Borna kiselina i hidroponi za uklanjanje višak kose

Svaka je djevojka više puta zapitala sebi, njezinoj majci ili njezinu prijatelju istom pitanju: "Kako se točno možete riješiti višak tjelesne dlake?". Uostalom, svatko želi uživati ​​u lijepoj, baršunastoj i glatkoj koži. Ali, ako ne uložite određeni napor na to, tada nećete vidjeti savršenu glatku nogu, ruke, bikini i aksijalne zone.

Što onda pričati o onim djevojkama koje se žele riješiti neželjenih dlačica? U ovom slučaju, britva nije očigledna mogućnost, jer nije jedan od fer spolnog odnosa privlačan za hodanje s "muškim" čekinjama. Idealan alat koji pruža glatku kožu u ovom području je hidroponična za uklanjanje dlaka.

Boja kose

Hidroperit je spoj koji je sinteza vodikovog peroksida i karbamida. U pravilu se otopi u vodi kako bi se postigla 35% -tna koncentracija vodikovog peroksida. Već više od desetljeća, žene ga koriste za korištenje hidroponija za izbjeljivanje dlačica.

Recenzije djevojaka kažu da je mnogo lakše za njih obojiti mračnu pahuljicu iznad gornje usne nego da se potpuno riješi. Bijele plave dlake su mnogo manje upečatljive od tamnih. Ovo je nevjerojatno, ali na taj način naše bake prerušile su tijelo na kosu. Kako aplicirati hidroperit za izbjeljivanje kose?

Za izbjeljivanje kose nad gornjom usnicom, trebat će vam 3 tablete hidroperita. Možete ih kupiti u apoteku samo za nekoliko rubalja. Zgodite proizvod i dodajte 10 ml tople topla voda u dobiveni prah.

Zatim će biti potrebno upiti 8 kapi amonijaka, a zatim se nastala suspenzija nanosi na kožu. Ostavite smjesu na tijelu dok ne postane potpuno suha, i nakon otprilike 25 minuta isperite celulozu toplom vodom. Na kraju postupka obavezno nanesite malu količinu krema za hranjive vlage ili redovitog biljnog ulja.

Nakon 2 dana, postupak izbjeljivanja mora se ponavljati. Čim ugledate željenu nijansu kose u ogledalu, možete prestati koristiti hidroponi. Također je moguće koristiti bjelilo za izbjeljivanje na većim dijelovima tijela - ruke, noge, bikini područje. Ne zaboravite isprati vrijeme kako biste spriječili nastanak opeklina na koži.

Ukupno uklanjanje viška vegetacije

Potpuno se riješite neželjenih dlaka na tijelu, možete koristiti još jednu jeftinu ljekarnu pod nazivom borna kiselina. Ovo je složeni kemijski spoj koji uključuje elemente kao što su bum, kisik i vodik. Osoba apsorbira prilično veliki dio bora dnevno, budući da se ta tvar oslobađa iz tla i hrane.

Borna kiselina u kozmetici poznata je zbog potpuno uništavanja folikula dlake zbog čega žarulja postaje tanja i kosa na kraju pada. Recenzije sajamskog seksa kažu da je kosa stvarno uklonjena na rukama, nogama iu bikinijskom području nakon mjesec-dva korištenja kiseline.

Osim činjenice da borna kiselina uništava strukturu kose, ona također izuzetno liječi i dezinficira kožu. Vrlo korisna kiselina za one koji pate od akni, akni, mitesera. Da biste postigli savršenu kožu, svakodnevno podmazajte područja koja su pogođena dermatološkim bolestima.

U apoteku možete kupiti borovu kiselinu u kristalima iu otopini. No, bolje je davati prednost potonjem, budući da je puno lakše i prikladnije koristiti otopinu od 2-4% koncentracije. Ako pronađete kiselinu samo u kristalima, onda otopite 1 žlica. tvari u jednoj litri kuhane tople vode, a dobivate otopinu bora.

Da biste uklonili kosu tijela i uništili folikul dlake, morat ćete obilno navlažiti pamučnu kuglu u borovoj kiselini i nanijeti ga na područje s viškom vegetacije.

U jednom postupku, trebate napraviti 3 mini komprimirati na tijelu. Pažljivo podmažite kosu kiselinom, a zatim, na kraju postupka, ne isperite otopinu s kože oko 1 sat. Nakon toga, tuširajte i nanesite kremu na tijelo.

Borna kiselina se zabranjuje ako imate:

  • Dermatitis, seborrhea, psorijaza na koži;
  • Akutni upalni proces na tijelu;
  • Otvorene rane, opekline;
  • Mehanička oštećenja;
  • Veliki broj molova i pigmentnih mrlja.

Također je vrijedno suzdržati od upotrebe borne kiseline za žene tijekom trudnoće i dojenja. Nije preporučljivo za tinejdžere.

Farmaceutska sredstva za uklanjanje dlaka

Pohvala djevojaka posvećena je ne samo ljekarnama kao što su hidroponična i borna kiselina, već i Rivanol i mravlja ulja. Borna kiselina i etakridin, koji su dio preventivnog terapeutskog antimikrobnog sredstva nazvanog Rivanol, također su usmjereni na učinkovito uklanjanje dlaka. Ali ne svatko koristi ovaj lijek za namjeravanu svrhu. Rivanol se primjenjuje na područja s povećanom vegetacijom tijekom 14 dana.

Nakon tog vremena, kosa počinje značajno osvijetliti, tanki i na kraju ispasti. Ako ste vlasnik plave kose, možete biti sigurni da će ih ukloniti zauvijek i nikada vas više neće smetati. Rivanol se prodaje u ampulama i košta oko 200 rubalja.

Ako se želite potpuno riješiti vegetacije kože, onda kupite sirijsko ulje u eko-trgovinama.

Koncentrirana mravlja kiselina se može kupiti u bilo kojoj ljekarni, ali uvijek ćete ga morati razrijediti s omjerom tople vode od 1: 2. Preporuča se upotrijebiti kiselinu kao losion za cijelo tijelo 3 mjeseca. Nakon tog vremena nećete naći trag čak i najteže i tamne kose.

Uklanjanje dlačica s hidroperitom

Glatka, nježna koža - san mnogih žena. Ljepota industrija nudi nove i bolje načine za uklanjanje dlaka. A internet je pun jednostavan i pristupačan recept za depilaciju kod kuće.

U odgovorima žena - mnogo različitih načina: od dokazanih godina tajne baka i majki do egzotičnog. Nažalost, svi ne daju dugoročni učinak, sigurni su. Često se jedan lijek ne može koristiti na različitim dijelovima tijela. I u ovom slučaju, izreka da je sve novo zaboravljeno, stari dobri.

Hydroperit za uklanjanje dlaka

Lijek se sastoji od dva aktivna sastojka: vodikovog peroksida i karbamida (uree). Oni djeluju na pigment (melanin) kose, postupno ga slabi, što dovodi do obezbojenje. Naravno, mršava i lagana kosa je osjetljivija na lijek od tamne.

Ali nekoliko postupaka - i izvrstan rezultat bit će vidljiv čak i na tamnoj kosi. Višestruke recenzije su velika potvrda toga. Nedvojbene prednosti hidroperita uključuju:

  • niske cijene;
  • dostupnost - lako je kupiti u bilo kojoj ljekarni.
Hydroperit za uklanjanje dlačica

Ova metoda je dobro dokazana da uklanja kosu na rukama, nogama i pazuha.

Neželjeno je koristiti hidroperitis u gornjoj usnici i vrhu nosa. To može dodatno dovesti do pretjerane suhoće kože ovog područja. Ne možete koristiti ovu metodu uklanjanja dlačica na oštećenim, snažno preplanutim, skloni osipima različitih područja prirode kože.

Također, prije primjene važno je najprije primijeniti hidroperit na mali dio kože kako bi se provjerila individualna osjetljivost na lijek.

Način primjene

Proučavajući recenzije, možete odabrati najpopularniju i dokazanu metodu - korištenje 15% rješenja. Za njegovu pripremu trebamo:

  • 3 tablete hidroperita;
  • 10 ml rashlađene kuhane vode;
  • 10 kapi amonijaka;

Tablete bi trebale slomiti drvenim (porculanskim, plastičnim) štipaljkom u loncu. Nakon toga dodajte ohlađenu vodu i 10 kapi amonijaka. Sve treba temeljito miješati kako bi se izbjeglo stvaranje grudica.

Nadalje, nositelji ove metode uklanjanja dlaka nude različite dodatke: možete koristiti mali šampon za kosu (za bolju raspodjelu na koži zbog učinka sapuna) ili pšenično brašno (za debljinu radne otopine).

Zatim se smjesa dobivena pamučnim slojem nanosi na kožu. Da bi koža ruku osjetljiva pod utjecajem hidroperita, preporučuje se raditi samo gumenim rukavicama. Potrebno je primijeniti ovu smjesu u debelom sloju na potrebnim područjima, ali ne i trljati. Trebao bi se osušiti, a zatim staviti još jedan sloj. Nakon 30 minuta - isperite vodom. Postupak, prema pregledima o tome, može se ponoviti svaka 2 dana, sve dok se ne dobije željeni rezultat.

Sigurnosna pravila

Trebao bi slijediti jednostavna pravila pri radu s ovim lijekom:

  • ne preporučuje se zadržati smjesu na bilo kojem području predugo;
  • Neželjeno je koristiti ovu metodu depilacije u bikinijskom području - koža u ovom dijelu tijela je preosjetljiva;
  • Bolje je ne primijeniti ovu metodu vlasnicima osjetljive i vrlo suhe kože.

Žene su spremne da budu lijepe i poželjne. Osjećaj glatke, bez kože za kosu je nevjerojatan. Koliko raznih mišljenja o svim vrstama načina postoje u našem vremenu, tako da zaista postoji izbor za odabir.

Shugaring metoda za uklanjanje dlačica

Saloni, specijalne kreme i depilatorija, razni uređaji (štitnici, epilatori), voske i trake, shugaring (depiliranje šećera), biljni infuzije, mnogi egzotični recepti iz različitih zemalja svijeta (od legendarne epileptičke niti do originalnih pasti autorske recepture)... Sve to - na čuvanje glatke kože. Oslanjajući se na vlastito iskustvo, slušati savjete prijatelja ili čitati nove recepte dok proučavate recenzije na Internetu, čisto je osobna stvar. No, moramo uvijek zapamtiti da osjećaj ljepote proizlazi iz samopouzdanja, sjajnih očiju i blistavog osmijeha. Tada će cijeli svijet biti s našim vitkim, glatkim nogama, i hrabro idemo da ga osvojimo.

Hydroperit za uklanjanje dlaka

Uklanjanje ili barem obezbojenje neželjenih vegetacija je hitno pitanje za svaku ženu. Srećom, moderna kozmetika nudi mnogo različitih načina rješavanja problema. Ali često stare bake dolaze u spašavanje. Jedna od ovih popularnih metoda za izbjeljivanje kose je uporaba hidroperita.

Hydroperit je medicinski lijek koji se može dobiti iz bilo koje ljekarne. To je spoj uree (karbamid) i vodikov peroksid. Kao što znate, vodikov peroksid uništava pigment koji se nalazi u kosi, što im uzrokuje promjenu boje i ureu olakšava taj proces.

Hydroperit za uklanjanje dlaka

Za uklanjanje dlaka, obično se preporučuje korištenje 15% vodikovog otopina. Da bi se to postiglo, 3 zdrobljene tablete se razrjeđuju s 10 ml vode i dodaju se 10 kapi amonijaka, nakon čega se nanose na željena područja kože. Kada je smjesa suha, postupak se ponavlja. Učinak ovog alata nije trenutačan, i najvjerojatnije ćete ga morati ponovno koristiti u intervalima od 1-2 dana da biste postigli željeni rezultat. No, čak i ako se kosa neće moći potpuno ukloniti, one će obezbijediti i postati gotovo neprimjetne. Ali treba paziti, jer ovaj proizvod može sušiti i nadražiti kožu.

Kako olakšati kosu s hidroperitom?

Da bi se kosa lakširala hidroperiodom, koristite njegovu otopinu u koncentraciji do 15%.

  1. Hiperperit za olakšavanje dlake na licu. Uobičajeno se koristi 15% -tna otopina u kojoj se doda pšenično brašno za zgušnjavanje. Stavite ga na problematična područja 10-15 minuta.
  2. Boja kose s hidroperitom. Ponekad se hidroponit koristi ne samo za suzbijanje neželjene vegetacije, već i kao sredstvo kojim možete obojiti kosu. Za to se drobi 2 tablete hidroperita, doda se 2 ml 10% otopine amonijaka, pomiješa se s malom količinom šampona i nanosi se na vlažnu kosu 3-5 minuta, zatim se opere s toplom vodom. Treba napomenuti da u ovom slučaju, željena sjena nije uvijek dobivena prvi put, a kosa može postati žuta.

Kada koristite hidroperit za izbjeljivanje kose, treba imati na umu da se radi o vodikovom peroksidu, koji u velikoj koncentraciji i čestoj uporabi ozbiljno ošteti kosu. Stoga, ako koristite ovu metodu za bojanje kose na glavi, morate biti vrlo oprezni. Dodatno, metoda nije prikladna za sijanje dlake na gornjoj usnoj, budući da je koža na ovom mjestu vrlo osjetljiva i može se dobiti ozbiljna iritacija, a kosa često nije potpuno obojena, već jednostavno žuta.

