Depilacija kreme Fito depilacija - recenzije

"Phytodepilator" - krema za depilaciju osjetljivih područja.
- Ima potpuno prirodni sastav i ne izaziva iritaciju;
- Učinkovito smanjuje brzinu rasta dlačica;
- Radovi za područje bikinija, ispod pazuha, noge, ruke i druge dijelove tijela;
- Djeluje na dlaku bilo koje krutosti i strukture.

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Trenutno je najoptimalnija krema za depiliranje u odnosu na kvalitetu / štetu.
Za moju tvrdu kosu, prilično štetne kreme su se koristile, miris od njih bio je "kemijski", ali je radio dobro, iako sam patio od bolnih folikula i svrbež kože. Ovdje čak i ove negativne aspekte nisu: uklanjanje dlaka je najslađe, krema nije toksična, ali uklanja kosu jednako učinkovito kao i opasniji kolege.
O učestalosti rasta kose, on nije utjecao, ali je prilično pojedinačne osobine. Možete držati vrhnje oko 20 minuta i neće biti gori, svrab i iritacija su još više. Uklonjeno, hvatanje čak i malih dlačica. Ostaci se lako uklanjaju - samo isprati sapunom i vodom. Za profilaksu, možete koristiti balzama nakon depilacije, ali čak i bez njih, ništa loše s nogama neće, krema je vrlo osjetljiva.

Uz Fito Depilation, obavljam depilaciju samo jednom mjesečno. Ovo je više nego dovoljno. Jer nakon kreme kosa raste polako, postaje vrlo tanka i beživotna.
Prije depilacije je bolje rasti kosa barem 5-7 mm, inače će postupak biti manje učinkovit. Relativno duga kosa nestaje brže i, što je vrlo važno, s korijenom. Krem stoje na koži 7-8 minuta. Oprati ga s strugalicom, odmah ispod tuš. Ako ostanu vlasi, pustite ih da padnu spužvom.
Prvih 3-4 minuta nakon depilacije, koža je blago ružičasta (ovo je normalno), uostalom bilo je trenja. Tada sve prolazi brzo, nema iritacije (bubuljica). Koža bez jednake vlasi, glatka i čak sjajna.
Fitodepilatator ne samo da uklanja "višak vegetacije", već također brine za kožu (sadrži ulja). Koristim ga na nogama, u pazuhu. Radije bih oplemenio bikini sa šećerom, to se čini učinkovitije, iako bolno.
Sviđa mi se depilatorna krema. Koristim oko dvije godine. Nema posebnih prigovora.

Nakon prve uporabe, efekt traje oko 2 i pol tjedna, nakon čega je kosa puno mekša i savitljivija nego nakon šokiranja i osobito brijanja. Kasnije sam ovu krema koristila jednom mjesečno, možda malo manje. Ovdje, naravno, mnogo ovisi o individualnim karakteristikama organizma, ali u mom slučaju efekt je dugoročan. Budući da u sastavu nema kemikalija, krema ne uzrokuje iritaciju, ne gori, nema svrbeža, postoji ugodna hladna trnka.
Kosa ne uvijek uklanja prvi put, morate malo znojiti. Ostaci kreme jednostavno se ne mogu ukloniti vodom, morate koristiti sapun, ali čak i s njom nije lako. Ali u ostatku - učinkovito i bez boli, što je još potrebno?

S fitodepilatorom, zaboravio sam što znači provesti depilaciju svakih 4 dana. Stvarno! Naručujem vrhnje već pet puta. I primijetio sam da češće ga upotrebljavate (to jest, bez prebacivanja na druge načine, pa čak i više od stroja), duže razdoblje inter-depilacije traje.
Ako sam u početku morao koristiti kremu jednom tjedno, sada, nakon 4 mjeseca, obavljam postupak samo jednom mjesečno. Možda je to najvažnija prednost PhytoDepilator-a.

Ova krema je vrlo različita od uobičajenih kreme koje sam prije kupio u trgovini.
Bez oštrog mirisa, ne osuši kožu. Stoga ga koristim u bikinijskom području, a nikada nisam primijetio iritaciju. Prava glatkoća traje maksimalno 2 tjedna, ali uvijek imam, čak i poslije shugiranja. Dlake su vrlo aktivne, vjerojatno samo s laserom za spaljivanje, tako da jednom i za sve. No, iako sredstva ne dopuštaju, koristim više proračunskih sredstava.
Skup je imao spatulu, a ne loše, ali uglovi su oštri, pa sam kupio još jedan zasebno. Inače, sve je u redu, stavio sam 5.

