Laser pomlađivanje kože: opis postupka, fotografija i recenzija

Pomlađivanje lica laserom koristi se za liječenje kože i uklanjanje znakova promjena u dobi. Ovaj postupak je bezbolan, učinkovit. Ali prije odlaska u kliniku, neophodno je ispitati sve kontraindikacije i moguće komplikacije, pravila njege kože nakon pomlađivanja.

Što je takav postupak?

Osnova laserskog pomlađivanja je izložen visokim temperaturama. Stručnjaci odabiru odgovarajuću temperaturu na temelju tipa kože, prisutnosti problema kože. Specijalist također odabire dubinu udara: što su dublje ožiljci, to je jači utjecaj temperature.

Visoke temperature spaljuju stanice, što rezultira time da je tijelo "podešeno" na 100% obnovu oštećenog pokrova. Zbog toga dolazi do obnove i pomlađivanja stanica.

Ovaj proces je ozbiljan i opasan, jer ima mnoge kontraindikacije, ali se smatra najboljim načinom pomlađivanja. Ovaj postupak je alternativa takvim postupcima kao što je botulinum terapija, mesoterapija itd.

Glavne naznake za postupak uključuju prisustvo:

  • crne točke i akne;
  • akne;
  • pigmentne mrlje;
  • duboke nabore.

Složeni učinak, ovaj postupak vam omogućuje brzu borbu s takvim problemima: uklanja nedostatke vezane uz dob, liječi kožu.

Vrste postupka

Postoji nekoliko vrsta ovog postupka, koje se razlikuju po dubini i principima izloženosti. Kozmetičari pojedinačno odabiru opcije, vodeći računa o osobitostima kože.

Vaskularna terapija

Posebnost ovog postupka je činjenica da njezin učinak traje gotovo dvostruko dulji od primjene drugih laserskih mjera. U tom slučaju, laseri imaju prilično blagi učinak: prije svakog pulsa, kožu se obrađuje posebnim gelom za hlađenje, čime se sprječava njegovo oštećenje. Zbog toga se takvi postupci obično izvode bez anestezije. Smatrala se najpopularnijom opcijom.

U našem materijalu detaljno saznajemo kako se brzo možete riješiti druge brade.

Naš pregled će vam reći zašto se akne pojavljuju na vašem licu i kako ga možete ukloniti.

Ovdje ćete detaljnije saznati što je ultrazvučno čišćenje lica.

Neodimijski laser

Ovaj se postupak obično provodi za:

  • uklanjanje tetovaža, ožiljaka;
  • uklanjanje dlaka;
  • uzimajući osloboditi od akni;
  • pomlađivanje.

Učinak pomlađivanja postiže se poboljšavanjem cirkulacije krvi. Kao rezultat toga, izgled kože, njegova kvaliteta je poboljšana, male i velike bore nestaju.

Frakcijska metoda

Smatra se najboljom mogućnošću, ima snažan učinak pomlađivanja. Tijekom postupka stanice kože umiru, zamjenjuju se novima. Zbog toga se aktivira proizvodnja kolagena i elastina.

Učinak pomlađivanja u takvom postupku postiže se činjenicom da je jedna velika zraka podijeljena na mnoge male, stvarajući "rešetku". To osigurava maksimalnu zaštitu kože, umanjuje rizik od negativnih učinaka: crvenilo, bol, vanjsko oštećenje.

Glavne vrste liječenja kože

Obrada može biti od tri vrste: površina, srednja i duboka.

površan

Lasersko zračenje je vrlo lagano, djelujući u gornjem sloju epidermisa. Prikladno za gotovo bilo koju vrstu kože s manjim defektima. Može se izvesti bez upotrebe lijekova protiv bolova. Trajanje - do 40 minuta.

Učinci uključuju:

  • uklonite male bore;
  • poboljšanje kože;
  • svjetlost kože.

središnji

U tom slučaju, cijeli sloj epidermisa na dermis je pogođen. Da bi postupak imao najbolji učinak, trebao bi biti obavljen svakih šest mjeseci. Trajanje postupka nije više od sat vremena. Za njegovu uporabu anestezija se koristi za smanjenje boli.

Rezultati mogu biti sljedeći:

  • uklanjanje tamnih krugova pod očima;
  • uzimajući osloboditi od bora.

duboko

U ovom postupku uklanja se gornji sloj epiderme. Učinak događaja bit će vidljiv sljedeći dan. Postupak osigurava:

  • izravnavanje kože;
  • proizvodnja kolagena;
  • popravak bora.

Fotografije prije i poslije laserskog pomlađivanja lica

Koliko je procedura potrebna

Među prednostima korištenja laserskog pomlađivanja su bezbolnost, prilično povoljne cijene i vidljivi rezultati nakon prve sesije. Ako slijedite sav savjet stručnjaka, ozdravljenje lezija na koži skreće brže od veličine: možete koristiti kozmetiku već sljedećeg dana.

Ako je željeni učinak iz prvog postupka dovoljan, ponovno se pomlađivanje može izbjeći. Ali najčešće:

  • ponovna se sjednica propisuje nakon nekoliko mjeseci;
  • nekoliko postupaka godišnje dovoljno je za održavanje stezanja kože;
  • maksimalni broj postupaka je 4 godišnje;
  • kao prevenciju, dovoljno je jednom posjetiti kozmetički salon.

Preporuke za njegu kože nakon pomlađivanja

Mlada koža je vrlo osjetljiva, osjetljiva na izgled dermatitisa, jer zahtijeva pažljivu njegu:

  1. Nakon samog postupka, na kožu se nanosi posebno rješenje kako bi se ozljede zacjeljele što je brže moguće.
  2. Antibakterijsko liječenje propisano je kako bi se izbjegla pojava gnojnih bolesti. Tijekom tog perioda koriste se sredstva koja sadrže dexpanthelone, na primjer, Panthenol.
  3. Svakako koristite zaštitu od sunca s visokim faktorom zaštite.
  4. Na dan postupka, možete oprati malo, ali da se kupanje ili posjetite kupku, bazeni je zabranjen.
  5. Kod izvođenja dubokog laserskog poliranja nekim pacijentima preporučuje se da ostanu u klinici 5-7 dana. Za to vrijeme stvorit će tanki novi sloj, a nakon 1,5 mjeseca rane počinju postepeno zategnuti.
  6. Uz dugotrajno očuvanje crvenila, možete koristiti tonalni sastav, sve dok je antialergijski.
  7. Kad se pojave korice, ne mogu se otrgnuti jer se tako u tijelu može uvesti infekcija.

Tijekom tog perioda vrlo je korisno isprati vodom s kuhanom ili ozoniranom vodom. Također, nakon postupka, ne možete koristiti ljuske ili pilingove dok koža ne postane normalna boja. A kako biste brže obnovili, trebate piti vitamine, voditi redovite šetnje i provjetravati sobu. S pojavom edema, poželjno je smanjiti količinu potrošene tekućine, kako bi se ograničilo unos soli.

Kontraindikacije i nuspojave

Nakon srednjeg ili dubokog čišćenja, lice obično boli čak i nakon korištenja lijekova protiv bolova. Nakon nekoliko sati, koža počinje crvenjeti, područje oko očiju i nosa počinje nabubriti. Često se događa da se takve manifestacije ne odmiču, a nakon nekoliko dana nakon postupka, na primjer, tretirani dio postaje poput vodene kugle.

Osim toga, mogu postojati nuspojave kao što su svrbež, osip, osobito kod onih koji imaju tendenciju alergijskih reakcija. Koža se može promijeniti i, na primjer, piling, pojavit će se lagani opekotine. Mogu se pojaviti herpes, male ožiljke (to se događa ako se obratite neiskusnim stručnjacima).

U većini slučajeva nuspojave laserskog pomlađivanja nestaju za 2-3 dana. Ali postoje brojne kontraindikacije:

  • posljednjih tjedana trudnoće i laktacije;
  • u dobi ispod 18 godina.

Ne provodite postupak i za:

  • poremećaji krvi;
  • onkološke bolesti;
  • dijabetes;
  • zarazne bolesti;
  • mentalni poremećaji;
  • bolesti kardiovaskularnog sustava;
  • herpes u području laserske ekspozicije;
  • virusne patologije.

Recenzije

Moja je majka imala obljetnicu, kao dar koji su platili njezinu lasersku nanoperforaciju lica. Nakon sjednice, pigmentne mrlje su prošle, stanje kože doista je pomlađeno, vidljive kapilare nestale. Nuspojave su prošle dovoljno brzo, liječnik nam je rekao da je to zbog činjenice da je majka strogo slijedila sve preporuke.

Irina, 37 godina

Uvijek sam bio skeptičan prema takvim postupcima, ali vidio sam rezultat prijatelja koji je podvrgnut frakcijskom pomlađivanju laserom - super! Pronađeno je kvalitetno središte u našem gradu prema ocjenama kupaca. Da, za neko vrijeme postoji osjećaj nelagode, ali rezultat je nevjerojatan: nježne bore su nestale, koža je počela izgledati zdravije.

Olga, 31 godina

Odlučila sam odabrati ovaj postupak za izravnavanje i izbjeljivanje kože, ali zahvaljujući tome čak i male akne, koje nisu prošle već nekoliko godina, nestale su. Postupak je jeftin, rezultat je izvrsan, premda sam ranije pomislio da je to sve samo oglas.

Lasersko poliranje lica za novi sjaj kože

23. kolovoza 2014

Nisu svi nedostaci kože lica mogu biti "pokriveni" s temeljima - mala bora, ožiljci od akni, ožiljci, "koraljna stopala" oko očiju često uzrujavaju svoje vlasnike. Ali svi ti problemi se eliminiraju jednostavno - poliranjem kože.

Sadržaj članka

Nanošenje laserskog lica je metoda estetske kirurgije koja uključuje uklanjanje površinskih slojeva kože, zbog čega koža postaje zdravija i svježija. Postupak uključuje upotrebu lasera za uklanjanje slojeva kože isparavanjem, bez upotrebe kemikalija ili abrazivnih alata.

Za ono što je kozmetičke svrhe laser je stvoren

Sljedeće su indikacije za resurfaciranje laserske kože:

  • okomite bore oko usta, - tako da se ruž za usne "širi";
  • naborana ili sunčana koža lica;
  • "Noge vrana" oko očiju, a možda i smanjenje elastičnosti kože na donjem dijelu kapka, pojava sitnih bora na gornjim kapcima;
  • smeđe mrlje ili neujednačena pigmentacija;
  • prekancerozne lezije na koži;
  • plitke ožiljke na licu - posljedice ozljede;
  • lasersko uklanjanje ožiljaka od acne ili chickenpox.

Brušenje (obnavljanje) kože djelotvorno se koristi za liječenje bora, starenja ili neravnomjerno bojenje kože, kao i ožiljaka - učinaka akni i drugih uzroka. Može se koristiti na cijelom licu ili na odabranim područjima.

Je li to povrijeđeno?

Bol je vrlo subjektivan koncept - svi ljudi imaju drugačiji prag osjetljivosti na bol.

Snaga boli tijekom postupka ovisi o dubini brušenja. Za više površinskih postupaka dovoljna je lokalna anestezija. Kada se izloži srednjem dubinom, često je potrebna blokada anestezija s oralnim analgeticima ili sedativima ili opća anestezija. Na neke dijelove lica lako utječe lokalna anestezija, na primjer, oko usta ili čela. No, obrazi obično zahtijevaju više injekcija.

Koliko košta lasersko poliranje?

Trošak laserskog poliranja ovisit će o vrsti lasera i broju čimbenika.

  • Postoji mnogo različitih razina mljevenja, na primjer, više površinskih lasera košta manje.
  • Cijena ovisi o broju postupaka koji vam trebaju. Pacijenti obično vide najbolji rezultat nakon tri tretmana.
  • Trošak će također snažno ovisiti o mjestu prebivališta: u velikim je gradovima tradicionalno veći.

Laserski peeling, koji se provodi erbium laserom, košta oko 10.000-15.000 rubalja po postupku. Za jedan postupak, dublji frakcijski ili potpuni laserski poliranje morat će platiti od 25.000 rubalja do 60.000 rubalja.

Rezultati i koliko dugo traje učinak.

Razlog zašto imate linije i bore je prije svega prirodni proces starenja, a koža većine ljudi starijih od 40 godina postaje 1% manje elastična i gubi prirodni kolagen. To se nastavlja čak i nakon nastajanja novih vlakana kao rezultat postupka laserskog poliranja. Naime, proces starenja neće se zaustaviti i doista će vam se razviti nove bore, no starice koje je uklonio laser stvarno će nestati.

Možete reći da će brušenje "ukloniti" 5 godina od vašeg lica. Zatim ćete rasti, ali još uvijek ćete izgledati 5 godina mlađi nego ako se niste liječili.

Fotografija "prije i poslije"

oporavak

Malo je vjerojatno da se želite vratiti na posao nakon laserskog poliranja prije nego što vaša koža ozdravi i crvenilo se može sakriti sa šminkom. To ovisi o tome koliko je agresivan i dubok učinak tijekom laserskog tretmana.

Općenito, razdoblje oporavka nakon brušenja s erbium laserom kraće je nego nakon mljevenja s ugljičnim dioksidom (CO2).

Liječenje kod pacijenata koji su prvi put bili podvrgnuti kombiniranom brušenju erbium laserom obično se javlja u roku od 5-7 dana. Nakon tretmana ugljičnim dioksidom, potrebno je do 14 dana da se izliječi. Planirajte tjedan dana poslije erbium lasera i dva tjedna nakon CO2.

