Hair Forum.com

liječenje gubitka kose

  • Popis foruma
  • Promjena veličine fonta
  • Pitanja
  • galerija
  • registracija
  • Prijavite se

Trebam li kupiti laserski češalj

Trebam li kupiti laserski češalj

deflint 04 travanj 2008 u 10:04 sati

Yuri_23 04.04.2008. U 10:14 sati

Re: Trebam li kupiti laserski češalj

JACK72 04.04.2008., 23:08

JACK72 04.04.2008. 11:11

Yuri_23 04.04.2008., 23:28

Yuri_23 04.04.2008. U 11:40 sati

deflint 05 travanj 2008 11:55

JACK72 Apr 05, 2008 12:40

Yuri_23 06.04.2008., 01:26

Yuri_23 6. travnja 2008., 9:52 sati

Sat Apr 09 2008, 11:23

Prednosti i mane laser tretmana kose

Lijepa i dobro njegovana kosa su predmet našeg ponosa, međutim, sve češće se i muškarci i žene počeo suočavati s njihovim gubitkom. Tehnologije ne stoje mirno, a ne tako davno pojavila se laserska terapija, koja je riješila brojne probleme i pronašla primjenu u mnogim područjima.

O tehnici

Prvi spomen lasera i njihov utjecaj na ljudsko tijelo pojavio se u 60-im godinama. Liječnici i naši dani nisu došli do jednoglasnog zaključka o učinkovitosti uporabe, ali jedan francuski liječnik stavio je ovo iskustvo, uzeo biopsiju kože folikulima dlake, stavio ih u određeni hranjivi medij i ozračivao ih. Rezultat je bio sljedeći: gdje se izlaganje dogodilo u različitim dozama, najizraženije je povećanje.

Prvi rad na korištenju objavljen je 1992. godine. Pacijenti koji su podvrgnuti tijeku terapije zabilježili su da je kosa osovina postala gušća i sama kosa postala elastičnija. Od tada je taj trend samo poboljšan, a broj zadovoljnih pacijenata samo je porastao.

Lasersko liječenje kose je metoda koja se koristi kao dodatak glavnom liječenju. Je netoksičan, jedan od najnovijih metoda, nuspojave nisu dokumentira do danas. Terapija može zaustaviti gubitak kose zbog djelovanja zrake. Ima učinak pomlađivanja, može vratiti strukturu korijena.

Važno je! Laseri s nižom snagom korišteni su prije više od 30 godina kako bi rane i opekline zabilježile brže i manje bolno.

kontraindikacije

Očito je da predloženi postupak ne može stati sve bez iznimke. Ne biste trebali čekati zapanjujući učinak ako je kosa ispala više od 4 godine ili ako je gubitak uzrokovan određenom bolesti. S potpunim gubitkom kose, mrtve folikuli ne mogu se obnoviti.

Strogo je zabranjeno liječenje:

  • ljudi s rakom;
  • s paralizom živčanog lica;
  • tijekom trudnoće;
  • osobe mlađe od 12 godina;
  • ako postoji opeklina kože ili dermatitisa;
  • s hemofilijom.

Do 12 godina nastaje formacija i razvoj djetetovog tijela, pa se lijekovi u tom razdoblju pažljivo propisuju, a laserski može samo naštetiti!

svjedočenje

Laserska terapija se koristi za liječenje:

  1. Kozmetički problemi. To uključuje ćelavost različitih vrsta, na primjer, infektivne, difuzne, itd., Strukturne promjene u kosi (krhkost, sijanje).
  2. Bolesti kože glave (psorijaza, dermatitis, seborrhea itd.).

Kliničko liječenje

Za postupak u klinici za vrijeme postupka pacijent je pod uređajem u obliku kupole u koju su ugrađeni laseri. Unutra se postavljaju 110 laseri s niskim intenzitetom koji su prilagođeni tretmanima vlasi i vlasišta.

Sam postupak je bezbolan, možete se opustiti, pa čak i pročitati nešto 10-30 minuta. Laseri proizvode pulsirajuću, niskofrekventnu svjetlost koja ima sposobnost prodrijeti kroz 8 mm ispod vlasišta. Energija zrake povećava razinu cirkulacije krvi, povećava razinu kisika i metabolizam.

Ažurirani protok krvi može riješiti probleme kao što su svrbež, perut, povećana sekrecija sebuma. Oko 80% dlačica s pozornice odmora prelazi u fazu aktivnog rasta. U 50% ljudi značajno se povećava, au 90% gubitka kose se normalizira.

Prije i poslije slika

Početna načina

U klinikama se koriste visokoučinkovite instalacije, broj dioda u njima je od 90 i više, ali sada je vrlo često moguće zadovoljiti laserske češljeve namijenjene kućnoj uporabi. Postoje sporovi o tome što je bolje? Treba odmah zapaziti da takav model neće zamijeniti tretman, ali može biti izvrsno rješenje za prevenciju.

Tržište je ispunjeno laserskim kapicama, razne druge opreme. Među popularnim modelima:

  • Power Grow Comb. Laserski češalj, koji uključuje laser efekt, infracrvene zrake, mekane vibracije. Sadrži 14 LED dioda različitih frekvencija. Prosječna cijena je 850 rubalja, mogućnost je vrlo proračun, gotovo svatko to može priuštiti.
  • Laserska kosa RG-LB01. To je vibrirajuća masaža, proizvođač obećava povećanje gustoće kose i zaustavljanje gubitka kose. Uređaj je mnogo bolji od prethodnog, ali, nažalost, to je utjecalo na cijenu. Jeftinije od 15 tisuća. vjerojatno neće uspjeti.

efikasnost

Rezultati postupka mogu se očitovati pojedinačno i ovise o nizu razloga, kao što su nasljeđe, bolesti, trajanje gubitka kose. Vrijedno je početi s liječenjem što je ranije moguće i ne dopuštajući folikulima da izgube vitalnost.

Što se može dobiti nakon tretmana:

  • povećat će se lokalni i opći imunitet;
  • olakšanje upalnih procesa;
  • normalizacija žlijezda lojnih i znojnih žlijezda;
  • resorpcija ožiljaka;
  • poboljšana prehrana tkiva.

Nakon tretmana potrebno je koristiti šamponi bez parabena koji ne uništavaju strukturu kose.

Pro i kontra

Analizirajući prednosti i nedostatke, želio bih istaknuti vodeće točke.

Pros:

  • Učinkovitost. Naravno, ovaj postupak neće ostati ravnodušan, jer čak iu teškim slučajevima oporavak je gotovo uvijek moguć.
  • Sigurnost. Sve se odvija pod nadzorom stručnjaka i bez operacije.
  • Nedostatak ovisnosti i nuspojava.
  • Održivost rezultata.

Od minusa može se zabilježiti visoka cijena i potreba za višestrukim sjednicama. Prosječna cijena postupka u salonu je 1000 rubalja, a visokokvalitetni kućanski aparat košta 15 do 20 tisuća rubalja. Ipak, načelo cijene i kvalitete radi, pa rezultat opravdava potrošeni novac.