Koristim fitodepilator 3 puta.
Pa što mogu reći - vrhnje poput kreme. Nema ništa posebno o tome. Jedina značajka u tome je samo da krema nema neugodan rancid miris.
Koristite fitodepilator lijepo. Konzistencija krema je gusta, debela. Koža se ravnomjerno postavlja, što vam omogućuje da uklonite većinu dlačica. Zašto još, jer ne bih htio, ali krema se ne oslobađa svih dlačica. Najjači će i dalje ostati na koži. Metoda njegova korištenja prilično je standardna.
Nanesite, nakon 15 minuta, uklonite lopaticu i spreman. Iritacija na vrhnje se ne događa, uz rijetke iznimke. Fitodepilatator je univerzalan u smislu područja depilacije.
Stavio sam je na svoje sjenice i bikini područje. Rezultat je iu tom i u drugim slučajevima. Na bikinijskoj zoni, sloj kreme treba biti veći, jer su vlasi tvrdi i debeli.
Zašto se zove PHYTO, još uvijek ne može razumjeti. Kao dio hrpe kemikalija i samo nekoliko prirodnih. Općenito, krema poput kreme.

Kupujem fitodepilator već pola godine. Jednom mjesečno postupak za uklanjanje dlaka je standardan. : Imam dovoljno torbi za uklanjanje svih i svih. Ruke, pazuha, kukovi, bikini. Općenito ostavljam kupku, glatkom i ugodnom na dodir. Krema je uobičajena pojava, koža se izvlači, kosa se uklanja za tri minute, znate čak i najteže znate gdje. Ali to ne miris oštro kao kemijska smeća, od koje čak i glava boli.
Fito Depilation miris lijepo i nježno, s cvijećem i voćem. Nakon tri takva postupka, primijetio sam da svaki put kad moram ukloniti manje i manje kosu, činilo se da su se smanjili i postali lakši. osobito na stražnjem dijelu bedara i pazuha. Vrlo sam sretna zbog ove činjenice, sada kupujem proizvod još više entuzijazma. Istina, format je neugodan, morate neprestano stisnuti nešto, bilo bi bolje staviti alat u cijev.

Krema, za razliku od mnogih drugih, jako mirisna! Miris se ne širi kroz stan, brzo nestaje. Fitodepilator prilično guste sastojine. Ja ga primjenjujem s srednjim slojem na sjenkama, ali u području bikini morat ćete nanijeti debeli sloj zbog strukture kose. Ali općenito, protok može biti nazvan ekonomski. Nakon nanošenja kreme na koži, osjetljivo je lagano hlađenje, koje traje do uklanjanja. Skutera uklanja ostatke kreme, a zatim pod tušem s dodatnom perilicom prolazim kroz tretirana područja. Postupak je apsolutno bezbolan. Rezultat depilacije je dobar. 90% dlačica bila je pijana s korijenom, a ostatak sam uklonio pincetom. Ne postoji iritacija kože, ali dodatno liječim noge s posebnim mlijekom nakon depilacije. Depilacija se provodi svaka 2 tjedna. Kosa na nogama postala je tanja, pigmentacija je slabija. Krema je dobra, savršeno se bori s uklanjanjem vlasi bilo koje veličine i na bilo kojem mjestu, ali, ipak, cijena je očito previsoka.

Od koristi - to radi brzo i ne ostavlja učinak "pčele ugrizla". Dobar proizvođač, suočen prije. Primjenjujem se samo na gležnjeve i ruke, uz redovite pazuha. Na bikinijskoj se zoni često ne riskira - postoje iritacije. Pokušao sam nekoliko puta na odmoru, čini se da nema jakih iritacija. Od nedostataka - ne velika ambalaža, skupo. Nema suhoće kože nakon uklanjanja dlaka u odgovarajućem području, tako da odmah ne koristim vrhnje "nakon depilacije" kako ne bi začepili pore. Koristim sljedeći dan, jer ne mislim da neki dodatni hidratantni učinak depilacije krema traje dugo vremena. Nema boli kad se koristi, čak i ne zujanje. Neki minus - nije tako dobro isprati. Kosa se tada ne povećava, ali u mom slučaju nikada ne dolazi do nakupljanja kose, redovito koristim piling za tijelo i uvijek se brijem prije depilacije iu danu. Nije primijetila posebno usporavanje rast kose, možda 2-3 dana dulje i još rjeđe. Obično koristim ovu krema kad, kao posljedica pauze, postoje višak, sve može biti dugo i bolno ukloniti epilatorom. Nakon korištenja kreme, noge i ostalo su glatke i glatke, ali nakon 5-6 dana nanosim prodornu vegetaciju epilatorom po potrebi. Ako je ostalo nekoliko tjedana izvan kuće, ne nosim epilator sa mnom, ukrašavajući sve vrhnje.

Kupio sam prije dva mjeseca za liječenje osjetljivih područja (ispod pazuha, bikinija), gdje je nemoguće koristiti električni epilator. Koristi se za staru sovjetsku metodu (tj. Britvu), no učinak je blago kratkotrajan i često se pojavljuju iritacije. Prije svibnja odlučio je probati novu metodu (ili je zaboravila, jer je neka krema pokušala prije otprilike 6 godina i bilo je strašno nadraživanje). Krema se koristi samo za pazuha i bikini, u skladu s uputama. Konzistencija je normalna, a ne tekućina.
Nisam osjetila paljenje ili stezanje kože, bilo je lako ukloniti (to je unatoč činjenici da imam puno kose). Međutim, tada sam je liječio sredstvom nakon depilacije, što usporava rast kose (uvijek to radim). U konkurenciji "razor - fitodepilator" većina krugova iza Phytodepilator (jedina stvar koja traje manje vremena za obradu s britvom, ali to bi trebalo biti češće). Nije bilo iritacije, iako su dva dana nakon tretmana sunčali. Kosa na tretiranim područjima nije se podsjećala na vrijeme tijekom blagdana, što mi se sviđalo.
Od minusa, zabilježio bih mali paket (međutim, to je netko poput, u kovčegu samo u slučaju da je samo zgodan staviti par komada).

