Električni aparat za brijanje Mikma 253 R - pregled

Dobio sam od mog oca. Kupljena za Olimpijadu - 80 SSSR-a, ako se ne miješa 1979. godine. Kad se mreža promijenila, sad je drugi rezervni bio istrošen u kompletu. Pokušavam pronaći zamjenu. Usput je britva oslobođena logotipa Olimpijade. Pišem s mjesta moje supruge, tako da neće biti praznog razgovora.

Pouzdan kao sovjetska TANK! Ovo nije ruska stvar. Nikada nisam slomljena. Svakodnevno ga koristim. 38 godina nije šala.

NE! I NE MOŽE BITI!

Nemoguće je postaviti datum kupnje jer započinje tek 2004. godine, a kupio sam ga 1992. godine i iskoristiti ga do danas 2016. godine gotovo četvrt stoljeća.

Pouzdan kao spremnik ili kalašnjikovska puška - 24 godine rada i nikada nije slomljena, jedina stvar koja se promijenila bila su noževi i mrežice. I za to vrijeme nema pukotina ili čipova u slučaju, šteta je da u kompletu nije bilo pokrova, ali koliko je to poslužilo čini sitno, a ne nedostatak.

Električni aparati za brijanje "MIKMA": modeli, specifikacije, recenzije

Krajem sedamdesetih, moskva "Mikromashina" pokrenula je električni aparat za muškarce pod robnim markom "MIKMA". Danas brand ima širok spektar proizvoda različitih vrsta.

Pregled modela

 • Najjeftiniji električni aparat za brijanje ovog proizvođača, dizajniran za kućnu upotrebu, MIKMA 105 je kompaktan i vrlo prihvatljiv omjer "cijena - kvaliteta". Temelji se na sustavu za brijanje rešetki, koji je bolji od načela rotor u pogledu čistoće postupka. MIKMA 105 je opremljen s jednom glavom za brijanje i ugrađenim trimerom. The razor runs na net i je dizajniran za suho brijanje. Savršeno se nosi s kratkim čekinjama duljine do 2 mm.

Prednosti, uz cijenu samog uređaja, uključuju cijenu rezervnih dijelova za to. Štoviše, njihov životni vijek ponekad značajno premašuje kineskim kolegama, čak i ako se proizvodi pod glasnim imenima svjetski poznatih robnih marki.

MIKMA 105 slabo se nositi s dugim dlačicama, što je značajan nedostatak ovog modela. Osim toga, britva je bučna i prilično vibrira kada radi.

 • MIKMA 307 je također mrežni aparat, međutim, za razliku od prethodnog modela, ovaj električni aparat za brijanje već ima tri glave za brijanje, što osigurava bržu brijanje. Radi se ne samo od mreže, već i od punjivih baterija, čije radno vrijeme može trajati i do 40 minuta.

  Očigledan nedostatak modela MIKMA 307 je njegova nedovoljna snaga, zbog čega se ne može nositi s dvodnevnim čekinjama. Kada se brijanje iz performansi mreže lagano poveća, međutim, britva koju je izjavio proizvođač ne pokazuje brijač.

 • MIKMA 253P je rotirajući aparat za brijanje s dvije plutajuće glave, opremljen dvostrukim noževima i funkcijom trimer. Brijač je opremljen LED indikatorom razine napunjenosti baterije, za koji je jedan sat dovoljno za potpuno napuniti.

  Nedostaci uređaja leže u činjenici da ovaj britva gubi snagu kada se pokreće baterija. Pričvršćivanje kabela za napajanje nije jako pouzdano i može se odvojiti tijekom uporabe.

  Uvjeti korištenja

  Električni aparat za brijanje u mreži je krhka mlaznica, pa je glavno pravilo kada ga koristite treba biti odbijanje četke za čišćenje proizvoda koji dolazi u kompletu. Kvaliteta brijanja izravno ovisi o ispravnoj geometriji mreže, jer čak i najmanji zakrivljenost ovog elementa može blokirati rad lopatica, a britva će postati neupotrebljiva.

  Popravak i održavanje takvog proizvoda sastoji se uglavnom od potpunog čišćenja i zamjene oštećenih mreža, čija cijena, primjerice, u modelu MIKMA 307, ne prelazi sto rubalja, što ga razlikuje od inozemnih analoga.

