Recenzije laserskih inovacija

Institut za ljepotu "Javathan Amina"

Kozmetički uređaji za kozmetologiju tvrtke Innovatione vrlo su jednostavni i jednostavni za upotrebu. Nakon kupnje dobili smo detaljne upute o postupcima. Trening kvalitete! Zbog toga vam zahvaljujemo osoblju tvrtke, a posebnu zahvalnost za vašu reakciju, pomoć i kvalitetnu uslugu!

Mrežni studiji "Estetika tijela"

Prije godinu dana počeli smo raditi s Innovationeom, kupili su od njih dva laserska dioda za epilaciju, ELOS aparat za epilaciju i IPL fotoepilacijski aparat. Izvrsna usluga: sve je brzo, jasno i na vrijeme. Ugodno je raditi s tvrtkom koja se bavi ne samo prodajom uređaja, već i uslugom poslije prodaje, sposobnošću i želje za susretom s kupcima. Preporučujemo Innovatione kao dokazani i pouzdan partner. Kozmetička oprema Inovacija pokazuje izvrsne rezultate u bolesnika nakon prvih postupaka, čak iu najtežim slučajevima. Zato pozivamo sve one koji žele brzo, radikalno i bezbolno riješiti kosu na modernoj visokokvalitetnoj opremi u St. Petersburgu!

Mreža kozmetičkih salona "BEAUTY"

Želim reći veliku hvala momcima iz INOVACIJE. Prije pola godine odlučila je proširiti svoj raspon usluga u svom kozmetičkom salonu Pažljivo sam pristupiti izboru kozmetičkih uređaja, počeo sam čitati mnoge članke i recenzije na internetu i naići na INNOVATIONE uređaje. Nazvao sam telefonski broj i rekao mi sve detaljno i popularno o ovom uređaju, posebno zahvaljujem Zakharu! Nakon razmišljanja, odlučio sam doći u ured INOVACIJE i testirati ovaj uređaj na sebi. Prije toga posjetio sam prostor u svom najbližem kozmetičkom salonu gdje je uređaj foto epilacija uklanjanje Elos kose i usporediti rezultate.

U uredu INNOVATIONE pokušao sam IPLASER na sebi i vidim i vidim! NIJE NIJE UTJECAJ. Nisam ni osjetio bljesak. Nakon 2 tjedna, kao što su rekli, da bi bili precizniji nakon 10 dana, na području IPLASER-a nije bilo gotovo nikakvih kose.

Odluka je napravljena, kupio sam svoj prvi IPLASER. U salonu sam postavio prave cijene, a vrijeme isplate uređaja brzo je otišao. Imam 2 salona za ljepotu i nakon 2 mjeseca vidio sam priljev novih kupaca i ulazak u optjecaj u prvom salonu gdje je IPLASER, tako da sam u svibnju 2016. kupio drugi IPLASER uređaj. I ne žalostan!

Hvala na dobrom stroju!

Ravnatelj Salona L.A.L.A. stil »

Htio bih napisati recenziju o tvrtki Innovatione i uređaju za lasersko uklanjanje dlaka IPLASER. Nedavno, prije mene, kao vođa, imao sam zadatak za stjecanje laser za uklanjanje dlačica zauvijek. Dugo sam tražio informacije na Internetu i usporedio različite tipove lasera danas, a imajući iskustva s diodnim laserom, znajući svoje prednosti i nedostatke, odlučili su se za potpuno novi i moderni stroj za epilaciju lasera IPLASER. Ljubazno me je upoznala tvrtka Innovatione koja je organizirala trening i pružila priliku da isprobam ovaj uređaj na korisnike. Tri dana jedinica je stajala u našem salonu, a moje osoblje radilo je na njemu, a ja, naravno, uključujući i. Što mogu reći, uređaj je vrlo jednostavan, a ne ćudljiv u radu ne pregriježi i radi dugo vremena bez zaustavljanja. Bezbolni postupak je nevjerojatan.

Beauty Studio "L-Bellezza"

Koristimo kozmetički uređaj za više od godinu dana. Dojmovi su samo pozitivni. Vrijednost za novac. Dosta opcija proračuna s najširim mogućim rasponom usluga. Praktično 24-satno servisiranje i konzultacije s inženjerima putem telefona o uslugama. Redovito slanje SMS obavijesti o zamjeni vode u sustavu hlađenja. Pazite na detalje.

Šokiran sam uspjesima vaše tvrtke! Kako je to moguće, jednostavno ne može razumjeti? Te usluge i cijene su fantastične za kupce! Ako vaša ideja radi (i to radi), onda je ovo super nerazdrivo! A proizvodnja i servis i obuka, i još mnogo toga. i sva dostignuća u 2-3 godine! Kada pogledate otvorena i pozitivna lica vašeg tima, shvaćate što je moguće. To je samo nekakvo čudo u džungli u hardverskoj kozmetologiji))). Iako može postojati više paralelnih tema, ali jest. hobi za dušu. tako da kažem. Tako je predstavljen strašan!

Ugodna vrijednost za novac. Dostojanstvena tehnika. Dobro se rukuje velikim protokom kupaca. Vrlo zadovoljan rezultatima postupaka. Izvrsna usluga. Kozmetički kombinira inovacije preporučujemo.

Kozmetički salon "PINK"

Dugo mislio kupiti ljepotu stroj za rad, a kad sam vidio Innoveyshin 3S 2010 - Volio sam dizajn, kao i činjenica da je multi-funkcionalni. Uređaj također ima Elos za epilaciju i IPL za foto epilaciju. I sada radim više od godinu dana na ovom uređaju i moji klijenti su vrlo zadovoljni i zadovoljni rezultatom.

Ako koristite dobru tehnologiju, nećete morati razmišljati o gospodaru. Na primjer, nemam iskustva u provođenju postupaka, ali na predstavljanju stroja za uklanjanje dlaka 1S PRO Inovacija laserom, ja sam dobio priliku da provedem postupak i nisam imao pojma kako sam to učinio sam. O postupku mogu reći da je bezbolan i brz. Učinak je došao za dva tjedna kad je kosa nestala, osim onih mjesta na kojima sam propustio.

Astic, u: Asthik777

Želim vam zahvaliti - za takvu jedinstvenu priliku, voditi bezbolno uklanjanje dlačica. Pobrinuli smo se da ste pravi profesionalci vaše hrane. A vaša ljubaznost i iskrenost privlače još više ljudi. Još jedna ugodna činjenica: uređaj za lasersko uklanjanje dlaka 1S PRO vrlo je udoban za korištenje. Veselimo se sljedećem trenutku - sljedeći sastanak s vama.

Tulekov Vladimir Vladimirovich

Izvrstan uređaj za uklanjanje dlaka i različite uređaje, što bi znatno smanjilo bol. Preporučujem svima, a epilacija pazuha samo je bajka za one koji ne podnose bol.

Samo pogledajte rezultat. I što je najvažnije - udobno i bezbolno)! IPLASER - samo čudo), da budem iskren, odlazim dugo na njih, savjetujem svima.

Tulekova Rimma Ildarovna, u: Tulekovaree

Vrlo dobar laserski stroj. Jeste IPLASER voskom pazuha područje na Innovatione 3S PRO - ne osjeća ništa, nije vidljiv. Preporučujem svima. U potrazi za idealnom lasera učinjeno na Palomar Vectus i Soprano X L - razlika je opipljiv.

Salon ljepote "Camila"

Izvorno htjela kupiti u IPL uklanjanje dlačica uređaj posla ili uređaji za Elos ELOS uklanjanje dlaka, su u potrazi na internetu. Treba napomenuti da mreža ima puno prijedloga za kozmetičke uređaje. Slučajno je pronašao web stranicu tvrtke Innovatione, a izbor je napravljen. Zašto tvrtka Innovatione. Prvo, atraktivna cijena. Drugo, jamstvena usluga. Najvažnije je da dermatokosmetolog provodi obuku o radu s uređajima. Mnogo hvala svim zaposlenicima Inovacije.

Upotrebljavam usluge Innovatione od 2013. Pojavljivanja su samo pozitivna. Vrijednost za novac. Dosta opcija proračuna s najširim mogućim rasponom usluga. Praktično 24-satno servisiranje i konzultacije s inženjerima putem telefona o uslugama. Inženjer odlaska na dan liječenja. Došlo je do slučaja kada je inženjer stigao čak i na svoj dan u subotu. U slučaju kvara i kvarova, kozmetička oprema se popravlja na licu mjesta u kabini. Uz ne-radni uređaj ne napuštaju, za koje vam posebno hvala. Čak i redovito slanje obavijesti o zamjeni vode u rashladnom sustavu diodnog lasera. Pazite na detalje.

Kupio kozmetički uređaj 3S PRO. Zajedno s njim, obuku u punoj mjeri i upoznatost s prekrasnim timom tvrtke. Dečki su osjetljivi, uvijek u kontaktu i najvažnije, stručnjaci u svom području;) hvala vam toliko! Mi i naši kupci cijenili smo 3S PRO i nastavili to raditi) Dodatni napredak za vas. Oduševite svoje izume i još mnogo toga)

Ilina Nadezhda Valerievna

Pa, općenito na ovaj način: svatko je sretan sa svime, uređaj je kupljen prije nekoliko godina, a drugi uređaj je bio moj, prije godinu dana, stav stručnjaka, obrtnika, menadžeri vaše tvrtke je odličan!) Će uvijek pomoći i brz! Vrlo korisne sms savjeti - podsjetnici za zamjenu vode! Vrlo cool opcija!)))))) Uređaji i rade, rezultati su tamo i oni su super! Kupci su zadovoljni! I ja, previše)))) Hvala vam!)

U 2015. godini kupio je uređaj za uklanjanje dlaka 1s pro. Nekoliko redaka o radu ovog uređaja. Uređaj je vrlo pogodan za rad, jer ima male dimenzije i, prema tome, zauzima malo prostora, što je također vrlo važno u radu. Rezultat je bio vrlo zadovoljan sa mnom i klijentima. U vrijeme 5-6 postupaka, većina kose (60-70%) gotovo nestaje. U međuvremenu, htio bih pisati o osoblju ove tvrtke. Vrlo kompetentan, profesionalan i odgovoran pristup radu! Hvala momcima! Svima mogu sigurno preporučiti ovu tvrtku!

Stekao je kozmetički stroj Innovatione 4S. Uređaji za lasersko uklanjanje tetovaža, tetovaža, epilacija i druge postupke. Volim ekipu Innovation u Moskvi. Pametni momci. Mogu puno reći o uređaju. Dragi kolege, nemojte trčati kada radite! Treperi ne više od jednom svake tri sekunde. Uživao sam i dobio novac i ozbiljne popravke. Objektiv je pregorio od pregrijavanja! Hvala, Anton, popravljena u jednom danu! Više o radu uređaja: doista mi se svidjelo kako funkcionira na udvostručenju krvnih žila. Posebno hematomi. Stari hematoma (5 godina) uklonjen je u 2 sesije! Uklanjanje pigmentacije je također super! Uklanjanje crne tetovaže i tetovaža - super. Općenito toliko dojam uklanjanja dlačica, ako su srednje debljine ili tanke - kao što su antene, hramovi. Ali gusta crna kosa uklanja "s praskom". Armenski pacijent na nogama uklonjen je u 4 sesije! Sretno svima. Vaš kolega je Galina Viktorovna.

Epilacija iplaser

Puno raspolaganje kosom na neželjenim mjestima - ovo je jedan od najvažnijih problema ženama koje prate njihov izgled i ljepotu. Dugi niz vremena takve metode poput brijanja smatraju se posljednjim sredstvom, a postupci s voskom i šećernom pecivom postaju popularni. Međutim, čak i nakon takvih radikalnih metoda, kosa i dalje raste i može izazvati nelagodu.

