Recenzije EMLA-e

Obrazac za izdavanje: Krem

Inna (pozitivna recenzija)

Pomogao u uklanjanju molluscum contagiosum kod djeteta

Pomogla je, uhvatila se u pješčaniku, vjerojatno sina ovog bjaku dermatičnog. Isprva nisam razumjela koji su se gadni blisteri pokazali virusnom - zaraznom mekušicom. Strašna stvar, ne može se liječiti pilulama ili mastima, ne možete izvesti ništa, liječnik je rekao da morate ukloniti mehanički - da se strugati ili izvadite pincetom. Pogledao sam na Internet, tamo, nakon takvog odstranjivanja djece, krvne rupe u koži ostale su, uz zastrašivanje ponovno nazvane liječnikom, rekao je da ne brinu, anesteziraju kožu djeci Emli. Zapravo, kada je liječnik počeo nositi pincete, držao sam svog sina u naručju i samo je pogledao liječničke pokrete, nije viknuo i nije se previše brinuo. Kvrga je bila na abdomenu, prsima, pazuha, svugdje to znači da se bol nije osjetio zbog emle. Krema je dobra, nije utjecala na kožu, beba nije ogrebotina, ništa pilinga itd. A liječnik je rekao da odmah od rođenja, Emla se može koristiti, nije štetna, najvažnije je kada je riječ o djeci. Pa, takav psihološki trenutak, ne bi povrijedilo roditelje da se uvijek sjećaju da kad dijete ne ozlijedi, on će otići liječnicima radije, moramo unaprijed pokazati da to nije zastrašujuće.

Emla recenzije

Krema s anestezijskim učinkom. Aktivne tvari: Lidokain, prilokain - pripada skupini anestetika amidne serije koja je karakterizirana visokim stupnjem penetracije u tkiva, brzim djelovanjem i dugim farmakološkim učinkom.

Aktivni sastojak: Lidokain

Je li lijek registriran?: Provjerite ☜

Lijek je dodan: 2010-01-06.
Upute ažurirane: 2017-01-03

Analogni i zamjenski

Pažnja! Dummy lijekovi - kako se Rusi uzgajaju ili što ne možete trošiti novac!

Kratke upute za uporabu, kontraindikacije, sastav

Indikacije (iz što pomaže?)
Emla krema se koristi za lokalnu anesteziju kože, sluznice i trofičnih ulkusa prije:
Injekcije, probadanja, umetanje katetera, površinske operacije;
• obavljanje ginekoloških i plastičnih operacija na genitalijama, uklanjanje istaknutih, ravnih, invertnih, atipičnih kondiloma;
• mehaničko čišćenje površine čira.

kontraindikacije
U slučaju preosjetljivosti na lijekove amidne serije, korištenje Emle bi trebalo biti napušteno. Također, anestezija uz pomoć ovog alata kontraindicirana je kod novorođenčadi koja su rođena prije 37 tjedana trudnoće ili imaju tjelesnu težinu manju od 3000 g.

Način primjene (doziranje)
Krema se nanosi izvana. Količina lijeka i vrijeme interakcije ovise o dobi pacijenta, mjestu primjene i svrsi primjene. Doza se kreće od 1 do 60 g, krema se nanosi debelim slojem i pokriva okluzivnim preljevom ili naljepnicom. Vrijeme primjene varira od 15 minuta do 5 sati.

Posebne upute (upozorenja)
Ne preporuča se primijeniti Emlu na područje oko očiju, na bubnjić, otvorene rane, kao i na sluznice spolnih organa kod djece.
U slučajevima uvođenja živih cjepiva (za ospice, rubelu, tuberkulozu, parotitis), treba paziti pri primjeni anestetika, jer lidokain i prilokain posjeduju antivirusno i bakterijsko djelovanje i mogu neutralizirati primijenjeni vakcini.
Osobe koje uzimaju antiaritmičke lijekove klase III (solatol, amiodaron, dofetilid itd.) Moraju pratiti očitanja EKG-a, jer Emlin aktivne tvari mogu utjecati na aktivnost srca.

Nuspojave
U području primjene kreme može se pojaviti crvenilo ili blanširanje kože, oteklina, lagani osjećaj peckanja, lagano svrbež. Vrlo rijetko, pojava uobičajenih alergijskih reakcija.

Otpustite obrazac
Krem u aluminijskim cijevima od 5 i 30 g. U kartonskoj kutiji od 5 cijevi od 5 g zajedno s okluzivnim naljepnicama ili 1 cijev od 30 g bez dodatne konfiguracije.

Preporuke / povratne informacije liječnika: na našoj web stranici imamo veliki dio konzultacija, gdje se Emlinikov lijek raspravlja od strane pacijenata i liječnika 1 puta - vidi

Emla epilacija recenzije

Neposredno želim napomenuti da sam protiv anestezije lijeka bez prethodnog savjetovanja s liječnikom, jer čak i vrlo lagana lokalna anestezija može uzrokovati opasne posljedice ako doživite nepredviđene alergijske reakcije. 1) Emla krema, 5% (Sastojci: lidokain, prilokain). Anestezija tijekom epilacije s Emla krema 5% ne daje loš učinak, ako se sredstvo primjenjuje tankim slojem, a film hrane se nanosi na vrh oko sat vremena. Osim toga, ne trebate trljati Emla krema. Bol će biti manje akutna. Njegove jedine kontraindikacije su pojedinačna netrpeljivost i methemoglobinemija tijekom trudnoće.

Kao što sam shvatio, oni koji pišu lošu recenziju na Emlinoj vrhici da to ne pomaže, jednostavno se ne brinite pročitati liniju pričvršćenu za cijev koja se zove "Emla". Upute za uklanjanje dlaka. Jasno navodi što i kako. Ključne točke: Krema se nanosi u debeli sloj. Sat prije postupka. Obavezno obradite žbukano područje! Ako sve dobro obavite, pobrinite se da je emla snažna anestetička krema!

Ubojica za bolove za epilaciju: savjeti i pogreške. San je postigao ?! Kao da nije tako. Dogodilo se nešto što mi se ozlijedilo tako loše... Emla krema - moj pregled na depiliranje i epilaciju.

Imam strašan prag boli, tako da sam se wax za salon waxing samo 5 puta godišnje. Ostatak vremena, koristila je epilator u malim područjima, stisnula zube, a zatim i britvu. I uvijek je sanjao o anesteziji...

Tako se dogodilo da se majka prijatelja moje kćeri ispostavilo da se bavi privatnim uklanjanjem dlaka prije dekreta. I imali smo razmjenu - pokrila sam nokte gel lakom, a ona mi se vosila. Sve bi bilo u redu, ali i dalje me divlje boli, iako je imala laganu ruku. Pokušao i spržio lidokain i menovazinsku ljekarnu. Apsolutno nije bilo razlike, a ja sam još uvijek squealed s boli na svaki epilacija... Bikini područje je posebno impresivan! Pa, znaš o čemu se radi))

I onda sam jednog dana odlučio o savjetu ovog prijatelja, a ostatak recenzija / foruma za kupnju empla kreme. Da, draga, ali zbog nedostatka boli, bio sam spreman za to! Recenzije epilacije s Zaposlenom su uglavnom pozitivne, svatko hvali ovu anestetičku kremu. Stoga sam odlučio kupiti ga i odgovorom na Emlinu pomognem reći ću vam o svom iskustvu i kako pravilno primijeniti kako bi dobili učinak!