  Zbog svojih tehničkih karakteristika, rotirajući električni aparat za brijanje može pružiti lakši brijanje. U tom je slučaju kontakt noževa s kožom lica agresivniji nego kod upotrebe rešetkastih uređaja, pa se zbog toga ne isključuje pojava manjih ozljeda.

  Električni aparat za brijanje na mreži podrazumijeva vertikalni smjer brijanja, dok su rotacijski pokreti karakterističniji za kružne kretnje. Istodobno, u oba slučaja, ne preporučuje se nepotrebni pritisak na uređaj, jer će to spriječiti da se britva za brijanje od kose, a rotirajuća odmah će izazvati iritaciju i crvenilo na koži.

  Recenzije

  Nikolai, 42 godina: Kupio sam britvu iz ove tvrtke prije godinu dana. Model MIKMA 350P. Općenito, nema posebnih prigovora. Nedostaje trimer - ovo nije jako pogodno. Baterija je brzo postala neupotrebljiva, nakon nekoliko mjeseci jednostavno je prestala držati naplatu, morala se zamijeniti. U principu, britva je zadovoljena, ako uzmemo u obzir njegove niske troškove.

  Andrei, 28 godina: Pažljivo pročitajte informacije o paketu! Brijači ove tvrtke uopće nisu proizvedeni u Rusiji, već u Kini. Kvaliteta je prikladna. Akumulator Micma 307 je u početku mrtav, gotovo ne brije, ne može se nositi s čekinjama. Ne preporučam!

  Upotrijebio sam električnu rešetku od 18 godina, ali uvijek s Harkivovim britvicama, svaka dva tjedna. Nevjerojatna stvar, kada to ne iritira kožu i štedi zdravlje, jer će bilo koje struganje kože s strugalicama uništiti vaše lice.... to je sram da su vladari Rusije uništili proizvodnju električnih brijača Moskva, Mikma....

  Cijeli moj život koristio sam Moskvu 3, Moskvu 100, zatim Mikmu 100, a sada Mikmu 105.
  Stoga imam bogatstvo praktičnog iskustva i popravka i održavanja.
  Ako imate bilo kakvih pitanja o tim britvama - ostavite e-poštu. Ja ću odgovoriti.
  Puno pišu o britvicama - ali svu vodu:
  - postoji četka
  - u kutiji je zrcalo
  - može se oprati pod vodom
  - baterija
  U mojem konceptu, to je djetinjasto brbljanje za one koji ne razumiju ili ne žele shvatiti zašto je uopće potreban britva, a koja je bolja kod brijanja, rotacije ili mreže. (to je poput piletine ili jajeta)
  Grid je svakako bolji. Reći ću zašto.
  Što je razrjeđivač mreža, to je bolje brijanje. Nadam se da to nije potrebno objasniti.
  Ali takve informacije nisam pronašao na Internetu. Očigledno vrlo osjetljive informacije. Koliko ih nije pokušalo. Mjereno samo osobno. Japanski shtangel.
  - Grid Moscow 3, 100, Micma 100, 104,105 - debljina rešetka je 0,06 mm, to jest 60 mikrona.
  - Braun rešetka za debljinu 1008 i 130 je 0,04-0,05 mm, tj. Ima 45 mikrona. (ali ponekad skuplje)
  - Rotirajući brusilici imaju 0,08, postoji razlika.
  I tako sada možete još uvijek kupiti Mikma 104 ili 105. Raster za 120-150 rubalja.
  I tako je tiho radila, učinio sam to.
  - uklonio rešetku
  - na trenutak je zalijepljena tanka traka 1-1,5 mm porozne, mekane gume s obje strane glave na vrhu, gdje mreža prolazi duž cijele duljine. Rešetka je postala bolja zabava. I nemojte pucati.
  - onda je rešetka nakon instalacije u glavu na četiri mjesta u privitku bodova neznatno zgrabila isti trenutak. (prema točkama pričvršćenja i stranu mreže)
  - u slučaju zamjene rešetke - neće biti nikakvih problema. Trenutak je dobar, a mala grila odvijač može se ukloniti bez problema u budućnosti.
  - nakon ovih manipulacija - Mikma 105 počela je raditi puno tiho, bez trzanja, osobito nakon 10 minuta brijanja. Čak i tiši od... (ne oglašavanja)
  A prema tome, ako se sreća pojavi, možete svakodnevno brijati za jeftine, a ne 3, 4, 5, glave za brijanje. Koje trenutno pokušavaju oglašavati. Samo nemojte oglašavati cijene rešetke.
  - remen
  - samočišćenje
  - indikator punjenja
  - pokazivač pražnjenja
  - pokazatelj promjene mreže
  - losion koji se poslužuje
  - tekućinu za čišćenje
  - tekućina za podmazivanje
  i sva sranja za tvoj novac.