Na sreću, sada se razvijaju inovativne metode za uklanjanje dlaka, što zaista može pomoći u rješavanju ovog problema jednom zauvijek. Jedan od ovih novih proizvoda bio je sustav za uklanjanje dlaka Iplazer.

Što je to?

IpLazer je relativno novo razvijeni uređaj za foto-lasersko uklanjanje dlaka određenih područja kože. Da bi razumjeli njegove značajke, trebalo bi se razlikovati pojmovi "depilacija" i "epilacija".

Depilacija se odnosi na kratkotrajno uklanjanje dijela kose koja strši iznad površine kože. Klasičan primjer je stroj za brijanje s oštricama ili uporaba posebnog elektroničkog stroja za depilator. Glatkoća kože održava se samo nekoliko dana, dok se vlasi ne vrate unatrag. Istodobno, bit će krutiji i gusti, a intenzitet njihovog rasta nakon takvog radikalnog obrezanja samo će se povećati.

Ozbiljnija metoda je uklanjanje dlačica. Temelji se na uklanjanju cijele strukture kose, uključujući žarulju i folikul. Dakle, efekt traje mnogo dulje, a kosa postaje tanja, lakša i manje zamjetljiva.

Vrlo često, kao epilacija, odabiru se postupci sa šećerom ili vrućim voskom, tijekom kojih se dlačice izvlače iz kože uz žarulju. Međutim, takve metode nisu u potpunosti učinkovite i u mnogočemu su inferiorni od IpLazer laserskog uklanjanja dlaka.

Prednost uklanjanja dlaka uz pomoć sustava IpLazer je da je destruktivni učinak izravno na folikula dlake, a da ne utječe na susjedno tkivo kože. Kao rezultat toga, rast kose ne samo usporava, već se zauvijek zaustavlja.

Kako to radi?

IpLazer sustav je u mnogočemu sličan inačicama diodnih ili alexandritnih laserskih uređaja koji su već poznati nama. Učinak uklanjanja dlaka postiže se laserskom zrakom usmjerenom na folikul dlake, koji ima fotokemijski učinak na određenu skupinu tvari potrebnih za naknadni rast tkiva. Međutim, zbog dobre gustoće i koncentracije vala snopa, okolna tkiva kože ostaju potpuno netaknuta.

Glavni "cilj" takvih uređaja je tvar melanin. Ovo je važan pigment koji igra osnovnu ulogu u formiranju jezgre kose i uglavnom se nalazi u folikulima. Lasersko djelovanje ukazuje na točku, povećavajući temperaturu u korijenu vlasi do vrijednosti u kojima je melanin uništen.

Kao rezultat toga, nakon postupka, možete uživati ​​u potpuno glatkoj koži bez ikakvih iritacija i crvenila. Učinak se održava oko mjesec dana. Međutim, lasersko uklanjanje dlaka ne samo uklanja dlake, već brzo smanjuje intenzitet rasta sve dok se ne zaustavi, pa nakon 3-4 postupka na stroju IpLazer vegetacija na neželjenim mjestima nestat će zauvijek.

Značajke i prednosti

Jedinstvenost sustava IpLazer je da uređaji temeljeni na njoj imaju svjetlosnu valnu duljinu od 755 do 1064 nanometara. Istodobno, oni mogu kombinirati svojstva standardne diode ili aleksandritnog lasera, koji utječu na pigment melanina i dvolovnog neodimijskog lasera koji utječe na protein keratina. Lako je shvatiti da je učinkovitost ove metode puno veća, a puni rast kose može prestati nakon 2-3 postupka.

Za razliku od sličnih sustava, uređaji temeljeni na IpLazeru, primjerice popularnom 1S Pro modelu, u jednoj sekundi ne čine jedan, već tri lokalna impulsa. Jaz između bljeska je dosta dovoljno da se okolni tkivo dermisa malo opusti, no učinak na folikul dlake kumulativan je u prirodi zbog visoke koncentracije i točnosti grede.

Također važna inovacija Innivatione, koja je razvila sustav IpLazer, je mogućnost epilacije za šesti fototip kože. Ako je prethodno tamna i preplanirana koža bila kontraindikacija za upotrebu diodnih ili alexritnih lasera, sada to možete zaboraviti!

Osim toga, postoje i druge pogodnosti:

  • Kompletna bezbolnost postupka, čak i kod prerade tankog i osjetljivog područja kože;
  • Sposobnost uklanjanja tanke i bijeljene kose;
  • Jednostavnija primjena laserskog zračenja i točnije ekspozicije;
  • Postupak je mnogo brži;
  • Niski trošak potrošnog materijala također eliminira potrebu za predobradom gelom. Zbog toga je upotreba uređaja uređaja IpLazer dostupna svima;
  • Mogućnost provođenja postupka na svim tipovima kožnih fototipa, uključujući šestu;
  • Sigurnost.

kontraindikacije

Unatoč svojoj sigurnosti, novost se i dalje smatra punom medicinskom procedurom, budući da laser ima vrlo ozbiljan fototermalni i fotokemijski učinak na tijelo.

Postoje brojne kontraindikacije koje su razlog za daljnje konzultacije s liječnikom prije nego što odete na lasersku depilaciju:

  • Veliki broj mola na mjestu, koje će obraditi majstor. Moles se općenito smatra vrlo osjetljivim mjestom, tako da njihova oštećenja mogu uzrokovati pojavu tumora i drugih neugodnih posljedica;
  • Razne akutne bolesti, uključujući infektivne, kao i egzacerbacije kroničnih stanja;
  • Dijabetes melitus;
  • Trudnoće ili dojenje;
  • Antibakterijski i anestetički lijekovi;
  • Pojedinačna netolerancija na lasersko zračenje.

Preporuke stručnjaka

Da bi Iplaser uklanjanje dlačica ići što učinkovitije, to će zahtijevati ne samo marljivost i profesionalnost majstora, nego i kompetentna priprema od samog klijenta i poštivanje svih preporuka.

  • Budite strpljivi. Da bi se postiglo potpuno uklanjanje dlaka može zahtijevati mnogo više od jednog postupka. Do danas, niti jedan majstor neće se obvezati reći točno koliko je sjednica za koju je potrebna vrsta kože kako bi se postigao maksimalni rezultat. U prosjeku, u pravilu, može potrajati od 4 do 10 postupaka s intervalom od 1 mjeseca;
  • Na dan postupka, odbijaju brijanje. Kratku možete skratiti strojem ili trimerom najkasnije 24 sata prije laserske epilacije. Potrebno je da duljina vlasi bude barem 1-2 milimetra, što će smanjiti rizik od traume kože;
  • Tri dana prije postupka, kao i unutar tri dana nakon toga, trebali biste odustati od bilo koje vrste pilinga i ribanja kože. Također tijekom tjedna, odbijaju posjetiti salone za sunčanje i plaže;
  • Ako vaša koža ima svježu ružičastu boju, postupak se najbolje odgađa oko 3-4 dana;
  • Nemojte koristiti proizvode za njegu kože na dan epilacije. To se osobito odnosi na kozmetiku koja se proizvodi na bazi ulja. Njegova prisutnost na površini tijela može izazvati kemijsku opekotinu ili laserski postupak učiniti beskorisnim.

Učinkovitost i recenzije

Do danas, lasersko uklanjanje dlaka IpLazer se smatra jednim od najboljih izbora za one koji će se riješiti viška vegetacije. Uređaji temeljeni na ovom sustavu jamče skoro potpunu uklanjanje dlaka i postupni prestanak rasta, bezbolan i brz postupak.

I klijenti i majstori pozitivno reagiraju na korištenje IpLazera. Zbog svoje jedinstvenosti, takav sustav omogućava postupke u gotovo svim situacijama i ima manje kontraindikacija.

Saznat ćete više o epiliranju Iplaser-a iz sljedećeg videozapisa.

Proizvođač kozmetičke opreme Innovatione - recenzije

Tvrtka Innovatione proizvodi profesionalne kozmetičke jedinice pod brandom Innovatione (Innovayshin) i isporučuje ih diljem Rusije, provodeći obuku osoblja

Recenzije tvrtke "Proizvođač kozmetičke opreme Innovatione"

Radim za 1S PRO već pola godine. Sve odgovara. Postupak za klijente je manje bolan (hlađenje je ugrađeno u ručku). Djeluje učinkovito - s "povoljnim" tipom kose i kože (tamna, debela kosa i fer koža), kosa potpuno ispadne nakon tečaja u 4 tretmana. Rekli su poslati na uslugu Svi pregled

nakon što snimamo 300 tisuća bljeskova. Tijekom rada. Cijena uređaja i kvalitete koju stvarno volim Oh, i da. Veliki stup je da možete raditi na uređaju bez posebnog medicinskog obrazovanja.

Svakako proizvođači cijena / kvalitete

Ponekad je teško doći do menadžera.

Ja, također, postala sam žrtva ovog pogrešnog shvaćanja da lasersko uklanjanje dlačica trajno uklanja kosu. U Nizhni Novgorod, takve usluge su još uvijek skupi, a ne da u Moskvi - samo 7,500 rubalja za jednu nogu. I oglašeno u skladu s tim - jednokratno veliki otpad i rezultat je zauvijek! Otišao sam i čitav pregled

Očekivao sam čudo, što se općenito nije dogodilo. Nakon dvije sesije, nisu svi kose ispali i na nekim zasebnim područjima. Kad sam se preselio u Moskvu, otišao sam u Iplaser, na savjet mojih prijatelja. Nije bilo bolno (na postupku u donjem dijelu ponekad se trnula i nakon toga je bilo snažno iritacija). Ali kosa još uvijek ne bi ispala u potpunosti. Neki su pali, neki od njih su se raspali nakon 2 tjedna, a neki ostali. U salonu su mi objasnili da folikuli dlake nejednoliko dozrijevaju i jednostavno je nemoguće istodobno ih iskorijeniti. Za to će biti potrebna 4 do 8 sesija u intervalima. I još više, to je nemoguće učiniti zauvijek - oni imaju sposobnost da ponovno rastu. To, naravno, nije ono što sam prvotno očekivao, ali sam za sebe odlučio da je još racionalnije od britve ili depilacije.

Bezbolno, stroj hladi kožu. Učinkovito s postupcima punog kolegija.

U 1S PRO, u usporedbi s drugim laserskim uređajima, nisam pronašla nikakvih poteškoća

Epilacija IPLASER - sve detalje postupka

Pokušavajući dobiti glatku i osjetljivu kožu, bez ikakve kose, mnogi se pribjegavaju različitim metodama i metodama za njihovo uklanjanje. Danas je lasersko uklanjanje dlaka najdjelotvornija i učinkovitija metoda rješavanja višak vegetacije. Vrlo često, takvi postupci su vrlo bolni, ali suvremena kretanja uvela su novi laserski sustav kozmetičkom tržištu - IPLASER epilacija.

Vidi također:

Svjež pogled na uklanjanje dlačica

Inovacijski sustav predstavio Innovatione doveo je uklanjanje dlačica pomoću lasera na novu razinu - koristi 3 impulsa odjednom za 1 sek. Stoga ovaj postupak traje kraće vrijeme, a učinak je maksimalan. Sustav se uspješno primjenjuje na sve vrste dermisa i kose.

Ako govorimo o prednostima ovog IPLASER sustava, programeri razlikuju sljedeće osnovne osobine:

1. U postupku uklanjanja dlačica pomoću IPLASER sustava pacijent ne doživljava neugodne, bolne senzacije - ovaj rezultat se postiže zbog 3-impulsnog djelovanja na specifično područje tijela koje se liječi.