Njega kože nakon brušenja

Važno je voditi brigu o koži nakon laserskog poliranja, kako biste dobili dobar rezultat. Većina komplikacija rezultat je neodgovarajuće njege kože nakon postupka.

1. Vlaži kožu

Koža najbolje liječi ako se neprestano vlaži. Sjajan način da se to postigne je primjena meke, sigurne masti poput vazelina (Aquaphor), koja ne sadrži nadražujuće djelovanje, tri dana nakon postupka svaka dva do tri sata.

Također, bolesnici bi se trebali prijaviti na lice gaziranim salvete natopljenim fiziološkom otopinom. Krpice natopljene slanom otopinom ne samo da pomažu koži da zadrže vlagu, nego također doprinose odmicanju i uklanjanju mrtvih stanica i formiranih kora čuvajući kožu čistom. Svakih 3-4 sata brisanja treba promijeniti.

2. Primjena šminke

Nakon dubokog laserskog poliranja, također ćete morati primijeniti šminku jer crvenilo kože može trajati nekoliko tjedana. Ali nakon tjedan dana sa šminkom izgledat ćeš sjajno.

3. Zaštita od sunca

Što se tiče zaštite od sunca, treba paziti na vašu kožu kao da je beba koža: ne smijete ga izložiti suncu tijekom prvih šest mjeseci, neprestano nose šešire i sunčane naočale i svakodnevno upotrijebite SPF krema za sunčanje ne manje od 30.

Njega kože nakon laserskog resurfacinga

Briga o vašoj koži nakon brušenja laserom nije ništa manje važno od samog postupka. Pokušali smo pokriti sve aspekte vašeg oporavka.

Slični postupci

Postoje još dvije tehnike koje se obično koriste za poliranje kože lica.

Kemijski peeling

To je tehnika poliranja u kojoj se kemijska otopina nanosi na lice kako bi se uklonili površinski slojevi kože. Kemijski peels varirati u snazi ​​- od dubljih fenolnih pilinga do površnijih, kao što su peeling glikolne kiseline. Kao rezultat kemijskog pilinga, koža se obnavlja i postaje zdravija.

mikrodermoabrazija

To uključuje upotrebu malog, brzo rotirajućeg kotača s grubom površinom, slično sitnome zrnatom papiru koji se obrađuje kožom, uklanjajući gornje slojeve. Ovaj postupak popravljanja kože ponekad je odabran za liječenje ožiljaka lica, poput akni. Često se izvodi na području obraza ili cijelom licu.

Recenzije

Jeste li radili lasersko poliranje? Podijelite svoja pojavljivanja u komentarima! Detaljno možete opisati postupak i vaše stanje - koji je laser korišten (iu kojim područjima lica), koliko je sjednica održano, jeste li zadovoljni rezultatima i koliko je to koštalo.

Podijelite s prijateljima

marina

Morao sam to učiniti poliranjem nakon tretmana s solantrom - koža je bila ljuskava, nije mogla ni podići. Ali sad se ne žalim, nakon brušenja čak i ton postaje ravnomjeran.

Nakon postupka, osoba na području liječenja laserom postala je prekrivena smeđom korom, obećali su da će rehabilitacija trajati 1-3 dana, mislim da bi to koštalo tjedan dana, ne znam kako da idem na posao. Rekli su da mazaju mast 5 puta dnevno, ova mjesta omekšala, ne mogu ni zamisliti kako se to može pokriti

Helena

Jednostavno sam uklonio pigmentne mrlje na obrazima laserom, nisam išao bez krema za sunčanje, sve sam ispravno učinio, a sada su moja mjesta postala ogromna mjesta, a moje lice stvarno stari. Tako je vrijedno raditi. I svima je koža drugačija.

Marija

Dobar dan, recite mi, molim vas, dobru kliniku u Nizhny Novgorodu, gdje možete napraviti lasersko poliranje. Hvala ti

nadati se

Bok Možete li mi reći ako ima smisla napraviti lasersko poliranje u dobi od 27 godina. Imam vrlo široke pore i masnu kožu pa me zanima takva radikalna metoda.

Dobar dan Reci mi, molim vas, koje su tonske osnove bolje koristiti nakon laserskog poliranja?

svjetlo

Napravio sam lasersku CO2 lasersku brušenje, masnu kožu, ponekad suhu, debelu, poroznu na nosu i blizu nosa, od 11 godina imao sam snažnu aknusnu osip, u dobi od 35 godina napokon sam izliječila kožu od dobrog kozmetičara, a onda je došao dan kad sam već mogao bio je napraviti laser.

Bilo mi je grozno zabrinuto, kozmetičar je primjenjivao Emla anestetičku kremu na moje lice 15 minuta, a onda sam počeo pucati laserom... Toleritetno ću vam reći... Cijeli postupak je trajao oko 40 minuta na cijelom licu, a ured sam ostavio ružičastom-smeđom licu na mreži. Ušao sam u auto, upalio cigaretu... Došao sam kući s paljenjem lica kao da je mrlja od vruće paprike, spaljena je tolerantno, spalila 2-3 sata, a onda sam počela mašući kremom na ledu i prskati termalnu vodu na licu tijekom pauze. Navečer sam se oprao vodom iz slavine, dopušta kozmetičar. Normalno je spavala, a lice više nije povrijeđeno.

Ujutro je lice bilo smeđe, nije postojao edem, došlo se do nepropusnosti, pranje gelom. Zatim je mrljao svaka 3 sata. Do kraja 2 dana koža počela guliti, prvo nos, obraze, brada. Zadnji se popeo na rubove lica. Do kraja trećeg dana, gotovo sva koža bila je osvježena, samo malo dlačice su imale male šiške. Danas sam morao pobjeći na posao, pa sam sastavio šminku i hrabro otišao osvojiti svijet! Dan 5, koža je već ažurirana, samo ružičasta, elastična glatka!

Drago mi je što sam odlučio o ovom postupku. Otišli su svi ustajali pjege, jame jegulje bile su na pola. Istina, koža nije izgledala kao da su noge još stajale, mreža je ostala, ali nakon 3 mjeseca tragovi mreže su potpuno nestali. Kozmetolog je preporučio korištenje snažnog spf-a ne manje od 50, ali bojala sam se začepila svoje pore, a ne jednom u tri mjeseca nisu ih razmazivali, hvala Bogu da nisam zaradio ni jedno pigmentno mjesto, možda sam razmišljao na ulici. Laser je radio krajem studenog.

Nakon 3 mjeseca napravio sam još jedan CO3 laserski postupak, ovoga puta moje lice bilo je malo natečeno, postupak sam izgledao manje bolno, sad ležim na visokom jastuku i razmazam ga svakih 3 sata i pričekam da počnemo guliti... Preporučujem ovaj postupak svim djevojkama specijalist.

Zaboravila sam napisati, nakon CO2 lasera smanjila se masnoća lica, i prošli su mali prsti na čelu. Vrlo sam zadovoljan što sam odlučio izvršiti ovaj postupak. Sretno svima.

Lasersko čišćenje lica - pregled fotografija prije i poslije postupka

Pod čišćenjem lica na pištoljem, recenzije fotografija prije i poslije postupka. Ovaj moderni kozmetički postupak pokazao se da se bavi prilično izraženim nedostatcima na koži. Međutim, postoje neke nijanse koje su bolje poznate prije posjete salonu.

Iako u svakom slučaju, iskusni stručnjak će odrediti prisutnost dokaza i moguće kontraindikacije u svakom pojedinom slučaju samo uz osobne konzultacije.

Učinkovitost laserskog čišćenja lica

Prije nego što prijeđete izravno na recenzije klijenata, razumijemo suštinu manipulacije - tko se preporučuje, što može očekivati, a tko se apsolutno ne može pribjeći takvom postupku.

Čišćenje lica s laserom je skup postupak. Morate se usredotočiti na činjenicu da ćete, za postizanje željenog rezultata, morati raditi nekoliko sesija. Ali na kraju ćete dobiti dobro njegovan lice, bez mnogih problema.

To su slučajevi u kojima se savjetuje da se pridržavaju ove manipulacije:

  • za liječenje akni i akni (acne blage do umjerene težine);
  • prisutnost promjena u dobi;
  • masti za podmazivanje, komedoni;
  • povećani sadržaj masti u koži;
  • hiperpigmentacija, freckles;
  • post-acne, ožiljci, ožiljci.

Za razliku od točke mehaničkih učinaka, koje karakteriziraju ručno čišćenje, cijela površina lica se obrađuje laserom.

Sada pozornost! Postupak ima kontraindikacije, koje kozmetičar možda ne zna. Na savjetovalištu morate upozoriti stručnjaka o svim značajkama i uvjetima vašeg tijela.

U takvim je slučajevima zabranjeno provođenje laserskog čišćenja:

  • somatske bolesti u akutnom obliku, uz groznicu;
  • razdoblje trudnoće (osobito treći trimestar), dojenje;
  • prisustvo pejsmejaka ili drugih elektroničkih implantata;
  • onkologija, bez obzira na lokalizaciju;
  • tromboflebitis;
  • sustavni poremećaji krvi;
  • poraz trigeminalnog, živčanog lica;
  • problemi kardiovaskularnog sustava;
  • dermatološka patologija;
  • herpes u akutnom obliku;
  • kršenje integriteta kože na mjestu manipulacije;
  • dijabetes melitus;
  • treći i četvrti stupanj akni.

Ako ste nedavno obavili mehaničko čišćenje lica, kemijskih pilinga ili drugih kozmetičkih postupaka koji traumatiziraju epidermalna tkiva, svakako upozorite majstora o tome. Također držite sljedeću sjednicu laserskog čišćenja ne može biti ranije od mjesec dana. Posljedice mogu biti katastrofalne.

U slučaju da uzmemo u obzir sve gore navedeno, možemo očekivati ​​postizanje sljedećeg rezultata:

  • obnavljanje zdrave ten;
  • uklanjanje komedona, akni, akni;
  • izravnavanje površine lica, uklanjanje gramova, ožiljaka i drugih nepravilnosti;
  • uklanjanje masnog sjaja vraćanjem pravilnog funkcioniranja lojnih žlijezda;
  • uklanjanje prljavštine, masti, mrtvih stanica s površine lica i povećanih pore;
  • povećava turgor kože, zateže ovalno lice, smanjuje ili potpuno uklanja bore;
  • Poboljšanje apsorpcije korisnih tvari od njege kozmetike.

Važno je zapamtiti da se taj učinak može postići tek nakon postupka. Njihov broj određuje stručnjak pojedinačno. Kao preventivna mjera, manipulacije se, u pravilu, preporučuju jednom svakih šest mjeseci. Ipak - djevojke ispod 25 godina bez posebnoga svjedočenja ne bi se trebale posvetiti laserskom čišćenju lica.

Fotografije prije i poslije postupka

Za kozmetičara najbolja nagradu za njezin rad bit će riječi žene: "Vrlo sam zadovoljan rezultatom!". Međutim, upozoravamo da je nakon postupka potreban razdoblje oporavka. Koža postaje osjetljiva na vanjske utjecaje. Stoga morate slijediti pravila skrbi. Ali više o tome kasnije.

U međuvremenu predstavljamo fotografiju prije i poslije postupka. Kao što kažu - osjetite razliku!

Recenzije koriste lasersko čišćenje lica

Prije pohvaljivanja ili razočaranja bilo kakvog kozmetičkog postupka, trebate doživjeti svoj učinak. I prije nego što poduzmete takvu važnu odluku, trebate se upoznati s iskustvom "iskusnih djevojaka".

