SugaringPro - kozmetičke recenzije

Krem-karamel - gusta šećerna pasta za ručne (ručne) tehnike depilacije tamne tvrde kose. Ona preporuča za depilaciju voskom osjetljiva područja (područja ispod pazuha, bikini zone), kao i za rad u vrućim, vlažnim područjima i kozmetičara s vrućim rukama. Kada uklanjate kosu, ne ozlijedite žive stanice kože. Ne izaziva iritaciju.

Naručio sam ovu pasta u najmanjoj posudi, 150 ml. Jar je bio udoban, s poklopcem za vijak, unutar kojeg je bio zategnut gustim polietilenom. Dakle, tijekom prijevoza ništa neće istjecati iz njega.

Pasta je vrlo lagana, gotovo prozirna, s laganim slatkim mirisom.

Poznavanje Počelo loše za mene - kozmetička torba sa pastama stajala na prozoru, i očito u ovom vremenu podmorzla zalijepiti temeljito. Bilo je gotovo nemoguće to skidati, imao sam metalnu spatulu savijen! U isto vrijeme, samo sitni komadi, tvrdi, s kojima se ništa, naravno, ne može završiti, moglo bi biti odbačeno. Morao sam ga zagrijati - staviti je na bateriju oko 15 minuta, a tijekom tog vremena malo se omekšalo. Ali bitno se ništa nije promijenilo, tijesto je jako čvrsto, vrlo je teško doći iz staklenke. Iz tih titanskih napora, činilo se da mi se ruke zagrijavaju. Kao rezultat, pasta počela plivati, brzo se topi, širi. Općenito, za jednu je proceduru gotovo cijela banka otišla k meni. Samo na kraju sam se navikla na to. Počela ga je dodati mekši tijesto, pa je i bolje. A onda je završila sa mnom, pa nije bilo moguće isprobati ispravno.

Od prednosti može se primijetiti da se tijesto je vrlo žilav, depilating odličan, a još jedan plus - unatoč tvrdoći, brzo daje u, dobro raspoređena, čak iu tankim slojevima.

Općenito, dojam je ostao zbunjen, želio bih ga kupiti još više, možda će ljeti biti prikladnije za nju.

[Uredio autor 15. prosinca 2014.]

Komentari su korisni? Da 4 · Ne 0

Još jedan od naših, domaći brend, koji proizvodi alate za depilaciju, a ne samo.

Izbor je prilično velik, sve je tako zanimljivo i ogroman plus, da postoji vrlo mali paket - čak 150ml. To vam omogućuje da pokušate nekoliko različitih. Za početak naredio je nekoliko staklenki. Evo ovih:

Brazilski peciva šećera dizajniran je za uklanjanje dlaka u bikinijskoj zoni.

U tom smislu tjestenina je izvrsna. Brzo uklanja, savršeno čiste, uopće ne drže ruke, što osigurava minimalnu potrošnju. Također dobro radi u području pazuha. Za mene je to izgledalo noge tugovato, u načelu, biti tamo, ali malo nezgodno, prsti umore brzo, možda i kao opcija - pomiješati s mekanom (tekućina) tijesto. U redu onda.

Mirisna, prozirna tjestenina u boji limuna. Plastična, ali ne viskozna. Ne morate ga zagrijati - s lopatom (imam metalnu) ide bez puno truda.

Sastojci: voda, fruktoza, glukoza.

Ambalaža je vrlo visoka - staklenku s vijčanim poklopcem, au njoj se dodatno zabrtvuje gusti polietilen. To ne dopušta protok tjestenine. Cijenim))).

Za lijepljenje i pakiranje 5 +++

Zalijepi šećer Bitter Chocolate

Dizajniran za uklanjanje tamne kose. Očigledno, mislim - za gustu i tvrdu kosu. Iako to nije sasvim istinito - plava kosa također može biti teško.

Tjestina mi se činila više plastičnom nego brazilskom. Može "napraviti" noge. Na drugim dijelovima tijela također je izvrsna. Ali, apsolutno mi se nije svidjelo njezin izgled. Izgleda da je neka estetska - neka prljava smeđa boja, potpuno je drugačija od čokolade. Na koži izgleda grozno. Mrlje za papir, a zatim ne isprati ove smeđe mrlje (sada koristim višekratne trake). Obeća da ugodna aroma čokolade nije na vidiku - općenito, ništa ne miriše. Ja, zapravo, radi okusa i stečenog. Dakle, ideja je dobra, kreativna, ali ispalo je potpuno nered. Nema više narudžbe za sigurno. I ne savjetujem).

Sastav je sljedeći: fruktoza, glukoza, slane vode, bojanje hrane.

PS: Pakiranje je iste kvalitete, unutar banke nije zatvoreno s filmom, već s dodatnim plastičnim poklopcem, što je još bolje - ne morate ništa odrezati.

Cijene su prilično razumne, i s obzirom na vrlo mali trošak, ispada čak i jeftin.

[Uredio autor 7. rujna 2014.]

Alister: Sranje s brazilskim SugaringPRO tjesteninom.

Oh, djevojke! Samo što ne možemo podnijeti zbog ljepote

Danas govorimo o uklanjanju neželjenih dlačica sa šećerom. Prvo sam se trudio (koristio sam epilator - instrument mučenja ili voska), a ne u salonu, ali sam i pomogao mi s ovom brazilskom šećernom tijestom za uklanjanje dlačica iz SugaringPRO-a.

Depilacija šećera je jedan od najstarijih kozmetičkih postupaka, drevni Egipćanin smatra se rodnim mjestom drevnog Egipta, gdje je bio vrlo popularan, jer se smatra nepristojnim imati kosu na tijelu. U modernom svijetu depilacija je postala vrlo popularna procedura od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća.

Sastojci: Fruktoza, glukoza, mineralna voda.

Šećerna pasta "brazilski" hypoallergenic, gusta, posebno dizajnirana za uklanjanje tvrde tamne kose u bikinijskim i aksijalnim područjima.