2. Učinkovitost prezentiranog sustava je nevjerojatna - rezultat se primjećuje nakon prvog korištenja.

3. Razvijeni sustav omogućuje vam rad s bilo kojom vrstom dermisa. Kao što to ističu kozmetičari, čak će i odgovarati fototipu kože 6, koji je već pravi osjećaj u području ljepote i kozmetike, u vezi s uklanjanjem viška vegetacije.

4. Omogućuje vam uklanjanje čak i najtanja i najlakših vlasi, dok se energija ravnomjerno raspoređuje - to će omogućiti IPLASER-u da čak i koristi sustav za uklanjanje dlaka kod kuće. Osim toga, energija je podijeljena na 3 impulsa, što ga čini što je učinkovitije i minimalno bezbolno.

5. Do trenutka kada sesija traje minimalno vrijeme, a potrošni materijal je dostupan u troškovima.

Učinkovitost postupka

Ako odaberete ovaj laserski sustav, možete biti sigurni da ćete dobiti rezultat koji vam je potreban. Nakon 1. sesije, IPLASER sustav omogućuje vam značajno smanjenje broja vlasi na tijelu.

Tehnologija budućnosti - mi ćemo gledati iznutra

IPLASER sustav je uređaj opremljen specifičnim, jasno definiranim svjetlosnim spektrom - isti je kao i kod laserskih sustava i varira od 755 do 1064 nm. u drugom trenutku. Odmah, tri svjetlosna impulsa utječu i obrađuju tu ili tu zonu, uklanjajući neželjene dlake iz tijela.

U intervalima između svjetlosnih impulsa, koža ima nekoliko sekundi za odmor - zbog ove tehnike, bol u postupku uklanjanja dlaka minimiziran je. Struktura kose je uništena iznutra, a kumulativni učinak neće dopustiti da se kosa ponovno rastu u budućnosti.

Uređaj je opremljen prirodnim safirnim kristalima, ali ne uobičajenim - najbolje od svih prolazi laserskim tokovima, toplinskim tokom i tako pruža širi raspon svjetlosnog spektra.

Najteže je kozmetičarima u smislu uklanjanja viška vegetacije 6. fototip kože - već dugo vremena kozmetičari nisu koristili lasersku epilaciju za to. Ali sve se promijenilo u trenutku kada se pojavio IPLASER sustav s laserskom tehnologijom za uklanjanje dlaka - omogućuje vam uklanjanje dlačica na mračnoj, zabranjenoj vrsti kože.

Pregled: Innovatione Rusija

Ja, kao majstor laserskog uklanjanja dlaka, mogu reći da je 1S PRO samo čudotvorni stroj. Stalno čujem samo hrpu zahvalnosti i pozitivnih ocjena o bezbolnosti laserskog uklanjanja dlaka, što činim uz pomoć ovog uređaja. I za mene je zadovoljni kupac iznad svega! Lijepo je vidjeti kako klijenti donose mame, sestre, djevojke i hvale 1S PRO s njima.

Recenzije tvrtke

Pokušao sam na sebi ovaj 3S PRO - dobro, cool. Napravili su mi tetovažu, što smatram vrlo nesretnim. Pa, da postoje takvi uređaji, možete ispraviti nesporazum! Ura-ura-ura! Opet sam s lijepim obrvama!)))

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Odlučili smo se s prijateljem da odemo na uklanjanje dlačica. Znamo da boli, pa smo se odlučili podržati jedni druge. Idemo u novi salon, znak je bio vrlo atraktivan, i novo mjesto, morate saznati sve. Epilacija je provedena na novoj IPLASER tehnologiji. Samo se ne sjećam te riječi :) Proces je otišao sjajno! Nije bolno, brzo i jeftino. I učinak je super, učinio sam epilaciju pazuha, a djevojka je napravila noge. Kosa dobro, vrlo malo ostataka, i samo tanka. Sada moj prijatelj i ja ćemo uklanjati dlačice samo s ovom tehnologijom.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Želim napisati recenziju o uređaju za epilaciju 1S PRO. Koristimo ga u radu nekoliko mjeseci. Kupci su zadovoljni rezultatima, posebno u borbi protiv guste kose, svjetla ili, na tamnoj koži. Nisu se svi uređaji nosili s takvim zadacima. Postupak traje samo nekoliko minuta i ne uzrokuje bol. Sam je uređaj zaštićen od pregrijavanja, od neplaniranog uključivanja, ima mogućnost jednolike primjene energije. Dobar stroj i kvaliteta i učinkovitost.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Glatka koža, bez ove neugodne dlake - san svake djevojke. Evo me, da ne pokušavam: i epilatori, britve i vosak nisu mi donijeli željeni rezultat. Čak sam bio spreman podnijeti strašnu bol i nelagodu. Čuo sam od prijatelja o uklanjanju dlačica pomoću 1S PRO. Vjerovala je u velike nade i bila je potpuno zadovoljena. Apsolutno bezbolno, također je dobilo dobro raspoloženje za narednih mjeseci, jer ne morate gnjaviti o epilaciji. Izvrsne stvari!

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Uvijek sam znao da samo korištenje novih tehnologija može privući kupce. U salonu smo isporučili novi uređaj s inovativnom tehnologijom za uklanjanje dlačica IPLASER. Mislili smo, razumjet ćemo sve salone, već ne, vrlo pristupačne upute. Sada djevojke idu k meni za lasersko uklanjanje dlaka bez straha, tehnologija je bezbolna i učinkovita. Zahvaljujući proizvođačima!

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Nedavno smo kupili novi uređaj za lasersko uklanjanje dlaka s IPLASER tehnologijom u našem kozmetičkom salonu. Postupak za uklanjanje dlaka je postao mnogo lakši i bolji. Povećao se znojenje korisnika. Klijenti su sretni. Zahvaljujući razvojnom programeru.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Nedavno sam čuo od susjeda o IPLASER tehnologiji i odlučio sam to pokušati. Rezultat je super. Napravio sam epilaciju pazuha, doslovce nekoliko minuta, osjetio sam trnce i to je sve. I kosa se uklanja u redu. Bio sam zadovoljan ovom tehnologijom.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Nedavno sam tražio internet na epilaciju kod kuće, možda postoje neki folk lijekovi, ali to je vrlo bolan postupak u salonima. I vidio sam recenzije o novoj tehnologiji IPLASER. Iskreno, nakon što sam pročitao da je bezbolan, a ne štetan za zdravlje, nisam pročitao dalje)) Odmah sam počeo tražiti salon da to učinim. Djevojke, nisam ni očekivao. Ja sam epilaciju pazuha, samo malo osjećala groznicu i to je to! I učinak je super, 80% manje kose. Savjetujem svima.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Vrlo zadovoljan novom akvizicijom u našem salonu - 1S PRO za epilaciju s IPLASER tehnologijom. Zahtjev za ovim postupkom pojavio se odmah. Vrlo dobar stroj, postupak ga čini kvalitetnim i bezbolnim. To su dva najvažniji čimbenik koji odabiru samo ovu tehnologiju.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Nove godine kupili smo kozmetički uređaj 3S PRO. Probao je samo sada, u vezi s popravkom prostora. Shvatite da njegova upotreba nije teška, iako valja istinski, ali ne zauzima puno prostora. Zbog dodatnog hlađenja moguće je bez prekida obavljati postupke. Dobar stroj pristojne kvalitete po pravoj cijeni.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Želim spomenuti 1S PRO lasersko uklanjanje dlaka kao jedan od najboljih uređaja u našem salonu. Kompaktan i lagan, pouzdan u uporabi, može raditi dugo i pod teškim teretima. Uređaj je u mogućnosti ukloniti tanke dlake, djeluje na tamnu kožu, ima visoku učinkovitost u borbi protiv guste kose. Naši klijenti su zadovoljni rezultatima, a mi imamo stalnu prisutnost potražnje, nisku cijenu i visoku kvalitetu.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Tijekom korištenja kozmetičkog stroja 3S PRO čujemo samo pozitivne povratne informacije od kupaca. Operatoru je lako raditi na njemu zahvaljujući automatskom sustavu upravljanja. Jedan uređaj zamjenjuje nekoliko, mogu ukloniti dlačice, ljuštiti, ukloniti tetovaže i tetovaže, prohodnu fotorejuvenciju, ukloniti akne. Za našu malu kabinu u veličini, ova je opcija savršena.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

U studenom je kupljen još jedan stroj za epilaciju 1S PRO, budući da je već raspoloživa, velika potražnja i linija, odlučeno kupiti isti. Od prednosti: vrlo učinkovito uklanja dlačice, i radi sa tamnom kožom i finom kosom, postupak traje nekoliko minuta, ne donosi bolne senzacije. Lako je i prikladno koristiti. 1S PRO koristi prirodni safirski kristal i njemački odašiljač. Izvrsna vrijednost za novac među uređajima za uklanjanje dlačica.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Kupio sam novi stroja za epilaciju 1S PRO s tehnologijom IPLASER. Kupci, majstori - svatko je sretan. Najprije je jednostavan za korištenje. Drugo, trošak potrošnog materijala je nizak. I treće, može se primijeniti 6 sati, lagano i kompaktno. Klijenti poput rezultata, prihodi u salonu postali su više od 1,5 puta u 3 mjeseca. Bilo je nekih pitanja o uređaju - kontaktirali su tvrtku bez ikakvih problema, dobili odgovore. Uređaj je stvarno učinkovit.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Samo prije nekoliko mjeseci čuo sam od prijatelja o novoj tehnologiji epilacije, super cool. IPLASER se zove, nisam se sjećao, ali Internet me potakao. Općenito, bio sam toliko privučen da nema bolnih senzacija i sve sam odlučio za ovu epilaciju, zvanu moj prijatelj, prijavljen. Čekao sam sa straha, mislio sam da svi leže na internetu, a moj prijatelj je zaboravio koliko je to bolno. Izvršio sam epilaciju pazuha i bio je vrlo iznenađen što uopće nije bilo bolno. Samo tako lagano trnce i to je to! I rezultat je super, kosa je postala mnogo manja. Uskoro ću ići opet, svjež, savjetujem svima.

Rusija, Moskva, sv. Lublin 151, ured 328/1

Cool kozmetički stroj 3S PRO, pokušao sam ukloniti tetovažu. Samo 4 postupka i to, bez bolnih i neugodnih osjeta. Ja postaviti, to je strašno, ali to je bio brz i nije bolno. Mislim da uvelike ovisi o tome kako uređaj provodi postupak. Stoga ga mogu preporučiti iz mog iskustva. Više >>

Dobar stroj za uklanjanje dlaka kupljen je za vaš salon u studenom. Uređaj za uklanjanje dlaka 1S PRO jednostavan za korištenje, ima sustav zaštite od neovlaštenog prebacivanje, pregrijati se i više - je potpuno automatski uređaj koji sprječava pogreške operatera, koji pogrešno postaviti stopu temperature ili puls. Uvjereni smo u kvalitetu i sigurnost usluga za upute za uklanjanje dlaka kroz ovaj stroj! Više >>

Izradio je područje epilacije bikini novi stroj. Naš proizvođač, Innovatione, nije očekivao takve moderne tehnologije, ali to je činjenica! Aparatura za epilaciju vrši bezbolno, ali u smislu učinkovitosti uopće ću ga pohvaliti! Kosa uklanja nevjerojatno lako! Ozbiljno! Nemojte usporediti s mojim prethodnim iskustvom! Bio sam zadovoljan postupkom za svih 100! Više >>

O nama

ReTWORK - brzo pretraživanje za recenzije o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nije pronađena nijedna dodatna recenzija tvrtke. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Pregled inovacija Rusiji

Djevojke, napravio sam lasersko uklanjanje dlaka koristeći novu tehnologiju IPLASER na stroju za uklanjanje dlaka 1S PRO. Koža je već sjajna, glatka, sjajna. Idite i pokušajte! Nećete požaliti. Preporučujem svima!

