zatražio da se obrve povuku

U odjelu za druge poslove u kući na pitanje Gospe, a sjećaš li se u kojem razdoblju pokušavate izvaditi obrve? sami su pokušali ili zamolili nekoga da pomogne? Najbolji odgovor koji je dao autor BLYANCHIK je da sam obrijao obrve na kraju prvog razreda - što mi se nije svidjelo. I to je učinila prije nego što je cijeli razred morao biti fotografiran. Učiteljica je bila šokirana, olovkom mi je žurno izvukla olovku)) I otkad sam imao 15 godina, po prvi put sam počeo izvući obrve za sebe po prvi put.

[Guru]
C 13 godina iskorijenjeno, brijanje i boja. Sve sam po sebi =)

Upitala obrve da se izvuku

Danas sam otišao na manikuru s pedikura i uzeo Viku sa mnom. Znači, ostavili smo je tamo u cijelosti, opet, majstor je napravio šik nogotochki, a kćer je dobila šišanje pred školom, ali najvažnija stvar za nju bila je prvi put da pokupim obrve, imamo cijelu obrvu, kao što su Brežnjev i Vika nisu iznimka. znajući da će to povrijediti, zatražila je ovaj postupak. Trebao si je dobro vidjeti ruke u bravi, baš kao što su kosti postale bijele. Sjedi, napola osuđuje: "Bože, koliko je bolno." Svi su patili, a moja je kći dobro učinjeno.

Nedavno sam otišla na čelo pileća, obično sam uvijek bio izvučen pincetama, a onda sam bio previše lijen da odem i odem u frizerski salon u mojoj kući, bio sam tamo prvi put, a oni su mi ponudili da izvadim obrve s koncem! Naravno, za to sam čuo, ali sam mislio bilo je to "posljednje" stoljeće, bilo mi je jako iznenađeno što sada to rade, nisam eksperimentirala, tražila sam da izvadim pincetere kao i uvijek! Rekli su mi da odbijate ništa učiniti! Ako izvadite nit, ne raste tako brzo i to čak i bolje ! pa sam se pitao da li netko ugađa obrve s koncem? nije li to bolnije nego.

Sjećam se frazu koju sam više puta čuo prije nego što sam rođen "spavam kad beba spava", ovo jednostavno pravilo će pomoći majci ostati trijezan u svom umu i zvučnom pamćenju. ili obratno? Pa, to nije važno!) Zato želim upoznati ove pametne ljude i pitati KAKO oni zamišljaju spavati, hodati s kolicima u parku ili spavati, žurno jurnuti, spavali s neoprenom glavom, a ne isprepletene obrve (gotovo napisale trepavice). oni bi se bolje savjetovali kako se složiti s činjenicom da su interesi djeteta važniji od vašeg. ne zanima što je gladan, a ne oprana i ne spava. svi ne brinu samo.

Drugi dan me je trebalo dogovoriti obrve, odlazim u salon, gdje obično idem na majstor Larisa da se prijavi, ali ne sudbina:

Ili novi me))) Mnoga slova i mnoge fotografije. Još više hvala. Stavite djecu da spavaju i idu)))

Zato sam odlučio napisati. Takva zbunjenost u mojoj glavi. Pokušat ću u redu.

Djevojke, napravimo čaše, uzimamo nešto dok sjedimo i čitamo))))) Konačno sam došao do računala i prema tome ću izliti sve što se sjećam, sve dok se sjećam. ))) Vjerojatno će se puno isplatiti i zaboraviti napisati mnogo, završit ću kampanju))

Konačno, odjavit ću se o mom rođenju. Moja trudnoća bila je planirana i željena, a uživao sam, počevši od dana kad sam vidio 2 trake na testu, unatoč toksikozu, oteklima, umoru i drugim nevoljama. I sad sjedim sa svojim želucem praznim i ne sjećam se onih čarobnih osjećaja života unutar mene. Nedostajat ću to vrijeme jer je letio, nismo imali vremena za treptanje oka. Pa, i u krevetu naš Ivan Tsarevich mirno njuška. Stoga ću početi.

Izraz je bio na 14/02. Zašto ne želim roditi ovaj dan)) Ali kako kažu da želite da se Bog nasmije, reci mu o svojim planovima))

. U prvom B s obzirom na porođaj, imao sam vrlo borbeni duh)) Da, bila je zastrašujuća, prvi put, nesigurnost. Sada, ne postoji borbeni duh, apsolutno ne želim roditi. apsolutno. Scary, drugi put, sve je poznato) Sada, nakon što sam pročitao o svom prvom rođenju, shvatio sam da se uopće ne sjećam, kao što to nije bilo sa mnom, kao da je to jedna od priča zajednice. Kako će to biti ovaj put. Opet, nepoznato)) ispada nepoznato nepoznato, zastrašujuće na trgu, ali strah je posve drukčiji, mirno prevladava! Analizirajući prvu.

Prijateljstvo je divan i ljubazan osjećaj. Možda najljepše od svega. Ne boji se granica i udaljenosti. Za njega, nije važno dob. Baš kao rasa, religija, status. Jedina prepreka za prijateljstvo je spol. Ili ne?

. Ja, vjerojatno, kao i sve trudnice, na samom početku B, odlučio sam da ima lice u 38 tjedana. Ali njegov sin imao je vrlo različite planove. Kad je započeo 39. tjedan i nije bilo ni jednog od prethodnika, bio sam očajan. Koristio sam se savršeno i fizički i ja, ali nisam mogao čekati da se upoznam s djetetom. I bez čekanja na sastanak otišao sam u moj gvineji. Vidjevši me na stolcu, ona me je oduševila, najavivši svoju potpunu spremnost za porođaj i.

Popis *** Moj dečko imao je potpuno mrzovoljan naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve, a nakon što smo se s njim svađali, a on se muči obrve. Tada sam ga pogledao, a ispred mene - moja draga majka - JOCONDA)))) Zatim je uzeo smeđu maskaru od mene. Imao sam nešto tamo na mojim utičnicama)))) Ne mogu se sjetiti bez histerije. Naravno, svađa je izblijedjela!

http://www.babyblog.ru/user/Bazhenka/3011771 Ja stvarno volim Pin up djevojke, za mene ovo je visina ženstvenosti, seksualnosti i lijepih tijela! Jedan od najpoznatijih pin-up modela ranog doba bio je Batty Grable (Elizabeth Ruth "Betty" Grable). 1916-1973 gg. Plakati s njezinom slikom bili su raspoređeni među vojnicima tijekom Drugog svjetskog rata. Njezina poznata fotografija u kupaćem kostimu donijela ju je tijekom Drugog svjetskog rata, slave jedne od najzanimljivijih djevojaka toga doba. Kasnije je ovaj snimak bio uključen u časopis Life na popisu "100 fotografija koje su se promijenile.

