Epilacija s aleksandritnim laserom

sadržaj

Ako ste tražili informacije o laserskom laseru, to znači da ste umorni od patnje s tradicionalnim metodama uklanjanja dlaka i onih koji uzrokuju bol.

Stoga je vaš izbor pao na bezbolan način uklanjanja dlaka uz pomoć lasera, a odabrali ste točno aleksandritni laser, a zatim ćemo detaljnije opisati načelo svog rada, prednosti i kontraindikacije.
Ova vrsta lasera je gotovo posljednja generacija, ne računajući diodni laser. Jedna od inovacija prisutnih u alexandritnom laseru je prisutnost na vrhu posebnog sustava hlađenja. Zbog ove inovacije, koža ne doživljava prekomjerno zagrijavanje, tako da se pojava opeklina i iritacija na epidermisu minimizira do maksimuma. Sada ostaje sve za profesionalnost kozmetičara koji obavlja taj postupak.
To se događa u dvije faze:

 1. Koža prolazi kroz proces hlađenja.
 2. Nakon toga slijedi laserski puls.

Ova metoda uklanjanja viška kose je učinak lasera na tamni pigment kože, tvar koja se zove melanin, koja apsorbira lasersku zraku. Tako je kosa uništena i više ne raste.

Međutim, postoji mala nijansa ove tehnike vrlo je učinkovita za tamnu kosu, ali plava kosa, kao što su crvena, svijetla plava i siva kosa se uklanjaju s niskom učinkovitošću. Broj postupaka koji su potrebni prije potpunog uklanjanja dlačica je drugačiji, jer svjetla za kosu trebate mnogo više nego kod tamnih kose.
Nakon prve sesije možete osjetiti učinak. Oni koji su koristili ovaj postupak, nakon prve sesije, dobivali su glatku kožu cijeli mjesec.
Želimo vas upozoriti da nećete moći ukloniti kosu s određenog područja u jednoj sesiji u jednoj sesiji. Da biste postigli taj učinak, morate proći kroz postupak laserskog uklanjanja dlaka, pri čemu će vas kozmetičar odabrati pojedinačno za svakog klijenta.

U prvoj sesiji, uklonit ćete samo one dlake koje su u fazi aktivnog rasta, tj. Kosa koja raste upravo sada na vašem tijelu. Nakon dva ili tri dana nakon postupka može se pojaviti dojam da je kosa već počela rasti, ali to nije tako. Vi samo vidite folikula kose koja će pasti iz vašeg tijela na svoju vlastitu. Budući da je kosa prestala živjeti, tijelo će je shvatiti kao strano tijelo s kojim se trebate boriti.
Nakon tri do četiri tjedna, kosa koja je bila u stanju mirovanja će početi rasti. Ovaj proces će značiti da se morate prijaviti za lasersko uklanjanje dlaka opet. Ali svi neće biti ovakvi, jer je posjećivanje postupka za svakoga individualan. Možemo vam dati približno razdoblje ponavljanja za različite dijelove tijela:

 • Uklonite kosu lica 27-30 dana.
 • Ako je na tijelu od 41-44 dana.
 • Zona bokova, nogu, stražnjice, bijele linije trbuha i ruku je 47-50 dana.

Jedan od glavnih nedostataka ove vrste lasera je da mikro opekline ostaju na tijelu. Ali želimo odmah smiriti vaše opekline tako male i beznačajne da će za tri ili četiri dana proći.

Da biste to učinili, glavna stvar je slijediti sve preporuke kozmetičara koji je proveo vaš postupak uklanjanja dlaka. Morate se sjetiti da postupak može trajati pet minuta ili cijeli sat. Vrijeme postupka ovisi o području gdje će se ukloniti dlačice i, naravno, o debljini kose.

Kozmetolog će vas upozoriti i na to, ali to ne možemo napomenuti: 1-1.5 tjedana nakon postupka, ne možete sunčati na suncu, inače će koža na kojoj će se postupak odvijati biti prekrivena crvenim ili bijelim mrljama.

Epilacijske zone tijela na kojima djeluje aleksandritni laser
Pomoću lasera možete se riješiti višak vegetacije apsolutno na cijelom tijelu. Ruke, noge, lice, tijelo - laser će ukloniti kosu i neće ih ostaviti tragom. Muškarci mogu biti zainteresirani za epilaciju vrata, leđa ili ušiju, pa čak i na prsima. To ne znači da taj postupak postoji isključivo za žene, čak i muškarci mogu učiniti njihova tijela još atraktivnijom, uključujući i na intimnom području.

Prednost ovog postupka je i činjenica da je apsolutno bezbolan u usporedbi s drugim metodama uklanjanja dlaka.

Stoga, žene često odabiru lasersko uklanjanje dlaka u zoni dubokih i standardnih bikinija. Muškarci ne trebaju brijati ili izvaditi kosu svaki put, možete napraviti epilaciju u intimnoj zoni, za muškarce postoji samo u dubokom tipu, tj. Od prepona do kuka.

Postupak epilacije s aleksandritnim laserom

Da biste postupak učinili što udobnijom za vas, trebate se pripremiti za to.
Vrlo je lako to učiniti, prvo morate obrijati područje gdje će kosa biti uklonjena 2-3 dana prije početka postupka. Bez obzira na bol, dodatna kosa ne bi smjela biti više od pet do šest milimetara. U pripremi za sjednicu, kada brijete željeno područje, vodite oštricu uz rast kose, tako da se iritacija i urastao vlasi ne pojavljuju.

Prije početka postupka pregledavate kozmetičar, on određuje dubinu folikula dlake. Nakon toga uređaj podešava postavke kako bi uklonila kosu što je moguće učinkovitije.

Alesandrit laser uklanja kosu čak iu onim mjestima gdje nije uvijek moguće brijati jer radi u pokretu. Stoga, u bilo kojem području možete potrošiti potpuni uklanjanje dlaka.
Kosa se uklanja zbog činjenice da se melanin apsorbira lasersku zraku. Ova tvar apsorbira lasersku zraku, pa samu kosu i njezinu žarulju unište.
Kao što je već spomenuto, epidermis oko kose, iako je također osjetljiv na udar, ali zbog sustava hlađenja gotovo nije oštećen. Nakon epilacije, područje kože na kojem je postupak izveden tretiran je anestetičkim gelom.

Ovo je najviše bezbolna metoda epilacije, jer s njom praktički ne osjećate bol, maksimalna je lagana trncija (na osjetljivim područjima).

Zbog činjenice da laserski aparat nema kontakt s tijelom, prilika da postanete zaražena bilo kojom bolesti od drugog pacijenta je nula.

Ne pojavljuju se ozljede kože kao što su opekotine, ožiljci ili dobne točke. To se može dogoditi samo ako vas ne izvodi iskusni kozmetičar.

Sposobnost pokrivanja velikog područja vašeg tijela, tako da postupak traje kratko vrijeme.