Tatjana, 42, Moskva

"Laserska ekspozicija za moju kožu bila je najbolji način izlaska. Mehaničko čišćenje dalo je rezultat, ali bio je kratak. Ponovno su se pojavile crne mrlje i akne. I nakon laserskog čišćenja, koža je postala svježa, čak su i bore počele mirisati. Do sada je bilo tri sjednice. Kozmetičar preporučuje da radite. 5. Pazite na cijeli tečaj. Iako je skupo, ali vrijedno toga. "

Svetlana, 35 godina, Surgut

"Djevojke, ne pokušavajte biti lukaviji od gospodara. Svidio mi se rezultat nakon dvije sesije toliko da sam odlučio ubrzati proces. Moj kozmetičar odbio je postupiti tri tjedna nakon prethodne. Rekla je da se koža još nije popravila i trebate čekati još dva tjedna. Otišao sam u drugi salon, gospodar nije upozorio na svoje prethodne "iskorištavanje". Kao rezultat toga, primio sam puno problema, koje sam se već dugo vremena riješio. Zato poslušajte pametne ljude i budite lijepi. "

Olga, 32 godina, Murmansk

"Unatoč svim strahovima i upozorenjima djevojaka, otišao sam napraviti lasersko čišćenje lica. Imam povećane pore, pojavljuje se akne, stalno postoje crne točkice na nosu iu području obraza. Iskreno - ispričavam se. Prvo, to je vrlo zastrašujuće i bolno. Drugo, lice je postalo crveno, suho i upaljeno. Treće, svi preporučeni lijekovi izazvali su alergije. Morao sam otići do liječnika kako bih ispravio situaciju. Kao što se ispostavilo, imam kontraindikacije za ovaj postupak. Zato recite o svim malim stvarima prije nego što stavite svoje lice pod nerazumljivim uređajem "

Natalia, 38 godina, Ryazan

"Lasersko čišćenje lica može biti dobra alternativa postupcima ubrizgavanja u određenoj dobi. Bojim se injekcija, više imam kontraindikacije. I ova manipulacija ne donosi mnogo nelagode, ali zahtijeva pažljivu brigu nakon "

Victoria, 45 godina, Samara

"Redovito lasersko čišćenje daje rezultate. Neću se skrivati, dosadno, dosadno, dugoročno. Ali ljepota zahtijeva žrtvu. I ne preporučujem postupanje u ljeto - sunce će dati puno pigmentnih mrlja, ako ni jednom ne razmazite lice zaštitnom vrhom "

Oksana, 40 godina, Tomsk

"Nakon drugog zasjedanja, vidio sam učinak. Lice je postalo svježe, konture su se pooštrile, crne mrlje su nestale, akne su postale manje vidljive. Kozmetičar preporučio je pet postupaka. Ja ću ići sve "

Irina, 29 godina, Kursk

"Iako kažu da se ne preporučuje lasersko čišćenje prije 30 godina, ali imam poseban slučaj. Lice trećeg stupnja ostavilo je tragove na licu. Što je uzrokovalo bolest, izliječila sam. Ali ostali su vanjski nedostaci. Dermatolog je poslan u salon za lasersko brušenje. Dva mjeseca kasnije (2 tretmana), vidljivi su poboljšanja. "

Alevtina, 34 godine, Tyumen

"Ne bih preporučio ovaj postupak za one koji dolaze u salon da se zabavljaju. Osjećaji nisu ugodni, ali su podnošljivi. Ali ako želite vratiti kožu nakon akni - nemojte se ustručavati. Nekoliko neugodnih minuta trošilo je čisto lice. "

Elena, 31, Omsk

"Boli, to je neugodno, moguće je uhvatiti infekciju nakon postupka. Morate brinuti vrlo pažljivo, promatrati hrpu zabrane. Ovaj postupak nije za mene "

Valentina, 48 godina, St. Petersburg

"Počeo sam raditi lasersko čišćenje prije dvije godine. Od tada nikad nisam pritisnuo moju odluku. Zaboravio sam što su defekti lica. Dobna pigmentacija, kao i moji prijatelji, nije na vidiku. Koža je svježa, tonirana, čista. "

Moj-krem

kozmetika od A do Z

Lasersko lice u kozmetičkim pregledima

Lasersko frakcijsko pomlađivanje kože: pregled i opis postupka

Svaka moderna žena želi ostati mlada i lijepa što je duže moguće. Postoje mnoge metode koje su usmjerene na poboljšanje stanja kože. No, s godinama je potrebno obratiti se na sve učinkovitije postupke. To je zbog činjenice da koža gubi sposobnost ažuriranja sebe. Također, ne treba čekati 50-60 godina da duboko utječe. Kako bi se duže zadržali mladi, potrebno je redovito baviti postupkom brige. Jedna od ovih tehnika je laserski frakcijski pomlađivanje kože lica. Odgovori i mišljenja dame koji su se pribjegli ovom postupku opisani su u članku.

Izgled nabora na licu

S godinama, mnogi ljudi su uznemireni pojavom oblika potkožnog masnog tkiva, kože i mišićnih vlakana. Postoje slične "nevolje" blizu kapaka, na nasolabijalnom području i na čelu. Ljepota industrija nudi dame da koriste jedan od sljedećih načina za rješavanje problema:

  • Kirurška intervencija. To može biti liposukcija, rezanje kapaka, podizanje lica.
  • Također možete napraviti injekciju otopine neuroparalitičkih otrova. Metoda se temelji na činjenici da se mišići opuštaju, što je uzrok križa.
  • Kozmetički defekt može se ukloniti metalnim niti i posebnim gelovima.

To je, zanimljiv postupak, laserski frakcijski pomlađivanje kože lica, čiji je pregled uglavnom pozitivan. Mnoge žene i muškarce stvarno se potiču od odgovora ljudi koji su već koristili tu tehniku. Fotografije potvrđuju da je učinak doista značajan.

Bore uzbuđuju mnoge

Žene i muškarci s velikim tugom zabilježili su promjene u dobi. Bore se mogu pojaviti na mjestima stalnih nabora. Područje atrofije kože je uska traka dna. Također se odvija neovisna rešetka. U početku, ljudi se bore s različitim kozmetičkim proizvodima, ali postupno dolaze do zaključka da je situacija beznadna, jer starost traje.

No, moguće je provesti lasersku frakcijsku pomlađivanje kože lica, čije su recenzije dostupne u mnogim tematskim publikacijama. Prije nego što odlučite o smislenom postupku, ne trebate samo proučavati informacije o njemu. Mnogo se toga može naučiti iz raspoloživih odgovora i opisa:

  • Hranjive karakteristike kože se mijenjaju, što se događa uslijed gubitka mikrocirkulacije u kapilarnama mikrokrižacijskog kanala.
  • Osim toga, mnogi plovila gube ton, ispunjavaju se krvlju i pretvaraju se u mikrobubli.
  • Također, s dobi, metabolizam na staničnoj razini usporava. To jest, rad se provodi manje aktivno nego u mladosti.
  • Tijekom vremena dolazi do gubitka komunikacije kolagenskih vlakana, između kojih počinje pojavljivati ​​srednji gel.

U tim slučajevima, nemojte mnogo očajavati. Uostalom, postoji takav postupak kao što je laser frakcijsko pomlađivanje kože lica, čija revizija može stvarno reći puno.

Kako se to događa?

Prvo morate temeljito očistiti lice od šminke. Nakon 20-30 minuta, možete početi obrađivati ​​kožu pomoću laserskog impulsa. U ovom slučaju kapilare su potrošni materijal. Koriste se za regeneraciju kože. Druga korisna karakteristika kapilara je sposobnost reagiranja na dugo zračenje.

Tako se izvodi frakcijski laser pomlađivanja kože lica. Recenzije i opis postupka mogu se naći u samoj kozmetičkoj klinici. Na isti način možete saznati koliko dobro pacijenti osjećaju nakon posjete specijalistu. Ovaj je trenutak vrlo važan jer vam omogućuje da shvatite koliko vremena je potrebno da se oporavi. Konkretno, kod osoba starije od 40 godina, edem nakon izlaganja laseru je mali. Upalne reakcije su također male. Je li ovaj postupak dovodi do značajnog crvenila kože.

Značajke laserskog pomlađivanja

Postupak treba vjerovati isključivo stručnjacima. Samo u ovom slučaju valja računati na odličan rezultat. Osim toga, kako biste sačuvali mladenačku kožu dugi niz godina, morate slijediti niz pravila:

  • Interval između tretmana trebao bi biti 2 tjedna.
  • Lasersko liječenje isključuje druge tretmane kože. To može biti piling, masaža ili drugi postupak.
  • Ako postoji tendencija da se smanji pigmentacija, krema za sunčanje treba koristiti između tretmana.

Nemojte zanemarivati ​​opće zahtjeve. Vaš izgled ovisi o tome nakon provedbe takvih tehnika kao frakcijsko pomlađivanje kože. Opis postupka i povratne informacije važne su informacije koje su obavezne za pregled. Tek nakon proučavanja značajki laserske ekspozicije i upoznavanja sa stručnjakom, sigurno se može pokušati s ovom metodom pomlađivanja.

Druge metode pomlađivanja

Da biste ažurirali gornje slojeve epiderme najjednostavnijom metodom, dovoljno je koristiti sve vrste pilinga. U istu svrhu koristi se pjeskarenje i kemijska obrada. Iako učinak takvog postupka traje prosječno 3 tjedna. No, s godinama, rezultat možda uopće nije primjetan.

Također, korisnici pokušavaju ostvariti svoje nade kroz takve postupke:

  • Duboko piling.
  • Lasersko poliranje.
  • Mehanička dermoabrazija.

Detaljniji opis

Provedba tehnika provodi se u bolnici. Koristi opću anesteziju. Osim ako je potrebno unaprijed razumjeti kakve posljedice mogu biti. Nakon toga, potrebno je izvući zaključke o prihvatljivosti postupka samo za sebe. Nakon izlaganja ovim tehnikama mogu se pojaviti edemi, odbijanje neprobavljivih slojeva i hemoragične korice. Možemo reći o nekoj specifičnosti takvog postupka kao i frakcijski laserski pomlađivanje kože lica. Opis koji klijenti daju ponekad ukazuje na moguću rasprostranjenost. Može se dogoditi i to se događa nepredvidivo.

Rezultat nakon takvog postupka trebao bi se dugo očekivati. Može potrajati čak i mjesec dana. Stoga se odmah trebate osloboditi od posla za idućih 4 tjedna, jer uobičajene aktivnosti postaju nemoguće.

Korištenje kozmetičke fotografske opreme

Metoda koagulacije kongestivnih kapilara javlja se fotorejuvencija bez oštećenja kože. Ovaj trenutak također je razlog zašto mnoge žene preferiraju kozmetičku fotografsku opremu. Takve kapilare su nepotrebne formacije, stoga se koriste u postupku.

Osim toga, hemoglobin unutar krvnih žila apsorbira svjetlosne valove u širokom rasponu. Lasersko pomlađivanje lica i kože koristi ovaj trenutak kao pokretačku silu u provedbi fotokemijske reakcije. Zadatak metode je također aktivirati uspavane microvessels, kompaktne kolagen vlakna i uništiti srednji sloj.

Ali ne brinite o prividnoj složenosti postupka. Uostalom, kada je izložen laseru na stručnjaku za kožu, uzima se u obzir sve osobne osjećaje pacijenta.

Recenzije frakcijskog pomlađivanja

Žene često nemaju što raditi, pomirene s "novim" refleksijom u ogledalu. Ali ovo su bore, bradavica! Tehnika je vrlo učinkovita u dobi od oko 50 godina. To je naznačeno brojnim recenzijama. Laser pomlađivanje kože Fraxel je riješen velikim brojem žena i muškaraca. Ovo je potvrda da je nakon postupka ugodan da svi osjećaju lijepo, svježe i dobro njegovano. Čini se da se pacijenti vraćaju svojoj mladosti. Ne zaboravite kako je pozitivan osjećaj nakon postupka. Uostalom, svaki put kad pogledate u zrcalo, uživajte i uživajte u vašem odrazu.

Djevojke u tridesetim godinama također vole lasersko pomlađivanje. Ako pokušaju ukloniti sve promjene dobi kada se dogode, postupak je zaista vrijedan pokušaja. Recenzije frakcijskog laserskog pomlađivanja kože potvrđuju da pomoću ove metode mogu ukloniti noge vrana. I oni se pojavljuju na oko 25-30 godina. Također, mišljenja pokazuju da je u europskim zemljama ova metoda vrlo učinkovita.

Bezbolni postupak

Žene potvrđuju da tijekom manipulacije ne osjećaju nelagodu. Je li to preporuke o frakcionom laserskom pomlađivanju zabilježile lagano trnce. Taj se osjećaj može usporediti s upotrebom tvrde četke.

Mnoge se žene okreću tom postupku kako bi izbjeljivali bore u kutovima očiju. Žene često odabiru frakcijski laser zbog nedostatka boli, iako su neki od njih spremni izdržati nelagodu. Uostalom, problemi s kožom u obliku ožiljaka, dobnih mjesta i bora su mnogi od njih otežavali dugi niz godina.

Prvo, krema se nanosi na lice. Postupak ne uključuje nikakvu kiruršku intervenciju. Stoga, bol nakon manipulacije bio je potpuno odsutan. Također, žene uspoređuju postupak s upotrebom skupe kozmetičke skrbi za lice, čiji se učinak odmah očituje.

Učinkovitost tehnike

Recenzije su uglavnom pozitivne. Postupak osobito sviđaju oni koji pate od pigmentnih mrlja i rupica koje se javljaju nakon akni. Tena čak i nakon prve sesije postaje osjetno glatka, a promjer udubljenja se smanjuje.

Mnogi bolesnici željeli su eliminirati traumatske i postoperativne ožiljke. U tome su im pomogle metodi poput frakcijskog pomlađivanja kože lica. Recenzije govore o jednoj nijansi. Liječenje crvenih pruga izvodi se učinkovito, ali izgled bijelaca gotovo se ne mijenja.

Učinkovitost ove metode pomlađivanja u potpunosti ovisi o stručnjaku, kao io mjestu manipulacije. Osim toga, preporuke liječnika nakon postupka također su važne.

Negativne točke

Mnoge žene obično razmišljaju prije postupka za dovoljno dugo razdoblje. Oni su zabrinuti zbog negativnih ocjena. Problem je u tome što neki pacijenti nakon postupka ne mogu napustiti kuću tjedan dana. Ovo je važna činjenica o laserskom pomlađivanju lica. Preporuke, kontraindikacije i druge značajke od interesa za one koji se žele pribjeći takvom postupku. U svakom slučaju, morate znati da neki pacijenti primjećuju svrbež nakon posjeta kozmetičaru. Osim toga, također je zabranjeno izlaziti iz razloga što postoji mogućnost poremećaja pigmentacije.