Za mene, depiliranje različitih dijelova tijela je vrlo težak proces. Za mnoge kreme za depiliranje, imam strašnu alergiju, kožu svrbi i dobiva crvenu boju. Ovo nije baš lijepo. Phytodepilator je volio, prije svega, sastav. A činjenica da je prikladan za sve dijelove tijela koji su podložni uklanjanju dlačica. Ja se primjenjujem na steamed koži, krema ima strukturu koja uklanja čak i vlasi u bikini području (za mene ovo je najteže mjesto), odakle moja kosa praktički nije uklonjena od strane takvih proizvoda. Ostavio sam kremu 10 minuta, nakon čega sam, bez zaustavljanja, počela isprati posebnom lopaticom (spatula nije uključena u komplet). Iznenađujuće, ništa nije itched i itchy. Glavna stvar je ne pretjerati proizvod na koži. Onda će sve biti u redu. Koža nakon postupka bila je meka, glatka, bez lijevanog kose, br. Krema je uklonila sve očistiti. Naravno, morala sam se znojiti da ga potpuno uklonim s kože i dobro isperem, kao i svaka druga krema slične svrhe. Jedino što mi se nije svidjelo bilo je miris. Možda će to činiti prilično običnim mnogima, ali za mene je pokazalo da su specifični. I tako, sve nije loše.

Jednako dobro s obje slabe vlasi na nogama, a čvršće u bikinijskom području. Miriše neobičnim, ali općenito me taj miris ne iritira. Vrijedi 5-10 minuta, ponekad ostavim 15 minuta. Svaka kosa umre i pada. Iritacija ne uzrokuje. Kosa nakon korištenja krema raste s istom brzinom, ali sami postaju manje vidljiva, njihova boja nije tako crna.
Obavljam postupak depilacije jednom tjedno u ljeto i jednom u dva tjedna zimi. Zadovoljan s vrhnjem. Savršeno mi je došlo. Samo potrošnja je velika, jer je poželjno pokriti depilirano područje s debelim slojem, pod tankim slojem vrhnja, a sve dlačice nisu uklonjene. P / S Detaljna studija o sastavu. Krema je samo pola prirodna, ali to nije loše za ovu vrstu proizvoda.

Fito Depilacija Tko je pokušao?

Postovi 1 stranica 25 od 25

Share12015-08-28 16:30:08

  • Objavio: Julia
  • Registrirano: 2006-07-25
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 11
  • Provedeno na forumu:
    1 sat i 19 minuta
  • Zadnji posjet:
    2015-11-24 18:36:55

Čitao sam puno o kremi za depilaciju Fito Depilation. Mislim da kupujem na internetu mnogo različitih recenzija, možda je netko već pokušao ovaj alat i može znati ima li ga smisla kupiti. Možda je netko već pokušao?
Ovdje je potvrda, stručno mišljenje.

Share22015-08-29 14:11:29

  • Objavio: romawka
  • Registrirano: 2015-08-29
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 1
  • Provedeno na forumu:
    2 minute
  • Zadnji posjet:
    2015-09-10 11:37:47

Dobar dan Da, doista, Fito Depilation krema je super i ima pozitivan učinak. Samo ovdje nije tako jednostavno, kao što je opisano u oglasu. Nanesite kremu dovoljno lako, nema iritacije ili druge nelagode. Nakon višekratne upotrebe, vlasi rastu malo manjim. Osobno sam to volio, mislim da ću ga i dalje koristiti, jer je prikladan, praktičan i učinkovit.

Share32015-08-29 14:12:34

  • Objavio: cathie_trefoil
  • Registrirano: 2015-08-29
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 1
  • Provedeno na forumu:
    4 minute
  • Zadnji posjet:
    2015-08-29 14:14:01

Julia, pokušao sam kupiti značenje. Naravno, sve se pokazalo ne tako divnom, lijepom i ružičastom, kao što je pisalo u oglašavanju, da. Ali učinak je zasigurno prisutan. Također sam imao velike sumnje u vezi kupnje, ali moj prijatelj me savjetovao i rekao da je za nju to najbolji lijek. Ne mogu isto reći o sebi, ali ponavljam - pomaže.

