Candela Lasersko uklanjanje dlačica Recenzije

Čuo sam da se značajno razlikuje u svojim karakteristikama i da je gotovo 10 puta puno jači od ostalih lasera. Uskoro idite u odmaralište i želio bih znati vaše laserske preglede za uklanjanje dlaka, umorne od odlaska u salon svaka dva mjeseca.

Izvela sam ovogodišnju epilaciju prije ljetne sezone. Uređaj se zvao candela gentlelase, kako je napisan na web stranici salona. Noge su glatke, niti stezanje ni bol. Na drugim mjestima nisu pokušali. Nakon postupka, kosa je plava i rijetka. Želim probati područje bikini do ljeta.

Ne, nisam napravio laser. Iako je moja djevojka pokušala, stilizirana i čista.
Bit će to poput japanskih žena u Düsseldorfu, čistog tijela i savršenog stanja kože.
Ja stalno čitam japanske blogere, provode sate angažirane u sebi, tijelu i licu. Cijela ova znanost.

Rezultat nakon ovog uređaja nije mnogo drugačiji od drugih, kao i za mene. Nisam vidio veliku razliku. Bol u postupku, otprilike kao i uvijek. Učinak traje gotovo jednako kao i kod drugih tipova laserskog uklanjanja dlaka. Jedina stvar koju treba zapamtiti je da dva tjedna prije i dva dana kasnije ne možete sunčati, morate nešto učiniti unaprijed.

Izradio sam noge za uklanjanje dlaka tjedan dana prije putovanja s mužem u Tursku. Postupak se pokazao manje bolan nego tijekom prethodnih procedura laserske epilacije, iako ne bih toliko rekao. Obavijestit ću vas o utjecaju na dolazak)

Ako ne postoji stezanje kože i kosa je rjeđe rasti, onda ću ići za lasersko uklanjanje dlaka, želim eksperimentirati. Ja ne idem nikamo, ali želio bih besprijekornu čistoću u nogama i rukama. Saloni su skupi, a ne dugo.

Izvođenje laserskog uklanjanja dlaka Candela moja djevojka. Općenito, bila je zadovoljna rezultatom, unatoč činjenici da sam bio u ulozi kirurga, kako reći. Pa, prošlo su tri mjeseca, a noge su glatke. Razumijem da je ovo dobar rezultat.

Lasersko uklanjanje dlaka pomoću uređaja "Sandela"

Svaka žena želi biti vlasnik glatke, dobro njegovane kože, bez ikakvih znakova viška kose, a sva sredstva su dobra za borbu protiv ovog problema. Danas, korištenje novih tehnologija u području kozmetologije omogućuje korištenje jedinstvene Candela laserske metode za uklanjanje dlaka kako bi se sigurno i učinkovito riješile nepotrebne vegetacije.

Načelo metode

Najpouzdanija opcija za uklanjanje nepotrebnih dlake na licu ili lica, koja zadovoljavaju zahtjeve suvremene kozmetologije, su Candela Gentlelase uređaji. Oni su aleksandritni laseri dizajnirani za uklanjanje dlačica tamne i svijetle kose.

Odstranjivanje vegetacije uz pomoć takve manipulacije Candela laserskim uklanjanjem dlaka temelji se na smanjenju rasta neželjenih dlaka (princip selektivne fototermolize).

To znači da aparat za lasersko zračenje s ispravno odabranom valnom duljinom usmjerenom na epilirano područje djeluje na pigment koji se nalazi u kosi i transformira se u toplinsku energiju i uništava folikula. Dakle, kosa prestane raste i pada, dok koža ostaje netaknuta.

Učinkovitost hardverske kozmetologije određuje prije svega uređaj koji se koristi za njegovo provođenje.

Važno je napomenuti da je za Candela lasersko uklanjanje dlaka sesije, potrebno je da se kose u ovom trenutku u stadiju aktivnog rasta, budući da zraka neće raditi na "spavanje" žarulje. Zbog toga je punopravni rezultat zahtijeva nekoliko postupaka kao buđenje preostalih nepromijenjenih folikula. Sesije treba ponoviti do potpunog nestanka viška vegetacije, a taj proces traje od 2-3 mjeseca do godine, ovisno o individualnim karakteristikama organizma, debljini i strukturi kose, kao i pravilno odabranom rasporedu postupaka.

Već tijekom manipulacije postiže se kozmetički učinak, budući da se uklanjanje viška vegetacije događa u trenutku izlaganja energiji snopa. Na kraju 3-4 sesije, kosa ulazi u istu fazu razvoja, koja dopušta svakom kasnijem postupku da se oslobodi glavnog broja žarulja.

Prednosti uređaja

Da biste razumjeli zašto se aparat za lasersku proceduru Candela Gentlelase smatra jednim od najpopularnijih sustava na svijetu, upoznajte se s prednostima lasera:

  • pouzdanost - prvo dolazi i pruža dugotrajan rezultat za nekoliko postupaka. Kao što praksa pokazuje, u roku od šest mjeseci nakon 2 sjednice s Candela aparatom, količina kosa lica je smanjena za 80%;

Važne prednosti aparata, koje ga značajno razlikuju od svih ostalih sustava, uključuju sljedeće:

  • uklanja vegetaciju iz bilo kojeg tipa kože (za razliku od ostalih laserskih sustava koji rade samo s tamnom kosom, ova jedinica uklanja svjetlo i tanko);
  • ne ostavlja opekline;
  • koristi se za osjetljiva područja tijela;
  • ne zahtijeva rehabilitaciju;
  • potiče pomlađivanje kože kroz uklanjanje bora;
  • uklanja pigmentirane lezije;
  • bori se protiv vaskularnih lezija.

Što razlikuje ovaj model od drugih analoga?

Kada uspoređujete Candela Gentlelase s drugim laserskim sustavima, postoje očite prednosti, na primjer:

  • Lokalna zona laserske zrake u ovom uređaju razlikuje se po veličini od mjesta drugih tipova laserskih uređaja po svojoj veličini. To omogućuje da zraka prodrijeti folikulima duboko rastućih dlačica.
Princip utjecaja aparata Candela određuje se prema vrsti postupka koji se izvodi.
  • Povećanje učestalosti impulsa ovog modela omogućuje vam da ubrzate sesiju gotovo udvostručiti u odnosu na slične uređaje (obrađivanje nogu provodi se 25 minuta, za gornju površinu usne trebat će 3-5 minuta).
  • Novi razvoj (sustav hlađenja kože) štiti tijelo od pregrijavanja. Posebna područja primjenjuju se na površine pripremljene za postupak s kojima se površina hladi, a kao rezultat, smanjuje se percepcija boli i nelagode.
  • Sposobnost provođenja sesije u pravom trenutku za klijenta, jer fenomen crvenila kože nestaje za nekoliko sati, a nepotrebna vegetacija nestaje tijekom manipulacije.
  • Budući da zrake uređaja ne utječu na tijelo, i samo utječu na folikula, lasersko uklanjanje dlaka Candela potpuno bezopasno.

Priprema za sesiju

Kao i kod bilo kojeg postupka, lasersko uklanjanje dlaka mora biti pripremljeno unaprijed:

  • posjetiti kozmetičara i dobiti savjete o nadolazećoj manipulaciji;
  • mjesec dana prije sjednice vrijedi zaustaviti korištenje bilo koje metode za uklanjanje dlaka (električni epilatori, vosak, šokiranje);
  • Nemojte se sunčati 2 tjedna prije početka postupka;
  • Za Candela uklanjanje dlaka, trebali biste ukloniti vegetaciju na problematično područje s britvom barem dan prije sjednice, tako da vlasi dostižu potrebnu duljinu (1-2 mm) i aktivnu fazu rasta. Ovo je stanje obvezno, jer u suprotnom snop neće moći ispravno utjecati na kosu i njegovu žarulju;
Laserski učinci mogu uzrokovati nelagodu i miris, prvi rezultati se procjenjuju za dva tjedna
  • Prije sesije (po danu) morate testirati osjetljivost kože. Ako se povećava osjetljivost, može doći do neugodnih posljedica, kao što su obezbojenje kože, pojava mjehura ili kora. Prema rezultatima ispitivanja, moguće je unaprijed unaprijediti moguće posljedice;
  • Nosite zaštitu očiju tijekom sjednice.

Budući da su laserske manipulacije automatizirane, to eliminira rizik od medicinske pogreške.

Njega kože nakon postupka:

  • nakon kraja manipulacije, ne preporuča se izložiti tretirano područje tijela vodom najmanje jedan dan;
  • nemojte trljati ove podloške krpom;
  • tijekom tjedna nije preporučljivo sunčati se na plaži ili u solariju;
  • kada izađete van, nanesite zaštitnu kremu na epilirana područja (dva tjedna);
  • kada planirate ljetni odmor, trebate uzeti vrijeme za postupak uklanjanja dlaka dva tjedna prije ili poslije praznika.

Koliko sesija je potrebno?

Možete odgovoriti na pitanje o broju sesija za potpunu uklanjanju viška vegetacije i intervala između njih, na temelju prosječnih vrijednosti (od 5 do 7 postupaka s prekidom od 6-8 tjedana).

U pravilu, samo iskusan kozmetičar može stvoriti odgovarajući raspored postupaka, nakon što proučava rezultate ispitivanja i pojedinačne karakteristike klijentskog tijela.

Osim toga, postoji niz razloga koji također utječu na količinu potrebne manipulacije, na primjer:

  • područje epilacije;
  • hormone;
  • nasljeđe;
  • prisutnost (odsutnost) opeklina od sunca.

Značajka lasera ovog modela je činjenica da je nakon jednog postupka rezultat jasno vidljiv:

  • smanjuje se količina vegetacije otpada;
  • rast usporava;
  • kosa postaje tanja i slabija.

kontraindikacije

Konzultant kozmetičar pomoći će razjasniti pitanje kontraindikacija metode i osigurati njihovu prisutnost ili odsutnost. Ne možete izvesti uklanjanje dlačica u sljedećim slučajevima:

  • onkologija;
  • bolesti kože;
  • trudnoća.

Dakle, budite sigurni u pouzdanost i popularnost laserske metode uklanjanja nepotrebne vegetacije (što potvrđuje brojna recenzija kupaca), svakako pokušajte shvatiti da je to opcija koja rješava problem viška vegetacije.

Lasersko uklanjanje dlačica - pregled

Dobar rezultat. Alexandrite Laser Candela

Također želim podijeliti sve moje dojmove i iskustvo o laserskom uklanjanju dlačica.

Obrađeno područje: ukupno bikini

Laserski: Alexandrite Laser Candela GentleMax Pro

Razdoblje i broj izvršenih postupaka: za jednu godinu dobila sam 6 procedura

Cijena: u Surgut u klinici estetske i laserske kozmetologije "A-klinike" 7000 rubalja, u Novosibirsk u središtu laserskog uklanjanja dlačica "Elix" 4300 rubalja

Vrijeme postupka: 5 minuta

Prvih 5 postupaka koje sam uzeo u gradu Surgut, 6. u gradu Novosibirsku na sličnom laserskom sustavu Candela GeantleLase

Od prvog postupka bio sam vrlo zadovoljan i odlučio sam otići do kraja, prošlo je godina i zaboravila sam da postoje bilo kakvi problemi / neudobnost s viškom vegetacije, osobito na takvom važnom i intimnom mjestu.

Nakon prvog i drugog postupka, interval je bio točno mjesec dana, 2-3 približno 2 mjeseca, 3-4 2 mjeseca, 4-5 3,5 mjeseca, 5-6 skoro 4 mjeseca sve je prošlo glatko)) Nisam došao na raspored, to jest nakon Pokrenuo sam treći ili četvrti postupak i nisam došao na postupak kako treba, pa sam morao koristiti britvu. Ali kosa već nakon trećeg postupka postaje rjeđa, puno tanjija, osjećaj da ste tinejdžer i tek počinje izgledati kosu) i nakon četvrtog sam imao sve curenje bjeline koja je počela rasti)))

Tijekom postupka, kosa mora biti izvan (1-3 mm), nakon što je postupak potrebno ga je brijati, time izazivajući rast onih koji se nalaze unutar kapsulirane, tako da se mogu ukloniti u sljedećem postupku i tako dalje dok se nešto ne dogodi ". izlazi. " Nadalje, mrtva i izgorio kosa unutar će nestati za nekoliko dana. Osobno, nakon trećeg ili četvrtog postupka, nisam imao ništa čistiti s britvom. I nemojte sunčati prije i poslije 10-14 dana, možda pigmentacija može otići ili će doći do opekotina, na čvrsto spaljenioj koži i oni ne rade ovaj postupak na ovom laseru. Općenito, svaki liječnik prije i poslije postupka daje detaljne preporuke i tako dalje, sve će vam detaljno reći što i kako.