Htjela sam se upoznati sa šljivanjem s gustom tijestom, iako se preporuča čitati s tijestom srednje gustoće. Iako znate, gledajući naprijed, kažem da nisam požalio svoj izbor, sve je otišlo kao satno, pokazalo se da sam samo božica šokiranog

Šećerna pasta može ukloniti dlake od 3 mm, bez oštećenja kože. Nakon postupka, koža postaje meka i potpuno glatka, bez nadraživanja i oštećenja gornjeg sloja kože, što često uzrokuje depilaciju voska. Pogodan je za osjetljivu kožu s tendencijom alergijske reakcije.

Način korištenja.

Šećerna pasta mora biti zagrijana u mikrovalnoj pećnici 20 sekundi uz veliku snagu (za debelu tijesto) do fleksibilne i plastične konzistencije bez otvaranja limenke. Ne preporučuje se zagrijavanje paste u vodenoj kupelji, jer se pasta boji vlage i u slučaju kapljica vode će ispariti i postati neprikladni.

Prije upotrebe, potrebno je očistiti površinu depiliranog područja ili losionom ili jednostavno tuširati gelom, temeljito sušiti / brisati i nanijeti prašak ili prašak na kožu. Ne volim talc i koristi obični škrob, čak možete i brašno. Potrebno je za bolje prianjanje tjestenine i kose i štiti kožu.

Postoje dvije mogućnosti za rad s šećerom tijesta: ručno i zavoj. Obloga se obično koristi za mekšu tjesteninu. U tom slučaju, tijesto se nanosi na kožu, traka od tkiva se nanosi na vrh i potom se rastegne. Koristio sam ručnu tehniku.

Ručno rukovanje tehnikom.

Ovom metodom stručnjaci preporučuju da radite bolje rukavicama, što će ih spriječiti da budu zaglavi, o čemu ću govoriti kasnije. Bilo mi je više prikladno za rad s golim rukama, teško je pronaći rukavice moje veličine)

U sredini limenke uzeo sam tijesto od lješnjaka s lopaticom i stavila ga na kožu protiv rasta dlačica, a povlačenjem kože (koža, kao što sam rekla, tretirana škrobom). Tada radim dvije šarže (pasta za raspodjelu, dobro, ili razmazivanje), a zatim odvojite tijesto uz rast kose paralelno s površinom (ne desno, a ne lijevo). Kosa kao što se dogodilo Kada radim s gustom tijesto na svim dijelovima tijela odjednom, prsti su mi bili vrlo umorni, naravno, u vrijeme češljanja, oni moraju biti držani pod pravim kutom. Što je bolje češljanje, bolje je prianjati na vlasi i očistit će ih sve čiste.

Što se tiče zaglavljenog.

Naljepnica se može dogoditi iz više razloga: ako radite ručno u toploj sobi i mekšom tijesto; radite polako i bez rukavica, jer će vam ruke brže zagrijavati tijesto i postat će sasvim mekano.

Ako se slučajno zaglavi, možete je ukloniti na tri načina:

  1. Stripanje tehnika, lijepljenje trake od tkanine;
  2. Uzmi novi dio tjestenine i stavite na vrh ljepljivog;
  3. ili ga samo isprati i početi ispočetka.

Na kraju rada, morate obrisati kožu losionom ili jednostavno operi, uklanjajući ljepljivi sloj, a nakon toga nanesite mlijeko, vrhnje ili poseban depilatorni sprej.

Kakva je ljepota šokiranja.

Šećer ne doprinosi proliferaciji bakterija, a ova metoda depilacije ne iritira kožu, ne ošteti, vlasi se ne rastu i ne rastu, jer se uklanjanje odvija uz rast kose i smjer rasta se ne mijenja.

Shugaring ima neke kontraindikacije:

  1. trudnoća
  2. dijabetes mellitus
  3. neoplazme
  4. Rane, posjekotine i druge povrede cjelovitosti kože

Ako postoji neka vrsta papiloma, izbočene prašine, itd. Na zonu depilacije, tada je potrebno zaobići ih.

Jedan komad paste je bio dovoljno za mene na obje noge i aksilarne udubine, tijesto je vrlo ekonomično.

Cijeli proces shugiranja nije mi donio više od 10-15 minuta (noge i aksilarne udubine), a nisam imala nikakve boli, proces je vrlo zabavan i slatan. Ali, pardonte, bilo je bolesno u bikinijskom području. Nakon depilacije bilo je malo crvenilo koje je doslovce prolazilo za 5 minuta.

I konačno, ja ću dijeliti recept šećerne paste kod kuće. Trebat ćemo:

  1. 10 žlica šećera.
  2. 4 žlice limunovog soka
  3. 1 žlica vode

Sve ovo ulijte u posudu s nepropusnim premazom, temeljito promiješajte i čim kuhate, ostavite minimalnu toplinu, pokrijte i pričekajte. 10 minuta i spremno. Rezultat je pasta srednje gustoće, ako vam je potrebna gustija, vrijeme se povećava na 15 minuta. Zatim morate sipati sirup u plastični spremnik i pustiti je da se ohladi. Učinjeno je.

Spremite proizvod na hladnom i suhom mjestu s poklopcem čvrsto zatvorenim. Ako se ne poštuju uvjeti skladištenja, a materijali za jednokratnu upotrebu nisu korišteni, može se kristalizirati.

Rezultat nakon shugiranja ostaje duže od 3 tjedna.

_____________________________________________________________________________________

Bella: šećerni zlatni zlatni sloj. Čitava istina o šugaranju, ili vam to nitko neće reći!

Djevojke, hello! Što znači za uklanjanje neželjenih dlačica? Električno uklanjanje dlaka, uklanjanje dlačica, vrući vosak, obični britva, ili možda šokiranje? Nisam pokušao posljednji? Shugiranje je uklanjanje dlaka sa šećerom tijesto. Danas vrlo popularan način. Ali nije prikladan za sve... Intrigiran? Onda pročitaj!

Moj poznanik s shugaringom započeo je šećerom PRO Sugar Past Gold Sugar Paste.