Share42015-08-29 14:16:09

  • Objavio: Sonya
  • Registrirano: 2015-08-29
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 1
  • Provedeno na forumu:
    9 minuta
  • Zadnji posjet:
    2015-08-29 14:19:04

Ja, nakon čitanja užitaka na internetu, također sam kupila ovu kremu. Što reći, dojmovi su dvosmisljivi: s jedne strane, očekivao sam da će sve biti točno kao u oglašavanju, ali s druge strane, učinak je još uvijek prisutan! I prilično dobro! Nisam primijetio obećano poboljšanje izgleda kože, iako izgleda dobro i za mene. Ali vlasi rastu znatno sporije, da!

Share52015-08-29 14:20:58

  • Objavio: KittyCat
  • Registrirano: 2015-08-29
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 1
  • Provedeno na forumu:
    4 minute
  • Zadnji posjet:
    2015-08-29 14:20:59

To je za koga kako - okus i boja drugova nije tamo, kao što kažu - ali ne bih savjetovao da kupujete ovu kremu. Da, slažem se, dlačice postaju tanje, rastu sporije, ali učinak je upravo isti kao i kod svih ostalih kreme namijenjenih za uporabu nakon depilacije. U oglašavanju, sve je napisano puno hladnije i učinkovitije, ali nažalost. Ne, budući da postoji toliko pozitivnih ocjena, vjerojatno još ovisi o koži, strukturi dlačica itd., Jer je sve individualno. Ali rekao sam o svom iskustvu.

Share62015-08-29 14:26:45

  • Objavio: Katerina
  • Registrirano: 2015-08-29
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 2
  • Provedeno na forumu:
    8 minuta
  • Zadnji posjet:
    2015-11-06 20:31:10

Ne znam je li to preporučiti, pogotovo s obzirom na cijenu. I ja sam jednom kupio lijep oglas. Krema za kosu uklanja, ali nije previše dobra. Moramo ponoviti postupak, a to značajno povećava potrošnju kreme i vremena. Osobno sam se žalio zbog novca. Ne znam, naravno, svima svojim. Možda netko ima dodatni novac, što nije šteta, ali prolazim.

Share72015-08-29 14:26:53

  • Objavio: Oaksina1704
  • Registrirano: 2015-08-29
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 1
  • Provedeno na forumu:
    15 minuta
  • Zadnji posjet:
    2015-08-29 14:26:54

Pročitao sam mnogo recenzija o kremama za depilaciju, također sam odlučio kupiti i probati. Nešto je teško koristiti s njom: staviti na pravo mjesto, čekati i oprati. Učinak je. Kosa raste sporije i duže. Ali, mislim da neće u potpunosti riješiti problem. Hairs će i dalje rasti, ali sporije. Što se tiče oslobođenja zauvijek, jako sumnjam. I tako se krema može i treba koristiti, nema iritacije.

Share82015-08-29 15:39:28

  • Objavio: gđica Azel
  • manyachka
  • Registrirano: 2006-03-16
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 15
  • ICQ: 222334571
  • Provedeno na forumu:
    6 sati i 51 minuta
  • Zadnji posjet:
    2016-04-14 13:56:34

Na internetu sam pronašao članak o Fito Depilationu, nisam siguran da je to bio slučaj, nisam koristio kremu, izabrao sam epilator pisaćeg stroja, bio je neugodan i bolan, ali što da radim.
Fito Depilation - krema za depiliranje.
Svaka žena, bez obzira na dob, status i bračni status nastoji biti uvijek lijepa, moderna i dobro njegovana. Budući da izgled ima ključnu ulogu u životu svake osobe. Mnogi znaju da je od sredine prošlog stoljeća bilo posebno dobrodošlo idealno glatko žensko tijelo, bez ikakvih dodatnih nedostataka koji daju kosu, na primjer, na nogama, u bikinijskom području ili pod rukama. Svatko zna da je u ovom slučaju moguće rješavati taj problem uz pomoć redovite britve, ali nažalost nije tako učinkovit i često izaziva iritaciju, što je naročito nezgodno za mnoge moderne žene. Do kraja prošlog stoljeća pojavili su se ženski aparati za kosu i posebne kreme koje pomažu učinkovito sučeliti s viškom kose. Danas je takav djelotvoran lijek kao: Fito Depilation osobito je cijenjen i ističe se među modernim dama. Razlikuje se u posebnim svojstvima - učinkovito uklanja višak kose, ali također doprinosi značajnom smanjenju izgleda što je više moguće. Tajna ovog lijeka je da, kada se primjeni, možete primijetiti smanjenje kose u području primjene, što se smatra posebno prikladnim za mnoge žene. Uostalom, lijepo i glatko žensko tijelo smatra se znakom modernog svijeta.