Upute za uklanjanje dlaka Hydroperit

Za uklanjanje neželjenih vegetacija, koriste se različiti načini, od naroda koji su s antičkih vremena dolazili od naših baka do onih modernih poput laserskog uklanjanja dlaka. Jedna od prilično neobičnih metoda je uporaba Hydroperita za uklanjanje dlaka. Koje su značajke korištenja ovog alata?

O alatu

Gidroperit - lijek za medicinske svrhe, dostupan za kupnju u bilo kojoj ljekarni. To je spoj uree (uree) s vodikovim peroksidom. Prodaje se u obliku tableta i otopine.

U medicini, lijek se koristi kao antiseptik namijenjen za vanjsku upotrebu.

Djelovanje lijeka temelji se na sposobnosti vodikovog peroksida da uništi pigment za kosu i time dovodi do njezinog obezbojenja. Urea, pak, olakšava taj proces.

Dakle, kada se koristi Hydroperit, nije mehaničko uklanjanje dlaka, već njihova obezbojenost. Također, pod djelovanjem tvari, struktura kose se mijenja - postaju slabija. Tijekom vremena, krhke vlasi ispadnu, a žarulja kose atrofira.

Tanke i svijetle dlake su osjetljivije na Hydroperit. Za postizanje željenog rezultata potrebno je korištenje tvari tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Prednosti i nedostaci

Korištenje Hydroperit za uklanjanje neželjenih vegetacija ima niz pozitivnih svojstava. Glavne prednosti metode uključuju:

  • dostupnost lijeka, mogućnost kupnje u bilo kojoj ljekarni;
  • niske cijene;
  • jednostavnost korištenja, što omogućuje provođenje postupka kod kuće;
  • bezbolnost metode;
  • nema vjerojatnosti infekcije tijekom postupaka;
  • dugogodišnje iskustvo korištenja;
  • visoke performanse. Već nakon nekoliko postupaka, uočeno je značajno rasplinjavanje vlasi.

Među nedostacima korištenja ove metode su:

  • agresivno djelovanje lijeka (peeling, opekline su moguće);
  • potreba za dugim vremenskim postupkom kako bi se postigao željeni rezultat.

Važno je! Prije nego što odlučite o korištenju Hydroperit za borbu protiv neželjenih vegetacija, najprije morate procijeniti sve pozitivne i negativne aspekte metode.

Sigurnosna pravila i upozorenja

Nepravilna uporaba Hydroperita može uzrokovati suhoću kože i dovesti do opeklina. S tim u vezi treba slijediti sljedeća pravila i preporuke:

  1. Ne držite primijenjenu smjesu jako dugo na koži.
  2. Nemojte koristiti ovu metodu za uklanjanje dlaka u bikinijskom području i na licu.
  3. Postupak se najbolje izvodi gumenim rukavicama da se spriječi opekotina na dlanovima.
  4. Nemojte koristiti lijek u prisutnosti rana, ozljeda i drugih kršenja integriteta kože na mjestima gdje se uklanjaju vlasi.
  5. Prilikom primjene alata ne može se utrljati u kožu, samo ih tretirati dlake.

Nije preporučljivo koristiti Gidroperit za vlasnike suhe i vrlo osjetljive kože, jer lijek može pogoršati problem suhe kože i izazvati iritaciju i druge nuspojave.

Prije upotrebe alata treba testirati osjetljivost. Da biste to učinili, nanesite malu količinu smjese na kožu i nakon nekoliko minuta procijenite reakciju. U slučaju bilo kakvih nepovoljnih simptoma i senzacija iz ove metode uklanjanja neželjenih dlačica trebao bi biti napušten.

Upute za uporabu

Najpopularniji recepti za uklanjanje neželjenih dlaka temelje se na kombinaciji Hydroperita s amonijakom.

Prije pripreme smjese potrebno je pripremiti spremnik za miješanje. Nije preporučljivo uzimati posuđe od metalnih materijala, jer su kemijske reakcije moguće u interakciji s tvarima. Iz istog razloga, smjesu treba miješati s drvenom ili plastičnom žlicom.

Slijedeće dvije recepture koriste se za izbjeljivanje vlasi na nogama:

  1. Potrebno je uzeti tri tablete Hydroperita i kombinirati s amonijakom, dodati šampon u istoj veličini kao pola male žlice. Svi se sastojci temeljito miješaju kako bi se dobila pjena, nakon čega se dobiveni produkt može nanijeti na površinu kože koja se obrađuje.
  2. Na tri tablete Hydroperit treba dodati 10 ml vode i 10 kapi amonijaka. Sve su komponente temeljito izmiješane. Dobiveni pripravak može se nanijeti na kožu koja se liječi. To bi trebalo biti učinjeno s pamučnim jastučićima ili tamponima. Primijenjeno sredstvo se ostavi da se potpuno osuši, nakon čega se akcija ponovi. Nakon 20-25 minuta, smjesu se ispere s vodom. Da biste dobili deblju masu, možete dodati malu količinu brašna neposredno prije tretmana površine kože. Kako bi se postigao očekivani učinak, postupak bi trebao biti izvršen svaki drugi dan.

Koža se isušuje pod utjecajem Hydroperit, pa je nakon postupka preporučljivo koristiti različite hidratantne i hranjive kreme, kao i ulja.

Posebno učinkovit za ove namjene bademovo ulje. Zahvaljujući ovoj njezi, brzo se oporavlja koža nakon postupka.

U slučaju bilo kakve nelagode tijekom postupka, odmah operite alat vodom, ako je potrebno, potražite liječničku pomoć. Usklađenost sa svim preporukama će izbjeći štetne učinke.

Recenzije

Recenzije o upotrebi Hydroperita u borbi protiv viška kose mogu se naći razne. Mnogi pišu o visokoj učinkovitosti metode. Nakon nekog vremena provedbe postupaka, žene primjećuju značajno rasplamsavanje, stanjivanje vlasi, postaju gotovo neprimjetne. Također postoji usporavanje rasta novih dlačica.

Ponekad možete pronaći recenzije suhe kože Hydroperit. Također, nakon postupka može doći do iritacije, au nekim slučajevima čak i teških opeklina. U tom smislu, korištenje ove metode za uklanjanje dlaka treba biti uz iznimnu oprez, slijedeći sve preporuke.

Ostavite svoje komentare u komentarima u članku.

zaključak

Hydroperit - medicinski lijek koji se koristi kao antiseptik. Tvar ima svojstva koja doprinose promjeni boje, njihovom slabljenju i daljnjem gubitku, što omogućuje njegovu uporabu u borbi protiv neželjenih vegetacija. Ova je metoda pristupačna i jednostavna za upotrebu.

Prema pregledima, alat omogućuje da kosa obezboji, čineći ih gotovo nevidljivima. Međutim, kako bi se postigao željeni rezultat, potrebno je provoditi postupke tijekom dugog vremenskog razdoblja (najmanje šest mjeseci). Zbog činjenice da komponente lijeka imaju agresivan učinak na kožu, treba ih koristiti s krajnjim oprezom, slijedeći sve preporuke. Nepoštivanje ovih uvjeta može uzrokovati ozbiljne posljedice u obliku opeklina.

Hydroperit za uklanjanje dlaka: pristupačan alat

Hidroperit za uklanjanje dlaka koristili su čak i naše bake. Točnije, ovaj lijek ne uklanja kosu, već se osvjetljava, čineći ga nevidljivima. Mnogi su predstavnici fer spolnog odnosa prekomjerna vegetacija oružja, nogu ili pazuha.

Za neka područja brijanje nije prikladno, a depilacija je vrlo bolna. Ako nema novca za uklanjanje neželjenih dlaka u salonu uz pomoć posebnih postupaka, možete upotrijebiti raspoloživa sredstva - hidroperit.

Hidroperit za uklanjanje dlaka: načelo djelovanja

Hidroperij je lijek koji se sastoji od dvije glavne komponente:

Lijek je antiseptik, toliko je žena zainteresirano kako hidroponija uklanja kosu. Ako pogledate, tada koristite ovu metodu, kosa se ne uklanja, nego obezbojen, jer glavne komponente droga utječu na pigment, čime se smanjuje njegova aktivnost. Zbog primjene hidroperita, kosa postaje lagana i nevidljiva, ali kako bi se postigao željeni rezultat, potrebno je nekoliko postupaka.

Značajke korištenja hidroperita

Ako odlučite koristiti hidroponi za izbjeljivanje kose, trebali biste znati da je ovaj alat izvrstan za uklanjanje vegetacije u sljedećim područjima:

Za metodu bikini zone također nije prikladna zbog osjetljivosti kože. Ako ruke imaju tamnu, tvrdu kosu, korištenje hidroperita je jedna od najboljih opcija. Korištenje depilacije može biti popraćeno velikom boli, a ova metoda je bezbolna i pomaže vam da vaše ruke budu lijepe.

Prednosti metode

Uklanjanje neželjenih kose s hidroperitom ima nekoliko važnih prednosti:

  • pristupačnost;
  • niska cijena;
  • jednostavnost korištenja;
  • visoka učinkovitost.

Antiseptik košta samo penije, pa se svaka žena može priuštiti da ga kupi. Osim toga, lijek se prodaje u bilo kojoj ljekarni. Ne morate ga naručiti na Internetu i pričekati nekoliko tjedana dok se ne isporučuje. Ako odlučite testirati učinkovitost ove metode, trebate samo posjetiti najbližu ljekarnu.

Korištenje hidroperita ne uzrokuje poteškoće, ali omogućuje postizanje dobrih rezultata u nekoliko sesija. Broj potrebnih postupaka ovisi o debljini i boji kose.

Kako podnijeti zahtjev?

Ako koristite hidroponi i amonijak za uklanjanje dlaka, pripremite potrebne pojedinosti:

  • staklo ili porculan;
  • plastična lopatica ili žlica;
  • medicinska štrcaljka ili mjerna posuda;
  • gumene rukavice;
  • pamučnog brisača.

Postoji nekoliko načina za korištenje hidroperita u kozmetičke svrhe.

Klasična opcija

Da biste pripremili smjesu za izbjeljivanje neželjenih biljaka, morate poduzeti:

  • 3 antiseptičke tablete;
  • 8-10 kapi amonijaka;
  • 10 ml vode.

U staklu ili porculanu, zgnječite u prah hydroponic. Dodajte potrebnu količinu amonijaka i ulijte u vodu. Preporučljivo je uzeti pročišćenu ili kuhanu hlađenu vodu. Možete mjeriti vodu s špricom ili mjernom posudicom. Promiješajte dok ne postane glatka. Ponekad, za gustoću, brašno se dodaje u pripremljenu otopinu.

Budući da visoko koncentrirani antiseptik može izazvati opekline, trošiti sve manipulacije gumenim rukavicama. Pripremljena smjesa se ne nanosi debelom krpom s dlačastom površinom (najprije ga prati i obrišite).

Kada su hidroponi i amonijak suho, nanesite još jedan sloj. Ostavi smjesu 20-30 minuta. Isperite toplom vodom nakon specificiranog vremena. Nakon 2 dana, ponovite postupak. Odbijanje mora biti učinjeno s hidroperiodom sve dok ne dobijete željeni rezultat.

Nakon postupka, nanesite tretirano područje s krema za hidratizaciju. Kako biste izbjegli suhoću, koristite i biljno ulje.

Šampon recept

Izbjeljivanje kose na rukama ili drugim područjima s hidroperiodom može se obaviti koristeći drugačiji recept. Trebat će vam:

  • 3 ml amonijaka;
  • 0,5 tsp šampon;
  • 3 tablete hidroperita.

Pjenušavim tabletama miješajte s tekućim amonijakom i šamponom. Nanesite smjesu na suvišnu kosu i pričekajte 20-25 minuta dok se smjesa ne osuši. Odstraniti ostatke vodom.

Zbog upotrebe šampona, smjesa uzrokuje manje iritacije i suhoće epiderme, ali ovaj recept se također primjenjuje najranije nakon 2 dana.

Sigurnosna pravila

Nepropisno korištenje hidroperita može izazvati opekline ili suhu kožu. Kada koristite ovu metodu za izbjeljivanje kose, pridržavajte se sljedećih sigurnosnih pravila:

  • Ne držite smjesu predugo na koži;
  • nemojte koristiti ovu metodu za intimna područja (bikini područje) i lice (kosa preko usne);
  • obaviti sve manipulacije u gumenim rukavicama kako bi izbjegli opekotine na dlanovima
  • Ne koristite alat za oštećenje epiderme.

Prije upotrebe lijeka za kozmetičke svrhe svakako testirajte alergije. Nanesite malu količinu pripremljene smjese na unutarnju zavojnicu i pričekajte 15 minuta. Ako se ne pojavljuju znakovi iritacije, prijeđite na postupak izbjeljivanja.

Uklanjanje dlačica pomoću hidroperita jednostavna je i pristupačna metoda. Pomoću ovog lijeka možete učiniti neželjenu vegetaciju nevidljivom. Da bi bila atraktivna, to ne zahtjeva toliko vremena i truda.

