Brusilice Schick

Već dugo vremena vjerovalo se da je upotreba brijestova bila beskorisna i nesigurnosna vježba. A učinak nakon njih ne traje dugo, a vjerojatnost iritacije i smanjenja je vrlo visoka. No, s pojavom na tržištu proizvoda za depilaciju Schick brisača, mnogo se promijenilo.

Ovaj cijeli niz strojeva ne samo za muškarce, nego i za žene je vrlo popularna, a to ne dolazi kao iznenađenje i bez sumnje zahvaljujući poboljšanjima koja se može pohvaliti tim strojevima:

 • sigurnosni brijanje jamči zaštitne rešetke preko noža;
 • tijekom postupka njegu kože osigurava se trakama za podmazivanje s biljnim ekstraktima i uljima u sastavu;
 • udobno brijanje pruža vrlo udobnu ručku;
 • postoje dodatne funkcije (u mnogim je modelima ugrađen trimer, indikatori punjenja za strojne alate koji rade na baterijama itd.);
 • kvaliteta brijanja (oštri noževi uklanjaju dlake na samoj podlozi, što osigurava glatku i čistu kožu);
 • bez iritacije zbog istih vlažnih traka;
 • mogućnost izmjene kaseta za svaki model po potrebi, kupnjom zasebno ili kupnjom stroja s rezervnim noževima u kompletu;
 • trajna upotreba (na nekim modelima, izdržljivi noževi od titana s dijamantnim premazom, što jamči oštrinu i dugotrajnu otpornost na habanje).

Niti svaki stroj ima takav skup kvaliteta, pa Schick doista zaslužuje pravo stalno biti na vrhu najboljih britva i zadržati visoku ocjenu.

Kako odabrati

Teškoće vezane uz izbor najboljeg britva Schick, možete razumjeti, s obzirom na veliku raznolikost tih uređaja. Ali općenito, sve ovisi o osobnim potrebama svakog potencijalnog kupca. Međutim, postoje vremena kada je poželjno obratiti pozornost prije kupnje:

 • Cijena. Dobar stroj s dodatnim funkcijama koji garantiraju kvalitetan rezultat i zaposlenik ne može biti dugotrajan, tako da je cijena ovdje stvarno opravdana. Jednostavnost korištenja, savršena glatkoća i istodobna njegu kože jednostavno obvezuju ovaj proizvod da košta više od običnih običnih strojeva, a ne blizu posjedovanja takvih svojstava i funkcija.
 • Tip kože U liniji razbojnika Chic postoje posebni modeli stvoreni za osjetljivu kožu. Bit nježnog brijanja s tim strojevima je u hidratantnim trakama s korisnim ekstraktima, prehranom, hidratacijom i utvrđivanjem kože.
 • Prostor za obradu. Uz standardnu ​​verziju strojeva za brijanje, postoje i opcije za bikinije (s smanjenom glavom i posebnim sastavom gela u hidratantnoj traci).
 • Godine. Ako brijanje stroj predviđen je za prvi put (ranije koristili druge metode za uklanjanje dlaka, došao mladenački dobi kada je vrijeme za početak brijanje, i tako dalje. P.), bolje je kupiti brijač s glave od okretanja, hidratantne traku za istovremenu brigu neiskorištenog kože i sa malim brojem lopatica (do 3). Posljednji zahtjev je važan jer je veći broj noževa ugrađen u stroj, to je jači svaki sljedeći nož struganje gornjim slojem kože. I dok je epidermis još uvijek nježna, takav grubi udar vjerojatno neće biti koristan za to. Ugrađeni trimer za ispravljanje malih dijelova i teško dostupnih mjesta s nedostatkom iskustva u brijanju ne boli. U budućnosti se trimer može koristiti i za modeliranje jedinstvene slike.
 • Čišćenje. Najprikladnija opcija - uobičajeni stroj za čišćenje pod tekućom vodom. Ako je glava istodobno i uklonjiva, to je još bolje, iako općenito ovaj proces ne uzrokuje nikakve posebne poteškoće pri korištenju bilo kojeg britva.
 • Trajnost. Ovdje morate obratiti pažnju na oštrice, iz kojeg su izrađene i da li u kompletu postoje odvojive kasete ili ih je potrebno kupiti odvojeno. Pa, kada su oštrice titana ili platine: to znači da će njihova oštrina ostati dugo vremena. Jednako je važno prisustvo dijamantnog premaza koji jamči snagu noževa. Kasete mogu biti već uključene, ili s vremenom, kada postojeća lamela postanu mutna, morat ćete kupiti zamjenjive one zasebno. Možete odabrati "osobne" kasete za svaki pojedini model, ali morate biti spremni za činjenicu da oni također mogu koštati jeftine, iako će također dugo trajati.

