Phytocosmetics, Ramenskoye

Tata, 29. travnja 2012. u 09:38

Japanci 29. travnja 2012. u 8:27 sati

avtoded 29. travnja 2012. u 23:25

Denis11111 29. studenog 2012 u 7:47

batman1000 29. studenog 2012. u 7:20 sati

Dimoss 13. prosinca 2012 u 2:09 sati

Nancy 8. kolovoza 2013. u 19:34

Nancy 8. kolovoza 2013. u 10:38 sati

Sniler 8. kolovoza 2013. u 10:49 sati

15. veljače 2017. u 11:44

Sergey 333 10. veljače 2018. u 18:30

Samo registrirani korisnici mogu odgovoriti na teme foruma.

Registrirajte se ili se prijavite na svoj osobni račun.

Povratne informacije o poslodavcu "LLC" Fitokosmetik "

Glavno ime: Phytocosmetic LLC
Područje aktivnosti: Trgovina: Kozmetički proizvodi, parfumerija
Web stranica: www.fitocosmetic.ru
Zemlja: Rusija
Adresa: Moskva
Ocjena tvrtke:

  • Ocjena 1.75 / 5.0

Pregleda: 2
Ukupno pregleda: 9
Opis tvrtke: Proizvodnja i prodaja kozmetike Autor: Anonimni (radio je u tvrtki i zna ga iznutra)
Datum početka: 2015
Datum ukidanja: 2015
Pregledajte povratne informacije: 0 - 1 = -1
Ukupno komentari: 1

komentari:

Pozitivni aspekti tvrtke

Negativne strane tvrtke

Ovaj šarashkonktoru je prvi put vidljiv: prljavština, prijevara, trulež, visina ispod podnožja, ljudi nisu plaćeni plaći, pokupili su siromašne radnike, Antisanitariya, a luda pas Tatiana u crvenim hlačama savijala ljude. neki mongrels i sixes.hohly bez prijave iz zapadne Ukrajine su rukovali Rusi, čelnik proizvodnje je glup i bespomoćan tip, trči i uklanja Tatyana na zalihi u otvorenom i debauch, lopov, ali iz nekog razloga general nije vidljiv.

Recenzije tvrtke

Negativna strana:
Imala sam priliku raditi u ovoj tvrtki u gradu Kazanu, kao trgovac, pod vodstvom Iliniara Rustamovicha Giniyatova, njegov položaj zove regionalni upravitelj "Volga". Tijekom rada došlo je do dojma da ova osoba uopće ne radi. Ne može riješiti aktualna pitanja i probleme na maloprodajnim mjestima, ne može odgovoriti na bilo kakvo pitanje u vezi s trenucima rada. Plaća se uvijek odgađa, sustavno zavlači svoje podređene, čak bih rekao NAKLO LIE, svojim podređenima. Prebacuje svoje odgovornosti prema podređenima, a on se bavi svojim osobnim poslovima tijekom radnog vremena. Kao regionalni menadžer, on nije apsolutno profesionalac, kao osoba koja je jednostavna. Stvarno se nadam da će "učinak bumeranga" prema ovoj osobi funkcionirati.
Pozitivni aspekti:
Nema pozitivnih u ovoj tvrtki, puna kuća, nitko nije odgovoran ni za što.,

Moskva, u Moskvi regiji, Tatarstan

Negativna strana:
Bio je na intervjuu 20. srpnja 2016. godine. Vacancy secretary, opis zahtijeva iskustvo kao voditelj ureda. Registracija od strane TC (od 9:00). Čudan označeni raspored. Sjednice vezane za tajnice i uredske urede, ok. Zapravo, ispostavilo se da morate obavljati dužnosti pomoćnog upravitelja. Radite zajedno na rasporedu od 9:00 do 20:00 ili do 21:00. To je ono što oni nazivaju dizajnom na TC. ZP zatražio od 40 tisuća za takav raspored nije puno, mislim. Ali ovo slobodno mjesto još uvijek visi na HH. Savjetujem vam da ne lažete, napišite dizajn prema GPC ugovoru. Proslijedite posao pomoćnoj ruci. Tražite budale koji su spremni raditi 30 sati na 10-12 sati.
Pozitivni aspekti:
Glava voli kornjače, koliko je sladak. Više >>

Negativna strana:
Ovo je posljednje utočište brodova. Nećete imati snage nad svojim vremenom i zdravljem, svi žive na oltaru "Volkovu" i njegovu svećeniku "Komarovu" Kao rob robova iz značajnog djela)) Morate skočiti i izvršiti sve HIDDEN misli u podsvijesti bogova! Ali njihovo sudjelovanje će biti prosječno, onda će se pitati i osloniti na.. za nepošten um čitanje u svakom slučaju! Pogodili ste ili ne! Jeste li ili nisu? Sve nije u skladu s fantazijom i mislima bogova. Nema jamstava, apsolutno niste, dogovorili ste se, a vi ste krivi - to će biti plaćanje za svoj posao. Sve je samo riječi! Ništa, a ne ništa, nije podržano! Stav prema običnim zaposlenicima je govno i, kao rezultat toga, plijen natrag posvuda. Oni bliski bogovima (vidi iznad) strahuju od svojeg gnjeva i podnose posve ponižavajuće stajalište. Slavery - dobiti omjer je u potpunosti proporcionalan riječi rob, kao rezultat njihov stav je sličan.

u Moskvi regiji

Ovo je posljednje utočište brodova. Više >>

Na "Phytocosmetics", kao u "Real Cosmetics", ljudi drže robovi, a 3 policajca moraju sve plivati ​​12 sati svaki dan, čepovi su puni, a naši su također regrutirani za besplatne plantaže kreme. Tko želi pasti od bijesnih normi, a onda dobiti posao. Kako mi se sviđa jeftini rad. Više >>

Negativna strana:
Jasna krađa zaposlenika. Oni koji su dobro radili izbacuju se. Tanya je, kao i glava svih opsjednutosti, Yura normalnije, Rustam ga je preživio, iako je dobar stručnjak, a sada Gena samo hoda s ruksakom i krade što želi. Skladište živi svoj život.
Pozitivni aspekti:
Postoji mnogo adekvatnih dečki koji žele raditi i tim je normalan među njima., Više >>