Učinak možete vidjeti nakon 3 dana, kada ostane preostala kosa.

Nakon završetka tijeka postupaka učinak će trajati nekoliko godina.

 • 1-1,5 tjedana prije i poslije sjednice preporučujemo da se ne sunčate na suncu i u solariju, ne idite na saunu i kadu.
 • Zapamtite, ako ste imenovali posjetu postupku laserskog uklanjanja dlaka, u roku od mjesec dana trebali biste prestati koristiti pincete, vosak ili električni epilator.
 • 2-3 tjedna prije sesije, nemojte uzimati lijekove koji sadrže antibiotike.
 • Prvi tjedan morate koristiti zaštitu od sunca na epilacijskoj zoni. To bi trebalo biti učinjeno tako da ne uzrokuje ozbiljne iritacije na koži.
 • Nakon 2-3 dana nakon postupka, ne možete napraviti teške vježbe i uzeti vrući tuš.
 • To nije sasvim neophodno, ali 2 dana nakon sesije bolje je razmazati kožu nakon epilacije s protuupalnom krema.
 • Nastojte koristiti kozmetiku koja se temelji na alkoholu tjedan dana nakon postupka.
 • 3 i 4 tip kože prema Fitzpatrick, tj. Tamnoj koži.
 • Svjetle nijanse kose, poput crvene, svjetlosmeđe ili sive.
 • Nedavno tan koji ste dobili prije 1-2 tjedna.
 • Djevojkama koje imaju dijete ili ga hrane.
 • Žene u menstrualnom razdoblju. Budući da se osjetljivost cijelog tijela značajno povećava.
 • Osobe koje pate od dijabetesa prvog i drugog tipa.
 • Infekcije ili kožne bolesti koje su u aktivnoj fazi.
 • Postupak je kontraindiciran kod osoba koje pate od epilepsije.
 • Ako imate mali prag bolova.
 • Veliki broj mola ili pigmentnih mrlja na području uklanjanja dlaka.
 • Ako postoje otvorene rane, ogrebotine, abrazije ili hematomi na području gdje se epilacija odvija.
 • Oni koji uzimaju hormonske lijekove.
 • Ljudi koji imaju bolest proširenih vena.
 • Bilo koja neoplazma na koži, i benigna i zloćudna.

Ukratko, lasersko uklanjanje dlaka je vodeća metoda za uklanjanje dlaka, a alexandritni laser je pretposljednja generacija takvih uređaja. Nije savršeno, na koži se može pojaviti mikro-opekline, ali to se događa samo kada kozmetičar ne radi ispravno.

U usporedbi s drugim tipovima uklanjanja dlaka, uklanjanje dlaka pomoću lasera ne uzrokuje bol. Možete ukloniti kosu u bilo kojem području gdje viška vegetacije uzrokuje nelagodu ili neugodnost.
Općenito, ne morate prisiliti svoje tijelo da postignete idealnu ljepotu, samo trebate donijeti pravu odluku.

Dioda ili Alexandrite?

Lasersko uklanjanje dlačica

S tehničkog gledišta, alexandritni laser je snažan optički kvantni generator, čija je valna duljina od 700 do 800 nm. Kao radijator koristi se umjetno uzgojeno alexandrite bogato kromom.

Lasersko uklanjanje dlaka s aleksandritnim laserom

Kod provođenja epilacija laserski laser će biti što učinkovitiji samo za ljude s 1-3 tipa kože. To praktički ne utječe na 4-6 fototip, jer valna duljina ne dopušta prodiranje duboko u kožu, a tehničke značajke uređaja dovode do činjenice da je uz blagi kontrast između boje kose i kože učinkovitost postupka nestaje.

Korištenje aleksandritnog lasera za epilaciju je prilično bolan postupak i zahtijeva korištenje lokalne anestezije, za razliku od moderne epilacije dioda.

Prije početka postupka potrebno je procijeniti stanje kaputa za kosu: boja kose, duljina i dubina. Potreban intenzitet zračenja ovisi o tim karakteristikama. Zbog činjenice da laser izravno utječe na melanin, tijekom postupka, struktura kose je uništena i folikuli dlake su uništeni. Trajanje postupka je obično od 30 do 60 minuta.

Analiza recenzija o laserskom uklanjanju dlaka. Što treba obratiti pažnju? Pročitajte u našem posebnom članku: Lasersko uklanjanje dlaka u Moskvi. Recenzije o postupku. Analiza negativnog.

U većini uređaja s laserskim laserom postavljenim bez kontakta - glava uređaja (laserski odašiljač) ne dolazi u dodir s površinom kože. Kao rezultat toga, laserska zraka, koja prolazi kroz zrak, djeluje s istom snagom na površini kože, kao i na kosi. Postupak je prilično bolan, a ako su parametri instalacije pogrešno odabrani, mogući su opekotini. Kako bi se smanjila bol, najnovija generacija uređaja ima dodatni modul za hlađenje kože.

Hvala vam!

Inofrmatsiya poslana administratorima klinike!

Bol moderne diodne instalacije imaju kontaktnu mlaznicu, često s integriranim sustavom hlađenja.

Upozorenja za uporabu alexandritnog lasera

Kao i svaki drugi postupak, uklanjanje dlaka s alexandritnim laserom ima svoje indikacije i kontraindikacije.

Upute za uporabu:

 • povećan rast kose na vratu i licu;
 • visoka osjetljivost kože na koju se iritiraju drugi načini depilacije;
 • rastanak tjelesne kose.

Dostupne kontraindikacije:

 • upala kože;
 • herpesa;
 • prisutnost dijabetesa;
 • prisutnost formacija na koži;
 • prisutnost tanke ili tamne ten;
 • prisutnost zaraznih bolesti;
 • trudnoća ili dojenje;
 • prisutnost svijetle, crvene ili sive kose na tretiranom području;
 • prisutnost varikoznih vena, višestruki moli, bradavice i dobne točke;
 • ozljede, posjekotine i abrazije na koži;
 • prisutnost respiratornih virusnih bolesti;
 • razdoblje pogoršanja alergije;
 • prisutnost hormonskih poremećaja.

Moguće posljedice korištenja aleksandritnog lasera

Postupci za uklanjanje neželjenih dlačica s alexandritnim laserom rijetko uzrokuju bilo kakve negativne učinke. Takve postupke treba provoditi samo u specijaliziranim licenciranim salonima i klinikama kvalificiranih stručnjaka s specijaliziranim obrazovanjem. Usprkos tome, s vremena na vrijeme postoje nuspojave:

 • opeklina uzrokovana slabom izvedbom rashladnog sustava ili slabom kvalifikacijom stručnjaka;
 • folikulitis koji se javlja kada se pretjerano znojenje u prvim danima nakon postupka;
 • alergija u obliku dermatitisa, pruritusa ili urtikarije, koja se javlja kao reakcija na anestetičku kremu ili rashladni plin;
 • herpes, koji se javlja u pravilu kod ljudi koji su prethodno bili bolesni;
 • povećana osjetljivost na svjetlost, konjunktivitis, pa čak i djelomični gubitak vida moguće je kada laser udari sluznicu očiju nezaštićen posebnim čašama;
 • pigmentacija koja se javlja na tamnoj ili opaljenoj koži, kao i kršenje pravila za zaštitu kože od sunca.

