranke će ih rješavati pregovorima.
  2. Ako nije moguće riješiti sporove kroz pregovore, spor se rješava na način utvrđen zakonima Sjedinjenih Američkih Država.

Sada ste u Moskvi

Odaberite grad koji želite poslati

Iskustvo koristeći Philips SensoTouch 3D aparat za brijanje

Svako jutro počinje na isti način - tuš, doručak, naknade za posao. Prilično monoton. Najzamljivija stvar je da svako jutro također morate brijati, jer morate ukloniti sve što je raslo tijekom dana. A ovo je svakodnevni i prilično monoton postupak. Nikada nisam koristio britvu, čini mi se neugodno.

Stoga, od samog početka, moja braunna britva, vrlo jednostavna, radila je na dvije AA baterije, ali je dobro obavila svoj zadatak. Zatim je došao Panasonicov britva (jedan od vrha), koji je prilično umoran. Prije otprilike godinu i pol dana, dodana je Philips aparat za brijanje SensoTouch, koji je odmah zamijenio Panasonic i bio je vrlo jednostavan i praktičan. I tako, u jesen, Philips me poslao da provjerim ažuriranu verziju Philips SensoTouch 3D (točan model RQ1295), koji je stekao novu mlaznicu i veću bateriju.

Kutiju je prilično ogroman, pod utjecajem je prisutnosti bazne stanice u kompletu, uz mogućnost samočišćenja, kao i polu-litarske boce s posebnom tekućinom za čišćenje britve. Ne možete nazvati neku drugu kutiju osim poklon kutija. Ja ću dati malo detaljniji opis ambalaže proizvoda i odmah premjestiti na mogućnosti ovog britva.

Ispod masivnog poklopca, sama sondi SensoTouch 3D pronađena je s tekstom dobrodošlice za kupce. Odličan korak je da ovdje opišemo sve vijesti o britvu, kupac neće sigurno propustiti ove informacije.

Sam brijač je u nekom džepu od tkanine. Odmah je vidljivo da je osoba odgovorna za kutiju došla s ljubavlju u paketu. Vrlo ugodno iskustvo prilikom otvaranja kutije i vađenja sadržaja.

Nabavimo sam brijač. To je prilično masivan, ali vrlo udoban u ruci. Osjećaji od britva su malo kozmički, a oblik je kao ništa.

3D glava sastoji se od tri latice koje se međusobno neovisno kreću. U početku, ovaj dizajn je pomalo alarmantan - hoće li se ti "krugovi" nositi sa zadacima koji su im dodijeljeni?

Komplet sadrži i mnoge korisne stvari: sami aparat za brijanje, torbicu i punjač, ​​punjač, ​​stolnu kolijevku za punjenje britve, masivnu samoobrazbu "baznu stanicu" za britvu, tekućinu za samočišćenje, zaštitni poklopac za brijanje, mlaznicu za brijanje već na brijaču), trbuh brade, korisnički priručnik, razne materijale za brijanje.

U ažuriranom trimeru je dodano i ispostavilo se da možete odvojiti glavu za brijanje. Na starom britvu također možete odspojiti ovu glavu, tako da ako možete zasebno kupiti trimer, to može biti opcija bez kupnje novog britva u cijelosti.

Mlaznice se prilično lako uklanjaju i mijenjaju, osim toga, one se mogu jednostavno prati u običnoj vodi. Iako vam čini da vam docking station i posebna tekućina podsjećaju da to nije vrijedno raditi. Iako upute nisu ispunjavale ograničenja.

Stanica za samo-čišćenje s Jet Clean rješenjem. Radi jednostavno - ulijte tekućinu u kadu, umetnite ga u stanicu, a zatim ugradite britvu.

Nakon što pritisnete gumb sa strelicama započinje postupak čišćenja. Kao što će se dogoditi, pokazat ću na videu snimljenom za zadnji britva, ovdje je postupak jednak. Kada se to dogodi, punjenje električnog aparata za brijanje.