Mjesto kupnje: IM Pharmacist

Cijena: 1677 rub za 5 cijevi na 5 gr.

Izgled: udoban okvir s razdjelnicima

Unutra: krema, pouku (koja je stigla na moj put i odmah sam ga bacila) i obloge za zavoj.

sastojci:

lidokain 25 mg, prilokain 25 mg. Pomoćne tvari: makrogol gliceril-hidroksistearat (Arlaton 289), karbomer 974P (karbokspolimetilen), natrijev hidroksid (za održavanje pH od 8,7-9,7), pročišćena voda.

Obećanja proizvođača: (ukratko - anestezija različitih stupnjeva iu različito vrijeme)

Emla je lokalna anestetika priprema u obliku kreme. Emla sadrži lidokain i prilocaine - ljekovite tvari amidne skupine lokalnih anestetika. Anestezija kože nastaje zbog penetracije aktivnih sastojaka Emle krema u duboke slojeve epidermisa i dermisa. (...) Prilikom primjene lijeka Emla na netaknutim dijelovima kože tijekom 60-120 minuta, lokalni anestetički učinak traje 2 sata nakon uklanjanja okluzivnog odijela. Ne postoje promjene u sistemskoj apsorpciji i podnošljivosti Emla lijeka u mladih i starijih bolesnika (pod uvjetom da se krema primjenjuje na netaknutu kožu). S obzirom na učinak aktivnih sastojaka na posude kože, može se razviti hiperemija ili bljedilo kože. za probijanje s uvođenjem igle do dubine od 2 mm, nakon 120 minuta - za probijanje uvođenjem igle do dubine od 3 mm. Kada se nanosi na netaknutu kožu Sustavna apsorpcija lidokaina i prilokaina bila je 3% i 5%. Perkutana apsorpcija je spora, vrhunske koncentracije lokalnih anestetika u plazmi pojavljuju se 4 sata nakon lokalne primjene. Kada se primjenjuju na sluznicu genitalnih organa, vršna koncentracija aktivnih sastojaka preparata Emla je postignuta u roku od 30 minuta.

Kontraindikacije: (ukratko - Emla krema je kontraindicirana kod preranih beba, djece mlađe od godinu dana i bolesnika s preosjetljivosti na komponente, s oprezom u atopijskom dermatitisu)

Emla nije propisana bolesnicima s preosjetljivosti na prilokain, lidokain i druge lokalne anestetike tipa amida, kao i dodatne komponente kreme. (...) Zabranjena je uporaba Emla krema u prerane dojenčadi (rođena prije punih 37 tjedana trudnoće) Emla je propisana oprezno pacijentima s atopičnim dermatitisom (takvi bolesnici trebaju smanjiti vrijeme primjene) Prilikom propisivanja Emla krema djeci mlađoj od jedne godine (u zbog visokog rizika razvoja methemoglobinemije). (...)

Trudnoća: (ako nakratko - nema dovoljno podataka, ali kopenent prodire kroz posteljicu i u majčino mlijeko)

Nema dovoljno podataka iz kliničkih ispitivanja lijeka Emla u trudnica. Poznato je da lidokain i prilokain prodiru u hemato-placentarnu barijeru (...) Nemojte koristiti Emla krema tijekom dojenja.

Nuspojave: (ukratko, da sve vrste alergija - urtikarija, otekline, šok itd.)

Emla krema, u pravilu, nije uzrokovala neželjene učinke kod pacijenata. Osim toga, alergijske reakcije mogu se razviti uz upotrebu Emla krema, uključujući urtikariju, angioedem i anafilaktički šok. Postoje dokazi izoliranih slučajeva hemoragičnog osipa i hemoragijskih točkica kod korištenja Emla krema. Rizik od razvoja ovih štetnih učinaka je veći kod djece s atopijskim dermatitisom ili bradavicama. Ako se Emla slučajno ubrizgava u oči, mogu se razviti lezije rožnice.

Moji dojmovi: Pokušao sam se nekoliko puta družiti s kremom!

U početku sam ga jednostavno primijenio s srednjim slojem i čekao 20-60 minuta. Ovim pristupom krema za uklanjanje dlačica Emla nije opravdavala cijenu. Nije bilo nikakvog učinka. Zatim je sloj postao mnogo deblji - nije bilo nikakvog učinka. Na kraju, odlučio sam to učiniti, kao što je preporučeno u većini recenzija - debeli sloj i pod filmom za 40 minuta.

Uklonim film, obrišem vrhnje i počnem cvrčati s veseljem! Koža je umorna! Konačno, pronašao sam najbolji način primjene ove kreme! Ja radim u krevet, radim voskom i onda gotovo vrisnem. Vosak je vruć! Djevojka u šoku, možda vosak nije vruć. Jerks - boli. Doduše, postotak boli od 10% doista je smanjen. Mislim da će biti bolje. Ponovno nanesite vosak na drugo mjesto. I opet, imam osjećaj da je moja koža samo opeklina. Jedan prijatelj dotakne vosak - ne vruće, dodirnem ga - nije vruće. Što je onda ?! Općenito, sve se to dogodilo opet 5. Imam iskre iz mojih očiju. Iskreno sam osjećao da bi na tim mjestima došlo do opeklina...

Izvana, sve je bilo u redu. Nije bilo pretjeranog crvenila, ništa. Međutim, u vrijeme primjene voska, vrlo sam osjetio gori osjećaj i bol, oštar i jak. Ta bol je ostala sa mnom neko vrijeme. Zaustavili smo uklanjanje dlaka, nije imala snage izdržati. Majstor epilacije nikad prije nije naišao, a njezin kolega također je kozmetičar. Da, i umrljala sam Emla prije tetovaže, sve je bilo u redu.

Pokušaj # 2. Općenito, odlučio sam da imam takav oblik bočno. Ali snovi bezbolnog uklanjanja dlaka nisu me ostavili! Imam novi dobar epilator tvrtke Philips, odlučio sam ga upotrijebiti nakon Epleyja. Postupak je isti - debeli sloj krema ispod filma 40-60 minuta. Ja skidam vrhnje, osjeti se utrnulost kože, veselim se uspjehu. Nema izloženosti temperaturi!

Hmm, nije bilo tamo. Bol je ostala na 95% normalne. Pokušao sam na različitim dijelovima kože, osobno mi je ova krema bila beskorisna. Za 5-10% anestezije, ne želim platiti znatnu cijenu. A da bi bar djelomično bilo, potrebna vam je velika količina vrhnja. Na bikini ostavlja 1-2 cijevi vrhnja, tako da je sloj gusta i anestezija se odvija. Toliko mi je trebalo 1 put za 2 pazuha:

Djevojke, netko je naišao na slično, što je to? Ako je tako, recite nam svoju priču u komentarima ili u osobnoj poruci.