Napokon sam se približio pisanju o mom rađanju, već sam već počeo misliti da se to nikad neće dogoditi. 22. siječnja 2011. odlučio sam provjeriti djelovanje svega što bih prihvatio, uklonio sam obrve, obavio manikuru i pedikuru, očistio kuću, oprala, kuhala večera i sjedila da čekam, ali nekoliko sati kasnije shvatio sam da to nije uspjelo i plivala sam za uvjerljivije. Moj muž je došao kući s posla i ponudio da pogleda zapise ultrazvuka, spremna sam sušiti kosu i vidjeti kako sam osjetio da su počeli.

Napokon sam se približio pisanju o mom rađanju, već sam već počeo misliti da se to nikad neće dogoditi. 22. siječnja 2011. odlučio sam provjeriti djelovanje svega što bih prihvatio, uklonio sam obrve, obavio manikuru i pedikuru, očistio kuću, oprala, kuhala večera i sjedila da čekam, ali nekoliko sati kasnije shvatio sam da to nije uspjelo i plivala sam za uvjerljivije. Moj muž je došao kući s posla i ponudio da pogleda zapise ultrazvuka, spremna sam sušiti kosu i vidjeti kako sam osjetio da su počeli.

Ovdje svi pišemo o našoj karapuzu, o svojim trikovima))), ALI! Uostalom, mi sami učimo zajedno s našom djecom))) I tako, o "mamkiny" umelki)))

Čekao sam svoje rođenje od 1. ožujka! 28. veljače Guinea me uvjerava da će uskoro, budući da je glava bila tako niska. U mojim snovima mislio sam da ću se suočiti s njima 6. ožujka. Taj je datum do sada bio tako sablasno. Ali nekako se probudim i shvatim da je to!

GW nije samo kućna mliječna industrija i novac štedi, to je način života i razmišljanja. Prve misli o HB-u bile su vjerojatnije od opće preventivne prirode. Napisao sam o prednostima HB za malu bebu koja leži na kauču. Danas želim podijeliti ono što je GW slusalica za bebe. Sin je odrastao, postao je mnogo šaljivica i zla. Sada cijeli dan mama uhvati shilopopika oko stana. Trebaju prve korake u velikom svijetu - fizički i intelektualno. Ponekad sam zadivljen kad ste uspjeli ovako rasti i postati tako.

Budući da je Karapuzhechka imala groznicu, jučer sam zaključio da ću ujutro skupljati urin i proći analizu. Ujutro je zapovjedila mužu da zauzme kontejner i odvede je u polikliniku prije posla. Za noć sam mu dao još jednu pouku: da me probudi kad odlazi na posao, da mu dajem dar. Ujutro me je probudio šapatom: Gdje je urin? I ja sam čekao ruže na jastuku i prsten s brulyant ispod jastuka.

To je, naravno, harmonika tipki, prvi put kad sam ga pročitao prije godinu dana i sad sam se spotaknuo na post koji nisam mogao proći, smijali su se do suza. *** Moj dečko je imao posve smrdljivu naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve, a nakon što smo se s njim svađali, a on se muči obrve. Tada sam ga pogledao, a ispred mene - moja draga majka - JOCONDA)))) Zatim je uzeo smeđu maskaru od mene. Imao sam nešto tamo na mojim utičnicama)))) Ne mogu se sjetiti bez histerije. Naravno, svađa.

Činjenica da je u Dijelu 1 u drugoj boji koju sam kasnije dodao (zeleno) dodala i u Dijelu 2, pitanje prijatelja dala je ideju da je "taj detalj" također obilježje djetetovog razvoja i odgoja, a ne stvar (plava). o dva pitanja koja nisu obuhvaćena mojom pričom o najstarijem sinu: Pacifier i proces zaspavanja, Čitanje. Ispostavilo se da je dodatak u 2. dijelu, boja narančasta. Odlučila sam pisati o starijem sinu. Ja gledam na manje i usporedite s većim))) Takve slične i tako različite! Ja ću početi s.

Ovdje sam na forumu pročitao šalu, a ja sam se jako dugo nasmijala. Ovdje vam šaljem čitati puno, budite strpljivi, ali to je vrijedno))))

Poštovani))) nedavno ste spojili. Imam jednu šalu s kojom sam često razveselio, kao što sam pročitao, pa sam svaki put plakala))) Djevojke, ispričavam se ako je netko već odbacio, pogledao sam ga, izgleda da to ne vidim. čitajte puno strpljenja, ali to je vrijedno. 18 Žene razgovaraju o smiješnim navikama njihovih muškaraca. Moj dečko imao je potpuno smrdljivu naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve. Jednom smo se s njim svađali, a on je nacrtao obrve. Zatim ga je i pogledala.

Ovdje sam na forumu pročitao šalu, a ja sam se jako dugo nasmijala. Ovdje vas šaljem na čitanje puno, molim vas, budite strpljivi, ali to je vrijedno)))) 18 Žene razgovaraju o smiješnim navikama svojih muškaraca Moj dječak je imao posve smrdljivu naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve. Jednom smo se s njim svađali, a on je nacrtao obrve. Onda sam ga pogledao, a ispred mene bila je moja draga majka, JOKONDA! )))) Zatim je uzeo smeđu maskaru od mene. nešto što je tamo oblikovano na olovnim utorima. )))))))))) Podsjetiti.

Djevojke, čitam ovo ovdje... Ne mogu podijeliti s vama.. Samo se držite na stolici!