Također je uključen lagani ležaj za punjenje britve. Ovdje je punjač spojen na ovu kolijevku i već naplaćuje električni aparat za brijanje s dva kontakta (na rubovima). Punjenje je vrlo brzo, potrebno je oko 15-20 minuta da potpuno napuniti britvu. Nakon ovog naboja poziva gotovo mjesec dana rada!

Pojava britve i njegovog pribora zaslužuje svu pohvalu, au unutrašnjosti izgleda vrlo moderno i tehnološki.

Ali, naravno, najbolje mjesto za britva je kupaonica. Nažalost, moje utičnice nisu bile toliko blizu sudopera, tako da je britva samo leži u kabinetu, a ja ga naplatim u drugu sobu. To se događa vrlo rijetko, jer baterija britve radi jako dugo.

Dugogodišnji rad još uvijek je vrlo dobar za putovanja i poslovna putovanja, osim toga, veliki je poklopac stavljen u set gdje se ovaj britva može presavijati i možete biti sigurni da se ništa neće dogoditi s njom.

Nekoliko riječi o trimeru: Nisam ga koristio. Izgleda dobro, ali budući da nemam bradicu, bilo je vrlo problematično iskoristiti ga. Iz nekog razloga, postoji povjerenje da i on dobro funkcionira.

Razor je zauzeo vrijedno mjesto u kupaonici. Njezina upotreba svakodnevno i izvrstan rezultat kažu da je ovo sjajno rješenje. Neću vam savjetovati loše!

zaključci:

Sada, malo o kvaliteti brijanja, u usporedbi s prethodnom verzijom električnog aparata Philips SensoTouch 3D, ovdje se malo promijenilo - to je još uvijek jedan od najuspješnijih modela na tržištu, prikladan je za upotrebu, jednostavno i čarobno briše čekinje. U slučaju ravne glave na vrlo starom britvu, morali ste sasvim točno voziti britvu u lice kako biste se riješili rasta, a sve je postalo još lakše pomoću glave Philips SensoTouch 3D 3D - samo nekoliko minuta vožnje lica i dobivanje savršenog rezultata. Pa, tehnološki napredni ljudi svakako će se svidjeti izgledu britve, high-tech!

Osim toga, preporučujem da pogledate službenu stranicu Philips SensoTouch 3D, gdje možete pronaći videoove za obuku i vrlo detaljan opis značajki proizvoda. Također se može usporediti s ostalim britvicama u liniji.

Philips SensoTouch 3D električni aparat za brijanje. Mišljenje?

Želio bih čuti povratne informacije o njoj, možda su joj dali muževe ili su ih kupili?

Mobilna aplikacija "Sretna mama" 4.7 Komunikacija u aplikaciji mnogo je praktičnija!

Općenito, muž kaže da je sve individualno.

I po mom mišljenju reći ću ovo.

Bolje je ne izraditi takav dar iz zaljeva.

Iznenađenje je dobra stvar, ali ne ovdje. Bilo bi bolje da je vaš muž odabrao samu britvu. Imamo takve darove (britva, motorna pila, kosilica, zračni jastuk, telefon, itd.) Za takav dar, jednostavno jedni drugima davati novac, a gifter odabere dar. Ali glavni uvjet je da će novac biti potrošen na dar, a ne na nešto drugo.

Svejedno, britva za muža da koristi, a ne vi, odjednom je dugo sanjao o drugom

Philips SensoTouch 3D RQ1295 Električni aparat za brijanje

Recenzije 1

Ne želim da to izgleda kao da sam pisanje namjerno oduševljenog pregleda, ali stvarno mi se sviđa britva. To košta svoj novac, a mogućnosti koje proizvoñač proglasi su istinite. Moj muž je potpuno zadovoljan darom. Pri odabiru britve imao sam posebnu zadaću: pronaći. Pročitajte u cijelosti

Moderan dizajn, sustav samočišćenja, dugi rad bez preuzimanja, odličan rezultat, prenosivost.

Cijena;) Ali odgovara kvaliteti. Ostali nedostaci nisu otkriveni.

Test parova: Philips SensoTouch 3D električni aparat za brijanje prema Braun seriji 7

Predstavljamo vašu pažnju test dva električna britva premium segmenta cijena: Philips SensoTouch 3D (rotacijski RQ1290CC, vrijedan 11-12 tisuća rubalja *) i Braun Series 7 (rešetka 760cc - 4-8 tisuća rubalja).