Drugim riječima, čak i ako zanemarite pitanje cijene stroja, trebate se usredotočiti isključivo na vlastite karakteristike i potrebe.

Schick modeli

Modeli ove marke ugodno iznenađeni su njihovom raznolikošću, koja će svima, čak i posebno izbirljivom potrošaču, omogućiti da pronađu najprikladniju opciju za sebe.

 1. Schick Quattro za žene bikini. Stroj posebno za zonu bikini, za koju je jedna kaseta dosta dugo. U britvu postoje 4 vrlo tanka noževa koja čine brijanje nježnim i visokom kvalitetom. Postoji pouzdana zaštita od reza (rešetke), mazivna traka obogaćena vitaminima B5 i E. Na stražnjoj strani ručke za automate nalazi se trimer s podesivim češljem za rezanje i modeliranje u bikinijskom području. Brijač baterije AAA radi.
 2. Schick Quattro Titanium Sensitive. Ovaj je britjak opremljen s 2 kasete i skladištem za pohranu, što je vrlo povoljno. Oštrice - 4, sve titan s dijamantnim premazom. Ovaj Schick pruža vrlo brijanje, štiti kožu od ogrebotina zahvaljujući rešetki koja pokriva noževe koje se kreću tijekom brijanja sinkrono. Postoji traka za podmazivanje s aloe vera plus oštrica za mijenjanje i ispravljanje linije brade.
 3. Precision Schick Quattro titana. Stroj ima 4 lopatice titana plus zaštitnu rešetku. Postoji traka za podmazivanje s jojobe i aloe. Ugrađeni i trimer za fine radove (brijanje na teško dostupnim mjestima ili za male dijelove). Trimmer hvataljka podesiva. Kasete: samo jedan koji vam omogućuje da ne iritiraju kožu tijekom brijanja.
 4. SchickHydro. Niz brijača Chic za različite zone i tipove kože. U skupu se mogu izvaditi kasete. Broj noža za svaki stroj ove linije također je različit. Ali svi ovi modeli smanjuju izgled iritacije, imaju zaštitni sustav koji štiti kožu od ozljeda. Postoje mogućnosti vibracija i različite brzine rada, indikatora punjenja. Neki modeli imaju ugrađene nožice s hidratantnim gelom. Ovi strojevi jamče barem brijanje od Quatro linije.

Iz opisa samo nekoliko modela možemo razumjeti koliko Schick strojevi vrijedi proizvod i da se jedva može sumnjati hoće li ih kupiti ili brijač drugog marke.

Kako koristiti

Nije ni čudo što kažu da je korištenje strojeva vrlo jednostavno, a takvi napredni poput Schick-a su još više. Za blisku buku, koja obećava proizvođača ovih strojeva, ne trebaju posebnu mudrost u prijavi. Jednostavno slijedite jednostavne korake:

 1. Područje temeljito nanesite mlazom i isparite vrućom vodom. To je važno jer na koži pripremljenoj na ovaj način proces brijanja je mnogo lakši.
 2. Nanesite na područje tretmana gel ili pjenom za brijanje (ovo pravilo je isto za sve strojeve: brijanje kosa na suhu kožu je ispunjeno iritacijama).
 3. Držite stroj uz rast dlake. U slučaju posebne potrebe dopuštena su dijagonalna kretanja.
 4. Nemojte pritiskati tvrdu stranu i nemojte brusiti mnogo puta na istom mjestu, tako da ne izazivate iritaciju. Maksimalno - 1-2 puta, a zatim isperite stroj pod vodom iz kose iznutra.
 5. Brijanje kože može biti malo zbijeno sa slobodnom rukom.
 6. Ako se lice tretira, pokrenite postupak mekšom kosom na obrazima, bradi i vratu. Tek tada možete se pomaknuti na područje brkova, gdje su dlake teške (trebaju više vremena za dovoljno omekšavanje).
 7. Isprati pomoć za brijanje vodom.
 8. Pregledajte mjesto preostalih "otočića" nečiste kose;
 9. Ponovno nanesite pomoć za brijanje i ispravite nedostatke.
 10. Isperite područje, nanesite umirujući i hidratantni balzam ili poslije brijanja. Za vlasnike suhe kože nepoželjno je koristiti u tu svrhu kozmetiku s alkoholnim sadržajem.
 11. Čišćenje stroja iz kose navedene u uputama i uklanjanje na mjesto.
 12. Malo kasnije, kada se pore zatvore, nanesite hranjivu krema. Odmah se to ne može učiniti, jer masna tvar začepljuje pore, što će dovesti do upale.