Jedinstvena svojstva i sastav kreme Fito Depilation

Čudesna krema Fito Depilation je izrađena isključivo na posebnim prirodnim biljnim sastojcima, pružajući maksimalnu učinkovitost ovog lijeka. Proizvođač Mile postao je osobito popularan nakon oslobađanja vrhunskog vrhnja na svjetsko tržište. Temelji se na komponentama kao što su: ulje kalendula, kamilica i breskve ulje, ta ulja mogu omekšati kožu što je moguće učinkovitije i zasititi korisnim svojstvima. Također je opremljen s mnogim drugim dodatnim komponentama koje omogućuju pažljivo uklanjanje svih dlačica, bez obzira na krutost i duljinu. Doslovno, u nekoliko primjena, moći ćete osjetiti najsporiji rast dlake, nakon nekog vremena bit ćete zadovoljeni njihovim potpunim nestankom u određenim područjima. Ova jedinstvena krema pruža nježnu njegu, pa ne ostavlja svoje potrošače ravnodušnim. Odlikuje se idealnom kombinacijom cijene i kvalitete, tako da potražnja za njom raste svakim danom.

Je li moguće koristiti negativne efekte?

Važno je zapamtiti da nitko nije imun na alergijske reakcije. Fito Depilation ima antialergijski učinak, napravljen je od prirodnih i ekološki prihvatljivih sastojaka, pa su alergijske reakcije na ljudsko tijelo gotovo nemoguće. Ipak, stručnjaci preporučuju, prije nanošenja kreme na glavna područja depilacije, primjenjuju se na malom nevidljivom području kože. Nakon primjene malog sloja, trebate pričekati do pola sata kako biste bili sigurni da nemate alergijske reakcije na komponente koje ga čine. A ako područje tijela na koje se primjenjuje ne postaje crveno i ne prekriva osipom, onda je to savršeno za vas.

Zahvaljujući Fito Depilation:

• Kosa postaje mnogo tanji.
• Duljina je značajno smanjena.
• U tretiranom području koža postaje mekša.
Rast dlačica učinkovito usporava.
• U nekim dijelovima kose nestaje u potpunosti.
• Vidljiv rezultat za 10 minuta.
Gdje i kako kupiti ovu kremu?

Danas na internetu možete pronaći mnoge pozitivne recenzije o kvaliteti i učinkovitosti ovog lijeka. Jednostavno je neophodno za mnoge suvremene žene, bez obzira na dob, područje djelovanja i sklonosti. Kada kupujete ovaj lijek, trebate biti posebno pažljivi, jer smo okruženi mnogim varalicama na internetu. Da bi se izbjegla ta neugodna situacija, stručnjaci preporučuju da ga kupuju isključivo od službenog predstavnika. Kada kupujete Fito Depilation krema, trebate obratiti pozornost na to da li prodavatelj ima certifikat kvalitete i posebne dokumente. Cijena postavljena za ovu kremu odgovara prirodnosti sastava i njenoj razini.

Popularnost droge u inozemstvu

U inozemstvu, ova krema je osobito popularna, jer su mnoge žene osobno potvrdile svoju učinkovitost i dugo su ga koristile. Kupnjom ove vrhnje moći ćete sami uvjeriti da je jednostavno neophodno za depilaciju i da ima mnogo prednosti u odnosu na slične preparate. Sada možete zaboraviti na neugodnu kosu u određenim područjima bikinija ili pazuha. Glavna pozitivna kvaliteta ovog lijeka je odsutnost iritacije, koja se obično pojavljuje nakon britva, boli, to se događa kada se koristi vosak i mnoge druge neugodne situacije.

Fito Depilation: Depilation Cream - recenzije

Pozdrav svima, ne znam o vama, ali uvijek ostajem u očekivanju ljeta, pa vas želim reći o stvarima koje su bitne za sezonu na plaži - Fito Depilation krema za depilaciju. Moj suprug mi je dao ovo čudo. Isprva sam odlučio da se jednostavno zabavlja, jer sam mu također dao brijanje za posljednji "muški odmor" (dobro, moja fantazija uopće ne radi). Pa, barem sam kupila normalnu poznatu tvrtku, ali ovdje je takva mala vrećica. U početku sam bio uvrijeđen. Mislila sam da je ovaj Fito Depilation kupio na jeftinoj ljekarni po povoljnoj cijeni.

Počeo sam pretraživati ​​Internet za recenzije o Fito Depilation, čak ni nadajući se da će se to dogoditi. Moje iznenađenje jednostavno nije imalo granica! Samo upisali ovu količinu informacija je izronio. Ispada da sam tamna unazad, a moj muž je tražio brizi, pokupio, naručio posebno na službenom mjestu (to je kasnije već priznao meni). I tako da ste i vi bili svjesni noviteta svijeta sredstava za suzbijanje neželjenih dlaka, žurim podijeliti s vama sve što sam naučio.

Prednosti Fito Depilation Cream

Sada znam o njima iz prve ruke. Samo želim napomenuti da se razlika nakon korištenja ovog depilaatora odmah osjeća. Dakle, zašto preporučujem da vam točno kupim Fito Depilation krema:

  • to je sigurno za osjetljivu kožu (prema pregledima, slučajevi iritacije i alergije su iznimno rijetke);
  • proizvođač preporučuje da ne "pročišćava" tretirano područje, nego jednostavno pranje uklonjene kose spužvom (tj. koža nije oštećena);
  • komponente krema djeluju na folikul dlake, ona odumire i sljedeće vlasi rasti sve manje i manje;
  • za različite dijelove kože postoje različite koncentracije Fito Depilation (dostupne su u zasebnim vrećama);
  • preostale vlasi postaju razrjeđivači, gube pigment, postaju krhki i, naposljetku, ispadaju;
  • Sastojci krema vlaže kožu, njeguju, štite od upale i eliminiraju njezine simptome.