Nisu pronađene više minusa postupka, kao ni negativne ocjene o tome.

zaključak

Nakon isteka 6-mjesečnog ispitivanja, zabilježeno je da 75% žena ima povećanu kosu u frontalnom dijelu, više od 85% muškaraca također je povećalo količinu kose na istom mjestu. 96% žena u parietalnom dijelu.

Ako mudro postupate s ovim problemom, poslušajte liječnike i slijedite predložene preporuke, nakon nekoliko mjeseci možete primijetiti kako se kosa sve više pojavljuje, pojavljuje se malena pahuljica (što znači da se rast nastavlja), a zatim kompletno ažuriranje koje se ne može zanemariti. Učinak se postiže postupno, morate biti strpljivi.

Korisni videozapisi

Može li laser zaustaviti gubitak kose? Koliko su učinkoviti laserski češalj?

Što je laserski postupak za rast kose? Ispitajmo kacigu kose za kosu s funkcijom masaže.

Lasersko uklanjanje dlačica - recenzije

Negativne recenzije

Otišao sam na diodni laser. Uska tamna kosa na laganoj koži.
rezultati:
Lice - jako suši kožu, crvenu aknu do 3 tjedna. Kosa pada, ali na kraju svakog postupka u postotku, ne mnogo. Stavite tamno pigmentno mjesto.
Bikini - bio je jedan postupak. Rezultat je "0".
Želuca - nakon postupka ispalo je 5-10 posto dlake. Ali razmislite o postupku na želucu, jer Postoji negativan utjecaj ne samo na kožu, već i na tkiva i organe. Posljedice postupka - trbuh je zazvonio i bilo je medupovršan ciklus menstruacije između normalnog ciklusa. Stoga, lasersko uklanjanje dlaka na abdomenu nije sigurno.

Viktorija

U kabini sam već napravio postupak uklanjanja foto-topline (LHE) 20 (naivno vjerujem u istrebljenje) na mom licu. Prve postupke 5 kosa je postala tanje i činilo se da postaje manja, a zatim se razveselila i rasla u istom iznosu kao i prije postupka, na nekim su mjestima postali još teži. Bol je nepodnošljiva, vosak i, u usporedbi, ne ide, nakon što se postupak oporavi, tjedni 2 odlaze iz kora, a zatim kosa počinje rasti. Najvjerojatnije, moj je kavkazinski gen neuništiv, ili loše kvalitete aparata.

Aeliya

Oh, djevojke! Ja sam foto epilaciju za 1,5 (!) Godina, svaka 3 tjedna s 2 maksimalna bljeska umjesto jednog. Rezultat je čak i gore nego prije (jer nisu dopuštali uporabu epilaata, bilo je potrebno brijanje).
Tamna kosa, hormoni u savršenom redu.
Zaključak: POKAŽI!

bloodycookie

Prednosti: nisu otkrivene;

Nedostaci: Skupo, tragovi ostaju nejasni

Prijatelj ima male brkove iznad njezine gornje usne, dobro, sad je mislila kako ukloniti, savjetovana joj je laserska epilacija, dobro, otišla sam s njom, bila sam uvjerena, rekla mi je vrlo dobro, uklonit ćemo zauvijek s nekoliko trikova.

Prvi put smo došli, postupak je bio bolan, izašao sam s crvenom usnom, točnije s činjenicom da je iznad nje samo uklonjena kosa, gotovo se ništa nije promijenilo. Išli smo još 3 puta. I imali smo dovoljno.

Nakon ove epilacije, tu su crvene mrlje, a ja se kretati zamisliti hodanje više od pola godine, nije baš lijepo, poput malih akni. Moj prijatelj je otišao još više s njima, ne bih učinio ništa drugo, svatko je došao gore i pitao što je gore sa svojim usne. A onda ne znate što da odgovorite. Općenito, ako nije tako vidljivo, bolje je da to uopće ne učinite.

Nije mi se svidjelo, drago mi je da je sve prošlo.

Ariadna777

Prošao sam kroz nekoliko postupaka za uklanjanje dlaka od lazara i želim podijeliti s vama moje mišljenje i zaključke o ovom postupku.

U početku sam htio epilirati mnoga područja na tijelu: oba područja bikini i pazuha. Ali to bi me koštalo prilično novčić, a želio bih unaprijed provjeriti: Je li to uistinu stvarno dobro u stvarnosti i je li tako učinkovito ovaj pohlepan laser za uklanjanje dlaka? I zato sam za početak odabrao vrlo malu zonu za epilaciju: zonu "antena" iznad gornje usne. Ove "lažne" antene dugo su mi dale puno poteškoća, svaki tjedan sam razrijedio vosak i uz pomoć je izvukao zaražene vlasi. I nadao sam se (i bio sam obećan u salonu) da ću uz pomoć laserskog uklanjanja dlaka potpuno i zauvijek izgubiti kosu nad usnama.

Prošao je ukupno četiri sjednice, a na kraju - dlaka raste i raste, kao i prije. Iako sam napomenuo da su počeli rasti malo rjeđe, ali ta je razlika toliko mala da mogu biti u krivu. Općenito, na kraju, još uvijek koristim vosak za epilaciju.

Mislim da imam takav slab rezultat zbog vrste lasera koji se koristi. Bio sam tretiran na alexandritnom laseru. Bilo bi bolje ako odaberem diodni laser, takvi laseri prodiru dublje u kožu i dublje utječu na folikule dlake. Stoga je rezultat od njih bolji. Dakle, ako ste suočeni s izborom vrste lasera za uklanjanje dlaka - savjetujem vam da isprobate sve iste laserske diode tipa.

Moja područja bikinija i pazuha vrlo je dobro očišćena, jer je kosa tamna i tvrda, a zone se smatraju najbržim u uklanjanju višak kose. ukratko, ne trebam više od deset postupaka, mislim, a onda bismo se rijetko hodali za profilaksu, ali je moguće ukloniti i Ptsyticu, pa čak i Pts je teško podići - idem više od godinu dana - za oko 12-13 postupaka. Istodobno je uklonjena svu pahuljastu kosu - nije uopće, ali umjesto tepih crne kose počeo rasti, kao i obrve na obrazima - uopće ne mogu ukloniti, pojavljuju se 5 tjedana nakon epilacije oštro (u dva dana postaju dugačke, teške i och vrlo vidljiv)

Tatyana Serebrovskaya

Imam laganu plavu kosu na nogama. Nisam ih brijao prije, ali sam ih osvjetljavao peroksidom (nisam mogao brijati zbog alergijskih razloga), bili su mekani - a ne shchitina, ali s vremenom me je dobila. Kupio sam tečaj od 5 tretmana za uklanjanje dlaka od lasera. Osjećaji su podnošljivi, malo kao drugi dodir koprive. Napravila sam 4 komada i zatrudnjela. Zatim odmorite 12 mjeseci. I ona je otišla završiti plaćeni 5. Za ovu godinu pojavio se 20% kose, mislim da ću nakon posljednjeg zaboraviti na njih. Mislim da sve ovisi o gospodaru. Prvih 4 su dobro obavili kozmetičar, a zadnji drugi majstor. Dala mi je 6 opeklina s blisters. Mislila sam da ću je pobijediti do kraja (.