Zaključak: da, recenzije na Empla uglavnom su pozitivni, ali svi smo mi pojedinci, a zaviruje se i za sve. Ne mislim da su plaćene sve pozitivne recenzije. Ali, nažalost, u mom slučaju, epilacija s Emlom još uvijek je bolna za mene. Da, ima utrnulost kože i osjećaji su se smanjili za 5-10%, pa sam stavio vrhnje 2, a ne 1 bod od 5. No, inače, za mene to je bio gubitak novca, a za vruće uklanjanje dlaka - samo mučenje s crveno vrućim željezom. Šteta! San o bezbolnom uklanjanju dlaka ne ostavlja me. Poznato mi je o uklanjanju dlačica za salon, ali ovo je tema za zasebnu recenziju, ali za mene to definitivno nije panaceja, ili sam bio upoznat s slabim laserom.

Hvala na pozornosti! Imati lijep shopping!

Poput moje recenzije? Dobrodošli na moju stranicu, nadam se da će i ostatak recenzija biti zanimljiva i korisna za vas!

Povezani komentari:

Krema koja mi je pomogla riješiti se paukovih vena.

Gel Dermatiks - korekcija ožiljaka i ožiljaka

Krema za poprsje s učinkom PUSH-AP, koja stvarno radi!

Njemačka krema za ruke koja će promijeniti svoje nade udobnosti!

Super hranjiva krema protiv celulita od love2mixa.

Čovjek s organskim hranjivim krema za kreme od organskih ljudi.

Recenzije s kremama

Dobar maser - Julia

Recenzije o masaži u Moskvi i St. Petersburgu s autorskog mjesta

Učinci masaže na kožu. Recenzirano od Yuli, St. Petersburg Masha, Moscow. Masaža od celulita Masaža nakon poroda. Pregledaj Nadya, Petersburg Ispravak tijela. Mišljenje Eleonora, MSC masaža Therapist Alexander o masažnom terapeutu Valentin Denisov-Melnikov Posebna anticelulitna masaža. Julia, Moskva Nastya, St. Petersburg. Smanjenje glasnoće Julie, Moskva. Rezultati masaže Ekaterina, Peter, pregled o anticelulitnoj masaži. Veronica, Moskva. Osjećaji iz masaže Julia, MSC: Valentinovo je vrlo dobar terapeut za masažu. Isprobajte!
Arhivirana verzija foruma

Učinkovite kreme za bol tijekom epilacije. Anestezija kremasta emla. Vijeća majstora.

Djevojke, doslovno radim mjesec dana u sanjarenju, svatko dolazi u kompleks. Klijenti su imali oko 10 ljudi. No, došla mi je djevojka s hiperhidrozom (uspjela je) i s vrlo niskim pragom boli! Ne može to sve odjednom. Stoga, zona 1 - 1 dan. Jučer su napravili epilaciju pazuha, danas noge i počeli bikini. No, u bikiniju uopće ne može tolerirati ni prvu zonu. Dobro sam rastegnula kožu, s praškom i mekana tijesto, čak i sa svojom osobitostom pretjeranog znojenja. Ali ona stvarno ne može podnijeti ni primjenu paste, kose 5 mm, nema više. Savjet za pomoć! Sutra će doći do završetka dubokog bikinija! Ona plače ravno i sve drmanje, ovo je moj prvi put. Djevojka je jako žao. Prvi put radi, šišmiš cijelog života, kosa je gusta i njezini su korijeni ravno tamo! Kako joj olakšati stanje i učiniti sve što je minimalno bezbolno za nju?

- Krem, Emla krema, lokalni anestetik, primjenjuje se unaprijed kod kuće od strane klijenta koji se prodaje u ljekarni, kažu, pomaže. Također možete uzeti paracetamol pilulu, ali mislim da takav učinak neće biti.

- No, rekli su mi (nisam to provjeravala) da koža postaje vrlo labav nakon anestetičke kreme.

- Stavio sam tjesteninu takvim djevojkama bez puta, ali s malim "krugovima". Obavezno razgovarajte (svi klijenti napominju da je vrlo lako razgovarati), pa čak i prije gomile možete uključiti glazbu ili TV. Također, "trčanje oko" oko djevojaka spasiti me. tj Napravit ću "vrh" pubisa s jedne strane, zatim s druge strane, a zatim s druge strane malo popričati i početi se približavati "knollu". Kada postane bolno, idem na drugu stranu, molimo Vas da stavite nogu na njegovu stranu i tamo već radim na unutarnjoj površini bedra. tj Nikada ne radim stalno s jedne strane i na jednom mjestu, preselim se s mjesta na mjesto.

I u mom arsenalu LightFrost (anestetik za lokalnu anesteziju). Do kraja boli ne uklanja, ali to će biti puno lakše! Pa, neka unaprijed piju 2-3 tablete anestetike.

- Možda njezin slučaj ide kritičnim danima? U ovom trenutku obično je mnogo bolnije napraviti depilaciju. Navedite, ako je tako, pa neka to dođe nakon ovih dana, bol će se smanjiti.

- Krema za anesteziju ili druga olakšanja boli. No, rizik od pilinga je veći. Koža će biti labav.

I, zaista, može li mjesečno početi?

Konjak u takvim slučajevima pomaže najbolje. Opušta i povećava razgovornost korisnika. 50 grama je dovoljno za bolan dio.

- Koje tablete mogu preporučiti da piju prije postupka anestezije za vrijeme dubokog bikinija?

- Pokušajte s filmskim voskom. Uklonite male površine. Prošlog tjedna imala sam djevojku. Crvenokosa. Cijela se tresla. Prije trudnoće, podigla je šokiranje s drugim gospodarom, dvije godine kasnije odlučila je ponovno doći. Čistio sam ga s italvaxom za muškarce. I vrhnje emla nanesena. Bio sam zadovoljan.

- Ne razumijem što je problem za takve klijente učiniti anesteziju ?! Oni nisu stres, a vi bez problema! Uvijek, ako vidim da je djevojka prvi put šokirala ili se jako uplašila, predlažem anesteziju! Glavna krema je dobra za anesteziju kože za uklanjanje dlačica, uporabu, a vi ćete biti sretni.

- Angažirajte je u procesu tako da ne postavlja kobasicu i ne usredotočuje se na senzacije. Dajte joj rukavice, neka joj pomogne da rastegnete kožu, dajte joj zadatak, ona će se prebaciti na njega od pasivnog čekanja na bol. Ovo je također i psihološki trenutak, sjetite se sebe, ako vam to boli, pomaže vam najviše ako stavite svoju ruku na ovo mjesto.

- Radim s LightDepom i svatko je sretan! Jedini negativan je povećanje vremena postupka, budući da se kremu treba nanositi pod filmom najmanje 40 minuta. Zatim to savršeno funkcionira, djevojke se ne osjećaju stavljanjem tjestenine ili općenito razbijanje, sve je u redu.

- Pomalo mi pomaže, ne mogu prilijepljivati ​​pazuha bez ikakvog emla, ali s njim se složim. Osjećam se kao stomatolog kada liječimo zub anestezijom. Ako krema nije pod filmom, koža se ne oslobađa.