Nedavno je Internet naišao na novi razvoj, tehnologiju 1S PRO tehnologiju IPLASER. Samo slučajno sam vidio komentare o njemu. Ja često čitam komentare, moram znati da klijenti vole više, jedini način da se održi ugled salona. Djevojke su pisale o bezbolnom postupku. Odmah sam pronašao ovaj uređaj na internetu. Proizvodnja u Rusiji, koja me ugodno iznenadila. Obilježja su stvarno pozitivna, odlučio sam da bi nam svakako potrebna takva tehnologija. Ali nisam očekivao takav priliv ljudi. Riječi doslovno za dva tjedna. Ovo je vrlo dobar pokazatelj. Mislim da je vrijeme za promjenu starih uređaja na ovaj. Jer stvarno opravdava sredstva.

Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Stranice 1

Da biste ostavili poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [14]

1 Tema od Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • pridošlica
  • Ocjena: 2
  • Registrirano: 07/09/2015
  • Postovi: 1

Tema: Kozmetika za aparate! Koji brand odabrati?

Koju marku uređaja radite? Kako se osjećaš o Silver Foxu? Tražite novi salon za estetiste

2 Odgovor od alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 07/10/2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Pozdrav, Anna Grigoryan! Nudim vam kinesku marku Peking Kiers. vodeći kineski brand. ne samo da vam pruža visoko kvalitetan uređaj, već i dugoročnu podršku.
S POZOROM
ALEX

3 Odgovor od alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 07/10/2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Ovdje je kontakt:
Peking Kiers Science Technology Co., Ltd

Dodati. # 41 Nanhuan Rd, grad Jiugong
Daxing District, Peking, Kina.

Tel.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax: + 86-10-67869445
Mobilni / Whatsapp: + 86-17706713871
Web stranica: http://en.kiers.com.cn
E-adresa: [email protected]

4 Odgovor od Elene Guseva 08/01/2015 10:48:19

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Kupio sam IPLASER 3S-PRO od Inovacije. Besplatna dostava, obuka, usluga.
Ali najvažniji postupak je apsolutno bezbolan - samo se toplina osjeća, postupak je ugodan kupcima, nakon prvog tretmana kosa ostaje nakon jednog i polog / dva tjedna. Radio je na diodnom laseru i alexandritu. Skupni potrošni materijal i postupci na bikiniju / nosogubku teško je, klijent ponekad povlači dio tijela zbog visoke temperature. Zato je dobro da su se uvjerili da kupuju IPLASER tehnologiju. Oni su u Moskvi, možete doći do show room i isprobati sve tehnologije. Njihov telefonski broj je 8 929 900 30 80, menadžeri se zovu Zakhar.
innovatione.ru

5 Odgovor od Glushkov Alexander 28.08.2015. 4:15:26

  • pridošlica
  • Ocjena: 27
  • Registrirano: 28.08.2015
  • Poruke: 5

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Predlažemo vam da upoznate marku opreme ADSS /
Poznati proizvođač visoko kvalitetne i tehnološke opreme za kozmetologiju, koja ima brojne međunarodne certifikate i licence, nagrade.

U procesu proizvodnje proizvodnih uređaja koriste se komponente proizvedene u SAD-u, Japanu, Njemačkoj.

Naša tvrtka opskrbljuje ADSS opremu izravno od proizvođača, na najnižim cijenama (mi ga službeno nosi). Pružamo isporuku, instalaciju, konfiguraciju opreme. Vodimo edukaciju osoblja uz naknadno izdavanje potvrde.

Nudimo kozmetičke uređaje za postupke:

- lasersko uklanjanje dlačica;
- fotoepilacija - pomlađivanje fotografija;
- Podizanje RF (radio frekvencija);
- Fototerapijski tretman kože (PDT serijski uređaji);
- frakcijski (particionirani) CO2 laseri - za liječenje ožiljaka, znakova opeklina, postoperativnih ožiljaka i sl.;
- uklanjanje tetovaža, freckles, moles, patološka pigmentacija kože;
- ultrazvučna liposukcija (kavitacija).

Također u našem asortimanu multifunkcionalne kozmetičke opreme:

- Uređaji serije VE - Svjetlo za uklanjanje dlaka E-Light (E-Light) (IPL + RF-lifting);
- 6S Beauty System, koji uključuje ultrazvučnu kavitaciju, jedan - tripletni RF (radio val) sustav i LPG - vakuumska masaža.
- I još mnogo toga.

Možete se upoznati s asortimanom ADSS uređaja na našoj web stranici: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Odgovor od Elena Guseva 28.08.2014. 4:28:19

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Adss, normalan proizvođač, ali 5 ruku diodnog lasera umrlo je za pola godine... 5 komada. Svaki je vrijedan 300 tisuća, iako Kinezi kažu da je safir u ruci, njemački emiter.. To je sve laž. Svi kineski nametaju nisku cijenu i ne stavljaju safir. Jako loše, kad kozmetolog oslikana dan, i ovdje opet, i razbio ručku) potrebno je nazvati i otkazati sve.. ((1s pro jedinica Innovatione, stvorena je kako bi se uklonili kose. Tehnologija je IPLASER. Rad je povoljnija u odnosu na dužnika, potrošni materijal materijali su mnogo jeftiniji.

7 Odgovor od Glushkov Alexander 28.08.2014. 16:51:52

  • pridošlica
  • Ocjena: 27
  • Registrirano: 28.08.2015
  • Poruke: 5

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

Adss, normalan proizvođač, ali 5 ruku diodnog lasera umrlo je za pola godine... 5 komada. Svaki je vrijedan 300 tisuća, iako Kinezi kažu da je safir u ruci, njemački emiter.. To je sve laž. Svi kineski nametaju nisku cijenu i ne stavljaju safir. Jako loše, kad kozmetolog oslikana dan, i ovdje opet, i razbio ručku) potrebno je nazvati i otkazati sve.. ((1s pro jedinica Innovatione, stvorena je kako bi se uklonili kose. Tehnologija je IPLASER. Rad je povoljnija u odnosu na dužnika, potrošni materijal materijali su mnogo jeftiniji.

Koji uređaj o kojem govorimo?
Radimo sa proizvođačem prve godine, zabilježena je samo jedan slučaj kvara opreme (kavitacija uređaja), problem je riješen od strane naših stručnjaka na sljedeći dan, soveshenno slobodan, i to unatoč činjenici da je jamstveni rok (12 mjeseci) je istekao.

Što se tiče kineskih proizvođača, nema potrebe za prahom ljudi glave i igranja stereotipa. Mnogo godina leži međunarodna tvrtka koja opskrbljuje europsko i američko tržište. Malo je, vjeruj mi.

No, o uređaju koje tako marljivo promičete, nekako nisam čuo REAL dobre kritike. Ovo sam ja u međuvremenu. U svakom slučaju, želim vam uspjeh.

P.s. Usput, uređaj koji oglašavate također se proizvodi u Kini. Ako je to)

Uredio Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Odgovor Elene Guseva 28.08.2014 17:09:08

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 01.08.2015
  • Postovi: 3

Re: Hardware kozmetika! Koji brand odabrati?

haha)) jedna kavitacija) pa sam te vjerovala)) jeste li prodavači)) prodati tehnologiju prije stotinu godina, nemojte misliti o kvaliteti proizvoda. koliko jedinica koje sam kupio od ADSS.. Pogotovo diodni diodni laseri ne savjetuju uzimanje Kine na sve.

Bez obzira gdje isporučuju uređaje, čak iu prostoru. Ne mogu razlikovati čelik od bakra, provela sam cijelu godinu... 8 mjeseci proveo u tvornici i bio je ADSS) Dakle, ne možete mi reći kakva je dobra kvaliteta.

Što se tiče uređaja, oni su manje naučili prikupiti sve vrste IPL E-Light, ND yag lasera, ali su jako bolesne tehnologije i moramo biti vrlo strpljivi u postupku (osim za ND YAG). Ne znam kako rade duboki bikini na primjer)) Ne preporučujem da diodni laseri kupuju od svih kineskih, bez obzira na Adss toplaser ili bilo koji drugi. Čak i ako su umetnute u ručku diodnika njemačke tvrtke Đilas hladnjaka cijenu uređaja kada postane negdje 1400000 ne znam koliko kvaliteta će biti bolje, jer sve ostalo će biti kineski.

Oni rade za mase i ne prate kvalitetu, iako znaju da je sranje. To je u redu stvari za njih.
Kina nema profesionalne uređaje, ako imate veliki poprečni kupca.. Perilica će se pregrijati i morat ćete im dopustiti da se ohladi na neko vrijeme.. Tijekom postupka, drška je također vrlo zagrijan, Iza kako je to uobičajeno kvarcnog stakla! I ima vrlo loše izmjene topline. Općenito, to su igračke, a ne uređaji.

IPLASER tehnologija je stvorena za ogroman tok klijenata, tako da ljudi ne bi tolerirali bol postupka

Uređena Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Lasersko uklanjanje dlačica - recenzije

Negativne recenzije

Otišao sam na diodni laser. Uska tamna kosa na laganoj koži.
rezultati:
Lice - jako suši kožu, crvenu aknu do 3 tjedna. Kosa pada, ali na kraju svakog postupka u postotku, ne mnogo. Stavite tamno pigmentno mjesto.
Bikini - bio je jedan postupak. Rezultat je "0".
Želuca - nakon postupka ispalo je 5-10 posto dlake. Ali razmislite o postupku na želucu, jer Postoji negativan utjecaj ne samo na kožu, već i na tkiva i organe. Posljedice postupka - trbuh je zazvonio i bilo je medupovršan ciklus menstruacije između normalnog ciklusa. Stoga, lasersko uklanjanje dlaka na abdomenu nije sigurno.

Viktorija

U kabini sam već napravio postupak uklanjanja foto-topline (LHE) 20 (naivno vjerujem u istrebljenje) na mom licu. Prve postupke 5 kosa je postala tanje i činilo se da postaje manja, a zatim se razveselila i rasla u istom iznosu kao i prije postupka, na nekim su mjestima postali još teži. Bol je nepodnošljiva, vosak i, u usporedbi, ne ide, nakon što se postupak oporavi, tjedni 2 odlaze iz kora, a zatim kosa počinje rasti. Najvjerojatnije, moj je kavkazinski gen neuništiv, ili loše kvalitete aparata.

Aeliya

Oh, djevojke! Ja sam foto epilaciju za 1,5 (!) Godina, svaka 3 tjedna s 2 maksimalna bljeska umjesto jednog. Rezultat je čak i gore nego prije (jer nisu dopuštali uporabu epilaata, bilo je potrebno brijanje).
Tamna kosa, hormoni u savršenom redu.
Zaključak: POKAŽI!

bloodycookie

Prednosti: nisu otkrivene;

Nedostaci: Skupo, tragovi ostaju nejasni

Prijatelj ima male brkove iznad njezine gornje usne, dobro, sad je mislila kako ukloniti, savjetovana joj je laserska epilacija, dobro, otišla sam s njom, bila sam uvjerena, rekla mi je vrlo dobro, uklonit ćemo zauvijek s nekoliko trikova.