Pasta ove marke dolaze u različitim gustoćama:

Odabrao sam tijesto meke gustoće, jer je to jedina pasa koja ne treba prethodno zagrijati. Ovo je izravna indikacija na web mjestu proizvođača. Nemam mikrovalnu pećnicu, a ja nisam htio vodenu kupelj jer Znala je da će, kad voda uđe u tijesto, kristalizirati, tj. postaje beskorisno.

Pasta se nalazi u plastičnom staklenku od 250 grama.

Sastav je prihvatljiv:

  • fruktoza
  • glukoza
  • Mineralna voda
  • Bojanje hrane

Kakva vrsta hrane nije poznata, ali mislio sam da će moje noge preživjeti ovo.

Šećerna pasta "Zlato" pogodna je za tehnologiju rukovanja i vezivanja. Može ukloniti kosu na televiziji, osim najteže, tj. Za područje bikini ova pasta nije prikladna. Trebate uzeti drugu.

Nova tjestenina izgledala je vrlo lijepo, imala je sjajnu zlatnu boju s treperavim svjetlom. Samo očima za bolne oči! Ali nisam imala vremena snimati slike, jer odmah su trčali da bi izvršili sam izvršenje.

Kako ga koristiti?

  1. Na moje iznenađenje, naljepnica se pokazala kao preporuka za zagrijavanje tjestenine na 38 stupnjeva u konzervi ili mikrovalnoj posudi. Imam te uređaje, osim mjesta jasno je označeno da to tijesto ne zahtijeva grijanje.
  2. Pincete uzmite tijesto veličine oraha i nanesite na kožu na jednostavnu kosu.
  3. Izvršite postupak depilacije tijekom rasta kose.

Iskreno, upute su prilično slabe pa sam morao surfati Internetom na sat vremena da čitam i gledam videozapis o tome kako izvršiti ovaj postupak.

Ispalo je da za postupak trebate rasti kosu oko 5 ml dugo, ne manje. Neposredno prije postupka, koža treba biti suha i čista. Ne možete provesti depilaciju šećera, ako koža ima otvorene rane, bradavice i papilome. Treba ga nanijeti na kožu tankim slojem brašna, ili soda, ili nešto slično za bolji zahvat.

Ovdje, sada, možda, instrukcija je potpuna.

Nakon što sam pročitao i vidio kako je shugariranje učinjeno, odlučio sam se koristiti ručnim načinom. Stavio sam brašno na moju kožu (ili soda, ne sjećam se što je bilo više). Ali nije bilo tamo!

Tjestenina je sooo ljepljiva, čvrsta, ruke su čvrsto zaglađene na nju tako da nisam mogao otkopčati prste. Morao sam uzeti slobodnu ruku sa spatulom i pokušati primijeniti tijesto na njih.

S bolom na pola stavio sam tijesto na noge, iako je bilo teško i bolno, jer kada je pokušavala distribuirati, povrijedila je kožu. No, na ovoj avanturi nije više, jer ruke za uklanjanje tijesta nije uspjelo! Ruke su se čvrsto zagrlile. Morao sam oprati ruke, ali se tijesto ne ispere običnom vodom. Ukratko, perepacachala sve što može biti, u pokušaju da opere moje ruke od paste. Morala sam hitno potražiti nekakav materijal pri ruci za obavljanje tehnologije zavojnice. Ovaj je materijal bio obična medicinska gaza.

Stavio sam komad gaze na moju nogu, ranio mi je ruku nad njom, a onda se oštro trgnuo prema rastu kosa paralelne s površinom kože. Da budem pošteno, moram reći da je prvi put da je shugiranje najuspješniji od svih mojih pokušaja (pročitajte mučenje).

Iako sve vlasi nisu odmah otišli na područje kože koja se testira, većina kose i dalje je ostala na komadiću gaze, što me nadahnule na sljedeće pobjede!

Valja napomenuti da je cijeli postupak uzeo ne manje od sat vremena, ili čak i pola. jer s vremena na vrijeme gaza je odvojena od nogu, a pasta je ostala na koži. Ili se gaza sa tijesto sigurno spustila, a dio kose ostao je na mjestu. Nakon što sam prevladao poteškoće sa svojim nogama, odlučio sam eksperimentirati s pazuhom i... bikinijskim područjem! Zašto sam to učinio?

Budući da je bilo beskorisno boriti se s pazuhom uspjeli ukloniti samo jednu kosu. Svi ostali su mi pokazali kolačiće. Ali zona bikini reagirala je s takvim modricama... da, ako ne znam što radim, pomislila bih da me netko brutalno tukao. Koža u bikinijskoj crti bila je crvena i plava! Da ne spominjem bol koju je trebalo doživjeti. Stoga su eksperimenti s pazuha i bikini završili u neuspjehu.

Usput, nakon jedne paste postupak, postoji toliko mnogo lijevo...

Gotovo polovica stakla mi je ostavila! Toliko za ekonomski trošak...

Pripravci šećerne paste tvrde da će učinak trajati 3-4 tjedna. Kako sam računala na tu sreću! No ne, sve je zadovoljstvo trajalo samo jedan tjedan. Zatim je kosa s divljom boli počela rasti i rasti u kožu! Imala sam još jedan tjedan da uzgojem one urastajuće dlake, pokupite ih s iglom ispod kože, kako bi ponovno izvršili izvršenje. Još sam se nadao da će mi se kosa tijekom vremena smanjivati ​​i postati mekša.

Moji kasni pokusi su se odvijali uz punu borbenu obuku! Za tehnologiju vezivanja, ja sam se opskrbio komadićima čiste tkanine, jer gaza je bila rastrgana u njezinim rukama, a cijeli stan i noge bili su u tim bijelim nitima od gaze. Činilo se da je prikladnije učiniti sve s tkaninom, jer Gust je i nije rastrgan. Ali! Čudno, dlaka još uvijek nije uklonjena. Uzeo sam te fotografije na ostatke tjestenine samo zbog jasnoće.

Ponovno rastu kosu

Stavite tijesto s lopaticom (opet s teškoćama)

Priložio je traku od tkanine i povukao protiv rasta kose

Na nozi su vidljivi tragovi gdje se nalazila traka.

Tu je također jasno vidio dio kose nigdje za napraviti. Naknadne propusnice sa šećerom i platnom trakom na istom mjestu nisu donijele pozitivne rezultate.