Je li moguće trajno ukloniti kosu?

  • Je li pokušao sve moguće načine uklanjanja dlačica?
  • Zbog prekomjerne vegetacije osjećate se nesigurno, a ne lijepo.
  • Strahovali ste se čekanja za sljedećim pogubljenjem, prisjećajući se da ćete morati izdržati ponovno.
  • I što je najvažnije - učinak traje samo nekoliko dana.

A sada odgovorite na pitanje: to vam odgovara? Je li moguće podnijeti ovo? Koliko novaca ste već "iscurili" nedjelotvornim sredstvima i postupcima? Tako je - vrijeme je da se zaustaviš s njima! Slažete li se? Zato smo odlučili objaviti priču o našem pretplatniku Alini Borodini u kojoj vrlo detaljno govori kako je riješila problem pretjerane vegetacije za 1 dan zauvijek! Pročitajte više >>

Vodikov peroksid iz neželjenih dlaka

Ljepota lica i tijela žene skrbi od davnih vremena. Maske za kožu i kosu, vježbe za gubitak tjelesne težine, uklanjanje neželjenih kose važne su u svakom trenutku, jer lijepa žena je dobro njegovana žena. Posebna pozornost u skrbi o tijelu zaslužuje depilaciju kose. Radi dobivanja glatke, zračene kože, razvijeni su mnogi moderni postupci - foto i elektroliza, Qull-epilacija i lasersko uklanjanje dlaka i drugo. Međutim, nisu sve žene sposobne platiti za skupe postupke, a neke žene imaju kontraindikacije za njihovu izvedbu. Jedini izlaz je tražiti jednostavne i jeftine metode, na primjer, uklanjanje dlačica s vodikovim peroksidom.

Kako

Peroksidne sposobnosti epilacije sastoje se od trostrukih učinaka na kosu:

  1. Izbjeljivanje (pigment boja je uništen, a kosa postaje blijeda, jedva vidljiva).
  2. Prorjeđivanje (krhke vlasi ispadaju brže).
  3. Kršenje cjelovitosti štapa (tvar uništava strukturu kose i gori ih).

Kao dodatna korisnost, odabiremo baktericidno svojstvo vodikovog peroksida. Uz epilaciju dlakave površine, dolazi i do dezinfekcije. Peroksid značajno smanjuje i oslabi kosu, uzrokujući njihov gubitak brzo i neprimjetno.

Odmah se riješiti kose kemijskom obradom neće raditi. Ovdje je važna pravilnost i sposobnost ispravnog pripremanja lijeka. Kosa u različitim ljudima razlikuje se po boji, strukturi i debljini, pa se koncentracija peroksida također mora razlikovati.

Sretne kose i prirodne plavuše mogu učiniti slabu smjesu tvari s vodom. Dovoljno je dobiti koncentrat od 4 - 8%. Vlasnici tvrde dlake trebat će zasićenije otopine - 11 - 12%.

dostojanstvo

Korištenje vodikovog peroksida za uklanjanje dlaka, vlasnici mekih tankih kose odmah će cijeniti prednosti proizvoda. Ako su dlake previše zbijene i debele, rezultat uporabe peroksida bit će kasnije.

Prednosti uklanjanja kose s vodikovim peroksidom:

  • Isplativost metode i dostupnost tvari za uklanjanje dlaka Lijek se prodaje u svakoj ljekarni po niskoj cijeni i bez recepta.
  • Apsolutna sigurnost. Peroksid je snažan antiseptik. Liječnici ga koriste za liječenje rana. Depilacija vodikovim peroksidom poništava rizik od infekcije kože.
  • Jednostavnost korištenja. Gotovo rješenje može se primijeniti odmah po dolasku iz ljekarne. Nema potrebe da se miješa sa bilo što. Dodatna oprema za primjenu kemijske tekućine nije potrebna.
  • Nema nuspojava. Nadraživanje i bol u tkivima tijekom obrade ne stvara.
  • Vizualni efekt Rezultat redovitog korištenja peroksida je olakšavanje vlasi na tijelu. Vegetacija je gotovo bezbojna i nevidljiva na koži.
  • Puni raspoloživost kose. Ako se neprestano koristi vodikov peroksid iz neželjenih dlaka, struktura kose prolazi kroz negativne promjene. Razrjedene vlasi se raspadaju i ispadaju, postupno oslobađajući dio tijela od svoje prisutnosti.

Bit metode

Ako žena koristi boju kako bi promijenila boju kose na glavi, zna da je nemoguće pretjerati u sastavu. Inače, bojanje će pogoršati stanje kose i izazvati njihov gubitak. Na isti način, peroksid utječe na kožu glave.

Jedna uporaba peroksida neće dati zadivljujući rezultat. No, sa svakom sjednicom, vlasi će se olakšati i primijetit ćete da su postali razrjeđivač i krhki. Istjecanje oslabljenog vegetacije bit će brže.

Ako ste konfigurirani za uklanjanje dlačica vodikovim peroksidom, preporučujemo da slijedite tri jednostavna pravila:

  1. Prije uklanjanja kose, ispitajte na alergijske reakcije. Stavite malo otopine na unutarnju površinu lakta i gledajte kožu nekoliko minuta. Odsutnost negativnih promjena ukazuje na toleranciju kemikalije.
  2. U prisutnosti suhe kože, započnite postupak prethodnom obradom tijela kremom. Na kraju manipulacije također podmažite vrhnje. To će zaštititi kožu od isušivanja.
  3. Koristite otopine čija koncentracija ne prelazi 12%. Previše zasićeni koncentrati uzrokuju kemijsku opekotinu i razaranje ne samo kose nego i kože.
  4. Pri pripremi same otopine nemojte koristiti metalne posude. Interakcija željeza s vodikovim spojevima daje opasne okside.
  5. Za najbolje rezultate zadržite peroksidnu masku na tijelu najmanje 30 minuta.
  6. Koncentrirani peroksid je vrlo agresivan. S povećanim oprezom, preporučljivo je koristiti djevojke osjetljive kože.

Ako ste uzeli u obzir naše upozorenje, nastavite se boriti protiv nepotrebne vegetacije. Uz rješenje, trebat će vam pamučne jastučiće ili štapići. Nanesite proizvod na dlakavo područje i pričekajte da se tekućina osuši. Ako želite, nanesite drugi sloj i pustite da se otopina ponovno osuši. Isprati s obilnom toplom vodom i ponoviti postupak u drugo vrijeme istog dana. Učinite to nekoliko dana za redom kako biste dobili željeni učinak.

Peroksidno uklanjanje dlaka

Za uklanjanje dlaka s kože nogu, postoji nekoliko mogućnosti za korištenje peroksida. Najjednostavnija metoda je primjena lijeka na zaraznoj koži 2 puta dnevno. Postupak se provodi prije značajnog slabljenja i gubitka kose. No, svaki dan kako bi se dogovorili takve sesije ne vrijedi, dovoljno je natapati vegetaciju s kemikalijom 3 puta tjedno.

Sad ćemo detaljno opisati kako ukloniti kosu s vodikovim peroksidom koji raste na nogama. U prvom slučaju, morate uzeti 40 g perhidrola i 1 žličicu. peroksid, rastopiti proizvode i uliti u 20 ml vode i 30 ml tekućeg sapuna. Smjesa se lagano širi na nogama i čeka da se osuši. Masaža i trljanje ne. Sesija je završena temeljito pranje nogu i podmazivanje s hidratantom.

Drugi recept za depilaciju vodikovim peroksidom sadrži amonijak:

  1. Pomiješajte 50 ml 6% peroksida s amonijakom (dovoljno 10 kapi).
  2. Dodajte malo brašna i ponovno promiješajte.
  3. Nanesite masku na kožu nogu.
  4. Nakon 15 minuta, isprati lijek.

Za brzo izbjeljivanje kose u zoni poboljšanog rasta, koristite smjesu peroksida, glina i amonijaka. Peroksidna otopina treba biti 20%. Građa i amonijak malo. Proizvod treba lako nanijeti na kožu. Držite ga 10 minuta i isperite ga.

Uklanjanje dlačica lica

Antene iznad gornjeg ruba fer spolnog odnosa potpuno su nepotrebne pojave. Ako vlasi briju ili povuku, brzo se rastu. Pa zašto ih ne olakšati i ne potpuno ukloniti vodikovim peroksidom?

Uklonimo ovaj nedostatak kod kuće:

  1. Dobro namočite pamučni brisel s 3% -tnom otopinom peroksida i s njim obrišite područje problema 5 minuta. Nakon nekoliko postupaka, vlasi će se olakšati i razbiti, a uskoro će potpuno nestati.
  2. Iskopati pjenu za brijanje i uzeti istu količinu vodikovog peroksida. Podmažite kapu za kosu s mješavinom i postižući rezultat 20 minuta. Dovršite postupak pranja lica sapunom i hranjivim krema.
  3. Izgubite pola žličice amonijaka i 50 ml vodikovog peroksida. Umiješajte malu krema za brijanje u tvar i nanesite proizvod duž linije kose 10 minuta. Uklonite smjesu pamučnom pločicom, operite i podmazujte lice s vrhnjem.
  4. Napravite perhidrolnu masku miješanjem 2 ml peroksida (30%), 8 g vazelina, 12 g lanolinske masti i nekoliko kapi amonijaka. Nanesite lijek na željeno područje i isprati samo kada se osuši.

Ako se vodikov peroksid ne spasi od neželjenih dlačica, možda je došlo do hormonskih neuspjeha u vašem tijelu. Liječnik će vam pomoći da razumijete razloge za prekomjernu rast kose i potisnite intenzitet ovog procesa.

Recenzije

Bilo da koristite vodikov peroksid ako želite ukloniti kosu s lica ili tijela, sami odlučite. Podsjećamo da se lakše uklanjaju tanke vlasi. Međutim, žene u recenzijama tvrde da peroksid nosi kose na rukama i nogama. Iako je u tim područjima debla vegetacija vidljivija i gusta.

Olga, 25, Nizhny Novgorod: "Nedavno sam osvojio recept uklanjanja dlačica amonijakom i vodikovim peroksidom. Dlake na mom tijelu bile su meke i tamne. Nakon nekoliko tretmana postignut je značajan izbjeljivanje. Također sam primijetio da nove vlasi rastu sporije. "

Irina, 35 godina, Anapa: "Antene su se pojavile od mene zbog rane menopauze. Liječnik mi je pomogao stabilizirati hormonsku pozadinu, ali problem prevelike dlake lica nije nestao od mene. Na savjet svog kozmetičkog prijatelja počela je koristiti vodikov peroksid i nakon nekoliko postupaka njezina kosa lica postala je manje vidljiva. Metoda stvarno radi, pa postoji mogućnost da potpuno izvučemo antene. "

Kira, 20, Irkutsk: "Razvila sam pretjeranu dlakavost nakon neuspjelog trudnoće. Isprva sam obrijao ruke i noge strojem, ali tada sam shvatio da kočnica neko vrijeme pomaže. Na forumu sam doznao mogućnost uklanjanja vlasi s vodikovim peroksidom. Pažljivo sam napravio prvi postupak, ali kasnije sam shvatio da normalno podnosim peroksid. Sada su mi ruke i noge prekrivene jedva vidljivim pahuljicama, i to se svidjelo. "

Hydroponic remover za uklanjanje dlaka

Sjajan način da spasi tisuće žena iz crne i teške kose je uklanjanje dlačica vodikovim peroksidom. Rezultati korištenja ove metode potvrđuju brojne recenzije, samo je potrebno ići na bilo koji od ženskih foruma. Zato želim više govoriti o načinu uklanjanja dlaka i dijeliti najučinkovitije (po mom mišljenju) receptima. Čekanje vaših komentara i rezultata ispod posta!

Mala priča o izgledu depilacije

Danas, kosa na tijelu je znak nestrpljivosti i nepokolebljivosti, tako da se mnoge žene pribjegavaju svim vrstama metoda rješavanja vegetacije. Jedna od najsigurnijih i najpouzdanijih metoda je uklanjanje dlačica vodikovim peroksidom.

Što je vodikov peroksid?

Peroksid je pristupačan lijek za uklanjanje neugodnih biljaka na ženskom tijelu. Vrijedi od davnih vremena zahvaljujući sposobnosti da učinkovito olakša i tanke stabljike kose i usporava rast djelovanjem na folikule. Kao rezultat toga, kosa može potpuno nestati. Gruba i crna kosa slabo je izložena peroksidu, no ipak se možete nositi. Jedan od prezentiranih recepata pomoći će vam da se nosite s povećanim rastom kose u različitim dijelovima tijela.

Top 3 metode proizvodnje peroksidnih obloga

Metoda Jedan

  • Otopina 5-6 posto vodikovog peroksida - 45 ml.
  • Amonijak - 0, 5 tsp.
  • Brašno - 0, 5 tsp.

Način kuhanja

Pomiješajte sve sastojke, trebali biste dobiti mast.
Neophodno je da se dobiveni sastav primijeni na problematična područja - najmanje 30-40 minuta. Preporuča se ponoviti postupak 2-3 puta tjedno, nakon mjesec dana primijetit ćete da je kosa postala lakša i razrjeđivanija, a za otprilike šest mjeseci u potpunosti ćete se riješiti neugodne vegetacije.