  Električni aparat za brijanje Mikma 253 R - pregled

  Poklon čovjeku ili brijanje sa zadovoljstvom

  Želim razgovarati o električnom aparatu za brijanje Mikma 253r. Ova britva ima zanimljivo ime za skraćena pisma OJSC-a "Mikromashina" je postrojenje u Moskvi.

  Brijanje ima 2 plutajuće glave koje točno prate konturu lica. Crna boja kože. Na vrhu se nalazi znak u obliku slova "M". Oblik britve je vrlo prikladan, ovo je poseban razvoj, na prvi pogled čini se da ovo nije britva nego lijep mikrofon.

  U ovom britvu, rotirajući noževi, okrugli, brijali su čekinje. Budući da glave plutaju u njima, postoje dvostruki noževi, a time i dvostruka brzina. To je u njemu takozvani rotor sustav.

  To briše brijeg vrlo glatko, pronalazi čekinje posvuda.

  Od takvog britva na licu nema iritacije, lagano se briše, ali istovremeno je vrlo visoka kvaliteta.

  MIKMA aparat za brijanje može se napajati i iz utičnice i uz pomoć baterije. Brijač se naplaćuje sat vremena i dugo ga čuva. Vrlo prikladan za korištenje na izletima.

  U aparatu za brijanje MIKMA 253 P nalazi se indikator punjenja (zeleno LED svjetlo), pokazuje koliko se brijač puni i kad se isprazni. Prikladno je kad se napunjenjem brijača nakon što je potpuno napunjen, isključuje se sam.

  Tu je i trimer u brijaču. On je nužan za obrezivanje brade i brkova.

  Vrlo je lako očistiti britvu, laganu i udobnu za držanje u ruci. Brijač je bio GOST.

  Paket uključuje: punjač, ​​četku, poklopac.

  Prekrasan dar za čovjeka 23. veljače, ovaj britva nije niži od vanjskih britva. Ali cijena je mnogo jeftinija.

  Brijač košta 1500 rubalja, jamstvo je 12 mjeseci.

  Recenzije čovjekovih električnih aparata za brijanje

  Dobar britva, najniži operativni trošak. Na niskoj cijeni. Formirao sam mišljenje da više nema na svijetu.

  Nakon 22 godine rada, nož je pakao. On je sam počeo i još dvije godine koristi kosu.

  Koristi ovaj britva 24 godine. Imam samo mreže za brijanje. nakon oštrenja noža brzo su se počele istrošiti rešetke, tako da je britva morala biti napuštena. Sada je britva u dobrom stanju. U rezervi, brijam u intervalima između zamjene suvremenih britva.

  Mikma 307

  Navedene u nastavku u komentarima

  Napisao je oduševljene komentare nakon kupnje. Ponovno pišem, prošla je godina korištenja, brijanje dobro, ali bilo je popravak pod jamstvom, plutajuća proljetna plastika, u radionici su rekli da se to ne događa često. Popravak jamstva samo u tvornici Micromash Moskva. Problem ovih brijača je otkrio - nemojte napuniti bateriju, zaboravila sam 4 sata i to je to. postao je sve gore i gore, morao sam kupiti nove baterije.Kao što indikator punjenja pokazuje punu napunjenost, isključite mrežu, stavite ga na istaknuto mjesto kako ne bi zaboravili. Ponovno sam napisao, kupio sam velike veličine i nisam pogodio iste veličine. Postoje 2 baterije - 2/3 AAA za 400 mah, a duže sam stavio - AAA za 1000 mah, ali stavio sam je na neki način, lemio žice, zalijepio baterije U pištoljem slovom U, sve je ušlo. Mislim da će informacije biti korisne

  Mikma 115

  Savršeno briše fine čekinje, baterija traje 3 sjednice bez preuzimanja, životni vijek je već 4 godine, jeftin.

  Na početku baterije bilo je dovoljno za sedam trenutaka, sada nakon 4 godine samo za 3 sesije, ali mislim da je to normalno. Početak, tijekom brijanja, ispada iz rešetke - nož, ali se lako može tretirati zamjenom rešetke.
  Veliki proračunski model.