- Općenito, prvi put je uvijek najgora noćna mora, samo ga morate proći. I tako se s djevojkama slažu, veliki savjet. Krema za anesteziju tijekom depilacije bikini područja razmazana, dugo vremena na jednom mjestu ne ostaje, neka pomaže koži da se proteže, možete brandy za hrabrost.

- Imam ovo. Koristi se za ubrizgavanje i tetoviranje. Da budem iskren, sve dok nitko nije došao u ruci.

- Nemamo bolove protiv kože. Stoga, savjetujem staru metodu - 50 grama, bez obzira na sve. Pomaže, provjerite!

- Pronađeno je Emla u ljekarnama. Masnoća se nanosi (cijela cijev od 5 g) ispod hrane i donje rublje odozgo. 30 minuta prije nego što je postupak potrebno. Dakle, postupak je dulji, ili chat, ili druga područja za napraviti, ili se kod kuće primjenjuju.

- A što bi moglo biti alternativa? Nemamo ni emla ni zamjenske proizvode, da donosimo 150 dolara po cijevi. Neprikladna. Lidokain pod filmom - učinak je nula. Ili onda ostaje podnijeti.

- O kremu puno kažu da koža postaje labav, koristim sprej za lidokain, ima 40 minuta obamrlosti.

- Imam djevojku. Njezino se strahovito trese od stresa, odnosno velike vlage. Počeo sam piti majčinsku mamac sat vremena prije početka postupka i sve je u redu, sve ide glatko.

- Zatim samo zadržite ostatke. Nema drugih načina. Po mom mišljenju, bit će više problema s alkoholom. Tko zna kako će kupac djelovati? U vrućini bacanja i znoja počinje osvetom.

- Recite mi, neka uzme tabletu pola sata prije postupka - bilo koji lijek protiv bolova koji pomaže i hvali da će se osjetiti mnogo manje boli, lakše će patiti i sve to. Tijekom postupka, pshikayte na svom alatu prije i reći da je lidokain, tekući anestetik, jednorog suze iz boli. Često, ljudi koji ne podnose bol, i to sve više za sebe, trebaju imati placebo učinak. To stvarno pomaže. Uvjerite se da se drugi put općenito gotovo neće osjetiti, a na kasnijim postupcima će spavati. Tu su i posebni lijekovi protiv bolova. Možda biste ih trebali iskoristiti. Ali postupak može patiti od toga.

- U koje vrijeme, shvaćam da vam je potrebna medicinska edukacija. Majstori idu poludjeti. Ne biste trebali propisati lijekove koji imaju analgetski učinak, u pravilu, to su NSAID. Znate li koliko kontraindikacija za ove lijekove ?! U civiliziranim zemljama lijekovi se kupuju samo po receptu!

- Slijedeći vašu logiku, u načelu ne možete piti bilo koji lijek, jer tretiraš jednu stvar i nanosiš drugu štetu. I čak i vitamini. I jako dobro znam gdje, kome i kako. I ne prisiljavam kupce da jedu tablete u skupinama. Ništa se neće dogoditi s jedne anestetičke tablete! Apsolutno!

- Uvijek upozoravam sve svoje nove klijente o anesteziji. Ako znaju da će biti povrijeđeni, neka budu bolje osigurani i kod kuće prije postupka, anestezirani su. Uvijek sam anestezirao kremu za kremu, savjetovala me ona, kao i mene, najbolje se nositi s tim pitanjem.

- Problem takvih ljudi nije u niskom pragu boli, već u nestabilnom živčanom sustavu. Bolničari neće pomoći. Trebalo bi biti nekoliko dana prije nego što depilacija počnu uzimati sedativ. Rezultat će vas iznenaditi.

- Nudim joj anestetički gel. Ako pilule ne pomažu, ne želite alkohol. Ostavite Emla ne 40 minuta, ali za sat četrdeset i bit će normi.

- Reći ću sa stajališta klijenta, idem na vosak i ne radujem se, ima bolova, ali je trenutačno i podnošljivo. Učitelj je jednom predložio probati šećer za uklanjanje dlaka, bio je pakao. Ne znam što drugo zovem. Bol od istezanja šećera u kosi je nepodnošljiv, s bolovima na pola, vrištanjem i izradom samo jednog pazuha, odbila sam takav užitak. Drugi je učinjen voskom. 2 min i spremni. Neću se više složiti oko epilacije šećera za bilo koju cijenu, iako majstor nastoji pokušati ponovno.

- Savjetuj joj da kupi anestetik, primjenjuje se kod kuće, onda ode k tebi, tada će nelagoda biti svedena na minimum. Emla radi jako dobro, jer sat pod filmom daje izvrstan rezultat.

- Djevojke, recite mi, kako anesteziraš prije postupka? Čuo sam da možete kremu emla, lidokain. No, trebaju se primjenjivati ​​sat vremena prije samog postupka, a onda bi klijent trebao to učiniti, neće lagati sat vremena i čekati. Poznajem majstore koji anesteziramo neposredno prije postupka, pričekajte 5 minuta i započnite postupak. Pitanje je što je to lijek?

- Nema takvih sredstava. Placebo učinak sam pokušao na sebi. Što je s njim, što nema. Ali mirnije.

- U slatkiši Lady ima takav alat, samo da osjeti 0! Ovo je posao.

Poznajem gospodare, stavljaju dubok bikini na intimnu zonu, stvaraju noge, a potom duboko bikini, izlazi samo pola sata.

- Ista emla. Kako se koristi: Nanesite lijek na netaknutu kožu s slojem srednje debljine ispod okluzivnog odijela (na primjer, pod filmom za hranu) 20-30 minuta. Uklonite višak kreme i započnite postupak.

- Ako ovo nije injekcija, onda bi trebalo apsorbirati kroz kožu. Može se posipati čarobnom prašinom istim učinkom.

- Pitanje je, postoji li neki osjećaj anestezije? Da, koža će postati "labav", modrice i suze na sluznici se formiraju, a to će biti sve isto za bol! Ali bol je podnošljiv, mislim, da zaista trpi 20-30 minuta kad se boli bol.

- Zato sam vas kopirao s uputama. 20-30 minuta, nije premazana i započela i čekala 5 minuta.

Pa, ako postoje druga područja za rad, i ako je samo bikini? Sjedni, pričekajte pola sata?

Škodite više nego pomoć od ovih kreme.

Djevojke dolaze po prvi put. I normalno, kažu, više su se bojali. I ja sam još uvijek neiskusni majstor i to već dulje vrijeme.

- 10 min - 30 min Radim s ovom krema i sve je super! Čuo sam za takav super gel.

- Ravno, ne slažem se s placebo efektom, nisam majstor, ja sam klijent. Trčanje duboko bikini, ja, naravno, bez anestezije, prag boli je visok, pa sam tolerantan. I ovdje, naprimjer, tetovaže su mi bile bolne od obrva - uopće ne osjećam ništa, pazuha su se anestezirali prije Botoxa - nije bilo ni boli, a lice prije biorevitalizacije bila je i anestetička krema. Ne mislim da sam se uvjerio da uopće nisam osjetio nikakvu šupljinu, pa su i neke prilično dobre!

Krema je držana ne više od 10-15 minuta, pola sata, točnije nisam čekala!