Mimishka88

Želim s vama podijeliti svoju priču o poznanstvu s laserskim uklanjanjem dlaka. Sve je počelo s činjenicom da su se kod moje "bijele linije" trbuha (ispod pupka) počele pojavljivati ​​u dobi od 14 godina, s vremenom su postale tamnije i oštrije (vjerojatno zbog brojnih manipulacija radi uklanjanja ili možda testosterona koji sam izmjerio razlog za ovo čudo). Jednostavno nisam mučio ovo područje, britva, pinceta, epilator, depilatorne kreme. Učinak je bio kratkovidan, a nakon tjedan ili dva sve su se dlake vratile u puni krug. I sada, nakon više od 10 godina bavljenja s njima, nekako sam odlučio pronaći način da se riješim dlačica dugo, ako ne zauvijek. U početku sam planirao napraviti elektroepilaciju na ovoj zoni kako bih sve završio odjednom, do točke, iako bolno (ali moj testosteron mi pomaže izdržati bol vrlo mirno). Otišao sam u salon, ali pokazalo se da elektroepilation nije učinjeno na trbuhu na abdomenu, predložili su da napravim lasersku epilaciju koja osigurava da bijela linija trbuha napusti takav postupak. Rekli su da je lasersko uklanjanje dlaka manje bolno od uklanjanja elektrofila i, kako bi se uvjerilo, nekoliko dlačica je uklonjeno elektroepilacijom (to nije tako bolno kao što sam bio uplašen, sasvim je moguće trpjeti). Dakle, imam prirodnu tamnu kožu koja se brzo širi, 10 dana starog sjenila u krevetu za sunčanje, odlučio sam na laserskom aparatu. Majstor je rekao da moje crne i tvrde vlasi dobro uzimaju čak i na tamnoj koži. Ured u kojem sam učinio epilaciju bio je sličan medicinskoj stolici koja se razvija, prekrivena bijelim jednokratnim plahtama, svjetiljkom, liječnikom u bijeloj kaputi, rukavicama i maski, čini se da je sam laser (velika jedinica) u redu. Liječnik trlja kožu gdje ima dlačica (duljina za epilaciju treba biti 1-3 mm), odabire način rada lasera ovisno o vrsti svjetla i počinje raditi. Kratke bljeskove lasera i zatim nanesite mlaznicu za hlađenje na kožu na mjestu bljeskalice, ako se ohladi, ne znam da nisam primijetio. Liječnik je uklonio "bijelu crtu" za 5-7 minuta, a miris je bio poput paljenog piletine (jer kosa gori od vrućine), protrlja vašu kožu s alkoholom kako bi se dekontaminirala i očistila iscrpljeni dio kose. Nakon toga, koža je malo boljela tijekom prvih nekoliko sati, a došlo je do crvenila, ujutro je prolazilo, dlačice koje se navodno rastu nakon epilacije su prema liječniku (vaša koža gura korijene koje su oštećene laserom). Izašla sam se više od tjedan dana, a onda sam se izluđivala i odložila s pincetom, jer sam morao otići na zabavu na bazenu. Kosa nakon epilacije nije rasla 3 tjedna, uspjela sam otići u more i dobiti dobru opekline. Primijetio sam da je kosa postala mekša, razrjeđivanija i bila manja.

53 dana nakon prvog postupka (čekao sam 3 tjedna da se tanko odstupi) i otišao sam na drugi. Isti liječnik, isti postupak, ali nešto se dogodilo sa snagom lasera ili s mojom kožom. Tijekom postupka, neplodnost je bila jača nego u prvom postupku, liječnik je marljivo uklonio sve moje vlasi, a zatim bliže kraju rekao je da vjerojatno ima izgorjeti, koža je postala crvena. Spavanje je bilo bezbolno bolno.

Dakle, treći postupak bio je sa mnom danas. Nakon drugog postupka, 2 mjeseca prošlo i iskreno, ako nisam pogledao depigmentaciju kože kose, nisam mnogo rastao. Tamno i tvrdo oko 10 godina, izuzetno je maleno u usporedbi s onim što je prethodno bilo. Uglavnom uopće nije bilo kose. Na nekim su mjestima postali tanki i puno manje pigmentirani.

Nedavno je napravio lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha i ukupno bikini. Podnošljavanje pazuha, negdje 10-14 dana, vaša koža gura kosu, a zatim idućih mjesec dana s glatkim pazuhom i ne sjećam se o brijaču. Za ljeto, to je samo ljepota. Želim više. Pogotovo jer je sve prošlo, bilo bi bezbolno.

Ukupno bilini. Prije toga, ovo područje treba brijati 3-4 dana prije postupka, tako da dlačice ovdje su kratke, ali postoje. Sve sam radio u drugom salonu na drugom laseru. Te djevojke su vrlo bolne. Ovdje, anestezira, ne anesteziraj, iako moj prag osjetljivosti, biti zdrav, bio sam prekriven hladnim znojem. Ukupni ste razumjeli znači potpuno uklanjanje dlake, uključujući i na tom području, recimo, delikatno, svećenike.

Boli se teško izdržati. Pretrpjela sam zbog dobrog i razumnog učitelja. Rezultat je nekoliko sati, ova zona je uključena, tada gori osjećaj nestaje. Dlaka odlazi iz istog dana 14. Od prvog uklanjanja svega do savršeno glatke kože, to je vrlo osjetljivo područje, laserska snaga se primjenjuje sparing, ali istodobno ćete ispasti 85% dlačica i uživat ćete u ovom području neko vrijeme Nema potrebe mučiti druge mogućnosti uklanjanja dlaka. Ponovno ću ući u ovaj postupak, jer me spasila prije odlaska na more. Upravo sam gotovo nije uzela stroj je nevjerojatna.

Neutralne recenzije

I povrijedila me nakon postupka. Noge su u redu, ali bikini se jedva dostigne. Tada sam pročitao da je dobro sprejati s pantenolom izravno u kabinu. Sljedeći put kad sam bila naoružana, ali kupila sam glupost, samo je prodavao kozmetiku u trgovini - uopće nije pomogla, prskala i drenula, a zatim se dugo sušila i prenosila sve ručnike. I samo u ljekarnama kupio sam ljekoviti obrazac, na paketu je još uvijek smiješak. Ljekarnik je rekao da je njemački izvornik. I sasvim drugo. Stoga savjetujem svima. Ravnomjerno se postavlja, a zatim se isušio i uzeo film, pa se praktički nije ni brisao. I bol je dobro uklonjen, sigurno se ne može izravno tolerirati, ali neugodno.

olgabu

Prednosti: ako imate strpljenja, novac i redovite procedure, možete se riješiti kose

Nedostaci: bolna, kosa ispada neravnomjerno

To je bio slučaj kada sam se podvrgnuo oglašavanju na savršeno glatkoj koži bez jednake vlasi zauvijek.

Bilo je skupo pa sam odlučila samo bikini. Ja financijski ne bih izvukao noge.