Zatražio je kopanje obrva i izvadio brkove

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE

VALERA EYEBROW POSCHIE, NEMA BLUE I USY VYUSHPAL

Caucasian Humor Upitan obrve za izvlačenje XDD, 18

Pitao sam čovjeka da mu obriše obrve, pogledaj što se dogodilo

Valera je skinuo obrve i brkove

Najmanji u svijetu bikinije

Pričvršćena obrva djevojka. VIDI SVE

Neuspješno je ugurao obrve

Jednostavno sam ga upitao, Valer, samo obrve za mene

Fun - Channel Funny video - Djevojka je zatražila obrve

Upitani obrve pršti

Upitala obrve da se izvuku

Upitali brkove da otmu XD IT ORRRRRR

Upitala obrve da se izvuku

Supruga je varao supruga i zatražila pomoć.

Vezane su obrve video

Upitani za smanjenje savjeta

zatražio da se poljoprivrednik rangira na SAMP-RP.Ru

Upitao je momka da fotografira.

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE

Samo najbolji i novi video na temu: šale i znatiželje iz života, pukotina, smiješnih slučajeva i mnogo. puno stvari.

Znate li što će se dogoditi ako slomite jaje u vodi? NO. So. ono što vidite je samo nevjerojatan prizor. Jedini.

Valera, pitao sam te samo da zgrabite obrve. Samo najbolji i novi video na temu: šale i znatiželje.

I JA SAM TAKVE - zbirku viceva o djevojkama. Smiješno za suze. Samo najbolji i novi video na temu: šale.

Tiny, pod lijekovima. noćna mora koja se diže, TIN!

BMW je pogodio cijeli svijet, vidi novi prikaz automobila iz X7 serije Samo najbolji i novi video na temu: smiješno.

Obratite pozornost na ženu u ružičastom. skinula je najbolje što je mogla i na kraju glave Samo bolje.

Činilo se kako može. Bonk OTGREBLA

Činilo se kako može. Bonk OTGREBLA

Nastya kaže kako djevojke primjenjuju svoju prvu šminku.

Bilo je to samo sklizak, iako nije bilo snijega.

KAKO JE ROMANTIČNO O VRLO JEDAN ODGOVORIO ZA VRIJEME KOŽE? NE BL * TH I USYA VYCHIPAL. Valera je pravi romantičar, čupala obrve koje su joj bile tako napuknute. Valera se može brinuti za djevojku.

Valera razvija cvrkut: h14dii_PsXI

KAKO OD $ 50 MAKE $ 5000: _J_JbDv6hcgbfkb3gg_bGdGNd7ZgqdRLk / 1 /
FOREX CLUB dobiva svoj bonus: ref /? Ref = REF1460389
VIDEO FUN: kanal / UCM6eFSUn9A-_H2Jr_5sS_Iw
Kanali za zabavu: kanal / UCfkF70nV2AT1bUstBHsSYPQ
Ispis Kijev:
LGZelen
+LGZchannel
LGZelen

Zabava s životinjama | COUB THE BEST
Prikupiti samo vrh odabire šale sa životinjama.
U vicama o životinjama vidjet ćete pjevanje životinja
cool životinje, govoriti životinje i sve u ovom stilu.
Ostanite uz naš kanal COUB THE BEST i uvijek ćete imati dobro raspoloženje.
Preporučujem pogledati ovdje:
Naši popisi za reprodukciju kanala:
NAJBOLJE JOKES | COUB THE BEST gledati? V = cmjBIaBwdx4list = PLF4WJMX-QbmM4_ZNdJFsBc6jwpqEP_lA_
Zabava s životinjama | COUB THE BEST watch? V = cmjBIaBwdx4list = PLF4WJMX-QbmMeXcWqkdqNjl6HQQqZ3auY

PONIŠITE POZNATI NA ULICI
HUMOR, CANAL POSITIVE
Svi autorska prava pripadaju
Njihov vlasnici.
Ako ste autor
Ulomak puštanja i njegova
Širenje vaše štete
autorsko pravo
kontaktirajte me.

COUB NAJBOLJI
Vera Brežnjev odlučila je nastupiti i zaboraviti uključiti fonogram, usput na koji se pokazao super
Preporučujemo da gledate vrhunske viceve za novu godinu.
J6o1CdUjLuk
Preporučujem pogledati ovdje:
Naši popisi za reprodukciju kanala:
NAJBOLJE JOKES | COUB THE BEST gledati? V = cmjBI.
Zabava s životinjama | COUB THE BEST watch? V = cmjBI.

Vicevi YOUTUBE BEST
Bilan je poslan na tri slova na zupčanici i on, kao dodik, sretan je zbog toga, a nakon toga neka sruši u ruke Leonid Agutin
Naša grupa u grupama razreda53178305413218

Upitala obrve da se izvuku

Danas sam otišao na manikuru s pedikura i uzeo Viku sa mnom. Znači, ostavili smo je tamo u cijelosti, opet, majstor je napravio šik nogotochki, a kćer je dobila šišanje pred školom, ali najvažnija stvar za nju bila je prvi put da pokupim obrve, imamo cijelu obrvu, kao što su Brežnjev i Vika nisu iznimka. znajući da će to povrijediti, zatražila je ovaj postupak. Trebao si je dobro vidjeti ruke u bravi, baš kao što su kosti postale bijele. Sjedi, napola osuđuje: "Bože, koliko je bolno." Svi su patili, a moja je kći dobro učinjeno.

Nedavno sam otišla na čelo pileća, obično sam uvijek bio izvučen pincetama, a onda sam bio previše lijen da odem i odem u frizerski salon u mojoj kući, bio sam tamo prvi put, a oni su mi ponudili da izvadim obrve s koncem! Naravno, za to sam čuo, ali sam mislio bilo je to "posljednje" stoljeće, bilo mi je jako iznenađeno što sada to rade, nisam eksperimentirala, tražila sam da izvadim pincetere kao i uvijek! Rekli su mi da odbijate ništa učiniti! Ako izvadite nit, ne raste tako brzo i to čak i bolje ! pa sam se pitao da li netko ugađa obrve s koncem? nije li to bolnije nego.

Sjećam se frazu koju sam više puta čuo prije nego što sam rođen "spavam kad beba spava", ovo jednostavno pravilo će pomoći majci ostati trijezan u svom umu i zvučnom pamćenju. ili obratno? Pa, to nije važno!) Zato želim upoznati ove pametne ljude i pitati KAKO oni zamišljaju spavati, hodati s kolicima u parku ili spavati, žurno jurnuti, spavali s neoprenom glavom, a ne isprepletene obrve (gotovo napisale trepavice). oni bi se bolje savjetovali kako se složiti s činjenicom da su interesi djeteta važniji od vašeg. ne zanima što je gladan, a ne oprana i ne spava. svi ne brinu samo.