- Postoji! Već više od 5 godina radim depilaciju bez bolova, i svaki put sam to bio mučenje za mene. Sada radim samo s emlo (to je najprikladnije za mene), čak i pazuha, jer mi je teže učiniti čak i od epilacije dubokog bikinija.

- To je zbog činjenice da injekcije nisu napravljene na takvu dubinu da se nalazi korijen kose. Da, i povucite neurovaskularni paket je mnogo bolniji od mikroinjekcije.

Botox pazuha? I kako vam se sviđa učinak? Koliko je dovoljno?

- Ja sam napravio tetovažu i bez anestezije, točno znam što ja usporedim. Već, injekcije na licu su mnogo bolnije od "suzenje" kose. Nemojte zaboraviti da ubrizgani lijekovi također daju bolan učinak (pogotovo ako su vitamini). Stoga mislim da anestetički kreme imaju učinak i definitivno nisu placebo.

- Injekcije mezoterapije do dubine od 6 mm. To jest, na donjoj granici dermisa. S druge strane, žarulje za kosu obično leže upravo iznad ove, oko srednje plus-minus. Dakle ovdje se dubina može smatrati ista. Nadalje, uvođenje samog lijeka, čak i najviše nezdrav, utječe na živčane završetke. Stoga je nedvosmisleno reći da su injekcije manje ili više bolne od epilacije, to je nemoguće.

- A na sluznici se može nanijeti, paste se ne klize po gelu?

- Da, možete se prijaviti, ne skliznuti. Nanosim vrhnje Emle, nosim noge, pazuha. Na kraju ja radim bikini. Krema radi.

- Ali takav alat TCTC?

- Kremna anestezija emla ne radi za svakoga, dugotrajna izloženost. Lidokain uzima sluznicu, ali ima alergiju. Nakon tetovaža, depilacije, dermapena (koristila sam različite anestetike za sve), ova mast je savršeno funkcionirala. Ako je pod filmom, onda 5-10 minuta s bang.

- Koristim lightdep, dajem nekome kući, netko me leži satima. Pokušao sam to na sebe i na drugima u različito vrijeme, samo sat vremena kasnije ima učinak. Nedavno sam vidio u jednom studio df skincaine gel, ovdje su bacali sliku gore, obećava da anesteziju u 15 minuta, nula smisla. Neki dolaze s emlo i lidokain.

- Tko je koristio takav Acriol Pro? Djeluje li kao emla ili ne? Uzeo sam Emla, svidio mi se.

- Emla je puno skuplji od mog anestetika. Njemu se treba prilagoditi. Tada ćete uzeti pakete.

- Koji je vaš anestetik zvan? A gdje ga kupujete (internet, apoteka)?

- Pokušajte moj anestetik, jeftinija emla izlazi nekoliko puta. Učinak je super. Dr. Namb.

- Što se tiče? Ako sam preživio upute, što će se promijeniti sljedeći put?

- Povećajte vrijeme ekspozicije.

- I čini mi se da je stvar u Krivorukovovim gospodarima. Ja sam nekako promijenio svog učitelja, otišao u stranca, ja sam jecanjao čak i na koljenima! Iako je ovo moja najneprobojnija zona! Stoga izoštriti tehniku, a lijekovi protiv bolova neće biti potrebni.

- Na što samo djevojke radi usklađenosti sa standardima ljepote ne idu. Tin. Je li to stvarno pudu vrijedno toga? Također možete trim gotovo pod nulom kosom da biste uklonili, očito, to nije dovoljno za susret s njom.

- To je sve o modi, želji da zadovolji standarde soci. idealna grupa. Izjava - da bude popularan, morate biti junica. Svi "pilići" brinu o sebi. Vodite brigu o sebi - šarmirajte se. Zaključak "Svi pilići čine sramotno." Naravno, nitko ne misli o tome izravno - obično sve izgleda nedužno i jednostavno, "Katka čini šokiran." "Katka ima bogat fan". "Obogatio sam se jer je Katka lijepa." "Katka je lijepa, jer je dobro njegovana." "Pazite na sebe - otiđite u salon i tamo se tresu." "Katka se šokira." Kruženje misli zatvoreno.

- Je li moguće. Ali dobra i kvalitetna masaža tijela iz iskusnog masažnog terapeuta korisna je za zdravlje i ljepotu. Bez anestezije i modrica.

Pripremljen posebno za mjesto Krasotulya.ru

Recenzije anestetičke kreme "Emla"

5 - 3

4 - 0

3 - 1

2 - 0

1 - 0

Želim govoriti o alatu koji mi se sviđa jer je dovoljna kvaliteta i dobro se nosila s postavljenim zadatkom - Emla krema. Dobivena za ublažavanje boli, ali sada ovaj alat jednostavno "živi" u svojoj torbi za šminku.

Emla krema se koristi u različite svrhe.
Prvi put imam anestetik za njih bio je prst, kad su nakon snažnog udara uklonili čavlić. Krema se savršeno nosila sa zadatkom.
Kupio sam ga i donio kirurgu. Istodobno je otkrila prvi nedostatak: krema se prodaje u pakiranju od 5 cijevi (svaka od 5 grama). Cijena ambalaže je tada 1000 rubalja (u 2018 je već 1400-1600 rubalja). U 2 ljekarne odbili prodati jednu cjevčicu, rekli su da su u potpunosti preuzeti. Sljedeći su prodali, ali bez uputa, budući da je sama u kutiji. Uzeo je nadu da liječnik već zna što treba učiniti. No, upozoravam vas, tko kupuje za samostalno korištenje, neobična je metoda primjene, nećete ga moći širiti. Tako pročitajte barem na internetu.

Dragi čitatelji, želim s vama podijeliti svoje mišljenje o anestetičkoj vrhnji "Emla".

Saznali smo o Emlinoj anesteziji od prijatelja koji mi je rekao da ga dugo upotrebljava isključivo za elektroepilaciju. Onda sam odlučio kupiti i Emla kremu. Električni epilator prezentiran sa mnom ležao je praktički u stanju mirovanja, jer mi se ne sviđaju osjećaji korištenja uređaja. Kada je kupljen, krema je nanosila na kožu i, za pouzdanost, izdržala je 40 minuta. Počeo sam raditi postupak i učinak mi je bio zadovoljan. Bol zapravo ne osjeća. Ne upotrebljavam ovu anestetičku kremu cijelo vrijeme. Naviknut sam zamijeniti električni epilator s redovitom britvom.