Jedna procedura košta 900 rubalja. Trebalo je oko 20-30 minuta, ovisno o količini kose. Ali vrijeme je bilo vrlo sporo, svaka je kosa bila ispunjena laserom (u to sam vrijeme rekao da je to najfiniji), osjećaji su bili vrlo bolni. na nekim mjestima nisam mogao stajati, možda, naravno, imam niski prag boli. možda drugi ne izgledaju tako bolno. Zadržao sam 4 postupka s intervalom od mjesec ili dva.
Doista, nije bilo kose, ali nisu bili samo u tom razdoblju rasta u kojem sam ih uklonio, a oni koji su sjedili unutra se popeli poslije. kao rezultat, tijekom godine sam stalno bio dijelom u kosi))) Međutim, bilo ih je manje. No, doslovno godinu dana kasnije su počele potpuno rasti, kao i prije. To znači da se uklanjanje dlačica treba redovito provoditi. Prolazio je oko 6-9 puta (ovisno o kosi) - stanku neko vrijeme, a zatim natrag.

I još jedan neugodan čimbenik: nakon postupka, kosa se ne istječe odmah, izgled je pomalo zacrnjen. / Samo za tjedan dana počinju padati, a to je neujednačeno, tj. Neki padaju i drugi počinju rasti i brijati ih. Ispada na plaži, bazen još uvijek nije u redu.

Shvatio sam da za mene ova vrsta uklanjanja dlaka nije prikladna i izabrao je jeftiniji i praktičniji način - bilo vosku depilaciju ili šugu (šećer)

Mimishka88

Prednosti: brzina postupka, kosa pada nekoliko tjedana, nema potrebe za brijanje, rezultat je

Nedostaci: bolni, skupe, postoje kontraindikacije, trebate barem 5 sjednica !, opekline.

Nedavno je napravio lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha i ukupno bikini. Podnošljavanje pazuha, negdje 10-14 dana, vaša koža gura kosu, a zatim idućih mjesec dana s glatkim pazuhom i ne sjećam se o brijaču. Za ljeto, to je samo ljepota. Želim više. Pogotovo jer je sve prošlo, bilo bi bezbolno.

Ukupno bikini (bez fotografije, znate zašto). Prije toga, ovo područje treba brijati 3-4 dana prije postupka, tako da dlačice ovdje su kratke, ali postoje. Sve sam radio u drugom salonu na drugom laseru. Te djevojke su vrlo bolne. Ovdje, anestezira, ne anesteziraj, iako moj prag osjetljivosti, biti zdrav, bio sam prekriven hladnim znojem. Ukupni ste razumjeli znači potpuno uklanjanje dlake, uključujući i na tom području, recimo, delikatno, svećenike.

Boli se teško izdržati. Pretrpjela sam zbog dobrog i razumnog učitelja. Rezultat je nekoliko sati, ova zona je uključena, tada gori osjećaj nestaje. Dlaka odlazi iz istog dana 14. Od prvog uklanjanja svega do savršeno glatke kože, to je vrlo osjetljivo područje, laserska snaga se primjenjuje sparing, ali istodobno ćete ispasti 85% dlačica i uživat ćete u ovom području neko vrijeme Nema potrebe mučiti druge mogućnosti uklanjanja dlaka. Ponovno ću ući u ovaj postupak, jer me spasila prije odlaska na more. Upravo sam gotovo nije uzela stroj je nevjerojatna.

spring_illusion

Metoda sigurno ima svoje prednosti i nedostatke.

Od prednosti - mogućnost barem mjesec dana da se ne sjećam o uklanjanju dlačica u području tretiranom laserom.

Od minusa - cijena i nemogućnost zauvijek uklanjanja vlasi. Osim toga, tijekom početne konzultacije liječnici su obično lukavi i precijenili sposobnosti lasera - primjerice, obećavala sam da će sedam sjednica biti dovoljno za moje oči i uši da zaborave neželjenu kosu barem godinu dana.

Međutim, nakon 1,5 mjeseca nakon slijedećeg postupka, vlasi, iako tanji nego prije, i dalje se pojavljuju.

UPDATE

Nakon 9 postupaka u klinici, gdje sam uklonio dlačice, kosa nije nestajala ni na koji način. Interval između sesija povećao se na 2,5 mjeseca, ali kosa i dalje raste. Suptilniji, ali ipak, ne prelijepa. I preko cijelog tretiranog područja.

Na pitanje kako je, napokon, osigurano da je paket od 9 sesija koje sam kupio bio više nego dovoljan, kao i činjenicu da sam prije toga imao 2 postupka, tj. ukupno čak ni 9, ali 11 sjednica, klinika je uzdahnula, okrećući oči u stilu "obično svi već prestanu uzgajati do tog trenutka" i ponudili 30% popusta na sve daljnje posjete.

Osobno nisam u početku vjerovao u obećanja "zauvijek", pa je rezultat bio zadovoljavajući za mene, ali ako ste odlučili na lasersku nadu samo da zaboravite na kosu na tretiranom području, najvjerojatnije ćete biti razočarani.

ZAKLJUČAK

Ako vaša koža ne dopušta standardne metode uklanjanja dlaka i dopuštaju materijalne mogućnosti, laser je prilično učinkovit način za uklanjanje dlačica maksimalnom frekvencijom.

U drugim slučajevima moguće je bez njega, preferirajući jeftinije i dokazane metode.

Djevojke, zaobići 2 kozmetologija Moskva. Jedno vrijeme u elitnom centru na elosa nogama me koštalo 10 tisuća. bilo je toliko ozlijeđeno da sam mislio da ću umrijeti! onda je pročitao da postoji super dilda kandela, pišu da nije ozlijeđena, nije kao da je na Elosa, ali je ležalo 50 minuta i bilo je bolesno. Nakon što je postupak, liječnik mi je rekao, trebate učiniti anesteziju nakon takvog prag boli, a to je sat prije postupka kupnje masti, razmazati, omotati noge s pričvrsnim filmom. Usput, dala sam 10 tisuća rubalja, a za taj novac moram ga razmaziti preliminarnim filmom. Kosa nakon drugog postupka pada na isti način kao i nakon prvog, negdje pada, gdje nije. Tada je iz Amerike stigao prijatelj i rekao da imamo laserski vektorski bum tamo, tamo sam ga našao, za 12 tisuća bubnjara, ali moj prijatelj mi je rekao da tu plaćaju 150 osoba. Dobijte snagu i idite na ovo sada.

ritvariyter

Pluses: kosa postaje mekša, ponekad prestane rasti dugo vremena

Nedostaci: Ne možete se sunčati, ne možete izvaditi kosu, nije učinkovit na sivoj kosi i tamnoj koži

Već tri godine imam ovu tehniku. Sve žene imaju svoje komplekse - imam kosu na neželjenim mjestima. Dakle, čim sam imala novca koji sam mogao potrošiti na svoje, uputio sam se na konzultacije i istog dana sam prvi postupak. Nakon što sam pročitao informacije o različitim mjestima, bio sam skoro spreman za čudo da će mi kosa nestati u tri postupka. Sve se pokazalo malo drugačijim, ali nisam bio osobito razočaran jer još uvijek ima pozitivan učinak, ali ja sam prilično pragmatična osoba i pokušavam tražiti prednosti u svemu.