Drugi dan me je trebalo dogovoriti obrve, odlazim u salon, gdje obično idem na majstor Larisa da se prijavi, ali ne sudbina:

Ili novi me))) Mnoga slova i mnoge fotografije. Još više hvala. Stavite djecu da spavaju i idu)))

Zato sam odlučio napisati. Takva zbunjenost u mojoj glavi. Pokušat ću u redu.

Djevojke, napravimo čaše, uzimamo nešto dok sjedimo i čitamo))))) Konačno sam došao do računala i prema tome ću izliti sve što se sjećam, sve dok se sjećam. ))) Vjerojatno će se puno isplatiti i zaboraviti napisati mnogo, završit ću kampanju))

Konačno, odjavit ću se o mom rođenju. Moja trudnoća bila je planirana i željena, a uživao sam, počevši od dana kad sam vidio 2 trake na testu, unatoč toksikozu, oteklima, umoru i drugim nevoljama. I sad sjedim sa svojim želucem praznim i ne sjećam se onih čarobnih osjećaja života unutar mene. Nedostajat ću to vrijeme jer je letio, nismo imali vremena za treptanje oka. Pa, i u krevetu naš Ivan Tsarevich mirno njuška. Stoga ću početi.

Izraz je bio na 14/02. Zašto ne želim roditi ovaj dan)) Ali kako kažu da želite da se Bog nasmije, reci mu o svojim planovima))

. U prvom B s obzirom na porođaj, imao sam vrlo borbeni duh)) Da, bila je zastrašujuća, prvi put, nesigurnost. Sada, ne postoji borbeni duh, apsolutno ne želim roditi. apsolutno. Scary, drugi put, sve je poznato) Sada, nakon što sam pročitao o svom prvom rođenju, shvatio sam da se uopće ne sjećam, kao što to nije bilo sa mnom, kao da je to jedna od priča zajednice. Kako će to biti ovaj put. Opet, nepoznato)) ispada nepoznato nepoznato, zastrašujuće na trgu, ali strah je posve drukčiji, mirno prevladava! Analizirajući prvu.

Prijateljstvo je divan i ljubazan osjećaj. Možda najljepše od svega. Ne boji se granica i udaljenosti. Za njega, nije važno dob. Baš kao rasa, religija, status. Jedina prepreka za prijateljstvo je spol. Ili ne?

. Ja, vjerojatno, kao i sve trudnice, na samom početku B, odlučio sam da ima lice u 38 tjedana. Ali njegov sin imao je vrlo različite planove. Kad je započeo 39. tjedan i nije bilo ni jednog od prethodnika, bio sam očajan. Koristio sam se savršeno i fizički i ja, ali nisam mogao čekati da se upoznam s djetetom. I bez čekanja na sastanak otišao sam u moj gvineji. Vidjevši me na stolcu, ona me je oduševila, najavivši svoju potpunu spremnost za porođaj i.

Popis *** Moj dečko imao je potpuno mrzovoljan naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve, a nakon što smo se s njim svađali, a on se muči obrve. Tada sam ga pogledao, a ispred mene - moja draga majka - JOCONDA)))) Zatim je uzeo smeđu maskaru od mene. Imao sam nešto tamo na mojim utičnicama)))) Ne mogu se sjetiti bez histerije. Naravno, svađa je izblijedjela!

http://www.babyblog.ru/user/Bazhenka/3011771 Ja stvarno volim Pin up djevojke, za mene ovo je visina ženstvenosti, seksualnosti i lijepih tijela! Jedan od najpoznatijih pin-up modela ranog doba bio je Batty Grable (Elizabeth Ruth "Betty" Grable). 1916-1973 gg. Plakati s njezinom slikom bili su raspoređeni među vojnicima tijekom Drugog svjetskog rata. Njezina poznata fotografija u kupaćem kostimu donijela ju je tijekom Drugog svjetskog rata, slave jedne od najzanimljivijih djevojaka toga doba. Kasnije je ovaj snimak bio uključen u časopis Life na popisu "100 fotografija koje su se promijenile.

Napokon sam se približio pisanju o mom rađanju, već sam već počeo misliti da se to nikad neće dogoditi. 22. siječnja 2011. odlučio sam provjeriti djelovanje svega što bih prihvatio, uklonio sam obrve, obavio manikuru i pedikuru, očistio kuću, oprala, kuhala večera i sjedila da čekam, ali nekoliko sati kasnije shvatio sam da to nije uspjelo i plivala sam za uvjerljivije. Moj muž je došao kući s posla i ponudio da pogleda zapise ultrazvuka, spremna sam sušiti kosu i vidjeti kako sam osjetio da su počeli.

Napokon sam se približio pisanju o mom rađanju, već sam već počeo misliti da se to nikad neće dogoditi. 22. siječnja 2011. odlučio sam provjeriti djelovanje svega što bih prihvatio, uklonio sam obrve, obavio manikuru i pedikuru, očistio kuću, oprala, kuhala večera i sjedila da čekam, ali nekoliko sati kasnije shvatio sam da to nije uspjelo i plivala sam za uvjerljivije. Moj muž je došao kući s posla i ponudio da pogleda zapise ultrazvuka, spremna sam sušiti kosu i vidjeti kako sam osjetio da su počeli.

Ovdje svi pišemo o našoj karapuzu, o svojim trikovima))), ALI! Uostalom, mi sami učimo zajedno s našom djecom))) I tako, o "mamkiny" umelki)))

Čekao sam svoje rođenje od 1. ožujka! 28. veljače Guinea me uvjerava da će uskoro, budući da je glava bila tako niska. U mojim snovima mislio sam da ću se suočiti s njima 6. ožujka. Taj je datum do sada bio tako sablasno. Ali nekako se probudim i shvatim da je to!