I što je najvažnije, ono što se ne smije zaboraviti: nikada i ni pod kojim okolnostima ne biste trebali brijati stroj suhom, a ne koristiti tuđe britva kako bi se izbjegao moguće prenošenje infekcija.

Recenzije

Arina Rudnikova, 26 godina. Ja sam kategoriziran protiv bolnih metoda za uklanjanje dlaka, posebno u bikinijskom području. Ali to ne znači da želim izgledati lijepo manje od ostalih. Dakle, za mene najbolja opcija je britva, au ovom smislu Schick Quattro za žene za bikinije u potpunosti odgovara meni. I neka učinak nije dug, ali tresenje u očekivanju boli nije potrebno. I nježno brijaju ove stanoheze, njeguju kožu zahvaljujući zaštitnoj traci, a sve se ispire vrlo čistim. Tako je Chic za žene najbolja opcija za mene.

Anatolij Stetsenko, 34 godine. Uvijek je sanjao da je jutarnje brijanje bilo ugodno. Ali nije mislio da je to prikladno u tolikoj mjeri. S Schick Quattro Titanium Sensitive, moja osjetljiva koža više nije stalno uznemirena, a brijanje više nije dnevna rutina. Noževi su oštri, ali u tom slučaju, pronalaženje zamjenskih kaseta nije problem.

Ivan Ogorodnikov, 43 godine. Upotrijebljen sam za glatku kožu na licu, a brijači koji su ostavili stabljike ili ne mogu dosegnuti teško dostupna mjesta nisu za mene. Ali Schick Quattro Titanium Precision potpuno mi odgovara. Noževi su izuzetno oštri (i nisu dulji za dugo vremena), koža odmah prima tijekom njege zbog podmazivanja aloe i jojobe u vlažnoj traci. To je kao 2 u 1: i brijanje i njegu - sve odjednom! I nakon takvog urednog i osjetljivog brijanja, koji daje Schickovu britvu, osjećam svježinu kože i njezinu glatku tijekom cijelog dana, ali što je još potrebno?

Razor šik s trimerom

Kakav postupak, kome se preporučuje i kako ga izvesti - odgovorite na sva pitanja.

RF podizanje: pomlađivanje bez operacije

Okrenite sat i izbrisite iz lica 10-20 godina! Sada je pravi, a rezultati prije i poslije iznenadit će vas!

Darsonval: prijava i recenzije

Čista koža, luksuzna kosa, lagana šetnja, učinkovita pomoć s 40 bolesti - to je darsonvalizacija.

informacije

 • Radno vrijeme: pon-pet: 09: 00-19: 00,
 • Sub: odmor
 • Nedjelja: 10: 00-18: 00
 • Telefoni: +7 (499) 394-53-29,
 • +7 (926) 494-76-39

Olonetsky pr-d, 4 k.2

Schick / Wilkinson Sword Quattro za žene Bikini ─ je 2in1 sustav za brijanje dizajniran posebno za žene: mokro brijanje i trimer za bikinijsko područje.

Kada se brinete za svoje tijelo, odaberite kvalitetu i udobnost i uvijek biti lijepa!

Schick / Wilkinson Sword Quattro za žene zamjenjive brijanje patrone su kvalitetni njemački čelik i hidratantni kompleks za osjetljivu njegu kože obogaćen ekstrakt aloe vera. Tehnologija najbržeg i najbližeg brijanja, koja se koristi u muškim strojevima, sada je implementirana u elegantnom i glamuroznom dizajnu posebno za žene!