  Mikma 351P

  Kada se briše, osjeća se kao da se vlasi na licu izvlače. Brijanje nije moguće! Radionica se pretvara da popravlja ove brijale. Zapravo, nema popravka jamstva!

  Kupio sam električni britva MIKMA 351R koju je proizvela tvrtka OJSC Moskavsky "Mikromashina". Kada se briše, osjeća se kao da se vlasi na licu izvlače. Brijanje nije moguće! Kontaktiranje jamstvene radionice, koja se nalazi u tvornici, nije dovela do ništa. Umjesto podešavanja električnog britva, počeli su popravljati bateriju. Upute, koje su pričvršćene na aparat za brijanje u točki 5.2, glase: "... Nemojte rabiti brijanje da biste brijali dugu kosu." Ali ono što je duga kosa iz uputa nije jasna. Ne preporučujem kupnju ovog proizvoda! Budući da je trgovina u kojoj sam kupila britve nestala negdje, napisao sam zahtjev za tvornicu Mikromashina. Poslano preporučenim pismom putem obavijesti. Biljka mi je vrlo brzo vratila novac. Mnogo hvala na njemu!

  Možete ga koristiti, ali budite oprezni!

  Kupio sam ovu električnu brijač nakon mojih Mikma-100 prekidača električnog britva. Navikla sam se na ovu marku. Ali, nažalost, "Mikmy-100" nije pronađen. Morao sam izabrati 105. mjesto.

  Iz nekog razloga volim brijače, a ne s plutajućim noževima, ili slično, ali one s vibrirajućim noževima na vrhu imaju mrežu. U britvicama s plutajućim noževima, u slučaju trošenja, cijela glava će morati biti promijenjena, au Mikmeu mreža će se prvo iskočiti. To je mnogo jeftinije od glave, lako je zamijeniti. Rezervne mreže se prodaju u istim trgovinama poput britva, ali, nažalost, ne uopće. Kao što je sada na prodaju, britve najčešće uvoze, posebno u regionalnim gradovima. A u našem gradu na raspolaganju su i domaći britve i rezervne mreže.

  Ovdje, naravno, stvar je na amateru: netko neće uzeti ovaj "Mikma" u svoje ruke. Ali sa svojim malim slamkama, britva s mrežicom će brijati nježno od drugih.

  Kako se ovaj britva razlikuje od Mikmy-100? Nažalost, razlike su samo na gore.

  U "Mikme-100", prebacivanje britve i zasebnih noževa za rezanje kose su različiti: prekidač britva postavljen je na stranu, a noževi za rezanje postavljeni su na prednju stranu. Glava s mrežom ima bočni držač s oprugom, klikom na koji možete jednostavno ukloniti glavu mrežom za čišćenje. Prilikom stavljanja na glavu, zasun se pričvršćuje. Za mrežnu žicu s dna nalazi se i stezaljka s oprugom zbog čega drži žica.

  U 105. godini, prekidači britve i noževa za šišanje se kombiniraju u jedan smješten ispred. Ako ga pretjerate kada ste uključeni, istovremeno možete uključiti britve i noževe za rezanje, budući da prekidač ima tri položaja - i kada je britva uključena bez reznih noževa, trebao bi biti u srednjem položaju.

  Glava s mrežom učvršćena je zasunima koji nisu na bočnoj strani, poput 100., ali unutar kućišta. Možete nositi glavu bez ikakvih problema, ali morate ga vrlo pažljivo skinuti, kako ne biste slomili glavu ili držače, jer su vrlo mali ili ne razdrljaju mrežu od noževa.

  Za mrežnu žicu nema držača, koji se u konektoru drži sam po sebi. I više puta je letjelo iz konektora za vrijeme brijanja.

  Vrlina 105. je da koristi ultra tanku mrežu koja se briše mekšom.

  Općenito, dojam je da "Mikma-105" izgleda krhko i nije dovršeno, kako kažu, "do standarda". Sigurno je reći da je gore od "Mikmy-100".

  Što se tiče razine buke - obje su glasne jednako glasne.

  Ja ću dodati da sam koristio ovaj britva za samo dvije godine i, iskreno, sumnjam da će trajati 10 godina kao Mikma-100.

  Pregled električnih aparata za brijanje mikma 355r

  • MIKMA 355P 1 599 električni aparat za brijanje
  • Dobiti kredit na otpremu na vlastiti trošak - pročitajte više
  • Dobiti zajam u trgovini - više

  Razdoblje valjanosti usluge "Usluga DNS" počinje od dana nakon posljednjeg dana valjanosti jamstva proizvođača za robu, a može biti 1 godine po vlastitom nahođenju kupca.