Moram reći da prije nego što su mi ove dvije "modne stvari" došle meni, obrijao sam stroj bez ikakvih problema. Ja ću ih brijati dalje, ali znatiželja je dobila bolje - stvarno sam htjela isprobati naprednu tehnologiju brijanja. Odmah ću zapamtiti da nisam očekivao da se britve bolje briju od stroja. Ovo je, po mom mišljenju, tehnički nemoguće: na stroju oštrice su u izravnom dodiru s kožom, a britva uvijek ima "prepreku" između njih (brijači remen od Philips SensoTouch 3D, mreža za brijanje iz serije Braun 7).

pakiranje

U Philipsu, po mojem subjektivnom mišljenju, pakiranje je malo previše pametno za pola. U smislu da je kutiju s RQ1290CC britvom razmjerno impresivna, može se usporediti s kutijom od sokova. Istina, sama kutija je "skupo bogata" - ne samo kartona, već s tkaninom. Kada otvorite ovaj crni "lijes" sa srebrnim natpisom Philips na poklopcu, postoji osjećaj da je Marlene Dietrich došla na sprovod: ljepotica se odmara u posebnoj šupljini prekrivenoj crnom tvarom. Njegove linije su atraktivne i elegantne. Ono što nedostaje je vijenac cvijeća od obožavatelja. Popratni dokumenti nalaze se desno (skoro sam napisao "certifikat smrti"), a ispod su svi pribor, uključujući Jet Clean + uređaj za punjenje i čišćenje s bocom tekućine za čišćenje.

Braunova ambalaža je skromnija. Mala crna kartonska kutija, iznutra, u plastičnom zatočeništvu u pjenama, nalazi se britva u putničkoj kutiji, Clean punjač. Obnovite, korisnički priručnik, spremnik za čišćenje. Paphos manje praktičnost više.

Popratni dokumenti

Prije uporabe kućanskih aparata, upoznajte se s njegovim korisničkim priručnikom. U Philipsu, pored glavnog "talmuda", koji sadrži upute za cijeli raspon modela britve, tu su i "smiješne slike". Ovo je kratka uputa za korisnika: bez teksta, ali samo s prekrasnim ilustracijama u boji na kojima su naznačene različite "situacije brijanja". U načelu, naravno, moguće je shvatiti ove slike s algoritmom za pripremu britve za rad, ali neke od slika nisu bile odmah dostupne mojem razumijevanju. Napišimo ga na subjektivna obilježja percepcije.

Braunov priručnik za upute mnogo je slabiji jer je napisan samo na dva jezika: engleskom i ruskom. Osim toga, priručnik je za model 760cc-4, a ne za cijeli raspon modela. Slažem se - to je prikladnije. Nema "smiješnih slika".

pribor

Nekoliko riječi o priboru. I Philipsova britva i Braunova britva dolaze s putnim kućištima. Philips naziva svoj luksuzni putni kovčeg. Stvarno je ovako: Želio bih primijetiti da se munja okrenuta naopako (kao da je uključena) - to vam omogućuje da izbjegnete materijal koji se zaglavio između zuba munje. Uz kućište, postoji i četka za čišćenje, utikač za sustav britva i odvojeni stalak za punjenje. Nije prikladan za transport zbog svojeg oblika, ali u slučaju dugačkog putovanja bez ikakvog mjesta - aparat za brijanje tvrtke Philips ne može se puniti i raditi izravno iz napajanja, samo iz baterije.

Braun 760cc-4 nema dodatnog punjača u prodajnom paketu: aparat se puni u uređaju za punjenje i čišćenje ili iz električne utičnice. I može se naplatiti i raditi u isto vrijeme. Brijač također dolazi u kovčegu crne crne tkanine, s zatvaračem i četkom za čišćenje.