Negativna strana:
Uprava nije sasvim prikladna, majstor i voditelj proizvodnje uvijek se štituju. Puno Tadžika i Uzbeka koji se ne smatraju ljudima. Prašina, prljavština, strašni uvjeti rada, čak i opasni.
Pozitivni aspekti:
u načelu, nisu. Više >>

Negativna strana:
U proizvodnji šačice Tadžika, kojima upravlja čudna teta majstora. Nema uvjeta za rad, tj. uopće ne (ako vam se sviđa prljavština, prašina, smrad i mraka oko, onda je ovo za vas)))))))))) Uncle gena. ravnatelj pjenjenja na usta i povredu tehnologa, to je cijeli opis
Pozitivni aspekti:
ZP plaća. Više >>

Negativna strana:
Razgovor se dogodio u nerazumljivoj zgradi bivše Mosobl banke. Sustav prolaza, znakovi banke i odjela, potvrde banke na licu mjesta. Čini se da se banka preselila, a netko se neshvatljivo riješio. Sam intervju podsjetio je na ispitivanje ili "razgovor" s psihijatrom. Zajedno s opisima tvrtke, odbio ih je. Komentari na pregled
Pozitivni aspekti:
Nedaleko od podzemne željeznice. Više >>

Negativna strana:
Ljudi biti pametniji RUN! Ili nemojte se ljutiti na sve takve ljude nikad nigdje nikad nisu vidjeli takav posao! Čvrsta kokošinjac i par pijetlova u obliku starijih. Čini se da menadžer proizvodnje uopće ne može govoriti, ali ako ga započne kao epilepsija, šefovi višeg ranga općenito će dati sve što se događa oko njih, jednostavno je uspio jednostavno pobjeći. Ljudi rade do plaće, ali imam nekoliko dana, vidio sam nehigijenske uvjete, uspio sam vidjeti Tatyanu Ivanovnu sjebanu, zmaj u crvenim hlačama s Enderom, imenovanim po šest u šestima, pas koji nema jedan dokument. dana i čuo se oko vas može dugo pisati. Samo ljudi, nemojte se bojati takvim mashkynikam i neumoljima poput njih. B E G & T E.
Pozitivni aspekti:
Ne-hu-ja!, Više >>

O nama

ReTWORK - brzo pretraživanje za recenzije o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nije pronađena nijedna dodatna recenzija tvrtke. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Phytocosmetics LLC

Povezani recenzije

Negativna strana:
Ovaj šarashkonktoru je prvi put vidljiv: prljavština, prijevara, trulež, visina ispod podnožja, ljudi nisu plaćeni plaći, pokupili su siromašne radnike, Antisanitariya, a luda pas Tatiana u crvenim hlačama savijala ljude. neki mongrels i sixes.hohly bez prijave iz zapadne Ukrajine su rukovali Rusi, čelnik proizvodnje je glup i bespomoćan tip, trči i uklanja Tatyana na zalihi u otvorenom i debauch, lopov, ali iz nekog razloga general nije vidljiv.
Pozitivni aspekti:
Nisu. Više >>

Negativna strana:
Uprava nije sasvim prikladna, majstor i voditelj proizvodnje uvijek se štituju. Puno Tadžika i Uzbeka koji se ne smatraju ljudima. Prašina, prljavština, strašni uvjeti rada, čak i opasni.
Pozitivni aspekti:
u načelu, nisu. Više >>

Negativna strana:
Ljudi biti pametniji RUN! Ili nemojte se ljutiti na sve takve ljude nikad nigdje nikad nisu vidjeli takav posao! Čvrsta kokošinjac i par pijetlova u obliku starijih. Čini se da menadžer proizvodnje uopće ne može govoriti, ali ako ga započne kao epilepsija, šefovi višeg ranga općenito će dati sve što se događa oko njih, jednostavno je uspio jednostavno pobjeći. Ljudi rade do plaće, ali imam nekoliko dana, vidio sam nehigijenske uvjete, uspio sam vidjeti Tatyanu Ivanovnu sjebanu, zmaj u crvenim hlačama s Enderom, imenovanim po šest u šestima, pas koji nema jedan dokument. dana i čuo se oko vas može dugo pisati. Samo ljudi, nemojte se bojati takvim mashkynikam i neumoljima poput njih. B E G & T E.
Pozitivni aspekti:
Ne-hu-ja!, Više >>

"Phytocosmetics" - povratne informacije od zaposlenika i kupaca

LLC "Phytocosmetic", fitocosmetic

Opis tvrtke

Od 2003, naš tim je radio za dobrobit vašeg zdravlja i ljepote. Izrađujemo kozmetičke proizvode koji će vam pomoći u transformaciji i očuvanju vaše prirodne ljepote, mladenačke kože, luksuznog izgleda. Naši proizvodi su stvoreni na najčišćim prirodnim sastojcima koji će vam pružiti nježnu njegu, prirodnu snagu životne snage, naboj vitalnosti i energije. Imamo 100% prirodnih sastojaka iz cijelog svijeta. Naše tehnologije zadržavaju sva korisna svojstva prirodnih sastojaka. Uzeli smo u obzir sve vaše potrebe, i bili smo u stanju obratiti svakodnevnu njegu tijela u neobične SPA postupke. Cijenimo vaše vrijeme, tako da smo olakšali i ubrzali proces dnevne skrbi što je više moguće. Nudimo salonske postupke kod kuće. Ne kupujete kozmetiku, već ljepotu od prirode! Dajte sebi sve snage i prednosti prirode za ljepotu od kose do vrhova prsta.

Dijeli recenzije tvrtki!

Komarci ili Kiseli, najvažniji kradljivac, lažljivac i osoba koja izlazi iz svih situacija je čista. On vas miluje Božjom majstorstvom, a zapravo ne možete ništa reći. Što god si vrijedan zaposlenik, i dalje ćete biti sranje jer je tako profitabilno Dima) nemauschie uvjeti, ljudi nisu ljudi i robovi.Ne napustite, sn neće platiti kao što ne pitajte, pogledati na nešto gorljiv, a zatim zamjenik, dobro, naravno, morate staviti nešto u svoj džep! Ne mogu ništa reći, to je vrlo razočaravajuće koji sam tako radio s ovom šljaka sažaljenjem što sam morao platiti Matty Ne mogu im imena na drugu, a trulost je ista kao i proizvedeni proizvodi! Radovi nisu za kvalitetu, ali za novac od pošiljaka! Reći ću u Malakhovim riječima: "Čuvajte se sebe i svoje voljene!" Vukovi, otvorite oči već!