  Tijekom cijelog razdoblja valjanosti usluge "Service CSN", u slučaju kvarova u proizvodu koji nisu povezani s kršenjem uvjeta poslovanja, prijevoza, skladištenja robe, postupaka trećih osoba ili više sile, roba će se popraviti bez naknade. Ako se utvrdi da je neispravan proizvod nepopravljiv zbog: prekoračenja maksimalnog vremena popravka od 45 dana, nerazmjerni troškovi za rješavanje problema, zamijenit će se neispravan proizvod. Odluku o zamjeni neispravne robe donosi prodavatelj. Zamjena se vrši na bilo koji proizvod iz raspona prodavatelja iste ili više cijene, a razliku između troška robe kupac kupac. Pri razmjeni proizvoda, obveze Službe "CSN službe" smatraju se ispunjenima, a njezina je valjanost ukinuta.

  Ovaj proizvod ne može popraviti i razmjena u okviru ove usluge, „Usluga CSN” u sljedećim slučajevima: roba se ne koriste za osobne, obiteljske, kućanstva i druge potrebe koje nisu povezane s poslovnim aktivnostima; proizvod je podvrgnut mehaničkim oštećenjem; vlasnik robe nije udovoljio uvjetima rada, prijevoza i skladištenja koji su preporučeni uputama proizvođača; kvar nastao zbog više sile: utjecaj prirodne katastrofe ili drugih utjecaja na okoliš (tekućine, pijesak, ingestije insekata, životinja itd.), požar, poplava itd., promjena izgleda proizvoda, uključujući promjenu ili uklanjanje serijski broj, broj proizvoda, tipu artikla podataka o naljepnicama ili sama naljepnica, napravio je samostalan ili pozitivno popravak i modernizaciju.

  Usluga "Service CSN" ne odnosi se na: komponente, komponente robe, potrošni materijal i pribor (daljinski upravljači, slušalice, mikrofoni, zamjenjive baterije, električne svjetiljke, svjetiljke za projekcijske televizore i video projektore, medije za pohranu itd. ).

  Za primanje CSN servisne usluge, roba mora biti neovisno isporučena od strane kupca u CSN servisni centar. Ako popravak neispravnog proizvoda ili njegovog dijela ne može biti izveden bez demontaže na mjestu ugradnje, kupac nema pravo zahtijevati od CSN da izvrši ovu demontažu. Kupac, na svoj trošak i na vlastiti trošak, rastavlja opremu i dostavlja ga CSN servisnom centru za daljnje popravke. "

  Električni aparat za brijanje MIKMA 253Р - U vaše ruke poput mikrofona!

  dostojanstvo

  mane

  detalji

  Moj otac mi je naredio dar za novu godinu, kupiti mu britvu.
  Kad sam naredio dar, diktirala sam uvjete: britva ne bi trebala biti previše skupo, lako se čistiti, biti vrlo pouzdana, vrlo je važno da postoje samo ruski proizvodi. Kao i bilo koja Kina da bude pravi ruski proizvođač.
  Gotovo odmah otkrio sam takvu britvu.
  Jao, ime za mene je prilično novo, nisam čuo ništa o tome. Prodavač je savjetovao da kupi aparat za brijanje MIKMA 253 R.
  MIKMA je vrlo zanimljiv, jer sam shvatio ovo skraćeno ime moskovske biljke "Mikromashina".
  Odmah sam se svidio oblik britve, ravnog mikrofona.

  Brijač izgleda jednostavno, s dvije glave za brijanje i trimerom.
  No, tako lijepo, uredno, udobno je držati u ruci i svjetlu.