Predlažem da usporedim fotografije prije i poslije depilacije.

razlika nije vrlo primjetljiva.

Što učiniti nakon toga?

Nakon šlaganja, preporučuje se isprati ostatke tijesta vodom, izbjegavajući deterdžente. Ali oprostite, tijesto je toliko ljepljivo da nije lako isprati ga s gelom za tuširanje! A onda se preporuča ne koristiti kremu za tijelo u mjestima uklanjanja dlaka nekoliko dana. Pa, to je nemoguća preporuka, pogotovo ako imate suhu kožu.

Ne pretpostavljam da kažem da je pasta loša, ne, najvjerojatnije, da ne krivim moje ruke, koje nisu prilagođene ovom poslu, i da šaranje nije prikladno za sve...

No, kao zaključak navodit ću razloge zbog kojih ovaj pasta nije za svakoga:

  1. Bolna procedura
  2. Ruke se potpuno drže
  3. Ne može biti ručna metoda uklanjanja paste
  4. Nepravilnost opisa: je li potrebno zagrijati ili nije? Ako je potrebno, ovo je nedostatak za mene.
  5. Postupak traje previše vremena.
  6. Učinak traje samo tjedan dana, a ne 3-4, kako kažu
  7. Kosa počinje rasti masivno i bolno u kožu!
  8. Ne može se koristiti za područja ispod pazuha i bikinija.
  9. Pasta se ne opere vodom, samo s posebnim sredstvima.
  10. Nemoguće preporuke

Pa, to je sve za danas. Dijelite u komentarima, jeste li pokušali shugarirati i kako vam se sviđa ovaj postupak? Nekako je neugodno da se osjećam kao glupa osoba. Ima onih koji nisu odlazili i zašto?

kako napraviti šugu kod kuće, a ne parirati s tjesteninom za kuhanje + fotografijom

Nedavno je shugiranje postalo nevjerojatno popularno i sve više i više trgovina nude mnoge vrste šećerne paste. Odlučio sam pokušati. Iskustvo depilacije u salonu bilo je već, postoji nešto za usporedbu, ali željela sam spasiti.

Pročitao sam recenzije o tjestenini u različitim trgovinama i zaustavio se na šećeranju Pro - ne najvišoj cijeni, mnogim vrstama tjestenine i dobrim pregledima. Naručio sam iz online trgovine Cosmoberry (pregled), s onoga što sam vidio, u St. Petersburgu su najpovoljniji uvjeti. Ako ste iz Moskve, onda je više isplativo kupiti izravno u Epilshopu.

Dakle, kao i za tijesto: odabrao sam 2 vrste različitih gustina - prirodni (mekši) i brazilski (denser). Prirodno je smješteno kao univerzalna pasta, pogodna za sva područja, brazilska - za bikinije i ispod pazuha.

Odmah kažem: Nisam profesionalac, samo sam gledao video lekcije, možda sam radio nešto krivo. Radila je bez rukavica, nije topala prirodnu tjesteninu, brazilski - 10 sekundi u mikrovalnoj pećnici. Dakle, univerzalna tijesta činila mi se previše meka - ona se raširila i ostala zaglađena (na nogama). Ali samo prvi put. Onda sam navodno naučio i naviknuo se - to se pokazalo mnogo bolje. Ali po prvi put sam dodao malo brazilika na njega i lakše je. Bilo je lako raditi s brazilskom tjesteninom (pazuha i bikini).

Volio sam ovu tijesto (ili kombinaciju dviju vrsta), ugodnu konzistenciju, čisto uklanja, gdje se nije pokazalo baš dobro, mislim da je to moj nedostatak vještina. Ugodno je zadovoljan sastavom - glukozom, fruktozom, vodom. Koža nakon postupka je nježna, nema iritacije. Osim toga, koristio sam šećer PRO losion s mentolom prije depilacije, dječji prah umjesto talka i krema nakon depilacije zelene mame.

Općenito, kupnja je vrlo sretna, nastavit ću koristiti. (Usput, tijesto je bilo poprilično malo, dosta dugo)

Ova pasta je bila dovoljna 4 mjeseca (2 limenke od 250 gr, 6-7 postupaka za noge + bikini). Potrošnja je velika, ali postupno postaje manja. Kosu su tanji, lakše se izvlače, kao da su manji nego prije.

U procesu korištenja shvatio sam da je bolje zagrijati tijesto, ali samo malo, tako da se ne širi, već da bude plastično.

Pregled iz "Alije" na šećerima PRO Sugar Paste Prirodni i brazilski

Naziv: Alija. Vrsta pregleda: neutralna
Ocjena: 2,7 od 5 zvjezdica. 30-07-2018 23:15:02

* Visoka cijena, brzo odmrzava u ruci, nemoguće je ukloniti depilaciju, postala je tekućina

Nakon što sam prvi put učinila depilaciju u salonu, odlučila sam spasiti i raditi kod kuće. Otišao sam u trgovinu šećerne paste. tada nije bilo izbora, morala sam se zadovoljiti onim što je bilo. za početak uzeo sam mali staklenku, ali i to me koštalo oko 500 rubalja.

Prodavač je zatražio tamnu ili plavu kosu koja mi je potrebna, dala je neutralnu koja odgovara svim vrstama. U početku, tijesto je bilo prilično debelo, ali lako je ukloniti rukom. Nakon što sam počeo depilaciju - nakon 4-5 minuta, pasta je postala tekućina i otrčala je samo prljavštinu sve oko sebe. A kad je staklo počelo istjecati, pretvorilo se u sirup, što je to. Tjestenina mora biti debela!

Strahot je jednostavna, moja je djevojka pohađala tečajeve i počela raditi šokiranje kod kuće, a njezina tijesto je vrlo gusta, jedva ga odbija od gomile. Ukratko, pola banaka letjele su u smeće.

I prestala sam pokušati napraviti depilaciju. Nije udobno i bolno.