Prvi put smo došli, postupak je bio bolan, izašao sam s crvenom usnom, točnije s činjenicom da je iznad nje samo uklonjena kosa, gotovo se ništa nije promijenilo. Išli smo još 3 puta. I imali smo dovoljno.

Nakon ove epilacije, tu su crvene mrlje, a ja se kretati zamisliti hodanje više od pola godine, nije baš lijepo, poput malih akni. Moj prijatelj je otišao još više s njima, ne bih učinio ništa drugo, svatko je došao gore i pitao što je gore sa svojim usne. A onda ne znate što da odgovorite. Općenito, ako nije tako vidljivo, bolje je da to uopće ne učinite.

Nije mi se svidjelo, drago mi je da je sve prošlo.

Ariadna777

Prošao sam kroz nekoliko postupaka za uklanjanje dlaka od lazara i želim podijeliti s vama moje mišljenje i zaključke o ovom postupku.

U početku sam htio epilirati mnoga područja na tijelu: oba područja bikini i pazuha. Ali to bi me koštalo prilično novčić, a želio bih unaprijed provjeriti: Je li to uistinu stvarno dobro u stvarnosti i je li tako učinkovito ovaj pohlepan laser za uklanjanje dlaka? I zato sam za početak odabrao vrlo malu zonu za epilaciju: zonu "antena" iznad gornje usne. Ove "lažne" antene dugo su mi dale puno poteškoća, svaki tjedan sam razrijedio vosak i uz pomoć je izvukao zaražene vlasi. I nadao sam se (i bio sam obećan u salonu) da ću uz pomoć laserskog uklanjanja dlaka potpuno i zauvijek izgubiti kosu nad usnama.

Prošao je ukupno četiri sjednice, a na kraju - dlaka raste i raste, kao i prije. Iako sam napomenuo da su počeli rasti malo rjeđe, ali ta je razlika toliko mala da mogu biti u krivu. Općenito, na kraju, još uvijek koristim vosak za epilaciju.

Mislim da imam takav slab rezultat zbog vrste lasera koji se koristi. Bio sam tretiran na alexandritnom laseru. Bilo bi bolje ako odaberem diodni laser, takvi laseri prodiru dublje u kožu i dublje utječu na folikule dlake. Stoga je rezultat od njih bolji. Dakle, ako ste suočeni s izborom vrste lasera za uklanjanje dlaka - savjetujem vam da isprobate sve iste laserske diode tipa.

Moja područja bikinija i pazuha vrlo je dobro očišćena, jer je kosa tamna i tvrda, a zone se smatraju najbržim u uklanjanju višak kose. ukratko, ne trebam više od deset postupaka, mislim, a onda bismo se rijetko hodali za profilaksu, ali je moguće ukloniti i Ptsyticu, pa čak i Pts je teško podići - idem više od godinu dana - za oko 12-13 postupaka. Istodobno je uklonjena svu pahuljastu kosu - nije uopće, ali umjesto tepih crne kose počeo rasti, kao i obrve na obrazima - uopće ne mogu ukloniti, pojavljuju se 5 tjedana nakon epilacije oštro (u dva dana postaju dugačke, teške i och vrlo vidljiv)

Tatyana Serebrovskaya

Imam laganu plavu kosu na nogama. Nisam ih brijao prije, ali sam ih osvjetljavao peroksidom (nisam mogao brijati zbog alergijskih razloga), bili su mekani - a ne shchitina, ali s vremenom me je dobila. Kupio sam tečaj od 5 tretmana za uklanjanje dlaka od lasera. Osjećaji su podnošljivi, malo kao drugi dodir koprive. Napravila sam 4 komada i zatrudnjela. Zatim odmorite 12 mjeseci. I ona je otišla završiti plaćeni 5. Za ovu godinu pojavio se 20% kose, mislim da ću nakon posljednjeg zaboraviti na njih. Mislim da sve ovisi o gospodaru. Prvih 4 su dobro obavili kozmetičar, a zadnji drugi majstor. Dala mi je 6 opeklina s blisters. Mislila sam da ću je pobijediti do kraja (.

Mimishka88

Želim s vama podijeliti svoju priču o poznanstvu s laserskim uklanjanjem dlaka. Sve je počelo s činjenicom da su se kod moje "bijele linije" trbuha (ispod pupka) počele pojavljivati ​​u dobi od 14 godina, s vremenom su postale tamnije i oštrije (vjerojatno zbog brojnih manipulacija radi uklanjanja ili možda testosterona koji sam izmjerio razlog za ovo čudo). Jednostavno nisam mučio ovo područje, britva, pinceta, epilator, depilatorne kreme. Učinak je bio kratkovidan, a nakon tjedan ili dva sve su se dlake vratile u puni krug. I sada, nakon više od 10 godina bavljenja s njima, nekako sam odlučio pronaći način da se riješim dlačica dugo, ako ne zauvijek. U početku sam planirao napraviti elektroepilaciju na ovoj zoni kako bih sve završio odjednom, do točke, iako bolno (ali moj testosteron mi pomaže izdržati bol vrlo mirno). Otišao sam u salon, ali pokazalo se da elektroepilation nije učinjeno na trbuhu na abdomenu, predložili su da napravim lasersku epilaciju koja osigurava da bijela linija trbuha napusti takav postupak. Rekli su da je lasersko uklanjanje dlaka manje bolno od uklanjanja elektrofila i, kako bi se uvjerilo, nekoliko dlačica je uklonjeno elektroepilacijom (to nije tako bolno kao što sam bio uplašen, sasvim je moguće trpjeti). Dakle, imam prirodnu tamnu kožu koja se brzo širi, 10 dana starog sjenila u krevetu za sunčanje, odlučio sam na laserskom aparatu. Majstor je rekao da moje crne i tvrde vlasi dobro uzimaju čak i na tamnoj koži. Ured u kojem sam učinio epilaciju bio je sličan medicinskoj stolici koja se razvija, prekrivena bijelim jednokratnim plahtama, svjetiljkom, liječnikom u bijeloj kaputi, rukavicama i maski, čini se da je sam laser (velika jedinica) u redu. Liječnik trlja kožu gdje ima dlačica (duljina za epilaciju treba biti 1-3 mm), odabire način rada lasera ovisno o vrsti svjetla i počinje raditi. Kratke bljeskove lasera i zatim nanesite mlaznicu za hlađenje na kožu na mjestu bljeskalice, ako se ohladi, ne znam da nisam primijetio. Liječnik je uklonio "bijelu crtu" za 5-7 minuta, a miris je bio poput paljenog piletine (jer kosa gori od vrućine), protrlja vašu kožu s alkoholom kako bi se dekontaminirala i očistila iscrpljeni dio kose. Nakon toga, koža je malo boljela tijekom prvih nekoliko sati, a došlo je do crvenila, ujutro je prolazilo, dlačice koje se navodno rastu nakon epilacije su prema liječniku (vaša koža gura korijene koje su oštećene laserom). Izašla sam se više od tjedan dana, a onda sam se izluđivala i odložila s pincetom, jer sam morao otići na zabavu na bazenu. Kosa nakon epilacije nije rasla 3 tjedna, uspjela sam otići u more i dobiti dobru opekline. Primijetio sam da je kosa postala mekša, razrjeđivanija i bila manja.

53 dana nakon prvog postupka (čekao sam 3 tjedna da se tanko odstupi) i otišao sam na drugi. Isti liječnik, isti postupak, ali nešto se dogodilo sa snagom lasera ili s mojom kožom. Tijekom postupka, neplodnost je bila jača nego u prvom postupku, liječnik je marljivo uklonio sve moje vlasi, a zatim bliže kraju rekao je da vjerojatno ima izgorjeti, koža je postala crvena. Spavanje je bilo bezbolno bolno.

Dakle, treći postupak bio je sa mnom danas. Nakon drugog postupka, 2 mjeseca prošlo i iskreno, ako nisam pogledao depigmentaciju kože kose, nisam mnogo rastao. Tamno i tvrdo oko 10 godina, izuzetno je maleno u usporedbi s onim što je prethodno bilo. Uglavnom uopće nije bilo kose. Na nekim su mjestima postali tanki i puno manje pigmentirani.

Nedavno je napravio lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha i ukupno bikini. Podnošljavanje pazuha, negdje 10-14 dana, vaša koža gura kosu, a zatim idućih mjesec dana s glatkim pazuhom i ne sjećam se o brijaču. Za ljeto, to je samo ljepota. Želim više. Pogotovo jer je sve prošlo, bilo bi bezbolno.

Ukupno bilini. Prije toga, ovo područje treba brijati 3-4 dana prije postupka, tako da dlačice ovdje su kratke, ali postoje. Sve sam radio u drugom salonu na drugom laseru. Te djevojke su vrlo bolne. Ovdje, anestezira, ne anesteziraj, iako moj prag osjetljivosti, biti zdrav, bio sam prekriven hladnim znojem. Ukupni ste razumjeli znači potpuno uklanjanje dlake, uključujući i na tom području, recimo, delikatno, svećenike.

Boli se teško izdržati. Pretrpjela sam zbog dobrog i razumnog učitelja. Rezultat je nekoliko sati, ova zona je uključena, tada gori osjećaj nestaje. Dlaka odlazi iz istog dana 14. Od prvog uklanjanja svega do savršeno glatke kože, to je vrlo osjetljivo područje, laserska snaga se primjenjuje sparing, ali istodobno ćete ispasti 85% dlačica i uživat ćete u ovom području neko vrijeme Nema potrebe mučiti druge mogućnosti uklanjanja dlaka. Ponovno ću ući u ovaj postupak, jer me spasila prije odlaska na more. Upravo sam gotovo nije uzela stroj je nevjerojatna.

Neutralne recenzije

I povrijedila me nakon postupka. Noge su u redu, ali bikini se jedva dostigne. Tada sam pročitao da je dobro sprejati s pantenolom izravno u kabinu. Sljedeći put kad sam bila naoružana, ali kupila sam glupost, samo je prodavao kozmetiku u trgovini - uopće nije pomogla, prskala i drenula, a zatim se dugo sušila i prenosila sve ručnike. I samo u ljekarnama kupio sam ljekoviti obrazac, na paketu je još uvijek smiješak. Ljekarnik je rekao da je njemački izvornik. I sasvim drugo. Stoga savjetujem svima. Ravnomjerno se postavlja, a zatim se isušio i uzeo film, pa se praktički nije ni brisao. I bol je dobro uklonjen, sigurno se ne može izravno tolerirati, ali neugodno.

olgabu

Prednosti: ako imate strpljenja, novac i redovite procedure, možete se riješiti kose

Nedostaci: bolna, kosa ispada neravnomjerno

To je bio slučaj kada sam se podvrgnuo oglašavanju na savršeno glatkoj koži bez jednake vlasi zauvijek.

Bilo je skupo pa sam odlučila samo bikini. Ja financijski ne bih izvukao noge.

Jedna procedura košta 900 rubalja. Trebalo je oko 20-30 minuta, ovisno o količini kose. Ali vrijeme je bilo vrlo sporo, svaka je kosa bila ispunjena laserom (u to sam vrijeme rekao da je to najfiniji), osjećaji su bili vrlo bolni. na nekim mjestima nisam mogao stajati, možda, naravno, imam niski prag boli. možda drugi ne izgledaju tako bolno. Zadržao sam 4 postupka s intervalom od mjesec ili dva.
Doista, nije bilo kose, ali nisu bili samo u tom razdoblju rasta u kojem sam ih uklonio, a oni koji su sjedili unutra se popeli poslije. kao rezultat, tijekom godine sam stalno bio dijelom u kosi))) Međutim, bilo ih je manje. No, doslovno godinu dana kasnije su počele potpuno rasti, kao i prije. To znači da se uklanjanje dlačica treba redovito provoditi. Prolazio je oko 6-9 puta (ovisno o kosi) - stanku neko vrijeme, a zatim natrag.