S laganim kontrastom između boje kose i kože, učinkovitost postupka s ovom vrstom lasera nestaje.

Ako imate tamnu kožu i tamnu kosu ili laganu kožu i laganu kosu, jedini način da riješite problem viška kose je uklanjanje dodira.

Faze postupka za uklanjanje dlaka s aleksandritnim laserom

Postupak za uklanjanje neželjenih kose pomoću alexandritnog lasera traje od 30 do 60 minuta. Međutim, ova metoda uklanjanja dlaka uključuje čitav niz mjera, koji se mogu podijeliti u nekoliko faza.

Pripremna faza započinje oko dva mjeseca prije postupka. U ovom trenutku isključene su sve radnje usmjerene na uklanjanje dlaka - ne možete ih izvaditi, brijati itd. Mjesec dana prije postupka zabranjeno je sunčati i sjediti na suncu bez korištenja bilo kakvih sredstava za zaštitu od sunčevih zraka, budući da laserska epilacija s aleksandritnim laserom nije izvedena na štavljenim površinama kože (za razliku od dioda uređaja).

Kako bi se smanjio prag boli, epilacija s alexandritnim laserom planira se provesti tjedan dana prije ili poslije menstruacijskog ciklusa. Na dan postupka isključiti korištenje bilo koje kozmetike. Hairs dulji od 5 milimetara su obrijani ili skraćeni kako bi spriječili opekline kože.

Oko sat vremena prije početka postupka, na koži se nanosi anestetik. Tijekom epilacije lasersko djelovanje je periodično, u intervalima od kojih se aktivira mehanizam za hlađenje. Nakon završetka sesije, posebno se primjenjuje na tretirano područje kože kako bi se spriječilo pojavu upale i iritacije.

Posljednja faza je iznimno važna jer osigurava strogo pridržavanje brojnih pravila i zabrana. Na primjer, nakon epilacije, alexandritni laser strogo je zabranjen:

 • sunčati se ili se pojaviti na suncu bez uporabe krema za sunčanje;
 • pohađati kupku ili se baviti aktivnostima koje uzrokuju znojenje;
 • koristiti lijekove, osobito hormone i antibiotike;

Epilacija s aleksandritnim laserom

Epilacija s aleksandritnim laserom smatra se najboljim načinom uklanjanja dlaka. Dugo se koristi u području kozmetologije, jer je u više navrata pokazao sigurnost u upotrebi i zajamčeni rezultat. Ova metoda bit će neophodna za vlasnike tamne kose na tijelu, kao i za one koji su navikli osjećati stalno samopouzdanje.

Posebne značajke

Prije nego što govorimo o značajkama laserskog laserskog lasera, morate naučiti razlikovati između stvari kao što su uklanjanje dlaka i depilacija. U prvom slučaju, folikuli dlake su uništeni ili se vegetacija uklanja uz korijen, a druga opcija za uklanjanje dlaka osigurava samo površinsku eliminaciju neželjenih dlačica. Depilacija ne utječe na daljnji rast dlake pa se nakon nekoliko dana vlasi ponovno pojavljuju na tijelu.

Laserski alexandriti imaju najveću učinkovitost. Uz to, možete ukloniti oko 90% svih vegetacije koja je na koži u vrijeme postupka.

Ovaj uređaj ima veliku brzinu, a zbog dugog vala omogućuje vam postavljanje parametara koji se nalaze u rasponu od 700-820 Nm. Ovaj čimbenik ima posebnu važnost, jer s njom liječnici se mogu individualno prilagoditi za svakog klijenta.

Takav uređaj preporuča se liječiti samo tamne dlake, jer ne vidi vegetaciju s slabom pigmentacijom. Nije preporučljivo koristiti ovu metodu uklanjanja dlaka za žene koje redovito dolaze u salon za sunčanje. Laserski ne prepoznaje vegetaciju na preplanu kožu i počinje napadati smeđe epitelne stanice.

Prednosti i nedostaci

Kada je riječ o novoj tehnologiji, mnogi se pitaju je li ta tehnologija opasna. Oni kupci koji su odlučili ukloniti kosu ovom opremom ne mogu se brinuti. Ova vrsta lasera koristi se na području ljepote već duže vrijeme, a prema praćenju, nema popratnih negativnih nuspojava.

Prednosti uključuju slijedeće:

 • ako govorimo o udobnosti, a ako slijedite sve preporuke, takav uklanjanje dlaka neće biti popraćeno bolnim senzacijama. Da bi postupak bio udoban, morate imati potrebnu vrstu kože, vegetaciju. Također ćete se morati kompetentno pripremiti za događaj;
 • Ako postupak ne obavlja stari uređaj, ne možete se bojati. Trgovačke marke, koje proizvode alexandritni laser, nude svoju publiku samo visoko kvalitetne proizvode. Candela laserski sustav je među najpopularnijoj opremi;
 • Laserska oprema najnovijih izdanja opremljena je elektroničkim komponentama koje omogućuju precizno postavljanje svakog klijenta. U ovoj tehnici postoji rashladni sustav kože, koji ublažava bol;
 • Laseri imaju visoku učinkovitost, kao i dovoljan promjer svjetlosne točke kako bi se mogli nositi s velikom količinom vegetacije u kratkom vremenu. U jednoj bljeskalici obrađuju se nekoliko folikula odjednom, što smanjuje razdoblje neugodnih senzacija na nekoliko sekundi;
 • postupak traje od nekoliko minuta do jednog sata temeljem područja namještanja područja;
 • alexandritna epilacija može se koristiti za bilo koji dio tijela, osim područja oko i uha;
 • kozmetičari izvješćuju da je ova vrsta uklanjanja dlaka karakterizira vrlo zanimljiva nuspojava: pomlađivanje. Lasersko zateže kožu, uklanja pigmentaciju i druge pigmente;
 • trajanje učinka odnosi se na glavnu prednost. Nakon tečaja uklanjanja dlaka, vidjet ćete da je vegetacija nestala nekoliko godina ili zauvijek.

Lasersko uklanjanje dlačica s alexitritom laserom.

Lasersko uklanjanje dlaka je postupak kojim se uklanja neželjena kosa uz pomoć laserske energije.

Lasersko odstranjivanje dlačica razlikuje se od ostalih metoda uklanjanja dlaka po tome što je učinak samo na folikulima kose, a koža i okolna tkiva nisu oštećeni.