Kako odabrati šećer tijesto: TOP najbolje recenzije

U potrazi za novom zanimljivom profesijom ili samo za dobivanje novca, danas mnogi ljudi obratite pažnju na shugiranje. Posljednjih godina cvjeta poput svibnja, a sada svaki salon nudi uslugu depilacije šećera. Često učenje i za sebe, održava glatkoću kože kod kuće. Učinkovito, mnogo manje bolno od voska, lakše se podnosi - postoje mnoge prednosti za šokiranje, a jedna od njih je niska cijena postupka. Ako odaberete pravu pasta i kako ovladati tehnikom rada, potrošnja materijala bit će vrlo mala. Pitanje je kako odabrati ovu tijesto, jer ima toliko mnogo toga što se oči razilaze.

Što su paste šećera, njihove vrste i svrhu?

U općem smislu, paste dolaze u 3 vrste: meke, srednje i guste. Ova se podjela temelji na dosljednosti, tj. Stupnju gustoće. Mnoge marke proširuju liniju na "vrlo meko", ali ovo je poput nijanse boje - ukupna se slika ne mijenja.

Meka pasta obično se koristi u tehnologiji vezivanja. Uklanjanje je rukom teško jer se brzo širi. Meka pasta daje najniži dopušteni stupanj prianjanja na kožu, što smanjuje invazivnost depilacije. Ova pasta je prikladna za uklanjanje tanke kose, na primjer, vellum na licu ili svjetlo na rukama.

Sjajna zastava

Medij ili, kako se često zove, univerzalna pasta može se koristiti s zavojima i ručnim tehnikama. Nije previše mekana i nije previše gusta, izuzetno je jednostavna za korištenje, zbog čega je to velika potražnja. Ova pasta može biti prikladna za depilaciju mnogih zona, ali češće se tretira nogama.

Debeli tijesto je neophodno sredstvo za bacanje bikinija, ispod pazuha i, u nekim slučajevima, nogama. Koristi se samo s manualnim tehnikama i samo za uklanjanje guste, kao i obrijane kose. Depilacija tanke kose, na primjer, na licu, nije preporučljiva uz njegovu pomoć, budući da mekša tijesto lako se može nositi s ovim zadatkom, a stupanj traume na koži će biti znatno niži. Također, gusta smjesa može se koristiti kako bi se nježnije, kada se počinje širiti tijekom operacije.

Prilikom odabira pasti vrijedi ostati unutar okvira jedne marke - to im daje priliku da ih pomiješaju, odabirom optimalne konzistencije u svakom klijentu.

Nekoliko riječi o skladbama

Shugiranje uključuje izravni dodir s kožom, pa prva stvar koju biste trebali obratiti pažnju prilikom odabira paste je njegov sastav. Obavezno uključite u njega: saharozu (aka šećer) i vodu. Često se u pripravku doda limunska kiselina, potrebno je razbiti saharozu u glukozu i fruktozu. Međutim, robne marke s visokotehnološkom proizvodnjom bez nje - to vam omogućuje da depilaciju postane posebno mekana i izbjegnete moguću iritaciju kože.

Neki proizvođači dodaju prirodna eterična ulja u tijesto. To ne utječe na ekološku prihvatljivost skladbe, ali danas gotovo svaka druga osoba ima alergiju na nešto, a eterična ulja mogu to uzrokovati. Kako bi se izbjegli nepotrebni rizici i problemi, bolje je odabrati pasta s "čisto klasičnim" sastavom bez dodatnih "bunjeva".

Nepotrebno je reći da u pastiru ne bi trebali postojati konzervansi. Bez skrupula i pohlepni proizvođači mogu ih koristiti za povećanje roka trajanja, također je moguće prepoznati trik. Prirodna šećerna pasta treba biti pohranjena 2-3 godine, ako je naznačeno dulje razdoblje, a tijekom proizvodnje nije bilo kemije.

Boja visoko kvalitetne prirodne paste bi se trebala kretati od blijedo žute do jantarne boje. Ako pasta ima bilo koju drugu boju, tada je umjetno obojena.

Miris. Svaki proizvod koji ima više ili manje podnošljiv miris, proizvođači danas pokušavaju prodati pod umakom aromaterapije. I nema ništa loše u njemu, ako se visokokvalitetni mirisi koriste za stvaranje mirisa, ali to nije uvijek slučaj. Šećerna pasta sama ima lagani okus karamela koji se ne treba pojačati. Izaberite prirodno i ne možete pogriješiti!

TOP 5 najboljih profesionalnih pasta za šokiranje

ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Velika američka tvrtka koja dugo vremena uspješno promiče marku diljem svijeta. Stručnjaci odabiru ALEXANDRIA PROFESSIONAL za visoku kvalitetu paste i široku paletu proizvoda za njegu prije i poslije shugiranja. Ovo je uistinu popularan brand. Sastav pasta je klasičan, ali uz saharozu, limunsku kiselinu i vodu dodana joj je i senegalska akacija, koja je vjerojatno ništa više od marketinških poteza. Tehnologija proizvodnje je također besprijekorna, a tijesto savršeno uklanja čak i najkraće vlasi, postupak koji se koristi je što udobniji i sigurniji.

Neugodnost je prilično velika cijena paste, koja također ovisi o tečaju dolara - 4,547 rubalja. za staklenku (992 grama). Osim toga, šećerna pasta, kao i druga sredstva za šiling od ALEXANDRIA PROFESSIONAL, prodaje se samo nakon polaganja obvezne izobrazbe. U svom procesu, početnik (ili iskusni) shugarist će imati mnogo više novih "buts". Na primjer, za zagrijavanje paste ALEXANDRIA PROFESSIONAL ne možete koristiti mikrovalnu ili vosku taljevinu drugog proizvođača, samo ga grijač može dati idealnim uvjetima. Budući da je za šaliranje ne samo paste potrebna, sva ostala sredstva također će morati biti kupljena od ALEXANDRIA PROFESSIONAL. Prema današnjim standardima, ne mogu svi, osobito početnici, to priuštiti.