Direktor tvrtke smatra se prokleti šarmantan čovjek! Najčešće jede kuhanu ribu, a on podsjeća na haringe kada se traperice s remenom na kostima kostiju protežu. Visoka, vrlo ponosna, osvetoljubiva i ranjiva. Mnogi snovi i snovi. Ima psićnog prijatelja (brata iz 90-ih godina) ravnatelja produkcije. Trbuh je poput pet lubenica, košulja je momak, moj kolega je govorio))))) On je bolesna s istom temom, on bi se naviknut baciti i pohvaliti osoblju i glavni haringa u sjenici. On dobro radi, misli da je dijamantna tvrtka. Vjerojatno je slab na ženskim romanima, gradi intrige oko sebe, drži se sekretarima, piše erotske tekstualne poruke o cijepanju i kako to privlači dodir, dodirne koljena, nježno bruji bijesne anegdote, bacivši lijevu ruku na svoju stranu, savijanje jednog oka i okretanje gomile telefona. To nalikuje Berlinskoj kraftu samo ne čokoladi, ali s gradom Ohm. Još jedan zgodan čovjek je direktor financija, ako ga još nisu izbacili (čini se da se drži, iako je kabinet izabran nakon poteza - onda su se odvojili!). Puno glatko haringe, ponekad se druži s krafnama (sumnjam da je u trenucima nemogućnosti da povuče butične leptire, krafna radi već više od 10 godina, testirana je). Dakle, sve je toliko teško da izgleda da trenutačni CFO raspada prethodni, koji je dugo bio uhvaćen. Ne cijeni svoje menadžere, pomaže im smanjiti kad želi. Motivacija se mijenja svaki put prije izdavanja istog s / n. Postoji li još jedna "djevojka", ne sjećam se samo tko radi jer ništa ne čini. Nešto s prodajom. Važan šef! Polako, ona postepeno skokne oko haringe i, vjerojatno, zamišljena za CFO da mi dade pjenu! (ispričavam se za francuski). Voditeljica osoblja podsjeća pacijenta Renatu Litvinovu. Možda ima nekih banana i kave, a potom ispod vrata da se onesvijestiti.....Nemamo nikakve riječi.....

A sada o glavnom. PROČITAJTE SVE.

Ako je vaš cilj smanjiti polaznike dok ne radite prokletu stvar, osim toga volite TV emisije i možete razgovarati satima na telefonu ili razgovarati s ljudima o cigareti u baru, a vi ste ovdje! Istodobno, trebate podići svijest o stvaranju još jednog intriga na uzbuđenje duše, apsolutno ne biste trebali brinuti o kvaliteti robe i uvijek biste trebali biti u stanju svjetla nedot...... ha. Nakon što je pronašao nakon očitanja očitih podataka i sklonosti njegove prirode takvim stvarima, hodajte ravno. Za više samopouzdanja uzmite hipoteku i uspjet ćete. Život će te pretvoriti.

Ako vam se noću utječe sa žaljenjem. Činjenica o otkriću sijena i pijeska u kokoši zbunjuje vas, bojite se misliti da se gline iskopa kaubojem u radioaktivnom kamenolomu. Strahovali su vas Tadžikini koji privlače kredu iz stare kupke s golim rukama i tako pakiraju zubni prašak, navodno, do deset grama. Neugodno vam je da u rukama držite depilator u sastavu, koji uključuje kemikalije kućanstva (usput, uzimajući u kućanstvima!). Ispričavamo se za djecu s novim dječjom dobi "ljekovite" kupke na "kanu" na temelju tehničkog zgušnjivača (namijenjena za podmazivanje matica, vijaka, vijaka) i zastrašujuće je zamisliti da svi boja balsam / kana sadrže boje za tkanine. U isto vrijeme, iz svih natpisa roda "kamilice ekstrakt, ulje pohlepe, mrtvih mora minerala..." pretvara vas iznutra, jer tu ne postoji ništa takvo! Onda se brinite za živce! Nema plaće u svijetu........ niti je vrijedno poniženja, niti vrijedi za bolesti kože tisuća ljudi, niti vrijedi da se u phytocosmeticsu vlada pokvarenost i cinizam.

Phytocosmetic LLC Zaposlenici Recenzije

Radno vrijeme
od do

Recenzije tvrtke

Pozitivni aspekti:
bilo koji

Negativna strana:
ŠTETE I NEDOSTATAK TVRTKE. JEDINI MORE ILI MANJE NORMALNI RUSKI ČOVJEK, KOJI RADI ZA KORISNIKE U SVIM SIGNALIMA OVOG RIJEČA. SVE OSTALE POŠTENE UZBEKI KOJE SU NAJVEĆI. Dobro i prirodno beba od koje sada više neće biti novac. Pa, ovaj čovjek ne oklijeva otići na jedno formalno dijete. NJIHOVI MUŠKI I NJEGOVI SVIJET DUHOVI IDIOTI VJERUJUĆI U SVETIH LJUBAVI. Tako je to. "

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
Ne. Takav nered i sracha stvarno nećete vidjeti nigdje drugdje. Pozivam se na sve karschikam tražitelje posla, ni u kojem slučaju nemojte ni pokušati ući u ovaj ured nikonora. Nemoguće je sve opisati, jer je nemoguće vjerovati u nju sve dok ne naiđete na ovaj sranje.

Negativna strana:
Sve od i do negativnih. I ponekad ne mogu vjerovati da je to moguće 40 km od Moskve.

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
ne

Negativna strana:
Imala sam priliku raditi u ovoj tvrtki u gradu Kazanu, kao trgovac, pod vodstvom Giniyatov Ilnara Rustamovich Regionalni menadžer Volga regije Mob. tel: +7 (919) 628 45 78. Tijekom rada, čini se da ta osoba uopće ne radi. Ne može riješiti aktualna pitanja i probleme u maloprodajnim mjestima, on ne može odgovoriti na jedno pitanje o radnim trenucima. "

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
Profesionalni pristup Svetlane (voditelj regrutiranja). Dobro je! Predstavlja tvrtku u povoljnom svjetlu i vrlo je točna s podnositeljima zahtjeva. Čelnik tvrtke Konstantin, mislim da je to vrlo uvjerljivo. Pri komunikaciji s njim se mjeri da odabire osoblje za dugoročnu suradnju.