Pitanje malih vrećica je kontroverzno. Ponovno sam vidio da Fito Depilation uzrokuje negativne kritike zbog pakiranja. Na primjer, "hvatanje" u mreži takvih recenzija:

Ja, naprotiv, s malim vrećicama više odgovara. Prolazim depilacija samo povremeno, "na putu" može se reći))) Onda imam veliku cjevčicu, ona se suši. Malo - najviše nekoliko puta. Nisam imao problema s njim. Dobro sam ga sklopio, isjeknuo je isječkom (uvijek to činim sa začinima), i sve je u redu, leži na sebi, čeka me.

Moj pravi pregled kreme Fito Depilation

Kad sam saznala što mi je ekskluzivni muž donio, naravno, odmah sam to pokušao. Imam zasebne torbe:

  • za tijelo (50 ml);
  • za bikini i ispod pazuha (25 ml).

Moje prve torbe su bile s avokadnim uljem. Onda je naručila s kamilicom.

Nema poteškoća u korištenju, sve je standardno. Širila sam krema na rukama, na nogama, u području bikinija i pazuha. Tekstura krema koju sam doista volio - mekana, umjereno gusta, ne širi se i lako se širi. Bio sam zadovoljan što ne postoji oštar kemijski miris nego što depilatori obično griješe.

Imam malo kose na mom tijelu i oni su plave, pa sam počela prati nakon 10 minuta. Ruke i noge samo su trljali rublja. Dok su ih oprali, došlo je vrijeme približavanja ostalih dijelova (planirala sam ih držati 15 minuta). Tamo, ja još uvijek, iz navike, radio kao strugalica (usput, minus krema - strugal nije bio pričvršćen). Ali onaj raspršivač, onaj rublje - rezultat je bio isti. Nakon pranja, također sam gumiran s dodatnim rublje, jer je krema još uvijek ostala kao film. Također sam čuo za ovo iz recenzije:

Nisam imao iritacije, samo malo crvenilo, ako je kosa ostala, bila su izolirana, gotovo neprimjetna. Sljedeća potreba za korištenjem Fito Depilation krema pojavila se tek tjedan dana kasnije. Zamrljam ostatke i odmah sam naručio sljedeći par vrećica. Dostavio sam ih, koliko se sjećam, za 10 dana, ali ono što znam sigurno je da u to vrijeme nisam još uzgajao kosu. Tako je željeni efekt bio stvarno!

Sastav kreme Fito Depilation

Naravno, bilo mi je zanimljivo, zbog toga što je postignut takav izuzetan rezultat. Otkrio sam da krema aktivno štiti kožu uz pomoć sljedećih tvari:

  • ekstrakt kamilice, koji vlaži kožu, štiti ga od suhoće i upale, posvjetljuje kosu.
  • Ulje kalendule, koja promiče bolju zacjeljivanje mikroskopa kože, ima antiseptički učinak.
  • D-pantenol, koji vraća stanice kože, normalizira metabolizam, poboljšava cirkulaciju krvi, povećava čvrstoću kolagenskih vlakana.

Naoružan povećalom, pregledao sam sastav na vrećici malim slovima. Imena su potpuno složena i nejasna. Ali rezultat koji čekamo je uništavanje kose.

Prema tome, kemikalije moraju nužno biti prisutne. Evo što sam tamo pronašao u detaljnom ispitivanju:

  1. Kalcij tioglikolat. Zbog toga pišu na pakiranjima s depilatorijima da trebaju biti testirani na osjetljivost. Obično se "nadam slučajno", ali zapravo malo kreme treba širiti na podlakticu i pričekati 5 minuta da vidite hoće li biti alergijske reakcije ili neka druga preosjetljivost. Thioglycolate uništava keratin i time otapa kosu, doprinosi njihovom gubitku.
  2. Natrijev hidroksid. Djeluje poput redovite domaće sode, tj. Stvara alkalni okoliš za učinkovitije djelovanje na kosu. U usporedbi s natrijom, ima mekši učinak i ne nadražuje kožu.

Ovdje je pravi liječnikov savjet o Fito Depilation koji sam našao na ovoj temi:

Elena P., kozmetologa

Ja sam, ako sam prethodno mislio o uklanjanju dlačica u salonu - laseru ili vosku, sad sam potpuno zaboravio na to. Zašto trebam takve poteškoće? Zahvaljujući jednostavnom kremi, učinak je gotovo isti, zadržava se dugo. Ali nema boli, nema dugog oporavka, kao i nakon lasera. Sada samo vrhnje!

Pametan blog

Pametni blog o ljepoti i zdravlju

Depilacijski krem ​​Fito Depilation (Depilation Extra Cream) varanje ili ne?