Bol u postupku. Ne znam zašto kažu da je bezbolno, boli me i sve moje djevojke, čak i puno boli! U klinikama prije postupka nude anesteziju, ali nikada ga nisam koristila, čini mi se da je to gubitak novca)) Smirim se da ljepota zahtijeva žrtvu!

Savjeti: ne idite ravno prije menstruacije, najbolje nakon ovih "dana" i ne idite nakon olujnih noćnih tuluma, trebali biste biti mirni i odmarali, tada nećete biti toliko bolni tijekom postupka))

Preporučujem uklanjanje dlačica alexandrite laser candela. Ovo je stvarno super stvar, zašto ti treba kosa? Moraju se riješiti))

Laserski pregled svijeća

Dobar maser - Julia

Recenzije o masaži u Moskvi i St. Petersburgu s autorskog mjesta

Učinci masaže na kožu. Recenzirano od Yuli, St. Petersburg Masha, Moscow. Masaža od celulita Masaža nakon poroda. Pregledaj Nadya, Petersburg Ispravak tijela. Mišljenje Eleonora, MSC masaža Therapist Alexander o masažnom terapeutu Valentin Denisov-Melnikov Posebna anticelulitna masaža. Julia, Moskva Nastya, St. Petersburg. Smanjenje glasnoće Julie, Moskva. Rezultati masaže Ekaterina, Peter, pregled o anticelulitnoj masaži. Veronica, Moskva. Osjećaji iz masaže Julia, MSC: Valentinovo je vrlo dobar terapeut za masažu. Isprobajte!
Arhivirana verzija foruma

Lasersko odstranjivanje dlačica, bikini područje. Recenzije Alexandrite laser candela. Trajno uklanjanje dlaka kod kuće.

Molim Vas, recite mi imate li načina da zauvijek uklonite kosu u bikinijskom prostoru? I reci nam moguće troškove, vrste uklanjanja dlaka. Jeste li ga sami probali? Sami recenzije su važni. Je li itko pokušao uklanjati dlačice kod kuće, i vrijedi li to?

- Autorica. Ovo je lasersko uklanjanje dlaka. Samo nekoliko sesija je potrebno. Jednom mjesečno od 3-7 (možda 10). Žarulje su pomalo izgorjele laserom. Druge dlačice se uklanjaju sljedeći put, jer nejednako rastu. Pokušavam.

- Čini se da laser može biti nekoliko sesija. Ali to košta novac, takvo područje. A za početak bi bilo lijepo imati fotografiju, stručnjaci bi trebali znati barem fazu prekomjerne proizvodnje.

- Zima dolazi uskoro, rastu, bit će toplije. Kako možete ukloniti kosu kod kuće zauvijek? Ako se preselite živjeti u Pripyatu.

- Već se smiješ, ovo je problem za neke, shvatite!

- Iz nekog razloga, moje smiješno pitanje je sazrelo: zašto mi se kosa ispadne iz glave, ali na ostatku mog tijela ne možete ga skinuti?

- Idite bolje na bikinijima za uklanjanje dlačica. Dovoljno je da pažljivo ispratiš prije.

- Alexandrite Laser candela (pročitajte recenzije) uklonit će kosu vječno, do 10 -12 postupaka! Samo jedan profilaktički postupak jednom godišnje!

- I kako su rezultati takvog postupka epilacije?

- Glavna stvar je napraviti candela s laserom, to je najmoćnija i ne ostavlja tragove i opekline, ostalo je preostalo.

I žene i muškarci će biti učinkoviti ako hormoni ne budu uznemireni.

- Na način prirodnosti.

- Prerano je reći. Početkom studenog održat će se druga sesija. Sam se pitam kako će to biti. Koliko puta ste učinili? Napravio sam njemački laser.

- Pomogla mi je. Općenito, mnogi su rekli glupost. Napravio je samo ovu alexandrijsku lasersku kandelu, 7 puta. Drugi su ostavili lakše oštećenje i opekline.

- A nakon postupka nema korica?

- Tako su napravili Alexandrite i imala sam kore, iako je liječnik rekao da imaju najbolji laserski laser.

I počeo je proizvoditi candela i sve, samo je crveno bilo nekoliko sati, čak i kosa je nestala, iako mnogi kažu da se pahuljica ne napušta.

- I prvi put puno otišao?

- 20-30 posto, ne raste 1,5 mjeseca.

- Moja djevojka radi lasersko uklanjanje dlaka 3 godine u intervalima od 2 puta godišnje. Zauvijek neće biti.

- Kakav je to specijalist? Je li dobro s hormonima? Je li to mnogo? I kakav laser to radi? Reci mi, ako nije teško. Ispravke samo dva puta godišnje i sve? Jesam li vas pravilno razumio?

Ima li crne kose? A koje zone? Samo mi je pomogao.

- Orijentalne dame se riješavaju kose s mravlja uljem, a nakon epilacije se utrlja u kožu.

- Oh, sve je gluposti. Samo lasersko uklanjanje dlaka od dobrog gospodara s dobrom opremom i ispravno podešenom snagom.

- Ništa. Sve ima privremeni učinak.

- Jeste li ga sami provjerili?

- Ako učinite jedan postupak za podupiranje nakon što je uklonjen laser, kosa ne raste, na snazi ​​od 5%.

- Dugo je poznato, prestaje raditi i još će rasti! Ne u potpunosti se riješiti, ovo je priroda.

- Samo treba ispravak. Jeste li to sami radili?

- Izvršavanje ispravaka nije rezultat. Smirite se, inače ću misliti da promovirate ovaj postupak. Pozvali su me, jedna smokva - raste.

- Znaš, u usporedbi s onim što ljudi imaju preostalu svjetlost, za ljude je rezultat. Ne promoviram nikoga.

- Ja sam za tijelo pozitivno, rastu nebeski i savjetujem vam.

- Trajno uklanjanje dlaka samo je elektroliza.

- Da, crna, ona je pola boce. Moje svjetlo plave, općenito uzima komade.

U klinici "laserski liječnik". Sve ove godine radi, i uvijek rastu, naravno, tamo su tanji. Epilacija se zove "pun bikini", tamo i magarca i prepone, i pazuha kao dar.

- Ja sam kozmetičar. Čista sam.

- Imam još jednu točku, ostavi lijevo. Ne znam, upravo su završili laserski, svi kažu da će rasti nekoliko pojedinačnih dlačica, je li to puno?

- Bodovi iz elektrolize?

- To su mikroskopi za električni udar. Ako igla nije umetnuta duboko, tada takvi efekti ostaju. Ovo ne bi smjelo biti.

- Da. Majstor je vrlo dobar, posao i klijenti su zadovoljni. Ali iz nekog razloga imam.

- Trenutno sam na rodiljnom odmoru i stoga ne radim. Epilacija uključena u Jekaterinburg.

- Pa, nemam još kose, ako počnem rasti, idem za elektroepilaciju.

- Pa, nekako ne utječe na hodanje.

- Trajno uklanjanje dlaka nema načina!

- Nemojte me liječiti, doktore, kad se uopće pojavio elektrofon, znaš?

- Znam da moja djevojka ne raste za 9 godina. Pacijent.

- Lasersko uklanjanje dlaka, nakon prve sesije, gotovo ništa nije ostalo. Mislim da je potrebno još dvije sjednice, što će biti potrebno.

- Imam poslije 7 ništa. Netko ovdje piše da to tri godine radi bez rezultata. A kakav laser radiš?

- To je oko 50 godina prolaza, onda možete raspravljati.

- Palomar Vectus epilacija. Ovo je samo moja pretpostavka, možda će više biti potrebno, ali za sada, ni stručnjak neće moći odrediti. Napisao sam, na temelju mojih osjećaja, od prošlog 3 mjeseca, sada idem na drugu sesiju.

Iz iskustva prijatelja koji je prošao kroz nekoliko sesija, nakon poroda, trebala je samo jedan postupak. Iako je rečeno da će se zbog hormonske prilagodbe sve vratiti.

- Čitam da pišu, nadam se da ću biti među onima čija očekivanja očekuju ovaj postupak. Među prijateljima djevojaka koji su napravili ovaj stroj, svatko je sretan.

- Jednom sam napravio laser palomar. Rekli su da su najbolji u svijetu, da budu iskreni, rasti vrlo brzo.

- U kojem gradu ste? Imate li crnu kosu?

- Učinio sam, moji su bodovi ostali mali, samo godinu dana kasnije nestali su.

- Imam tamnu kosu, ali tanak. A poznate djevojke koje su na njemu bile istočnjački crnkinja i plavuša. Prvih sedam sjednica, a još jedan nakon porođaja, drugi je po mom mišljenju.

Tek nakon 2,5 mjeseca dobio sam malo, sada idem na drugu sesiju.

- Pa, rezultati su impresivni. To znači, međutim, da je laserski palomar sada najcool, ovaj vektus.

- Imate li curu? Općenito, rečeno mi je da ni jedan laser ne smanjuje.

- Općenito mislim da je sve individualno. Uostalom, postoje i oni koji su se vratili nakon trudnoće. Ali imam dobre primjere, pa sam odlučio.

- Da, općenito mi je reklo da se uvijek treba obaviti, čak i nakon tečaja, i nastaviti svaki mjesec. Ali još uvijek nemam ništa. I po cijeni skupih bikini uklanjanja dlaka, više od 4500?

- Ako je dan akcije, onda 4200, ako u uobičajenom - 8000.

- I zaradio sam ukupno 4300.

- Imamo različite cijene za ukupno bikini. Pogledao sam u nekoliko salona hardverske kozmetologije, cijene od 7 do 8 tisuća. Otišao sam na akciju u onom gdje su prijatelji učinili. Sada neću učiniti akciju, jer mi je to potrebno prije nego što odemo na more, kako ne bi izazvali pigmentaciju. Bolje da budem siguran.

- Je li laser ili elektro?

- Također sam platio laser punu bikini depilaciju od 5.000 do 3.500 (s svaki put sve je jeftinije). No, pahuljica, prokletstvo, ne odlazi, ne raste dugo, ali ipak puze. Ja ću elektro.

- Da, pahuljica je teško napustiti, slažem se. Elektroliza je dobro završena.

- Jesi li napravio alexandrite?

- Ne. Prije dvije godine se preselio u Krasnodar, odmah nakon što joj je rođena kćerka

- Postoje. Laser. U kojem stoljeću živite?

- Lasersko uklanjanje dlaka! Napravio sam samo dva puta i već mi se sviđa rezultat. Ali morate odabrati dobar salon s odgovarajućim laserom i pripremiti se za postupak - rezultat će uvelike ovisiti o tome.

A kakvo je vaše mišljenje o uklanjanju dlačica zauvijek?

Možete komentirati, raspraviti čitanje na našem forumu

Pripremljen posebno za mjesto Krasotulya.ru

Pročitajte ukupno: 1382

Recenzije o masaži u Moskvi i St. Petersburgu s autorskog mjesta

Povratne informacije o masaži. Julia, St. Petersburg Pregled masaže "Brazilski stražnjica" u Moskvi Smanjenje volumena. Pregled masaže, Natasha, Moskva masaža "Brazilski stražnjica", pregled. Alyona, St. Petersburg Pregled anticelulitne masaže, Marina, Moskva Priča o masaži u St. Petersburgu, Polina Video pregled masaže "Brazilski stražnjica". Anya, Moskva Catherine, Moskva. Pregled masaže i maserica Julia, St. Petersburg, Pregled masaže "Brazilski pas" u studiju i masaža ljepote. Podsjetimo se na rezultate Masaža limfne drenaže. Mršavljenje za mršavljenje trbuha. Pregled videozapisa

Recenzije

20.05.2013 Polina
Prvi put sam se bojao bojati se da će to povrijediti da će doći do opekotina i ostalih problema. Zbog pojave dodatne dlake na licu, bio sam prisiljen primijeniti lasersko uklanjanje dlaka. Međutim, nije bilo problema, osjećaji su vrlo podnošljivi. Cijene su niže od susjeda, rezultat je 5+

05/11/2018 Svetik
Dakle, po mom mišljenju, ovo je najbolji način (od poznatog meni) uklanjanje dlačica na ljudskom tijelu.