Ako idemo u detalje, moji su dojmovi sljedeći. Prije tri godine ovaj postupak nije bio uobičajen kao i sada, a cijena postupaka uvelike varira od klinike do klinike. Štoviše, neki, iskorištavanjem pacijentovog neznanja, nisu izvodili lasersko uklanjanje dlaka, već fotoepilation za istu cijenu. Fotoepilacija je štetna i manje učinkovita. Neću ući u detalje, možete saznati o njima na internetu, ali savjetujem vam da izbjegnete ovaj postupak. Dakle, imao sam izbor između mnogih klinika, pa sam, kao što sam kasnije shvatio, jako dobro odabrao - kliniku s profesionalnim liječnicima i niskim cijenama, gdje je uklanjanje laserskog dlaka doista bilo učinjeno, a ne nešto drugo.

Nakon svakog postupka, volods i folikuli se ne uklanjaju trajno, nakon njih ostaje "konoplja", koje pada u roku od dva tjedna. Nakon toga, nova kosa počinje rasti. Vrlo je važno doći do postupka kada kosa nije završila rast, jer je laserski nosač na kosi u fazi rasta. Naime, čim primjetite da ima dlačica, odmah se prijavite za postupak, obično negdje u 1-1.5 mjeseci.

Zapravo, sada mi se kosa smeta mnogo manje od prije 3 godine.

Praktički nisam osjetila bol - osjećaji nisu nešto što bi bilo ugodno, ali ne mogu reći da me to povrijedilo. Nikada nisam imao opekline. Liječnici i dalje upozoravaju da ne možete uzeti vrući tuš nakon uklanjanja dlaka, dok je koža crvenila. Doista, kad sam ušao u vrući tuš i pojavila se žuta mrlja oko jednog od folikula, koja je tada nestala nakon nekoliko dana.

Dakle, u principu, preporučujem. Podložno gore navedenim uvjetima, moguće je postići dobar uspjeh.

AnimaZoo

U vrijeme kada sam doznao o uklanjanju dlačica, bio sam na poziciji. Nakon rođenja, želio sam se nositi sa sobom, mojim izgledom. I potpisala sam se za prvu sjednicu laserskog uklanjanja dlaka. Zona je odlučila odabrati pazuha. Pomislio sam: ako sve ide glatko i volim rezultat, tada ću početi obrađivati ​​opsežnije zone neželjenih dlačica.

Imala sam lasersku alexandru, uređajnu kandela. Nisam odabrao laser unaprijed, samo ono što je ponuđeno u kabini bila je ona koja se koristi. Upravo je ovdje, na Irecommendu, pročitao da su djevojke prethodno odabrale vrste lasera, da su različite. Možda, ako izaberem drugi laser, onda bi učinak bio bolji...

Danas imam pet sjednica iza leđa. Naravno, to nije dovoljno da se riješi rast kose u potpunosti, ali nadala sam se, a nekoliko puta mi je ispričao poznanici i djelatnici salona da bi pet sesija trebalo barem prepoloviti rast kose na tretiranom području.

Da, ako se rast kose smanjio, samo za 15-20 posto, a ne više. Iskreno, čekao sam eksplicitniji rezultat. Specijalist u salonu kaže da imam vrlo aktivne folikule dlake u pazuh, tako da trebam više sjednica za vidljivi rezultat. Ali nekako sam bio razočaran postupkom, i vjerojatno više neću ići tamo. Tako očito, sudbina od mene do starosti da koristim mrzik stroj.

Tati @ na

Prednosti: kosa barem vrlo tanka, glatka koža, nema potrebe za brijanje, nema iritacije kao nakon brijanja, preostala kosa postaje tanji, rezultat je

Nedostaci: bolna, kosa i dalje raste, kosa i dalje rastu, skupo, potrebno je nastaviti postupak, nije jasno koliko je sjednica

ŠTO JE VAŽNO RAZMATRATI U LASERSKOJ EPILACIJI:

  1. Kuhajte novac. Više nego što očekujete. Oko pola do dva puta više.

Objasnio sam: ovo je takav marketing. Čitala sam u reklamnom salonu (a ne jednom) da se u 4-6 sesija možete zauvijek riješiti vegetacije! Primamljivo? Da. Samo mi je na trećem sastanku rekao da "dobro, ne, jer nitko nije mogao to učiniti, zaklinjemo se i sa našim kolegama, neka napišu u oglasu kako treba - 8-10 sjednica, nekome 11. Kao rezultat toga Ostavio sam 6 sjednica za 8000 = 48000 grubu, pa sam pauze - morala sam odmarati novčanik :))) Kada sam se odlučio nastaviti, ovo razdoblje počelo je s skokovima u valutama i postupak je počeo koštati 9200. Odlučeno je tražiti nešto jeftinije.

  1. Za 2 tjedna prije i poslije postupka ne može se sunčati. Ni sunce niti solarij.

3. Pročitajte kontraindikacije.

4. Također, nakon postupka, ne možete ići na saunu najmanje tjedan dana (idealno - 10 dana). Zašto mi to nisu objasnili, ali u takvim je slučajevima bolje da se preselimo nego da ne pregledavamo, kako kažu))

5. Nakon postupka, vlasi u roku od 2 tjedna padaju teško, mogu se samo obrijati, ali ne i izvaditi.

6. MOJ OSOBNI SAVJET:

  • bolje je započeti trening zimi kako bi se polagao potreban broj postupaka za ugodnu državu; Najviše nepoželjan početak za tečaj je ljeto.
  • U salonu, idite na 2m različitih liječnika: bolnost postupka također ovisi o majstoru svjetlu / tvrdi.
  • bolje je hodati ne jednom mjesečno, već jednom u 6-8 tjedana, budući da će kosa tijekom tog vremena biti bolja obnovljena i bolje je obraditi.
  • za osobe s niskom boli, možete uzeti bol pilule za sat i pol.

Tijekom ove dvije godine proveo sam 70.000 rupa za uklanjanje dlaka. Žao mi je? Ne. Jer, nakon svega, moj život postao je mnogo jednostavniji, iako se nisam potpuno riješio višak. Ako nemate kontraindikacija, dovoljno novca i želite barem olakšati proces donošenja bikiničkog područja, preporučujem da prođu barem nekoliko tečajeva laserskog uklanjanja dlaka. Ali prekomjerno plaćanje za hladenje jade beskorisno je - drugi laserski (talijanski) bio je mnogo vjerniji prema svojim ponudbenim mjestima. I nemojte očekivati ​​da će to stvarno riješiti problem neželjenih kose zauvijek - mnogi ljudi danas bilježe da laserski laser ne može vam dati punu garanciju.