 • 4 ultra tanke oštrice s posebno snažnim oštricom ruba koji se lako i čisto klize, brišu svaku kosu,
 • patentirani sustav zaštite od rezanja i ogrebotina: mikro rebra i zaštitne rešetke smještene na posebnom kutu lagano glatku kožu, pripreme za brijanje i osiguravaju siguran kontakt s lopaticama,
 • plutajuća glava za brijanje točno slijedi obrise tijela,
 • Dvostruka traka za pokazivanje maziva sadrži vitamine i prirodne ekstrakte za zdravu kožu: prirodni sastojci vlaže kožu tijekom brijanja, ubrzavaju regeneraciju i potiču pomlađivanje.

Schick / Wilkinson Sword Bikini trimer / styler:

 • koji se nalazi na stražnjoj strani ručke
 • dizajniran za samoljepljenje i oblikovanje,
 • ima podesivi češalj,
 • Vodootporan.

Ručka stroja ima ergonomski dizajn i meki premaz, udobno se uklapa u žensku ruku, ne klizi tijekom postupka.

Trimer za britve Schick Quattro Bikini potpuno je siguran kada se koristi u tušu ili kupaonici. Za čišćenje britve ili trimer nakon postupka jednostavno ih isperite pod slavinom.

 • Komplet sadrži držač za pohranu britve u tušu i energiju AAA baterije.

Kompatibilnost: sa svim izmjenjivim kasetama iz serije Schick / Wilkinson Sword Quattro.

Razor šik s trimerom

Tražimo nešto za vas.

U ovom trenutku, svi modeli i kompletni setovi Groomer dolaze iz Njemačke pod brandom Wilkinson Sword.

Nevjerojatan Schick Hydro 5 Grommer All-in-One stroj (Chic Hydro 5 Groommer, sve u jednom)

 • Vlažna traka s aloe i vitaminom E pruža najspornije brijanje, zdravu kožu i bez nadraživanja
 • Jedinstveni sustav zaštite kože sprečava rezove i oštećenja.
 • Pet ultra tankih oštrica serije Ultra Glide čine brijanje ugodnijim i ugodnijim, pružajući najbolje brijanje
 • Trimer je postavljen na stražnjoj strani britve za korekciju spalionice i oblikovanje brade i brkova
 • Flip trimmer, koji se lako otpušta s prstom, oslobađa oštre i sigurne noževe, za brijanje na teško dostupnim mjestima
 • Dolazi s AAA Energizerovom baterijom


Ergonomski dizajn Schick Hydro 5 Groomer pažljivo je dizajniran za stabilnost i upravljivost. Ručka stroja s dobro uravnoteženim težištem, daje povjerenje u kontrolu, a time i brijanje braće, bokova i teško dostupnih mjesta, ne bi moglo biti lakše.

Brijač je napaja AAA baterija i nalazi se u kompletu.

S britvom na jednom kraju i podesivim trimerom na drugoj, Schick Hydro 5 Groomer je praktičan alat koji eliminira potrebu za više uređaja za brijanje. Sve je ovo u GROOMER-u!

Schick razbojnici (šik): vrste i specifikacije

Mnogi od jačih spola bili su uvjereni da je korištenjem britva otpada novac. Oni su kratkotrajni, a čistoća brijanja u isto vrijeme vrlo sumnjive kvalitete. Sve negativne reakcije od njih su raspršene, u istom trenutku, kada je Shikova britva pala u ruke.

Strojevi od drugih proizvođača ne mogu se pohvaliti visokokvalitetnim brijunama, uz osiguravanje rezova i nadraživanja kože nakon uporabe. Cijela linija britve Chic je okarakterizirana oštrim rubovima i gotovo savršenom brijanju. Članak će detaljno govoriti o prednostima, nedostacima i najpopularnijim modelima Schick linije.

Šminka za brijanje

Prvi brijaći tenkovi marke Schick rođeni su još u 20-ima prošlog stoljeća. Malo kasnije, tvrtka se spojila s još jednim poznatim zaštitnim znakom Wilkinson Sword, koji je pionir u razvoju pribora za brijanje, a njihov zajednički uzrok postao je mjerilo za kvalitetu i pouzdanost za mnoge kupce. Europski kupci TM Schick (Schick) poznatiji su, stoga razgovarajmo o strojevima ove marke.