Druga metoda

  • Vodikov peroksid - 1 žlica.
  • Amonijak - 0, 5 tsp.
  • Tekući sapun ili gel za tuširanje - 0, 5 žlica.

Način kuhanja

Sve komponente sastava miješaju se do homogene mase slične tekućem medu.
Dobivena smjesa se primjenjuje na problematična područja. Nakon otprilike 20-30 minuta, isprati kožu i ublažiti kožu s losionom nakon brijanja ili krema za tijelo. Postupak se ponavlja svaki tjedan.

Treća metoda

Postoji još jedan zanimljiv način za korištenje vodikovog peroksida za epilaciju - što jednostavnije i jeftinije. No, recenzije su uspjeh.

Mokri disk dobro podmazuje područja s problemima i odlazi na sunčati. Kombinacija peroksida i sunčeve svjetlosti učinit će kosu krhkom i bezbojnom. Velika mogućnost za ljeto!

Na rukama

  • 6% otopina vodikovog peroksida - 30 ml (približno 2 žlice).
  • Topla pročišćena voda - 30 ml.
  • Amonijak - 2 ml.
  • Soda za pečenje - 10 g.

Način pripreme: U staklenoj ili glinenoj posudi, miješati vodikov peroksid i vodu, dodati amonijak. Da biste izbjegli neželjene alergijske reakcije, primijenite malu količinu smjese na unutarnjoj strani lakta. Držite smjesu 15 minuta, ako nema svrbeža i crvenila, sigurno se primjenjuju na područja s tankim slojem. Držite se oko sat vremena. Isperite vodom na sobnoj temperaturi, možete koristiti biljno rješenje. Nakon primjene hranjive krema ili losion poslije brijanja. Koža može postati lakša, ali nakon nekoliko dana vratit će se uobičajenu boju.

U bikinijskom području

  • 30% -tna otopina hidroperita - 0, 5 tsp.
  • Vazelin (ili masna krema za bebe) - 8 g.
  • Amonijak - 2 kapi.
  • Šampon - 0, 5 tsp.

Metoda pripreme:
Pomiješajte sve sastojke dok ne postane glatka Mješavina ne bi trebala biti vrlo tekućina, glavna stvar je da ona ne teče nakon primjene na problematično područje. Dopustite da se osuši i isperete toplom vodom.

Moje osobno iskustvo

Sada želim podijeliti svoje mišljenje o upotrebi peroksida da mi olakšaju kosu na mojim rukama. Moja mi je majka pričala u djetinjstvu pa nisam ni pomislila na brijanje kosom na mojim rukama, inače bi postali crni i tvrdi. Ja, naravno, nisam poslušao takve vrijedne savjete i potajno sam obrijao lagani pokrivač nekoliko mjeseci. Ruke su postale glatke, ugodne na dodir, ali za sada - sve do vremena. Sada je počela prava borba, ali s crnom i grubom kosom. Odlučio sam da ne primjenjujem brojne metode uklanjanja dlačica koje se oglašavaju u kozmetičkim salonima, ali da pokušaju jednostavan i pristupačan način za sve - vodikov peroksid.

Dijelim svoj recept:

  • hidroperid - 3 tablete,
  • vodikov peroksid - 0, 5 tsp,
  • pjena za brijanje - 1 žlica,
  • amonijak - 1 tsp,
  • voda - 1 žlica.

U mortu morate zdrobiti tablete i pomiješati dobiveni prašak s ostalim komponentama. Imajte na umu da amonijak smanjuje peckanje, ali također daje kosu crvenkastu boju. Stoga preporučujem da strogo slijedite upute kako biste izbjegli nesporazume.

Nanesite smjesu u debeli sloj i pričekajte 10-20 minuta. Odmah kažem, spalit će. Ako imate posebno osjetljivu kožu, držite smjesu kratko vrijeme, kako to omogućuje volja. Ništa, ako se opere nakon 5 minuta, rezultat će i dalje biti, samo će postupak morati ponoviti sljedeći dan. Dakle, držao sam smjesu 30 minuta, kada sam se isprala, nisam mogla vjerovati u oči, gotovo nisam primijetila kosu, ali ovdje je jedan problem - koža je također bila osvijetljena. Već sam pomislio da trčim nakon automatskog otpuštanja, nakon svega nisam baš želio hodati u komadiće tamnih komada bijelih. Ali dok sam se pojavio i ostao u panici, boja kože počeo se vratiti, a nakon nekoliko sati sve je bilo u redu. Prvo sam provodio postupak svaka dva tjedna, zatim jednom mjesečno, a sada - vrlo rijetko. Kosa nije samo osvjetljavala, već je postala i rijetka. Ponekad je vidljiv par tamnih dlana, ali su potpuno nevidljivi.

Rezultat: prije i poslije

Mjere opreza pri uporabi vodikovog peroksida

Ne zaboravite da je vodikov peroksid snažan oksidacijski agens koji otapa pigment boje u folikuli dlake. Ali visoko koncentrirana otopina može uzrokovati opekline, stoga koristite dozu navedenu u uputama.

  • Nanesite rezultirajuću kompoziciju samo s drvenom žlicom i razblažite u staklenu ili glinenu posudu, metalni predmeti reagiraju s peroksidom.
  • Nemojte prati područje problema kože prije postupka s vodikovim peroksidom. Ovaj zaštitni sloj pomaže zaštititi kožu od intenzivnih učinaka sastava.
  • Naročito nježna i osjetljiva koža koja počinje mazati masnom kremom.

Podijelite post "Jednostavan i jeftin način za uklanjanje dlaka: vodikov peroksid"

Sjedeći kraj kamina

Izbornik za navigaciju

Prilagođene veze

Korisničke informacije

Vi ste ovdje »Sjedeći pored kamina» Kosa »DUŠE KNJIGA - NAČIN RAZREDNJE NEM

HAIRY BOOK - NAČIN RAZRJEĆIVANJA NEMOČENOG KAKONA

Postovi 1 Stranica 30 od 37

Share120-09-2007 12:51:52

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Ova tema je TEKST "HLAČNA KNJIGA". Za veze i veze koje ne rade u vrijeme otvaranja, ja, kao što svatko razumije, ne odgovara. U osnovi tekst je najnovija revizija. Sve rasprave o ovoj temi nalaze se u sljedećoj temi "Pitanja o uklanjanju dlačica"
Knjiga je sastavljena od nesebičnih iskustava na samom forumchanoku (na žalost, forum je umro pod barbarskim pritiskom) pod osjetljivim ideološkim vodstvom LEI (univerzalna zahvaljujući njoj!); redovitim "izvješćima" :) stalnih i varijabilnih sudionika foruma, strpljivo postavljajući svoje procvjetljiva tijela u ime zajedničkog uzroka - liječenje mozga dlakavog dijela čovječanstva. Imena ostalih "Aleksandrov Matrosov" prepoznat će oni koji čitaju knjigu ako su zainteresirani. Knjiga se stalno uređuje, a forum je živ. A ako ste ovdje, onda vam uspjeh!
Od svibnja 2007 (posljednji uređeno), forum je postojao gotovo 3 godine, receptima su dobro testirani. Naši recepti valjani su, testirani i preporučeni nakon LONG-TERM EXPERIENCES na sebi!
Ne u ćelavosti sreće! ********* Nemojte imati ćelav bikini i imati milijun u vrču ******* Uklanjanje višak kose, budite oprezni - nemojte uklanjati mozak - nisu suvišni ******** imati ćelav bikini, i imati muškarca u stanu ********* Nije ćelav bikini važno; u tušu svi ste isti - BOG ********* Samo giljotina odjednom pomaže - kosa, međutim, ostaje, ali prestanete razmišljati o njima

Share220-09-2007 12:52:39

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Iz Babu - prevodioca ove knjige: Djevojke, draga! Prvo, pažljivo pročitajte knjigu (nije tako velika), a zatim počnite raditi nešto za što smatrate da je najprikladnije. Recepti su podijeljeni u poglavlja, ali mnogi od nas istodobno koriste nekoliko metoda. Kako bih izbjegao dvostruko ili trostruko povećanje volumena knjige, zabilježio sam takve slučajeve u jednom od poglavlja. Stoga, materijal, na primjer, za orašasti plodovi, može se pokazati kao drugi broj u glavi THONESE i obrnuto. Nemojte se raspršiti na sve načine, jedan ili dva odabrana i najprikladnija za ove (vaše) uvjete mogu biti u redu. Isto tako, ako istodobno počnete na mnogo načina, a neće biti nikakvog učinka, nećete shvatiti zašto nema učinka, ali što je to. Uzmite si vremena - nekoliko mjeseci možete biti strpljivi (već ste toliko trpjeli!). UČINAK IS. Samo trebate pronaći pravi recept.

I drugo: Elektroliza je specijalnost, trebate ga posjedovati dovoljno dobro, postupak mora biti pravilno izveden, za to vam je potrebno puno iskustva i lagana ("kirurška") ruka. Inače postoje ožiljci, čireve, a kosa raste kao i prije. Do danas, naš dugotrajan forum je došao do zaključka da je to najučinkovitija metoda uklanjanja dlake (uz pretpostavku stručnog epilata). Koristeći elektrolizu (ili drugu vrstu epilacije), razvijen i testiran od strane foruma (preporučuje se HAIR), dlačice i tinkture sa decocije znatno usporavaju rast nove kose, čineći ga razrjeđivačima, lakšim, razrjeđivačima i rjeđe. Ponavljam još jednom - preporučujemo receptima koji su nježni za zdravlje i kožu. Tko voli giljotina, aparat za zavarivanje, kalij cijanid i druge opcije za uklanjanje dlaka ili misli od njih, to je slobodna volja, ali molimo vas da nemate nikakvih potraživanja protiv nas - mi ga ne oglašavamo.

TEORIJA: http: //goldenlib.ru/health-sovremenkosmetol-chrezmernoeovolosenie-metodidepilyacii.html. Ova stranica detaljno opisuje prekomjernu rast kose, metode za uklanjanje kose, metode i uređaje koji se koriste za to.

Share320-09-2007 12:53:09

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

TAJNE VAŠE KOŽE (TEORIJA)
Zašto čak i najradikalniji način ne može uništiti neželjenu kosu odmah u jednom postupku? Ciklus rasta dlačica uključuje tri faze, trajanje svake od njih je različito i ovisi o dobi i vrsti folikula dlake.
Anagen - faza rasta i proizvodnje kose
Catagen je međufazna faza na kojoj se folikul smanjuje i skraćuje.
Telogen - faza odmora, u ovom trenutku kosa može ispasti samostalno ili ukloniti s malo truda. Kosa pada u trenutku kada ispod njega - iz istog folikula - novi počinje rasti. Ljudska kosa u jednom trenutku u vremenu su u različitim fazama, možete uništiti samo vidljivo, budući da ste u aktivnoj fazi rasta. Zato je za potpuno uništavanje svih neželjenih dlaka bilo kojim postupkom uklanjanja dlaka potrebno najmanje tri cjelovita ciklusa postupaka. Obično je potrebno 1,5 godina.

Waxing - uklanjanje dlačica od voska - postoje dvije vrste: tvrdi (vrući) vosak i meko (toplo) vosak. Kruti vosak se izrađuje na bazi smole ili naftnih derivata, tako da mase ne pukne i ne priliči, uključuje biljno ili limunovo ulje. Vruća šminka primijenjena u smjeru rast kose. Koža je zagrijana tijekom postupka, otvaraju se pore, a kosa zajedno s voskom se uklanja vrlo lako i gotovo bezbolno. Nedostaci - s niskom kvalifikacijom stručnjaka postoji mogućnost spaljivanja. Temelj meke voska je mješavina bora smole i omekšivača (pčelinji vosak i med). Kosa je relativno lako ukloniti. Prednosti - za osjetljivu kožu koriste se posebni aditivi za smanjenje iritacije i smirivanje kože. Nedostaci - mekani vosak se ne otapa u vodi, zbog njegovog uklanjanja potrebno je koristiti posebna sredstva; osim toga, postupak se ne može ponoviti u sljedećih 24 sata, to je neprikladno ako postoje "otkrivene" dlake.
Shugaring - kreme za uklanjanje dlaka, koje uključuju šećer ili med. Stručnjaci ponekad nazivaju ovaj sastav vosak topljiv u vodi. Prednosti - metoda ne zahtijeva posebne uređaje za zagrijavanje voska, epilacijskih traka, kože nakon brzog čišćenja postupka. Nedostaci - duljina kose za uspjeh vrlo bolnog postupka mora biti najmanje 6 mm, pogodna za noge i ruke. Glavne prednosti bio-epilacije su dostupnost, umjerena bol, brzina, trajniji učinak. Postoje rijetke sretne djevojke koje koriste ovu metodu da se riješe neželjene dlake zauvijek. Ponekad postoji blagi pad broja dlaka, ponekad postaju mekši i lakši nakon nekoliko tretmana. Glavni nedostatak je taj da postupak neizbježno utječe na dlaku koja se u nekim slučajevima ponovo rađa u tamno i tvrdo. S vremenom se problem ne riješi i otežava. Postoji još jedan neugodan trenutak - događa se da kosa koja se izvlači "protiv krzna" počinje rasti ispod kože, što uzrokuje iritaciju i izaziva upalne procese. U hitnim slučajevima, kada je potrebno ukloniti vrlo kratki "jež" od nekoliko milimetara, bioepilation je nemoćan. Ne preporučuje se primjena bio-epilacije na licu i u pazuhu, ali najbolje je učiniti 2-5 dana prije odlaska na odmor: kožu treba smiriti, za to vrijeme crvene točkice obično nestaju na mjestu uklonjene kose. Kontraindikacije - individualna netolerancija pojedinih tvari koje su dio mase depilacije.
Uklanjanje enzima dlaka je trajna metoda uklanjanja dlaka uz pomoć termoterapije uz uporabu tvari koje usporavaju rast dlake, u kombinaciji s depilacijom. Načelo enzima uklanjanje dlaka: termoterapija (infracrveno zračenje) pridonosi penetraciji enzima koji narušava metaboličke procese u folikuli dlake. Enzimi omogućuju postizanje stalnog, održivog terapeutskog učinka koji se izražava postupnim smanjenjem broja neželjenih dlaka.
Uklanjanje enzima dlaka je kombinacija bio-epilacije i izlaganja enzimima (enzimima) koji otapaju tkivo žarulje. Nakon postupka koristite aerosol "Panthenol". Temelj ove metode je uporaba lijekova, uključujući enzime. Njegova je bitna činjenica da enzimi djeluju na folikul, uništavajući je. Postupak je postupan, jer enzimi ne mogu odmah uništiti strukturu folikula. Stoga enzimska metoda također podrazumijeva određeni tečaj, nakon čega, prema distributerima metode, rezultat može biti stabilan. Kako bi aktivne tvari djelovale što učinkovitije, na tretirana područja primjenjuju se posebni termalni zavoji, a na postupak utječu infracrvena toplina. da se depilacija voska koristi kao posljednji korak. Također je potrebno uzeti u obzir da je ova metoda pogodna za ograničeni broj ljudi zbog uporabe kemikalija.