Pozitivne recenzije

Prošao je proces laserskog uklanjanja dlačica i izuzetno zadovoljan rezultatom! Čitao sam o aknama i opeklinama kod djevojčica. Ovo NE bi trebalo biti ako radite s ovim specijalistom s medom. obrazovanje i dobar, suvremeni aparat u klinici.
JA je LE u klinici Levon Chakhoyan, JA je dobio tamo nakon neuspješnih postupaka u još manje poznatih klinici, gdje nisam dobio učinak, mislim da sam stroži postavke ili ne znam što.
Chakhoyan je uzeo 3 postupka na CANDELA GentleLase laser, ovo je posljednji generator alexandrita lasera.
Ispod fotografije nakon posljednjeg, trećeg postupka) kao što vidite, nema kose i ne bi trebalo biti jako dugo! Lasersko odstranjivanje dlačica definitivno je pogodno onima koji su previše lijen za borbu s čekinjama i misle da je vrijeme, vrijeme je da se dobiju vosakne trake ili depilatory kreme))

Pokušao sam na različite načine uklanjanja dlaka, učinak nije bio dovoljan dugo vremena, dok sam slučajno došao u kliniku Laser Jazz. Postupak je proveden laserom, mnogi od njih, odabrani su pojedinačno, jer imam tendenciju alergijske reakcije i iritacije. Rezultat je pogodio me, prošao tečaj i potpuno se oslobodio nepotrebnih dlaka u bikini području i nogama. Najudobniji postupak svega što sam učinio prije.

Dugo sam čuo za postupak laserskog uklanjanja dlaka. Nije bilo novca za nju. Tamo, jedna ili dvije sesije ne mogu, pa čekam rođendan za korištenje darova. Došao je ovaj put. Sutradan sam se uvečer prijavio za ovaj postupak i unaprijed sam se zadovoljan. Dok sam sjedio u redu, puno sam razgovarao s različitim djevojkama. Rekli su mi o svojim postignućima, i ove me priče oduševljavale. Svi (djevojke koje nisu upoznate jedna s drugom) rekle su da je učinak vrlo velik i vidljiv nakon 8 sesija. No, postoji minus, ako imate sijedu kosu, kao moja djevojka u pazuhu, onda takve vlasi nisu vrlo kvalitetno uzeti laser. Ništa drugo, dobro, činjenica da osobno ne mogu ni sunčati je moj posao, a sredstva za uklanjanje dlaka su nevjerojatna. Samo trebate biti strpljivi i krenuti naprijed. Glavna stvar je da se podešavam na pozitivne, u početku sam bio malo bolestan, ali tada sam naučio odvlačiti pozornost. Općenito, slušala sam svoje omiljene pjesme i postupak je upravo letio. Učinio sam to u klinici Arbat eStetik u Moskvi. Vrlo je važno kompetentno pronaći stručnjaka.

Također sam se suočio s kositrom, kao što je alexandrite, elektroliza je zadobila samo prve 3 sekunde. Možda nisko prag boli, ne znam. Prije sam vosak-shugarnig, samo tri puta dovoljno za mene. Sada sam našao sobu u sredini. Ne znam kakav laser, ali nekako prolazi nježno, bez pakao. Tingles naravno, ali ne tako nemoguće izdržati. Osim toga, samo toplo, ne gori, kao što je alexandrite, da se pričvrstite na pladanj s vašom snagom. Ne sjećam se točno imena, možda mekog lasera ili nešto slično. On Clean on je (jeftin u odnosu na ono što je u blizini). Napravim duboku bikini, pazuha i gornju usnu. Cijeli tečaj gotovo je potpuna. I učinak je. Kosa više ne brije gotovo (tako da je trenutni ostao "preživjeli rat"). Majstori su smiješni tamo, uvijek tako smiješni, brige.

Općenito, prije toga, također sam koristio diodu i koristio sam epilator kuće, mogu podijeliti svoje iskustvo ako je netko zainteresiran.

mačkica

Ja bikini i pazuha. Napravio je ukupno pet puta s prekidom od dva mjeseca između postupaka. Podsvjesnice su nestale iz drugog postupka, bikini su još uvijek tu. Ja ću, naravno, završiti, i tanak i lagan da laser neće moći uništiti kozmetičara završi električnim uklanjanjem dlaka. Općenito, sada brijem pazuha jednom mjesečno, bikini područje jednom svaka tri tjedna. Naravno, vlasi nisu isti kao i prije, postali su tanki i lagani, gotovo neprimjetni. Iskreno, strašno je povrijediti, pa čak i Emla nikad ne pomaže. Naišli smo na područje koje se tretira kako bi puhalo hladan zrak (leden) iz cijevi s nešto poput usisavača, malo, ali ublažava bol.

strekozza44

Prednosti: Dugoročni učinak.

Nedostaci: Procedura cijena.

Dugo je zrela misao da napiše recenziju o takvoj kozmetičkoj službi kao što je lasersko uklanjanje dlaka.

Za početak, već sam se pribjegao ovom postupku, a to je upravo slučaj kada mi je to pomoglo, a učinak je trajao dugi niz godina.

Razumijem svaku djevojku, ženu koja je za nas vrlo važno kako izgledamo, a osobito kada je u pitanju bikinija. Uostalom, mislim da sam u jednom trenutku bila prevladana željom da se riješim višak kose u bikinijskom području. Tako je dobio vječni stanochki, crvenilo, nešto gdje je urastao kosa.

I tako sam odlučio, potpisan, došao. Upozoreno je da brijanje, tamo, moram na dan postupka. Ne samo da sam bila neugodna kada je gospodar učinio uklanjanje dlaka, tako da je bol bio strašan, znaš takvo mjesto.
Trebalo je nekoliko dana i "mrtva" kosa počela je vylazit od žarulje, nije živa pa je gotovo nemoguće obrijati ga, nije mogla podnijeti i izvaditi pincetom. Gotovo dva mjeseca prošao sam bez jednake vlasi.

Bojala me da kad sam otišla na drugu sesiju, imala sam dvije ili tri kose iz jednog žarulja. Užas. Bio sam uvjeren objašnjavajući da laserski bljesak potaknuo rast svih dlaka u žarulje, što je dobro, jer će ih sada zraka eliminirati.

Rezultat je sljedeći: 5 sjednica i nisam razmišljao o brijanju kosa u bikini liniji 5 godina. i tek prošle godine počela je presijecati vlasi, pa sam se prijavio za ovo mučenje.

Važno: ne možete se sunčati dva tjedna prije i dva tjedna nakon postupka. Može postojati pigmentna mjesta u području postupka.

Procijenio sam taj postupak za 100 bodova. Mnogi su nezadovoljni rezultatom, a ovdje je vrijedno razmotriti individualnost svakog od njih.
Pokušajte ga isplatiti.

eureka

Radim na Elosu. Počela sam od veljače, uspjela sam tri sesije prije vrućine i sunca, sada se odmam od jeseni, bojim se opeklina. U potpunosti je napravio bikini, pazuha i noge. Zadovoljan sam rezultatom, ostavio sam oko 80%, sad ja uklanja ostatak epilatorom. Mislim da je u jesen 2 puta popraviti i dovoljno. Čak i ako će rezultat trajati 5 godina, barem gospodin rekao, bit ću zadovoljan. Više novca bi se potrošilo na bojenje beskrajnih epilacija ili boli i suza iz epilata kod kuće. Živim s muškarcem, ne mogu i ne želim rasti pletenice. Sretno svima, djevojke.