Negativna strana:
Nisam vidio ništa negativno, ali još uvijek moram obaviti ured za sebe - barem ukloniti bankovne potvrde iz mojih pregovaračkih soba.

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
Glava voli kornjače kako je slatka

Negativna strana:
Bio je na intervjuu 20. srpnja 2016. godine. Vacancy secretary, opis zahtijeva iskustvo kao voditelj ureda. Registracija od strane TC (od 9:00). Čudan označeni raspored. Sjednice vezane za tajnice i uredske urede, ok. Zapravo, ispostavilo se da morate obavljati dužnosti pomoćnog upravitelja. Radite zajedno na rasporedu od 9:00 do 20:00 ili do 21:00. To je ono što oni nazivaju dizajnom na TC. ZP zatražio od 40 tisuća za takav raspored nije puno, mislim. Ali ovo slobodno mjesto još uvijek visi na HH. Savjetujem vam da ne lažete, napišite dizajn prema GPC ugovoru. Proslijedite posao pomoćnoj ruci. Tražite budale koji su spremni raditi 30 sati na 10-12 sati.

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
ne

Negativna strana:
Zašto ih pokriti, svi su glupi i kradu. Gene je upravo taj prvobitni prvak u ovoj tvrtki. Tanya uzima novac samo od ljudi da bi dobili posao, a ti Rustam (nezakonit) koji se pretvara da je Rus, nije kradu!

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
Normalno društvo, adekvatni ljudi. Vodstvo je vrlo dobronamjerno, na primjer, Dmitrij dobar čovjek razumije proizvodnju, pomogao mi je nekoliko puta. Tatiana i Yura nastoje postići najbolji rezultat u proizvodnji proizvoda. Gene je vrlo dobar stručnjak za njegovo polje, niti kada kaže, niti radi svoj posao. Ali, naravno, tol-d. A oni koji napuste rad ne trebaju pronaći grešku. Proizvodi su vrlo visoke kvalitete jer, u laboratoriju, Vera i Vika rade, provode kontrolu kvalitete, GOOD LUCK.

Negativna strana:
NIŠTA NIŠTA

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
Postoji mnogo adekvatnih dečki koji žele raditi i tim je normalan među njima.

Negativna strana:
Jasna krađa zaposlenika. Oni koji su dobro radili izbacuju se. Tanya je, kao i glava svih opsjednutosti, Yura normalnije, Rustam ga je preživio, iako je dobar stručnjak, a sada Gena samo hoda s ruksakom i krade što želi. Skladište živi svoj život.

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
u načelu, nisu

Negativna strana:
Uprava nije sasvim prikladna, majstor i voditelj proizvodnje uvijek se štituju. Puno Tadžika i Uzbeka koji se ne smatraju ljudima. Prašina, prljavština, strašni uvjeti rada, čak i opasni.

Obuka na račun tvrtke:

Pozitivni aspekti:
Ne-hu-ja!

Negativna strana:
Ljudi biti pametniji RUN! Ili nemojte se ljutiti na sve takve ljude nikad nigdje nikad nisu vidjeli takav posao! Čvrsta kokošinjac i par pijetlova u obliku starijih. Čini se da menadžer proizvodnje uopće ne može govoriti, ali ako ga započne kao epilepsija, šefovi višeg ranga općenito će dati sve što se događa oko njih, jednostavno je uspio jednostavno pobjeći. Ljudi rade do plaće, ali imam nekoliko dana, vidio sam nehigijenske uvjete, uspio sam vidjeti Tatyanu Ivanovnu sjebanu, zmaj u crvenim hlačama s Enderom, imenovanim po šest u šestima, pas koji nema jedan dokument. dana i čuo se oko vas može dugo pisati. Samo ljudi, nemojte se bojati takvim mashkynikam i neumoljima poput njih. B E G & T E.

PHYTOKOSMETIK OOO

Informacije i opis trenutačno nisu dostupne. Ako ste službena organizacija, preporučujemo vam da besplatno dodate podatke prijavom s nama na web mjestu.

Posljednji pregled tvrtke "PHYTOKOSMETIK LLC"

Kvaliteta proizvoda ostavlja mnogo želja. Budite oprezni pri kupnji bilo kojeg proizvoda ovog proizvođača. Zahvaljujući njihovoj BOJNIH kane, moja ashen glava postala je ugodna boja mrkve (((((

Jednom u ledenoj zimskoj hladnoći došao sam tamo raditi. Bože! Zašto? Što za

Direktor tvrtke smatra se prokleti šarmantan čovjek! Najčešće jede kuhanu ribu, a on podsjeća na haringe kada se traperice s remenom na kostima kostiju protežu. Visoka, vrlo ponosna, osvetoljubiva i ranjiva. Mnogi snovi i snovi. Ima psićnog prijatelja (brata iz 90-ih godina) ravnatelja produkcije. Trbuh je poput pet lubenica, košulja je momak, moj kolega je govorio))))) On je bolesna s istom temom, on bi se naviknut baciti i pohvaliti osoblju i glavni haringa u sjenici. On dobro radi, misli da je dijamantna tvrtka. Vjerojatno je slab na ženskim romanima, gradi intrige oko sebe, drži se sekretarima, piše erotske tekstualne poruke o cijepanju i kako to privlači dodir, dodirne koljena, nježno bruji bijesne anegdote, bacivši lijevu ruku na svoju stranu, savijanje jednog oka i okretanje gomile telefona. To nalikuje Berlinskoj kraftu samo ne čokoladi, ali s gradom Ohm. Još jedan zgodan čovjek je direktor financija, ako ga još nisu izbacili (čini se da se drži, iako je kabinet izabran nakon poteza - onda su se odvojili!). Puno glatko haringe, ponekad se druži s krafnama (sumnjam da je u trenucima nemogućnosti da povuče butične leptire, krafna radi već više od 10 godina, testirana je). Dakle, sve je toliko teško da izgleda da trenutačni CFO raspada prethodni, koji je dugo bio uhvaćen. Ne cijeni svoje menadžere, pomaže im smanjiti kad želi. Motivacija se mijenja svaki put prije izdavanja istog s / n. Tu postoji još jedna "djevojka", ne sjećam se samo tko radi, jer ne radi ništa. Nešto s prodajom. Važan šef! Polako, ona postepeno skokne oko haringe i, vjerojatno, zamišljena za CFO da mi dade pjenu! (ispričavam se za francuski). Voditeljica osoblja podsjeća pacijenta Renatu Litvinovu. Možda ima nekih banana i kave, a potom ispod vrata da se onesvijestiti.....Nemamo nikakve riječi.....