18.04.2014. Inga
Hvala vam djevojke, imate stvarno niske cijene i dobru kvalitetu posla, sretnu s poslom.

11.11.2017 Valeria
Želim izraziti svoju zahvalnost studiju SOLO.

10/31/2017 Margo
"Ja radim epilaciju iznad gornje usne. Majstor je divan, pa nije osjetila ništa, postupak je brz. Rekla je da morate proći kroz još nekoliko sesija. Mislim da ću biti zadovoljni rezultatom! "

09.06.2017 Olga
Također mi je drago što sam otkrio lasersko uklanjanje dlaka. To je sjajno kad nema tih neugodnih dlačica. Radim samo u studiju Solo.

02.11.2017 Eva
Prvi put rade laser za uklanjanje dlaka. Bojala se, pažljivo izabrala, i konačno se to dogodilo! Dugo je izabrao mjesto, ne uzalud, očito, jer je izbor bio pravi. Uostalom, bilo koji, čak i najugodniji postupak može se pretvoriti u mučenje, ako odaberete pogrešnog stručnjaka. Ali to nije slučaj!
Prvo, jasno je da je rezultat važan za liječnika, a ne brzi profit i želju za završetkom što je prije moguće. Drugo, cijene su obično bajka! Uređaj je apsolutno nov, a cijene su vrlo niske (uzmite moju riječ, provela sam nekoliko dana na web stranicama različitih trgovina, usporedivši cijenu) Općenito, 10 od 10! Pričekajte me sljedeći mjesec! )

02.10.2017 Anna
Hvala ti djevojke.

01/09/2017 Makarova Dina
Bio sam uvjeren da radim lasersko uklanjanje dlaka od strane mog muža, nekada sam se bavio bikinijskim područjem, volio sam rezultat, ali mi se nije svidjelo što moram raditi svaki mjesec, što nije naravno. Trebalo mi je pola godine i 7 sjednica laserskog uklanjanja dlačica da zaboravim na kosu zauvijek, skuplje od šokiranja, ali ako računate koliko godina traje, laserski dobitak ponovno. Zadovoljan sam ovim salonom, cijene su najniže, a stručnjaci i oprema su izvrsni.

16. 12. 2013. Barysheva Antonina
Mnogi saloni sada rade za uklanjanje dlačica, ali to sam izabrao zbog cijene postupka. Kao rezultat toga, nisam bio razočaran kvalitetom, bilo je potrebno 8 postupaka da se potpuno i trajno uklone kose na nogama, a imam ih prilično debele i tamne, no sa svakim novim postupkom postali su sve manje. cool unutrašnjost, cijene ne pretjerivati ​​i raditi točno ne gori od ostalih.

14.11.2014 Gromova Victoria
Odlučio sam prije 4 mjeseca pokušati uklanjanje dlačica. Obrijte mu noge umorno. I na internetu piše da je lasersko uklanjanje dlaka najmodernija od svih metoda uklanjanja dlaka. Izaberite salon na prvo mjesto na recenzije, a zatim usporedili cijene. Izaberite ovaj salon. Već je napravio 2 postupka bezbolno. Pozitivan je rezultat već zakazan. Kozmetolog je imenovao čak 6 postupaka, tvrdeći da će takav broj postupaka pomoći u postizanju najboljeg rezultata. Ali kad vidim da su vlasi sve manje i manje, spreman sam proći kroz 10 postupaka, pogotovo ako imam glatke noge bez brijanja do ljeta.

11.08.2016. Sofija
Ja sam bikini područje - učinak i izgled su definitivno bolje nego nakon brijanja ili voska (bez urastao kosu), ja sam 4 postupaka

05.11.2016 Alla
Djevojke je vrijeme da shvatite da vam treba i može potrošiti novac za sebe! Ljepota uvelike povećava samopoštovanje! Da ne biste potrošili puno, trebate potražiti dobar studio gdje će sve raditi kvalitetno i po pristupačnoj cijeni! Savjetujem vam da dođete ovamo i oni će vam pomoći)

10.12.2016 Olga
Vrlo ljubazno osoblje! Uvijek vam daju vrijedne savjete, vrlo lijepo i korisno! Nakon postupaka, vlasi praktički ne rastu. Kakav trag za žene! Ne propustite priliku postati ljepša!

Laserska kandela. Recenzije

Prekrasna, glatka, ugodna na dodirnu kožu kao i svi. Recenzije Alexandrite laserske candele su uglavnom pozitivne.

Klasične opcije za uklanjanje dlaka (na primjer, pomoću britve, krema za depiliranje, prskanje) mogu se riješiti samo kratko vrijeme, uz neugodne posljedice. Na primjer, depilacija ili šugiranje voska može dovesti do upalnog procesa ili usađivanja.

Epilacija uz pomoć struje je učinkovita, pokazuje dobre rezultate, ali vrlo bolno i dugo. I samo epilacija pomoću laserske zrake brzo se izvodi, bez boli i učinkovito.

Recenzije laserskog uklanjanja dlaka kandela

U klinici VITA koristimo CANDELA alexandrite laser, koji se dokazao u medicinskoj kozmetici.

Načela rada CANDELA alexandrite laserske zrake:

  • Korijeni kose apsorbiraju puls svjetla koje emitira aparat;
  • Potom se pretvara u toplinsku energiju;
  • Korijenje kose je zagrijano i uništeno;
  • Kao rezultat toga, kosa više ne raste.

Candela laserske recenzije: Je li takva metoda opasna?

Laserska energija djeluje samo na melanin u folikulima kose. Tkanine oko njih ne apsorbiraju energiju snopa, tako da nisu ozlijeđene.

Koliko sesija je potrebno?

Laserska zraka djeluje samo na folikulima kose koji su u procesu aktivnog rasta tijekom postupka. Za većinu ljudi ovaj omjer iznosi oko dvadeset posto ukupne količine kose. Žarulje koje spavaju ne reagiraju na snop. Zbog tog čimbenika postupak se mora ponoviti nakon mjesec i pol dana. Samo nekoliko postupaka s ispravnim slijedom znatno će smanjiti broj neželjenih dlaka.

Recenzije alexandrite laserske candele

U klinici VITA, ciklus epilacije s CANDELA laserom odabire se na temelju karakteristika svake osobe, ali ne manje od pet sesija.

Laserske prednosti

Učinkovitost. CANDELA laserska zraka koristi se u kozmetologiji dugo vremena. Mnoge stručne studije potvrdile su visoku učinkovitost i dugoročno uklanjanje lasera: zračeni korijeni kose nisu reanimirani i kosa se više ne pojavljuje. Već nakon nekoliko sesija, broj vlasi na tretiranim područjima smanjuje se nekoliko puta. Tijekom vremena, preostale vlasi osvjetljavaju i postaju nevidljive.

Praktičnost. CANDELA laserska struktura koristi Dynamic Cooling Device ™, uređaj za hlađenje kože DCD ™. Zahvaljujući hlađenju kože, postupak se provodi bez boli, s udobnošću i bez ozljeda.

Elan. Brzina je još jedna prednost u obavljanju postupaka uklanjanja dlaka na CANDELA alexrite laseru. Candela uređaj odmah djeluje na veliki radijus kože i stoga proces traje nekoliko puta manje vremena od epilacije s drugim vrstama lasera! Tijekom rada jednog svjetlosnog impulsa epiliran je komad kože promjera do 18 mm. To daje prednost ovoj metodi uklanjanja dlaka, jer s različitim metodama uklanjanja dlaka morate djelovati zasebno na svakoj kosi.

Lasersko uklanjanje dlaka na uređaju Candela GentleLase Pro, lasersko pomlađivanje

ŠTO ĆE UČINITI KUPU

Usluge epilacijskih centara za epilaciju

Neograničen broj sudionika laserskih dlačica

  • 3 mjeseca. Kupon za 1000r. i uz nadoplatu na licu mjesta tijekom svakog posjeta
  • 6 mjeseci. Kupon za 1600. i uz nadoplatu na licu mjesta tijekom svakog posjeta
  • Svaki posjet zahtijeva slijedeći nadoplate:
    • područje iznad gornje usne, obrva ili brade (izborno) - 350r.
    • pazuha - 480r.
    • duboko bikinijska zona (uključujući interjagačku zonu) - 950 rubalja.
    • klasična bikinija - 750r.
    • ukupna bikini zona - 1700r.
    • ruke do koljena - 900r.
    • ruke u potpunosti - 1300r.
    • sjenice - 990r.
    • kukovi - 1250r.
  • BONUS: 20% popusta na zone koje ne sudjeluju
  • Cijene su za žene, za muškarce se troškovi povećavaju za 30%
  • Trošak svih postupaka određen je uzimajući u obzir freon hlađenje.
  • Tijekom epilacije nije preporučljivo koristiti epilaciju, provesti vosak i epilaciju šećera te ukloniti kosu pincetom
  • Postupci se izvode na aparatu Candela GentleLase Pro (USA)

Uklanjanje vaskularnih patologija s neodimijskim laserom Candela Gentle Max Pro

  • Malo područje lica (obraz, nos ili brada). Kupon za 300r. i nadoplata na licu mjesta: 500r. umjesto 4000r. 80% popusta
  • Lice u potpunosti. Kupon za 750r. i nadoplata na licu mjesta: 1500R. umjesto 7000r. 68% popusta
  • Jedno područje tijela koje možete izabrati: štap, gležanj, kuka (uparene zone se smatraju dva), trbuh (računaju se u dvije zone). Kupon za 990r. i uz nadoplatu na licu mjesta: 2500r. umjesto 10000r. 65% popusta

Laser pomlađivanje neodimijskim laserom Candela Gentle Max Pro

  • Lice u potpunosti. Kupon za 990r. i uz nadoplatu na licu mjesta: 2500r. umjesto 10000r. 65% popusta
  • Vrat. Kupon za 750r. i nadoplata na licu mjesta: 1500R. umjesto 7000r. 68% popusta
  • Dekoltea. Kupon za 850r. i nadoplata na licu mjesta: 2000r. umjesto 8500r. 66% popusta
  • Dobna granica: 18+
  • Posavjetujte se sa stručnjakom, postoje kontraindikacije.

Lasersko uklanjanje dlaka s Candela laserskim laserom

"Laserska estetika" je profesionalni centar medicinske kozmetologije koja provodi postupke laserskog uklanjanja dlaka na Candeli u St. Petersburgu i Moskvi po pristupačnoj cijeni. Koristimo najmoćnije i učinkovitije američke premijske naprave Candela GentleLase Pro. Uklanjanje dlaka s alexandritnim laserom, prema našim klijentima i vodećim dermatologima - kozmetičarima na svijetu, omogućuje vam dobivanje odličnog rezultata kod rada s I-IV tipovima kože (to jest, gotovo svi stanovnici Rusije i CIS-a).

Prednosti uklanjanja dlaka u laserskoj estetici

Alexandriti laser za marku za uklanjanje dlačica Candela GentleLase Pro je "zlatni standard" u modernoj industriji ljepote. Glavne prednosti korištenja ove jedinstvene opreme uključuju sljedeće prednosti:

  • visoka učinkovitost. Lasersko uklanjanje dlaka s Candela alexandrite laserom daje primjetan rezultat nakon prve sesije. Tajna takve učinkovitosti leži u povećanoj snazi ​​uređaja, zahvaljujući kojem se smanjuje broj postupaka. Nakon prve sesije, kosa u području liječenja postaje tanja, lakša i raste znatno rjeđe. Naši klijenti u svojim pregledima o epilaciji s alexandritnim laserom u Moskvi i St. Petersburgu zasebno bilježe sigurnost izloženosti koži i dugotrajnost učinka;
  • svestranost. Lasersko odstranjivanje dlačica s alexandritnim laserom kandela vrši se pomoću mlaznica s povećanim promjerom - do 18 mm. To omogućuje uporabu jednog pulsa za obradu veće površine nego kod korištenja druge opreme. Korištenje Candela alexandrite lasera za epilaciju, bili smo u mogućnosti značajno smanjiti vrijeme postupka. Osim toga, Candela laserski strojevi za uklanjanje dlaka u Sankt Peterburgu i Moskvi djelotvorno rade na tamnoj i laganoj kosi (s izuzetkom sive i depigmentirane kose);
  • udobnost. Epilacija koju smo proveli u Sankt Petersburgu i Moskvi pomoću aluminijskog lasera udoban je za klijenta. Snažan DCD dinamički sustav hlađenja raspršuje krioge u područje liječenja prije i neposredno nakon bljeska. Kao rezultat, koža se hladi, pa je rizik od opeklina u potpunosti uklonjen. Zbog hlađenja s kriogenom u procesu epilacije s aleksandritnim laserom u St. Petersburgu i glavnom centru, stručnjak može povećati snagu efekta snopa za bolji rezultat.