I još jedan neugodan čimbenik: nakon postupka, kosa se ne istječe odmah, izgled je pomalo zacrnjen. / Samo za tjedan dana počinju padati, a to je neujednačeno, tj. Neki padaju i drugi počinju rasti i brijati ih. Ispada na plaži, bazen još uvijek nije u redu.

Shvatio sam da za mene ova vrsta uklanjanja dlaka nije prikladna i izabrao je jeftiniji i praktičniji način - bilo vosku depilaciju ili šugu (šećer)

Mimishka88

Prednosti: brzina postupka, kosa pada nekoliko tjedana, nema potrebe za brijanje, rezultat je

Nedostaci: bolni, skupe, postoje kontraindikacije, trebate barem 5 sjednica !, opekline.

Nedavno je napravio lasersko uklanjanje dlaka ispod pazuha i ukupno bikini. Podnošljavanje pazuha, negdje 10-14 dana, vaša koža gura kosu, a zatim idućih mjesec dana s glatkim pazuhom i ne sjećam se o brijaču. Za ljeto, to je samo ljepota. Želim više. Pogotovo jer je sve prošlo, bilo bi bezbolno.

Ukupno bikini (bez fotografije, znate zašto). Prije toga, ovo područje treba brijati 3-4 dana prije postupka, tako da dlačice ovdje su kratke, ali postoje. Sve sam radio u drugom salonu na drugom laseru. Te djevojke su vrlo bolne. Ovdje, anestezira, ne anesteziraj, iako moj prag osjetljivosti, biti zdrav, bio sam prekriven hladnim znojem. Ukupni ste razumjeli znači potpuno uklanjanje dlake, uključujući i na tom području, recimo, delikatno, svećenike.

Boli se teško izdržati. Pretrpjela sam zbog dobrog i razumnog učitelja. Rezultat je nekoliko sati, ova zona je uključena, tada gori osjećaj nestaje. Dlaka odlazi iz istog dana 14. Od prvog uklanjanja svega do savršeno glatke kože, to je vrlo osjetljivo područje, laserska snaga se primjenjuje sparing, ali istodobno ćete ispasti 85% dlačica i uživat ćete u ovom području neko vrijeme Nema potrebe mučiti druge mogućnosti uklanjanja dlaka. Ponovno ću ući u ovaj postupak, jer me spasila prije odlaska na more. Upravo sam gotovo nije uzela stroj je nevjerojatna.

spring_illusion

Metoda sigurno ima svoje prednosti i nedostatke.

Od prednosti - mogućnost barem mjesec dana da se ne sjećam o uklanjanju dlačica u području tretiranom laserom.

Od minusa - cijena i nemogućnost zauvijek uklanjanja vlasi. Osim toga, tijekom početne konzultacije liječnici su obično lukavi i precijenili sposobnosti lasera - primjerice, obećavala sam da će sedam sjednica biti dovoljno za moje oči i uši da zaborave neželjenu kosu barem godinu dana.

Međutim, nakon 1,5 mjeseca nakon slijedećeg postupka, vlasi, iako tanji nego prije, i dalje se pojavljuju.

UPDATE

Nakon 9 postupaka u klinici, gdje sam uklonio dlačice, kosa nije nestajala ni na koji način. Interval između sesija povećao se na 2,5 mjeseca, ali kosa i dalje raste. Suptilniji, ali ipak, ne prelijepa. I preko cijelog tretiranog područja.

Na pitanje kako je, napokon, osigurano da je paket od 9 sesija koje sam kupio bio više nego dovoljan, kao i činjenicu da sam prije toga imao 2 postupka, tj. ukupno čak ni 9, ali 11 sjednica, klinika je uzdahnula, okrećući oči u stilu "obično svi već prestanu uzgajati do tog trenutka" i ponudili 30% popusta na sve daljnje posjete.

Osobno nisam u početku vjerovao u obećanja "zauvijek", pa je rezultat bio zadovoljavajući za mene, ali ako ste odlučili na lasersku nadu samo da zaboravite na kosu na tretiranom području, najvjerojatnije ćete biti razočarani.

ZAKLJUČAK

Ako vaša koža ne dopušta standardne metode uklanjanja dlaka i dopuštaju materijalne mogućnosti, laser je prilično učinkovit način za uklanjanje dlačica maksimalnom frekvencijom.

U drugim slučajevima moguće je bez njega, preferirajući jeftinije i dokazane metode.

Djevojke, zaobići 2 kozmetologija Moskva. Jedno vrijeme u elitnom centru na elosa nogama me koštalo 10 tisuća. bilo je toliko ozlijeđeno da sam mislio da ću umrijeti! onda je pročitao da postoji super dilda kandela, pišu da nije ozlijeđena, nije kao da je na Elosa, ali je ležalo 50 minuta i bilo je bolesno. Nakon što je postupak, liječnik mi je rekao, trebate učiniti anesteziju nakon takvog prag boli, a to je sat prije postupka kupnje masti, razmazati, omotati noge s pričvrsnim filmom. Usput, dala sam 10 tisuća rubalja, a za taj novac moram ga razmaziti preliminarnim filmom. Kosa nakon drugog postupka pada na isti način kao i nakon prvog, negdje pada, gdje nije. Tada je iz Amerike stigao prijatelj i rekao da imamo laserski vektorski bum tamo, tamo sam ga našao, za 12 tisuća bubnjara, ali moj prijatelj mi je rekao da tu plaćaju 150 osoba. Dobijte snagu i idite na ovo sada.

ritvariyter

Pluses: kosa postaje mekša, ponekad prestane rasti dugo vremena

Nedostaci: Ne možete se sunčati, ne možete izvaditi kosu, nije učinkovit na sivoj kosi i tamnoj koži

Već tri godine imam ovu tehniku. Sve žene imaju svoje komplekse - imam kosu na neželjenim mjestima. Dakle, čim sam imala novca koji sam mogao potrošiti na svoje, uputio sam se na konzultacije i istog dana sam prvi postupak. Nakon što sam pročitao informacije o različitim mjestima, bio sam skoro spreman za čudo da će mi kosa nestati u tri postupka. Sve se pokazalo malo drugačijim, ali nisam bio osobito razočaran jer još uvijek ima pozitivan učinak, ali ja sam prilično pragmatična osoba i pokušavam tražiti prednosti u svemu.

Ako idemo u detalje, moji su dojmovi sljedeći. Prije tri godine ovaj postupak nije bio uobičajen kao i sada, a cijena postupaka uvelike varira od klinike do klinike. Štoviše, neki, iskorištavanjem pacijentovog neznanja, nisu izvodili lasersko uklanjanje dlaka, već fotoepilation za istu cijenu. Fotoepilacija je štetna i manje učinkovita. Neću ući u detalje, možete saznati o njima na internetu, ali savjetujem vam da izbjegnete ovaj postupak. Dakle, imao sam izbor između mnogih klinika, pa sam, kao što sam kasnije shvatio, jako dobro odabrao - kliniku s profesionalnim liječnicima i niskim cijenama, gdje je uklanjanje laserskog dlaka doista bilo učinjeno, a ne nešto drugo.

Nakon svakog postupka, volods i folikuli se ne uklanjaju trajno, nakon njih ostaje "konoplja", koje pada u roku od dva tjedna. Nakon toga, nova kosa počinje rasti. Vrlo je važno doći do postupka kada kosa nije završila rast, jer je laserski nosač na kosi u fazi rasta. Naime, čim primjetite da ima dlačica, odmah se prijavite za postupak, obično negdje u 1-1.5 mjeseci.

Zapravo, sada mi se kosa smeta mnogo manje od prije 3 godine.

Praktički nisam osjetila bol - osjećaji nisu nešto što bi bilo ugodno, ali ne mogu reći da me to povrijedilo. Nikada nisam imao opekline. Liječnici i dalje upozoravaju da ne možete uzeti vrući tuš nakon uklanjanja dlaka, dok je koža crvenila. Doista, kad sam ušao u vrući tuš i pojavila se žuta mrlja oko jednog od folikula, koja je tada nestala nakon nekoliko dana.

Dakle, u principu, preporučujem. Podložno gore navedenim uvjetima, moguće je postići dobar uspjeh.

AnimaZoo

U vrijeme kada sam doznao o uklanjanju dlačica, bio sam na poziciji. Nakon rođenja, želio sam se nositi sa sobom, mojim izgledom. I potpisala sam se za prvu sjednicu laserskog uklanjanja dlaka. Zona je odlučila odabrati pazuha. Pomislio sam: ako sve ide glatko i volim rezultat, tada ću početi obrađivati ​​opsežnije zone neželjenih dlačica.

Imala sam lasersku alexandru, uređajnu kandela. Nisam odabrao laser unaprijed, samo ono što je ponuđeno u kabini bila je ona koja se koristi. Upravo je ovdje, na Irecommendu, pročitao da su djevojke prethodno odabrale vrste lasera, da su različite. Možda, ako izaberem drugi laser, onda bi učinak bio bolji...

Danas imam pet sjednica iza leđa. Naravno, to nije dovoljno da se riješi rast kose u potpunosti, ali nadala sam se, a nekoliko puta mi je ispričao poznanici i djelatnici salona da bi pet sesija trebalo barem prepoloviti rast kose na tretiranom području.

Da, ako se rast kose smanjio, samo za 15-20 posto, a ne više. Iskreno, čekao sam eksplicitniji rezultat. Specijalist u salonu kaže da imam vrlo aktivne folikule dlake u pazuh, tako da trebam više sjednica za vidljivi rezultat. Ali nekako sam bio razočaran postupkom, i vjerojatno više neću ići tamo. Tako očito, sudbina od mene do starosti da koristim mrzik stroj.

Tati @ na

Prednosti: kosa barem vrlo tanka, glatka koža, nema potrebe za brijanje, nema iritacije kao nakon brijanja, preostala kosa postaje tanji, rezultat je

Nedostaci: bolna, kosa i dalje raste, kosa i dalje rastu, skupo, potrebno je nastaviti postupak, nije jasno koliko je sjednica

ŠTO JE VAŽNO RAZMATRATI U LASERSKOJ EPILACIJI:

  1. Kuhajte novac. Više nego što očekujete. Oko pola do dva puta više.

Objasnio sam: ovo je takav marketing. Čitala sam u reklamnom salonu (a ne jednom) da se u 4-6 sesija možete zauvijek riješiti vegetacije! Primamljivo? Da. Samo mi je na trećem sastanku rekao da "dobro, ne, jer nitko nije mogao to učiniti, zaklinjemo se i sa našim kolegama, neka napišu u oglasu kako treba - 8-10 sjednica, nekome 11. Kao rezultat toga Ostavio sam 6 sjednica za 8000 = 48000 grubu, pa sam pauze - morala sam odmarati novčanik :))) Kada sam se odlučio nastaviti, ovo razdoblje počelo je s skokovima u valutama i postupak je počeo koštati 9200. Odlučeno je tražiti nešto jeftinije.