FebruaryLegend

Na svim mjestima na tijelu je bilo toliko mnogo dlaka, što me podsjetilo na orangutan. Smatrala sam da će epilacija cijelog tijela uzeti novac poput automobila. Kao rezultat toga, moja majka je upravo kupila profesionalni Elos epilator u svom kozmetičkom salonu. Nije kao svi ovdje oglašavati za 20 tisuća rubalja. I to je za profesionalnu upotrebu s velikom ručkom (manje neugodne snimke) i sustavom hlađenja - na ručici formirajući sloj mraza koji hladi kožu neposredno nakon bljeskalice.

Kao rezultat toga, u ovom trenutku je 2 puta pazuha, noge i plitke bikini. Bojim se da ću odmah poduzeti sve (odjednom je loše). Bolovima, nogama i pazuhom smeće. Bikini su neugodni. Mislim da će dubok biti bolestan.
Prema rezultatu u pazuhu -80% kose. Noge su negdje otprilike 50%, a bikini su najgori od svih, jer je kosa na kukovima lakša i tanjija.

Ja ću završiti s tim i da ću preuzeti ruke, bokove u potpunosti, donji trbuh i antene.
Djevojke su slatka, samo sam pokušao milijun: foto, elektro, uklanjanje dlačica od voska. I još uvijek ostrugao svog čovjeka s ovim strašnim zubima. Kompleksi, suze, urastajuća kosa, odbijanje kratkih suknja i puno stvari. Počeo sam se riješiti i vidjeti rezultat. Želim vam isto!

Salome

Prednosti: glatka koža, bez iritacije kao nakon brijanja, rezultat je, štedi vrijeme i trud

Nedostaci: bolno, skupo, trebate najmanje 5 sesija!

Već dugo sam radio lasersko uklanjanje dlaka, i iz kojeg razloga. Isprva sam koristio električni epilator, a to je bila noćna mora, sve noge bile su u uronjenim dlačicama, a svaki put su se sve više i više, a svaki put taj postupak postao bolniji, au jednom ne baš lijepom danu bio sam umoran od patnje i vratio se brijanje. Bila je to još veća noćna mora, jer ako sam ujutro obrijala noge, navečer sam ih nisam mogao dotaknuti, bile su mučne. Kosa na mojim nogama nije jako tvrda i mračna, ali očito je jako dobro rasla)

Odlučila sam se za lasersku epilaciju, naravno da je bilo vrlo bolno, bila sam prekrivena znojem i patila sam, prolazila sam kroz 6 postupaka, nakon prvog, pola kose nestajala, a ostalo postupno nestalo. Naravno, sva kosa nije ispala, možda zbog toga bilo je potrebno proći kroz nekoliko postupaka, ali rezultat koji sam bio posve zadovoljan ostao je s malim, laganim, pahuljastim dlačicama. Koje sam obrijao svaka 3-4 tjedna, a onda selektivno.

Prošlo je 4 godine i brijam noge, ali to se događa jednom svaka 2-3 tjedna. I jako sam zadovoljan, ovo se ni na koji način ne može usporediti s onim što je bilo.

morozea

Prednosti: kosa odmah izaći, glatka koža, dugo djelovanje, obećanje zauvijek, riješeno je od zasićenja kose, nema potrebe za brijanje, nema iritacije kao nakon brijanja, rezultat je, štedi vrijeme i trud

Nedostaci: bolna, kosa i dalje raste, skupo, trebate najmanje sedam sjednica, ali sumnjam da je to više.

Noge. Kosa je gotovo nestala, samo jedna kosa tanka i gotovo nevidljiva, od 10.02.14, a danas sam obrijao noge jednom travnja otišao u bazen, sada ne brijam - vlasi se ne primjećuju i uvijek zaboravim obrijati one koji su. Za ovo sam stavio čvrstu 4 (od 5) - zgodan, udoban, ali još uvijek možete učiniti postupak.

Ispod pazuha. Nažalost, pazuha mi manje sretna. Za ovo mogu staviti 3 (od 5). Voloskov je ovdje ostavio najviše od svega vidjeti fotografiju. Da, oni su tanki i rijetki, ali ipak jesu. Također brišem zonu misli rijetko, posljednji put u svibnju. Ne mogu reći da sam odrastao posebno za snimanje fotografija - nema vremena. Iako ranije nisam izašla s tom vegetacijom na ulici. Sada je lakše, ali ću učiniti barem još dva postupka.

BIKINI AREA. Drago mi je. U usporedbi s onim što jest i bio - bio sam gotovo zadovoljan. Stavio sam 4 loptice. Ja sam potpuno obrijao samo jednom u travnju - bio sam u raspoloženju, ali ne brijem ga - stidne tanke vlasi u bikin. Jedino što je uzrujalo: zadnji postupak bio je druga djevojka koja je to učinila. Dakle, ona je u bikinijskom prostoru, očigledno odnesena, malo niže na nozi, samo 0,5 cm ispod normalne. Isprva sam se radovala i zbog prekomjerne pozornosti i ustrajnosti. Ali sada, kao rezultat, apsolutno nove vlasi su izašle na tom mjestu - tj. Pod utjecajem topline iz lasera, oni koji su spavali probudili su se. Sada ih morate dovršiti (((((

SAŽETAK: Ne žalim što sam se gotovo riješila neugodne vegetacije. Barem ću napraviti dva postupka. Nakon brijanja nema iritacije - čak iu bikinijskom području. Vrlo rijetko brijam, kosa raste polako i tanka, gotovo nevidljiva. Zgodan, udoban.

04.08.2015. Dakle, proteklo je više od godinu dana od zadnjeg desetog postupka. Nikad to nisam učinio: nema vremena, onda novac, a zatim samo lijenost. Barem se malo žalim - trebao sam imati nekoliko postupaka u redu, da završim ideal. A sada cijene su porasle čak i zaliha za zamisliti što je cijena sada. Kosa se nije povećala i to se svidjelo. Iznimno rijetko brijam zonu! U bikinijskoj zoni, nekoliko vlasi rastu vrlo malo, tanke, nakon brijanja nema iritacije, kao što se sjećam ranije, akne blisters. 99% zadovoljno

Prednosti: kosa nestaje dulje vrijeme, kosa prestane rasti, glatku kožu, u nekim područjima kosa odlazi zauvijek, nema iritacije, nema slame

Nedostaci: bolni, dugi, skupi, postoje kontraindikacije.

Nakon svakog postupka, sve više i više folikula su ubijeni. Postotak novo rastućih dlaka postaje mnogo manji.

Od početka postupka, broj rastućih kosa opet vizualno smanjen za 50-70%!

A oni zhivchiki koji još uvijek rastu, izgledaju suptilniji, svjetliji i polako rastu.

Na primjer, ako je ranije, zbog nekih užasnih podudarnosti okolnosti, morala neko vrijeme brijati s britvom (ne koristiti uobičajeni električni epilator), a nakon 12-15 sati na obrijanom mjestu, bilo je moguće da se već malo uhvatila penechki.

Sukladno tome, postupak brijanja mora se ponoviti svakodnevno.

Od početka postupaka na Palomar Icon, možete ostaviti 4-5 dana bez brijanja! Ovo je proboj! Osim toga, ova strašna glasa je nestala, koja može ubiti do smrti osobu koja ju je dotaknula.

Nakon pet postupaka, oko 30-40% kose raste i dva do tri puta su tanji nego što su bili.