Izgled i ergonomija

Usmjeravam se izravno na proces brijanja. Sad ću se diviti našim ispitnim subjektima i započeti. Philips RQ1290CC u smislu dizajna je najveće dostignuće moderne "razgrade". Tipičan James Bond britva. Glatke linije, ugodna kombinacija sjajnih crnih i srebrnih boja, bloka za brijanje slična otvorenom cvijetu. Razor, kao što kažu, "prianja". Philips je jasno svjestan da su potencijalni korisnici uglavnom vrlo osjetljivi na različite dizajnerske užitke. Vrlo je prikladno držati britvu u ruci. Ne klizi jer je stražnja strana kućišta gumirana. Upravljanje - dodirnite.

Braun 760cc-4 se ne može nazvati ružnim, ali u smislu dizajna je skromniji. To je dijelom zbog konstruktivnih tehnoloških značajki koje nećete moći objasniti svakom potencijalnom korisniku. Brijač, međutim, također prikladno leži u ruci, stražnja strana kućišta također je gumirana. Upravljanje - uobičajene tipke na kućištu.

brijanje

Da biste dobili više ili manje objektivnu sliku, obrijao sam oba britva nekoliko puta. Uključujući brijanje trodnevnih i tjednih čekinja, obavljajte brijanje suhim i mokrim i mokro ne samo s Philipsovim britvicama, u kojem je to navedeno u uputama, već i sa Braunovim britvicama, koji je službeno namijenjen samo za suho brijanje.

Prije svega, napominjem da sam na dobar način bio iznenađen kvalitetom brijanja i Philips RQ1290CC i Braun 760cc-4. Očekivao sam da će to biti znatno lošije nego kod brijanja sa strojem. Naravno, takva glatka koža, kao što se događa nakon brijanja sa stroj nije mogao biti postignut, ali gotovo takav - ispostavilo se! Neću vas "učitati" s popisom raznih "super-hiper-tehnologija" koje se provode u britvicama (postoji, naravno, mnogo svake od njih), jer je u ovom slučaju samo rezultat važan.

Štitnik za brijanje RQ1290CC tvrtke Philips osjetno je tiši od Braun 760cc-4. Sve zbog karakteristika dizajna. U rotacijskim britvicama, čekinje se odsiječe malim rotirajućim noževima, koje se od kože odvajaju s britvim prstenovima (vrsta metalne mreže), a vibrirajuće lopatice ugrađuju se u mrežaste mreže ispod metalne mreže. Kada je vibracijski šum više. Ne čuje se iz kupaonice s zatvorenim vratima, ali, na primjer, u istoj sobi s nekim tko spava, bolje je ne brijati - najvjerojatnije se probuditi. Ali s Philips RQ1290CC možete brijati tiho bez skrivanja u kupaonici.

Brijanje s obje britve obično traje dulje od brijanja sa strojem. Njima, prosječni (trodnevni) slamki mogu brijati za pet minuta. U slučaju Philips RQ1290CC i Braun 760cc-4, potrebno je najmanje 10 minuta da bi se postigao željeni rezultat brijanja. U velikoj mjeri, razlika nije tako velika, ali, na primjer, u jutarnjoj žurbi, može biti neprihvatljivo.

Trodnevni slamnati oba britva "uništeni" bez "incidenata". Mokro brijanje (dvodnevni slamki, pjenom) i Philips RQ1290CC i Braun 760cc-4 također se rješavaju bez problema. U procesu brijanja "složenijih" tjednih zubaca, Philipsova britva ponašala se bez vidljivih promjena - obrijala je onoliko koliko je mogla. Što se tiče Brauna, ovdje sam zabilježio promjenu intenziteta motora: očigledno, duge, tvrde vlasi zapravo ne vole britvu. Kao rezultat toga, britva s čekinjama se nosila, ali u procesu brijanja nekoliko puta je vrlo bolno izvukla kosu - dovoljno ugodna. Philips mi nije dao takva iznenađenja.

Oba britva imaju ugrađene rezače - za obrezivanje štitnika, brade, brkova. Kod aparata za brijanje tvrtke Philips, kako biste normalno koristili trimer, morat ćete ukloniti sustav za brijanje. S Braun 760cc-4, ne morate pucati ništa, trimer "otvara" na tijelu. Općenito, nisam se sviđao trimerima: oni koji ga koriste često, bolje je imati poseban uređaj.