Značajke laserskog uklanjanja dlačica Candela u St. Petersburgu ili Moskvi

Folikula kose razvijaju se na cikličkoj osnovi, prolazeći kroz nekoliko faza razvoja - anagen, katagen, telogen. Kada se epilacija provodi s aleksandritnim laserom u St. Petersburgu i Moskvi, uklanja se kosa koja je u fazi aktivnog rasta. Folikuli koji su u drugim fazama nisu u stanju da percipiraju gredu, leže duboko u tkivo kože i stoga ostaju nedostupni za uklanjanje tijekom prve sesije. Nakon otprilike 30-50 dana, nova kosa će početi rasti na tretiranom području, ali će to biti rjeđe, lakše i tanji od prethodnih. To je zbog izmjene ciklusa razvoja folikula dlake. Zato je laser za uklanjanje dlaka "Kandela" u Moskvi i St. Petersburgu, provode tečajeve, čime se osigurava potpun uklanjanje dlaka.

Da biste utjecali na sve folikule i zaustavili rast kose, morate proći kroz 5-10 postupaka. Zahvaljujući akcijama i pristupačnim cijenama za lasersko uklanjanje dlaka s alexandritnim laserom u Moskvi i St. Petersburgu, sada je učinkovit postupak dostupan svima koji se okreću našem centru. Postupci održavanja obično se provode 1-2 puta godišnje.

Mjesečne promocije i cijene za lasersko uklanjanje dlaka (uklanjanje dlačica) s aleksandritnim laserom u St. Petersburgu ili Moskvi, kao i recenzije o postupku laserske estetike mogu se naći na našem web mjestu. Također preporučujemo čitanje našeg članka "Mitovi o laserskom uklanjanju dlačica".

Recenzije

Naš ženski dio obitelji redoviti je klijent ove klinike. Usluge "profesionalnih vila" koristimo već dvije godine. Nikada nisam požalio izbor. Uvijek ugodan, gostoljubiv, atmosferski, ugodan. Uvijek se podsjeti na posjet. Liječnici su pravi stručnjaci u svom području. Uvijek zatražite, savjetujte i pomogle. Učinak je uvijek sjajan.

10. travnja 2018

Želim izraziti svoju duboku zahvalnost stručnjacima klinike za individualni pristup, kvalitetu usluge, kompetentno savjetovanje i podršku, već dugi niz godina koristim lasersko uklanjanje dlaka na istoj opremi u nekoj drugoj dobro poznatoj mreži klinika, ali nije bilo rezultata, a poslije posjeta Candelu rezultat se pojavio odmah. moć i ostale postavke, uklonio kosu na nogama, u bikiniju i pazuha, bilo je puno njih, danas nema više od 1% dlake. Koža je glatka poput dječje kose koja raste oružje Mislim da je ovaj rezultat izvrstan, preporučujem svima ovom klinici, djevojke su stručnjaci u svom području.

29. siječnja 2018

Redovito idem ovdje za čišćenje, peels i lasersko uklanjanje dlaka. Uvijek zadovoljni procesom i rezultatom.

Lijepo je što je ovo kozmetička klinika, a ne kozmetički salon, doktori ovdje rade i uvijek je čist) Odabir postupaka koji se temelje na trenutnom problemu i stvarno je riješavaju. Višak se ne nameće. I postoji veliki izbor postupaka ubrizgavanja.

Rezultat lasera je odmah vidljiv, a 3-4 postupke su dovoljno da više ne razmišljaju o ovoj temi) Nikakvih opeklina, pa čak ni nekih užasnih stvari nikad se nisu dogodile, jedina stvar - ne mogu ga nazvati apsolutno bezbolnom, ali vrlo podnošljivom. Svi ljubitelji shugiranja sada preporučuju da gledaju na laser)

Cijene su razumne, stav prema klijentu kod liječnika oprezan je.

Dobar dan svima! S pravom se mogu nazvati redovitim kupcem, odnosno vjernim obožavateljima talenata liječnika Khalatyan Amalia Spartakovna (Candela klinika). Zahvaljujući svojim vještijim rukama, pravim prioritetima, kvalitetom preparata koji se koriste u postupcima - izgledam 37 godina starim 37. Preporučujem da se u ovoj klinici koriste dvije ruke (tehnike ubrizgavanja, biorevitalizacija, kontura plastika itd.), Kao i lasersko uklanjanje dlaka (I učinio samo 2 postupka, ali učinak me iznenadio, bio je spreman za manje značajne rezultate, na temelju tužnog iskustva djevojaka). Visoka kvaliteta, cijena je po mom mišljenju vrlo ugodna. Prije 6 godina sastao sam se s Amalieom čistom šansom, kupujući kupon i čitajući recenziju. Možda za nekoga, a moj pregled će biti sudbonosni. Ona - Prekrasna, ne žalite se!

Uvijek sam trpio od problema višak kose u području bikinija i pazuha, koje nisam pokušao, šokirajući, vosak, pa čak i epilator, prvo to boli puno, drugi se pojavljuju urastao vlasi, nakon čega ostaju crne točke. Onda, slučajno preko prijatelja, saznao sam da postoji čudotvorna procedura poput laserskog uklanjanja dlaka, odlazila sam na Internet, bila sam zadivljena cijenama koje su bile toliko skupe, prijatelj mi je savjetovao da odem u kozmetičku kliniku CANDELA, cijene su bile vrlo ugodne i pristupačne, dr. Amalia, sve je učinjeno vrlo pažljivo i gotovo nije ozlijeđeno, da sam osjetio najljepši učinak odmah nakon 1. postupka, kosa raste vrlo tanka, iritacija na koži, tamne mrlje nestaju, već je na tri postupka, nevjerojatno zadovoljan rezultatom, gotovo bez imanja. puno hvala Amalie njezinim zlatnim rukama. Svatko tko ima problem višak kose, preporučujem klinici CANDELA.

Problem dodatne vlasi bio je uvijek uznemirujući, pokušao sam Elosovu epilaciju, kućni epilator, vosak i neobičan laser koji je izazvao opekline. Prije nekoliko godina čuo sam za lasersku lampicu. Počeo je odlaziti natrag do klinike Cleopatra. Otišao sam 3 puta da je učinak bio, ali ne i wow. Dao je mnogo novca. Tada sam saznao o klinici candela i da imamo vrhunski model Candela lasera. Počela sam ih posjetiti. U usporedbi s Cleopatrom - cijene su puno ugodnije. Važno je da cijena vrijedi za zonu, a ne za broj treptaja. Pozorno Dr. Amalia, saznao sam detaljno o svom prošlom iskustvu. Ispada - bilo je nemoguće obrijati kosu odmah nakon epilacije. Sada se pridržavam svih preporuka. Otišao sam u kliniku samo 3 puta i ja sam INCREDIBLY zadovoljna rezultatom. Područje pazuha i bikini - zaboravio je na britvu  ako želite zaboraviti na kosu, onda možete otići do klinike Candela

Kvalitativno provoditi postupke, osoblje je pristojno i atmosfera je vrlo udobna u klinici! Bili su svi liječnici, a svima su bili vrlo zahvalni! Definitivno savjetovati!

Ne mogu vam pomoći, ali napisati recenziju o radu liječnika kozmetičke klinike Candela! Dugo se sanjala da ima lijepe pune usnice, ali istodobno je izabrala, pogledala, otišla na konzultacije i prvi put izabrala Kandelovu kliniku po cijeni, a prema ocjenama sve sam organizirala! Amalia Spartakovna puno hvala, ispunili ste moj san, dva tjedna nakon povećanja usnica, moje usne ne izgledaju lijepo i prirodno, svi su oduševljeni mojim usnama, ti si samo gospodar vašeg posla, prijatelji žele doći k vama za postupak, Hvala... sjajno, ti si čudo, i vaš izgled i ruke

Prije toga je u ovoj sobi bila smještena još jedna klinika, gdje sam odlazila 5 godina, jednom gospodaru za lasersko uklanjanje dlaka. Kad je ta klinika zatvorena, vidio sam da je otvorena nova klinika, otkrila je li moj gospodar tamo radio, odgovorio je ne. Frustriran, nije obraćao veliku pozornost klinici CANDELA.
Za 1,5 godina, posjećivanjem različitih klinika i različitih majstora, nisam pronašao niti jedan prikladan za mene. Odlučivši se pokušati, vratila se u kliniku CANDELA i bila ugodno iznenađena cijenama, razinom usluge i stručnjacima. Ne nametljivog, kvalitetnog pružanja usluga stručnjaka tvrtke! Oni će odgovoriti na sva vaša pitanja, savjetovati vas. Više i kumulativni sustav popusta!
Visoka kvaliteta opreme, učinak postupka ispunjava sva očekivanja!
Očito je pronašla svoje specijaliste i sve na istom mjestu.

Dobar dan! Započeti recenziju s činjenicom da sam se jako bojao boli i užasu injekcija. Ali ja sam uvijek željela imati bujne usnice, a moj nosogubki su bili neumorni. da sam na recepciji kod kozmetičara. Nisam osjetio injekcije, napravio usne primjenom anestezije, a zatim nasogubki. Već dva tjedna, usne su mi u savršenom stanju, baš kao što sam htio. Kozmetičarka Amalia, mogla me vratiti na uvjerenje da profesionalci još uvijek postoje u našem gradu (mnoga tužna iskustva iza leđa). Moj sljedeći put u kliniku, bilo bi korisno za lasersku epilaciju, nakon što sam testirala i ovaj poznati laserski laser, shvatio sam da laser epilacija, apsolutno bezbolan postupak. Savjetujem svima ovom klinici, jer se može vidjeti da u njoj djeluju profesionalci njihovog rada! Cijene su usput prihvatljive za razinu usluga! Savjetujem svima!

Mislim da je odlazak u ovu kliniku veliki dar za Novu godinu ili za bilo koji drugi praznik!
U ovoj kozmetičkoj klinici sve je vrhunsko.
Prvo: majstori su stručnjaci u svom području. Uvijek uzimaju u obzir pojedinačne karakteristike, daju dobre savjete i odgovaraju na sva pitanja koja me zanimaju.
Drugo: klinika je uvijek vrlo čista i nakon svakog klijenta soba za liječenje je potpuno uklonjena (što je posebno važno za mene!).
Treće: povoljne cijene. Prije odlaska u CANDELA usporedio sam cijene s drugim salonima i klinikama koje pružaju usluge uklanjanja dlačica. U ovoj klinici, mnogo jeftinije. I to je unatoč činjenici da danas koriste jedan od najmodernijih i najmoćnijih uređaja. Zadnji put kad sam došla do postupka, imali su akciju i napravili 20% POPUST - ugodno sam se iznenadio.

Općenito, jako sam zadovoljan efektom (što me je šokiralo! Nakon 2 postupka, kosa na nogama i bikinija za 60% prestala je rasti, a ostatak postao vrlo tanak)!

Savjetujem svima koji se jednom i zauvijek žele riješiti neželjenih dlaka!

Ne prestajem se radovati u klinici CANDELA, ponovno sam s kćerkom na proceduru. Dok je kćer bila konzultirana od strane stručnjaka, administrator je detaljno opisao učinak postupka pomlađivanja i laserskog uklanjanja dlaka, a ja sam se prijavio))) i također me obraćao do izvrsne kave. U ovoj smo klinici zadovoljni izvrsnim cijenama, ugodnim popustima za redovne kupce. Preporučujem CANDELA kliniku svima, bit ćete zadovoljni uslugom i postupcima i ugodnom komunikacijom.

Počnjet ću se s činjenicom da sam u jednom trenutku izvadio pakao da kupim epilator, koji je uništio noge. Bilo je oko 3 godine. Moja kosa je počela strašno rasti, noge su bile prekrivene crvenim upalom. Ono što nisam učinio, kao što nisam postupao s ovim problemom, ništa nije pomoglo. U ljeto, samo u pantyhose otišao, pod kojima je tonalnik sloj. Strašno je čak i zapamtiti...

Liječnici su rekli da imam takvu kožu, bilo je nemoguće izvaditi. Nijedan piling, pranje rublja, badyagi, doroguschie sredstvo za izgradnju nije pomoglo. Samo mučila koža.