Ja nisam liječnik pa neću opisati koje su kontraindikacije za korištenje anestezije tijekom epilacije, samo ću reći da nemam ozbiljnih bolesti, pa nisam vidjela Emlu od mene. Maaalen gori nakon primjene ne broji, a onda je vjerojatnije da ni nuspojava, ali samo jedna značajka proizvoda,
nakon svega, vjerojatno prodire u dublje slojeve kože.
Kupujem ovu kremu u različitim inačicama - i velikim cijevima od 30 g svaki, kada trebate epilirati noge, i paket od 5 komada od 5 g svaki, ako uklonite antene iznad gornje usne, kosu u intimnom području. Za pazuha, također je prilično dovoljno 5 grama. Ako kupite ambalažu, u njemu ćete također naći male mrlje, potrebne su za pečenje kože već primijenjenom vrstom, a nije premazano, vlaga nije isparila itd. Samo na taj način, anestezija će biti dobra, ne možete napustiti krema bez pokrivanja. U tu svrhu možete upotrijebiti zamrznutu hranu.
Krema se lako postavlja s debelim slojem, ne ostavlja masne tragove, ne miriše, ne osuši ili ne mirisne kožu)) Ponekad sam samo malo potišten da morate čekati sat prije početka epilacije, a krema će djelovati, ponekad to sprječava. Ali u zadnje vrijeme naučio sam planirati vrijeme i pokušati se urediti bez žurbe, strpljivo čekam ovih 60 minuta, ali onda dobijem ljepotu, izvadim kosu od korijena, ali ne osjećam bol. To jest, Emla izvrsno obavlja posao.

Emla krema - sredstvo protiv bolova za depilaciju

Sve žene i djevojke nastoje izgledati savršeno. Da bi to učinili, oni ne poštuju ni trud niti vrijeme. Jedan od ozbiljnijih problema koji se moraju riješiti u borbi za ljepotom je uklanjanje nepotrebnih vegetacija. Postupak depilacije je prilično neugodan zadatak, a osim toga, to je i bolno.

Neki se tiču ​​takvih senzacija umjesto mirno, ali za druge su nepodnošljiva patnja. Kako izbjeći ili barem smanjiti simptome boli tijekom postupaka za uklanjanje viška kose? Danas postoji velik broj prijedloga koji će pomoći ne samo ublažavanju boli, nego i potpuno blokirati.

"Emla" - lijek za lokalnu anesteziju tijekom depilacije

Sve metode koje omogućuju smanjenje razine boli tijekom depilacije, uobičajeno su podijeljene u ne-lijek i lijek. Kada koristite lijek protiv bolova postoje 3 opcije za njihovu uporabu:

 • primjena na kožu;
 • gutanjem;
 • subkutane injekcije.

Među najpopularnijim anesteticima koji se koriste tijekom depilacije za primjenu na površinu kože, može se nazvati Emla krema. Povratne informacije korisnika ne mogu se pozvati pozitivno, jer ovaj alat ne pomaže svima. Sastav anestetika uključuje tvari koje se koriste za lokalnu anesteziju: lidokain i prilokain. Počinju raditi kao analgetici kad prodiru u kožu. I stupanj njihovog utjecaja ovisi o dozi lijeka koji se primjenjuje na površinu, kao io trajanju boravka na njemu.

"Emla" - lijek za lokalnu anesteziju tijekom depilacije

Svaki paket je popraćen uputama za uporabu lijeka, detaljno govoreći što treba učiniti kako bi se dobio željeni rezultat:

 • glavni uvjet je primjena kreme u debelom sloju;
 • prekriti obrađenu površinu, na kojoj se nanosi vrhnja, s posebnom ljepljivom naljepnicom koja je pričvršćena na pakiranje. To je neophodno kako ne bi isparila vlaga koja je dio alata i daje najbolju penetraciju anestetika u kožu. Kada se depiliranje velike površine, umjesto naljepnica može se koristiti redovit film.

Korištenje Emla krema, morate zapamtiti da učinak sastava ne počinje odmah, ali tek nakon 20-25 minuta. Maksimalni učinak anestetika postiže se za sat i može trajati do 5 sati.

Učinak krema započinje samo 20-25 minuta nakon primjene u tijelo.

Ova kompozicija je posebno dizajnirana da se primjeni na površini kože. Uputa objašnjava da u slučaju anestezije koja prodire do dubine od 2 mm, pripravak treba staviti ispod odijela najmanje 60 minuta. A ako trebate probiti 3 mm, onda se vrijeme udvostruči - do 2 sata. Povremeno je potrebno ažurirati sloj anestetika ispod preljevnice. Vrlo je pogodno da se krema Emla može primijeniti unaprijed, prije posjete salonu i upotrebom naljepnica kako bi se stvorili uvjeti pod kojima se kompozicija dobro apsorbira u kožu i ne mrlja odjeću. Komentari o ovom lijeku, kao i obično, razlikuju se: jednostavno su entuzijastični i jasno je negativno.

Kada se koristi anestezija

Anestetska mast s lidokainom "Emla" se koristi za takve salonske postupke kao što su:

 • probijanje;
 • tetovaža;
 • depilacija;
 • uklanjanje dlaka;
 • bilo kakve kozmetičke postupke koji zahtijevaju injekcije.
Emla krema je zabranjena primjeniti oko očiju

Upute za upotrebu alata "Emla" upozoravaju korisnike o sljedećim točkama:

 • Zabranjeno je nanositi kremu oko očiju;
 • ne smiju se koristiti na oštećene kože i otvorenih rana (ogrebotine, abrazije, upale);
 • treba paziti da spriječi prodiranje vrhnja u uho;
 • pojavljivanje pretjerane primjene, slabije srčano djelovanje ili, obrnuto, depresija živčanog sustava služi kao signal da se odmah zaustavi postupak: ukloniti naljepnice ili zavoje i ukloniti sve preostale kreme s tretiranog područja.

Tijekom uporabe, Emla može izazvati sljedeće nuspojave:

 • bubri;
 • ispiranje;
 • hemoragični osip;
 • točke hemoragije.

kontraindikacije

Kontraindikacije uporabi sredstava "Emla" mogu biti prisutnost methemoglobinemije i odgovora tijela na njegove komponente. U slučaju provedbe preporuka navedenih u uputi, predoziranje nije vjerojatno. Potrebno je napomenuti činjenicu da mnogi korisnici, ostavljajući svoje komentare na anesteziju, govore o potpunoj anesteziji i savjetuje se da koriste ovu posebnu mogućnost depilacije.

U slučaju alergijskih reakcija na komponente lijeka uvijek postoji prilika da se pronađe zamjena u obliku drugih lijekova protiv bolova. To mogu biti: Menovazin, Anestezol, Dentinox, Kamistad i drugi.

Kontraindikacije uporabi sredstava "Emla" mogu biti prisutnost methemoglobinemije i odgovora tijela na njegove komponente.

Emla zakrpe također se koriste za uklanjanje otpada vegetacije. Nedostatak ove mogućnosti je da su zakrpe male. A ako uzmete u obzir da na vrijeme možete koristiti samo 3 komada, tada je područje njegove primjene znatno suženo. Uglavnom se koriste u malim i najtočnijim područjima: pazuha i bikinija. Povratne informacije od onih koji su koristili "Emla", uglavnom pozitivno. Oslobađanje boli očito je, a rezultat traje dovoljno dugo da ukloni vegetaciju.

Ostali bolovi protiv bolova

Osim krema s lidokainom za epilaciju "Emle", na današnjem tržištu lijekova za epilaciju pojavljuju se sva nova imena koja nisu niža od svojih kvaliteta tradicionalnim i dobro poznatim svim anesteticima.