U procesu brijanja, Philipso razor prikazuje na zaslonu koliko minuta baterija još uvijek je dovoljna - to je prikladno (iako ako su čekinje krute, tada stvarni radni vijek može biti nešto manji od onog koji se reflektira na zaslonu). S maksimalnim nabojem i ne previše krutim čekinjama, britva traje 60 minuta. Braun 760cc-4 vrijeme brijanja se ne prikazuje, ali pokazuje stupanj punjenja baterije. Naučio sam iz priručnika da je maksimalno trajanje baterije 50 minuta (ovdje, također, sve ovisi o "kvaliteti" čekinja).

briga

U principu, ako nakon brijanja, samo oprati glave za brijanje pod slavinom, očistiti ga posebnim četkom i osušiti, onda je to dovoljno. Ali jednom svaka dva ili tri tjedna bolje je "obraditi" britva pomoću uređaja za čišćenje i čišćenje: Jet Clean + tvrtke Philips i Clean Obnovite u Braunu.

Uređaj Philips Jet Clean + čisti jedinicu za brijanje bez dezinfekcije, puni bateriju i podmazuje. Postoje tri načina čišćenja: automatska, ekonomična i intenzivna. Sustav za brijanje se čisti uranjanjem u tekućinu namijenjenu ovoj svrsi (trajanje izravnog čišćenja i podmazivanja je od 4 do 35 minuta, ovisno o načinu rada, plus sušenje - do 2 sata). Ovdje me čekalo jedno vrlo neugodno iznenađenje.

Ne, sve je vrlo impresivno - instalirate RQ1290CC britvicu "naopako" u uređaj Jet Clean +, odaberite način čišćenja i uživajte u tome kako nosilac britve polako odbija, uranjajući dio za brijanje uređaja u otopinu za čišćenje. Ali u procesu čišćenja britva bi trebala porasti nekoliko puta od "crijeva" Jet Clean + - tamo je nastao problem. Brijač nije držao u ispravnom položaju kada se podigao, pao je iz držača. Nekoliko puta sam provjerio instalaciju britve, ali sve se ponavljalo. Proces čišćenja je tako blokiran i nije ga mogao normalno završiti. Jao, bez nekoliko mojih intervencija (vraća se na ispravan položaj brušenog britva) čišćenje Philips RQ1290CC pomoću Jet Clean + nije bilo moguće. Ali ovaj uređaj dodaje određenu količinu troškova britve (na primjer, RQ 1250 bez Jet Clean + košta 6,000 rubalja).

S jasnim sustavom Obnova od tvrtke Braun nije imala problema jer je uređaj jednostavniji od Jet Clean +. Brijač je umetnuta u držač "naopako", ali ne odstupa odozdo i ne kreti se nigdje. čist Obnovite naboj, podmazujte i dezinficirajte mehanizam, dajući joj lagani miris limuna. čist Renew automatski određuje stupanj onečišćenja britva i odabire program čišćenja (ekonomičan, normalan ili intenzivan). Samo sam morao pritisnuti gumb za aktivaciju i nakon nekog vremena izvući čisti lim koji mirisava limun.

epilog

Uz pomoć Philips RQ1290CC, i uz pomoć Braun 760cc-4, bio sam čist obrijan - to je glavni rezultat testa. Opisao sam iznad svih nijansi, ugodnih i neugodnih trenutaka koji su se pojavili u procesu brijanja. Oni koji uopće ne vjeruju električnim britvicama su zbunjeni - nema razloga za nepovjerenje. Ja ću samo napomenuti da je glavna stvar u "električni aparati za brijanje" je prilagoditi. Potrebno je razumjeti i predstavljati logiku procesa, slijediti preporuke proizvođača. Na primjer, u nekim mjestima potrebno je odgoditi malo kože ruku i brijanje po mogućnosti prije pranja. Glavna stvar je manje živaca, više zdrav razum i onda, sigurno, postići ćete rezultate koji vam odgovaraju.

Zašto kosa raste u halosima kod žena?

Kako se riješiti urušenih dlaka nakon epilacije