Čitajte na internetu o laseru, odlučili otići liječniku i konzultirati se. Dali su mi naprijed i rekli da bi to pomoglo. I, oh, čudo! Pomoglo je! Sada imam lijepe noge, bez mrlje i iritacije. I ne samo noge)
Posebna hvala osoblju ove klinike. Moj problem je tretiran razumijevanjem i dobio je puno savjeta za njegu kože.

Već dugo odlučio sam za postupak konture plastike i jako mi je drago što sam izabrao pravu kliniku i specijaliste! Khalatyan Amalia Spartakovna, ti si super, sve se pokazalo vrlo prirodnim i lijepim. možete ostati lijep i mlad za dugo vremena. puno hvala!

Odlazim u ovu kliniku nekoliko mjeseci nakon preporuka mojih djevojaka, obavljam različite postupke i jako sam zadovoljan rezultatom, a nakon trećeg postupka riješio mi se zahvaljujući majstorima.

Slučajno sam doznao izgled Candela lasera u našem gradu, bio je vrlo zadovoljan i bio je više nego zadovoljan nakon prvog posjeta! Vrlo ugodne i ljubazne djevojke)), a cijene takvog uređaja su još ugodnije! Preporučujem ovu kliniku svima!

Prije 3 dana sam napravio lasersko uklanjanje dlaka u ovoj klinici, super, puno hvala, dugo sam tražio ovaj laser u Jekaterinburgu, znajući da je to najučinkovitiji laser! Hvala vam, rado ću vas posjetiti)))))

Lasersko uklanjanje dlačica - recenzije

Negativne recenzije

Otišao sam na diodni laser. Uska tamna kosa na laganoj koži.
rezultati:
Lice - jako suši kožu, crvenu aknu do 3 tjedna. Kosa pada, ali na kraju svakog postupka u postotku, ne mnogo. Stavite tamno pigmentno mjesto.
Bikini - bio je jedan postupak. Rezultat je "0".
Želuca - nakon postupka ispalo je 5-10 posto dlake. Ali razmislite o postupku na želucu, jer Postoji negativan utjecaj ne samo na kožu, već i na tkiva i organe. Posljedice postupka - trbuh je zazvonio i bilo je medupovršan ciklus menstruacije između normalnog ciklusa. Stoga, lasersko uklanjanje dlaka na abdomenu nije sigurno.

Viktorija

U kabini sam već napravio postupak uklanjanja foto-topline (LHE) 20 (naivno vjerujem u istrebljenje) na mom licu. Prve postupke 5 kosa je postala tanje i činilo se da postaje manja, a zatim se razveselila i rasla u istom iznosu kao i prije postupka, na nekim su mjestima postali još teži. Bol je nepodnošljiva, vosak i, u usporedbi, ne ide, nakon što se postupak oporavi, tjedni 2 odlaze iz kora, a zatim kosa počinje rasti. Najvjerojatnije, moj je kavkazinski gen neuništiv, ili loše kvalitete aparata.

Aeliya

Oh, djevojke! Ja sam foto epilaciju za 1,5 (!) Godina, svaka 3 tjedna s 2 maksimalna bljeska umjesto jednog. Rezultat je čak i gore nego prije (jer nisu dopuštali uporabu epilaata, bilo je potrebno brijanje).
Tamna kosa, hormoni u savršenom redu.
Zaključak: POKAŽI!

bloodycookie

Prednosti: nisu otkrivene;

Nedostaci: Skupo, tragovi ostaju nejasni

Prijatelj ima male brkove iznad njezine gornje usne, dobro, sad je mislila kako ukloniti, savjetovana joj je laserska epilacija, dobro, otišla sam s njom, bila sam uvjerena, rekla mi je vrlo dobro, uklonit ćemo zauvijek s nekoliko trikova.

Prvi put smo došli, postupak je bio bolan, izašao sam s crvenom usnom, točnije s činjenicom da je iznad nje samo uklonjena kosa, gotovo se ništa nije promijenilo. Išli smo još 3 puta. I imali smo dovoljno.

Nakon ove epilacije, tu su crvene mrlje, a ja se kretati zamisliti hodanje više od pola godine, nije baš lijepo, poput malih akni. Moj prijatelj je otišao još više s njima, ne bih učinio ništa drugo, svatko je došao gore i pitao što je gore sa svojim usne. A onda ne znate što da odgovorite. Općenito, ako nije tako vidljivo, bolje je da to uopće ne učinite.

Nije mi se svidjelo, drago mi je da je sve prošlo.

Ariadna777

Prošao sam kroz nekoliko postupaka za uklanjanje dlaka od lazara i želim podijeliti s vama moje mišljenje i zaključke o ovom postupku.

U početku sam htio epilirati mnoga područja na tijelu: oba područja bikini i pazuha. Ali to bi me koštalo prilično novčić, a želio bih unaprijed provjeriti: Je li to uistinu stvarno dobro u stvarnosti i je li tako učinkovito ovaj pohlepan laser za uklanjanje dlaka? I zato sam za početak odabrao vrlo malu zonu za epilaciju: zonu "antena" iznad gornje usne. Ove "lažne" antene dugo su mi dale puno poteškoća, svaki tjedan sam razrijedio vosak i uz pomoć je izvukao zaražene vlasi. I nadao sam se (i bio sam obećan u salonu) da ću uz pomoć laserskog uklanjanja dlaka potpuno i zauvijek izgubiti kosu nad usnama.

Prošao je ukupno četiri sjednice, a na kraju - dlaka raste i raste, kao i prije. Iako sam napomenuo da su počeli rasti malo rjeđe, ali ta je razlika toliko mala da mogu biti u krivu. Općenito, na kraju, još uvijek koristim vosak za epilaciju.

Mislim da imam takav slab rezultat zbog vrste lasera koji se koristi. Bio sam tretiran na alexandritnom laseru. Bilo bi bolje ako odaberem diodni laser, takvi laseri prodiru dublje u kožu i dublje utječu na folikule dlake. Stoga je rezultat od njih bolji. Dakle, ako ste suočeni s izborom vrste lasera za uklanjanje dlaka - savjetujem vam da isprobate sve iste laserske diode tipa.

Moja područja bikinija i pazuha vrlo je dobro očišćena, jer je kosa tamna i tvrda, a zone se smatraju najbržim u uklanjanju višak kose. ukratko, ne trebam više od deset postupaka, mislim, a onda bismo se rijetko hodali za profilaksu, ali je moguće ukloniti i Ptsyticu, pa čak i Pts je teško podići - idem više od godinu dana - za oko 12-13 postupaka. Istodobno je uklonjena svu pahuljastu kosu - nije uopće, ali umjesto tepih crne kose počeo rasti, kao i obrve na obrazima - uopće ne mogu ukloniti, pojavljuju se 5 tjedana nakon epilacije oštro (u dva dana postaju dugačke, teške i och vrlo vidljiv)

Tatyana Serebrovskaya

Imam laganu plavu kosu na nogama. Nisam ih brijao prije, ali sam ih osvjetljavao peroksidom (nisam mogao brijati zbog alergijskih razloga), bili su mekani - a ne shchitina, ali s vremenom me je dobila. Kupio sam tečaj od 5 tretmana za uklanjanje dlaka od lasera. Osjećaji su podnošljivi, malo kao drugi dodir koprive. Napravila sam 4 komada i zatrudnjela. Zatim odmorite 12 mjeseci. I ona je otišla završiti plaćeni 5. Za ovu godinu pojavio se 20% kose, mislim da ću nakon posljednjeg zaboraviti na njih. Mislim da sve ovisi o gospodaru. Prvih 4 su dobro obavili kozmetičar, a zadnji drugi majstor. Dala mi je 6 opeklina s blisters. Mislila sam da ću je pobijediti do kraja (.

Mimishka88

Želim s vama podijeliti svoju priču o poznanstvu s laserskim uklanjanjem dlaka. Sve je počelo s činjenicom da su se kod moje "bijele linije" trbuha (ispod pupka) počele pojavljivati ​​u dobi od 14 godina, s vremenom su postale tamnije i oštrije (vjerojatno zbog brojnih manipulacija radi uklanjanja ili možda testosterona koji sam izmjerio razlog za ovo čudo). Jednostavno nisam mučio ovo područje, britva, pinceta, epilator, depilatorne kreme. Učinak je bio kratkovidan, a nakon tjedan ili dva sve su se dlake vratile u puni krug. I sada, nakon više od 10 godina bavljenja s njima, nekako sam odlučio pronaći način da se riješim dlačica dugo, ako ne zauvijek. U početku sam planirao napraviti elektroepilaciju na ovoj zoni kako bih sve završio odjednom, do točke, iako bolno (ali moj testosteron mi pomaže izdržati bol vrlo mirno). Otišao sam u salon, ali pokazalo se da elektroepilation nije učinjeno na trbuhu na abdomenu, predložili su da napravim lasersku epilaciju koja osigurava da bijela linija trbuha napusti takav postupak. Rekli su da je lasersko uklanjanje dlaka manje bolno od uklanjanja elektrofila i, kako bi se uvjerilo, nekoliko dlačica je uklonjeno elektroepilacijom (to nije tako bolno kao što sam bio uplašen, sasvim je moguće trpjeti). Dakle, imam prirodnu tamnu kožu koja se brzo širi, 10 dana starog sjenila u krevetu za sunčanje, odlučio sam na laserskom aparatu. Majstor je rekao da moje crne i tvrde vlasi dobro uzimaju čak i na tamnoj koži. Ured u kojem sam učinio epilaciju bio je sličan medicinskoj stolici koja se razvija, prekrivena bijelim jednokratnim plahtama, svjetiljkom, liječnikom u bijeloj kaputi, rukavicama i maski, čini se da je sam laser (velika jedinica) u redu. Liječnik trlja kožu gdje ima dlačica (duljina za epilaciju treba biti 1-3 mm), odabire način rada lasera ovisno o vrsti svjetla i počinje raditi. Kratke bljeskove lasera i zatim nanesite mlaznicu za hlađenje na kožu na mjestu bljeskalice, ako se ohladi, ne znam da nisam primijetio. Liječnik je uklonio "bijelu crtu" za 5-7 minuta, a miris je bio poput paljenog piletine (jer kosa gori od vrućine), protrlja vašu kožu s alkoholom kako bi se dekontaminirala i očistila iscrpljeni dio kose. Nakon toga, koža je malo boljela tijekom prvih nekoliko sati, a došlo je do crvenila, ujutro je prolazilo, dlačice koje se navodno rastu nakon epilacije su prema liječniku (vaša koža gura korijene koje su oštećene laserom). Izašla sam se više od tjedan dana, a onda sam se izluđivala i odložila s pincetom, jer sam morao otići na zabavu na bazenu. Kosa nakon epilacije nije rasla 3 tjedna, uspjela sam otići u more i dobiti dobru opekline. Primijetio sam da je kosa postala mekša, razrjeđivanija i bila manja.

53 dana nakon prvog postupka (čekao sam 3 tjedna da se tanko odstupi) i otišao sam na drugi. Isti liječnik, isti postupak, ali nešto se dogodilo sa snagom lasera ili s mojom kožom. Tijekom postupka, neplodnost je bila jača nego u prvom postupku, liječnik je marljivo uklonio sve moje vlasi, a zatim bliže kraju rekao je da vjerojatno ima izgorjeti, koža je postala crvena. Spavanje je bilo bezbolno bolno.

Dakle, treći postupak bio je sa mnom danas. Nakon drugog postupka, 2 mjeseca prošlo i iskreno, ako nisam pogledao depigmentaciju kože kose, nisam mnogo rastao. Tamno i tvrdo oko 10 godina, izuzetno je maleno u usporedbi s onim što je prethodno bilo. Uglavnom uopće nije bilo kose. Na nekim su mjestima postali tanki i puno manje pigmentirani.

Nedavno je napravio lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha i ukupno bikini. Podnošljavanje pazuha, negdje 10-14 dana, vaša koža gura kosu, a zatim idućih mjesec dana s glatkim pazuhom i ne sjećam se o brijaču. Za ljeto, to je samo ljepota. Želim više. Pogotovo jer je sve prošlo, bilo bi bezbolno.

Ukupno bilini. Prije toga, ovo područje treba brijati 3-4 dana prije postupka, tako da dlačice ovdje su kratke, ali postoje. Sve sam radio u drugom salonu na drugom laseru. Te djevojke su vrlo bolne. Ovdje, anestezira, ne anesteziraj, iako moj prag osjetljivosti, biti zdrav, bio sam prekriven hladnim znojem. Ukupni ste razumjeli znači potpuno uklanjanje dlake, uključujući i na tom području, recimo, delikatno, svećenike.