  Otac je volio britvu, rekao je lagan i udoban. Brzo i glatko se briše, nema konoplje, općenito, uz nagađanje poklona.
  Otac je rekao da su dvije glave za brijanje ugodnije od tri, budući da je brijač kompaktniji.
  To su dvije plutajuće glave:

  Ovdje, po mom mišljenju, njegove prednosti:
  1. Rotacijski sustav - to znači da se čekinje obrišu okruglih rotirajućih noževa, pa će ovaj britva raditi dobar posao s neravnomjerno rastućim čekinjama, što znači da ćete imati vrlo blisku buku.
  2. Pogonjen s baterijom, brijač se naplaćuje točno jedan sat, punjenje je dovoljno pet do sedam puta. Vrlo je pogodno za putovanja, poslovna putovanja i tako dalje. Ali još jedan plus-britva može raditi s mreže.
  3. U ovom modelu s britvom nalaze se dvije plutajuće glave (svaka glava ima dvostruki nož), glatko klize preko lica koji ponavlja konturu i briše brijanje, briše sve čak i na teško dostupnim mjestima i čini proces brijanja vrlo ugodnim. Također, prisutnost dvije glave daje veću brzinu i bolju brijanje.
  4. U brijaču MIKMA 253 P nalazi se posebni indikator punjenja (indikator točke), pokazuje svjetlo da je britva ispražnjena (ili napunjena), brijač može upozoriti svog vlasnika da ga napuni na vrijeme.
  Ovdje vidite vijek trajanja baterije od 45 minuta:

  5. U brijaču je lako postavljen trimer, zahvaljujući njemu vrlo je prikladno za rezanje hrama, kao i rezati vrat.
  Ovdje je trimer na vrhu:

  6. Lagan, težine samo 135 grama, kompaktan, vrlo povoljan da se na cesti. Da, iu ruci da se udobno drži.
  7. Brijač je gotovo tih, ali snažan (7W).

  Svakako koristite nakon svakog brijanja, preporučuje se čišćenje glave za brijanje i kvaliteta brijanja se smanjuje.
  Evo posebnog četka za čišćenje:

  Uključeno s britvom je zaštitni poklopac, četka za čišćenje britva i putna torbica.
  Općenito, svi muškarci koji ne tjeraju robne marke i vjeruju ruskom robnom markom savjetuju vam da pogledate brijeg.

  Nije skupo, ali vrlo dobra verzija električnog britva. Usput, britva je izrađena u Kini, ali na zahtjev OJSC "Moskva Plant Mikromashina", čini se da je jeftinije.
  Ovdje se izrađuje britva:

  Trgovina je dala jamstvo. za 12 mjeseci. Ovaj električni aparat za brijanje je certificiran i prošao GOST.

  Električni aparat za brijanje MIKMA 355 P (raditi iz napajanja i baterije)

  Cijeli opis

  Čak i uz kratku čekić ovaj model izvrsno isprepliće! Osim toga, namijenjen je, uključujući i za tanku, posebno osjetljivu kožu, jer uklanja izgled iritacije i upale.

  Trostruki sustav za brijanje (3 glave) s dvostrukim noževima jamči izvrstan rezultat suhog brijanja, kao i apsolutno glatku i nepromijenjenu kožu.

  Brzina brijanja ovog modela je povećana u usporedbi s ostalim električnim aparatima za brijanje.

  Brijač može raditi i iz napajanja i iz ugrađene baterije, čije trajanje baterije traje oko 45 minuta.

  U nazočnosti sklopljenog trimer, omogućujući vam da jednostavno prilagodite oblik brkova, brade.

  Ova glava britve može se prati, jer je slučaj modela otporan na vlagu, što olakšava i uvelike pojednostavljuje njegu uređaja.

  Punjenje baterije traje sat i pol.

  Paket uključuje kabel (mrežu), dvostrani četka za čišćenje, jamstvena kartica.

  Rotirajući električni aparat za brijanje MIKMA 355 P - čine svako jutro ugodno i udobno!

  Mikma 307 u Kirovu

  Malo o robnoj marki

  Električni aparat za brijanje "Mikma" je "legenda" ruskog tržišta, koja je postala poznata još u sovjetskim vremenima. Odaberite pravi model među ponudama za online kupnju!

  Električni aparati za brijanje "Mikma" - prije svega su pouzdanost. Pod ovom markom su dostupni rotor i rešetkasti modeli. Neki električni aparati za brijanje "Mikma" opremljeni su dvostrukim noževima i plivajućom glavom koja osigurava visoki stupanj čistoće brijanja. Raspon ove marke predstavlja model koji radi na mreži, bateriji i univerzalnoj. Proizvođač je brinuo o mogućnosti postavljanja trimer za brigu brkova i brade. Zaštitni znak "Mikma" pripada Moskovskoj postrojenju Micromachines. Skupština električnih britva obavlja se u Kini uz linije sličnih europskih kućanskih aparata.

 • Kako ispraviti crne točkice nakon uklanjanja dlaka

  Trebao bih brijati prepone