Share420-09-2007 12:55:03

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

I poželjno je ukloniti dlake na LOSTING Mjesecu, kada je mjesec u znaku raka, bilo Riba ili Jarac. (Najbolji dan za uklanjanje dlaka, dan kada se dlačice mogu prestati uzgojiti). Ovih dana (Ribe, Rak, Jarac) bit će najbolji. Ali, kako biste otišli frizeri na šišanje na glavi, a zatim odaberite dane Leona, Djevice, ovo su najbolji dani, tako da vaša kosa raste jaka i zdrava, odrežite kosu na RASTU mjesecu
OSNOVNE PRAVILA ZA UKLANJANJE KOŽE Vrlo dobro: S neispravnim Mjesecom u znaku Jarca. Dobro: S oštećenim Mjesecom, ali NE u znakovima Leona i Djevice. Neutralno: s manjkom u znaku Ovan i Bik. Loše: S mlađim Mjesecom i zimskim Mjesecom u znakovima Leona ili Djevice. Vrlo loše: s mlađim mjesecom u znakovima lavova ili djevice

Za odabir dana za uklanjanje dlaka postoje lunarni kalendari. Jedan od njih: http://astroland.ru/moon/bh.htm

Zaključak 1: kosa mora biti uklonjena iz korijena - kosilica se ne uklapa. Možete koristiti za ovaj epilator, vosak. 2. elektroliza - trebate iskusni epilator (!) 2. mehanička epilacija (strojevi za epilaciju - Brown, na primjer, pinceta, redefedor) 3. ružičasti vrući vosak 4. glina za uklanjanje dlaka iz zelenog 5. šećera

Babu: Još jedan način da uklonite kosu bez korijena za one koji iz nekog razloga ne mogu epilirati: U mjestima na kojima je vrlo bolno epilirati, možete ih spaliti sa šibicama. Osvijetli utakmicu kako bi se donijela na kožu i brzo se držala. Nakon 4-5 utakmica ispada savršeno. Nije potrebno voditi vrlo brzo, a ne polako. Plamen bi trebao "lizati" kosu sa svojim rubom, ima najvišu temperaturu. Postoji učinak "spaljenog pileta", kosa je spaljena gotovo u korijenu.
Banka: imali smo djevojku na forumu koji je rekao da ako uklonite kosu s prirodnim pčelinjem voskom, onda nakon 10 epilacija kosa prestane rasti. Sam je iskusio i sada svi njezini prijatelji rade ovaj postupak i sve isto vosak. Evo kako!
Redhead Beast Dakle, za sve ponovno o vosku. Topli voskovi su oni koji su na trakama ili trake koje imaju više tekuće konzistencije ili se odmah lijepe na trake kako bi se zagrijale u dlanovima. Oni ne spali prirodno, ali puno se bore s tim krpama. i opet malo skupo (i borimo se za cijenu i kvalitetu). Vruće vosak - djevojke, nemojte miješati sa šećerom! Onaj koji se zagrijava u vodenoj kupelji je jedini nedostatak. Lakše je spaliti šećer, ali praktički je nemoguće sagorijevati kvalitetnim voskom, jer se ne zagrijava u vodenoj kupelji, postaje malo vodenasto, dovoljno vruće, malo više od tjelesne temperature - vjerojatno 40 stupnjeva (treba izmjeriti). Nanosi se s lopaticom s debelim slojem, zagrijava kožu, otvara pore, a uz oštar trzaj prema rastu kose sve se brzo i učinkovito razbije. Povuče istodobno 97% koji su pali ispod nje, lijepo je ponovo se prijaviti. Ne skida kosu kao epilator, a suze s korijenom. Kada kupujete, morate pronaći sadržaj čaše - čvrste kao plastični - i štapić za primjenu. Još jednom, idite na bilo koju veliku trgovinu i otvorite sve kutije sve dok ne pronađete pravu, ali ne izgleda kao vosak, pa pročitajte o sastavu. Još jedna prednost je što se može i treba ga ponovno koristiti, gotovo neograničen broj puta. Kupio sam staklenku za 6 eura. A ja ću imati dovoljno za mene još nekoliko godina :) Dok sve ne uništim zauvijek, mnogi su kupili ovaj ružičasti vosak na dnu stranice. Trošak za siječanj 2006. 135 str. Oni također nude ulje za uklanjanje ostataka voska - možete ga kupiti, previše, dolaze u ruci.

Share520-09-2007 12:55:42

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Barb :. Moramo početi s nogama kako bismo se prilagodili. vosak se mora ponovo zagrijati u tekućem stanju (otprilike kao tekući med), ako se proteže, tada se još ne zagrijava. Nanesite sa špatulom na rast kose (obično duljina razmazivanja - 10 cm, širina - 3-4 cm). Debljina voska ne bi trebala biti vrlo mala, inače se dlačice neće izvući, stoga je bolje razmaziti mm 3. Čekala je malo stvrdnjavanje i trzanje, shvatit ćeš kad trebaš tegliti. Ako se vosak proteže, ali se ne otvara u potpunosti, još se nije ohladio, moramo ga držati još dulje. A ako se razbije, onda ste već overexposed to nažalost.. Dakle, ovdje je potrebno pronaći srednji tlo.. Druga. Dužina kose mora biti najmanje 5 mm. O dubokom bikiniju, mogu vam reći kako to radim. Prije svega, morate početi izvlačiti kosu ne iz pubisa i dolje, ali od dna do pubisa (dobro, od dna, dobro, razumijete, od svećenika) Imam dlačice koje rastu na usne seksa, a ako sam razmazan u visini, a zatim povucem protiv rasta kose, onda mi oprostite, možete si odstraniti nešto za sebe.. hi-hee.. Dakle, tamo ću razmaziti vosak protiv rasta dlačica s malim komadima (gdje je svaka od 2 cm, a gdje je više) i odvojiti vosak po visini! Vjeruj mi, boli, postoji velika razlika. Onda kad dođem do početka pubisa, tamo se i protiv toga, manje bolno... i kad se već povežete, smireno razmazite rast kose i povucite protiv rasta. Samo je činjenica da u dubokom bikiniju, ako sve razmazite o rastu kose, i povlačenjem protiv rasta, to je vrlo bolno.. i možda je to bol, ne možete čak i odvojiti vosak, a vi ćete ga imati.. (već su takvi slučajevi kod djevojaka).

Glina za uklanjanje dlaka iz zelenih stvari
(Nevidljivi). To sam ja iskopao: Na kilogramu šećera, voda i ocat uzimaju se u jednakim omjerima - oko stakla. To ne znači da trebate cijelo staklo. Kao i kod kuhanja džema, šećer se navlaži tom tekućinom i sporo spali. Na isti način se miješa sve dok se sve ne prestane i pretvara u sirup srednje gustoće. Nakon toga ulijte u nju trećinu bočice obične Zelenke. Čim cijela masa dobije tamnu boju debelog smaragda, isključite pivo. Pustite da se malo suspendira, ali ne dok se potpuno ne skriva, ali da se može uliti u drugi spremnik. Sad uzmemo ovaj posve drukčiji kontejner: tava za prženje, zdjelicu za salatu (samo ne plastično), zdjelu za guljenje. Stavite na nju uobičajenu plastičnu vrećicu onih s kojima idemo za proizvode, samo novu. Izglavljeni tamnozeleni sirup izlijeva se izravno na torbu u našem odabranom obliku. I pričekajte da se otvrdne. "Glina" za uklanjanje dlaka je spremna! Kako ga koristiti? Vrlo jednostavno. Iz hladnog pepela skida se mali komad i pažljivo ga umijemo u stanje gline. Nemojte pretjerivati: nemoguće je da masa prođe, pregrijan u rukama. Sada radimo sljedeću manipulaciju. Pomoću palca, kao kipari koji zaglađuju glinu, nanosimo tanki sloj dobivenog omekšane mase na površinu kože lica koju želimo spasiti od vegetacije. Clay će se držati poput žbuke. I baš kao i žbuka, odmah ga skinemo, "skinemo je": ova dva pokriva bi se praktički trebala spojiti u jednu: "Stavio sam je na to - otklonio sam je". Penjamo uz rast kose - odstranimo od smjera njihovog rasta. Na primjer, brkovi: nanešeni od nosa do usana, otkinuti - od usana do nosa. Vi sami odredite koliko dugo možete učinkovito iskoristiti mali kvržicu koja je bila umijena. Obično je komad veličine pola oraha dovoljno za cijelo lice.
. I jučer nisam mogao odoljeti i muddied šećer na ocat s briljantnim zelenim i napravio vrlo duboko bikini. Vrlo dobro. Izvadite čak i gustu kosu. Nisam očekivao. Radosno je napala pod pazuha. Uništili su ih, nosnice, drhtanje od nervoznog uzbuđenja, napali su noge. O. Brown se odmara! Šteta je što nema sok od oraha. I sve tinkture su završile. Prema receptu Baba, Wanga se pita sama po drvenom pepelu. Tako djevojke koje ne mogu pronaći vosak - to je opcija. Uzeo sam čašu šećera, polu-votku čašu vode i ocat i čajnu žličicu zelenih stvari. Šećer je izlio mješavinu vode + octa, ali ne čitav staklo, ali tako da se šećer otopi. Kad je kuhala smjesu (već s Zelenkom), željela je pokušati brže, malo je uzela čajnu žličicu i brzo ohlađena, ali je zamrznula karamelu - i nije htjela zagrijati ni na koji način. Brzo sam prskala u mješavinu octa koji još nije bio zamrznut (negdje žlica) i ponovno na vatri. Sve je tako lijepo pjenjeno, mali kuhar. No, ne preporučujem ga da se širi u celofan, a onda je jako rastrgano, ali uzme nekakav zidani komad drveta, što nije šteta. To je sve. (OPREZ: neki "zeleni" ne funkcioniraju, stoga mora biti prvo, naizgled, pokušati malu količinu)

Share620-09-2007 12:56:51

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Shugaring (Agrippina)
Sastojci: 2 tablica. žlice vode, 4 stol. žličice šećera, 1 žličicu limunske kiseline. Lonac za pranje posuđa (po mogućnosti malen) i trake za vosak (zbog nedostatka, tkanina se može prilagoditi, glavna stvar je da su pamuk i ne se protežu) Stavili smo lonac na malu vatru, sipali u vodu, zagrijali ga. Dodajte šećer. Promiješajte dok se ne otopi. Nestao? sada dodajte limunsku kiselinu. Opet se miješamo. Je li pivo malo žuto? to je miris poput bombona? to znači da je spremno)) Oni su stavili da se ohladi, ali idemo do tuširanja i pripremamo eksperimentalna područja. obrišite suho Mješavina se ovaj put ohladila i nastavila izvršiti. Smeared ovo "bombon" područje, staviti trake i rraz! trznula. Glasno vikanje)) Da, još nekoliko bitnih točaka! Područje koje treba liječiti mora biti suho! ako odjednom imate "bombon" ostavljen na nozi i ne držite se trake - to znači da trebate poboljšati recept) Šećer je posvuda različit. Ako se vosak zamrza - to znači puno šećera! Ponovno mora probaviti. dodavanje malo vode (oko žlice) ako "šokiranje" ne zamrzava - ima malo šećera, stoga probavljamo i dodamo šećer. Da, nije lako, ali ovo je samo prvi put. tada proces kuhanja ne traje 10 minuta. Pravilno izvršeno shugiranje može se pohraniti u spremnik koji se može zaključati - ne gubi svojstva. Djevojke. Obratite pažnju. Shugiranje se ne hladi za 5 minuta! Budite oprezni da ne žurite. Ako iznenada sastav ne radi, nemojte ga bacati - mijenjati Ne treba se razmazati debelim slojem. I dugotrajan lonac, ljepljiv od naših eksperimenata, stavlja pod struju vruće vode ili napuni vodom i toplinom na vatri. I neće biti potrebno pranje ove ljepljive mase, to će se rastopiti