Boli se teško izdržati. Pretrpjela sam zbog dobrog i razumnog učitelja. Rezultat je nekoliko sati, ova zona je uključena, tada gori osjećaj nestaje. Dlaka odlazi iz istog dana 14. Od prvog uklanjanja svega do savršeno glatke kože, to je vrlo osjetljivo područje, laserska snaga se primjenjuje sparing, ali istodobno ćete ispasti 85% dlačica i uživat ćete u ovom području neko vrijeme Nema potrebe mučiti druge mogućnosti uklanjanja dlaka. Ponovno ću ući u ovaj postupak, jer me spasila prije odlaska na more. Upravo sam gotovo nije uzela stroj je nevjerojatna.

Neutralne recenzije

I povrijedila me nakon postupka. Noge su u redu, ali bikini se jedva dostigne. Tada sam pročitao da je dobro sprejati s pantenolom izravno u kabinu. Sljedeći put kad sam bila naoružana, ali kupila sam glupost, samo je prodavao kozmetiku u trgovini - uopće nije pomogla, prskala i drenula, a zatim se dugo sušila i prenosila sve ručnike. I samo u ljekarnama kupio sam ljekoviti obrazac, na paketu je još uvijek smiješak. Ljekarnik je rekao da je njemački izvornik. I sasvim drugo. Stoga savjetujem svima. Ravnomjerno se postavlja, a zatim se isušio i uzeo film, pa se praktički nije ni brisao. I bol je dobro uklonjen, sigurno se ne može izravno tolerirati, ali neugodno.

olgabu

Prednosti: ako imate strpljenja, novac i redovite procedure, možete se riješiti kose

Nedostaci: bolna, kosa ispada neravnomjerno

To je bio slučaj kada sam se podvrgnuo oglašavanju na savršeno glatkoj koži bez jednake vlasi zauvijek.

Bilo je skupo pa sam odlučila samo bikini. Ja financijski ne bih izvukao noge.

Jedna procedura košta 900 rubalja. Trebalo je oko 20-30 minuta, ovisno o količini kose. Ali vrijeme je bilo vrlo sporo, svaka je kosa bila ispunjena laserom (u to sam vrijeme rekao da je to najfiniji), osjećaji su bili vrlo bolni. na nekim mjestima nisam mogao stajati, možda, naravno, imam niski prag boli. možda drugi ne izgledaju tako bolno. Zadržao sam 4 postupka s intervalom od mjesec ili dva.
Doista, nije bilo kose, ali nisu bili samo u tom razdoblju rasta u kojem sam ih uklonio, a oni koji su sjedili unutra se popeli poslije. kao rezultat, tijekom godine sam stalno bio dijelom u kosi))) Međutim, bilo ih je manje. No, doslovno godinu dana kasnije su počele potpuno rasti, kao i prije. To znači da se uklanjanje dlačica treba redovito provoditi. Prolazio je oko 6-9 puta (ovisno o kosi) - stanku neko vrijeme, a zatim natrag.

I još jedan neugodan čimbenik: nakon postupka, kosa se ne istječe odmah, izgled je pomalo zacrnjen. / Samo za tjedan dana počinju padati, a to je neujednačeno, tj. Neki padaju i drugi počinju rasti i brijati ih. Ispada na plaži, bazen još uvijek nije u redu.

Shvatio sam da za mene ova vrsta uklanjanja dlaka nije prikladna i izabrao je jeftiniji i praktičniji način - bilo vosku depilaciju ili šugu (šećer)

Mimishka88

Prednosti: brzina postupka, kosa pada nekoliko tjedana, nema potrebe za brijanje, rezultat je

Nedostaci: bolni, skupe, postoje kontraindikacije, trebate barem 5 sjednica !, opekline.

Nedavno je napravio lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha i ukupno bikini. Podnošljavanje pazuha, negdje 10-14 dana, vaša koža gura kosu, a zatim idućih mjesec dana s glatkim pazuhom i ne sjećam se o brijaču. Za ljeto, to je samo ljepota. Želim više. Pogotovo jer je sve prošlo, bilo bi bezbolno.

Ukupno bikini (bez fotografije, znate zašto). Prije toga, ovo područje treba brijati 3-4 dana prije postupka, tako da dlačice ovdje su kratke, ali postoje. Sve sam radio u drugom salonu na drugom laseru. Te djevojke su vrlo bolne. Ovdje, anestezira, ne anesteziraj, iako moj prag osjetljivosti, biti zdrav, bio sam prekriven hladnim znojem. Ukupni ste razumjeli znači potpuno uklanjanje dlake, uključujući i na tom području, recimo, delikatno, svećenike.

Boli se teško izdržati. Pretrpjela sam zbog dobrog i razumnog učitelja. Rezultat je nekoliko sati, ova zona je uključena, tada gori osjećaj nestaje. Dlaka odlazi iz istog dana 14. Od prvog uklanjanja svega do savršeno glatke kože, to je vrlo osjetljivo područje, laserska snaga se primjenjuje sparing, ali istodobno ćete ispasti 85% dlačica i uživat ćete u ovom području neko vrijeme Nema potrebe mučiti druge mogućnosti uklanjanja dlaka. Ponovno ću ući u ovaj postupak, jer me spasila prije odlaska na more. Upravo sam gotovo nije uzela stroj je nevjerojatna.

spring_illusion

Metoda sigurno ima svoje prednosti i nedostatke.

Od prednosti - mogućnost barem mjesec dana da se ne sjećam o uklanjanju dlačica u području tretiranom laserom.

Od minusa - cijena i nemogućnost zauvijek uklanjanja vlasi. Osim toga, tijekom početne konzultacije liječnici su obično lukavi i precijenili sposobnosti lasera - primjerice, obećavala sam da će sedam sjednica biti dovoljno za moje oči i uši da zaborave neželjenu kosu barem godinu dana.

Međutim, nakon 1,5 mjeseca nakon slijedećeg postupka, vlasi, iako tanji nego prije, i dalje se pojavljuju.

UPDATE

Nakon 9 postupaka u klinici, gdje sam uklonio dlačice, kosa nije nestajala ni na koji način. Interval između sesija povećao se na 2,5 mjeseca, ali kosa i dalje raste. Suptilniji, ali ipak, ne prelijepa. I preko cijelog tretiranog područja.

Na pitanje kako je, napokon, osigurano da je paket od 9 sesija koje sam kupio bio više nego dovoljan, kao i činjenicu da sam prije toga imao 2 postupka, tj. ukupno čak ni 9, ali 11 sjednica, klinika je uzdahnula, okrećući oči u stilu "obično svi već prestanu uzgajati do tog trenutka" i ponudili 30% popusta na sve daljnje posjete.

Osobno nisam u početku vjerovao u obećanja "zauvijek", pa je rezultat bio zadovoljavajući za mene, ali ako ste odlučili na lasersku nadu samo da zaboravite na kosu na tretiranom području, najvjerojatnije ćete biti razočarani.

ZAKLJUČAK

Ako vaša koža ne dopušta standardne metode uklanjanja dlaka i dopuštaju materijalne mogućnosti, laser je prilično učinkovit način za uklanjanje dlačica maksimalnom frekvencijom.

U drugim slučajevima moguće je bez njega, preferirajući jeftinije i dokazane metode.

Djevojke, zaobići 2 kozmetologija Moskva. Jedno vrijeme u elitnom centru na elosa nogama me koštalo 10 tisuća. bilo je toliko ozlijeđeno da sam mislio da ću umrijeti! onda je pročitao da postoji super dilda kandela, pišu da nije ozlijeđena, nije kao da je na Elosa, ali je ležalo 50 minuta i bilo je bolesno. Nakon što je postupak, liječnik mi je rekao, trebate učiniti anesteziju nakon takvog prag boli, a to je sat prije postupka kupnje masti, razmazati, omotati noge s pričvrsnim filmom. Usput, dala sam 10 tisuća rubalja, a za taj novac moram ga razmaziti preliminarnim filmom. Kosa nakon drugog postupka pada na isti način kao i nakon prvog, negdje pada, gdje nije. Tada je iz Amerike stigao prijatelj i rekao da imamo laserski vektorski bum tamo, tamo sam ga našao, za 12 tisuća bubnjara, ali moj prijatelj mi je rekao da tu plaćaju 150 osoba. Dobijte snagu i idite na ovo sada.

ritvariyter

Pluses: kosa postaje mekša, ponekad prestane rasti dugo vremena

Nedostaci: Ne možete se sunčati, ne možete izvaditi kosu, nije učinkovit na sivoj kosi i tamnoj koži

Već tri godine imam ovu tehniku. Sve žene imaju svoje komplekse - imam kosu na neželjenim mjestima. Dakle, čim sam imala novca koji sam mogao potrošiti na svoje, uputio sam se na konzultacije i istog dana sam prvi postupak. Nakon što sam pročitao informacije o različitim mjestima, bio sam skoro spreman za čudo da će mi kosa nestati u tri postupka. Sve se pokazalo malo drugačijim, ali nisam bio osobito razočaran jer još uvijek ima pozitivan učinak, ali ja sam prilično pragmatična osoba i pokušavam tražiti prednosti u svemu.

Ako idemo u detalje, moji su dojmovi sljedeći. Prije tri godine ovaj postupak nije bio uobičajen kao i sada, a cijena postupaka uvelike varira od klinike do klinike. Štoviše, neki, iskorištavanjem pacijentovog neznanja, nisu izvodili lasersko uklanjanje dlaka, već fotoepilation za istu cijenu. Fotoepilacija je štetna i manje učinkovita. Neću ući u detalje, možete saznati o njima na internetu, ali savjetujem vam da izbjegnete ovaj postupak. Dakle, imao sam izbor između mnogih klinika, pa sam, kao što sam kasnije shvatio, jako dobro odabrao - kliniku s profesionalnim liječnicima i niskim cijenama, gdje je uklanjanje laserskog dlaka doista bilo učinjeno, a ne nešto drugo.

Nakon svakog postupka, volods i folikuli se ne uklanjaju trajno, nakon njih ostaje "konoplja", koje pada u roku od dva tjedna. Nakon toga, nova kosa počinje rasti. Vrlo je važno doći do postupka kada kosa nije završila rast, jer je laserski nosač na kosi u fazi rasta. Naime, čim primjetite da ima dlačica, odmah se prijavite za postupak, obično negdje u 1-1.5 mjeseci.

Zapravo, sada mi se kosa smeta mnogo manje od prije 3 godine.

Praktički nisam osjetila bol - osjećaji nisu nešto što bi bilo ugodno, ali ne mogu reći da me to povrijedilo. Nikada nisam imao opekline. Liječnici i dalje upozoravaju da ne možete uzeti vrući tuš nakon uklanjanja dlaka, dok je koža crvenila. Doista, kad sam ušao u vrući tuš i pojavila se žuta mrlja oko jednog od folikula, koja je tada nestala nakon nekoliko dana.

Dakle, u principu, preporučujem. Podložno gore navedenim uvjetima, moguće je postići dobar uspjeh.

AnimaZoo

U vrijeme kada sam doznao o uklanjanju dlačica, bio sam na poziciji. Nakon rođenja, želio sam se nositi sa sobom, mojim izgledom. I potpisala sam se za prvu sjednicu laserskog uklanjanja dlaka. Zona je odlučila odabrati pazuha. Pomislio sam: ako sve ide glatko i volim rezultat, tada ću početi obrađivati ​​opsežnije zone neželjenih dlačica.

Imala sam lasersku alexandru, uređajnu kandela. Nisam odabrao laser unaprijed, samo ono što je ponuđeno u kabini bila je ona koja se koristi. Upravo je ovdje, na Irecommendu, pročitao da su djevojke prethodno odabrale vrste lasera, da su različite. Možda, ako izaberem drugi laser, onda bi učinak bio bolji...

Danas imam pet sjednica iza leđa. Naravno, to nije dovoljno da se riješi rast kose u potpunosti, ali nadala sam se, a nekoliko puta mi je ispričao poznanici i djelatnici salona da bi pet sesija trebalo barem prepoloviti rast kose na tretiranom području.

Da, ako se rast kose smanjio, samo za 15-20 posto, a ne više. Iskreno, čekao sam eksplicitniji rezultat. Specijalist u salonu kaže da imam vrlo aktivne folikule dlake u pazuh, tako da trebam više sjednica za vidljivi rezultat. Ali nekako sam bio razočaran postupkom, i vjerojatno više neću ići tamo. Tako očito, sudbina od mene do starosti da koristim mrzik stroj.