Lasersko uklanjanje dlaka je naširoko koristi moderne estetske saloni i klinike za više od 25 godina. Pomaže eliminirati i spriječiti neželjeni rast kose na tijelu.

Ova vrsta uklanjanja dlaka je najmodernija i najučinkovitija metoda, omogućujući vam trajno uklanjanje problema s kosom i ne uzrokujte negativne posljedice.

Cijene za lasersko uklanjanje dlaka su pristupačne i proporcionalne troškovima potrebnim za kupnju različitih proizvoda za uklanjanje dlaka nekoliko godina: vosak, krema i mousse za uklanjanje dlaka, alatne strojeve i pjene za brijanje.

Žene najčešće koriste lasersko uklanjanje dlaka na području bikinija, nogu, pazuha i antena iznad gornje usne.
Muškarci uglavnom uklanjaju kosu na leđima, prsima, ramenima, vratu i ušima.

Raznovrsnost laserskog uklanjanja dlaka

Postoje 4 poznate vrste laserskog uklanjanja dlaka: korištenje kratkog vala (rubina, alexandrita i dioda) i dugog vala (neodimijskog) lasera.

Kvaliteta uklanjanje dlačica je uglavnom ovisi o valnoj duljini i klijenta kože fototipija. Djelotvornije izlaganje kratkim valovima.

Najrasprostranjeniji je alexandritni laser, koji ima blaži učinak od ostalih vrsta.

Lasersko uklanjanje dlaka služi za prekomjerno rast kose na licu i tijelu.

Kako laser radi?

"Čista" uklanjanje dlaka - tzv. Uklanjanje dlaka pomoću alexandrita zbog činjenice da daje brzi rezultat.

Ovaj laser sadrži u svom sastavu kameni alexandrite, koji se koristi za fokusiranje grede.
Zbog optimalne duljine svjetlosnog vala (755 nanometara), moguće je postići idealan efekt i djelotvoran rezultat.

Laserska zraka utječe na melanin - pigment u kosi.
Zatim kroz kosu, ušulja se u folikule dlake i gori. Zbog izloženosti zraci, folikuli dlake i kose su uništeni. Nakon nekoliko dana, kosa se ispušta.

U slučaju udarca zrake nije prouzročio opekline, uređaj je opremljen sustavom hlađenja zrakom. Hladi se tretirana zona do -4 ° C.

Često, jedan tretman smanjuje debljinu vlasi gotovo za pola.
No, da biste dobili stabilan rezultat, potrebno vam je tečaj koji se sastoji od 5-7 sesija zbog činjenice da zraka ne utječe na žarulje za spavanje. Ponovite postupak u 1-1.5 mjeseci nakon prve.

Trajanje postupka uvelike varira: od 2 minute do nekoliko sati. Pod utjecajem je područja obrađenog područja, gustoće klijavosti kose, boje dlake i kože.

Zbog malog područja mlaznice, uticaj se provodi samo na problematičnom području, bez utjecaja na okolna područja.

Dodirna ploča na uređaju za uklanjanje dlaka pridonosi odabiru pojedinačnog programa za svakog klijenta, uzimajući u obzir značajke kože i tipa kose.

Moguće je ukloniti jednu kosu pomoću laserskog uklanjanja dlaka.
U tom slučaju, obližnje tkivo nije oštećeno.

Svjetlosni valovi uređaja imaju antibakterijski učinak na kožu, borbu protiv upalnih procesa, reguliraju djelovanje lojnih žlijezda, povećavaju zaštitnu barijeru kože.

Lasersko uklanjanje dlačica pomoću alexandrita savršeno uklanja tamnu kosu s fer kože. Uklanjanje lagane tanke kose je problem. Razlog tome je da valovi djeluju na melanin sadržan u kosi.

Idealan pacijent za lasersko uklanjanje dlaka s aleksandritnim laserom je osoba s laganom kožom i tamnom kosom.

Lasersko uklanjanje dlaka: pro i kontra

Prednosti laserskog uklanjanja dlaka s aleksandritnim laserom:

bezbolan;
beskontaktna;
sigurnost;
isključena je pojava opeklina;
koža nije oštećena;
brzina;
pokriva veliko područje;
pogodan za sve tipove kože;
utječe na sve tipove kose;
postoji ugrađeni sustav hlađenja;
nakon postupka nema ožiljaka i iritacije;
visoke performanse;
instant akcija;
Učinak traje već dugi niz godina.

Laser Apogee Plus karakterizira varijabilnost:

regulirana je energija djelovanja topline: odabrana je pod fototipom kože;
podešava se trajanje impulsa: ovisi o vrsti kose;
učestalost utjecaja je ispravljena.

Laserska zraka ne samo da uklanja višak kose, nego i pomaže u uklanjanju epidermalnih pigmentnih formacija (post acne, lentigo sunca, dobne pigmentacije i freckles).

Ponekad lasersko uklanjanje dlaka može uzrokovati:

• manje opekline (ako je koža preosjetljiva);
• pigmentacija;
• koloidni ožiljci.

No, svi problemi nastaju kada je postupak netočan. Stoga se obratite samo kvalificiranim stručnjacima.

Ponekad bolesnici pitaju može li lasersko izlaganje dovesti do raka. Ali taj je strah neutemeljen: ultraljubičasto zračenje nije dio laserske zrake.

Prije i poslije epilacije

Da biste poboljšali kvalitetu i sigurnost laserskog uklanjanja dlaka, preporučljivo je brijanje kose par dana prije nego što se izvodi.

Ako ćete napraviti lasersko uklanjanje dlaka, onda:

14-15 dana prije postupka i 14-15 dana nakon epilacije, bolje je zaustaviti štavljenje i posjetiti salone za sunčanje, kupke i saune;
tijekom mjeseca prije propisanih postupaka, vosak, pincete i električni epilator ne mogu se koristiti za uklanjanje neželjenih dlačica;
Nemojte uzimati antibiotike dva tjedna prije uklanjanja dlaka;
nakon epilacije ne možete koristiti proizvode koji sadrže alkohol;
2 dana nakon epilacije koristite anti-upalne kreme;
3 dana nakon postupka potrebno je suzdržati se od vrućih tuševa i igranja sportova;
Koristite krema za sunčanje tjedan dana nakon epilacije.

Nakon laserskog uklanjanja dlaka, vaša koža može postati crvena. Ali crvenilo brzo prolazi.

kontraindikacije

Lasersko uklanjanje dlaka je sigurno, što potvrđuje korisnička recenzija. Ali ne možete ga uvijek koristiti.