Svjetlosna anestetika kozmetičke kreme

Novost je Light Dep - kombinirana verzija anestetika koja može uspješno zamijeniti Emlu u slučaju pojedinačne netrpeljivosti bilo kojoj od njegovih komponenti. Načelo rada Light Dep je blokiranje glavnih receptora boli u epidermisu. No istodobno ostaje osjetljivost kože na vanjske čimbenike kao što su kapljice ili dodirivanje temperature. Korištenje ovog alata apsolutno je bezopasno za zdravlje, ne uzrokuje nuspojave i alergijske reakcije.

Značajno smanjuje bol tijekom depilacije lijekova kao što su tempalgin, ibuprofen ili analgin. Također se preporučuje da ih uzmete unaprijed - najmanje 40 minuta prije početka depilacije.

Posebni pilingovi, masti i gelovi koji ljušte čestice kože blizu folikula dlake pomažu u ublažavanju boli, čime ih oslobađaju i uklanjaju gotovo bezbolno.

Lidocaine Asept spreja za lokalnu uporabu

Za lokalnu anesteziju tijekom depilacije, pored gore navedenih opcija, takva medicinska rješenja su naširoko koristi: lidokain i prilokain.

Lidokainska otopina se obično primjenjuje na površinu problematičnog područja, a također se koristi u obliku subkutanih injekcija, koji počinju djelovati u roku od 15 minuta. Ali, kada podmazivanje površine - kao potrebna količina lijekova akumulirana. Vrijeme potrebno za to je obično pojedinačno za svakog pojedinog klijenta i ovisi o broju komponenti. Na primjer, debljina potkožnog masnog tkiva, tjelesne temperature, količine otopine na površini, tamo gdje je.

Kontraindikacije uporabe lidokaina su netolerancija prema tijelu.

Prilokain u usporedbi s drugim lijekovima protiv bolova, počinje djelovati mnogo sporije. Osim toga, ima mnogo manje nuspojava. Kako bi produžili i pojačali učinak boli protiv bolova, preporučljivo je koristiti ove lijekove u kombinaciji.

Pripreme za lokalnu anesteziju suvremene kozmetologije iznimno su zastupljene. Stoga svatko odabire najprikladniju opciju. Recenzije o Emli su mješoviti. Sve ovisi o individualnim karakteristikama organizma, kao io samom postupku uklanjanja dlaka.

Recenzije s kremama

cool! skupo... dobiva se samo jedna cijev - jedan postupak, da?

Lokalne anestetike kao tip Emle.

Emla krema je jedini anestetik kojeg dermatolozi odobravaju. Nanesite ga par sati prije postupka i pokrijte područje s filmom. No postoji mnoštvo "ne": anestetika sužava lumen kose, a mi se trebamo proširiti na suprotno koliko god je to moguće kako bi postupak bio manje bolan. Evo dvosjeklijeg mača. Savjeti: prije postupka za kupanje, obavite piling i pokušajte napraviti depilaciju usred menstruacije u klubu, nakon boli ili uoči ili nakon što je prag boli previsok (zbog protoka krvi)

Pokušao sam hodati elektroepilacijom - emla uopće nije pomogla od boli.

Vosak mi općenito dobro podnosi

Emla krema za depilaciju. Moje iskustvo.

Shugaring i emla u 1. trimestru

U uputama za uporabu krema nalazi se stavka na kontraindikacije. On kaže da podaci o učincima emle na trudnice nisu dovoljni, ali su testirani na životinjama i nisu otkrili ništa negativno. Dakle, lidokain i prilocaine imaju naravno penetrirajuću sposobnost, stoga je bolje da ih koristite tek nakon savjetovanja s liječnikom. Pitajte, možda će to. Ako to ne učinite, koristit ćete ga nakon trudnoće, tako da je krema vrhunska, au isto vrijeme može biti korisno djetetu. Prije cijepljenja naviknula sam razmazati noge i olovke. I, zaboravio sam - tijekom dojenja možete emlu)

Da, ne trebate anesteziju za šokiranje! više emlom, osobito tijekom trudnoće. Moram raditi iz Arabije hlađenje gelom. radi na načelu distrakcije. i ja i klijent mirniji.

Nedavno sam otišla u Shugaring, i samo sam zavijala od boli. Iako radim 4 godine. Majstor je rekao da bi trebala kupiti krema, bila je trudna i svi trudni klijenti hodaju s vrhnjem. Zato ću vjerojatno kupiti

Recenzije s kremama

◊ Krema za lokalnu i vanjsku upotrebu bijele boje, homogena.

Pomoćne tvari: makrogol gliceril-hidroksistearat (Arlaton 289), karbomer 974P (karbokspolimetilen), natrijev hidroksid (za održavanje pH od 8,7-9,7), pročišćena voda.

5 g - aluminijske cijevi (5) - kartonske pakete.
30 g - aluminijske cijevi (1) - kartonske pakete.

Priprema za površinsku anesteziju kože i sluznice. Djelovanje lijeka osigurava sastavne komponente - lidokain i prilokain, koji su lokalni anestetici amidnog tipa. Lokalne anestetike, koje prodiru u slojeve epidermisa i dermisa, uzrokuju anesteziju kože.

Stupanj anestezije ovisi o dozi lijeka i trajanju primjene.

Nakon primjene kreme na intaktnu kožu tijekom 1-2 sata, trajanje anestezije nakon uklanjanja okluzivne obloge iznosi 2 sata. Za biopsiju probijanja, korištenje Emla krema daje odgovarajuću anesteziju na netaknutu kožu u 90% bolesnika 60 minuta nakon primjene.

Anestezija sluznice genitalnih organa postiže se brže od netaknute kože zbog brze apsorpcije lijeka. U žena, 5-10 minuta nakon primjene Emla krema na sluznicu genitalnih organa, postignuta je anestezija koja je dovoljna za ublažavanje boli uzrokovanih primjenom argonskog lasera; trajanje anestezije je 15-20 minuta (uzimajući u obzir pojedinačne karakteristike od 5 do 45 minuta).

Kod liječenja trofičnih ulkusa donjih ekstremiteta, trajanje anestezije nakon nanošenja kreme je do 4 sata, a nije zabilježen nikakav negativni učinak lijeka na proces iscjeljivanja čira ili u odnosu na bakterijsku floru.

Sustavna apsorpcija krema ovisi o dozi, trajanju primjene i debljini kože (ovisno o području tijela), kao io drugim osobinama kože.

U odraslih osoba, nakon primjene 60 g vrhnja na intaktnu kožu glinom s površinom od 400 cm2 (0,2 g po 10 cm2) tijekom 3 sata, sistemska apsorpcija lidokaina je oko 3%, a prilikaina - 5%. Polako se apsorbira. Cmaksimum lidokain i prilokain u krvnoj plazmi postignuti su nakon otprilike 4 sata od trenutka primjene kreme i 0,12 mcg / ml za lidokain i 0,07 mcg / ml za prilokain.

Kod liječenja trofičnih ulkusa donjih ekstremiteta, vrijeme je da dosegne Cmaksimum lidokain (0,05-0,84 μg / ml) i prilokain (0,02-0,8 μg / ml) u krvnoj plazmi je 1-2,5 sati od trenutka primjene lijeka na površinu ulkusa (5-10 g vrhnja tijekom 30 minuta). Uz ponovnu primjenu kreme na površini ulkusa ne opaža se kumulacija prilokaina, lidokaina i njihovih metabolita.