GW nije samo kućna mliječna industrija i novac štedi, to je način života i razmišljanja. Prve misli o HB-u bile su vjerojatnije od opće preventivne prirode. Napisao sam o prednostima HB za malu bebu koja leži na kauču. Danas želim podijeliti ono što je GW slusalica za bebe. Sin je odrastao, postao je mnogo šaljivica i zla. Sada cijeli dan mama uhvati shilopopika oko stana. Trebaju prve korake u velikom svijetu - fizički i intelektualno. Ponekad sam zadivljen kad ste uspjeli ovako rasti i postati tako.

Budući da je Karapuzhechka imala groznicu, jučer sam zaključio da ću ujutro skupljati urin i proći analizu. Ujutro je zapovjedila mužu da zauzme kontejner i odvede je u polikliniku prije posla. Za noć sam mu dao još jednu pouku: da me probudi kad odlazi na posao, da mu dajem dar. Ujutro me je probudio šapatom: Gdje je urin? I ja sam čekao ruže na jastuku i prsten s brulyant ispod jastuka.

To je, naravno, harmonika tipki, prvi put kad sam ga pročitao prije godinu dana i sad sam se spotaknuo na post koji nisam mogao proći, smijali su se do suza. *** Moj dečko je imao posve smrdljivu naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve, a nakon što smo se s njim svađali, a on se muči obrve. Tada sam ga pogledao, a ispred mene - moja draga majka - JOCONDA)))) Zatim je uzeo smeđu maskaru od mene. Imao sam nešto tamo na mojim utičnicama)))) Ne mogu se sjetiti bez histerije. Naravno, svađa.

Činjenica da je u Dijelu 1 u drugoj boji koju sam kasnije dodao (zeleno) dodala i u Dijelu 2, pitanje prijatelja dala je ideju da je "taj detalj" također obilježje djetetovog razvoja i odgoja, a ne stvar (plava). o dva pitanja koja nisu obuhvaćena mojom pričom o najstarijem sinu: Pacifier i proces zaspavanja, Čitanje. Ispostavilo se da je dodatak u 2. dijelu, boja narančasta. Odlučila sam pisati o starijem sinu. Ja gledam na manje i usporedite s većim))) Takve slične i tako različite! Ja ću početi s.

Ovdje sam na forumu pročitao šalu, a ja sam se jako dugo nasmijala. Ovdje vam šaljem čitati puno, budite strpljivi, ali to je vrijedno))))

Poštovani))) nedavno ste spojili. Imam jednu šalu s kojom sam često razveselio, kao što sam pročitao, pa sam svaki put plakala))) Djevojke, ispričavam se ako je netko već odbacio, pogledao sam ga, izgleda da to ne vidim. čitajte puno strpljenja, ali to je vrijedno. 18 Žene razgovaraju o smiješnim navikama njihovih muškaraca. Moj dečko imao je potpuno smrdljivu naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve. Jednom smo se s njim svađali, a on je nacrtao obrve. Zatim ga je i pogledala.

Ovdje sam na forumu pročitao šalu, a ja sam se jako dugo nasmijala. Ovdje vas šaljem na čitanje puno, molim vas, budite strpljivi, ali to je vrijedno)))) 18 Žene razgovaraju o smiješnim navikama svojih muškaraca Moj dječak je imao posve smrdljivu naviku - kad je bio nervozan - trzao je obrve. Jednom smo se s njim svađali, a on je nacrtao obrve. Onda sam ga pogledao, a ispred mene bila je moja draga majka, JOKONDA! )))) Zatim je uzeo smeđu maskaru od mene. nešto što je tamo oblikovano na olovnim utorima. )))))))))) Podsjetiti.

Djevojke, čitam ovo ovdje... Ne mogu podijeliti s vama.. Samo se držite na stolici!

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE

Video: FUN JA JE PITALA ZA IZDAVANJE EYEBROWS i pozvao i USA by COUB BEST

117, 370 | 4 godine. natrag | 135 - 70

Preuzmite sliku (pregled) videozapisu odabirom veličine

Video materijal, pod nazivom "FUN sam zatražio da se okupe i gledao i USY" je objavio autor "COUB THE BEST" za 4 godine. prije, već je pregledan 17, 370 puta. Sviđa mi se video 35 i nije volio 7 korisnika stranice Kareprost.com.

Opis videozapisa:

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE
HUMOR, CANAL POSITIVE Izvor videozapisa kanala youtube.com/watch?v=rxQVTvQADEI

Ovaj video o rastu trepavica, obrva, kose, možete gledati online na web mjestu Kareprost.com, kao i preuzeti besplatno i bez registracije u video formate: mp4, x-flv, 3gpp i drugi. Samo trebate kliknuti gumb "Preuzimanje" na vrhu stranice i pomaknite klizač udesno. Imate priliku gledati druge videozapise o Kareprostu, Karelashu, Dreamlasu i drugim videozapisima iz autora "COUB NAJBOLJI", koji se također može naći na ovoj stranici, kao i ostale slične videozapise povezane s rastom kose. Možete pregledavati materijale na bilo kojem mobilnom uređaju: tableti, pametni telefoni, telefoni i drugi uređaji.

Pogledajte i zanimljive videozapise o temama:

Važne informacije! Ako se klizač za preuzimanje videodatoteke ne pojavi - ponovno učitajte ovu stranicu. Kada se pojavi klizač, pomaknite ga udesno sve do kraja, a besplatni wellness videozapis možete preuzeti besplatno i bez registracije u bilo kojem prikladnom formatu: mp4, webm, 3gpp ili mp3.

Veza na stranicu videozapisa:

HTML veza na stranicu videozapisa:

HTML kôd za umetanje videozapisa na web-lokaciju:

Poput ovog videozapisa? Podijelite sa svojim prijateljima!

Napišite svoj komentar ili povratne informacije putem VK.

Ženske obrve nas poludjaju.

Ženske obrve privlače nas ludom šalu. Smijeh, humor. Pretplatite se na kanal. Nasmij se zajedno Od autora Tim Dolina. Dodano 5 godine. prije. Više pojedinosti.

Obrada obrva i trepavice.

Tatiana Boyko govori o korekciji obrva s pincetom, obojanim obrvama i trepavicama s posebnom bojom. Videozapis pokazuje kako možete. Od autora Boyko Beauty School. Dodano 5 godine. prije. Više pojedinosti.

Jesi li nešto? Obrađene su obrve? (Grad # 30, 1996.