Tvrtka proizvodi ne samo muške, već i ženske britve, koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe kupaca. I svake godine broj potrošača raste zbog brojnih poboljšanja, koji su tisuće zaposlenika proizvođača.

dostojanstvo

Moderni stroj za brijanje Shik ima niz prednosti, što uključuje:

 • prisutnost nekoliko baterija koje omogućuju odabir pravog načina brijanja;
 • jedinstvena obrada lopatica omogućuje im da budu što je moguće oštriji, što osigurava blisku buku na prvom prolasku;
 • povećana zaštita od rezanja;
 • automatski sustav za čišćenje oštrica;
 • lagana plutajuća glava omogućava ponavljanje kontura lica s točnosti za najučinkovitije brijanje;
 • prisutnost lubrikantne trake koja je impregnirana vitaminom E i ekstraktom aloe omogućava vam smirivanje suhe i nadražene kože;
 • Neki su modeli opremljeni trimerom.

mane

Do danas, morate pažljivo pristupiti stjecanju, jer je prodaja puna krivotvorina. Izvorni Schickovi britva ne prodaju se svugdje, a bolje je kupovati u pouzdanim trgovinama ili izravno od dobavljača. Postoje i mnoge lažne kasete koji se mogu ukloniti i koji koriste slabe kvalitete noža. Često se korisnici žale da su oštrice potpuno nove i jako suzile kožu. Recimo, sada je borba s krivotvorinama vrlo teška i to je jedini nedostatak pa kupac mora paziti da se ne zavarava.

Trošak

Politika cijena Schick linije izravno ovisi o modelu. Svaki kupac želi dobiti multifunkcionalni stroj koji će dugo poslužiti i istovremeno učinkovito raditi. Naravno, prisutnost svih tih funkcija ukazuje na visoku cijenu brijača, ali ako mislite o rezultatu, potrošena količina utemeljuje kvalitetnu kupnju.

Ruler Chic

Zbog velikog izbora britva mnogi ljudi su izgubljeni i ne mogu odlučiti o modelu, a za to je potrebno ne samo proučiti funkcionalnost svakog britva iz linije nego i uzeti u obzir njihove potrebe. Ta funkcija, koja je potrebna za jednu osobu, beskorisna je drugom.

Stoga, prije nego što odlučite o modelu, morate uzeti u obzir sljedeće čimbenike:

 • tip kože. Proizvođači brijača Shik uključeni su u liniju modela, koji su dizajnirani za rad s osjetljivom kožom. Osim nježnog brijanja, brijač za brijanje omogućit će nježnu njegu kože nakon dodira s hidratizacijskom trakom;
 • dobnoj kategoriji. Ako se kupelj kupi za mladića koji tek počinje brijati, potrebno je samo kupiti model s lebdećim glavom koja će brijanje učiniti što udobnijom i čistijom, čak i ako mladić još nije izoštrio svoju tehniku ​​brijanja. Vrijedi također uzeti u obzir da u kaseti ne bi trebalo biti puno noža (idealno jedan ili dva) kako ne bi ozlijedio osjetljivu kožu. Također je bolje davati prednost modelu s ugrađenim trimerom kako biste ispravili manje nedostatke i uklonili kosu u teško pristupačnim mjestima.

Najpopularniji model u liniji

Većina muškaraca se svidjela novom modelu Schick Quattro Titanium linije, koja je dostupna u dvije varijante. Schick Quattro Titanium Sensitive prodaje se zajedno s postoljem i dvije kasete s oštricama. Svaka kazeta ima četiri lopatice titana s dijamantnim premazom. Takve rezne oštrice pružaju savršeno brijanje, a tanka mreža sprječava ozljede i ogrebotine kože. Model je opremljen nožem za rezanje kako bi stvorio jasne crte pri izradi brkova i brade i posebne trake natopljene umirujućim gelom.

Schick Quattro Titanium Precision opremljen je s četiri titanske lopatice i zaštitnom mrežom. Ovaj model Chic Quattro Titanium ima samo jednu kasetu s četiri oštrice, koja vam omogućuje da provodite postupak brijanja štedljivo. Umirujuća traka natopljena uljem jojobe i sokom aloe. Postoji mali trimer koji se savršeno nositi s finim radom.