ARAVIA Professional

Najveći, poznati i popularni ruski brand. Već 8 godina na tržištu, ARAVIA Professional stekao je povjerenje tisuća stručnjaka, nudi proizvod visoke europske kvalitete po pristupačnim cijenama u zemlji. Tehnologija njegove proizvodnje je korak ispred ruskih analoga - u našoj zemlji i zemljama ZND-a jedini je brand koji ne dodava limunsku kiselinu u paste. Budući da je koža tijekom ozdravljenja još uvijek ozlijeđena, a limunska kiselina je još uvijek kisela, pada u mikrokapljice gornjeg sloja, može izazvati iritaciju. Naravno, odsutnost limunske kiseline u sastavu paste čini depilaciju još mekšim i sigurnijim.

ARAVIA Professional ima potpuno prirodni sastav: vodu, fruktozu i glukozu - bez mirisa i zgušnjivača. Njezina kupnja ne zahtijeva obvezno prijelaz dodatnih radionica i drugih slučajnih troškova. Međutim, uvijek je potrebno ispuniti potrebu za naprednim treninzima, ARAVIA Professional ima razvijen sustav višestrukog osposobljavanja majstora. Distributeri robnih marki mogu se naći u najmanjem gradu, a seminari za obuku su stalno, uključujući i putem Interneta. Cijena tjestenine je također ugodno zadovoljna - staklenku (750 gr.) Može se kupiti za 1350 rubalja.

Pandhy-a

Izvrsna sranjiva pasta nude mađarski Pandhy. Kao i ARAVIA Professional, sadrži samo fruktozu, glukozu i vodu. Nedostatak mirisa obećava zaštitu od alergija i limunske kiseline - od iritacije. Marka ima svu potrebnu međunarodnu certifikaciju i uspješno se prodaje u mnogim zapadnim zemljama. Pandhy je zastupljen u Rusiji samo jedan distributer. Treba paziti da ne kupite lažni.

Poput ALEXANDRIA PROFESSIONAL, Pandhy šećerna pasta ne može se kupiti bez prethodne obuke. Osim toga, njegova vrijednost je također vezana za dolar i ruski standardi je prilično visoka - 5.658 rubalja. po jar (1000 gr.). Potrošnja paste tijekom postupka je velika, tako da je zadovoljstvo raditi na tome neće biti jeftin.

Prema brojnim pregledima shugarista, Pandhy je izvrstan za depiliranje nogu i lica, ali manje je dobro u bikinijskim i pazušnim područjima.

Cannaan

Brand koji se pozicionira kao izraelski i čini prilično dobre paste. Uz šećer i limunsku kiselinu, njihovi pripravci sadrže eterična ulja. Zato se i nakon zagrijavanja tjestenine mora dobro umijati. Miris je snažan i izražajan, pa se depiliranje s Cannaanom može usporediti s terapijom aromaterapijom. Prema promatranjima shugarista, ne svi su ovakvi kupci. Osim toga, kao što je gore spomenuto, eterična ulja povećavaju rizik od alergijskih reakcija.

Proizvodnja linija Cannaan je uža od gore navedenih 3 robnih marki. Ipak, to je prilično kvalitetna i vrlo zahtjevna profesionalna masa koja čisti uklanja čak i najkraće vlasi (1-2 mm.). Njegova je cijena također prilično pristupačna - 1342 rubalja. po mogu 750 gr.

MARU Professional je još jedan važan domaći brand kozmetike za shugiranje. To je prilično dobar omjer cijene i kvalitete: paste šećera imaju prirodni sastav i za cijelu kantu težine 1500 grama. morati platiti samo 1760 rubalja. I linija proizvoda za dodatnu njegu prije i poslije shugiranja je također prilično široka. Tvrtka ima distributere u mnogim gradovima, često provodi radionice za obuku i webinare.

Nedostatak, prema pregledima shugarista, predstavlja nesavršenost proizvodne tehnologije. Mnogi korisnici primijetiti da je tijesto brzo šećer i dubeet, osim toga, ima red veličine više tekuće dosljednost od analognih paste. To znači da, ako vam je potrebna univerzalna zrna, MARU bi trebao odabrati medij, ali gustu konzistenciju. Također je poznato da se u sobi koja nije opremljena konditioerom, ova pasta nije preporučljiva, osobito tijekom ljetne sezone. Bilo koja MARU tijesto se brzo melje, pa se češće upotrebljavaju tehnologijom vezivanja.

Što drugo trebam tražiti prilikom odabira paste?

Mnogi ljubitelji i početnuti majstori, prilikom odabira paste, propustite jednu važnu točku - toplinu vlastitih ruku. Logika je jednostavna: ako vam ruke brzo zagrijavaju, trebate odabrati gušću smjesu, ako je polako - mekša. Shvatite ovo, vjerojatno možete samo u tom procesu. Međutim, potrebno je obratiti pažnju na ovaj detalj, važno je.

Nešto slično događa se s prisutnošću / odsutnosti klimatizacije u radnoj prostoriji. Zapamtite da se šećerna pasta zagrijava brzo, a u toploj sobi u ljeto će se samo širiti. U tom smislu, ako klima uređaj nije i ne očekuje se, trebate odabrati tijesto tijesnije.

Ako namjeravate raditi s klijentima, kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije, bolje je odabrati tijesto s klasičnim sastavom. To će smanjiti rizik od alergijskih reakcija i mogućeg nezadovoljstva kupca kao odgovor na jak miris proizvoda. Ako namjeravate sami upotrijebiti tijesto, možete se opustiti i odabrati optimalno točno. Na primjer, za osjetljivu kožu sklonu iritaciji, uzmite pecivo ekstraktom kamilice.

Pažljivo proučavanje vodećih brandova šećerne paste za šokiranje u početnoj fazi donijet će vam mnoge prednosti. Međutim, vrlo brzo ćete imati svoje mišljenje o njima, a savjeti neće biti potrebni!

"Šećerni PRO" - šećer šećerna pasta

Shuging je poznat još od antike. Uz pomoć šećerne karamele, borili su se protiv neželjene vegetacije egipatskih žena i orijentalnih ljepota. Metoda ne gubi pozicije rukovodstva.