Zaključak 2 Ø Uklonite kosu bolje s LOSSING mjesecom u znaku Jarca, ali ne u znakovima Lea i Djevice. Počevši od srpnja, mjesec u Jarcu raste. Također možete izbrisati znakove Ribe i Rak). Detaljnije, dani za uklanjanje dlaka trebaju biti pregledani u mjesečevim kalendarima OSNOVNI PRAVILA ZA UKLANJANJE KOŽE Vrlo dobro: S neispravanim Mjesecom u znaku Jarca. Dobro: S oštećenim Mjesecom, ali NE u znakovima Leona i Djevice. Neutralno: s manjkom u znaku Ovan i Bik. Loše: S mlađim Mjesecom i zimskim Mjesecom u znakovima Leona ili Djevice. Vrlo loše: s mlađim mjesecom u znakovima Leona ili Djevice Za odabir dana za uklanjanje dlaka postoje mjesečni kalendari. Jedan od njih: http://astroland.ru/moon/bh.htm Ø Uklonite kosu bolje je na posljednjem danu menstruacije (Helen-Helen) dajem vrlo učinkovite savjete i jednostavne, kao i sve briljantne. Dobio sam ga od prijatelja o kojem je jedan kozmetičar rekao. Nikad to nisam upoznala nigdje drugdje. Vrlo je jednostavno. Uklanjanje dlačica posljednjeg dana vašeg razdoblja. Ne propustite ovaj dan! Kosa će polako i tanka rasti. Ako danas radim, ponekad se ne epiliram sljedeći mjesec. Ako se danas ljutim, onda svakog tjedna budite ljubazni da podignete epilator u svoje ruke. Riječ je o hormonima. Sretno svima

Share720-09-2007 12:57:28

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Kao što pokazuje praksa, učinak tinktura i decocija ovisi o dva glavna čimbenika: prisutnosti / odsutnosti dlake na kožnoj površini i temperature na kojoj se to učinak odvija. Nedostatak kose omogućuje da se tvar prodre izravno na žarulju kose. Visoka temperatura širi pore i vodi do istog učinka. U drugim slučajevima, supstanca djeluje uglavnom na koži, bez uništavanja žarulja i ima malo utjecaja na rast kose.

Zaključak 3: prije primjene aktivne tvari, kožu treba zagrijati (parenje), zagrijati tvar ako je moguće; Možete napraviti kompresiju (pokriti s filmom i omotati se sat-dva) ili toplu / toplu kupku. Još jedno mišljenje: to ne možete učiniti, ali što je moguće češće radeći obilne primjene (na primjer, tinkturu), ili jednostavno podmazivati ​​na sobnoj temperaturi - također radi dobro

Share820-2006 12:58:20

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Zaključci za kolovoz 2007. godine:

1. Tinktura zidova od orahova ili borovih oraščića, kao i borovnice, najbolje djeluju zajedno s komadićima grudica, ali možete upotrijebiti neodoljive matice, ponajprije svježe. Koristite samo jedno vrijeme!
2. Fine juha (infuzija) borovih čunjeva i / ili borovih školjaka, kao i školjaka i / ili dijelova od oraha je izvrsna.
3. Zeleni orah dobro radi, s obje sok i svježi orah. Postoji ideja da napravite tinkturu zelene matice: zakrenite zelene matice kroz meso za mljevenje i dodajte alkohol od 1: 1.
4. Dobro djeluje SOAP (sapun ili pepeo), posebno u kombinaciji s tinkturom.
5. Točke 1-4 najbolje funkcioniraju za epiliranu kosu.
6. Jod, kalijev permanganat i soda uklanjaju se iz pokusa kao neopravdani - to je štetno, suši kožu, opekline i tako dalje.
7. Pumice djeluju, ali je potrebno puno vremena i strpljenja. I puno nježnosti u odnosu na njihovu kožu (naravno, a ne na licu).
8. Kurkuma - dobro radi, osobito u bikinijskom području.
9. Datura - prema rijetkim kritikama dobro radi, ali je otrovna!
10. Gidroperit - iritira kožu, ne daje vidljive rezultate na kosi REMOVAL
11. Zeleni grožđe - nema dovoljno podataka
12. Mack Cats - nema podataka
13. Ash od orašastih plodova - vidjeti MYSSOL
14. Sjeme sira - mali broj pozitivnih recenzija, nema statističkih podataka
15. MYZOL - u eksperimentalnoj fazi, ali pozitivne povratne informacije
16. Limun - mala količina pozitivnih povratnih informacija. Pažljivo s osjetljivim mjestima kože - izaziva iritaciju, ponekad snažnu (istu kiselinu!)
Sibirska cedarska smola - malo informacija, ali je pozitivno.
18. Eksperimentirajte s običnim borovim kukovima - rezultat je negativan

Share920-09-2007 13:00:14

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

RECEPCIJE SREDSTAVA ZA UKLANJANJE NEJEDNOSTI KOŽE
v Alkoholna tinktura dijelova oraha ili pinja (UNKALINED) školjke matice (možete uzeti cijele pinjolike) - vrlo dobri rezultati
Mila: U "našim" tinkturama sadrži TANIN (tanninum, Acidum tannicum). Halodikularna kiselina. Svijetlo žuti ili smećkasti amorfni prašak s laganim neobičnim mirisom, apstraktnim okusom. Lako topljivi u vodi i alkoholu. Vodene otopine tvore precipitate s alkaloidima, proteinskim otopinama i želatinama, soli teških metala. Koristi se kao vezivo i lokalno protuupalno sredstvo. Astringentni učinak tanina i drugih astringenata povezan je s njihovom sposobnošću da uzrokuju precipitaciju proteina da bi se formirali gusti albuminati. Kada se primjenjuju na sluznice ili na površinu rane, uzrokuju djelomičnu koagulaciju proteina sluzi ili izlučivanje rane i dovode do stvaranja filma koji štiti od iritacije, osjetljivih živčanih završetaka temeljnih tkiva. Istodobno, smanjenje boli, LOKALNA DIVIDINA PLOVILA, ograničenje sekrecije, kao i izravno brtvljenje staničnih membrana doprinose smanjenju upalnog odgovora. Tanin se propisuje za upalne procese u ustima, nosu, grlu, grkljanici u obliku ispiranja (1 - 2% vodene otopine ili glicerola) i podmazivanja (5-10%) s opeklinama, čirevima, pukotinama, visinama (3-5-10% masti i otopine). Unutar tanina (kao protivopoloznogo znači) ne uzeti, jer prvenstveno interakciju s proteinima želuca sluznice; kada se unese u velike doze uzrokuje gubitak apetita i probavne smetnje. Budući da s soli alkaloida i teških metala, tanini tvore netopljive spojeve, često ih se upotrebljava u oralnom trovanju s tim supstancama; Preporučljivo je isprati želudac 5% -tnom vodenom otopinom tanina. Treba imati na umu da s nekim alkaloidima (morfija, kokaina, atropina, nikotina, fizostigmina) tannin tvori nestabilne spojeve, pa se pri pranju treba pažljivo ukloniti iz trbuha. Tanin je dio Novikovove antiseptičke tekućine. Za podmazivanje kože (s opeklinama II stupnja) R p.: Tannini 2,0 Glicerini 20,0 T-rae Iodi 1 ml M.D.S. Za podmazivanje guma R p.: Sol. Tannini 0,5% 2000 ml D.S. Za pražnjenje želuca pri trovanju soli alkaloida i teških metala
UNKALEN Biljke - svježe, sočno, kada se cijepaju ulje iscijedi, mirisaju (!) Smolom se školjke malo stavljaju, tinktura se odmah oslikava u gustu smeđu boju, nakon nekog vremena postaje ljepljiva i debela. HEMA orasi su suhi, nemaju miris, ne lijepe, tinktura nije obojana
Nussia: neukusni češeri su dosadni, prekriveni bjelkastim cvjetanjem i sitnim kapljicama bijele smole, vage se s nekim naporom. Kad se kuha, smola se topi i ravnomjerno pokriva čunjeva, postaju "lakirani", smeđe boje, te se ljestvice lako spuštaju. Nepročišćeni oraščići su zamrljani i malo bjelkasta, crvena - sjajna i jako smeđa. Okus oraha je također različit.
Laya: Pound orasima, uklonite odjeljke, stavite u tamno staklenu posudu, sipajte alkohol, čvrsto zatvorite i stavite na tamno mjesto tjedan dana. Završena tinktura za podmazivanje (po mogućnosti na spavanje) područje povećanog rasta kose. To bi trebalo biti učinjeno dnevno 2-3 mjeseca ili nekoliko puta dnevno. Svaki put će doći do određene količine kose. Ali opet, tanji i slabiji kosu brže će ispasti, i obratno. Neki od sudionika u eksperimentu dodaju i ljuske (to je vrlo dugo vrijeme za iskopavanje ovih particija, ali to nije izvorni recept. Također možete upotrijebiti školjke matice (ili odmah naređivati ​​u ljusci) - postoji pretpostavka da je ta tinktura jača.
Babu: U konačnoj verziji, recept za tinkturu je kako slijedi: tamno staklo (bolje s širokim vratom, ako tamno staklo nije prisutno, zamotajte uobičajeno u tamnom papiru ili foliji) popunite ga gotovo na vrh (moguće je ne na vrhu - glavna stvar je da alkohol) podijeljenim orasima (rabio sam oraha i pecans zajedno - učinak pecans je isti kao orasi) ili školjke / cijele pinja, sipati alkohol s alkoholom - 96 * je najbolje, ali možete također 70 *, u odsutnosti alkohola votka će sići 4 0 * (jači od alkohola, to bolje vuče željeni tvar iz školjke ili particija) - tako da alkohol pokrivene školjkama, pluto čvrsto i staviti na tamno mjesto za 2 tjedna ili više, još više od 2 mjeseca (!). Nakon nekoliko tjedana možete početi koristiti tinkturu, ali ne uliti, ali pustite ga da ulijeva dalje (što je dulje tinktura infuzirana, to je učinkovitije). Prije uporabe tinkture treba ga razrijediti vodom tako da je postotak alkohola oko 70-50 (to se radi kako ne bi spalili kožu). Tinkture od 70 stupnjeva najbolje prodiru u kožu. Nakon epilacije, epiliranom površinom nanesite tinktura obilno i što je češće moguće. Možete uzeti za tu svrhu roll-on dezodorans, i ispunite ga sa sadržajem, umjesto tinktura, ili se pipetu i, kaplje ili izlijevanje iz svoje kože, utrljajte Pipeta gaće ili samo ruku. Ili se razmazite kozmetičkim četkom. Obilježite tinkturu odmah nakon epilacije nekoliko puta dnevno tijekom 3-5 dana.
LIJEKOVI UČINAK: uočeno je poboljšanje stanja kože (čudno je dovoljno J) nakon tretmana s tinkturama - liječenje manjih ogrebotina, rana, izglađivanje kože i bora. Postoji poboljšanje stanja venskih čvorova na nogama i licu. Jasno sam smanjio masne mrlje koje su padale u područje širenja (dekocija plus tinktura) - postaju ravne i manje veličine.
GLAVNI UČINAK: PRAKTIČNO U SVIM KORIŠTENJEM TINCTURE (CEDAR PUNE UČINKOVITI) PROPISANI SLIČNI RAST KAKVOĆE I NJIHOVA POMOĆI PREVENCIJA I OTKRIVANJE OSTALA
OPREZ: Ne možete zamijeniti vrste tinktura - ako počnete obraditi određeno mjesto s jednom tinkturom, morate nastaviti s njom. Zamjena tinktura na jednom mjestu dovodi do POBOLJŠANJA rasta kose L. Važna pretpostavka. Možda promjena tinkture (prijelaz od oraha do bora i obratno) uzrokuje povećani rast dlake (iako svaka od tinktura pojedinačno usporava rast i uništava žarulje). Pretpostavka nije dokazana, ali je napravljena na temelju iskustva nekoliko sudionika foruma (Laya, Lenok, Kolyuchka. Tko još je zaboravio? Molim te, oni koji su koristili obje tinkture, podijelite svoje dojmove ovdje ili na forumu) Newbies! Nemojte eksperimentirati - odabrati nešto)
Babu: Nakon godinu dana promijenio sam tinkturu i počeo koristiti biljne infuzije pomiješane. Propadanje nije primijetilo. Samo poboljšanje.
. Kad očistim matice, dodam na pregrade sve što se može ukloniti noktom ili prstom iznutra matice (osim jestivog dijela, naravno, J). Vrlo dobro izgleda tinktura. Marusya je napisala u odjeljku "BROWNES" da je imala vaskularnu mrežu na njezinoj nozi koja je nestala od dekocija oraha. Imam isti učinak od korištenja tinkture particija.
tapo4ka: pitao bake narodnih recepata. Odmah je odgovorila - tinktura duhovnih pregradaka! Usput, ja nekako nisam obratio pozornost - uopće nema tih nepotrebnih dlačica. U mladosti je nanosila kosu oko 3 mjeseca na kosu. Nakon 3 mjeseca, skoro je sve njezine kose pala, kao što je rekla. I do krajnje ćelavosti, zamrljala se negdje pola godine!
Pojavio sam 95% oraha s tinktura zidova na neepiliranim dijelovima tijela (tretirala sam pazuha i noge). Svakog sam jutra pokušao nanositi nerazrijeđenu tinkturu, prije no što sam se spavala u krevet, isprala ga pod tušem. Kosa postupno postaje tanja i manje zamjetljiva (usput, majka primijetila, nekako nisam primijetila razliku u početku). Ali nakon tri mjeseca - rezultat! (Kosa je vrlo teško i crno))) pa sad zadovoljan i tako krhka i plava kosa koja nevidljivo)) Ali napomena - Ja sam 20 godina, uvijek je depilacija i epilator, obrijane nekoliko puta!
Babu: Imam slične rezultate, a ja sam primijetio (i neke su to djevojke također napisale) da ako redovito razmazite koncentriranim izlučevinama (orah ili cedar) ili visokom koncentracijom tinktura na ANTILEYED kose, a nakon nekog vremena (pojedinačno, prirodno) kosa postaje slabija, tanji, lakši i doslovno izvučeni prstima, a nakon nekog vremena postaju rjeđi. Pričekajte rezultate J.
Laya: GIRLS, želim napisati važna zapažanja. Dakle, imamo dvije vrste tinktura - na cedar školjke / matice i na zidovima oraha. Dakle, imam ozbiljne argumente za oboje i za drugu) Pa, ispada da je previše važno. Ukratko, djevojke, slušaju, napravio sam oboje tinkture. 1. Cedar školjke punjene alkoholom malo razrijeđene (60% negdje), inzistirao je, zamrljan. 2. Oštrene pregrade ispunjene votkom (40%), inzistiraju, premazuju. I nakon što su prošli nekoliko mjeseci, mogu procijeniti oba načina. Djevojke, jasno, bolje mi je pomogao tinktura školjaka od cedra. Tinkture particije pomažu manje. Sad je pitanje: zašto? Ne znam zacijelo, možda je riječ o odabiru "insistirajućeg" proizvoda, ili možda u stupnjevima alkohola? (Recept koji je poslao Laya)
Tanita: postoji ključna točka, gotovo sam siguran u to, činjenica je da nikad prije nisam imala epileptički pospan, samo obrijani. Nakon što sam im epilacija odmah razmazala s tinkturama od oraha, svaki put kad su postali manje i manje.