A sada o glavnom. PROČITAJTE SVE. Ako je vaš cilj smanjiti polaznike dok ne radite prokletu stvar, osim toga volite TV emisije i možete razgovarati satima na telefonu ili razgovarati s ljudima o cigareti u baru, a vi ste ovdje! Istodobno, trebate podići svijest o stvaranju još jednog intriga na uzbuđenje duše, apsolutno ne biste trebali brinuti o kvaliteti robe i uvijek biste trebali biti u stanju svjetla nedot...... ha. Nakon što je pronašao nakon očitanja očitih podataka i sklonosti njegove prirode takvim stvarima, hodajte ravno. Za više samopouzdanja uzmite hipoteku i uspjet ćete. Život će te pretvoriti. Ako vam se noću utječe sa žaljenjem. Činjenica o otkriću sijena i pijeska u kokoši zbunjuje vas, bojite se misliti da se gline iskopa kaubojem u radioaktivnom kamenolomu. Strahovali su vas Tadžikini koji privlače kredu iz stare kupke s golim rukama i tako pakiraju zubni prašak, navodno, do deset grama. Neugodno vam je da u rukama držite depilator u sastavu, koji uključuje kemikalije kućanstva (usput, uzimajući u kućanstvima!). Ispričavamo se za djecu s ljekovitim sredstvima koja uzimaju "ljekovite" kupke u "kanu" na temelju tehničkog zgušnjivača (namijenjene za podmazivanje matica, vijaka, vijaka) i zastrašujuće je zamisliti da svi boja bantu / kane sadrže boje tkanine. Istodobno, iz svih natpisa roda "ekstrakt kamilice, ulja zhajobe, mrtvih mora...", vi ste okrenuti iznutra, jer tu nema ništa takvo! Onda se brinite za živce! Nema plaće u svijetu........ niti je vrijedno poniženja, niti vrijedi za bolesti kože tisuća ljudi, niti vrijedi da se u phytocosmeticsu vlada pokvarenost i cinizam. Samo se molimo za njih.....

PHYTOcosmetics - recenzije

Stvarno mi se svidjela ova glina! Lako se nanosi, ugodna konzistencija. Koža se ne zateže, kao iz suhe glina, ne gori ništa. Lice nakon ove maske osvježeno je i mekano. Ispada bez ikakvih problema, kao i svaka druga maska. Miris poput - mirisi poput gline pomiješane s zelenim čajem. Sastav je prirodan. Veliki proračun masochka. Kada je gotov, ponovno ću ponoviti)

Dakle, rekla sam o sredstvu za zagrijavanje, vrijeme je da kažem o hlađenju. Njegova cijena je ista - oko 160 r za 250 ml. Informacije proizvođača: "COOLING LIFTING-SCRAB ima složen učinak na kožu, usporediv s jednom sjednicom.

Pozdrav! ) Ja sam poznati borac protiv celulita, stalno se borim s njim. Postoje određeni rezultati, ali nikad to ne možete zaustaviti. inače će se sve vratiti na trg. Naravno, znam da je vrlo važno biti više u ovoj borbi. Pročitajte više...

I opet sam s drugim proračunskim proizvodom) Ovaj put imam Peach Jam balzam za usne od FITOcosmetics. Njegova cijena je oko 50 r, volumen je 4,5 g proizvoda. Iskreno, ja sam ga uzeo zbog SPF oznake i zato što je miris obećao. Pročitajte više...

Otišao sam u cijenu kao što je bio zimi, usne su mi bile na hladnoći, sreća bi to mogla, pogledala sam blagajnu, cijena je tada bila 25 rubalja, odlučila sam čitati kompoziciju zbog interesa, sve više pisano je 100% prirodno, Pročitajte više...

Dobar dan! Reći ću vam o svom nalazu - piling koji nerealno učinkovito izglađuje kožu, tonove i čini ga vrlo mekim. Pronašao sam ovaj alat u svojoj kupaonici i sjetio sam se da sam ga prošlog ljeta kupio za putovanje. Pročitajte više...

Dobar dan svima! Danas želim s vama podijeliti svoje prvo iskustvo korištenja proizvoda iz Phytocosmetics - točnije, Clay čišćenje crnog vulkanskog Kamchatka za lice, tijelo i kosu, koja. Pročitajte više...

Djevojke, hello! Danas vam dođem s neobičnim postom. Prije nekoliko godina debeli i svijetli ušli su u modu. Pročitajte više...

Dobar dan! Ako je alat jeftin - to ne znači da je to loše! ₪₪ÁZ Moj poznanik s proizvodima tvrtke FITO kozmetika započeo je ovom maskom lica - REJUVENATING White Valdai glina. Pročitajte više...

Dobar dan! Uvijek suhe i ispucale usne - to je za mene! ღღღ Bez obzira na vremenske prilike vani, zimi, ljeti, jesen i proljeće - sve! Moje usne su grubo, neumjerene i neuredne! Ali postoji jedan plus. Pročitajte više...

nahjob.top

Ovdje ste

Ramenskoje

Kinsey

U ovoj kući, oni su zaposleni od strane menadžera samo za probno razdoblje! T. K. Radnik u tom razdoblju je položen u cijelosti, a zatim stvara uvjete za plaćanje zbog čega normalna osoba neće raditi. Direkter-kalanchu je dugo prokleto razgovarao na videu s vlasnikom ureda na takav način da je neugodno biti s njom u ovom trenutku u istoj sobi. A njezin je pomoćnik najčešći štapić.

Techno termin

Tvrtka Tehno-term boloto.direktor sa simptomima shizofrenije, prostota i vrijeđa pokušava rukovodit.nikakogo poštovanje ni osoblje, ni klientam.postoyanno deranja, nazivanje pogrdnim zaposlenici ne obraćajući pažnju na položaj bilo vozrast.obman pune plaće, a uređaj obećava dobar perspektive, službeni uređaj, bonusi, karijeru rost.v rezultirati Creek, mat, varanje na plaće, bonuse, samo povećanje carina i otvetstvennosti.bezhat od njih bi trebao biti daleko i ne izgledaju natrag.