Njega i održavanje

Briga o britvicama šešira vladara je jednostavna kao i svaka genijalna. Glavna stvar nakon svake upotrebe temeljito oprati oštrice od ostataka kose i pjene. Ako se glava ukloni, tada se u postupku ispiranja preporučuje da ga uklonite. Kada su trake suhe, koža se skuplja i pohranjuje na posebnom štandu ili na nekom drugom suhom mjestu.

Svaki čovjek se slaže da je proces brijanja vrlo važan i da ne postane rutinska vježba, ali uzrokuje pozitivne emocije, morate brinuti o kvalitetnom britvom. Svaki model Chic linije je jedinstven, izdržljiv i dugotrajno jamči kvalitetnu i čistu brijanje.

Sve ove pozitivne osobine daju pravo na šik strojeve da budu na samom vrhu ocjena najboljih britva, jer ne mogu svaki proizvođač pohvaliti čak polovicu njih. Kupiti ili ne je osobni izbor svima, ali se ne može raspravljati o dobro zasluženoj visokoj ocjeni britva Shik!

Sjajni britva Schick Quattro Titanium Sensitive u Zelenogradu

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Na zalihi. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

Cijena schick quattro titana osjetljivog britva u trgovinama Zelenograd

Na web stranici, možete odabrati schick quattro titanium osjetljive britve prema specifikacijama, pregledati detaljne fotografije, čitati recenzije i usporediti cijene u online trgovinama Zelenograd. Lako je kupiti schick quattro titanske osjetljive britve za brijanje jeftino (uključujući i na kredit)! Trebate samo otići na svoju omiljenu ponudu, pročitati uvjete plaćanja i ostaviti zahtjev za isporuku u Zelenogradu.

Brijestevi s trimerom u Moskvi

tip: britva, pokretna glava, precizni trimer, broj britve 4, materijal: plastika, ručka materijala: plastična

broj lopatica: 1 kom

tip: britva, precizni trimer, broj lopatica 4, materijal od nehrđajućeg čelika, ručka materijala: od nehrđajućeg čelika

Veličanstveni Schick Hydro 5 Groomer All-in-One stroj (sve u jednom) + 6 međusobno izmjenjivih uložaka za osjetljivu njegu (za osjetljivu kožu). Schick Hydro 5 Groomer - ima sve što je potrebno za pravi gospodin. Gel-lubricant koji vlaži kožu svakim brijanje, sustav h.

U ovom trenutku, svi modeli i kompletni setovi Groomer dolaze iz Njemačke pod brandom Wilkinson Sword. Prekrasni Schick Hydro 5 Grommer All-in-One stroj (Chic Hydro 5 Groommer, sve u jednom) Schick Hydro 5 Groomer - ima sve što je potrebno za pravi gospodin: W.

Schick Hydro 5 Groomer - ima sve što vam je potrebno za svakodnevnu licu: Vlažna traka aloe i vitamina E pruža najsporiji brijanje, zdravu kožu i bez iritacije. Jedinstveni sustav za zaštitu kože sprečava vjerojatnost rezanja i pov.

Za muškarce / Brijanje Omogućuje glatki i udoban brijanje Schick Quattro Titanium Precision brijanje, trim i modeli! Za brijanje - četiri nožice s titanskom oblogom pažljivo briju kožu, a zaštitna rešetka sprječava mogućnost pjevanja.

Stroj za brijanje Schick Trimmer premašio je moja očekivanja!

S jedne strane postoji bikini-trimer, as druge - stroj s izmjenjivim kartzemom,
Također je uključen i zgodan stalak za pohranu i jednu bateriju.

Trik za bikini prilično je udoban, volio sam činjenicu da postoje četiri nivoa podešavanja, a gumirana ručka ne sklizne u mojoj ruci.

Na drugoj strani bikinijskog trimeru nalazi se stroj za brijanje s četiri četiri oštrice, roštilj za zaštitu od rezanja, vlažnu papaja plus perlinsku traku.

Nakon brijanja jako sam zadovoljan rezultatom - koža je apsolutno glatka, baršunasta, bikini je savršena.