Epilacija je kontraindicirana:

ljudi s tamnom i tamnom kožom;
ljudi s laganom i sivom kosom;
u prisutnosti svježeg soka (manje od 2 tjedna);
trudne i dojilje;
na mjesečnice;
dijabetes;
pate od infekcije herpesa u aktivnom obliku;
osobe koje pate od epilepsije;
s povećanom osjetljivošću kože;
u akutnim i kroničnim bolestima;
s velikim brojem mola na mjestu epilacije;
u slučaju oštećenja kože (ogrebotine, abrazije, hematomi);
osobe s infekcijskim kožnim oštećenjima na području epilacije;
ljudi koji uzimaju hormonske lijekove;
patiti od varikoznih vena;
bolesnika s malignim neoplazmama kože.

U našem središtu, lasersko uklanjanje dlaka provode iskusni i visoko kvalificirani liječnici koji su prošli posebnu obuku. Prilikom rada, koriste se inovativna oprema koja im omogućuje da se brzo riješe problematične kose, bezbolno i učinkovito.

Pacijenti dobivaju besplatnu konzultaciju tijekom kojih će stručnjak odabrati najprikladnije parametre, uzimajući u obzir pojedinačne fiziološke značajke svakog pacijenta.

Lasersko uklanjanje dlaka s alexandritnim laserom u Moskvi učinit će vašu kožu glatkom i svilenkastom. Zaboravit ćete na neželjenu kosu.

Jamčimo sigurnost i učinkovitost laserskog uklanjanja dlaka.

Alexandrite lasersko uklanjanje dlaka - naša ne-kirurška metoda uklanjanja dlaka pomoću high-tech sustav za uklanjanje dlaka!

Stručnjaci našeg medicinskog centra u pružanju usluga svojim pacijentima koriste inovativnu opremu - Apogee Plus, čiji je proizvođač postao tvrtka Sainoshur (USA), a laserska epilacija s alexandritnim laserom je prednost.
Koja je tajna i superiornost Apogeeja?

Lasersko uklanjanje dlaka

Lasersko uklanjanje dlaka je metoda radikalnog uklanjanja dlaka, uz uništavanje folikula dlake pomoću laserskog zračenja.

Suvremeni zahtjevi za uklanjanje dlaka su visoki - mnogi ljudi žele riješiti neželjenu kosu brzo, bezbolno i što je najvažnije - zauvijek. Danas se ti zahtjevi ispunjavaju laserskim uklanjanjem dlaka, izvedenim pomoću neodimijskog FT lasera tvrtke Fotona Technology.
Kada koristite većinu sustava za lasersko uklanjanje dlaka, učinak se postiže grijanjem osovine za kosu zbog apsorpcije svjetlosnog zračenja pomoću pigmenata koji se nalaze u njemu.
FT laser djeluje drugačije, svjetlo se apsorbira aktivnim dijeljenjem stanica žarulje kose i uništava ih. Također, učinak je na krvni kapilar koji pruža svoju snagu.

Značajke FT-laserskog uklanjanja dlaka

• Penetracija svjetlosti do dubine od 8 milimetara ispod kože osigurava uništavanje čak i dubokih folikula dlake;
• Svjetlosni tok generiran pomoću FT lasera, slobodno prodire kroz površinske slojeve kože bez da je oštetio;
• Epilacija s neodimijskim laserom je jednako učinkovita na koži bilo koje boje (za bilo koji fototip), čak i na vrlo preplanulom;
• Osovina za kosu je minimalno zagrijana, ne dolazi do toplinskog oštećenja okolnog tkiva. Stoga, uklanjanje FT-dlaka gotovo je bezbolno.

Lasersko odstranjivanje dlačica može uništiti folikula koji su u aktivnoj fazi. Stoga, nakon jedne ekspozicije, ne dolazi do potpune depilacije. Potrebno ga je ponoviti kako bi imali učinak na one koji su bili u "uspavanoj" državi tijekom prethodnog postupka.

1. Nakon prvog postupka uklanja se oko 30% svih vlasi, tj. Sve što je u fazi rasta u vrijeme epilacije.
2. Nakon 2-5 - njihov broj će se smanjiti za 50-60%.
3. Nakon 6-8 - 95% tamne i do 80% svijetle ili sive kose će se ukloniti.
4. Intervali između sesija FT-epilacije tijekom tečaja su oko 1 mjesec.

Ne provodimo lasersko uklanjanje dlaka za osobe mlađe od 18 godina, trudne i dojilje, s manifestacijama bilo koje kožne bolesti na području namjeravanog utjecaja, uz uzimanje određenih lijekova.

Neke činjenice

• FT-uklanjanje dlaka je bolje učiniti prije procesa štavljenja, kako bi se izbjegle bijele mrlje na koži;
• U sunčanoj sezoni tri tjedna nakon uklanjanja dlačica, trebalo bi upotrijebiti krema za sunčanje i nemojte koristiti solarij;
• Siva i plava kosa uklonjena je teže od tamne.
(Sve je individualno pa se prije postupka morate posavjetovati s specijalistom).

Želite li epilaciju biti djelotvorna, sigurna i izdržljiva? Neodimijski laseri Fotona Technology - najbolji onaj na modernom tržištu medicinske opreme za uklanjanje dlaka, i, naravno, s nama.

S oprezom o ljepoti i zdravlju - "Nikor".

Lasersko uklanjanje dlaka u Zelenogradu. Elos epilacija.

Pate od intenzivnog neželjenog rasta kose? Tražite li optimalno rješenje ovog problema? Tada će najtočnija odluka biti kontaktirati studio za slike "Pretty Woman". Naši stručnjaci su spremni ponuditi najmodernije i bezbolne metode za uklanjanje neestetskih kose, među kojima i lasersko uklanjanje dlaka. U Zelenogradu ima mnogo stručnjaka, ali u našem studiju rade najiskusniji i kvalificirani zaposlenici.

Lasersko uklanjanje dlaka u Zelenogradu. Značajke postupka.

Temelj laserskog uklanjanja dlaka u Zelenogradu je jedinstveno svojstvo svjetla - kada zraka pada na tamnu površinu, pretvara se u toplinsku energiju, a površine svjetlosti se raspršuju. Zato je gotovo odmah uklonjena tamna dlaka na laganoj koži. Tako bljesak svjetlosti dopire do folikula dlake i izaziva smrt. Kosa nije samo uništena u to vrijeme, već potpuno zaustavlja rast. Zato je ovaj postupak vrlo popularan u naše vrijeme, ne samo među fer spolom, već i među ljudima.

Potrebno je strogo slijediti upute kozmetičara, koji će pružiti sve potrebne informacije i davati preporuke.

Također pružamo usluge uklanjanja dlačica u Zelenogradu.


SKIP USLUGE I CIJENE (opširnije)

Lasersko uklanjanje dlaka

Lasersko uklanjanje dlaka je metoda radikalnog uklanjanja dlaka, uz uništavanje folikula dlake pomoću laserskog zračenja.