Nedavno je Internet naišao na vijesti o alatu za uklanjanje dlaka pod nazivom "Fito Depilation" (tzv. Fito rasta, tzv. Depilation Extra Cream). Napisano je da je to ruski patentirani lijek za uklanjanje neželjenih kose bez boli i dugo vremena. Istina, ovaj pregled je izgledao vrlo nevjerojatno i plaća se. Naravno, postalo mi je zanimljivo, jer kao i svaka djevojka želim da se moja glatkoća kože zadrži već duže vrijeme, a postupak za uklanjanje kose bio je bolan što je više moguće. Iako sam se navikla na epilaciju sa šećerom, phyto smolom i epilatorom. Ali stvarno, stvarno se želim riješiti kose jednom i za sve.

U opozivu je došlo do veze na stranicu ovog proizvoda Fito Depilation za depilaciju (za one koji su zainteresirani, site se lako može pretražiti od bilo koje internetske tražilice). Dionica je imala, a cijena je iznosila 990 rubalja. na popust, bez popusta 1980 rub. (akcija se odvija, kao što sam kasnije shvatila, svakodnevno). Sve je opisano prilično atraktivno i primamljivo, a vi se tako osjećate, bez oklijevanja da naručite ovu vrhnju za sebe i očekivanjem da ga čekate. Na što sam uvijek kažem: "Smiri se. Najprije provjerite sve. Nigdje više neće pobjeći od tebe. " Stoga, prikupljajući moje misli, pomalo sam previdio web mjesto. I bio sam uznemiren što, kao takvo, ništa nije napisano o samoj vrsti kreme, nema podataka o sastavu, nema slike o ovom proizvodu i nije pisano što ćete na kraju dobiti: koliko, što je uključeno u red i kako ga sve upotrijebiti. Općenito imam mnogo pitanja. Ispod je izvadak iz stranice, opisujući čari proizvoda:

FitoDepilation brzo i sigurno riješiti neželjenih dlaka! FitoDepilation ™ zna kako kožu postati glatka i svilenkasta.

Uz to možete nositi najfrekventniju odjeću bez straha od brzo rastućih dlačica, neugodnih crvenih točaka nakon brijanja ili voska koji se naliježe nakon epilacije.

Budući da je Fito Depilation ™ znanstveno razvijen proizvod s nizom aktivnih sastojaka koji prekidaju folikularnu aktivnost stanica i dugotrajnom upotrebom smanjuju rast neželjenih dlačica!

- Komponente se upijaju u folikul dlake
- Učinkovito smanjiti rast kose
- Fito Depilacija djeluje za područje bikinija, ispod pazuha, noge, ruke i druge dijelove tijela.
- Materijalna struktura od ostalih kreme za depiliranje
- Djeluje na kose bilo koje krutosti i strukture

Vi ćete brijati mnogo rjeđe! Uz Fito Depilation ™, 82% je manje vjerojatan od trenutačno...

Jednog dana, nemojte se iznenaditi kad uopće ne morate brijati!

Uvijek, prije nego što naručujete nešto na internetu, prikupite informacije o ovom proizvodu ili uređaju, pročitajte čitav niz recenzija.

Većina recenzija o Fito Depilation (i Depilation Extra krema) bila su pozitivna: svatko je sretan s krema za depiliranje, kosa ne raste za mjesec dana, nema iritacije, itd., Ali postoji jedan nedostatak - možete kupiti ovu kremu samo na internetu. Nakon dubljeg prikupljanja informacija došla sam do sasvim različitih recenzija: da je ovo razvod, da možete kupiti krema za depilaciju fito u ljekarnama i trgovinama za 50 rubalja. Prisutnost takvih recenzija me natjerala da razmišljam više. Odlučio sam se obratiti predstavniku sa stranice i pitati ga. Ostavio telefonski broj na obrascu narudžbe. Čovjek je pozvao natrag, nakon oko 15 minuta. Razgovor s predstavnikom izgledao je ovako (izostavit ćemo pozdrav i oproštaj):

Ja: Recite mi, koja je sastav vašeg proizvoda, jer nisam vidjela nikakve podatke na web mjestu? Što dobivam u poretku, kakav proizvod dobivam. Je li to epilizirajuća krema ili neka vrsta praha, i kakav je njezin volumen?

Predstavnik: Naš proizvod je potpuno certificiran. Ima nježniju kompoziciju nego konvencionalna krema za depilaciju. Vrijedi za sve vrste krutosti kose u svim dijelovima tijela. Količina 50 ml.

Ja: Dobro. Onda mi recite koliko je ova krema za depiliranje dovoljna za mene. A kada će me potpuno riješiti neželjenih dlaka?

P: Ovaj volumen će biti dovoljno za vas jednom (i to je za tisuću rubalja!). Na primjer, na dva pazuha. Možete naručiti 5 cijevi za 4 000 rubalja. Ako ga koristite tijekom cijele godine, onda će se riješiti svih dlaka.