Laserska korekcija učinkovito se nosi s različitim problemima kože. To je najbolje koristiti ovu metodu brigu o područjima oko očiju i usta. Liječenje cijelim licem omogućuje vam da dobijete prirodan izgled. Ako se uključite u određeno područje, a nakon postupka, razlika između tretiranih područja postaje vidljiva. To ne znači da koža postaje posve savršena nakon prve sesije. No, kozmetičari upozoravaju da sve ovisi o osobnim karakteristikama i početnim podacima pacijenta.

lasersko pomlađivanje

zarez

Ja sam napravio lasersku kremu. Ovo je inovativna tehnologija. Bio sam vrlo zadovoljan. Čitao sam o ovom laseru prvi put u časopisu "beauty expertiza", uzeo ga u restoranu, bio sam vrlo privučen pokrovom. Postoji cijeli preokret koji je posvećen tom laseru. Postala sam zainteresirana i odlučila se obratiti kozmetologu Catherine Medvedevoj. Radila je u dobroj klinici "pravim klinikama" u Moskvi, čula sam puno o ovoj klinici, pa sam bio siguran kako u klinici tako iu stručnjacima. Ekaterina Alexandrovna mi je detaljnije rekla o ovom postupku. Pomoću nje smo uklonili bore, lutke, "korake", a također radili na području oko očiju, jer sam također imao male bore. Pa, koža više nije bila u takvom tonu, nije tako elastična. Sve se ovo vratilo meni, nakon 5 sesija. Tijekom postupka nisam osjetila nelagodu. Dobar postupak. Moja tonica kože također je poravnala, na obrazima je bila lagana pigmentacija i na području težine - sve je otišlo. Sjajan način za povratak mladosti. Ako se savjetujete s kozmetičarima na vrijeme, neće biti nikakvih daljnjih problema, a nećete morati obavljati plastičnu operaciju. Za početne znakove starenja - izvrsna tehnika hardvera. Ako želite izgledati mlade, onda, naravno, koža treba individualnu, kvalitetnu njegu, koja zahtijeva i vrijeme i novac, i, najvažnije, želju.

Gosta

Sada najsigurniji način laserskog pomlađivanja je frakcijsko neablativno pomlađivanje. Vrijedni rezultati samo na uređajima dviju tvrtki, fraksel i palomar, prvi uređaj zahtijeva samo anesteziju i otekline nekoliko dana duže od palomara, a obje metode koaguliraju (uništavaju) stare molekule kolagena, elastin (one koji daju turgor, elastičnost i ton kože) i melanin (to su pigmentno-tamne točke na koži, freckles), nove molekule stvaraju od nule, praktički novo tkivo, koža izgleda mlađa. Sve se to događa na dubini od 0,6-1,1 mm. Tijekom postupka pojavljuje se edem, koji se javlja na fraxelu nakon 5-7 dana, na palomar zbog sofisticiranih suvremenih tehnologija u 2 dana. Ali sutra možete ići na posao. Troškovi postupaka su različiti, jednostavno možete proći kroz postupak uklanjanja samo bora oko očiju, na čelu, oko usta, itd. To će smanjiti troškove. Da, možete ukloniti ožiljke na obrazima, povećati pore, ožiljke, strijama na tijelu, posebno na trbuhu koji roditi. O sustavima drugih proizvođača - Co2 laseri su se već odselili, mogu ostaviti tragove (ožiljci) na koži u obliku isprekidane rešetke, pa su ti laseri namijenjeni više za operaciju, a ne za kozmetiku. Stoga budite oprezni. Ako je to laserska paluba, multipalski, korejski ili kineski laseri, potrošit ćete manje, ali učinak može biti žalosan.

Anya

dugo sam želio napraviti laserski postupak za vrat i lice, ukloniti bore, pygme. Spotovi i općenito daju lijepu boju koži lica. Otišao sam u medicinski centar grada u prosjeku, u našem gradu u St. Petersburgu. Dobio sam sjeme, vrlo cool stručnjaka! Napravio sam pomlađivanje pomlađivanja + primio biorevitalizaciju kao dar! Cool)) koža je zategnuta, oponaša sitne one su nestale, koža je stegnuta, mali osip je otišao, neke široke pore su nestale. Kako je ispario pod utjecajem lasera! Super! Savjetujem svima

Polina

Napravio sam kutiju sa anestezijom, ali bilo je tako bolno, pomislio sam da ću dati svoj duh ili ću se maziti. Ne isključujem da anestezija nije učinkovita. Nakon dva tjedna lice mi je bilo čisto. Rezultat je bio pozitivan, ali nije mogao biti ponovljen jer nisam mogao ništa drugo odlučiti, dvije godine kasnije, otišao sam u proceduru za novi postupak, nisam pronašao nikakve odgovore, postupak se naziva strašnim 3D-volumizacijom! Inovacija u kozmetici - frakcijsko termoliftiranje na infini stroju.

Gosta

majka je to učinila. Ali površno, jer problemi nisu bili tako značajni. Sada, njezina prijateljica želi ići na istu kliniku, jer je mama također voljela stručnjake, a oprema je jedan od najboljih (to je park ljepote, Moskva).

Julianna

Napravio sam fraksel na uređaju. Uistinu mi se svidjelo, učinak je odmah bio vidljiv, a nakon tjedan i pol dana postalo je još bolje vidljivo. Kao što sam volio lasersku - nakon što se koža osjeća dobro, i izgleda neoštećeno, kao i nakon pilinga. Naravno, morala sam koristiti kreme za zaštitu od sunca, ali ih cijelo vrijeme koristim. Djevojka-kozmetičar je rekao da će jedan postupak biti dovoljan za mene - nisam imao tako duboke bore odmah. Možda ću u tri godine učiniti ako učinak nestaje. Usput, klinika mi se jako svidjela, u kojoj sam učinio - trend ljepote. Vrlo lijepe djevojke administratori i kozmetičari mogu se odmah vidjeti - profesionalci, i oni sami izgledaju sjajno.

Natalie

možda sam sadomasochist, ali kad sam razmišljao o tome što bi se moglo vrijediti staviti u malo poretka, iz nekog razloga sam odmah razmišljala o postupcima s injekcijama, odmah odbacujući opcije laserom i još više pilingom. A kad sam saznao o postupku endoret, tako općenito zapali vatru. Postupci se sastoje od mikroinjekcija moje plazme! Ovo je divlje zanimljivo. U takvim trenucima uvijek se žalim da nisam studirao kod liječnika. Želio bih znati točno što je to i kako, pa sam mučena zbog liječničkog savjetovanja :))) kao rezultat, upravo sada, tijekom ovih injekcija. Prošlo je pola puta, ispred još 2 sjednice. Lice se već počelo transformirati. Usput, oporavak nakon svake sesije traje najviše 5 sati, ujutro kao krastavac, bez traga injekcije, a još više bez edema!

ruža

Ne znam tko će to pročitati, tako da je sve jasno, ali ipak. Danas je završio drugi dan nakon postupka. Uglavnom joj je slučajno pogodio. Htio sam piling prvi put, kako bi se poboljšala ten, čak i ton i druge sitnice. Kozmetičar me nazvao natrag na dan postupka i rekao da bi bilo bolje koristiti lasersku posudu, budući da je prikladnije za moju vrstu kože i razdoblje rehabilitacije nakon što je postupak brži: dan / dva. Vjerovao sam i odlazio u večernjim satima da sam eksperimentirao, inače ne bih to ni nazvao. Otišao sam u krevet, želio sam se opustiti, ali kozmetičar je počeo govoriti da će sada njezino lice biti zamrljano s emla krema, a znam da je to anestetik. Ja sam izravno pitao: to će me povrijediti, na koju je kozmetičar negativno reagirao. A ja nisam dopustio, zbog čega me bolovao zbog nečega. A ovdje govori: bilo je samo jedna djevojka koja je usporedila taj postupak, kao i kod željeza. Za mene, glačanje je nešto djetinjasto, ili one s kojima sam izravnati kosu. Dakle, kada je postupak počeo, otišao sam matu! Ovo nije glačanje željezo, za živu osobu! Tin. Bilo je prekasno zaustaviti, tako da su mi mali prekidi i suze iz mojih očiju još uvijek završili postupak. Miris izgorjelog mesa dodao je užas tijekom postupka. Stoga sam odbio gledati u zrcalo. Preporučio sam se kupiti bepanthen i službenek. Bio sam strašno bijesan! Za takvu vrstu novca morali su dati s njima. Nije dovoljno nakon pokretanja takvog postupka za ljekarne. Nazvao sam muža, pitao ga, kupio sve i drugi dan gledao u mene, rekao je: pipipipipipipi. Pa, znaš.. Čvrsta užas i gnušanje na licu, uletjela sam u kadu. Bog. Buryatka.. Ne Buryat. Ne pijani Buryat! Godina koja ne odlazi (mothera) od binge. Nešto poput ovoga! Bio sam šokiran: Buryats je razgovarao u baršunastom, nježnom i seksi glasu. Prvo pitanje samome: zašto mi je to trebalo? Ja sam 32 godina, lijepa sam. Ja *****! Evo odgovora koji je odmah uslijedio.

ruža

na ručak sam pozvao broj na posjetnicu: pozdrav, kažem, tatjana. Budi dovoljno ljubazan da objasni što se događa i koliko će dugo biti, još jednom, za ljudsko meso kinesko-buryata, gledajući iz usta u zrcalu. To je snažno počelo tvrditi da će nakon parka dana sve završiti, a ja bih postala ljepša od pomirenja Monroea u mladosti. Ok, rekao sam i čekao. Danas, drugi dan, bliže noći, počeo sam vidjeti! Stoga je druga stvar postigla kozmetičara, nakon prvog čitanja nekoliko foruma s recenzijama. Pa što - pitam? Hoćete li biti pricked i iskreno reći koliko još dana umjesto lica će biti kartonska kutija u mrežu Buryat proizvodnje? Obećao je da će za nekoliko dana sve otići, dopustilo mi da oprati lice, sutra sam pozvao na posjet. Pa onda. U večernjim satima, kad sunce stavi, stavit ću na bejzbolsku kapu, uzeti šišmiš i otići u salon. Ako nešto nije zadovoljan s odgovorom, tražit ću povrat novca. Ako postoje komentari, napisat ću kako završava ova priča, a ako ne, ja ću dati savjete! Dobro razmisli!

ruža

mislim dobro! Pogotovo onih koji su manje od četrdeset: trebate li podnijeti takvu bol i lišavanje novca ili ne? Hoće li to biti dobar rezultat kao što očekujete? Uzmite ček i pažljivo pročitajte dokument koji vam daju ako ga daju, inače mi to nisu dali. I zaustavite se ako vam je ovaj postupak nametnut u salonu, ne možete ići bez odgovarajuće pripreme. Psihološki podesite bol i plus tjedan dana da se kod kuće. Mislim da ne manje. Iako je danas samo drugi završio sa mnom, siguran sam tko pročita toliko daleko, kao da je sve jasno, ali ipak.

Chicholina

laser ostavlja ožiljke, tako da je moja ljubav prema njemu završena, sada uklanjaju ove ožiljke i pomlađuju kožu terapijom plazmom prema načinu endoret, jako mi se sviđa. Bilo je potrebno odmah proći kroz ovaj siguran tečaj, bili smo samo prednosti.

Zoe

Imam 65 godina, moja kćer mi je dao certifikat za lasersko pomlađivanje, otišao je 6. ožujka 2014. Bol je bio bolan, ali bol je bio strašan, iako sam bio strpljiv, nisam vrisnuo, ali na kraju sam se htio ustajati i otići. Danas je treći dan. Koža na licu je ukrašena. Čini se da su male bore manje, ali mislim da su se veće povećale. Vidjet ću što će se dogoditi sljedećeg tjedna. Liječnik je rekao da nakon otprilike mjesec dana morate napraviti neku vrstu injekcije da hidratizira kožu i nakon 2 tjedna u drugoj. Injekcije su vrlo skupo, ne sjećam se njihovih imena. Reci mi, kakva je injekcija i trebala ih učiniti?

Alina

djevojke, peter! Ako netko treba jedan stupanjski postupak, savjetujem vam da otiđete u medicinsko središte grada, a sada imate 50% popusta na promociju!

Lianita

Moj dragi prijatelj i dragi prijatelj napravili su laserski pomladak za Vishchipanovu ove jeseni, rezultat je strašan, ona je također imala biorevitalizaciju, a profesor Care, zadovoljan rezultatom, rekao je da će to ponoviti ove godine.

Sabaii

Moj dragi prijatelj i dragi prijatelj napravili su laserski pomladak za Vishchipanovu ove jeseni, rezultat je strašan, ona je također imala biorevitalizaciju, a profesor Care, zadovoljan rezultatom, rekao je da će to ponoviti ove godine.


Laser pomlađivanje može biti učinjeno samo u jesen ili kako? Pročitao sam samo recenzije o postupcima koji su različiti i pišu da nije preporučljivo to učiniti za ljeto, jer može ići pigmentiranjem. Kada je to učinila? Naravno, u smislu kozmetologije, Vishchipanov je vrlo pohvaljen, to nisam čuo po prvi put.

Elenora

Čitao sam da u proljeće obično ne rade laserske tretmane, jer pigmentacija može ići, pa, barem ne bih učinila lasersko pomlađivanje sada, ali jeste li već razgovarali s vishipanovom?