- Ne primjećuješ li ništa?, - Opazite li sada? - Jesi li nešto? Obrađene su obrve? 'Grad' № 30 - 'Gradska nova godina' (1996). Od autora Ver100ne. Dodano 6 godine. prije. Više pojedinosti.

Tako imate isti slomljeni prst (Grad # 8, 199.

- Tako imate isti slomljeni prst 'Grad' br. 8 - 'Sretna nova godina 1994 - godina psa!' (1993). Od autora Ver100ne. Dodano 5 godine. prije. Više pojedinosti.

Plucking usikov! Što ne može? Dep.

Nedavno, na predstavljanju Braun-depilator za lice, bio sam u mogućnosti komunicirati s dermatologist-trichologist Irina Popova i saznati što je kategoricno u depy. Od autora faberinfo. Dodano 4 godine. prije. Više pojedinosti.

Usmjerite nit kroz vrat (tajno).

Od autora Blaizz TV. Dodano 4 godine. prije. Više pojedinosti.

MOBILNI MOBIL U MIKROVALIMA.

MOBILNI MOBIL U MIKROVALNOM LJUDI, KANAL POSITIVA Od autora COUB THE BEST. Dodano 4 godine. prije. Više pojedinosti.

Poštovani posjetitelji video spotova Kareprost.com (Kareprost.com)!

Svi vlasnici autorskih prava, o autorskim pravima

Prijavite zabranjeni ili neprikladni materijal

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE

Video: FUN JA JE PITALA ZA IZDAVANJE EYEBROWS i pozvao i USA by COUB BEST

117, 370 | 4 godine. natrag | 135 - 70

Preuzmite sliku (pregled) videozapisu odabirom veličine

Video materijal, pod nazivom "FUN sam zatražio da se okupe i gledao i USY" je objavio autor "COUB THE BEST" za 4 godine. prije, već je pregledan 17, 370 puta. Sviđa mi se video 35 i nije volio 7 korisnika stranice Kareprost.com.

Opis videozapisa:

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE
HUMOR, CANAL POSITIVE Izvor videozapisa kanala youtube.com/watch?v=rxQVTvQADEI

Ovaj video o rastu trepavica, obrva, kose, možete gledati online na web mjestu Kareprost.com, kao i preuzeti besplatno i bez registracije u video formate: mp4, x-flv, 3gpp i drugi. Samo trebate kliknuti gumb "Preuzimanje" na vrhu stranice i pomaknite klizač udesno. Imate priliku gledati druge videozapise o Kareprostu, Karelashu, Dreamlasu i drugim videozapisima iz autora "COUB NAJBOLJI", koji se također može naći na ovoj stranici, kao i ostale slične videozapise povezane s rastom kose. Možete pregledavati materijale na bilo kojem mobilnom uređaju: tableti, pametni telefoni, telefoni i drugi uređaji.

Pogledajte i zanimljive videozapise o temama:

Važne informacije! Ako se klizač za preuzimanje videodatoteke ne pojavi - ponovno učitajte ovu stranicu. Kada se pojavi klizač, pomaknite ga udesno sve do kraja, a besplatni wellness videozapis možete preuzeti besplatno i bez registracije u bilo kojem prikladnom formatu: mp4, webm, 3gpp ili mp3.

Veza na stranicu videozapisa:

HTML veza na stranicu videozapisa:

HTML kôd za umetanje videozapisa na web-lokaciju:

Poput ovog videozapisa? Podijelite sa svojim prijateljima!

Napišite svoj komentar ili povratne informacije putem VK.

Ženske obrve nas poludjaju.

Ženske obrve privlače nas ludom šalu. Smijeh, humor. Pretplatite se na kanal. Nasmij se zajedno Od autora Tim Dolina. Dodano 5 godine. prije. Više pojedinosti.

Obrada obrva i trepavice.

Tatiana Boyko govori o korekciji obrva s pincetom, obojanim obrvama i trepavicama s posebnom bojom. Videozapis pokazuje kako možete. Od autora Boyko Beauty School. Dodano 5 godine. prije. Više pojedinosti.

Jesi li nešto? Obrađene su obrve? (Grad # 30, 1996.

- Ne primjećuješ li ništa?, - Opazite li sada? - Jesi li nešto? Obrađene su obrve? 'Grad' № 30 - 'Gradska nova godina' (1996). Od autora Ver100ne. Dodano 6 godine. prije. Više pojedinosti.

Tako imate isti slomljeni prst (Grad # 8, 199.

- Tako imate isti slomljeni prst 'Grad' br. 8 - 'Sretna nova godina 1994 - godina psa!' (1993). Od autora Ver100ne. Dodano 5 godine. prije. Više pojedinosti.

Plucking usikov! Što ne može? Dep.

Nedavno, na predstavljanju Braun-depilator za lice, bio sam u mogućnosti komunicirati s dermatologist-trichologist Irina Popova i saznati što je kategoricno u depy. Od autora faberinfo. Dodano 4 godine. prije. Više pojedinosti.

Usmjerite nit kroz vrat (tajno).

Od autora Blaizz TV. Dodano 4 godine. prije. Više pojedinosti.

MOBILNI MOBIL U MIKROVALIMA.

MOBILNI MOBIL U MIKROVALNOM LJUDI, KANAL POSITIVA Od autora COUB THE BEST. Dodano 4 godine. prije. Više pojedinosti.

Poštovani posjetitelji video spotova Kareprost.com (Kareprost.com)!