Suvremeni zahtjevi za uklanjanje dlaka su visoki - mnogi ljudi žele riješiti neželjenu kosu brzo, bezbolno i što je najvažnije - zauvijek. Danas se ti zahtjevi ispunjavaju laserskim uklanjanjem dlaka, izvedenim pomoću neodimijskog FT lasera tvrtke Fotona Technology.
Kada koristite većinu sustava za lasersko uklanjanje dlaka, učinak se postiže grijanjem osovine za kosu zbog apsorpcije svjetlosnog zračenja pomoću pigmenata koji se nalaze u njemu.
FT laser djeluje drugačije, svjetlo se apsorbira aktivnim dijeljenjem stanica žarulje kose i uništava ih. Također, učinak je na krvni kapilar koji pruža svoju snagu.

Značajke FT-laserskog uklanjanja dlaka

• Penetracija svjetlosti do dubine od 8 milimetara ispod kože osigurava uništavanje čak i dubokih folikula dlake;
• Svjetlosni tok generiran pomoću FT lasera, slobodno prodire kroz površinske slojeve kože bez da je oštetio;
• Epilacija s neodimijskim laserom je jednako učinkovita na koži bilo koje boje (za bilo koji fototip), čak i na vrlo preplanulom;
• Osovina za kosu je minimalno zagrijana, ne dolazi do toplinskog oštećenja okolnog tkiva. Stoga, uklanjanje FT-dlaka gotovo je bezbolno.

Lasersko odstranjivanje dlačica može uništiti folikula koji su u aktivnoj fazi. Stoga, nakon jedne ekspozicije, ne dolazi do potpune depilacije. Potrebno ga je ponoviti kako bi imali učinak na one koji su bili u "uspavanoj" državi tijekom prethodnog postupka.

1. Nakon prvog postupka uklanja se oko 30% svih vlasi, tj. Sve što je u fazi rasta u vrijeme epilacije.
2. Nakon 2-5 - njihov broj će se smanjiti za 50-60%.
3. Nakon 6-8 - 95% tamne i do 80% svijetle ili sive kose će se ukloniti.
4. Intervali između sesija FT-epilacije tijekom tečaja su oko 1 mjesec.

Ne provodimo lasersko uklanjanje dlaka za osobe mlađe od 18 godina, trudne i dojilje, s manifestacijama bilo koje kožne bolesti na području namjeravanog utjecaja, uz uzimanje određenih lijekova.

Neke činjenice

• FT-uklanjanje dlaka je bolje učiniti prije procesa štavljenja, kako bi se izbjegle bijele mrlje na koži;
• U sunčanoj sezoni tri tjedna nakon uklanjanja dlačica, trebalo bi upotrijebiti krema za sunčanje i nemojte koristiti solarij;
• Siva i plava kosa uklonjena je teže od tamne.
(Sve je individualno pa se prije postupka morate posavjetovati s specijalistom).

Želite li epilaciju biti djelotvorna, sigurna i izdržljiva? Neodimijski laseri Fotona Technology - najbolji onaj na modernom tržištu medicinske opreme za uklanjanje dlaka, i, naravno, s nama.

S oprezom o ljepoti i zdravlju - "Nikor".

Epilacija Alexandrite Laser-om

Najnovija tehnologija i poboljšane značajke. Ovo je savršen laser za najtočnije ne-kontaktne operacije.

Zaštita epidermisa. To je jedini laser koji uklanja kosu s zaštitom epiderme zbog hlađenja s rashladnom tekućinom ili zrakom.

Snaga i učinkovitost. Laser ima najbolju tehnologiju hlađenja, što znači da se može postaviti na veću snagu. Za idealan rezultat trebate 5-6 postupaka (u odnosu na 6-8 na diodu).

Nema razdoblja rehabilitacije. Moguće je provoditi postupke u bilo koje doba dana, jer crvenilo brzo odlazi bez potrebe za rehabilitacijskim razdobljima.

Lasersko djelovanje dužine od 0 mm, tako da ne trebate rasti kosu za postupak, dovoljno je brijati područje koje će se liječiti par sati prije epilacije!

Lasersko uklanjanje dlaka od alexandrita: vrijedi li pokušati?

Laserska energija je udoban i učinkovit alat za uklanjanje neželjenih dlaka koja se aktivno koristi u mnogim kozmetičkim postupcima. One se razlikuju jedna od druge u pogledu njihove izvedbe, učinkovitosti i rezultata. Alžirni laser odabran je za borbu s tamnom tvrdom kosom na blijoj koži za one koji trebaju najbrži mogući rezultat.

Načelo rada alexandritnog lasera

Princip laserske alexandrite nije mnogo različit od mehanizama drugih laserskih sustava, ali ima svoje osobine. Svaka kosa na našem tijelu sastoji se od štapića i folikula, koji se sastoje od stanica koje sadrže melanin - prirodni pigment. On koji apsorbira svjetlosnu energiju, zagrijava ih i uništava. Područja koja ne sadrže melanin ostaju netaknuta. Tvari koje čine kosu se ne otapaju odmah, pa je rezultat laserskog uklanjanja dlaka vidljiv tek nakon 7-10 dana.

Melanin, prirodni pigment, apsorbira energiju laserskog lasera i uništava stanice koje čine kose i folikule

Alexandriti laser razlikuje se od ostalih uređaja (rubin, dioda, neodimij) po tome što njegov dizajn koristi umjetno uzgojeni kamen obogaćen kromom. Brzo se zagrijava, ali ima vrlo osjetljiv učinak na kožu. Alexandrite ima svjetlosno-reflektirajuća svojstva koja vam omogućuju da formirate lasersku zraku optimalne duljine (755 nanometara) i fokusirate ga ispravno.

Godine 1997. alexandritni laser odobren je od strane Uprave za hranu i lijekove Sjedinjenih Država. Ovaj je događaj otvorio ovaj alat za kozmetičare i njihove klijente.

Ako postupak provodi iskusni kozmetičar uz pomoć kvalitetne suvremene opreme, alergijska epilacija neće utjecati na zdravlje i cjelovitost drugih fizioloških sustava tijela.

Tehnika alexandrite epilacije

Korištenje laserskog lasera može se obrađivati:

 • bikini područje;
 • aksilarne udubine;
 • noge ili cijele noge;
 • ruke: podlaktice, ruke ili cijela površina;
 • kukova;
 • trbuhu
 • zona iznad gornje usnice;
 • muških prsa i leđa.

Kako je postupak?

Alexandrita epilacija odvija se u nekoliko faza:

 1. Prva faza alexandrite uklanjanja dlaka je logično pozvati detaljan klijenta brifing o tome kako se pripremiti za postupak. Voditelj ga provodi 2-4 mjeseca prije planiranog posjeta.
 2. Sjednica počinje činjenicom da kozmetičar nosi sigurnosne naočale i udobno sjedi na stolici ili kauču.
 3. Zatim će stručnjak laserski usmjeriti određena područja.
 4. Postupak je dovršen procesom primjene posebnog agensa koji uklanja iritaciju.
Postupak uklanjanja dlaka s aleksandritnim laserom provodi se samo u zaštitnim naočalama.