Jeanne

U klinici u Gruzevu u St. Petersburgu na Ligovskom prospektu radila sam u klinici, u lice mlađe pred očima mi nije bilo ograničenja već 5. dana, vidio se izuzetan učinak, nategnute bore oko lica, iako sam 48 godina u ovoj klinici su divni stručnjaci, pa čvrsto savjetujem postupak

Aleksandar

Ja sam 43 iz Samare, laserski pomlađivanje tableta CO2 na deka uređaju u našoj regionalnoj kožnoj ambulanti (kupio sam cijenu takvog pitanja), u početku oklijevao, pročitati čitav niz pregleda na internetu o komplikacijama u obliku pigmentacije i gaze, no ipak sam odlučio Reći ću ti, nisam htjela
Nakon 7-dnevnog postupka, bolje je da ne izađete, lice je crveno i natečeno, no učinak je očit - bore su gotovo sve nestale, pore se sužavale, koža je olakšana, učinak je jednako jači nakon pilinga, liječnik je rekao da biste trebali učiniti 3 4 postupaka s intervalom od mjesec dana, učinio sam do dva. Komplikacije u obliku pigmentacije i gaze, kao što su mi rekli, obično proizlaze zbog pogrešno odabranih laserskih načina, a ne zbog samog lasera, dobro, ovaj postupak se preporučuje za osobe starije od 35 do 40 godina, nema smisla prije nego što tako kruti postupak. I naravno, mnogo ovisi o liječniku, ovdje, kako kažu, morate pronaći svoje
Puno razumijevanje. Sretno svima u pomlađivanju.

Svetlana

Volim podizanje RF zračenja. Učinak je značajan, gotovo sve odjednom: protiv starenja kože, poboljšava ton i elastičnost, uklanja progib i natečenost. Prošao je tečaj u medicinskom centru grada u prosjeku u St. Petersburgu, 5 posjeta. Za ove posjete primio sam odlične rezultate, kontura lica je obnovljena.

marina

Laser pomlađivanje može biti učinjeno samo u jesen ili kako? Pročitao sam samo recenzije o postupcima koji su različiti i pišu da nije preporučljivo to učiniti za ljeto, jer može ići pigmentiranjem. Kada je to učinila? Naravno, u smislu kozmetologije Vishchipanov je vrlo pohvalan, nisam to čuo već prvi put.


Obično to čine u jesen, prerano je da to učinim, ali moglo bi biti moguće za moju majku, tko zna sve učiniti na njezinu licu ili samo na nekom području? Koliko vremena traje postupak, vjerojatno je unaprijed snimljen termin za konzultacije od strane n.L. Čitao sam kako uklanja fine bore iznad gornje usne.

Gosta

laser ostavlja ožiljke, tako da je moja ljubav prema njemu završena, sada uklanjaju ove ožiljke i pomlađuju kožu terapijom plazmom prema načinu endoret, jako mi se sviđa. Bilo je potrebno odmah proći kroz ovaj siguran tečaj, bili smo samo prednosti.


Koje su vaše ožiljke? Imam 37 godina i moj kozmetičar već predlaže napraviti nanoperforacijski laser.

angelika

Također želim podizanje radijskog vala! Ja ću ići na Vasilyevsky Island, u ovom medicinskom centru grada, mnogi ga pohvaliti, pogotovo jer je 30 posto popusta na triactiv!

Marija

Reci mi molim vas, je li itko učinio postupak - lasersko pomlađivanje geneze na stroju za rezanje? Ovdje razmišljam. Vrlo zanimljive recenzije za čitanje.

Svetlana

Kupio sam ruski laserski uređaj kući, oni su živi, ​​ali ima puno krivotvorenja, samo trebate kupiti od proizvođača. Potrebno je preuzeti knjigu "svjetlo mog ogledala". Ovo nije laserska traumatska metoda pomlađivanja kože. sličan
Palomar u zviježđu ljepote je 40 000. I kupio sam za 13 tisuća. Imam 51 godine. Dok je učinak sličan.

kuhanje

u klinici, Arbat estetika radi anti-age foto-pomlađivanje postupke ipl lumenis jedan jednostavno pomogao mi predivno. Tijekom postupka nije bilo bolno, iako je bilo takve, prosječne ozbiljnosti. Liječnik mi je primio kremu za hlađenje i načelno je normalno. Rezultat je odmah vidljiv. Sviđa mi se da je rezultat postignut. Usput rečeno, učinio sam ga Levon Chakhoyan.

Marija

Napravio sam kutiju sa anestezijom, ali bilo je tako bolno, pomislio sam da ću dati svoj duh ili ću se maziti. Ne isključujem da anestezija nije učinkovita. Nakon dva tjedna lice mi je bilo čisto. Rezultat je bio pozitivan, ali nije mogao biti ponovljen jer nisam mogao ništa drugo odlučiti, dvije godine kasnije, otišao sam u proceduru za novi postupak, nisam pronašao nikakve odgovore, postupak se naziva strašnim 3D-volumizacijom! Inovacija u kozmetici - frakcijsko termoliftiranje na infini stroju.


Polina, podijelite svoje dojmove 3D-volumizacija. Mislim da pokušam. Postoji li učinak? Hvala ti.

Irene

drage djevojke. Ja sam otišao do kozmetičara za ljuštenje (nikada prije nisam bio na njemu, želio sam ga probati), imam akne, brada mi je sve u crnim točkama, najproblematičniji dio, a tragovi su nakon akni, ožiljaka (postoji glupa navika da sve zgnječe), kozmetičar mi je rekao da imam suhu kožu (koju sam u posljednje vrijeme počeo primjećivati), s kojom je sama sama donijela u takvu državu, svaku noć noću da je obrišem alkoholnom otopinom salicilne kiseline i kao rezultat toga (kao što je kozmetičar objasnio) loš učinak: jer Na površini su poreci suženi i sve prljave žive iznutra, kozmetičar preporučuje da ne pere (jer još više suši kožu i kaže da je već prošlog stoljeća), na kraju sam laserom pomlađivao (imam 27 godina). O postupku: gotovo nije ozlijeđen, ležao s krevetom za zamrzavanje pola sata, otišao po cijelom licu, problema područja nekoliko puta, vrat i dekolte. Lice je palilo nekoliko sati nakon, crvenilo, malo izvještavanje, danas (drugi dan) koža je ružičasta i gruba. O onome što sada vidim: pore se čiste, ne vidim nikakve druge promjene, moramo pričekati još tri ili četiri dana. Nema ništa zastrašujuće, pa pokušajte. Dao sam 12.000 tisuća, nakon pola godine idem na još jedan, ali kao što je kozmetičar točno rekao, moji problemi nisu koža, potrebno je sami očistiti tijelo iznutra tako da takvi problemi ne nastanu. Upravo ono što točno očistiti i kako to ispravno, ne znam;)

Irene

ako zaista želite očistiti tijelo u potpunosti i kompetentno, možemo vam se javiti, imam metode za čišćenje tijela, dokazani sami, testiraju se na pacijentima, liječe se od herpesa genija do klamidije, spektar je vrlo širok.

Irene

typo, od genitalnog herpesa

Dianochka.Doronina

Čitao sam i čudio se - pa, zašto neki ljudi troše toliko novaca na pomlađivanje prije 40 godina? Nedavno sam se 42 godina okrenuo, stalno sam vodio računa o svojoj koži i samo kod kuće - i izgledam mnogo mlađe od moje dobi! Naravno, ako ne obraćate dovoljno pozornosti na vaše lice, jednog dana ćete se probuditi i biti ćete prestrašeni, ali ako provodite redovito čišćenje, hranu i hidrataciju, koža će izgledati dobro čak i nakon 40 godina. Ja sam napravio domaće maske i koristio čak i najskuplje kozmetičke proizvode - u zadnje vrijeme samo Black Pearl seriju samostalnog pozicioniranja. I rezultat je izvrstan - kako bi se mladi mogli spasiti bez takvih ogromnih troškova!

Lusha

Puno vam zahvaljujem svima koji su napisali recenzije o laseru u ovoj temi! Čitao sam puno, pomislio sam, izabrao sam. Otišao sam na tri različita kozmetičara koji to rade na tri različita uređaja. Nakon vaganja svih pro i kontra, ona je izabrala acupulse co2 (lumenis tvrtka). Kozmetičar je također vrlo dobar.
Šteta što ne mogu priložiti vaše fotografije! Izrađen u St. Petersburgu, rezultat je izvrsan.

Gosta

moj savjet vam je da pokušate lasersko pomlađivanje u milanu. Doslovno sam napravio moju majku za ovaj postupak, ali koliko je sreća sada. Pogledajte slobodno vrijeme na www.Klinika-milano.Ru.

Lu

Puno vam zahvaljujem svima koji su napisali recenzije o laseru u ovoj temi! Čitao sam puno, pomislio sam, izabrao sam. Otišao sam na tri različita kozmetičara koji to rade na tri različita uređaja. Nakon vaganja svih pro i kontra, ona je izabrala acupulse co2 (lumenis tvrtka). Kozmetičar je također vrlo dobar. Šteta što ne mogu priložiti moje fotografije! Izrađen u St. Petersburgu, rezultat je izvrsan.


I zašto ste na kraju odabrali akupale?

Lusha

zašto ste na kraju odabrali akupale?


Uz pomlađivanje moralo sam ukloniti neoplazme i ožiljke. Pa, zapravo, to je jače od ostalih.
Aleksandar

Ja sam 43 ja sam iz Samare, nije laser pomlađivanje CO2 točku na aparatu Deka smo, u regionalnom dermalno ambulanti (podmitio cijena izdanja), prvo dugo dvojbeni ponovno čitati hrpa mišljenja na internetu, o komplikacijama u obliku pigmentacije i gaze, ali je ipak odlučio i Ja mogu reći da nisi pozhelela, ali nakon 7 dana postupak je bolje da ne ide van, a lice mu je crvena i otečena, ali učinak ocheviden- i bore gotovo svi otišli, pore sužene, usklađen reljef kože, kao efekt nakon pilinga samo mnogo snažniji, liječnik je rekao da biste trebali učiniti 3-4 postupaka s intervalom od mjesec dana, učinio sam do dva. Komplikacije u obliku pigmentacije i gaze, kao što su mi rekli, obično proizlaze zbog pogrešno odabranih laserskih načina, a ne zbog samog lasera, dobro, ovaj postupak se preporučuje za osobe starije od 35 do 40 godina, nema smisla prije nego što tako kruti postupak. Pa, naravno, puno ovisi o liječniku, ovdje, kako se kaže, morate pronaći svoje, tako da postoji potpuna razumijevanje. Sretno svima u pomlađivanju.


Slažem se, mnogo ovisi o liječniku.

znatiželjan

Čitao sam i čudio se - pa, zašto neki ljudi troše toliko novaca na pomlađivanje prije 40 godina? Nedavno sam se 42 godina okrenuo, stalno sam vodio računa o svojoj koži i samo kod kuće - i izgledam mnogo mlađe od moje dobi! Naravno, ako ne obraćate dovoljno pozornosti na vaše lice, jednog dana ćete se probuditi i biti ćete prestrašeni, ali ako provodite redovito čišćenje, hranu i hidrataciju, koža će izgledati dobro čak i nakon 40 godina. Ja sam napravio domaće maske i koristio čak i najskuplje kozmetičke proizvode - u zadnje vrijeme samo Black Pearl seriju samostalnog pozicioniranja. I rezultat je izvrstan - kako bi se mladi mogli spasiti bez takvih ogromnih troškova!


I nasljeđe i opet nasljeđe, pojedinačni izrazi lica, ekologija, stres?

Lu

Ja žurim što da radim, gdje... i tko si radio i gdje?

Gosta

laser ostavlja ožiljke, tako da je moja ljubav prema njemu završena, sada uklanjaju ove ožiljke i pomlađuju kožu terapijom plazmom prema načinu endoret, jako mi se sviđa. Bilo je potrebno odmah proći kroz ovaj siguran tečaj, bili smo samo prednosti.


Izliječite ožiljke? Odakle dolaze? Možda je kozmetičar nešto učinio pogrešno?

Lusha

Ja žurim što da radim, gdje... i tko si radio i gdje?


Ja sam to učinila u ramiu, prijavila sam se u vojarnu, moj susjed odlazi k njoj i otišao sam

Lijepa žena

na licu se pojavila duboka bora između obrva i mnogih malih oko očiju. Naručena krema Hodajte kroz stranicu. Došla je mala cijev od 50 ml. Smeared, kako je napisan na pakiranju 2 puta dnevno. Dva mjeseca kasnije, duboka bora postala je manja, postupno nestajući.

Natalia

za pomoć u postupku, potreban vam je dobar imunitet. Imunitet nakon 40 godina popravljam se kvasom na celandini, repe, češnjak itd. Dokazani alat, preporučujem. Također sam tibetanska hormonska gimnastika.

Olga

zastrašujući postupak zvan.3d-volumizacija! Inovacija u kozmetici - frakcijsko termoliftiranje na infini stroju.
Podijelite svoja pojavljivanja o postupku, osobito nakon što proširi godinu dana.
1. Kako bolno.
2. Koliko dugo crvenilo ide, bilo da postoje modrice, oštećenja krvnih žila.
3. I naravno rezultat je od interesa.

Olga

Polina podijeliti svoje dojmove o 3D-volumizaciji na infini stroj

Lu

Ja sam to učinila u ramiu, prijavila sam se u vojarnu, moj susjed odlazi k njoj i otišao sam


Nemam veliku ožiljak na licu nakon nesreće, osim bora, samo trebam razumjeti hoće li ili ne upravljati akupalima. U Rami, možda ću početi s konzultacijama. Ovaj laser nije svugdje drugdje, kao što to razumijem. Potrebno je otići na provjereno mjesto.

Lusha

Nemam veliko ožiljak na licu nakon nesreće, osim bora, samo trebam razumjeti hoće li se nositi s akupalima ili ne. U Rami, možda ću početi s konzultacijama. Ovaj laser nije svugdje drugdje, kao što to razumijem. Potrebno je otići na provjereno mjesto.