IP POPOV Lorelei

Ovo je naša vlastita proizvodnja. Posvuda prljavština i nered. Ali najgore od svega je voditelj i redatelj u jednoj osobi, Yu.A. Popov. Čovjek raspoloženja. Gotovo neprestano vikao, nepristojan. Njegova krivulja. Alla, kucni Plaća se, strašna, dva puta na kartici. 4-7 tisuća, a ostatak jednom tjedno u gotovini. Često "hrani" doručak. Taj novac nije, onda je sve potrošeno na izložbe itd. Itd. Ne savjetujem nikome da radi tamo.

Art Cafe Carpe Diem (Coffee Point doo)

Dugo je radila u toj ustanovi. Ponekad se situacija popravlja, ali ne dugo.

Cape Recreation Center "Nadam se" (bivši Calypso)

Nakon promjene vlasnika, Chelyabinsk dama Koryshev SS usmjerava osnivanje. Booristički odnos prema zaposlenicima pod krinkom tužiteljstva za ramenskoy. Prihvatiti bez registracije, raspored rada s kršenjem zakona. Sve nedostatke rastvaraju radnike neselektivno krivim. Menadžeri redatelja i stražara progone ljude s ogovaranjem tako da postoji razlog da se izbjegne bez novca. Ako je netko ukrašen, glavu ugovora ne daje ugovor o razumijevanju i ne daje uputstva za uslugu. Potpisao je posljednji list onoga što nije poznato i ode odavde "sva pitanja nisu meni, nego redatelju"!

LLC "Metal Suite"

Radnici u ovom firmochki zove robovi goveda, zarada ne plaćaju mesyatsami.Ochen dobro tu samo Dergacheva i njegov suučesnik Antoshina (koji Mihajlovič) Newbies objesiti rezanci na najvišim plaćama i svijetlu budućnost tvrtke, ali u stvari rade za novčana jedinica, a vi još uvijek morate to tako zove poslodavce Ako cijenite svoje vrijeme i živce zaobiđete ovu RUSTING COMPANY.

Posebno željezo

Pišem za 10 radnika koji su radili u ovoj tvornici. Redatelj je bacio naša tvrtka za veliku količinu i nastavlja raditi i obmanjivati ​​druge. Nemojte se prevariti ni na koji način. Opkladit ćemo naš novac! CEO je besramna osoba, lopov i lopov.

LLC "Oboronstroy"

Šest tjedana dali deset tysyach.Hotyat grba na tuđe raj pakao vozio kraće, svjetlo headedness i kidalovo novac. Čak i mislio da ne drže sunutsya.Otrabotaete gotovo pa ne hvala će reći)).

LLC "Oboronstroy"

Pišem za 10 radnika koji su radili u ovoj tvornici. Redatelj je bacio naša tvrtka za veliku količinu i nastavlja raditi i obmanjivati ​​druge. Nemojte se prevariti ni na koji način. Oni također bacaju svoje radnike, jednostavno nisu navikli plaćati za rad ljudi!

Grupe Sazi

Društva, napokon sam napustio ovaj bedlam koji se zove tvrtka SASI ili što je sada pozvano za novu grupu SASI, i sa zadovoljstvom ću vam reći sve što mislim o ovom uredu Sharashkin! Novac u uredu bez plaća ne isplaćuje na sve, baci komade kao pas kost. Redatelji su cijeli posao stiskali od bivših vlasnika, a sada ne izlaze iz sudova, a to je i naš plijen. Svatko iz ureda u Lyubertsu vodi od ureda, voditelja prodajnih odjela koji su bili jedan od prvih koji su se osjećali nezdravim vremenima, i dalje niz popis, proizvodnju, ured itd.

Ured Ramenskoye Instrument Design

U toj organizaciji susreću se vrlo adekvatni ljudi. Ali malo je. Uglavnom u skupinama i odjelima dovršava kaos. Zaposlenici organiziraju skupine protiv novopridošljana i započinje AD. Ako niste supruga ili suprug šefa ili ne pod pokroviteljstvom, već osoba s ulice - imat ćete poteškoća. Svaki korak i riječ će odmah biti prijavljeni. Zmija lopta. Potiskivanje je potiskivanje. Premije se ne plaćaju pod nepravilnim izgovorima. Dakle, ako ste izrazili plaću, podijelite na dva)). Mentorstvo je potpuno odsutno ili pretvaranje da se objasni i pomaže.

JSC "Ramenskoye Instrument Engineering Design Bureau (RPKB)"

Organizacija je šarashka od vremena Staljina, uz odgovarajući odnos prema zaposlenicima. To se posebno odnosi na kontrolnu stanicu. Kazniti nekoga za prekršaj, proklinjati, dovesti nekoga u suze radi pravilnog obavljanja posla (uglavnom se odnosi na žene) je omiljena taktika vlasti.

OOO EuroTechnoPolis

Eurotechnic je jedno od imena phytocosmetics i real kozmetike u gradu Ramenskoye. Adresa tvrtke sve do ureda podudara se s adresom Phytocosmetics na Karl Marxu 5. Očigledno, uprava, znajući pravi crni ugled Real.. i Phyto, s nula odgovora na otvorena slobodna radna mjesta, odlučila je objaviti trenutne pozicije jedne od njihovih tvrtki kroz koje sirovina i opreme iz Europe.

DNS čuvar

intervju na čuvaru koji se nalazi u DNS trgovini u Ramenskoye. Vjerojatno nema sigurnosnog ureda. U roku od mjesec dana stvara se situacija u kojoj stražar postaje kriv. Zatim Z.P. i na 35 rubalja na sat dodaje novčanu kaznu, a na kraju nema ništa primati. Mnogi stražari se mijenjaju tijekom mjeseca.

Metal Suite

Otvori grupu

Nakon 20 dana rada ugovor nije bio dani, datum na koji barem neko predujam ne govori nadzornik Arsen, većina pitanja koja postavljate ne može odgovoriti na prodajnim mjestima, koja u gotovo svim poplavama u selima i selima. I dalje možete pisati puno.