Koje su senzacije kada koristite laser s kožom?

Unatoč činjenici da svaki laserski laser može zagrijati površinu kojom mu se dotiče zrake, do vrlo visokih temperatura, alexandrite epilacijom nećete osjetiti ništa osim lagane trnce. Odsutnost boli i opeklina osigurava sustav za hlađenje kože ugrađen u stroj. Najnoviji laserski modeli koriste kriogeni sustav koji se temelji na tekućem freonu, koji hladi i smiruje kožu doslovno u sekundi.

Koliko dugo je učinak?

Trajanje učinka nakon alexandrite epilacije ovisi o čimbenicima kao što su:

 • hormonsko stanje tijela;
 • zona gdje se izvodi uklanjanje dlaka;
 • doba godine (po mogućnosti izvodi zimi);
 • oprema, itd.

Da biste se riješili svih dlaka u određenom području i zadržali glatkoću dugo, morate ići od 3 do 8 postupaka s intervalom od 20 do 40 dana. Ako slijedite ovu shemu, u budućnosti, da produžite učinak uklanjanja dlaka, trebate posjetiti kozmetičara samo jednom svakih šest mjeseci za provedbu korekcije.

Koliko je sigurno alexandrite epilacija?

Odmah treba napomenuti da kod pravilnog provođenja postupka od strane iskusnog stručnjaka to ne predstavlja opasnost po zdravlje. Ovlaštena oprema i kozmetička stručnost jamče da će taj proces donijeti samo prednosti klijentu.

kontraindikacije

Alexandrita epilacija se ne preporučuje za adolescente. To je zbog velikog broja uspavanih folikula, nestabilne hormonske pozadine, moguće nuspojave.

Trudnice također trebaju napustiti ovu metodu za uklanjanje kose. Trenutno ne postoje studije koje su dokazale štetu laserskog zračenja na fetus, ali se ne može zanemariti činjenica da novi organizam još nema mehanizme za zaštitu od vanjskih čimbenika. Osim toga, bilo kakva nelagoda može uzrokovati stres na trudnici.

Druge kontraindikacije uključuju:

 • dijabetes melitus;
 • varikozne vene;
 • svijetle, sive ili vrlo tanke kose;
 • zarazne bolesti;
 • intenzivan tan;
 • onkološke bolesti;
 • nežive rane ili ožiljke na području epilacije.

Priprema za postupak

Bilo koji kozmetičar će vas upozoriti da najmanje 2 tjedna prije laserskog uklanjanja dlaka, trebali biste prestati sa štavljenjem i zaustaviti štavljenje. Postoji jednostavno objašnjenje za ovaj oprez: sunčeve zrake zasićuju stanice melanomom - tvari kojoj laser reagira. Višak pigmenta je ispunjen smanjenjem učinkovitosti postupka budući da se svjetlosna energija neće apsorbirati ne samo dlačicama već i melanom, koji je u preplanu kože.

Ako koristite lijekove koji su kontraindicirani na otvorenom suncu, odgoditi postupak ili odustati od lijekova 2 tjedna prije epilacije. Ovo pravilo posljedica je činjenice da neke tvari povećavaju svjetlosnu osjetljivost, a laseri u tom slučaju mogu uzrokovati opekline.

Idealna duljina vlasi za držanje alexandritnog uklanjanja dlaka je oko 3 mm. Brijanje željeno područje 3 dana prije sjednice, tako da laser točno odgovara akumulacijama melanina u folikulima.

Za alexandrita epilacija nije uzrokovala bol, ne biste trebali planirati putovanje kozmetičaru tijekom kritičnih dana, jer u tom razdoblju osjetljivost postaje veća i prag bol je niži.

Alipristijska epilacija: pro i kontra

Prednosti ove vrste laserskog uklanjanja dlaka uključuju:

 • bezbolan;
 • primjenjivost čak i najosjetljivijim područjima kože;
 • kratko trajanje sjednice (laserski laser tretira skupinu vlasi odmah);
 • sigurnost (ne šteti koži).

Što se tiče nedostataka metode, među njima su sljedeći:

 • Alexandritička epilacija skuplja je od postupaka koji se provode uz pomoć drugih vrsta opreme;
 • laser djeluje samo na grubu tamnu glavu;
 • neko vrijeme nakon postupka, male crvene točkice ostaju na koži.
Postupak epilacije s aleksandritnim laserom je siguran i primjenjiv čak i na osjetljivim područjima kože, ali je skup

Kako se brinuti za kožu nakon postupka i što treba odbaciti

Ako imate bilo kakvu nelagodu nakon epilacije, koristite umirujuće krema (na primjer, Bepanten ili Panthenol). Nemojte zaboraviti i na sredstva koja štite od sunca, jer nakon epilacije opeklina je kontraindicirana kako bi se izbjeglo zamračivanje kože i pojava pigmentnih mrlja.

Za neko vrijeme bit će potrebno odreći se kupaonice, saune, solarij i druge vrste zabave povezane s pregrijavanjem tijela. Tjedan dana nakon postupka, izbjegavajte prekomjerno tjelesno naprezanje, tako da sebaceousne žlijezde ne moraju raditi previše. Nakon epilacije nemojte koristiti piling i proizvode koji se temelje na alkoholu. Morat će pričekati malo više s masažom.

Liječnici pregledavaju alexandrite epilaciju

Na aleksandrita laserska kosa opeklina tijekom postupka. To je važno i za pacijenta, jer ostavljate čistu kožu i stručnjaku jer vidimo gdje je liječeno područje, a gdje nije, ima li dovoljno energije itd. Alexandriti laser sam po sebi manje bolan, jer je radna snaga na njemu niža od ostalih. To je zbog velikog apsorpcijskog koeficijenta njegovog vala pigmentom. Ali sustav hlađenja, po mom mišljenju, jedan je od najboljih.

Dermatolog, član Američkog društva za lasersku medicinu i kirurgiju

http://www.goravsky.ua/article/lasery-dlja-epiljacii/

Sa stajališta sigurnosti ili dugoročnih učinaka, činjenice uvijek svjedoče u korist lasera. Laserski je jednobojni (jednovalna duljina, na primjer, alexandritni laser ima valnu duljinu od 755 nm) svjetlosni snop. Stoga, laserska zraka utječe samo na melanin kose i njegovu žarulju, bez utjecaja na okolne čestice i tkiva.

Andrusenko Irina Anatolyevna, kozmetolog-dermatolog

http://www.rednor.ru/question/lazernaya-epilyaciya

Odstranjivanje dlačica od alexandrita će trebati malo vremena, a savršeni savršeni sustavi sada su stvoreni: otkako uklanjanje dlačica dubokog bikinija traje 4 do 7 minuta, a to je apsolutno bezbolno, povezano je s novim dinamičkim sustavom hlađenja na freonu, bez kontakta, bez gela. Vrlo higijenski, brz, produktivan, siguran i zauvijek!