Dermatolozi i kozmetičari primjećuju teške prednosti shugaringa:

  • učinkovitost. Nakon kozmetičkog postupka, vlasi se rastu nakon 3 tjedna;
  • učinkovitost. Na taj način, kosa se uklanja iz bilo kojeg područja: ruke, noge, bikini, lice;
  • sigurnost. Uz uklanjanje šećera, nema rezova, abrazije, ogrebotina i drugih kršenja integriteta kože;

Nedostaci metode

Postoje mnogi mitovi o uklanjanju šećera. Žene se boje ovog postupka zbog nekih nedostataka:

  • uklanja neželjenu vegetaciju samo dužinom od 5 mm. Ako su dlake kraće, tada se karamel drži, ali ne izvlači folikule i stabljike;
Postoji sjajan način da uklonite kosu sa šećerom.
  • bol. Pojedinci s preosjetljivosti kože mogu biti bolni. Masters shugaringa savjetovao je primjenjivati ​​anestetičku kremu 20 minuta prije postupka. Površina u ovom trenutku pokriti s pričvrsnim filmom. Zatim uklonite kremu, idite na kozmetičku sjednicu. Da biste smanjili nelagodu tijekom otimanja, zadržite dah, zategnite trbušne mišiće. Osjećaji će biti slabi;
  • metoda se ne koristi na nogama za varikozne vene, trofični ulkus i druge cirkulacijske patologije:
  • ako je limunov sok uključen u karamelu, tada postupak nije pogodan za žene koje su alergične na agrumi. Brand proizvodi, na primjer Sugaring PRO, sadrže prirodne tvari: vodu, fruktozu, saharozu. Ovo uklanja negativnu reakciju dermisa nakon kozmetičke sesije.

Značajka proizvoda

Za suzbijanje neželjenih vegetacija, proizvođači proizvode šećernu pastu od tri gustoće. Vrsta karamela ovisi o:

Šećerni PRO sadrži prirodne tvari

  • zone depilacije. Za bikini, pazuha zahtijevaju gustu karamelu. Folikuli se nalaze na osjetljivim područjima na dubini od 1 cm. Žaruljama se teško izdvajaju drugi uređaji i metode. Gusta karamela prodire u pore, obavija folikule i kosu, osigurava uklanjanje vegetacije. Za glatkoću kože na leđima, rukama, prsima (za muškarce), majstori koriste šećernu tijest srednje gustoće. Folikuli se nalaze površno, brzo uklanjaju. Svjetle kože s finim dlačicama koriste meke sredine za šokiranje. Nanose se s lopaticom;
  • način postupka. S ručnom tehnikom, problematičan je meki karamel. Širi se, drži se odjeće, područja radnog područja, ali ne obuhvaća jezgru. Ova nijansa nije poznata svim novorođenima. Stoga, nakon što su jednom pokušali, nakon što su dobili negativno iskustvo, u potpunosti odbijaju šokiranje. I uzalud. Ako želite raditi s rukama, odaberite medij ili pasta za karamelu visoke gustoće. Masa se grije i pruži rukom, brzo se nanosi, rub kolač karamela se izvadi, uklanjajući šipke. Majstori s iskustvom, koji su važni za brzo služenje klijentu, pribjegavaju tehnici povezivanja ili koriste spatulu. Prednosti metode: mnoge su vlasi uklonjene iz velikih površina odjednom. Pogodne tehnike za rad s rukama, nogama, leđima i prsima kod muškaraca. Ako nemate dovoljno iskustva, ova opcija karamela nije prikladna za početak.

Pravilno postupanje

Shugiranje kod kuće obavlja se prema algoritmu:

  • karamel se zagrijava u vodenoj kupelji, u mikrovalnoj ili umijeni rukama. Gotov proizvod je mekan, plastični, s bojom od perla;
  • Radna površina se čisti od prašine, znoja, prljavštine, tragova dekorativne kozmetike ili njege kože. Za postupak koristite gel ili sapun neutralnim pH. Uklonite keratinozne ćelije s pilingom ili prirodnom kavom, tvrdom podstavkom. To otvara pore, olakšava depilaciju. Osušite površinu papirnatim ručnikom;
  • obraditi područje s antiseptičkim sredstvom u obliku spreja. Dermatolozi i majstori depilacije ne preporučuju upotrebu etanola. Tvar zategne pore, otežava uklanjanje folikula iz dermisa. Agenti koji sadrže alkohol krše ravnotežu vode dermisa, izazivaju negativne posljedice;
Caramel se zagrijava u vodenoj kupelji, u mikrovalnoj ili umijeni rukama
  • površinski prašak s praškom talka ili dječjim prahom. Tvari su odgovorne za tijesan kontakt karamela s dlačicama na području radnog područja;
  • tjestenina kolač zalijepljen protiv rasta štap. Tkanina ili papir zalijepljen je na vrhu (s tehnikom zavojnice). Slobodan rub karamele se podiže i naglo podiže prema gore dok raste. Kako bi se spriječila bol i neudobnost, površina kože rastezana prstima slobodne ruke;
  • ako je potrebno, ponovo nanesite karamelu kako biste se u potpunosti riješili neželjene vegetacije na području radnog područja;
  • Nakon domaće kozmetičke sesije, koža se tretira antiseptikom.

Kako se brinuti za površinu nakon kozmetičkog postupka

Nakon što se promatraju posebna pravila za sprečavanje iritacije, osip:

Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Svi forumi »Forum kozmetičara» Epilacija »Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Stranice 1 2 3... 7 Sljedeća

Da biste ostavili poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [1 do 25 od 171]

1 Tema iz Nike 11/21/2011 4:00:32 PM

  • Iskusni majstor
  • Ocjena: 296
  • Registrirano: 20.05.2011
  • Poruke: 293
  • Zahvalio ukupno: 27

Tema: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Shugaring, kao metoda uklanjanja neželjenih dlaka, dobiva zamah, i uz to popularnost. Metoda je pogodna, jednostavna, brza i najvažnije manje traumatska, u usporedbi s epilacijom voska. Predlažem u ovoj temi raspravljati o obilježjima postupka koji se šalju, razmotriti suptilnosti, dijeliti tajne i sve vrste trikova. Tko vam ovdje nešto zanimljivo reći!