Možete ukloniti pigmentne mrlje, post-acne strijama i ožiljke na akupals točno, mislim da je vaš ožiljak može biti uklonjena.

Dijana

Nemam veliko ožiljak na licu nakon nesreće, osim bora, samo trebam razumjeti hoće li se nositi s akupalima ili ne. U Rami, možda ću početi s konzultacijama. Ovaj laser nije svugdje drugdje, kao što to razumijem. Potrebno je otići na provjereno mjesto.


Lu, što radiš u Ramiju? Što su rekli? Imam sličan problem, ožiljak na licu, pa sam posebno zabrinut za vaše iskustvo.

Panicstop

Ja sam to učinila u ramiu, prijavila sam se u vojarnu, moj susjed odlazi k njoj i otišao sam


I kako pomlađivanje? Već je otišao? Uklonjeni su bore? Ovdje sam pročitao da ako blijeda koža utječe na laser, onda će tragovi ostati. Kako ste ga dobili?

Stella

Stvarno mi se svidjelo rezultat postupka podizanja fraktora, kože zategnuta, bora izglađena i općenito koža postaje elastičnija. Prvi put sam obavio ovaj postupak bio je u Švedskoj iu Moskvi u klinici Bathsheba. Mislim da nakon 50 malo može pomoći, i ovaj postupak je dokazao svoju učinkovitost

Ana

ako zaista želite očistiti tijelo u potpunosti i kompetentno, možemo vam se javiti, imam metode za čišćenje tijela, dokazani sami, testiraju se na pacijentima, liječe se od herpesa genija do klamidije, spektar je vrlo širok.

Moje iskustvo 25.11.2013 (Foto)

Nakon konzultacija s kozmetičarom. Istraživanje od i do mreže i promatranje brojnih videozapisa na YouTubeu odlučeno je o frakcijskom laserskom postupku, bez utjecaja na područje oko očiju! (na pilingu TCA nije se usudio.. bolno horor + postupak je površan!).

Priprema: 2-3 dana prije uzimanja 1. tablete aciklovir-acre, 400 mg 4 puta dnevno, 30 minuta prije jela ili 2 sata poslije.

Glavni cilj je da se riješi ožiljaka nakon "razigrane ruke" u prisutnosti akni; povećane pore koje su aktivno i lako začepljene žlijezdama lojnica; poravnavanje boje kože, opet zbog strastvene potjere za aknama.

Dakle, danas je danas 11/25/2013: 12.00

Očistili su kožu lica.. Anestetik je bio nanesen, film hrane bio je nanesen kako ne bi nagrizao ispred vremena.. Sjedam... 20 minuta! I ovdje je! Trenutak! Pozivaju me da "ležem"))))) Prije toga, nekako nisam osjećala nikakvo uzbuđenje... otišla sam na kozmetologiju s letećim hodom)) i ovdje. igle na tijelu.

Dakle, podešen.. leži... djevojka je snimila film s čela i počela raditi! neugodna i vrlo podnošljiva (iako je netko poput mene... Imam prilično visok prag boli).. drugi korak već je točka. Nadalje, prijelaz na obraze.. brada (koja je manje ugodna) i nos, posebno područje između nosa i oka, ugh. i također s dva poziva.. zatim obrubio mjesta gdje prijelaz iz moje netaknute kože i izložena postupku! Nanesite Kremik, uživala de-pantenol klorheksidina, ja za daljnju njegu stečene Bepanten ljekarna plus uz to isto sa klorheksidin, antiseptik, analgetik, ranozazhevlyayuschy (s narančastom trakom), kao iu kozmetici kupio gel Compositum aloe, koja se mora primijeniti 3iy..4y dan nakon postupka (smanjuje crvenilo različitih etiologija, jača i tonova površinske kapilare, štiti iritacije i oštećene epidermu, smiruje kožu, ublažava oticanje, ljuštenje i svrbež). Krema se nanosi 5-8 puta na dan čim osjetite suhu kožu na licu. I dalje uzimam aciklovir-akri na isti način (imam dovoljno ambalaže za 2 dana prije postupka i 3 poslije).

Fotografija №1. 05/05/2013 (Nisam imao vremena snimiti fotografiju uoči i zatvarati.. pa čak i na ovoj fotografiji, kada se približavate, vidjet ćete užasnu olakšicu kože... elemente žurnosti ručno izrađenog rada, itd., Ono što vidite)) primijenjeni sloj temelja..)

Fotografija №2. Odmah po postupku.. kako kažu "bez odlaska iz blagajne")))

Fotografija №3. Nakon 4x 5 sati.

Dva dana. 26/11/2013

Fotografija №4. samo crveno-smeđe lice... jak kontrast između kože lica i vrata, na fotografiji - između područja oko očiju i tretiranih područja lica.

Treći dan. 27/11/2013

Fotografija №5. koža lica je prekrivena korom.. brada počinje guliti malo.. i itches strašno.. postoji ozdravljenje! što je potrebno! ujutro Bepanten Plus ispire s kremom (prije prva dva dana se ne preporučuje za pranje) i primjenjuje Aloe Gel, prije nego što odete van, potrebno je imati krema za sunčanje La Roche SPF 50+!

Osmi dan. 2013/03/12

Koža lica je znatno bolja, neki reljef je otišao, ne sja, pore su se suzile... ali nisu svi ožiljci bili uklonjeni još... i koža je prilično suha! Stoga smo vlaži, vlaži se i ponovo se vlaži, samo nježno, unutar kuće. zima dolazi na nas !!)))

Općenito, učinak je zadovoljen! Sada mogu si priuštiti da hodam bez utemeljenja. I za 3 mjeseca bih ponovio postupak! Hvala vam što ste čitali, željenu ljepotu i veliko raspoloženje.

Dobra ljuštenja

Svatko zainteresiran za pozdrav! Imam 33 godine, živim u Moskvi. Razmislio sam o tome nekoliko mjeseci, i konačno, danas sam odlučio o postupku podjele frakcijskog lica. Postupao sam u Moskvi, u klinici, gdje sam nekoliko godina obavljao različite postupke. Dugo sam bio prijatelj s kozmetičarima: posljednjih pet godina radim peels, mesotherapy i dysport. Odlučio se za laser. Sat prije početka postupka primijenjen je Elma anestetička krema. Proveo sam jedan sat s njim. Zatim je otišla u ured laserom. Uređaj za miješanje. Postupak nije ugodan. Mnogi ljudi pišu o boli pakla. Vjerojatno je individualan. Vrlo je bolno, ali vrlo podnošljivo. Liječnik je obavio postupak u zonama: prvo čelo, zatim pod očima i nosu. Zatim obrazi i brada. Mislio sam da će izgledati gore. Nemam post-acne i druge ozbiljne probleme kože. Samo sam htio utjecati na lice, što će kožu bolje regenerirati, zategnuti, ukloniti fine bore i pigmentaciju od opeklina, te također smanjiti pore. Danas je prvi dan nakon postupka :) Ja ću biti sretan što dijelim fotografiju u procesu oporavka (uzeo sam tjedan dana sretan odmor!) I zajedno vidimo rezultat!)

Pomlađivanje laserom

Djevojke, recite mi, tko je laser pomlađivanje kože oko očiju na uređaju SmartXide DOT (od bora)? Koji je rezultat? Je li učinak nakon jednog tretmana? Koje su nuspojave? Koliko dugo je bila rehabilitacija? A u kojoj dobi ste učinili ovaj postupak? Nakon koliko vremena možete sunčati? Mislim da radim ili ne. Molimo vas savjetujte!

lijep

Olga

Pristup točka jesam, to je samo noćna mora, to je 3 mjeseca, a sve u pigmentacije, koji nikad nije bio u mom životu, koža na licu, kao da je naletio borozdami.Vrach, što čini postupak pokušava popraviti sve to, ali za sada bez rezultatno.Podskazhite vas učinio je što ispraviti nuspojave.

ljubav

Čujem pozitivne recenzije o "pomlađivanju kisika", laser ne potiče povjerenje
Postupci "kisika" općenito su na vrhuncu onoga što se zove, mislim da je to najsigurnije što može biti u borbi protiv starenja
Ovdje je vrlo koristan članak Instituta za ljepotu l.Raphael: http://b2blogger.Com/pressroom/109671.Html

Gosta

imati lijep dan Ako govorimo o pomlađivanju laserom kože - onda, po mom mišljenju, paket najboljeg uređaja danas je trimatrixx! Ovo je američki aparat, tamo se koristi erbiumski laser! Možete napraviti pomlađivanje i lice, vrat i dekoltea. Pigmentacija je vrlo dobra nakon njega. Ono što je najvažnije, za nas je postupak bezbolan. Spaljivanje tada prolazi negdje u sat vremena. I to je to! Nijedan komarci povezani s ogromnim oteklima, crvene korice na licu. Ne postoji ništa takvo. Potrebno je 3-4 dana, sve je vrlo delicately oguljeno, nema potrebe da ostanu kod kuće tjednima. Super!

inkognito

Mogu reći kome ne ide točno: khrustaleva elena aleksandrovna. Stavlja strašne opekline, a zatim nehotice izbjegava sastanke. Takve prosudbe su neophodne. Nisam bio tako sam.

Elena

Živim u Sankt Peterburgu, prvi put sam u laserskom liječniku napravio palomni lux laser (oko očiju), neugodan postupak, ali općenito podnošljiv, edem je trajao gotovo tjedan dana, pogotovo nakon noći, no rezultat je vrijedan toga. Planiram učiniti više. U istom liječniku, čekajući mjesec da prođe.

Gosta

Napravio sam točku. Nervozni period oporavka, ali vrijedan toga.

Belka_jana

Ne znam kako se osjećati nakon ovog postupka, također sam napravio laserski postupak za pomlađivanje, nazvan laser nanoperfaratsiya. Nakon što nije bilo ožiljaka, nije bilo opeklina i bez pigmentacije. Vrijeme oporavka je obično mali 2-3 dana od svega, ali onda koža doslovno mlađa)))

Pomlađivanje www. Omologenue. ru

djevojke, recite mi, tko je laser pomlađivanje kože oko očiju na uređaju smartxide točka (od bora)? Koji je rezultat? Je li učinak bio nakon jednog postupka? Koje su nuspojave? Koliko dugo je bila rehabilitacija? A u kojoj dobi ste učinili ovaj postupak? Nakon koliko vremena možete sunčati? Mislim da radim ili ne. Molimo vas savjetujte!


Postoje sigurne metode gubitka težine i pomlađivanja bez operacije.
Www. Omologenue. ru
[zaštićen e-poštom]
Plaćanje nakon pomlađivanja i gubitka težine

Valery

Pomlađivanje www. Omologenue. ru

Postoje sigurne metode gubitka težine i pomlađivanja bez operacije.
Www. Omologenue. ru
[zaštićen e-poštom]
Plaćanje nakon pomlađivanja i gubitka težine


To je ono što vam treba. Tražim ovu metodu pomlađivanja dugo vremena.

Elka20

koristite bolje kreme protiv starenja http://dnaclubs.Com/obogashchennyi-vosstanavlivayushchii-kre m-dlya-vek-viacont

Gosta

i volio sam ultrazvučne sustave dizanja alarma. Altera sustavi i stvarno cool tehnika, slažem se s tobom, djevojke. Posebno mi je drago što Altera Systems pokreće postupak pomlađivanja, potrebno je dugo vremena, pa otprilike pet mjeseci nakon Alter sustava, koža i dalje izgleda mlađe i izgleda dobro. Provodio sam promjenu sustava u klinici za dijagnostiku u zraku, kod liječnika Julije Sedelnikove. Primijetio sam takav cool poticajno djelovanje na sebe, u dva mjeseca bio sam mlađi za sedam ili osam godina. Moj muž bio je u šoku) nije znao da radim altera sustave. Kažem mu, dragi, zdravi stil života, brinem se za sebe, pa sam tako ljepota s tobom))) Altera sustavi su tajna ženskog lukavstva i ženske ljepote)

Gosta

Da, u potpunosti vam podržavam, altera sustavi su najnovija inovacija u kozmetičkoj. Osim ovog postupka, ne-kirurško zatezanje uspoređuje učinak s operativnim zatezanjem. Djevojke, provjerite sami. Zahvaljujući postupku podizanja ultrazvuka altera sustava, skinuo sam tijelo oko deset godina, uz nozogubove, druge brade i oponaša bore. Jebeno strašno!)

Kiš

Imam i hardverski postupak altera sustavi pomogli riješiti nedostatke kože. Promijenio sam sustave u klinici rey-life
Majstor Julija Sedelnikova. Vjerojatno ne samo zbog učinkovitosti metode, već i zbog vještine liječnika, vidio sam takav impresivan rezultat. Dakle, nakon altera sustava, moje glavne nevolje izgleda, - izražene doba nasolabijalnih nabora i otečene ovalne lice me uspješno ostavile. Samo klasa, a ne tehnika!) Štoviše, gotovo nije bilo bolno, a razdoblje rehabilitacije nije bilo potrebno. Vrlo učinkovita tehnika, oduševljen sam ovim rezultatom. Ne postoji trag starenja!)

Gosta

Također mi se svidjelo postupci za alteraciju postupka. Vrlo učinkovit. Nakon promjene, svi znakovi starenja, - bore, laksina i nezdravu boju iz moje kože, kao da su izbrisani. Izvršio sam promjenu u Institutu za kozmetologiju i stanične tehnologije pravnih klinika u Frunzeu. Postupak je bio uspješan, gotovo bezbolan, ali vrlo učinkovit. Mislim da takav dobar rezultat iz postupka može biti povezan s kvalitetnim radom kozmetičara. Bio sam alter sustavima koji su proveli salome Abolian. Dobar je kozmetičar, stvarno sam pomogla. Da, i neki od mojih prijatelja pohvalili su je.