Kondratieva Elena, dermatolog, kozmetičar, liječnik najviše kategorije kvalifikacije

https://mdelena.ru/lazernaya_epilyatsiya_strogino

Video: usporedba diodnih i alexandritnih lasera

Alexandriti uklanjanje dlaka - metoda koja radi. Pogodan je za one za koje je važno da sjednica bude kratka, a rezultat je brz i značajan. Ako među popisom kontraindikacija niste pronašli svoje vlastite probleme, svakako je vrijedno probati.

Lasersko uklanjanje dlačica (Alexandrite Laser)

Lasersko uklanjanje dlaka u Moskvi
Lasersko uklanjanje dlačica dlake lica i tijela

U modernoj kozmetologiji, laserska metoda se naziva tehnologija radikalne uklanjanja neželjenih biljaka na licu i tijelu. Ova je tehnika patentirana prije više od 10 godina. Postupak vam omogućuje da uklonite kosu dulje vrijeme, uzimajući u obzir pojedinačne osobine ljudskog tijela. Brojne znanstvene studije pokazale su da je uklanjanje dlačica pomoću alexandrita djelotvorno i sigurno, te u usporedbi s drugim metodama za uklanjanje dlaka, koža je mnogo manje ozlijeđena čak i kada je riječ o liječenju osjetljivih područja.

Na kojim se uređajima uklanjaju kosu u Moskvi u klinici "Medicina i ljepota"

Klinika "Medicina i ljepota" nudi usluge uklanjanja dlačica u Moskvi. I zaboravite na nekoliko godina o trakama za brijanje i vosku. Izrađujemo uklanjanje dlaka na najnovijoj generaciji laserske opreme. I tijekom 6-10 sesija, zaboravite na neželjene dlake na tijelu zauvijek. Odjel epilacije opremljen je snažnim alexandritnim laserom s CANDELA GentleMax Pro dinamičkim sustavom hlađenja, koji se uspješno koristi diljem svijeta radi radikalnog uklanjanja dlačica, liječenja hiperpigmentacije i vaskularnih defekata kože.
Uređaj koji koristi naš klinici karakterizira velika varijabilnost postavki koja osigurava maksimalne rezultate od prvih sjednica i omogućuje smanjenje trajanja i broja postupaka na minimum. Zahvaljujući tehnološkom napretku, postalo je moguće i lasersko uklanjanje dlaka od plave kose, kao i usporavanje rasta kose uzrokovane hormonalnim poremećajima.

Kako laser na vlasi?

Gotovo svaka moderna žena snima da se uklanjanje dlačica provodi brzo, učinkovito i dugo, a nelagoda koju uklanjanje dlačica s britvom ili električnim epilatorom "potonuo u zaborav". Obratite se klinici "Medicina i ljepota", možete biti sigurni u učinkovitost naših metoda.
Sposobnost laserskog zračenja za uklanjanje dlaka je zbog činjenice da je svjetlosni puls apsorbira melanin, koji je odgovoran za bojanje kose. Tamna kosa sadrži ovaj pigment mnogo više od svijetle ili sive kose. Kada se izloži laserskoj zraci, melanin se zagrijava, što dovodi do uništenja folikula dlake, uzrokujući trajno ispadanje vlasi. Jedini nedostatak tehnike je veća cijena od drugih. S druge strane, kada se uklanja kosa tradicionalnim metodama, apsolutno je nemoguće održavati učinak glatke kože već nekoliko godina, pa je cijena potpuno opravdana.

Na kojim web stranicama se provodi postupak i koliko se sjednica treba ići

Klinika za lasersko uklanjanje dlaka u Moskvi (molimo Vas da obratite pažnju, ovo nije laserski salon za uklanjanje dlaka) proizvodi uklanjanje dlaka na bilo kojem dijelu tijela na visokoj profesionalnoj razini, uključujući vremensku regiju, bradinu, bikinijsko područje, antene iznad gornje usne, pazuha, bedra, nogu itd.
Na početku sesije estetičar primjenjuje poseban gel na kožu, nakon čega se područje liječi manipulacijom. Ako pacijent ima niski prag boli, dodatno se koristi anestetički gel s lidokainom. Sjednice se održavaju u intervalima od jedne i pol do dva mjeseca. Broj postupaka odabire osobno stručno osobno za svakog klijenta, a temelji se na individualnim karakteristikama njegovog tijela.
U svojim pregledima, korisnici primijetiti da je efekt laserske ekspozicije vidljiv nakon prvog postupka. Neželjena kosa postepeno počinje ispasti i rastuće vlasi postaju tanji i lakši. Sve daljnje sesije omogućuju potpuno uklanjanje dlačica na odabranom području. Određeni broj žarulja je u stanju mirovanja pa im treba vremena da uđu u fazu rasta.

Kontraindikacije za lasersko uklanjanje dlaka

Stručnjaci klinike "Beauty and Medicine on Paveletskaya" (Moskva) naglašavaju da, unatoč svojoj sigurnosti, postupak ima niz kontraindikacija. Ako imate zdravstvenih problema, prvo se morate posavjetovati sa svojim liječnikom. Ovdje je popis glavnih kontraindikacija za lasersko uklanjanje dlaka:

 • Trudnoća.
 • Onkološka budnost.
 • Otvorene lezije kože.
 • Uzimanje lijekova koji povećavaju osjetljivost na svjetlost.
 • Bolesti kože (psorijaza, porfirinska bolest i ekcem).
 • Prisutnost smeđa na tretiranom području.
 • Hiperpigmentacije.
 • Šećerna bolest.
 • Prisutnost keloidnih ožiljaka i tamnih tetovaža.

Nakon sesije potrebno je slijediti preporuke stručnjaka, kako se povećava osjetljivost kože. Tijekom prvih pet dana nakon postupka, ograničite svoj boravak na suncu, suzdržite se od posjeta sauni, kadi, solariju i masažnim sjednicama. Također se ne preporučuje primjena proizvoda koji sadrže alkohol na tretirano područje.

Koliko je lasersko uklanjanje dlaka?

Stvarne cijene za lasersko uklanjanje dlaka, kao i trajanje liječenja svake zone, navedene su na našem web mjestu.

Za vrijeme posebnih ponuda našeg centra
bilo koji postupak je jeftiniji i dostupan je uz popust do 50%!

UPOZORENJE! Do 30% popusta na lasersko uklanjanje dlaka

Popust vrijedi za bilo koju zonu, moguće je kupiti pretplatu s važećim popustom.


* Ostavite zahtjev i naš administrator će vas kontaktirati.

Treba li ljudi obrijati noge

Uklanja li se elektroliza trajno kosu? Povratne informacije o metodi