Koristim stroj ne samo za bikinija i noge, već i za aksilarnu zonu.

Schickove kasete i strojeve

Prikazuje se svih 17 rezultata.

Sjajni britva Schick Quattro Titanium Sensitive s 2 kasete

Schick Quattro osjetljivi brijanje za osjetljivu kožu u pakiranju od 8 spremnika

Materijali za brijanje Schik ultreks plus U paketu od 5 patrona

Schick Hydro 5 zamjenjiva kaseta za brijanje

4 komada po pakiranju

Zamjenjivi ulošci za brijanje Schick Hydro 5. Pakiranje od 8 spremnika.

Schick Quattro izmjenjivi dio za brijanje 8 kom.

8 komada po pakiranju

Stroj za brijanje Schick Hydro 5

Stroj za brijanje Schick Hydro 5

Schick Hydro 5 osjetljivi stroj za brijanje

Crne kazete s preciznim Titanium Precision Shick Quattro

4 komada po pakiranju

Kasete za titranje Shick Quattro. Cassette Chic Quattro

4 komada po pakiranju

Stroj Schick Ultrex Plus

Stroj + 2 kasete

Shick Quattro za žene

Shick Quattro kasete za ženski stroj. 6 kaseta u pakiranju

6 komada po pakiranju

Shick Quattro kasete za žensku tkaninu

3 komada po pakiranju

Električni stroj za preciznost Titanium Precision Shick Quattro

Stroj + kaseta + rezač noža

Stroj s titranjem Shick Quattro s 2 kasete

Stroj + 2 kasete

Schick FxDiamond sustav za brijanje neprimjetno kombinira najnoviju tehnologiju i nenadmašnu kvalitetu jedinstvenih noževa poznatog čelika Solingen s alfa-dijamantnim premazom. Plivajuća glava stroja omogućuje jasno praćenje svih zavoja i kontura lica, smanjuje pritisak i potiče savršeno glatku brijanje bez iritacije kože. Zahvaljujući ergonomskoj ručici, aparat za brijanje je udoban za držanje, ne klizi čak ni u mokrim rukama i smanjuje mogućnost slučajnog rezanja. Izvorni suvremeni dizajn britve zadovoljit će predstavnike jačeg spola svih dobnih skupina.

Zamjenske kasete Schick FxDiamond opremljene su s dva dijamantna oštrica s heksadnjačkim oštrenjem. Poseban način izoštravanja omogućuje vam rezanje dlake na samoj bazi i čini brijanje još učinkovitijima. Inovativni FX-fleksibilni fleksibilni noževi omogućuju britku da klize glatko preko kože, upravo slijedeći oblik lica. Trapezoidna zaštitna traka poboljšava klizanje elastičnih lopatica i jamči odličan rezultat. Posebna mikrosvjetla kombinira vlasi točno ispod noža i doprinosi brijanju svake kose. Vlažna traka s vitaminom E i aloe ekstraktom nježno hidratizira kožu i omogućuje da se britva klizi preko nje čak i glatko i lako.

Schick FxDiamond sustav za brijanje jedinstven je u svijetu i nema analoge. Svakodnevno brijanje pretvara u lagan i ugodan proces koji ne zahtijeva vrijeme i trud. Ovim veličanstvenim britvom, koža će uvijek biti savršeno glatka i nježna.

Izvorni chic quattro titan britva s električnim aparatom za kosu najbolje obrijati i trimer za čovjeka

1 423,86 rubalja-2 132,20 rubalja

 • 5.0
 • 18 redova
 • 182 Moje želje

Kuponi i popusti:

286,21 rub. Novi korisnički kupon

Kuponi i popusti:

Ponuda za nove korisnike

Popust za trgovinu

0? 'Dostava:' + detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Besplatna dostava' "> Besplatna dostava

U Sjedinjenim Američkim Državama od strane AliExpress Standard Shipping

Roba se ne isporučuje u odabranu zemlju.

Način isporuke

Nije moguće poslati odabranu adresu. Možete poslati u svoju zemlju.