Gosta

i slažem se. Altera sustavi su hladna metoda za uklanjanje bora. Također sam provodio ovaj postupak, bio je zadovoljan i činjenicom da nije bilo potrebno vrijeme rehabilitacije. Samo dan nakon postupka, otišao sam na posao, bio je gotovo bezbolan. Štoviše, uz pomoć ove ultrazvučne metode, ja, bez pretjerivanja, postignut je izvrstan rezultat. Moja koža sada izgleda kao prije dvadeset godina, a vi kažete. Učinio sam to podizanje u čvrstu kliniku - Institut za kozmetologiju i stanične tehnologije pravnih klinika s dobrim kozmetikom Salomei Aboljan, pa je rezultat bio isti kao što sam htio vidjeti.

Angelina

Sada postoje nove sigurne tehnologije. Nano metoda fotodinamičkog pomlađivanja kože uz primjenu gel fotosenzitizera diljem lica pokazala je najbolje rezultate pomlađivanja! Bez operacije, stare ćelije zamjenjuju se novima, kao i za mene, a 50 je skupo, no učinak je 2 godine. Iako je s tim učinkom samo 68 p. Na dan. Ovdje sam vidio nanomolodost.7c4.Ru

Gosta

Moguće je pomladiti kožu i poboljšati njegovo stanje primjenom tehnike ubrizgavanja mezoterapije, tj. Kada se vitaminski kokteli stavljaju u kožu. Ja sam, kad sam počeo primijetiti da koža još nije "izabrala" mezoterapiju. Žalio se, ako je netko zainteresiran, elitnom institutu za kozmetologiju i stanične tehnologije pravih klinika da svladaju Irinu Frolovu. Ona je, koliko ja znam, jedan od najboljih dermatokosmetologo Moskva, ja nijedan prijatelj nije otišao k njoj. Tako sam Frolova mezoterapija dobro, sve je glatko, ali vrlo učinkovito.

Gosta

Volio sam metodu ultrazvučnog pomlađivanja altera sustava, koje sam učinio prije dva mjeseca. Rezultat, naravno, nevjerojatno, dobro radi. Djevojke, da budem iskren, unatoč obećanjima kozmetičara Salomeija Abalyan, koji je napravio alter of sustava, nisam se nadao takvoj preobrazbi. Dva tjedna nakon postupka, moja koža počela brzo rasti mlađe, bio sam iznenađen i drago da vidim da svaki dan danju znakove starosti na mom licu postaju manje i manje. Iznenađujuće postupanje, koliko sam dobro naučio i napravio. Sada izgledam mlada, atraktivna i lijepa žena nevjerojatno!

Gosta

djevojke, napokon sam odlučio, i napravio altera sustava. Zahvaljujemo na pisanju, zahvaljujući vašim povratnim informacijama i prikupljanju. Otišla sam u ovaj institut kozmetičkih klinika, također, u Salomei Abalyan. Odabrao sam je jer je liječnik s iskustvom, a na forumima samo o njoj pišu dobre stvari.
Pa, nisam to učinio, međutim, kad su me uhvatili senzori kože, osjećala sam dosadnu bol, naravno, ali nije bila jaka. Tako altera sustavi nisu bezbolni za sve. Nakon postupka dva i pol tjedana su prošli, a ja mogu primijetiti da je koža već počela izgledati mlađe, posebno je vidljivo da je oval lica postao bolji, plamenovi su gotovo nestali. Ja ću čekati dalje. Kada kumulativni učinak "puni" funkcionira. Hvala,))) inače ne bih znao o ovoj tehnici i, logično, ne bih to učinio.

Gosta

postoji cool tehnika, čini kožu mlađom i ljepšom, profinjenijom, neinvazivno je pooštravanje sustava altera. U Moskvi je dobro liječila liječnica iz elitnog instituta kozmetologije i staničnih tehnologija u pravim klinikama Salomeya Abalyan, ona je majstorstvom provela jedan drugi sustav za mene, a nakon ovog postupka moja koža postala je mnogo mlađa.

Svetlana

djevojke i u St. Petersburgu, gdje možete dobro raditi na altera sustavima?

Gosta

Promijenio sam sustave u klinici, ravnotežu medicinskog centra na kozmetičaru Natalia Ivanova, ona je takva pametna, obrazovana, inteligentna, promišljena kozmetologinja. Nakon konzultacija s njom, sve su sumnje nestale od mene, bilo da mijenjam sustave ili ne. Natalya je upozorio na moguće kontraindikacije, prikazivala fotografije s rezultatom "prije i poslije", ispričala kako će koža izgledati nakon izvršenja izmjene i kada čekati rezultat. Lijepo je kad je kozmetičar pažljiv prema klijentu. Naravno. Slažem se s nekim drugim sustavom i nikad ga nisam požalio, učinak pomlađivanja jednostavno je super. Ovalno lice je postalo kao da je nekad bio mlad, plamenovi su nestali, izgledao je mlado i lijepo!

Gosta

djevojke i ja za pomlađivanje kože bio je vrlo prikladan postupak za mezoterapiju. Uglavnom mi je pomogla koži, osim pomlađivanja, bio sam zadovoljan činjenicom da je koža postala puno zdravijima, baršunastom i lijepom prirodnom bojom. Napravio sam postupak mezoterapije u Institutu za kozmetičku kozmetiku i ljepotu real-klinik. Kozmetolog Salomeya mi je pomogao da postanem mlađi i ljepši. Zadovoljan sam rezultatom, djevojke! Samo zdorovskiy učinak nakon mezoterapije)

Marina Venova

fotodinamička terapija (pdt) / fotodinamička terapija (pdt)
Fotodinamička terapija u kozmetici obavlja se u obliku postupaka koje možete učiniti u modernim klinikama i specijaliziranim kozmetičkim salonima (5-7 postupaka). Pomlađivanje kože prema PDT tehnologiji uspješno se primjenjuje u kozmetičkoj i estetskoj medicini diljem svijeta, a taj se proces stalno poboljšava.
Pomlađivanje fotodinamičke kože postaje sve popularnija neinvazivna procedura u razvijenim zemljama Amerike i Europe. To je povezano s razvojem proizvodnje fotosenzibilnih gelova i tehnologije nove generacije za fotodinamičke postupke.
Učinak pomlađivanja kože je izraženiji, dugotrajniji i bezbolan u usporedbi s kemijskim pilingom, laserskim resurfacingom, injekcijama botoxa i kirurškim intervencijama.
Dođete u kozmetički salon ili medicinski centar, podvrgnete se postupku fotodinamičkog pomlađivanja i nakon 1 sata već se možete baviti svojim važnim pitanjima. Ne zahtijeva rehabilitaciju nakon postupka. Nema nuspojava i komplikacija.
1-2 mjeseca nakon početka prvih postupaka, koža postaje elastična, glatka i elastična, koža se normalizira. Proizvodnja kolagena i elastina značajno poboljšava i normalizira performanse i prehranu stanica. Koža lica izgleda 10 godina mlađe i to je apsolutno prirodan proces!
Pogledajte zainteresirani! Najnovija tehnika već je u Moskvi!

Marija

. Nema pravih recenzija, jedan oglas. zadolbali

Gosta

samo žene starije od 35 godina mogu razumjeti razočaranje uzrokovano osobom koja počinje odrastati. Prva stvar koja se može vidjeti - paukove vene. Svake godine njihov se broj povećava. Riješite se ovog problema pomoć u klinici lanceta. Zamolio sam se da se obratim prijatelju. Rekla je da mora kontaktirati dr. Šilka. Ovo je liječnik iz Boga. Sada, nakon intervencije, imam dojam da nikad nisam imao bore. Uzimam stare fotografije i ne vjerujem da sam ih snimio prije nekoliko godina. Koža na licu izgleda nevjerojatno.

Gosta

Nakon obavljanja operacije povećanja dojke primio sam željenu poprsju. Moje grudi su postale ljepše i zaobljene. Sada sam zadovoljan što sam se pogledao u zrcalu. Prije ste morali kupiti grudnjake s navlakom i pjenastim umetcima. Sada čak i ljeti mogu izaći bez grudnjaka. Uostalom, moje prsa se ne vješaju. Postalo je elastično i elastično. Hvala puno dr. Imanilovu. Pomogao mi je da postanem mnogo privlačniji. Uostalom, ljudi najprije obratite pažnju na poprsje i sve ostalo.

Gosta

Laser pomlađivanje je zapravo novi trend koji će vam pomoći riješiti bore koje dodaju dob. Moja majka nije tako stara, ali neki ljudi imaju bore, naravno, neki imaju manje. Pojavljuju se kao posljedica pretjeranih iskustava i nije iznimka. Kako bi se pomladio i izgledao kao pravi bobica, nagovorila sam majku da primijeni postupak za pomlađivanje lasera od Dr. Shilkov iz lanceta. Dobro je da se mama složila, a sada čak i mlade ljepotice koje stavljaju tona šminke mogu zavidjeti njezinu izgledu, jer moja mama ne izgleda još gore, bez šminke!

Julia

čitajte knjigu besplatno
Http://yadi.Sk/d/u1avp7ihmzsbw

Lara

Danas je po prvi put prošao postupak laserskog pomlađivanja. Napravili su aleksandriti i neodimijski laser. Anestezija nije učinjena. Ovo nije frakcijska tehnika. Alexandrite -terpimy. Neodimij - vrlo bolno u čelu. Vrlo. Plakao sam. Obrazi i vrata bili su podnošljivi. Ponovite za mjesec dana. Pola sata kasnije crvenilo se smirilo - ružičasto lice. Pogledajmo što će biti rezultat. Odlučio sam otići. Boli na suze, ali možete tolerirati. Otežati rađanje)

Vladlen

ili drugi kozmetičar. Moji prijatelji također imaju različita pojavljivanja: netko mu se svidjelo, netko poput vas nije imao rezultata. Osobno nisam učinio. Borim se sa starošću na drugi način, pomlađujući tijelo u cjelini: uzimam aktivator telomeraze. I rezultat je zadovoljan, čak i vrlo. Ne samo da se osjećam mlađim, nego i manje se žalim na moje zdravlje.

Olga

djevojke, pokušao sam bdr pomlađivanje, volim kako koža izgleda nakon njega, fine bore su nestale, koža je zategnuta, lice je postalo glatko, definitivno ću to učiniti u budućnosti.

Relarega

Ali, možete li saznati više o postupku obnove bdr-a i njegovom učinku, a nakon čega je vidljiv učinak? Koliko često trebam ponoviti postupak?

Olga

Ali, možete li saznati više o postupku obnove bdr-a i njegovom učinku, a nakon čega je vidljiv učinak? Koliko često trebam ponoviti postupak?


Moj učinak bio je vidljiv više od šest mjeseci, a zatim ga možete ponoviti. Prebacuje se lako, oporavak nakon brzog. Općenito, takvo pomlađivanje ima svojstvo kumulativnog učinka pa je propisan tečaj.

Eugene

Ja sam laser pomlađivanje s bizon laserskim u cleo line klinici, www.Cleo-line.Ru.
Stvarno mi se sviđalo učinak. Doktor Olga Sergejevna je vrlo osjetljiva. Koža je doista stegnula. Bez pigmentacije nije bilo. Postupak je relativno bolan, ali zbog ovog učinka, trpi 30 minuta. Tijekom vikenda, sve je otišlo. I jeftin - plaćen 10000r. Nije skupo za takav laserski postupak.

Julia

Prije 2 mjeseca odlučio sam za endoretovu proceduru i bio sam vrlo zadovoljan rezultatom: boja kože postala je ujednačena i sve su rane od akni nestale (iako sam već patila od adolescencije) za nekoliko tjedana idem po treći put! Već na korekciji vrata i dekoltea. Endoret je španjolska plazma injekcija s vlastitom krvnom plazmom. Pokušala sam u klinici, apsolutno ga volim :))

Gosta

uklonio samo pigmentaciju na licu laserom. Pomlađivanje je bilo podizanje plazme. Liječnik u trendu ljepote rekao je da je to najbolja opcija za moju kožu. Pigmentacija nakon lasera odmah je nestala. No pomlađivanje plazme postupno se dogodilo. Već je prošlo pola godine, ali jasno je kako koža još uvijek postaje mlađa.

Ksenia

ne gubite vrijeme na sve vrste krema i maski, gotovo se ne pomažu. Ako želite da se bore ode, savjetujem vam da se obratite normalnom kirurgu. Prije tri mjeseca, učinio sam fraksel + plasmolifting postupak u Moskvi Beauty Clinic za trend, krajem mjeseca, Vladimir Vladimirovich. Rezultat je bio vidljiv u nekoliko dana. Koža je mnogo svježija, mrzovoljna bora. Ovo je vrlo učinkovit postupak pomlađivanja!

Helena

Ako želite pomladiti lice, savjetujem vam da se obratite dobrom kozmetologu. U studenom sam napravio postupak fraksel + plasmolifting u klinici trendova ljepote. Rezultat je vidljiv nakon 2 dana. Koža je bila svježija, bore su se izgladile. Lice je mnogo mlađe. Učinak je nevjerojatan za mene. Vrlo zadovoljan rezultatom, savjetujem svima ovom postupku!