Tati @ na

Prednosti: kosa barem vrlo tanka, glatka koža, nema potrebe za brijanje, nema iritacije kao nakon brijanja, preostala kosa postaje tanji, rezultat je

Nedostaci: bolna, kosa i dalje raste, kosa i dalje rastu, skupo, potrebno je nastaviti postupak, nije jasno koliko je sjednica

ŠTO JE VAŽNO RAZMATRATI U LASERSKOJ EPILACIJI:

  1. Kuhajte novac. Više nego što očekujete. Oko pola do dva puta više.

Objasnio sam: ovo je takav marketing. Čitala sam u reklamnom salonu (a ne jednom) da se u 4-6 sesija možete zauvijek riješiti vegetacije! Primamljivo? Da. Samo mi je na trećem sastanku rekao da "dobro, ne, jer nitko nije mogao to učiniti, zaklinjemo se i sa našim kolegama, neka napišu u oglasu kako treba - 8-10 sjednica, nekome 11. Kao rezultat toga Ostavio sam 6 sjednica za 8000 = 48000 grubu, pa sam pauze - morala sam odmarati novčanik :))) Kada sam se odlučio nastaviti, ovo razdoblje počelo je s skokovima u valutama i postupak je počeo koštati 9200. Odlučeno je tražiti nešto jeftinije.

  1. Za 2 tjedna prije i poslije postupka ne može se sunčati. Ni sunce niti solarij.

3. Pročitajte kontraindikacije.

4. Također, nakon postupka, ne možete ići na saunu najmanje tjedan dana (idealno - 10 dana). Zašto mi to nisu objasnili, ali u takvim je slučajevima bolje da se preselimo nego da ne pregledavamo, kako kažu))

5. Nakon postupka, vlasi u roku od 2 tjedna padaju teško, mogu se samo obrijati, ali ne i izvaditi.

6. MOJ OSOBNI SAVJET:

  • bolje je započeti trening zimi kako bi se polagao potreban broj postupaka za ugodnu državu; Najviše nepoželjan početak za tečaj je ljeto.
  • U salonu, idite na 2m različitih liječnika: bolnost postupka također ovisi o majstoru svjetlu / tvrdi.
  • bolje je hodati ne jednom mjesečno, već jednom u 6-8 tjedana, budući da će kosa tijekom tog vremena biti bolja obnovljena i bolje je obraditi.
  • za osobe s niskom boli, možete uzeti bol pilule za sat i pol.

Tijekom ove dvije godine proveo sam 70.000 rupa za uklanjanje dlaka. Žao mi je? Ne. Jer, nakon svega, moj život postao je mnogo jednostavniji, iako se nisam potpuno riješio višak. Ako nemate kontraindikacija, dovoljno novca i želite barem olakšati proces donošenja bikiničkog područja, preporučujem da prođu barem nekoliko tečajeva laserskog uklanjanja dlaka. Ali prekomjerno plaćanje za hladenje jade beskorisno je - drugi laserski (talijanski) bio je mnogo vjerniji prema svojim ponudbenim mjestima. I nemojte očekivati ​​da će to stvarno riješiti problem neželjenih kose zauvijek - mnogi ljudi danas bilježe da laserski laser ne može vam dati punu garanciju.

Pozitivne recenzije

Prošao je proces laserskog uklanjanja dlačica i izuzetno zadovoljan rezultatom! Čitao sam o aknama i opeklinama kod djevojčica. Ovo NE bi trebalo biti ako radite s ovim specijalistom s medom. obrazovanje i dobar, suvremeni aparat u klinici.
JA je LE u klinici Levon Chakhoyan, JA je dobio tamo nakon neuspješnih postupaka u još manje poznatih klinici, gdje nisam dobio učinak, mislim da sam stroži postavke ili ne znam što.
Chakhoyan je uzeo 3 postupka na CANDELA GentleLase laser, ovo je posljednji generator alexandrita lasera.
Ispod fotografije nakon posljednjeg, trećeg postupka) kao što vidite, nema kose i ne bi trebalo biti jako dugo! Lasersko odstranjivanje dlačica definitivno je pogodno onima koji su previše lijen za borbu s čekinjama i misle da je vrijeme, vrijeme je da se dobiju vosakne trake ili depilatory kreme))

Pokušao sam na različite načine uklanjanja dlaka, učinak nije bio dovoljan dugo vremena, dok sam slučajno došao u kliniku Laser Jazz. Postupak je proveden laserom, mnogi od njih, odabrani su pojedinačno, jer imam tendenciju alergijske reakcije i iritacije. Rezultat je pogodio me, prošao tečaj i potpuno se oslobodio nepotrebnih dlaka u bikini području i nogama. Najudobniji postupak svega što sam učinio prije.

Dugo sam čuo za postupak laserskog uklanjanja dlaka. Nije bilo novca za nju. Tamo, jedna ili dvije sesije ne mogu, pa čekam rođendan za korištenje darova. Došao je ovaj put. Sutradan sam se uvečer prijavio za ovaj postupak i unaprijed sam se zadovoljan. Dok sam sjedio u redu, puno sam razgovarao s različitim djevojkama. Rekli su mi o svojim postignućima, i ove me priče oduševljavale. Svi (djevojke koje nisu upoznate jedna s drugom) rekle su da je učinak vrlo velik i vidljiv nakon 8 sesija. No, postoji minus, ako imate sijedu kosu, kao moja djevojka u pazuhu, onda takve vlasi nisu vrlo kvalitetno uzeti laser. Ništa drugo, dobro, činjenica da osobno ne mogu ni sunčati je moj posao, a sredstva za uklanjanje dlaka su nevjerojatna. Samo trebate biti strpljivi i krenuti naprijed. Glavna stvar je da se podešavam na pozitivne, u početku sam bio malo bolestan, ali tada sam naučio odvlačiti pozornost. Općenito, slušala sam svoje omiljene pjesme i postupak je upravo letio. Učinio sam to u klinici Arbat eStetik u Moskvi. Vrlo je važno kompetentno pronaći stručnjaka.

Također sam se suočio s kositrom, kao što je alexandrite, elektroliza je zadobila samo prve 3 sekunde. Možda nisko prag boli, ne znam. Prije sam vosak-shugarnig, samo tri puta dovoljno za mene. Sada sam našao sobu u sredini. Ne znam kakav laser, ali nekako prolazi nježno, bez pakao. Tingles naravno, ali ne tako nemoguće izdržati. Osim toga, samo toplo, ne gori, kao što je alexandrite, da se pričvrstite na pladanj s vašom snagom. Ne sjećam se točno imena, možda mekog lasera ili nešto slično. On Clean on je (jeftin u odnosu na ono što je u blizini). Napravim duboku bikini, pazuha i gornju usnu. Cijeli tečaj gotovo je potpuna. I učinak je. Kosa više ne brije gotovo (tako da je trenutni ostao "preživjeli rat"). Majstori su smiješni tamo, uvijek tako smiješni, brige.

Općenito, prije toga, također sam koristio diodu i koristio sam epilator kuće, mogu podijeliti svoje iskustvo ako je netko zainteresiran.

mačkica

Ja bikini i pazuha. Napravio je ukupno pet puta s prekidom od dva mjeseca između postupaka. Podsvjesnice su nestale iz drugog postupka, bikini su još uvijek tu. Ja ću, naravno, završiti, i tanak i lagan da laser neće moći uništiti kozmetičara završi električnim uklanjanjem dlaka. Općenito, sada brijem pazuha jednom mjesečno, bikini područje jednom svaka tri tjedna. Naravno, vlasi nisu isti kao i prije, postali su tanki i lagani, gotovo neprimjetni. Iskreno, strašno je povrijediti, pa čak i Emla nikad ne pomaže. Naišli smo na područje koje se tretira kako bi puhalo hladan zrak (leden) iz cijevi s nešto poput usisavača, malo, ali ublažava bol.

strekozza44

Prednosti: Dugoročni učinak.

Nedostaci: Procedura cijena.

Dugo je zrela misao da napiše recenziju o takvoj kozmetičkoj službi kao što je lasersko uklanjanje dlaka.

Za početak, već sam se pribjegao ovom postupku, a to je upravo slučaj kada mi je to pomoglo, a učinak je trajao dugi niz godina.

Razumijem svaku djevojku, ženu koja je za nas vrlo važno kako izgledamo, a osobito kada je u pitanju bikinija. Uostalom, mislim da sam u jednom trenutku bila prevladana željom da se riješim višak kose u bikinijskom području. Tako je dobio vječni stanochki, crvenilo, nešto gdje je urastao kosa.

I tako sam odlučio, potpisan, došao. Upozoreno je da brijanje, tamo, moram na dan postupka. Ne samo da sam bila neugodna kada je gospodar učinio uklanjanje dlaka, tako da je bol bio strašan, znaš takvo mjesto.
Trebalo je nekoliko dana i "mrtva" kosa počela je vylazit od žarulje, nije živa pa je gotovo nemoguće obrijati ga, nije mogla podnijeti i izvaditi pincetom. Gotovo dva mjeseca prošao sam bez jednake vlasi.

Bojala me da kad sam otišla na drugu sesiju, imala sam dvije ili tri kose iz jednog žarulja. Užas. Bio sam uvjeren objašnjavajući da laserski bljesak potaknuo rast svih dlaka u žarulje, što je dobro, jer će ih sada zraka eliminirati.

Rezultat je sljedeći: 5 sjednica i nisam razmišljao o brijanju kosa u bikini liniji 5 godina. i tek prošle godine počela je presijecati vlasi, pa sam se prijavio za ovo mučenje.

Važno: ne možete se sunčati dva tjedna prije i dva tjedna nakon postupka. Može postojati pigmentna mjesta u području postupka.

Procijenio sam taj postupak za 100 bodova. Mnogi su nezadovoljni rezultatom, a ovdje je vrijedno razmotriti individualnost svakog od njih.
Pokušajte ga isplatiti.

eureka

Radim na Elosu. Počela sam od veljače, uspjela sam tri sesije prije vrućine i sunca, sada se odmam od jeseni, bojim se opeklina. U potpunosti je napravio bikini, pazuha i noge. Zadovoljan sam rezultatom, ostavio sam oko 80%, sad ja uklanja ostatak epilatorom. Mislim da je u jesen 2 puta popraviti i dovoljno. Čak i ako će rezultat trajati 5 godina, barem gospodin rekao, bit ću zadovoljan. Više novca bi se potrošilo na bojenje beskrajnih epilacija ili boli i suza iz epilata kod kuće. Živim s muškarcem, ne mogu i ne želim rasti pletenice. Sretno svima, djevojke.

FebruaryLegend

Na svim mjestima na tijelu je bilo toliko mnogo dlaka, što me podsjetilo na orangutan. Smatrala sam da će epilacija cijelog tijela uzeti novac poput automobila. Kao rezultat toga, moja majka je upravo kupila profesionalni Elos epilator u svom kozmetičkom salonu. Nije kao svi ovdje oglašavati za 20 tisuća rubalja. I to je za profesionalnu upotrebu s velikom ručkom (manje neugodne snimke) i sustavom hlađenja - na ručici formirajući sloj mraza koji hladi kožu neposredno nakon bljeskalice.

Kao rezultat toga, u ovom trenutku je 2 puta pazuha, noge i plitke bikini. Bojim se da ću odmah poduzeti sve (odjednom je loše). Bolovima, nogama i pazuhom smeće. Bikini su neugodni. Mislim da će dubok biti bolestan.
Prema rezultatu u pazuhu -80% kose. Noge su negdje otprilike 50%, a bikini su najgori od svih, jer je kosa na kukovima lakša i tanjija.

Ja ću završiti s tim i da ću preuzeti ruke, bokove u potpunosti, donji trbuh i antene.
Djevojke su slatka, samo sam pokušao milijun: foto, elektro, uklanjanje dlačica od voska. I još uvijek ostrugao svog čovjeka s ovim strašnim zubima. Kompleksi, suze, urastajuća kosa, odbijanje kratkih suknja i puno stvari. Počeo sam se riješiti i vidjeti rezultat. Želim vam isto!

Salome

Prednosti: glatka koža, bez iritacije kao nakon brijanja, rezultat je, štedi vrijeme i trud

Nedostaci: bolno, skupo, trebate najmanje 5 sesija!