  1. Za 2 tjedna prije i poslije postupka ne može se sunčati. Ni sunce niti solarij.

3. Pročitajte kontraindikacije.

4. Također, nakon postupka, ne možete ići na saunu najmanje tjedan dana (idealno - 10 dana). Zašto mi to nisu objasnili, ali u takvim je slučajevima bolje da se preselimo nego da ne pregledavamo, kako kažu))

5. Nakon postupka, vlasi u roku od 2 tjedna padaju teško, mogu se samo obrijati, ali ne i izvaditi.

6. MOJ OSOBNI SAVJET:

  • bolje je započeti trening zimi kako bi se polagao potreban broj postupaka za ugodnu državu; Najviše nepoželjan početak za tečaj je ljeto.
  • U salonu, idite na 2m različitih liječnika: bolnost postupka također ovisi o majstoru svjetlu / tvrdi.
  • bolje je hodati ne jednom mjesečno, već jednom u 6-8 tjedana, budući da će kosa tijekom tog vremena biti bolja obnovljena i bolje je obraditi.
  • za osobe s niskom boli, možete uzeti bol pilule za sat i pol.

Tijekom ove dvije godine proveo sam 70.000 rupa za uklanjanje dlaka. Žao mi je? Ne. Jer, nakon svega, moj život postao je mnogo jednostavniji, iako se nisam potpuno riješio višak. Ako nemate kontraindikacija, dovoljno novca i želite barem olakšati proces donošenja bikiničkog područja, preporučujem da prođu barem nekoliko tečajeva laserskog uklanjanja dlaka. Ali prekomjerno plaćanje za hladenje jade beskorisno je - drugi laserski (talijanski) bio je mnogo vjerniji prema svojim ponudbenim mjestima. I nemojte očekivati ​​da će to stvarno riješiti problem neželjenih kose zauvijek - mnogi ljudi danas bilježe da laserski laser ne može vam dati punu garanciju.

Pozitivne recenzije

Prošao je proces laserskog uklanjanja dlačica i izuzetno zadovoljan rezultatom! Čitao sam o aknama i opeklinama kod djevojčica. Ovo NE bi trebalo biti ako radite s ovim specijalistom s medom. obrazovanje i dobar, suvremeni aparat u klinici.
JA je LE u klinici Levon Chakhoyan, JA je dobio tamo nakon neuspješnih postupaka u još manje poznatih klinici, gdje nisam dobio učinak, mislim da sam stroži postavke ili ne znam što.
Chakhoyan je uzeo 3 postupka na CANDELA GentleLase laser, ovo je posljednji generator alexandrita lasera.
Ispod fotografije nakon posljednjeg, trećeg postupka) kao što vidite, nema kose i ne bi trebalo biti jako dugo! Lasersko odstranjivanje dlačica definitivno je pogodno onima koji su previše lijen za borbu s čekinjama i misle da je vrijeme, vrijeme je da se dobiju vosakne trake ili depilatory kreme))

Pokušao sam na različite načine uklanjanja dlaka, učinak nije bio dovoljan dugo vremena, dok sam slučajno došao u kliniku Laser Jazz. Postupak je proveden laserom, mnogi od njih, odabrani su pojedinačno, jer imam tendenciju alergijske reakcije i iritacije. Rezultat je pogodio me, prošao tečaj i potpuno se oslobodio nepotrebnih dlaka u bikini području i nogama. Najudobniji postupak svega što sam učinio prije.

Dugo sam čuo za postupak laserskog uklanjanja dlaka. Nije bilo novca za nju. Tamo, jedna ili dvije sesije ne mogu, pa čekam rođendan za korištenje darova. Došao je ovaj put. Sutradan sam se uvečer prijavio za ovaj postupak i unaprijed sam se zadovoljan. Dok sam sjedio u redu, puno sam razgovarao s različitim djevojkama. Rekli su mi o svojim postignućima, i ove me priče oduševljavale. Svi (djevojke koje nisu upoznate jedna s drugom) rekle su da je učinak vrlo velik i vidljiv nakon 8 sesija. No, postoji minus, ako imate sijedu kosu, kao moja djevojka u pazuhu, onda takve vlasi nisu vrlo kvalitetno uzeti laser. Ništa drugo, dobro, činjenica da osobno ne mogu ni sunčati je moj posao, a sredstva za uklanjanje dlaka su nevjerojatna. Samo trebate biti strpljivi i krenuti naprijed. Glavna stvar je da se podešavam na pozitivne, u početku sam bio malo bolestan, ali tada sam naučio odvlačiti pozornost. Općenito, slušala sam svoje omiljene pjesme i postupak je upravo letio. Učinio sam to u klinici Arbat eStetik u Moskvi. Vrlo je važno kompetentno pronaći stručnjaka.

Također sam se suočio s kositrom, kao što je alexandrite, elektroliza je zadobila samo prve 3 sekunde. Možda nisko prag boli, ne znam. Prije sam vosak-shugarnig, samo tri puta dovoljno za mene. Sada sam našao sobu u sredini. Ne znam kakav laser, ali nekako prolazi nježno, bez pakao. Tingles naravno, ali ne tako nemoguće izdržati. Osim toga, samo toplo, ne gori, kao što je alexandrite, da se pričvrstite na pladanj s vašom snagom. Ne sjećam se točno imena, možda mekog lasera ili nešto slično. On Clean on je (jeftin u odnosu na ono što je u blizini). Napravim duboku bikini, pazuha i gornju usnu. Cijeli tečaj gotovo je potpuna. I učinak je. Kosa više ne brije gotovo (tako da je trenutni ostao "preživjeli rat"). Majstori su smiješni tamo, uvijek tako smiješni, brige.

Općenito, prije toga, također sam koristio diodu i koristio sam epilator kuće, mogu podijeliti svoje iskustvo ako je netko zainteresiran.

mačkica

Ja bikini i pazuha. Napravio je ukupno pet puta s prekidom od dva mjeseca između postupaka. Podsvjesnice su nestale iz drugog postupka, bikini su još uvijek tu. Ja ću, naravno, završiti, i tanak i lagan da laser neće moći uništiti kozmetičara završi električnim uklanjanjem dlaka. Općenito, sada brijem pazuha jednom mjesečno, bikini područje jednom svaka tri tjedna. Naravno, vlasi nisu isti kao i prije, postali su tanki i lagani, gotovo neprimjetni. Iskreno, strašno je povrijediti, pa čak i Emla nikad ne pomaže. Naišli smo na područje koje se tretira kako bi puhalo hladan zrak (leden) iz cijevi s nešto poput usisavača, malo, ali ublažava bol.

strekozza44

Prednosti: Dugoročni učinak.

Nedostaci: Procedura cijena.

Dugo je zrela misao da napiše recenziju o takvoj kozmetičkoj službi kao što je lasersko uklanjanje dlaka.

Za početak, već sam se pribjegao ovom postupku, a to je upravo slučaj kada mi je to pomoglo, a učinak je trajao dugi niz godina.

Razumijem svaku djevojku, ženu koja je za nas vrlo važno kako izgledamo, a osobito kada je u pitanju bikinija. Uostalom, mislim da sam u jednom trenutku bila prevladana željom da se riješim višak kose u bikinijskom području. Tako je dobio vječni stanochki, crvenilo, nešto gdje je urastao kosa.

I tako sam odlučio, potpisan, došao. Upozoreno je da brijanje, tamo, moram na dan postupka. Ne samo da sam bila neugodna kada je gospodar učinio uklanjanje dlaka, tako da je bol bio strašan, znaš takvo mjesto.
Trebalo je nekoliko dana i "mrtva" kosa počela je vylazit od žarulje, nije živa pa je gotovo nemoguće obrijati ga, nije mogla podnijeti i izvaditi pincetom. Gotovo dva mjeseca prošao sam bez jednake vlasi.

Bojala me da kad sam otišla na drugu sesiju, imala sam dvije ili tri kose iz jednog žarulja. Užas. Bio sam uvjeren objašnjavajući da laserski bljesak potaknuo rast svih dlaka u žarulje, što je dobro, jer će ih sada zraka eliminirati.

Rezultat je sljedeći: 5 sjednica i nisam razmišljao o brijanju kosa u bikini liniji 5 godina. i tek prošle godine počela je presijecati vlasi, pa sam se prijavio za ovo mučenje.

Važno: ne možete se sunčati dva tjedna prije i dva tjedna nakon postupka. Može postojati pigmentna mjesta u području postupka.

Procijenio sam taj postupak za 100 bodova. Mnogi su nezadovoljni rezultatom, a ovdje je vrijedno razmotriti individualnost svakog od njih.
Pokušajte ga isplatiti.

eureka

Radim na Elosu. Počela sam od veljače, uspjela sam tri sesije prije vrućine i sunca, sada se odmam od jeseni, bojim se opeklina. U potpunosti je napravio bikini, pazuha i noge. Zadovoljan sam rezultatom, ostavio sam oko 80%, sad ja uklanja ostatak epilatorom. Mislim da je u jesen 2 puta popraviti i dovoljno. Čak i ako će rezultat trajati 5 godina, barem gospodin rekao, bit ću zadovoljan. Više novca bi se potrošilo na bojenje beskrajnih epilacija ili boli i suza iz epilata kod kuće. Živim s muškarcem, ne mogu i ne želim rasti pletenice. Sretno svima, djevojke.

FebruaryLegend

Na svim mjestima na tijelu je bilo toliko mnogo dlaka, što me podsjetilo na orangutan. Smatrala sam da će epilacija cijelog tijela uzeti novac poput automobila. Kao rezultat toga, moja majka je upravo kupila profesionalni Elos epilator u svom kozmetičkom salonu. Nije kao svi ovdje oglašavati za 20 tisuća rubalja. I to je za profesionalnu upotrebu s velikom ručkom (manje neugodne snimke) i sustavom hlađenja - na ručici formirajući sloj mraza koji hladi kožu neposredno nakon bljeskalice.

Kao rezultat toga, u ovom trenutku je 2 puta pazuha, noge i plitke bikini. Bojim se da ću odmah poduzeti sve (odjednom je loše). Bolovima, nogama i pazuhom smeće. Bikini su neugodni. Mislim da će dubok biti bolestan.
Prema rezultatu u pazuhu -80% kose. Noge su negdje otprilike 50%, a bikini su najgori od svih, jer je kosa na kukovima lakša i tanjija.

Ja ću završiti s tim i da ću preuzeti ruke, bokove u potpunosti, donji trbuh i antene.
Djevojke su slatka, samo sam pokušao milijun: foto, elektro, uklanjanje dlačica od voska. I još uvijek ostrugao svog čovjeka s ovim strašnim zubima. Kompleksi, suze, urastajuća kosa, odbijanje kratkih suknja i puno stvari. Počeo sam se riješiti i vidjeti rezultat. Želim vam isto!

Salome

Prednosti: glatka koža, bez iritacije kao nakon brijanja, rezultat je, štedi vrijeme i trud

Nedostaci: bolno, skupo, trebate najmanje 5 sesija!

Već dugo sam radio lasersko uklanjanje dlaka, i iz kojeg razloga. Isprva sam koristio električni epilator, a to je bila noćna mora, sve noge bile su u uronjenim dlačicama, a svaki put su se sve više i više, a svaki put taj postupak postao bolniji, au jednom ne baš lijepom danu bio sam umoran od patnje i vratio se brijanje. Bila je to još veća noćna mora, jer ako sam ujutro obrijala noge, navečer sam ih nisam mogao dotaknuti, bile su mučne. Kosa na mojim nogama nije jako tvrda i mračna, ali očito je jako dobro rasla)

Odlučila sam se za lasersku epilaciju, naravno da je bilo vrlo bolno, bila sam prekrivena znojem i patila sam, prolazila sam kroz 6 postupaka, nakon prvog, pola kose nestajala, a ostalo postupno nestalo. Naravno, sva kosa nije ispala, možda zbog toga bilo je potrebno proći kroz nekoliko postupaka, ali rezultat koji sam bio posve zadovoljan ostao je s malim, laganim, pahuljastim dlačicama. Koje sam obrijao svaka 3-4 tjedna, a onda selektivno.