Odmah sam imala nekoliko pitanja u glavi: "Zašto potvrda nije navedena na web mjestu? Koliko od ovih kreme trebam kupiti godinu dana? "I nisam ostao sam po pitanju da možete kupiti istu kremu u trgovini za 50 rubalja. Odlučio sam provjeriti. A što mislite, u trećoj trgovini sam ga pronašla, ili bolje. Kremu za tijelo s pilingom 50 ml - 39,20 rub., Krema za uklanjanje bikinija i ispod pazuha 25 ml - 36.60 rub. i cjevčica od vrhnja 100 ml - 39,90 rub. tvrtka "fito cosmetics". Vrećice jedan do jedan kao na jednoj fotografiji kreme na mjestu. Samo ja imam avokado i aloe veru, a na kamionu s kamilicom. Ali suština se ne mijenja. Nije bilo ograničenja na moju frustraciju. Koliko djevojaka je to napravilo?

Također provjeravam tko je proizvođač. Prvo, tražim službenu stranicu. Također gledam na ono što tvrtka proizvodi i na kojoj adresi. Najčešće se ti podaci nalaze na dnu stranice, na što mnogi ne idu tamo, nažalost. U našem slučaju, ovaj LLC TD "Blue Vezhka." Ako vozite u tražilicu "plava vojska", možete vidjeti mnogo zanimljivih stvari. Na primjer, oni prodaju ne samo depilator Fito Depilation krema, već i med za mršavljenje, satove, ključeve, prskanje za rast kose, apsolutni snazni prsten (stvarno kopija prstena iz filma o hobita :)) i mnoge druge smeće. Općenito, sve ovo je neka vrsta affiliate programa za zarađivanje novca. Za koga je zanimljivo možete tražiti sebe, neću se detaljno posvetiti ovom pitanju.

Općenito, ponovno sam bio uvjeren da se čudo fondova ne događa (ista priča s Velvetom depilatorijom). Depilatorna krema, u Africi je depilatorna krema koja ne uništava folikul dlake. Depilatorna krema djeluje s vidljivim dijelom kose i uklanja kosu samo neko vrijeme. To je vrsta alternative za britva za one koji ne vole koristiti lopatice, smanjuju se i iritacije na koži. Stoga je samo za vas da odlučite vjerovati u riječ sve informacije koje vidite ili da provodite vrijeme provjere, što će vam u konačnici pomoći da potrošite svoj novac umom ili ih spremite. I, naravno, opet je samo za vas da odlučite naručiti ovu krema na web stranici ili kupiti u trgovini.

Naravno, pokušao sam jeftinu kremu za depiliranje, koju sam kupio u trgovini za samo 39 rubalja, zbog interesa. Kosa je uklonjena bez problema, iritacija nisam primijetila i urastao vlasi nisu nastali. Nije dovoljno uznemirujuće. Za usporedbu, uklonio sam jedno područje pazuha s kremom, a drugo epilatorom. Pa, epilator se pokazao bržim (možda je moja ruka već puna, a područje je manja od, na primjer, na nogama). Na području nakon depilacije kreme, kosa je rasla za 3 ili 4 dana, iu velikim količinama. Na epiliranom području epilacije, kosa se pojavila bliže kraju tjedna i količina manje od tri puta.

Možda je netko naredio ili pokušao ukrutiti krema, podijeliti svoje iskustvo s nama. A na koji način epilacije i depilacije se bore s neželjenim dlačicama? Osobno, volim kućni šokiranje i epilator za različite dijelove tijela, a koristio sam se voskom.

Dodatak: prvi put sam zaboravio snimiti fotografiju iz prodavaonice s realnom cijenom krema za depilaciju fita, odnosno depilator krema iz Fito Cosmetic. A tko ne može vjerovati da je doista tako jeftin, nisam bio lijen, otišao i fotografirao)

fito depilacija u redovnoj trgovini

Na fotografiji je također prikazana Velvetna depilacija, koja u trgovini košta 99 rubalja, a na internetu ga ponovo prodamo za 1000.

Također sam pronašao video pregled (video ispod) od djevojke iz Soča, savjetujem vam da to pogledate. I na početku sam dobio video, gdje je ista djevojka pohvalila krema i vezu na web stranicu za stjecanje u nastavku. Mislim da je to nekako čudno, a zatim hvale, a zatim krikove. I ispostavilo se da su kopirali njihov video pregled i izrezali sve "extra", tako da ljudi koji sumnjaju o kupnji ili ne, pronašli ovu vrstu "ludoredne i stvarne" recenzije o Fito Depilaciji i njihove sumnje rasipale.

Općenito, kada ste u dvojbi, potražite duže i više od nekoliko recenzija. Bolje je provesti malo više vremena nego dati novac nekome nepoznatom.

Ako vam je članak bio koristan, ne oklijevajte i dijelite ga s prijateljima na društvenim mrežama;)

Ako nakon čitanja članka ne vjerujete (ono što imaš pravo) i želite samostalno provjeriti da li Fito Depilation pomaže da se riješite kose, možete ga kupiti ovdje.

Depilacija bikini zone kod muškaraca

Kako obojiti obrve s kajom i koliko dugo traje rezultat?