Share1020-09-2007 13:00:53

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

Orlik: Sada vam mogu reći o određenom rezultatu. Od nove godine nakon standardne epilacije na nogama s epilatorom, Brown je premazan cedrovinom. Kao rezultat toga, vlasi su počeli rasti i razrjeđivati. Podsvjesnice - od veljače je postojao samo vrući vosak, dlačice su također postale razrjeđivanije, lakše i sporije. Bikinisi su također vrući vosak, jednom tjedno - isto tako, jedina stvar - ponekad raste, kad se zaboravim ostrugati, onda ih moram dezinficirati i pokupiti iglom. što učiniti? Općenito, proces ćelavosti ide polako ali sigurno.
Nut: izvucite bradom pincetom ili epilatorom, a zatim svaki dan s tinkturnim slojem od pregradnih zidova. Rastat ćete kosu i moći ćete je izvaditi rukom.. i ponovno razmazati s tinkturom.. više neće biti)

Nicky: Još jedno izvješće - tri mjeseca prošlo je od početka korištenja tinkture na dijelovima oraha u cijelom tijelu nakon epilacije. Rezultati su nevjerojatni! Bikinia - iznenađujuće najbolji rezultat, minus 70 posto debljine i rast kose! Sad se mogu sigurno ponašati kao epilator - i počela sam s pincetom, a zatim nakon 100 grama rakije! sada mnogo brže i lakše. Ruke - minus 30 posto, istina je počela prije otprilike dva mjeseca. Podsvjesnice - minus 30 posto. Najteže je s nogama, jer je već godinama obrijano, ali čak i rezultat je, iako ne tako značajan, negdje 20 do 15 posto. No, postoji napredak i stalna motivacija da se pitanje dovede do pobjedonosnog kraja. Već je ugodno da se neophodno rijetko epilirati, a moja je britva dulje vrijeme ležala i dosadila već tri mjeseca. Zato nemojte očajavati, nastavite i sigurno ćete dobiti!
Lenok: Djevojke, a ovdje sam! Nedavno sam se ovdje žalio da se prljavim mojom bradom nakon praska, ali to mi ne pomaže! Dakle, žurim da molim tebe i sebe! Činjenica je da sam, po gluposti od početka 8 do 1-2 godine, činilo mi da izvadim dugu bijelu glavu.. ali glupi nisu znali da će kasnije rasti, ali tamnije i debele! ali od tada Često sam, prije nego što sam uhvatio mrzjenu kosu, nenamjerno izbacio još jedan komad vellusove dlake, a do prošle godine sam ih morao svirati svaki dan, svaka po 7 komada. Očigledno, tinktura nije odmah pomogla, kao što mi se činilo, jer sve kosa je bila u različitim fazama rasta. Ali sada sam primijetio da ih više ne moram kopati svaki dan, već negdje u danu i samo 3 komada. Evo kako sam, jako mi je drago. tako da lice djeluje.
MARYASHA: Neki od sudionika u eksperimentu dodali su i školjke (trebalo je dosta vremena da izbace ove particije, ali to nije izvorni recept.) Također možete upotrijebiti školjke matice (ili odmah naređivati ​​u ljusci) - postoji pretpostavka da je ta tinktura jača. Također, moguće je da i kosa ubija alkoholnu komponentu, tj. Bolje je da ga ne napunite votkom, već alkoholom (medicinskim ili tehničkim) ili alkoholom razrijeđenim na oko 70 stupnjeva.
Bolje je primijeniti tinkturu odmah nakon epilacije i sljedeća tri dana (nekoliko puta dnevno), a zatim kosa počinje rasti i njegova učinkovitost se smanjuje. Iako, ako su tinkture mnoge i nije šteta, možete svakodnevno trljati kožu sve do sljedećeg uklanjanja dlaka. Da bi tvar prodrla ispod kože i djelovala na žarulje (alkohol jako isparava vrlo brzo), bolje je lagano parirati kožu (vrući tuš, kompresija tople vode za 3-5 minuta, itd.) Ne savjetujem vam da stišžete samu tinkturu - možete izgorjeti koža! Pogotovo ako je tinktura čisti alkohol

Cherry: Kakva ljepota! Tvrdi tjedan tinkture. Odlučio sam se sada mučiti s epilatorom. Kakva sreća, etozh nije bolna! Kosa nakon tinukcije tonyuky, letjeti kao sat. Pomiješala malu crvenkastu kožu tinktura, 5 minuta i prošla brkove. Pa, mislim da ove godine konačno ću nositi kratke hlače! Sada uzimam vrh nogu i bikinija. Počinjem voljeti ovaj postupak!

Ona: i još uvijek nosim tinkturu od orahovih pregrada. Znaš, ne "možda", ali zapravo radi. Nemam praktički ništa tamo. Mislim da su se one rijetke dlake koje nisu izvukle korijene iskočile.

Lala: ja sam, infekcija koja je došla do infuzije u bocama dezika ulijevanja, nažalost nema vremena otkazati pretplatu. Dijelim, kao posljednji put, rezultate: noge su osvojile 50-60% (ili je bilo teško reći), Učiniti sve što je bilo prije, ne povlačim se u jedan korak. Tinktura na cedrovine. Nakon epilacije 4-5 dana sam razmazan, onda čekam dok raste! s obzirom na glatke noge za 3 tjedna, sve je individualno, u početku sam da su tjedan dva, onda je čekao tjedan dana da bi narasla Loya Depilatori bolje prianjanje, pa ispada da je svaka 3 tjedna 4. Sada ponekad kosa rasti Ja sam mnogo sporiji, pa manje uklanjam dlačice: noge svaka 4 tjedna, sve što je iznad koljena jednom mjesečno i pol, ponekad dobijem lijenost, ispada rjeđe, puše svaka dva mjeseca (prvi put bilo je dovoljno zamaha za tjedan ili jedan i pol), obrve Čak i ne znam koliko često, ali češće nego jednom mjesečno i pol, s takvim rubom ikol sam tamo sa jodom ne mazati, samo likera, rezultat nije tastolko jak bikini, a najčešće teroriziruemy stranice.

Pritisak: Jučer je imala njezine pazuha i razmazala se s tinktura alkohola na dijelovima od oraha. Ja ću reći ovo, rezultat na pazuha imam šik, na lijevoj strani u vrijeme dosta, a na desnoj strani malo na sve. Iako je nekada bilo 5 puta više. Kako

BABU: Tinktura particije radi dobro, ako dobro inzistiraš na njemu i da ga ne požalite, i razmazite ga cijelo vrijeme 4-5 dana nakon epilacije (počela sam premazivati ​​cijelo vrijeme, gotovo svaki dan i vrlo bogato). Ruke gotovo da kosa ne raste (ja sam obrijana, a ne epilacija), noge i ruke - gdje rastu - tanke, tako da ne možete epilirati. Želudac je također puno bolji. Ne vidim iza sebe. Bikini što sam mogao-epilirati, da nisam mogao - spaliti ga s mesole (ili s mesole? - Mila, kako je to točno?). Myzol - nakon tinkture, drugi dan nakon epilacije, a često možete! Općenito, sve radi, ali ne odmah (ovo je bilješka za nove). Dodala je kutiju na kosu na mjestima gdje je bilo nemoguće epilirati, i na epilirana mjesta, kao i na brijale pazuha. Ponekad nakon epilacije (ili brijanja pazuha) sam se razmazam limunom. Učinak je - kosa je tanka, plitka, tanka i raste mnogo sporije nego prije. Hura!

Nati: 140 cvijeća od oraha za 200 grama alkohola 10 dana kako bi inzistirali na podmazivanju nogu i trajno uklonjene dlake. pokušao, kosa više nije 10 godina

Katyukha: Djevojke, dugo sam te pročitao, već tri mjeseca vrijedne tinkture na pregradama! 14. veljače sam napravio prvi eksperiment - i ja sam u SHOCK. Kosa na mojim nogama je poput trupaca, tamo je bilo 4 smeđe uklanjanje dlaka, ali ovo je vrlo bolno, do kapljica krvi na mojim nogama. Stoga se nije ponovno epilairala - jednostavno je obrijala i širila jednu nogu s izgaranjem školjaka oraha, a drugu - s malo pepela od vode. Sjedila sam tako oko 30 minuta, povremeno ponovo namočila noge s kompozicijama. zatim - oprane i sve razmazane alkoholnom tinkturom pregradnih zidova. Kosa je sada 30% manje! To je tanji, raste 2 puta sporije. Postoje ćelavost s novčićima veličine, gdje ništa uopće ne raste. Istodobno, stopala s pepelom su gora nego s bujonom. Decocija radi bolje! To su rezultati!

Share1120-09-2007 13:01:33

  • Autor: Babu
  • prijatelj
  • Mjesto: Mediteran
  • Registrirano: 12-09-2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 707
  • Poštovanje: [+ 13 / -0]
  • Pozitivan: [+ 31 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    13-10-2010 18:11:14

v Mrkopovi meda (UNKALEN) ili orasi - dobri rezultati

UPOZORENJE! Pisojevi su bili alergični na borove orahe!

Mama Cree: uzmi borove orahe, prigušite. Jedite kolač i školjke, a ako ih ima češeri, stavite u tavu (što nije šteta), ulijte vodu na dva prsta iznad ljuske i stavite je u zdjelu s vodom. tj kada se u donjoj posudi kuha voda, školjke će se početi zagrijavati i tako 40 minuta. Isključite je i pustite da ostane malo ispod poklopca. (Možete zgnječiti školjke i kvrge, a zatim nanositi ovu debelu i ispod filma.) Uzmite frotirni ručnik (što nije šteta) namočite u vrućem bujonu, lagano stisnite i nanesite. Cool, novo. Samo moj savjet, učinite sve u rukavicama! Sretno!

Arina: Koristio sam tinkturu od orahova, a posljednji put sam odlučio da se nakon epilacije ne osjeam s tinkturom, ali 24 sata punim kipuće vode za dijelove u termos s kipućom vodom. Rezultat je zadivljujući! Učinak je mnogo jači nego nakon infuzije! Može, naravno, biti slučajnost, ali ne mislim tako. Pokušat ću dalje.