Prošlo je 4 godine i brijam noge, ali to se događa jednom svaka 2-3 tjedna. I jako sam zadovoljan, ovo se ni na koji način ne može usporediti s onim što je bilo.

morozea

Prednosti: kosa odmah izaći, glatka koža, dugo djelovanje, obećanje zauvijek, riješeno je od zasićenja kose, nema potrebe za brijanje, nema iritacije kao nakon brijanja, rezultat je, štedi vrijeme i trud

Nedostaci: bolna, kosa i dalje raste, skupo, trebate najmanje sedam sjednica, ali sumnjam da je to više.

Noge. Kosa je gotovo nestala, samo jedna kosa tanka i gotovo nevidljiva, od 10.02.14, a danas sam obrijao noge jednom travnja otišao u bazen, sada ne brijam - vlasi se ne primjećuju i uvijek zaboravim obrijati one koji su. Za ovo sam stavio čvrstu 4 (od 5) - zgodan, udoban, ali još uvijek možete učiniti postupak.

Ispod pazuha. Nažalost, pazuha mi manje sretna. Za ovo mogu staviti 3 (od 5). Voloskov je ovdje ostavio najviše od svega vidjeti fotografiju. Da, oni su tanki i rijetki, ali ipak jesu. Također brišem zonu misli rijetko, posljednji put u svibnju. Ne mogu reći da sam odrastao posebno za snimanje fotografija - nema vremena. Iako ranije nisam izašla s tom vegetacijom na ulici. Sada je lakše, ali ću učiniti barem još dva postupka.

BIKINI AREA. Drago mi je. U usporedbi s onim što jest i bio - bio sam gotovo zadovoljan. Stavio sam 4 loptice. Ja sam potpuno obrijao samo jednom u travnju - bio sam u raspoloženju, ali ne brijem ga - stidne tanke vlasi u bikin. Jedino što je uzrujalo: zadnji postupak bio je druga djevojka koja je to učinila. Dakle, ona je u bikinijskom prostoru, očigledno odnesena, malo niže na nozi, samo 0,5 cm ispod normalne. Isprva sam se radovala i zbog prekomjerne pozornosti i ustrajnosti. Ali sada, kao rezultat, apsolutno nove vlasi su izašle na tom mjestu - tj. Pod utjecajem topline iz lasera, oni koji su spavali probudili su se. Sada ih morate dovršiti (((((

SAŽETAK: Ne žalim što sam se gotovo riješila neugodne vegetacije. Barem ću napraviti dva postupka. Nakon brijanja nema iritacije - čak iu bikinijskom području. Vrlo rijetko brijam, kosa raste polako i tanka, gotovo nevidljiva. Zgodan, udoban.

04.08.2015. Dakle, proteklo je više od godinu dana od zadnjeg desetog postupka. Nikad to nisam učinio: nema vremena, onda novac, a zatim samo lijenost. Barem se malo žalim - trebao sam imati nekoliko postupaka u redu, da završim ideal. A sada cijene su porasle čak i zaliha za zamisliti što je cijena sada. Kosa se nije povećala i to se svidjelo. Iznimno rijetko brijam zonu! U bikinijskoj zoni, nekoliko vlasi rastu vrlo malo, tanke, nakon brijanja nema iritacije, kao što se sjećam ranije, akne blisters. 99% zadovoljno

Prednosti: kosa nestaje dulje vrijeme, kosa prestane rasti, glatku kožu, u nekim područjima kosa odlazi zauvijek, nema iritacije, nema slame

Nedostaci: bolni, dugi, skupi, postoje kontraindikacije.

Nakon svakog postupka, sve više i više folikula su ubijeni. Postotak novo rastućih dlaka postaje mnogo manji.

Od početka postupka, broj rastućih kosa opet vizualno smanjen za 50-70%!

A oni zhivchiki koji još uvijek rastu, izgledaju suptilniji, svjetliji i polako rastu.

Na primjer, ako je ranije, zbog nekih užasnih podudarnosti okolnosti, morala neko vrijeme brijati s britvom (ne koristiti uobičajeni električni epilator), a nakon 12-15 sati na obrijanom mjestu, bilo je moguće da se već malo uhvatila penechki.

Sukladno tome, postupak brijanja mora se ponoviti svakodnevno.

Od početka postupaka na Palomar Icon, možete ostaviti 4-5 dana bez brijanja! Ovo je proboj! Osim toga, ova strašna glasa je nestala, koja može ubiti do smrti osobu koja ju je dotaknula.

Nakon pet postupaka, oko 30-40% kose raste i dva do tri puta su tanji nego što su bili.

Duboki bikini

Također veliki učinak. Možete razgovarati o 20-30% preostalih vlasi s bivšeg "pokrova". Ali probuditi dlake u ovoj zoni ostaju prilično debele.

ispod pazuha

Kosa ispod pazuha postala je tanja, mekša, manje, ali na ovom području efekt je bio manji.

Trenutno, oko 50% bivše razine raste.

Prednosti laserskog uklanjanja dlaka:

  • Kosa je prestala rasti
  • Nema potrebe za rastom kose prije postupka
  • Možete brijati kosu između sesija.
  • Kosa nestaje dugo (u nekim područjima 5-6 godina, u nekima - FOREVER!)

Nedostaci laserskog uklanjanja dlaka:

  • Boli
  • Ne možete se sunčati i primjenjivati ​​tamnjenje 2-3 tjedna prije i još 2 tjedna nakon postupka
  • Skupo (ali za visoku namjenu - to je vrijedno)
  • Dugo (proces potpunog uklanjanja kose može potrajati 2-3 godine)
  • Postoje kontraindikacije.

Izuzetno sam zadovoljan rezultatom!

Ispanochka

Plus: Kosa je gotovo nestala.

Od adolescencije imao sam problem s povećanom dlakavom nogu. Zbog toga sam vrlo složen. Brijati ćete noge - sljedeći dan (čak i prije) kosa raste, noge su mučkaste, poput kaktusa. Pojava epilata olakšala je moj život, ali mi nije pružila glatkoću, kao što je prikazano u oglašavanju.

Lasersko odstranjivanje dlačica odlučilo se učiniti kada je bilo slobodnog novca. Budući da mi je kosa postala tamna i tvrda, kozmetičar je odmah rekao da će gotovo nestati, glavna stvar je učiniti sve postupke - 6-7, a ne manje. Postupak se izvodi laserskim laserom, traje oko sat vremena. Ne bih rekao da je to bilo vrlo bolno - tolerantno, ponekad na nekim dlačicama bilo je osjećaj da su mi u iglu zabadali oštru iglu. Nakon postupka, noge su bile crvene, kozmetičar ih je tretirala posebnom pripremom u obliku pjene, navečer crvenilo nestalo. Burns, o kojima se ponekad piše, nikada nisu bili. Nije preporučljivo uzeti vruće kupke na dva dana, otići u kadu ili saunu (ali se tako dogodilo da je nakon jednog od postupaka bilo dcha s kadom - nije bilo posljedica za noge, ali bolje je slušati liječnika). Ne preporučujemo se sunčati, prijeći u salon za sunčanje prije postupaka, idealno za lasersko uklanjanje dlaka tijekom zime, kada gotovo ništa nema od ljetnog smeća. Uklanjanje dlačica na plavoj kosi ne radi - kozmetičar je odmah upozorio na to, rekavši da je riječ o gubitku novca.

Pauza između prvog postupka i drugog bila je oko mjesec dana, između drugog i trećeg - već 2,5 mjeseca. Zbog dugog intervala između tretmana, uklanjanje dlačica ne ulijeva toliko novčanika. Ali općenito, ovo zadovoljstvo je vrlo skupo, noge - 5000 rubalja (barem u našem gradu).

Tako se dogodilo da sam bio samo na tri sjednice uklanjanja dlaka, a zatim otišao u drugu zemlju, odnosno, staza je prekinuta. No, na kraju 3 postupka mogu reći sljedeće: 75% kose je nestalo zauvijek, preostala kosa je postala vrlo, vrlo tanka i lagana, raste vrlo sporo, nakon što je brijanje kože ostaje glatka za nekoliko dana, a nakon korištenja električnog epilacijskog sredstva gotovo mjesec dana.

Prošlo je nekoliko mjeseci, nakon posljednjeg postupka, bojao sam se da će kosa rasti - ali nisu. Noge će stvarno biti glatke, ako ostane dlačica, nije tako zastrašujuće.

lilu99

Đavao nije toliko strašno koliko je naslikan: nisam trebala snajperista amonijaka, u smislu da sam napravio prvi postupak dubokog bikinskog uklanjanja dlačica - a sve nije tako bolno - a ne erotske masaže, naravno, ali prilično podnošljiva. Isprva sam "obrijao" "tamo". Osjećaji iz postupka mogu se usporediti s povlačenjem nekoliko vlasi odjednom s pincetom, čak i osjetite kako folikuli dlake prsnu od lasera. Da ne kažem da je to vrlo ugodna senzacija, ali bol brzo prolazi i za one koji koriste pincete, obično se čini kao pljuvačka. Cijeli postupak trajao je oko četrdeset minuta nakon čega je sve bilo tretirano opekotinama, a odmah nakon toga otišla sam kući. Uvečer istog dana, crvenilo "tamo" počelo se povlačiti, a noću sam bio namazan Bepantenom losionom. Dva dana kasnije, primijetio sam da su vlasi počele ispadati malo, iako su se neki izvukli pomoću pinceta. Općenito, moj kozmetičar preporučio je piling i pranje kako bi se kosa brže izvukla. Ukratko, sve je super, pa, osim možda cijena :)

Olya

Nedavno je napravio drugi postupak laserskog uklanjanja dlačica bikini i pazuha. nakon što su prošla prva dva i pol mjeseca, čak i malo više.. Volio sam učinak - kosa mi je postala tanje i mekša ispod pazuha i rjeđe raste... u bikiniju je obično super, to jest, ima mnogo više od njih, naravno, ali su puno mršaviji i na nekim mjestima potpuno je nestala.

sada, kao i za bol: u početku sam dobio impuls negdje oko dvanaest, ali onda nisam obratio pozornost na to.. i ovaj put - do 14.. uh.. ako zadnji put sam oykala ponekad, onda sam propustio par puta, bilo je jako ozlijeđeno. Sljedeći put, s obzirom da je impuls još uvijek nešto veći, morate se razmazati s emlom. Ali učinak je ugodan, pa ću završiti preživjeli dlake.

Guseva

Ja sam za lasersko uklanjanje dlaka. Imam slabe žile, tako da me elektroepilacija i vosak ne odgovaraju meni. Još nisam završio tečaj, ali čak i sada rezultati su izvrsni. Na licu ciklus rasta je kraći, tako da sam tijekom godine već napravio 3 postupka. Tijekom proteklih šest mjeseci kao rast kose se ne primjećuje. Noge su dva puta dva puta i sve je u redu. Postoje vlasi. ali tako tanka i rijetka da se ne miješa. Učinit ću to prije nego što odem, mislim da će to dugo trajati. Mislim da je to apsolutno materijalno opravdano, jer nije svatko imao želju i vrijeme za brijanje ili uporabu voska i tako dalje. Mogu vam savjetovati da ulovite zalihe u raznim klinikama, često možete uklanjati uklanjanje dlaka za puno zdravog novca. Idem do svog kozmologa Alla Alexandrovna Leun.

Odmah me upozorila da postupak neće biti brz, jer pažljivo obrađuje svaki odjeljak, ali je učinkovit

Krema, gel, mast za rast brade, narodni lijekovi i proizvodi za njegu

Zašto kosa raste u halosima kod žena?