Phytocosmetics

Na "Phytocosmetics", kao u "Real Cosmetics", ljudi drže robovi, a 3 policajca moraju sve plivati ​​12 sati svaki dan, čepovi su puni, a naši su također regrutirani za besplatne plantaže kreme. Tko želi pasti od bijesnih normi, a onda dobiti posao. Kako mi se sviđa jeftini rad.

Ekorum (Krasprominvest)

Nemojte nered. Obećavaju planine zlata, a zatim bacaju novac. Ako želite raditi na dobrobiti ove bande - super! Tvrtka se nalazi na nerazumljivoj bazi u selu Kuznetsovo. Od radnika, 70 posto su Tadžikovi, ostali su nesretni tete.

LLC "RIC"

Dobar dan! Želim vas upozoriti i kasnije zaposlenike (novopečene) o jednom nepoštenom društvu
gore spomenuto. Za posao koji sam učinio, nisam primio Z / P. Khamskoye i odvratno ponašanje u osobi redatelja tvrtke Alexander Yurko.

Prava kozmetika

Ljudi ne idu na posao u uredima sharashkina u Ramensku, sv. Karl Marx, 5 zgrada iz 1860. Pronađeno je mnogo različitih malih tvrtki, gdje postoji mješavina onih koji ne mogu naći posao. Tamo sam radio u knjižaru Real Cosmetics. Na internetu pišu 2 do 2, zp 25 tona, a tamo ruske djevojke su prisiljene na plug 6/1 za 12 sati, samo nepušači su zaposleni, oni su obmanuti u plaću. Radnici migranti ne uzimaju, ne bilježe se mjesec dana u radu, žele da samo ruski orao za peni! A tko bježi, ne plaćaj prije!

Pročitao sam druge recenzije o MTS trgovinama i bio sam uzrujan. Mislila sam da je u našem gradu samo takav nered, ali se pokazalo isto za cijelu zemlju. Preciznije, ne nered, ali ono što ljudi smatraju potrošnim materijalima, a ne više, uopće ne razmišljaju o svojoj udobnosti, motivaciji i interesima. Dakle, jednom mjesečno moram raditi na slobodnom danu. Recikliranje je općenito norma. I nitko ne plaća dodatno. Ali novac, iako važan, za mene glavni ljudski odnos. I ovdje postoje velike pritužbe oko vodstva.

Tehno-Therm

Šef je moralno čudovište, neprestano nastoji bacati novac, štedeći sve (u zgradi nema požara, žice su nekoliko puta gorjele, na nekim mjestima pukotine). Učenici koji su tamo poslani da prakticiraju, drže za robove. Tim kao cjelina je dobar, ali šef, da, je kompletna nakaza.

Ram Steel

Budite pažljivi! Ova tvrtka se pozicionira kao tvrtka s velikim iskustvom. cijelo vrijeme kažu da smo na tržištu od 1999. godine, imamo izvrsnu kvalitetu, jamstvo za vrata i druge metalne konstrukcije. Sve ovo je laž. Nezadovoljni klijenti pokušavaju se zaustaviti, a ako je osoba pismena i prijeti da ode na sud, onda se nešto poduzme kako bi spriječila oči, kao da popravlja. Radio sam tamo 1,5 godina. Otišla je sama, jer nije imala snage izdržati grubost višeg menadžera, klijenata i instalatera. Nakon što se redatelj promijenio, došao je pravi pakao.

IP Shekhovtsov R.S.

Imat ću negativan pregled ove tvrtke, jer ovaj poslodavac ne registrira svoje zaposlenike za TC, kao što je obećano u oglasima. Umjesto toga, "hrani ih doručkom", a kad dođe dan plaće, ne može ni platiti cjelokupnu plaću, u najboljem slučaju, dobit ćete 1/3 cjelokupnog iznosa. Kad sam shvatila da me nitko neće izdati u ovoj tvrtki, samo sam otišao bez prakticiranja bilo kojeg dana. Kad sam pitao poslodavca "Hoćete li me danas izračunati?", Čuo sam "Vidjet će se, raditi dok."

LLC "Manor"

Pozivaju na posao, ali odbijaju potpisati ugovor, uvjeravajući zaposlenika da je poslodavac privatni vlasnik i vrlo iskrena osoba, čak i vjernik. navodno na vlastiti trošak crkva popravlja. I iako ne daju sporazum s zaposlenikom, oni podnose pretplatu na neobjavljivanje poslovnih tajni od njega - to je tako da ljudi se boje tužiti nakon kidalov..

Alex Master

Obećavaju visoku plaću i plaćaju što žele. Učinite i ugovor, kada to žele. Oni su osnivači svih. 50% plaća dodatno na crno. Odmor i bolovanje su minimalni. Radite na svom automobilu, amortizacija je uključena u plaću (čini se da je krpa velika). Prihod od osoblja sa mnom je 100%. Čak i čelnici napuštaju.

Alex +, Alex Master

Te tvrtke privlače visoke plaće. Na poslu nije službeno zadovoljan mjesecima. A kada potpišete ugovor, znat ćete da je samo polovica u bijelom. Minimalni godišnji odmor i bolovanja s bijelom plažom. Nemotivirane novčane kazne, mijenjaju funkcije bez internih naloga, mijenjaju se onoliko često koliko osnivači žele. Registrirani ste u jednoj otvorenoj tvrtki i radite na tri. Ne slažem se stvoriti nepodnošljive uvjete i reći: "napiši po volji". Potrebno je voziti automobile, deprecijacija je uključena u plaću.

Yakitoria

Odmah nakon prve zarade shvatio sam da je obećana minimalna plaća (od 27.000 rubalja) daleko od stvarnosti. Za takve "bogate prihode" mjeseci, kao veljača i ožujak, plaća 25 500 p. i 21150r. A onda je plaća prošla samo u smjeru smanjenja! Tvrdokorni laž da računaju od prihoda od isporuke od 5%: čak i golim okom nikada ne odgovara stvarnosti! Ravnatelj Ramenskog ogranka Yakitoria Nikolai Lebedev, smatra svoju plaću i komprimira ga u svoju korist, samo Hamit mora odgovoriti na pitanja o izračunu Svi psihološki čuvaju u stanju krivnje.

Metalni luksuz

Želim vam reći o tvrtki Metal Suite. Oni obrađuju zaposlenike poput goveda, na svakom jutarnjem sastanku, gospodin Dergachev kaže da svi rade jako loše. Ako prestanete, ne plaćate novac koji zaradite, već vas i plaši fizičkim nasiljem.