Duboki bikini

Također veliki učinak. Možete razgovarati o 20-30% preostalih vlasi s bivšeg "pokrova". Ali probuditi dlake u ovoj zoni ostaju prilično debele.

ispod pazuha

Kosa ispod pazuha postala je tanja, mekša, manje, ali na ovom području efekt je bio manji.

Trenutno, oko 50% bivše razine raste.

Prednosti laserskog uklanjanja dlaka:

  • Kosa je prestala rasti
  • Nema potrebe za rastom kose prije postupka
  • Možete brijati kosu između sesija.
  • Kosa nestaje dugo (u nekim područjima 5-6 godina, u nekima - FOREVER!)

Nedostaci laserskog uklanjanja dlaka:

  • Boli
  • Ne možete se sunčati i primjenjivati ​​tamnjenje 2-3 tjedna prije i još 2 tjedna nakon postupka
  • Skupo (ali za visoku namjenu - to je vrijedno)
  • Dugo (proces potpunog uklanjanja kose može potrajati 2-3 godine)
  • Postoje kontraindikacije.

Izuzetno sam zadovoljan rezultatom!

Ispanochka

Plus: Kosa je gotovo nestala.

Od adolescencije imao sam problem s povećanom dlakavom nogu. Zbog toga sam vrlo složen. Brijati ćete noge - sljedeći dan (čak i prije) kosa raste, noge su mučkaste, poput kaktusa. Pojava epilata olakšala je moj život, ali mi nije pružila glatkoću, kao što je prikazano u oglašavanju.

Lasersko odstranjivanje dlačica odlučilo se učiniti kada je bilo slobodnog novca. Budući da mi je kosa postala tamna i tvrda, kozmetičar je odmah rekao da će gotovo nestati, glavna stvar je učiniti sve postupke - 6-7, a ne manje. Postupak se izvodi laserskim laserom, traje oko sat vremena. Ne bih rekao da je to bilo vrlo bolno - tolerantno, ponekad na nekim dlačicama bilo je osjećaj da su mi u iglu zabadali oštru iglu. Nakon postupka, noge su bile crvene, kozmetičar ih je tretirala posebnom pripremom u obliku pjene, navečer crvenilo nestalo. Burns, o kojima se ponekad piše, nikada nisu bili. Nije preporučljivo uzeti vruće kupke na dva dana, otići u kadu ili saunu (ali se tako dogodilo da je nakon jednog od postupaka bilo dcha s kadom - nije bilo posljedica za noge, ali bolje je slušati liječnika). Ne preporučujemo se sunčati, prijeći u salon za sunčanje prije postupaka, idealno za lasersko uklanjanje dlaka tijekom zime, kada gotovo ništa nema od ljetnog smeća. Uklanjanje dlačica na plavoj kosi ne radi - kozmetičar je odmah upozorio na to, rekavši da je riječ o gubitku novca.

Pauza između prvog postupka i drugog bila je oko mjesec dana, između drugog i trećeg - već 2,5 mjeseca. Zbog dugog intervala između tretmana, uklanjanje dlačica ne ulijeva toliko novčanika. Ali općenito, ovo zadovoljstvo je vrlo skupo, noge - 5000 rubalja (barem u našem gradu).

Tako se dogodilo da sam bio samo na tri sjednice uklanjanja dlaka, a zatim otišao u drugu zemlju, odnosno, staza je prekinuta. No, na kraju 3 postupka mogu reći sljedeće: 75% kose je nestalo zauvijek, preostala kosa je postala vrlo, vrlo tanka i lagana, raste vrlo sporo, nakon što je brijanje kože ostaje glatka za nekoliko dana, a nakon korištenja električnog epilacijskog sredstva gotovo mjesec dana.

Prošlo je nekoliko mjeseci, nakon posljednjeg postupka, bojao sam se da će kosa rasti - ali nisu. Noge će stvarno biti glatke, ako ostane dlačica, nije tako zastrašujuće.

lilu99

Đavao nije toliko strašno koliko je naslikan: nisam trebala snajperista amonijaka, u smislu da sam napravio prvi postupak dubokog bikinskog uklanjanja dlačica - a sve nije tako bolno - a ne erotske masaže, naravno, ali prilično podnošljiva. Isprva sam "obrijao" "tamo". Osjećaji iz postupka mogu se usporediti s povlačenjem nekoliko vlasi odjednom s pincetom, čak i osjetite kako folikuli dlake prsnu od lasera. Da ne kažem da je to vrlo ugodna senzacija, ali bol brzo prolazi i za one koji koriste pincete, obično se čini kao pljuvačka. Cijeli postupak trajao je oko četrdeset minuta nakon čega je sve bilo tretirano opekotinama, a odmah nakon toga otišla sam kući. Uvečer istog dana, crvenilo "tamo" počelo se povlačiti, a noću sam bio namazan Bepantenom losionom. Dva dana kasnije, primijetio sam da su vlasi počele ispadati malo, iako su se neki izvukli pomoću pinceta. Općenito, moj kozmetičar preporučio je piling i pranje kako bi se kosa brže izvukla. Ukratko, sve je super, pa, osim možda cijena :)

Olya

Nedavno je napravio drugi postupak laserskog uklanjanja dlačica bikini i pazuha. nakon što su prošla prva dva i pol mjeseca, čak i malo više.. Volio sam učinak - kosa mi je postala tanje i mekša ispod pazuha i rjeđe raste... u bikiniju je obično super, to jest, ima mnogo više od njih, naravno, ali su puno mršaviji i na nekim mjestima potpuno je nestala.

sada, kao i za bol: u početku sam dobio impuls negdje oko dvanaest, ali onda nisam obratio pozornost na to.. i ovaj put - do 14.. uh.. ako zadnji put sam oykala ponekad, onda sam propustio par puta, bilo je jako ozlijeđeno. Sljedeći put, s obzirom da je impuls još uvijek nešto veći, morate se razmazati s emlom. Ali učinak je ugodan, pa ću završiti preživjeli dlake.

Guseva

Ja sam za lasersko uklanjanje dlaka. Imam slabe žile, tako da me elektroepilacija i vosak ne odgovaraju meni. Još nisam završio tečaj, ali čak i sada rezultati su izvrsni. Na licu ciklus rasta je kraći, tako da sam tijekom godine već napravio 3 postupka. Tijekom proteklih šest mjeseci kao rast kose se ne primjećuje. Noge su dva puta dva puta i sve je u redu. Postoje vlasi. ali tako tanka i rijetka da se ne miješa. Učinit ću to prije nego što odem, mislim da će to dugo trajati. Mislim da je to apsolutno materijalno opravdano, jer nije svatko imao želju i vrijeme za brijanje ili uporabu voska i tako dalje. Mogu vam savjetovati da ulovite zalihe u raznim klinikama, često možete uklanjati uklanjanje dlaka za puno zdravog novca. Idem do svog kozmologa Alla Alexandrovna Leun.

Odmah me upozorila da postupak neće biti brz, jer pažljivo obrađuje svaki odjeljak, ali je učinkovit

24 vijeća

Uklanjanje voska iz kože nakon depilacije