Natalia

neke trolove) dame, pažljivo filtrirajte svoje savjetnike, pročitajte tko su internetski trolovi koji ne znaju. Prati ovdje većinu foruma u ovom istraživanju je to. A onda ih poslušajte, tada ćete ugristi laktove.

Svetlana

Pomlađivanje laserom je vrlo dobra stvar. Što se mene tiče, bolje od bilo kojeg botoxa i drugih metoda. Ne, ali što? Nije bolno, a ne zastrašujuće. Da, tada će lice biti malo crveno i natečeno, ali to će proći za tjedan dana. No laser ne samo da zateže kožu, već i čisti. U ljepoti trend je upravo takav dvovalni laser. Vrlo dobra stvar za žene iznad 40 godina!

Aleksandar

učinio je pomlađivanje lasera na deka uređaju u Samari, u regionalnoj skladištu za kožu (podmićivao cijenu izdanja), prvo je dulje vrijeme oklijevao, pročitati čitav niz recenzija na internetu, o komplikacijama u obliku pigmentacije i gaze, no ipak sam odlučio, a ne želim te, Da, nakon 7-dnevnog postupka, bolje je da ne izađete, lice je crveno i natečeno, ali učinak je očigledan - fine su bore skoro sve nestale, pore su se suzile, koža je popuštala, učinak je poput snažnije pilinga nakon pilinga, liječnik je rekao da obično -4 postupaka s int povratio u posljednjih mjesec dana, napravio sam dva do sada. Komplikacije u obliku pigmentacije i gaze, kao što su mi rekli, obično proizlaze zbog pogrešno odabranih laserskih načina, a ne zbog samog lasera, dobro, ovaj postupak se preporučuje za osobe starije od 35 do 40 godina, nema smisla prije nego što tako kruti postupak. Pa, naravno, puno ovisi o liječniku, ovdje, kako se kaže, morate pronaći svoje, tako da postoji potpuna razumijevanje. Sretno svima u pomlađivanju.

Alyonushka

i protiv takvih postupaka - ludi novac za potrošnju, a nitko ne jamči rezultat. Najbolje je početi brinuti o vašoj koži što je ranije moguće, pravilno jesti i ukloniti loše navike, pa čak i kod kuće, koža će izgledati dobro i mlado. Ja radim vlastitu kožu - brišem, maske, gimnastiku, a ne koristim najskuplju kozmetiku kao hranjivu njegu - doista mi se sviđa crna Pearlova serija samozadovoljavanja. To mi se savršeno uklapa - ne gledam ni u moje doba: moja je koža glatka, ravna i zdrava)

Ana

Nitko od "savjetnika" nije imenovao dob) u zadatku da napiše "prave kritike", zaboravlja li spomenuti ovaj uvjet)

Elena


. Nema pravih recenzija, jedan oglas. zadolbali

Elena

Potpuno se slažete. Jedan oglas. Zadolbali. Sigurno.

Bijeli spasitelj na ružičastom vjenčanju!

Čim se nisam pokušao boriti protiv bora! Radikalne mjere me uplašite, jako se boji nuspojava ili što će se samo pogoršati. I nešto se mora bojati - prijatelj je napravio ljekovite injekcije, lice je bilo natečeno i upleteno, norma to govorila, a proći će tjedan dana, tjedan dana, drugi - a lice je ostalo kao da je grb Notre Dame...

I ne iz radikalnih mjera, pokušao sam, možda, sve. Maske, i oboje kupljene i domaće, kreme, sve vrste postupaka podizanja, masaža lica - jednostavno se ne sjećate da nisam ustajao sa svojim licem. I ovdje je nevolja: nasogubka - izglađena, vrat - koža je zategnuta, a na području vijenaca - bore, i to je to! Ja sam vesela osoba, često se smijem, u načelu, prisutnost bora na ovom području ne iznenađuje me, ali prokletstvo, nisam ih mogla ukloniti!

Moje posljednje mjesto je skupe krema iz Francuske, za 5 tisuća rubalja. Smrknuto, razmazano, nifiga nije pomogla. Možda su bore previše duboke, ili sam neka vrsta posebnog...

S preambuli se podsjetio, sada o uređaju. Iluminadzh mi je dao muž za desetu godišnjicu vjenčanja. Pitao sam za cijenu, zakleo sam se da je skupo. Sigurno nije rekao koliko troškova uređaja troši, naivan)) Kao da ne znam kako koristiti Google. Dakle, uređaj košta mnogo - 60 tisuća. U početku, naravno, zeznuo sam... A sada - i ja se veselim, ali u drugoj prilici)) Žao mi je što moj um nije imao dovoljno da ga kupim za sebe.

I sada, došli smo do glavne točke... VLAKOVI U PODRUČJU OČI VIŠE. Spremni za vikanje ove fraze! Ja sam sretan kao i bilo tko))

Prema uputama trebate koristiti uređaj 5 dana u tjednu tijekom 12 tjedana. Postupak traje malo - 3-5 minuta. Morate priznati da nije previše zahtjevno nositi uređaj oko nekoliko minuta dnevno. Usput, na mjestu trgovine u kojoj je muž kupio uređaj (pronašao sam ček ahah) napisano je da će prvi rezultat biti vidljiv nakon 2 tjedna. Kod kuće sam zabilježio rezultat malo kasnije, otprilike tjedan dana poslije 3. Ja sam doista vjerojatno neki posebni...

Pa, u redu, to je trebalo više vremena, što je najvažnije rezultat! U ovom trenutku završavam četvrti tjedan postupaka. Ako ne zaboravim, napisat ću recenziju nakon završetka tečaja, s fotografijama prije i poslije.

Glavna stvar koju želim prenijeti - nemojte se uznemiriti zbog visokih cijena uređaja! Dobar, učinkovit i stvarno popustljiv rezultat nikada neće koštati denar, ako želite rezultat, morate platiti, ali kako još?

Sve ljepote i manje bore!

Ljuštenje lica. Erbium laser

Izradio je lasersko lice za poliranje. Laserski je erbium, način je postavljen na najnižu vrijednost, jer Veći načini za brušenje ožiljaka, a problem s kojim sam se želio nositi je mala post-acne rebring, pigmentna mjesta, povećane pore. Liječnik je odmah rekao da se pore, čak i ako su uske, na kraju na kraju vraćaju jer će i dalje funkcionirati i otpustiti masti, jer je koža masna.

Proces. Naravno, u početku su premazali anestetički gel, nakon nekog vremena započeli su proces. Malo napete vrlo glasan zvuk, koji je napravio laserski (snažno stalno kucanje), kao i miris spaljene kože)))) Ali proces sam nije kriv! Drago mi je.

Nakon postupka, kada je anestetik prestao raditi, lice je počeo gorljivo zapaliti. Općenito, sve je bilo vrlo slično jakoj opeklini od sunca. Lice je vrlo, vrlo crveno i ima jak osjećaj pečenja. Ne moramo oprati dan (da, u principu, nismo doista htjeli dotaknuti spaljenu licu), razmaziti Bepantena. Drugi dan, gori osjećaj prođe, crvenilo se smirilo, treći dan lice počelo guliti. Tijekom svih dana snažan osjećaj nepropusnosti. Četvrtoga dana, koža je skoro potpuno skinula, crvenilo se smirilo. Rezultat - reabelizacija je trebala tri i pol dana (obzirom da je postupak bio obavljen prvog dana navečer)

Rezultat. Naravno, nisam vidio veliku razliku. Iako je liječnik rekao da je učinak kumulativan - pojavit će se u roku od mjesec dana od toga koža će se regenerira i proizvodi kolagen. Ipak, neke su me promjene vidljive - ožiljci na mojim obrazima malo su se izjednačili, postali ravnomjerniji, koža je općenito blago osvijetljena, iako su mjesta još uvijek na mjestu. Nadam se da ću s vremenom vidjeti neke druge promjene.

Općenito, nisam požalio što sam učinio, iako je učinak tek neznatno zamjetljiv.

Lasersko nanosenje na SX Dot CO2. Izvješćivanje nakon tri postupka, postupak oporavka fotografija, prije i poslije. Koji je laser učinkovitiji Dot.

Pozdrav, draga! Želim vam reći o svom iskustvu laserskog poliranja na SX DOT CO2 stroju.

Od adolescencije pati od masne kože s osipa. Pryshchiki je bio, na sreću, malo, ali svi su bili vrlo duboki i ostavili su strašne tragove u obliku rupica na licu. Osim ovih ožiljaka, bilo je prisutno ogromno zatvorene komedone, koje su imale gomile iznad kože i nisu dale nikakvo čišćenje. Naravno, i povećane pore. Kao rezultat toga, slika nije bila tako strašna, ali neugodna.

Nažalost, fotografija ne prenosi punu "ljepotu" moje kože)) Zbog osvjetljenja, koža izgleda gotovo normalna.

Ovako sam izgledao sa šminom na dnevnom svjetlu.

Čim sam doznao za takav postupak kao što je lasersko poliranje, nisam oklijevao krenuti u kliniku. Naravno, prije toga sam prošao kroz nekoliko medicinskih konzultacija i šumom oko foruma. Mogućnost bolnog postupka i tjednog sjedenja kod kuće s paljenjem lica ništa je u usporedbi s lijepom kožom. Iako nitko nije obećao izraditi glatku kožu za 100%, činilo se da je moguće glatko pomaknuti. Dakle, govorim o postupku. Lasersko poliranje zahtijeva obuku. U dobrim klinikama ispred nje nude se postupak podizanja plazme za bolji oporavak kože. Ja sam nesvjesno dobio drugopravnu kliniku. Nitko mi nije ponudio takve stvari. Sva mi se obuka smanjila na primanje aciklovira za prevenciju herpesa. Postupak se odvija kao što slijedi: anestetička krema Emla se nanosi na čisti licu, prekrivena filmom na vrhu i poslana da sjedi takvom maskom oko 30 minuta. Nakon vremena maska ​​se uklanja i najzanimljiviji počinje - lasersko liječenje kože.

Je li to povrijeđeno? Da! Boli. Pogotovo kada je laser u jakom načinu rada. Konačno završava miris sagorjelih kože. Ali zbog ljepote možeš patiti. Štoviše, to traje samo 15 minuta, ali kao osoba koja je prolazila kroz 3 takva postupka, mogu reći da je sa svakim brušenjem bol više tolerantan, a oteklina i crvenilo sve su manje.

Došla sam doma kao velika crvena kugla. Nakon nekoliko sati počelo je strah: lice je počelo prekrivati ​​krvlju. Zatim mi je zaplesalo zašto se to dogodilo. Nakon postupka, ne biste trebali aktivno pokazivati ​​izraze lica, inače se ne može izbjeći krvavi kaša.

Sada sam morao ostati kod kuće tjedan dana. Znaš li što je bilo najneugodnije? Zabrani kontakt s vodom! Bio sam zabranjen za pranje 2 dana! Ove 2 dana može se stvoriti samo na licu sendviča s nekoliko slojeva Bepantena, povremeno trljajući lice s klorheksidinom.

Nakon pranja, izgledao sam ovako

Tjedan dana kasnije napustio sam kuću. Još je bilo crveno, ali lako se moglo prikriti.

Jesam li zadovoljna rezultatom? I da i ne. Lasersko poliranje bez sumnje daje dobar učinak podizanja. No, na mom dvadesetom rođendanu ne trebam stvarno podizanje zgoditka. Moje zastrašujuće zatvorene komedije nestale su zauvijek, a za 2 godine nisu se tako pojavile. Osip se gotovo zaustavio. Ako se dogode, oni nisu tako duboki i prolaze mnogo brže. Općenito, sveukupno stanje kože nešto se poboljšalo. Jesu li ožiljci uklonjeni? Ne! Oni su na mjestu. Čak i nakon tri tretmana, oni su još uvijek sa mnom. Došlo je do promjena u ovom planu: rubovi ožiljaka postali su tako neukusni, postali su malo širi. To je to! Osim toga, na cijelom licu sada imam finu mrežu točaka - tragovi laserskog polja, koji već 2 godine nisu prošli. Liječnik je rekao da nije zastrašujuće, jer nitko je ne vidi. Ali ako stvarno želim ukloniti, možete napraviti nekoliko TCA peels. To je to)))))

Tako je moja koža izgledala nakon mjesec i pol nakon trećeg laserskog dota.

Evo usporedne fotografije prije i poslije. Kao što ste shvatili, lijevo PRIJE, odmah poslije. Rasvjeta, naravno, je različita, ali daje određenu sliku.

Općenito, zaključak je: laser se može nositi sa ožiljcima, ali samo ako postoji velik broj postupaka, puno strpljenja i puno novaca. Osim toga, bolje je kombinirati s injekcijskim tehnikama radi boljeg oporavka. I postoji rizik od bočnih prepreka. Ako je itko zainteresiran, obavio je u Institutu za plastičnu kirurgiju i klinike Delta

18.02.2015. Ljudi, pronašao sam laser koji je nakon jednog postupka dao vidljiv učinak. Ne, odjednom me nije učinio savršenom. To je nemoguće čak i uz pomoć krutog poliranja, ali je vrlo dobro zagladio rubove mojih usađenih ožiljaka i dao je nadu za glatku kožu u budućnosti. Ime ovog nevjerojatnog lasera Mixto. Pročitajte priču o mom četvrtom laserskom brušenju na Mixto.

kako kod kuće vratiti kožu nakon laserskog resurfacinga.

TCA kiselinska točka za scarring (peeling TCA križ)

Kako pravilno olakšati kosu kod kuće bez štete.

Kako se pripremiti za lasersko uklanjanje dlaka