LLC "INFOGID-STOLITSA"

Strašna tvrtka, nema povjerenja. Šefovi ne plaćaju svoje zaposlenike, samo ih hrane obećanjima, sutra će sutra reći novac, a sutra kažu da će vam sutra, a ne uopće, da ste loše radili i zaradili ništa. Dakle, svatko tko pročita ovaj komentar zaobilazi tvrtku

Phytocosmetics recenzije

Obično sam koristio boju, ali odlučio sam isprobati kenu. Vrlo iznenađen koliko je lako primijeniti i kakav efekt ostavlja. Obrve kao i nakon salona. Bojanje ne samo dlačica nego i kože (održava se dulje nego što je navedeno u uputama). Vrlo sam zadovoljan. Kupit ću više.

Sviđa mi se maska, dovoljno 2 puta. Vodenasta. Nakon upotrebe, lice izgleda svježije.

Volio sam to! Prije kupnje ovog proizvoda, nikad nisam mislio da bi uklanjanje lakova za nokte mogao skrbiti za nokte. Velika količina i mala potrošnja sredstava jamče da će tekućina dugo trajati. Alat je narančasta, pri otvaranju boca jako miris acetona, ali kad se nanosi na pamučnu podlogu, uopće ne miris. Vrlo dobro.

Dobar balzam, vrlo nježan, ugodan. Ali brzo završava. O pomlađivanju dok ne kažem.

Zanimljiv naziv) učinak nakon primjene nadahnjuje daljnju upotrebu. Krema od lagane teksture, dobro se uklapa, a masažu kože masira. Celulit se smanjuje. Za 3 primjene vidio sam učinak. I dalje radim masažu. Nadam se da će sve proći. Ne želim biti s celulitnim nogama), a također koristim i dodatno ulje.

Dobar proizvod. Koristim kao masku za lice i masku za problemne znakove. Savršeno zateže kožu, pomaže u borbi protiv celulita. Nije mi se sviđalo upotreba kose, previše se suši i teško je isprati.

Imam piling za smiješnu cijenu. Što mogu reći o njemu. Čisti se, nakon pranja sjaja učinka. Nema vlage i omekšavanja, ali koža se suši, što mi se sviđalo, ali nije bitno, nakon primjene kokosovog ulja. Tonovi, ublažuje piling. Nakon dugotrajne upotrebe, uklanja brušenje, briše crne točkice.

Ispalo je da nije iluminator i obezbojenje. Kupio sam 4 pakiranja, dosta je za polovicu kose do lopatica, bilo je neujednačeno obojena, sada kao mačka s tri vune. Sad ću trčati za boju.

Koristio sam ovu masku za oko mjesec dana (2-3 puta tjedno za kratku kosu). Učinak laminiranja i povećanja volumena nisu primjetni. Ali moja tanka, obojana kosa nakon primjene ove maske izgledala je svježa i zdrava, čak je imala sjaj, što nisam dugo vidio na mojoj kosi. Maska je ugodna za primjenu. Ima izraz.

Redovita matična voska za usne omekšava usne. Ništa posebno..

Phytocosmetics, Ltd.

informacije

  • +7 (499) 922-89-22 Prikaži telef. 108, jedan broj - od ponedjeljka do petka 9: 00-18: 00
  • Plaćanje putem banke
  • Plaćanje putem interneta

Recenzije

Je li ovo vaša tvrtka? Registrirajte besplatan poslovni račun i odgovorite na recenzije u ime tvrtke

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kupio sam pokušaj)). U pakiranju kremastog stakla za depiliranje. Ne savjetujem. Ne preporučam. Sramota. Sretno s prodajom!

  • Pretplatite se na komentare
  • Izvijestite moderatora
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kad je moj muž dao potvrdu za posjet spa centru, popis usluga je također bio mirisan, što mi se jako svidjelo, osim cijene od 550 rubalja. Bio sam zbunjen kad sam pronašao priliku za početak uzimanja kvalitetnih aroma kod kuće. Slučajno je u jednoj od ljekarni vidio obećavajuće ime "Sanatorium kod kuće". Veliki paketi s.

Kad je moj muž dao potvrdu za posjet spa centru, popis usluga je također bio mirisan, što mi se jako svidjelo, osim cijene od 550 rubalja. Bio sam zbunjen kad sam pronašao priliku za početak uzimanja kvalitetnih aroma kod kuće. Slučajno je u jednoj od ljekarni vidio obećavajuće ime "Sanatorium kod kuće". Veliki paketi s 500 gr. sol i vrećicu aktivnog sastojka (i to je sve odjednom). Osim toga, na pakiranju je bio znak "najpopularnija procedura sanatorija takvih i takvih". Općenito, odlučio sam uzeti uzorak. Sada ih nemojte odvojiti, svaki vikend imam spa u mirisnoj kupelji (radnim danima postajem osvijetljen drugom solom soli, jeftiniji). To se može činiti čudnim, ali nakon što sam kupila soli za gubitak težine, stvarno sam primijetio učinak, koža je glatko u problematičnim područjima, jer je moj omiljeni, čim se počnem bolesni, oslanjajem se na kašalj. Spojio je cijelu obitelj. U mužu se rado kupaju u "Pineu", djeca se zaljubila u "kamilicu" i "sekvencu" - imaju tako mirisni miris, sada pitaju samo za mirisnu kupelj, a drugi ih ne citiraju. Osim čistih soli za kupanje, postoje male torbe koncentrata, zajedno s brošurama asortimana i kapicom za kupanje. Želim izraziti svoju zahvalnost za priliku da se osjećam kao posjetitelj salona za smiješnim novcem, svaka kupka me košta samo 70 rubalja, a pokazalo se da je ovaj salon upotrijebio ovu proizvodnju ("Čokoladna" kupka), odmah sam prepoznala miris. Pokušao sam pronaći analoge, nešto što sam našla, ali ponekad skuplje. Usput, u mnogim je ljekarnama počela vidjeti dragocjene vrećice, preporučila svim prijateljima, preporučujem čitateljima Flampa. Hvala opet, serija "Sanatorium at Home" samo je čudo.

Izbjegavanje akni nakon brijanja: uzroci, liječenje

Uklanjanje dlačica lica kod kuće