Svi vlasnici autorskih prava, o autorskim pravima

Prijavite zabranjeni ili neprikladni materijal

zabava ru

zabava ru

JAVNA MJESECA JE PITANJA ZA OZNAKE OČIJOVA I ZAPRIJED

Video vicevi

ZABORAVAJUĆI SE PITANJA ZA OZNAČAVANJE SIGURNOSTI I PITANJA I USLUGE
HUMOR, CANAL POSITIVE

RELATED VIDEOS

Ženske obrve nas poludjaju

Ženske obrve privlače nas ludom šalu. Smijeh, humor. Pretplatite se na kanal. Nasmij se zajedno

Obrada obrva i trepavice

Tatiana Boyko govori o korekciji obrva s pincetom, obojanim obrvama i trepavicama s posebnom bojom. Video pokazuje kako se osoba može promijeniti uz pomoć pravilno oblikovane obrve. Šminka: Tatiana Boyko, Video: Konstantin Boyko, Model: Ira Doletskaya. Škola stilova i ljepote, koju je Tatyana Boyko osnovala u 2010. godini u Ukrajini, Kijev, je privatna obrazovna ustanova koja priprema visoko kvalificirane likovne umjetnike. Osnivač škole šminckih umjetnika, Tatiana Boyko je majstor make-upa i stilist svjetske klase, s velikim praktičnim iskustvom i brojnim nagradama različitih klasa. Tijekom godina prakse (od 2000. godine) radila je u modnoj industriji, u modnim tjednima, sa zvijezdama show businessa i televizije. Na svom osobnom iskustvu, Tatiana Boyko je razvila vlastitu autorovu formulu ljepote i savršene šminke koju podučava mladoj generaciji makeup umjetnika. Stil majstora autora temelji se na europskim zbivanjima, postoji mnogo nijansi, pravila i iznimke. U nastavnom planu i programu, sve se temelji na iskustvu i uzorcima, a ne na intuiciji. Radi praktičnosti percepcije informacija u programu izobrazbe postoji opsežna baza materijala - priručnici, fotografije i video materijali, prezentacije, treninzi i programi. Važan dio obrazovnog procesa zauzima domaća zadaća i njihova analiza - kako bi se konsolidirala stečena znanja. Zasebni odjeljak proučava šminku za fotografije i videozapise. Studenti ne samo u obrazovnim laboratorijima, već i izravno na filmskim setovima. To vam daje priliku da doživite praktično iskustvo i fotografije za svoj osobni portfelj. Tatyana je glagol: "Ne stvaram lijepu šminku. Napravim lijepo lice! " Ovim principom podučava svoje učenike. Ne biste trebali napraviti svijetle i kreativne make-up za nosive slike, to je dobro samo za stvaranje slika i fotofilmova, još je važnije traženje idealnog oblika i proporcija, mekanih linija i prirodnih boja. ADRESA: Ukrajina, Kiev, GLOBUS, 3 linija, 3 kat TELEFON BROJ škola: (044) 221 94 98 +38 (096) 497 21 99 VEBSITE Boyku LJEPOTA škola: E http://boyko-school.com.ua/ -maila: [email protected] YouTube Boyko Tatjana: https://www.youtube.com/user/BoykoBeautySchool YouTube Škola ljepote Boyko :: https://www.youtube.com/channel/UCafYzB7auW6yDcVbXsV-sxQ / hraniti FB Boyko LJEPOTA ŠKOLA: https://www.facebook.com/Boyko-Beauty-School-Ukraine-413309318754114/timeline/ VC: https://vk.com/boykoschool Instagram Boyko LJEPOTA ŠKOLA: https: // Instagrama.com / boyko_beauty_school / FOTO VIDEO: http://boyko-photo.kiev.ua Twitter: https://twitter.com/2219498tb VOYKO šminka Professional: http://boyko-school.com.ua/internet-magazin TELEFON BROJ SALON: 38 (067) 195 89 89 Boyko kozmetički salon https://www.facebook.com/BoykoBeautySchool/?hc_ref=PAGES_TIMELINE FB Boyko kozmetički salon https://www.instagram.com/boyko_beauty_salon/ VEBSITE Boyko kozmetički salon : http://salon.boyko.ua/ E-mail: [email protected] INSTAGR AM Boyko kozmetički salon: https://www.instagram.com/boyko_beauty_salon/ Instagram TATIANA Boyko: https://www.instagram.com/boykotatiana/ FB TATIANA Boyko: https://www.facebook.com/profile.php ? id = 100002690258315fref = pbhc_location = friends_tabpnref = friends.all

Jesi li nešto? Obrađene su obrve? (Grad # 30, 1996)

- Ne primjećuješ li ništa?, - Opazite li sada? - Jesi li nešto? Obrađene su obrve? "Grad" №30 - "Gradska nova godina" (1996)

Plucking usikov! Što ne može? Depilacija lica

Nedavno sam na predstavljanju Braun-depilatora za lice bio u mogućnosti komunicirati s dermatologom-trichologom Irinom Popovom i saznati da je nemoguće učiniti sljedeće kada se depilacija dlake na licu: 1. Uklonite kosu koja raste od mnoštva. 2. Strah od rasta dlake na licu 3. Za isparavanje kože prije epilacije Zašto točno i na pravi način, u ovom videu. -------------------------------------------------- --- Još zanimljivi videozapisi na mom kanalu: Konzultacije Trichologista (detaljni odgovori na kosu) na popisu za reprodukciju: http://goo.gl/jbSvhd ------------------ --------------- Konzultacije oftalmologa na popisu za reprodukciju: http://goo.gl/oUPYBS --------------------- ------------ Salon postupaka (moje iskustvo i recenzije), na popisu za reprodukciju: http://goo.gl/rMFUVh ----------------- ------ Ovo je kanal o industriji ljepote i mode! Snažne postupke, hardverske tehnike, pomlađivanje, akne, lifting lica i tijela bez operacija, oblikovanje tijela, masaža, lasersko uklanjanje dlaka, uklanjanje dlaka i bikini depilacija, moje iskustvo u procedurama i modelima salona, ​​stručni savjeti. Moda kao stil: kako odabrati odjeću koja naglašava dostojanstvo. Modni trendovi i trendovi tekuće godine. Samo na ovom kanalu! Pretplatite se za primanje savjeta od BEST Beauty Industry Specialists! Ovaj je kanal o modi i ljepoti industrije! Salon tretmani, hardver, pomlađivanje, acne tretman, akupunktura, bikini, njegu kože. Moda poput stila: Modni trendovi i struje tekuće godine. Samo na ovom kanalu! Pretplatite se molim! -------------------------------------- Također možete pronaći mene: VK: http: // vk.com / faberinfo Facebook: http://www.facebook.com/pages/terekhovacom/470170316329497 Twitter: https://twitter.com/terekhovaoks Instagram: http://instagram.com/TEREKHOVAOKS Moj blog http: // www.terekhova.com ------------------------------- Glazba iz Jamendo.com PI_3.14 _-_ hurricane_lover

Tako imate isti slomljeni prst (Grad # 8, 1993)

- Tako imate isti slomljeni prst "Grad" broj 8 - "Sretna nova godina 1994 - godina psa!" (1993)

Kako ukloniti obrve: 3 pravila za postizanje ljepote

Mnogi ljudi vjeruju da je na slici svake žene najizraženiji detalji njezini oči. U tom pogledu, većina žena obratiti pozornost na njihovu kozmetičku korekciju i liječenje (plucking). "Kako je lijepo i ispravno stisnuti obrve?" - odgovor na ovo pitanje traže mnoge djevojke - pogotovo one koji to čine po prvi put. Tijekom inicijalne korekcije vlasi obrva, kozmetičari vas savjetuju da se obratite profesionalcu.