 • Popularne zemlje
 • Sjedinjene Države
 • Ruska Federacija
 • Španija
 • Francuska
 • Ujedinjeno kraljevstvo
 • Brazil
 • Izrael
 • Holandija
 • Kanada
 • Italija
 • Čile
 • Ukrajina
 • Poljska
 • Australija
 • Njemačka
 • Belgija
 • <><<#countryList>>
 • <><>

stavka! = null).join ('') || "Boja" ">

1 423,86 rubalja-2 132,20 rubalja

 • index == 0? '' u350850 '': stavka), skuProperty: detailSkuState.skuProperty.map ((item, index) => index == 0? '1 razor 1 blade': item), skuquantity: 1 >>), sku-carousel.goToSlide ): "[checked] =" curPropertyIds [0] == 350850? true: false "[disabled] =" skuPropertyIdList.filter (item => cid.map (PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 350850: PropertyId).filter (curPropertyId => item.includes (curPropertyId)). Duljina == cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 350850: PropertyId).filter (stavka => stavka).length).length? False: true ">
 • index == 0? 'u350852': stavka), skuProperty: detailSkuState.skuProperty.map ((item, index) => index == 0? 6 oštrica ': item), skuquantity: 1 >>), sku-carousel.goToSlide (index = 1) "> index == 0? 350852: stavka>)" [checked] = "curPropertyIds [0] == 350852? True: false" [disabled] = "skuPropertyIdList.filter (item => cid.map (PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 350852: PropertyId).filter (curPropertyId => item.includes (curPropertyId)) Duljina == cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 350852: PropertyId).filter (stavka => stavka).length).length? False: true ">

Broj

0? 'Dostava:' + detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Besplatna dostava' "> Besplatna dostava

U Sjedinjenim Američkim Državama od strane AliExpress Standard Shipping

Roba se ne isporučuje u odabranu zemlju.

Povratne informacije (16)

Boja: 1 britva 1 oštrica

Naručena 31. srpnja dobila je 23.08. Manje od mjesec dana, a ovo nije loše. Stankov sretan, hvala prodavatelju. Stari stroj razbio je trimer. A ovdje u kompletu nije samo kazeta, već i baterija. Cool.

Schick Hydro 5 Groomer 4-u-1 štednjaci za trimer


U skladu s najnovijim trendovima u muškom modu - s obzirom na trend "svjetlosnog neuravnoteženosti" ili, što je jednostavnije, popularnost trodnevnog zubnog lanca, brand Schick lansirao je novi Schick Hydro 5 Groomer četveroprolazni britva. Značaj novosti je da se kombinira s trimerom - i obavlja, prema najavi, četiri funkcije odjednom. Naime:

 • Pruža čisto i glatko brijanje zahvaljujući sustavu s pet oštrica koji je izrađen pomoću tehnologije Glide Ultra. Smanjenje trenja, izglađivanje površine kože i minimiziranje mogućeg iritacije osjetljive kože;
 • obavlja funkciju trimer - učinkovito rezanje brada i brkova područja, brkovi, lagane čekinje s oštrim noževima, s kontinuirano podesivim snagom uređaja, s tri duljine:
 • Gel Reservoir lagano vlaži kožu kod korištenja Gel Reservoir: dvostruko učinkovitiji od redovitih gel traka na popularnim britvicama. Omogućuje glatko klizanje sa svakim postupkom za brijanje;
 • omogućuje jednostavno brijanje na teško dostupnim mjestima zahvaljujući značajki dizajna - rubovima s zakretnim trimerom, osiguravajući snagu svih pet lopatica.

Dvostrani brijač pruža dovoljno prilika za stvaranje individualnog stila - kombinirajući glatko obrijane površine s dobro njegovanim, uredno rezanim čekinjama. Zamjenjujući istodobno nekoliko alata za njegu kože i vegetaciju na njemu.


U srednjoj ožujku možete kupiti inovativnu britvu britansku brijaču Schick Hydro 5 Groomer u stranim i domaćim prodavaonicama za osobnu njegu. Uređaj radi na jednoj AAA bateriji - s mogućnošću kontrole napunjenosti na posebnom pokazniku. U njemu postoje načini vibracija, tri opcije. Kontrola osigurava gumb koji je smješten na ručki u ravnini.

Šugiranje kod kuće: savjeti i recepti za izradu šećerne paste

Mast za rast kose: najučinkovitije sredstvo za vraćanje kose