Već dugo sam radio lasersko uklanjanje dlaka, i iz kojeg razloga. Isprva sam koristio električni epilator, a to je bila noćna mora, sve noge bile su u uronjenim dlačicama, a svaki put su se sve više i više, a svaki put taj postupak postao bolniji, au jednom ne baš lijepom danu bio sam umoran od patnje i vratio se brijanje. Bila je to još veća noćna mora, jer ako sam ujutro obrijala noge, navečer sam ih nisam mogao dotaknuti, bile su mučne. Kosa na mojim nogama nije jako tvrda i mračna, ali očito je jako dobro rasla)

Odlučila sam se za lasersku epilaciju, naravno da je bilo vrlo bolno, bila sam prekrivena znojem i patila sam, prolazila sam kroz 6 postupaka, nakon prvog, pola kose nestajala, a ostalo postupno nestalo. Naravno, sva kosa nije ispala, možda zbog toga bilo je potrebno proći kroz nekoliko postupaka, ali rezultat koji sam bio posve zadovoljan ostao je s malim, laganim, pahuljastim dlačicama. Koje sam obrijao svaka 3-4 tjedna, a onda selektivno.

Prošlo je 4 godine i brijam noge, ali to se događa jednom svaka 2-3 tjedna. I jako sam zadovoljan, ovo se ni na koji način ne može usporediti s onim što je bilo.

morozea

Prednosti: kosa odmah izaći, glatka koža, dugo djelovanje, obećanje zauvijek, riješeno je od zasićenja kose, nema potrebe za brijanje, nema iritacije kao nakon brijanja, rezultat je, štedi vrijeme i trud

Nedostaci: bolna, kosa i dalje raste, skupo, trebate najmanje sedam sjednica, ali sumnjam da je to više.

Noge. Kosa je gotovo nestala, samo jedna kosa tanka i gotovo nevidljiva, od 10.02.14, a danas sam obrijao noge jednom travnja otišao u bazen, sada ne brijam - vlasi se ne primjećuju i uvijek zaboravim obrijati one koji su. Za ovo sam stavio čvrstu 4 (od 5) - zgodan, udoban, ali još uvijek možete učiniti postupak.

Ispod pazuha. Nažalost, pazuha mi manje sretna. Za ovo mogu staviti 3 (od 5). Voloskov je ovdje ostavio najviše od svega vidjeti fotografiju. Da, oni su tanki i rijetki, ali ipak jesu. Također brišem zonu misli rijetko, posljednji put u svibnju. Ne mogu reći da sam odrastao posebno za snimanje fotografija - nema vremena. Iako ranije nisam izašla s tom vegetacijom na ulici. Sada je lakše, ali ću učiniti barem još dva postupka.

BIKINI AREA. Drago mi je. U usporedbi s onim što jest i bio - bio sam gotovo zadovoljan. Stavio sam 4 loptice. Ja sam potpuno obrijao samo jednom u travnju - bio sam u raspoloženju, ali ne brijem ga - stidne tanke vlasi u bikin. Jedino što je uzrujalo: zadnji postupak bio je druga djevojka koja je to učinila. Dakle, ona je u bikinijskom prostoru, očigledno odnesena, malo niže na nozi, samo 0,5 cm ispod normalne. Isprva sam se radovala i zbog prekomjerne pozornosti i ustrajnosti. Ali sada, kao rezultat, apsolutno nove vlasi su izašle na tom mjestu - tj. Pod utjecajem topline iz lasera, oni koji su spavali probudili su se. Sada ih morate dovršiti (((((

SAŽETAK: Ne žalim što sam se gotovo riješila neugodne vegetacije. Barem ću napraviti dva postupka. Nakon brijanja nema iritacije - čak iu bikinijskom području. Vrlo rijetko brijam, kosa raste polako i tanka, gotovo nevidljiva. Zgodan, udoban.

04.08.2015. Dakle, proteklo je više od godinu dana od zadnjeg desetog postupka. Nikad to nisam učinio: nema vremena, onda novac, a zatim samo lijenost. Barem se malo žalim - trebao sam imati nekoliko postupaka u redu, da završim ideal. A sada cijene su porasle čak i zaliha za zamisliti što je cijena sada. Kosa se nije povećala i to se svidjelo. Iznimno rijetko brijam zonu! U bikinijskoj zoni, nekoliko vlasi rastu vrlo malo, tanke, nakon brijanja nema iritacije, kao što se sjećam ranije, akne blisters. 99% zadovoljno

Prednosti: kosa nestaje dulje vrijeme, kosa prestane rasti, glatku kožu, u nekim područjima kosa odlazi zauvijek, nema iritacije, nema slame

Nedostaci: bolni, dugi, skupi, postoje kontraindikacije.

Nakon svakog postupka, sve više i više folikula su ubijeni. Postotak novo rastućih dlaka postaje mnogo manji.

Od početka postupka, broj rastućih kosa opet vizualno smanjen za 50-70%!

A oni zhivchiki koji još uvijek rastu, izgledaju suptilniji, svjetliji i polako rastu.

Na primjer, ako je ranije, zbog nekih užasnih podudarnosti okolnosti, morala neko vrijeme brijati s britvom (ne koristiti uobičajeni električni epilator), a nakon 12-15 sati na obrijanom mjestu, bilo je moguće da se već malo uhvatila penechki.

Sukladno tome, postupak brijanja mora se ponoviti svakodnevno.

Od početka postupaka na Palomar Icon, možete ostaviti 4-5 dana bez brijanja! Ovo je proboj! Osim toga, ova strašna glasa je nestala, koja može ubiti do smrti osobu koja ju je dotaknula.

Nakon pet postupaka, oko 30-40% kose raste i dva do tri puta su tanji nego što su bili.

Duboki bikini

Također veliki učinak. Možete razgovarati o 20-30% preostalih vlasi s bivšeg "pokrova". Ali probuditi dlake u ovoj zoni ostaju prilično debele.

ispod pazuha

Kosa ispod pazuha postala je tanja, mekša, manje, ali na ovom području efekt je bio manji.

Trenutno, oko 50% bivše razine raste.

Prednosti laserskog uklanjanja dlaka:

  • Kosa je prestala rasti
  • Nema potrebe za rastom kose prije postupka
  • Možete brijati kosu između sesija.
  • Kosa nestaje dugo (u nekim područjima 5-6 godina, u nekima - FOREVER!)

Nedostaci laserskog uklanjanja dlaka:

  • Boli
  • Ne možete se sunčati i primjenjivati ​​tamnjenje 2-3 tjedna prije i još 2 tjedna nakon postupka
  • Skupo (ali za visoku namjenu - to je vrijedno)
  • Dugo (proces potpunog uklanjanja kose može potrajati 2-3 godine)
  • Postoje kontraindikacije.

Izuzetno sam zadovoljan rezultatom!

Ispanochka

Plus: Kosa je gotovo nestala.

Od adolescencije imao sam problem s povećanom dlakavom nogu. Zbog toga sam vrlo složen. Brijati ćete noge - sljedeći dan (čak i prije) kosa raste, noge su mučkaste, poput kaktusa. Pojava epilata olakšala je moj život, ali mi nije pružila glatkoću, kao što je prikazano u oglašavanju.

Lasersko odstranjivanje dlačica odlučilo se učiniti kada je bilo slobodnog novca. Budući da mi je kosa postala tamna i tvrda, kozmetičar je odmah rekao da će gotovo nestati, glavna stvar je učiniti sve postupke - 6-7, a ne manje. Postupak se izvodi laserskim laserom, traje oko sat vremena. Ne bih rekao da je to bilo vrlo bolno - tolerantno, ponekad na nekim dlačicama bilo je osjećaj da su mi u iglu zabadali oštru iglu. Nakon postupka, noge su bile crvene, kozmetičar ih je tretirala posebnom pripremom u obliku pjene, navečer crvenilo nestalo. Burns, o kojima se ponekad piše, nikada nisu bili. Nije preporučljivo uzeti vruće kupke na dva dana, otići u kadu ili saunu (ali se tako dogodilo da je nakon jednog od postupaka bilo dcha s kadom - nije bilo posljedica za noge, ali bolje je slušati liječnika). Ne preporučujemo se sunčati, prijeći u salon za sunčanje prije postupaka, idealno za lasersko uklanjanje dlaka tijekom zime, kada gotovo ništa nema od ljetnog smeća. Uklanjanje dlačica na plavoj kosi ne radi - kozmetičar je odmah upozorio na to, rekavši da je riječ o gubitku novca.

Pauza između prvog postupka i drugog bila je oko mjesec dana, između drugog i trećeg - već 2,5 mjeseca. Zbog dugog intervala između tretmana, uklanjanje dlačica ne ulijeva toliko novčanika. Ali općenito, ovo zadovoljstvo je vrlo skupo, noge - 5000 rubalja (barem u našem gradu).

Tako se dogodilo da sam bio samo na tri sjednice uklanjanja dlaka, a zatim otišao u drugu zemlju, odnosno, staza je prekinuta. No, na kraju 3 postupka mogu reći sljedeće: 75% kose je nestalo zauvijek, preostala kosa je postala vrlo, vrlo tanka i lagana, raste vrlo sporo, nakon što je brijanje kože ostaje glatka za nekoliko dana, a nakon korištenja električnog epilacijskog sredstva gotovo mjesec dana.

Prošlo je nekoliko mjeseci, nakon posljednjeg postupka, bojao sam se da će kosa rasti - ali nisu. Noge će stvarno biti glatke, ako ostane dlačica, nije tako zastrašujuće.

lilu99

Đavao nije toliko strašno koliko je naslikan: nisam trebala snajperista amonijaka, u smislu da sam napravio prvi postupak dubokog bikinskog uklanjanja dlačica - a sve nije tako bolno - a ne erotske masaže, naravno, ali prilično podnošljiva. Isprva sam "obrijao" "tamo". Osjećaji iz postupka mogu se usporediti s povlačenjem nekoliko vlasi odjednom s pincetom, čak i osjetite kako folikuli dlake prsnu od lasera. Da ne kažem da je to vrlo ugodna senzacija, ali bol brzo prolazi i za one koji koriste pincete, obično se čini kao pljuvačka. Cijeli postupak trajao je oko četrdeset minuta nakon čega je sve bilo tretirano opekotinama, a odmah nakon toga otišla sam kući. Uvečer istog dana, crvenilo "tamo" počelo se povlačiti, a noću sam bio namazan Bepantenom losionom. Dva dana kasnije, primijetio sam da su vlasi počele ispadati malo, iako su se neki izvukli pomoću pinceta. Općenito, moj kozmetičar preporučio je piling i pranje kako bi se kosa brže izvukla. Ukratko, sve je super, pa, osim možda cijena :)

Olya

Nedavno je napravio drugi postupak laserskog uklanjanja dlačica bikini i pazuha. nakon što su prošla prva dva i pol mjeseca, čak i malo više.. Volio sam učinak - kosa mi je postala tanje i mekša ispod pazuha i rjeđe raste... u bikiniju je obično super, to jest, ima mnogo više od njih, naravno, ali su puno mršaviji i na nekim mjestima potpuno je nestala.

sada, kao i za bol: u početku sam dobio impuls negdje oko dvanaest, ali onda nisam obratio pozornost na to.. i ovaj put - do 14.. uh.. ako zadnji put sam oykala ponekad, onda sam propustio par puta, bilo je jako ozlijeđeno. Sljedeći put, s obzirom da je impuls još uvijek nešto veći, morate se razmazati s emlom. Ali učinak je ugodan, pa ću završiti preživjeli dlake.

Guseva

Ja sam za lasersko uklanjanje dlaka. Imam slabe žile, tako da me elektroepilacija i vosak ne odgovaraju meni. Još nisam završio tečaj, ali čak i sada rezultati su izvrsni. Na licu ciklus rasta je kraći, tako da sam tijekom godine već napravio 3 postupka. Tijekom proteklih šest mjeseci kao rast kose se ne primjećuje. Noge su dva puta dva puta i sve je u redu. Postoje vlasi. ali tako tanka i rijetka da se ne miješa. Učinit ću to prije nego što odem, mislim da će to dugo trajati. Mislim da je to apsolutno materijalno opravdano, jer nije svatko imao želju i vrijeme za brijanje ili uporabu voska i tako dalje. Mogu vam savjetovati da ulovite zalihe u raznim klinikama, često možete uklanjati uklanjanje dlaka za puno zdravog novca. Idem do svog kozmologa Alla Alexandrovna Leun.

Odmah me upozorila da postupak neće biti brz, jer pažljivo obrađuje svaki odjeljak, ali je učinkovit

Koliko je vrhnje emla

Kako odabrati brijač t-oblika