Kako izvući savršenu obrvu od djevojke ili muškarca?

Ako je djevojčica prvi put odlučila izvršiti kozmetičku korekciju oblika njezinih obrva, onda je u takvoj situaciji bolje da se ona obrati profesionalnim kozmetologima. Kozmologeri će reći djevojci koja specifična oblika kose obrva koju treba učiniti - u takvoj situaciji stručnjaci u ovom pitanju razmatraju pojedinačne značajke lica. Ako je žena sigurna u njezine sposobnosti, tada sama može zavući obrve - kod kuće.

Kada se djevojčica koja sama pljuva mora slijediti ova pravila:

Oblik lica

Ako žena ima kvadratno lice, onda treba napraviti duguljaste obrve koje imaju zakrivljen oblik. Ako djevojka ima okruglo ili trokutasto lice, tada će mu se pristupiti s podignutim trakama za kosu obrve, a ako je ovalni oblik blago zakrivljen.

Bez obzira na oblik lica djevojke, većina žena čini obrve širokim i oblikovane.

Početak i kraj obrva kose

Pomoću olovke i ogledala možete označiti određene točke obrva. U takvoj situaciji, žena bi trebala sjediti točno ispred zrcala i olovka označiti takve točke:

Kako ukloniti obrve, tražim savjet

Priroda me dala prekrasnim Brežnevnim obrvama. Ali zašto mi treba nešto što već postoji po prirodi? Moram sve to komplicirati i pokvariti. Mislim da je ovo moj životni vjeroispovijed. I počeo sam se izvlačiti u obliku niti. Zato je trebalo oko 10 godina, a onda se moj mozak vratio na lubanju.. No, bilo je prekasno. Folikuli dlake su oštećeni, a rub više nije bio u porastu. Bila je to tragedija za mene. Prestala sam pržiti obrve, nadajući se da će barem nešto rasti i promijeniti oblik. A kad sam se pretvorila u nerazumljivu stvar, moja se snaga isušila i naoružana slikom o tome kako pravilno ugurati obrve:

s pincetama, olovkom i zrcalom, pokušao sam ga iz takvog oblika (iako se tada pretvorio u strašne guštare):

Upitala obrve da se izvuku

Preuzeti datoteku - Zamolio se za uklanjanje obrva

Idite na verziju za osobe s ograničenim mogućnostima. Korisničko ime, e-mail ili telefonski broj. Ljeto raspoloženje u redu. Biysk 22 je grupa našeg grada. CLIPS POSTAJE GLAZBENOG STANJA HUMORA. Tromjesečno beba vidi mamu po prvi put. Pushkinskaya Cars blokirao je prekršaj za parkiranje. Motociklisti biciklisti MOTO motociklisti. O, ove bjeloruske igračke za mačke. Hvala vam, život, jer dan dolazi opet! Belikov - Live proljeće iz drugih pjesama. Srdačno Vam čestitamo na prekrasnom odmoru, Danu obitelji, ljubavi i lojalnosti! Obitelj je neprocjenjivo blago mudrosti i ljubavi koja se ne isušuje tijekom života svake osobe. Želimo sačuvati i donijeti tijekom cijelog ovog života najvažnije obiteljske vrijednosti - ljubav, lojalnost i pažljiv stav prema narodu našega naroda. Nije navedeno - Vječna ljubav. Nije navedeno - Samo imate jedan poklopac Oleg Vinnik. Nije navedeno - Hvala draga. Kako se ovo ljeto odmaram? Ponovljena analiza nije otkrila alkohol u krvi 6-godišnjeg dječaka, pogođenog automobilom. OVO JE ZAPRAVLJilo INTERNET. NIJE NIJE SVEĆENE MOJU ŽENU OD RODDOMA. To su momci koji žive u mom gradu Balakovu. Verzija API-ja ruskog mobilnog oglasa. Kliknite gumb za ljude u njemu. Upitan da uklanja obrve, izbaci i brkove! Ahaha, plakala sam se smijala.

Prijavite se na engleski. U sjećanju na moj Vlad Slava Kurtov. Kakha i Sergo sljedbenici MDK Dagestan. Vi ste prva osoba! Ne radi na benzinskom sustavu AUTOMANIA. Poljubite mi dušu dok preruši AlkoFun. Kako privući pozornost tipa Najbolji video. Pa, možete vidjeti taj šljunak najbolji video. Zabavna natjecanja Najbolji video. Hulahup za ovaj čovjek Vine. Brothelski klijent žalio se na kvalitetu najboljih video usluga. Zamijenio putovnicu došao VDUL najbolji video. Kako prepoznati kurvu na internetu Najbolji video. Kada volite jesti večer Najbolji video. Jeste li morali napraviti želju kad zvijezde pada? KVN Galustyan Parody Kadyrov Najbolji video. Pa, vrlo ozbiljna beba Durevibivka. Štakor je zaglavljen u utičnici. Funny Ne iznevjerite svoje najdraže. Dobro obavljen momak Ne iznevjerite svoje najdraže. Dva su papučica odletjela na najbolji video. Ženina bit u 15 sekundi najbolji video. Otac je kažnjavao sinove zbog loših ocjena Best Video. Obrijati uz degustiranje mlijeka najbolji video. Ovo je najbolji video. Seksi ples Snow Maiden Najbolji video. Pjesma Winnie Pooh u Tataru Durevivalka. Prava tjestenina carbonara najbolji video. Susret s interesantnom osobom - Maxim Galkin najbolji video. Djevojčica govori 7 jezika Najbolji video.

Oblik obrva kod muškaraca

Losion protiv urastao kose ARAVIA Professional