Babu: Netko drugi je napisao ono što je učinio kao Arina, a učinak je bio dobar. Dobio sam bolji učinak od tinkture od izlučivanja borovih čunjeva s školjkama, ali, očigledno, bio je nedovoljan - bit ću ispravljen. Ipak, učinak je bio bolji nego kod upotrebe tinktura od orahova.
Ako je neprikladno "zagrliti" ljuske ili pregrade, možete koristiti tlačnu kuhalo (kuham poput prosa poput kaša - dugo igranje). Napunite staru posudu za kuhanje (ako je šteta kuhati u tlačnom kuhalištu) gotovo do vrha (3/4) školjke, napunite je vodom, pokrijte poklopac i umetnite ga u posudu za kuhanje napunjenu vodom do polovine visine tave školjkama. Zatvorite sve što treba zatvoriti i zapaliti. Pola sata u tlačnoj peći jednako je 3-4 sata na jednostavnoj vatri. Zatim nemojte odmah otvoriti - ostavite ga još skuhati (plus efekt termos). Pa, a zatim oduzmite dušu. U hladnjaku sam stavio, nakon dodavanja tinkture radi sigurnosti i bolje apsorpcije. Zatim u staklenku u kupaonici prekrivam poklopac s utorom, u koji stavim kozmetičku četku. Uz to mastem sve što je potrebno što je češće moguće. I ne zagrijavam, ali na sobnoj temperaturi. Brzo i praktično.
MOJ PATENT: u izvarenju školjaka od pecans (koji je sličan orasima) dodao sam ne samo tinkturu od cedar školjke na oko 50:50, nego i sediment od tinkture (inzistirali na cedrovim školjkama u obliku prašine). Rezultat: mnogo bolje razmazivanje, praktički ne kaplje i ne teče, nježniji je za kožu od čiste tinkture, umjesto vode za razrjeđivanje, ponovo ekstrakt sa efektom koji nam je potreban. Oprez: nakon širenja, ne preporučuje se ljudima da se pojave samo ako je pljačka J banke i bolje je stati na vrata, inače će na njima biti smeđe mrlje. Ali suhi čepovi su jednostavno uklonjeni ručno, pa nije potrebno isprati vodom

Hooligan: Izgulje se ponaša više plemeniti ako u njemu dobijete duhove! Za cedar, kažem da je bolje da ga razmazuje. Bez alkohola prikuplja se na koži s kapljicama koje se brzo otkotrljaju. I u pijanoj državi pada vrlo ravnomjerno! Osim toga, alkohol sama po sebi zagrijava i poboljšava propusnost. Samo, samo u slučaju vatrogasca, upozoravam vas: nije potrebno uliti, ali u dekocija koja se koristi izvan) I znam vas, eksperimenti-racionalizatori))

GIRL SAMARA: "Imam problem s neželjenom kosom, ali za razliku od oraha, pokušao sam provesti testove s škampima od cedra. Na savjet vrlo starice koja nema kosu na nogama, licu, intimnim mjestima i pod njezinim rukama, jer u mladosti je skupila orahe za prodaju s djevojkama, u kadi su ih kuhale i prodavali kuhani češeri, ovdje su s ovim prozirnim kuhano prokuhanom vodom sipali dijelove kose, a nekoliko puta mi se kosa samo zauvijek ispala, a moja sestra i ja odlučili smo probati ovaj slučaj. eka, a ja sam plava, ali kosa na mojim nogama nije previše plava, svježi cedarni češeri su pili, a površina nogu bila je razmazana vodom smole, a posuda se stvarno treba uzeti loš, inače ga ne operi s smole. samo ih povlačim prstima, ali nisam dovršio proces i preselio iz Sibira u neku drugu regiju, nema cedra, stoga sam zainteresiran za nastavak. Za Lenku i ostale koji će očistiti, mljeti, ili kako da crijeva bumps - To se ne bi trebalo učiniti. Samo uzmite konus i kuhajte. Svakako možete dobiti matice ako želite jesti. Bit nije u srži, ali u odjeći, štoviše, s Smolenskom odjećom. Iako ne mogu ništa reći o razmazivanju samo jedne ljuske. nije pokušao. Julia, prijatelj s pravom je rekao da češeri sazrijevaju tek do rujna. Pretpostavljam da će s mladim pupoljcima brzo postići rezultat, budući da u njima postoji mnogo katrana i vrlo su suprotno. Pokušao sam na jeziku, pa se okusite kao neugledni orasi. U tom smislu, vjerujem, slični su u svojstvima uništenja kose. Iako sam ja provela testove zimi kad su orasi bili daleko od zelenog. Ponovno pročitajte moje postove iznad ako postoje pitanja o tome što vam je potrebno koristiti. Ja sam kuhala češere u običnoj kipućoj vodi. Kose su se u nekim mjestima zaustavile u mirovini. Ponavljam još - nisam dovršio postupak. Primijenjena na noge deset dana. To je bio slučaj u prosincu. Vjerujem da je trebalo 2-3 dana za puni rezultat. Moja kaša u posudi nije bila, jer su češeri s masnoćama dali normalnu, malo krovnu vodu boje konja. Nanesite na kosu i ostavite da se osuši. Čim se voda isušuje, koža i kosa malo su vezane - efekt polja djeluje. Zatim nakon drugog sata ovaj efekt nestaje. Ponovno sam razmazati. I tako tijekom dana, kada je kod kuće ili besplatno. 2-3 puta. Moguće je više. Ovisi o vama. Nisam oprala bujon. Samo se osušio.
Usput, oni su također rekli da je bogatiji dekocija, to bolje. 5 češera i 2 pakiranja s školjkama Usput, oni koji imaju crvenu točku na nogama od epilaata - gotovo sam ozdravi, mogu vam savjetovati mast - ili ste već dvije godine trpjeli, sada ću konačno nositi suknje! Dvaput dnevno - diprogentna mast (bolje krema i ne mast, jer je masna i nije apsorbirana, prljava, ali nije bila u obliku vrhnja). Rezultati su postali vidljivi nakon prve noći. Potom uklonite juhu i razmazite ga u hladnjak prije nego što se kosa počne slabiti. Da, vidjet ćete sami. Na krevetu nakon noći ostat će i lako se i bezbolno mogu izvaditi prstima. PS. Pokušao sam ne da kratke dlake ovaj cedar metoda. Ne znam kako to radi na kratkim dlačicama, ali radi umjereno dugih ili dugih. Moja je djevojka nedavno rekla o francuskoj metodi usporavanja rasta kose - nakon uklanjanja, razmazati se s limunom. Zauvijek ne uklanja, kaže, ali vrlo spor rast. Ne znam, nisam pokušao. Tko-nid je možda čuo za ovo?

Laughing: Tek sad sam naučio od svog stanara-altayki o cedrovoj tinkturi. Ispada da je upravo to učinila. Izlijeva školjke od cedra (ne cijele orahe), ponekad zajedno s ljuskom češera kipućom vodom (to jest ne kuha) i hladi na sobnoj temperaturi. Štoviše, kipuća voda po volumenu mora biti jednako kao i školjke. A onda (nakon tuširanja) ovaj badyaguen zagrijava u žlicu i s runom podmazuje usne i duboke bikinije. Kaže da je na takav način liječena godinu dana, nikad nije koristila britve i epilatore u svom životu. Sada joj je svila njena kosa i četiri godine ne zna kakva je kosa na nepotrebnim mjestima. Zamislite?!
(Otprilike mjesec dana kasnije): *** Budući da sam na forumu, jednom sam imala nogu. Nakon toga ih je dvaput dnevno (nakon tuširanja) dvaput tjedno, s cedrovim izlučevima, nekoliko puta pomiješanim s kurkuma (drugi dan zuti). Od tada, na ovim dijelovima tijela nisu zapaženi nikakvi posebni izbojci. To znači da 2-3 tjedna nastaju dlačice, koje se lako mogu izvaditi s pincerom dok sjedim u toaletu (tu nema ništa drugo). Scary sretan. Mislila sam da je nemoguće ukloniti moje crne "trupce", napunjene 15-godišnjim brijanje. Unatoč svim lunarnim kalendarima, svaki dan sam postavio cilj da dajem barem pola sata na posebna mjesta distribucije kose (ovo je zabrinutost, žao nam je, bikini tijelo). "Bikini lica" malo sam rastrgala. Neposredno nakon što sam se izvukao, pokazao sam kurkuma, dobro, a ponekad i s cedrovom juhu. Kosa joj se ne sviđa i ne daju "prijateljske izbojke". Pod kožu ne rasti (hurray.). Najhrabrijija kosa, ponekad izbaci savjete, strašno promatrajući i odmah istrijebi pincetom. Polako (iako s bučanima i suzama), ušuljati se u zonu "donjeg bikinija". Hura! Hura! Hvala svima. Život je lijep.
Napokon sam pobijedio gusjenice dubokog bikinija. Medalja za mene. Medalja i tri narudžbe. Usput u boji šake i cedra koža ima svoje prednosti. Povlačim tako lijepu stvar na trbuh i bedra svaki put u indijskom stilu. I šteta je kad se to sve ispere. Zarobljena kosa nigdje nije. Štoviše, sve primjenjujem četkom (također dobivam minimalne gubitke) i cedrovine i kurkuma. I učinio sam ovu dekoltea ovako: Upravo sam ulio orasima u kipuću vodu i ostao neko vrijeme da se pere (ili je bilo vrlo vruće odmah), nikada nisam kuhala ništa

prijatelj: Srušio sam ljusku borovih orašastih plodova u hranjivom procesoru (slomio sam je jer nije postojalo ništa osim oko 100 grama oraha). Prosijane zdrobljene ljuske u malu posudu napunjene su vodom u omjeru 1: 1. Voda, po mom mišljenju, bila je vruća (ne sjećam se). Ovaj spremnik spušta se u lonac u vodi i stavlja plin. Kuhani oko 25-30 minuta. Recept je imao manje vremena, ali pokušao sam. Voda za vodu, mislim, potrebna je za ove ljuske kuhati, a ne spaljivati, jer izlivala je vrlo malo vode. No, dekocija je ionako nekako postala sjajna
Gdje ju je duže vrijeme pod utjecajem bujica, nedostaje kosa. Pomazao sam nogama i ustao. Gdje kose teku i gdje kose teku više nije. U ostalim područjima, dekocija se odmah isušila - nije bilo nikakvog učinka. Postupak sam učinio samo jednom na neprerađenoj kosi.

moxnatik: (napisano u siječnju), ljeti su pregrade prokuhane u vodi, na njima su kipuće kipuće vode - oko pola čaše vode za pola čašice pregrada i zapalile ih; malo se pojavio i sve je počelo koristiti. da, također sam se sjetio, u ljeto sam imao i koru oraha, a ja sam je bacio i tamo, ali mislim da bi išlo bez oguliti.
ispalo je mračnu tekućinu, ovdje je povremeno i razmazano. ali su odrasli. Ali nakon posljednjeg trenutka, oni više ne rastu. Pah-pah, strašno se bojim jinxinga. držati na sobnoj temperaturi, tj. staviti staklenku s poklopcem na policu. svaki put prije upotrebe kalup je uklonjen odozgo, tanak i lako uklonjen i premazan. Da, i ipak, to svakako miriše poput užasnog urina, ali kada ga isperete (ostavio sam je na nogama pola sata), nema boje i mirisa. i više djevojaka, okupam se sapunom, u veljači će biti godina, možda i pomaže.

Julija: - Poznanik iz Sibira rekao je da češeri sazrijevaju tek do rujna. ravno od kositra.

Kita: Anastasia. Čini mi se da postoji neka vrsta negativnog. učinak pri pomicanju s jedne matice na drugu. Moj prijatelj i ja imali smo juhu, i dodam orah u cedar, a ona je suprotna. Mislili smo da će proces ići brže, ali NE. Naprotiv, postalo je mnogo gore, pogotovo s djevojkom - njezina kosa iz nje postala je crna i sjajna, trebalo nas je vratiti se starom. Stoga - bolje je imati jedan.
Tanita: Eksperiment je proveden ovako: Prošao sam kroz dan s dušom (osim bikinija) na kozeginu i odmah oprala kućanstva. s sapunom i ravno na, ručno pere pepeo s vrha (pepeo izgorenog oraha). Nazovite ga, zadržavajte 2 - 3 ili čak i više sati, i tako 3 dana za redom. Trećeg dana povezao sam pumice, pumice kao povremeno, kao i uvijek, u smislu da ne svaki dan. Odmah je sve bilo u redu, tjedan dana svi chiki, ali negdje prije 5 dana počeo sam primijetiti da kosa ne raste kao i obično. Obično za mene sada kada svaki put raste manje i manje kosa, a ovdje je više. Dodir je šiljast, naizgled BLACK.

Lenok: I ovdje mislim da točka nije u lošem myzola (ili njegovu sličnost, koju je napravio Tanita), ali u promjeni metoda. Sjeti. Ja, za Lachech i nekog drugog, žao mi se, ne sjećam se, bio je oštro negativan, tj. suprotan učinak mijenjanja tinktura! I točno se sjećam činjenice - jedna od djevojaka imala je suprotan učinak ne od mijenjanja tinktura, već od mijenjanja krema od ANTIVOLOS kose do tinkture, ili obratno, općenito, ne 2 tinkture, ali različite metode. Dakle, možda, Tanita ima trik u promjeni načina

Koji depilator je bolji: vrste, kriteriji odabira, recenzije

Opasan brijač s izmjenjivim oštricama