Prilikom nanošenja kreme na sluznicu genitalija, vrijeme je da dosegne Cmaksimum lidokain i prilokain (0,18 μg / ml i 1,15 μg / ml) iznosi otprilike 35 minuta od trenutka primjene lijeka u vaginalnu mukozu (10 g kreme 10 minuta).

Farmakokinetika u posebnim kliničkim situacijama

U bolesnika s uobičajenim atopijskim dermatitisom, brzina apsorpcije se povećava.

- koža tijekom probijanja i kateterizacije plovila i površinske kirurške intervencije;

- trofični ulkusi donjih ekstremiteta tijekom kirurškog zahvata (mehaničko čišćenje);

- sluznicu genitalnih organa prije izvođenja bolnih manipulacija i za ublažavanje boli prije injekcija lokalnih anestetika.

- prerane bebe rođene u razdoblju trudnoće manje od 37 tjedana;

- preosjetljivost na lokalnu anestetiku tipa amida ili bilo koja druga komponenta pripravka.

Emla krema se nanosi na kožu pod okluzivnim odijelu za površinsku anesteziju netaknute kože. Doza lijeka i vrijeme primjene ovise o manipulaciji.

Za površinsku anesteziju trofičnih ulkusa donjih ekstremiteta prije njihovog kirurškog zahvata (mehaničko čišćenje) kremu treba nanijeti s debelim slojem na površini ulkusa pod okluzivnim oklopom PVC-a u dozi od 1-2 g / 10 cm2 (ne više od 10 g po postupku) tijekom 30 minuta. Ako je prodiranje lijeka u ulkus tkivo teško, trajanje primjene može se povećati na 60 minuta. Mehaničko čišćenje ulkusa treba započeti najkasnije 10 minuta nakon uklanjanja krema.

Za površinsku anesteziju genitalnih organa, prije ubrizgavanja lokalnih anestetika, krema se nanosi u debelom sloju na kožu muškaraca u dozi od 1-2 g / 10 cm2 tijekom 15 minuta, za žene - u dozi od 1 g / 10 cm 2 tijekom 60 minuta.

Za površinsku anesteziju sluznice genitalnih organa, pri uklanjanju kondiloma i prije ubrizgavanja lokalnih anestetika, 5-10 g vrhnja (ovisno o području obrađene površine) nanosi se na cijelu površinu sluznice, uključujući i nabore. Vrijeme primjene 5-10 min. Postupak treba izvesti odmah nakon uklanjanja kreme.

Djeca za površinsku anesteziju netaknute kože prije bušenja posude ili površinske operacije Emla krema nanosi se debelim slojem na koži ispod okluzivnog odijela. Doza lijeka treba odgovarati tretiranoj površini i ne smije prelaziti 1 g kreme na 10 cm2.

Doza i vrijeme primjene ovise o dobi djeteta.

Recenzije s kremama

Za mene, uklanjanje dlaka je samo katastrofa. Osjetljivost na bol je visoka, stoga sam uvijek anestezirao tijekom epilacije, koristio sam Emlu, ali je skup i visok, iako je učinak kombinacije lidokaina i prilocaina vrlo dobar i traje gotovo 30 minuta. Sada uzimam acryol pro, u sastavu i djelovanju točno jednak, ali jeftiniji jeftiniji.

Emla gel mast je samo božji dar za one koji rade uklanjanje dlaka. Dugo sam ga koristila, vjerojatno kao svi na savjetu prijatelja. Iskreno, prije nego što je otvorila za mene Emla uklanjanje dlaka je samo pakao. Osobito na nježnim područjima kože (dobro, razumijete me)! Onda sam upoznao još jedan od njihovih proizvoda - Emlaovu žbuku. Ova je istina potpuno drugačija priča, ali za one koji još uvijek ne znaju za ovo "čudo" ukratko: anesteziju kože tijekom injekcija, injekcija i uzimanja krvi. Pronaći za sve mame sve bebe. Stavite sat vremena prije cijepljenja i ne čujete užasne krikove draga djeteta! Savjetujem svima!

Već nekoliko puta koristim emla za uklanjanje dlaka. Pregledi su ga čitali dugo vremena, a sada je sama bila uvjerena. Koristim cijev od Emla 5 grama, dovoljno za jedno vrijeme. Smatram ga učinkovitim ali skupim alatom. No, s druge strane, važno je ne samo učinkovitost, već i nedostatak nuspojava. U tom smislu siguran sam jer je švedski farmakološki agent koji je prošao sve potrebne testove. Anestezija Emla savjetuje svakoga tko nije navikao podnijeti bol i želi biti siguran u sigurnost korištenih sredstava.

Također sam napravio litotripsiju. Liječnik je savjetovao anestetsku emlu: ocjene njegovih pacijenata o ovoj vrsti su dobre, pa me savjetuje. Isprva je sumnjao, pomislio je da je upravljan osobnim interesom. Možda tako, ali Emlin anestetički gel mi je pomogao! Bol se gotovo nije osjećala. Bez udaraca, pilula itd. Jedina stvar - pažljivo pročitajte upute za uporabu. Mnoge suptilnosti. Ovo nije pucanj - jednom i za sve. Ali ako ste učinili sve dobro, emla gel će definitivno pomoći.

Bili su mi lithotripsy - razbijali su kamenjem mokraćnog mjehura ultrazvukom. Čuo sam da je ovaj postupak vrlo bolan. Ali zahvaljujući Emlinom anestetičkog gela, moje su strahove bile uzaludne. Gotovo nisam osjetila bol. Nakon postupka ostao je čak i dvije neiskorištene cijevi Emle (5 g po cijevi) od pet. 15 g lijeka bilo je dovoljno da se ne boli u boli. Nadam se da više neću trebati - više neću imati kamenje. Mogu preporučiti ovaj lijek svima koji trebaju osloboditi lokalne boli nekoliko sati. I ne proguta ni kemiju! Ili napravi injekcije. Emla gel se jednostavno nanosi na kožu i to je to!

Moje uklanjanje dlaka samo je s emlo. Koža je također vrlo osjetljiva, pokušavajući jednom bez anestetika, već se nekoliko godina bojao otići u salon za depilaciju. No, nadležni kozmetičar savjetovao je čudo lijek. Trošak je opravdan, dovoljno sam za nekoliko puta. Oni također imaju žbuku, možete se držati na malim područjima (to je prikladnije nego primijeniti kremu), ja dajem djetetu prije cijepljenja ljepilom 1 sat. Bojala sam se liječnika, sada je sve u redu, jer nema boli.

Vrlo sam osjetljiva na bol, svaka epilacija je teška, ne može bez suza. Osim toga, takav je neugodan nedostatak, poput dlaka na usnici, oni nisu vrlo primjetljivi, ali za psihološku udobnost uklonit ću ih. Nevjerojatno, prijatelj mi je savjetovao da primijem emlu prije epilacije, ne prestajem zahvaliti prijatelju na ovom čudesnom savjetu, s tim pomastom prestao sam se bojati epilacije. Enno. Mala je minus-visoka cijena za pomast, ali spreman sam platiti.

Kako izvući obrve po prvi put

Depilacija intimnog područja