Uredio Nick (21.11.2011. 16:06:04)

2 odgovor od Tatyana Voloshchuk 27.11.2011. 04:58:47

  • posrednik
  • Ocjena: 1491
  • Registrirano: 20.05.2011
  • Postovi: 2,919
  • Zahvalio ukupno: 435

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Shugiranje je zgodan način uklanjanja neželjenih dlačica. Nema potrebe gnjaviti, budući da se šećerna pasta može primijeniti u bilo kojem smjeru, a to ni na koji način ne utječe na kvalitetu. No, ovdje u variranju potrebno je pažljivo pratiti smjer rasta kose, kako ne bi počinio nadzor!

3 Odgovor iz Anyuta Sergeevna 2012-01-16 9:38:50

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 16.01.2012
  • Postovi: 1

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Naučili smo primijeniti šećer tijesto na post kose, i ukloniti rast. Također se događa da ima različite gustoće - po mom mišljenju meka, srednja i tvrda. Činilo mi se da je udobnije raditi s teškim, ali ovdje je potrebna snažna tjelesna snaga - nakon svega, prvo ga morate istegnuti, a zatim, uz prilično primjetan napor, pritišćite ga protiv kože klijenta dok ga glačate
Meka mekinja brzo se zagrijava u rukama i počinje se držati. Zatim ga uklonite kako bi se pomoglo talk i zavoj.

4 Odgovor od Anastacia 16.01.2012 19:53:58

  • profesionalac
  • Ocjena: 411
  • Registrirano: 13.01.2012
  • Poruke: 640
  • Zahvalio ukupno: 162
  • Zahvalio za ovaj post: 1

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Meka pasta je teško raditi u zoni "dubokog" bikinija. Tamo, tjelesna temperatura je uvijek veća nego na nogama, ruke i tijesto brzo se rastopi. Zahvaljujemo na savjetu s prahom, potrebno je provesti "depilaciju", a potom već zbog stezanja koja je odbila zalijepiti.

5 Odgovor iz Gorskaya Marina 27.01.2012. 23:34:21

  • član
  • Ocjena: 7
  • Registrirano: 27.01.2012
  • Poruke: 15

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

koja je tjestenina bolja za bikini (duboko)?

6 Odgovor iz Nadezhde Mitkovskaya 03/05/2012 7:23:42 PM

  • član
  • Ocjena: 20
  • Registrirano: 04.03.2012
  • Poruke: 13

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Recite tehnici bikini uklanjanja dlaka, kao i duboko?

7 Odgovor od Elene Sokolova 03/13/2012 1:31:33 PM

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Tehnika jednostavno ne može reći, morate naučiti, definitivno))

8 Odgovor iz Elene Sokolova 03/13/2012 4:22:27 PM

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

djevojke koje prakticiraju shugiranje, uvijek čisto čistite kosu? iz nekog razloga, nakon postupka, kada to učiniš rukom, ostane šiljaste vlasi. Pitam se kad je vosak previše, ili ne?

9 Odgovor iz Nadezhde Mitkovskaya 2012/03/13 07:54:07

  • član
  • Ocjena: 20
  • Registrirano: 04.03.2012
  • Poruke: 13

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Radim na nogama, je li bikini slično učinio?

10 Odgovor iz Nadezhde Mitkovskaya 2012/03/13 07:55:34

  • član
  • Ocjena: 20
  • Registrirano: 04.03.2012
  • Poruke: 13

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Ja, također, nisu sve dlačice bile uklonjene, još jednom na ovom mjestu sa šećerom tijesto, ili kliješta na samom kraju, bio sam učio ovaj

11 Odgovor od Elene Sokolova 03/13/2012 8:02:52 PM

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Radim na nogama, je li bikini slično učinio?

Da, slično, glavna stvar je dobro povlačiti kožu i promatrati rast kose (nanesen na rast, suzu uz rast)

12 Odgovor iz Marina Anatolyevna 2012/03/26 10:44:32 PM

  • profesionalac
  • Ocjena: 1121
  • Registrirano: 03/11/2011
  • Poruke: 1 723
  • Ukupan broj zahvalnosti: 354

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Ipak, šećer je izvrstan alat za depilaciju!
Uklonio sam svu vegetaciju iz zone bikini, tako čist i glatki! Glavna stvar je da je lako i jednostavno: bez voska, spatula. Šećerna kocka i idi!)
Potrebno je potaknuti kupce na pohranu - tako lijepa! To nije bilo moguće za malu mačku to učiniti - to je učinjeno do vrlo "ništa", i tako dobro!)))

13 Odgovor iz Bondareve Lyudmila 28.03.2012. 6:42:42

  • član
  • Ocjena: 44
  • Registrirano: 02.03.2012
  • Poruke: 24
  • Zahvalio ukupno: 3

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Ipak, šećer je izvrstan alat za depilaciju!

Kakvu vrstu šećerne paste koristite?
Stavio sam pogled na Cannaan, hoću li napraviti bikini i pazuha, a ja neću odabrati čvrstu ili srednju?
i noge se brže potiskuju u spremnicima))

14 Odgovor iz Olge, Barysheva 28.03.2012. 20:49:30

  • član
  • Ocjena: 37
  • Registrirano: 22.03.2012
  • Poruke: 27
  • Zahvalio ukupno: 2

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Tehnika jednostavno ne može reći, morate naučiti, definitivno))

Također je vrlo važno pronaći pravu pasta (u smislu gustoće i konzistencije). Radim na SugaringPRO, vrlo zadovoljan mojim izborom.

15 Odgovor od Elena Sokolova 03/28/2012 9:01:17 PM

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Tehnika jednostavno ne može reći, morate naučiti, definitivno))

Također je vrlo važno pronaći pravu pasta (u smislu gustoće i konzistencije). Radim na SugaringPRO, vrlo zadovoljan mojim izborom. Tko brine http://image-star.ru

Općenito, konstanta je odabrana pojedinačno za svakog klijenta, ovisno o kosi, bolje je imati sve tri vrste tjestenine i miješati ih ako je potrebno

16 Odgovor od Marina Anatolyevna 2012/03/29 06:58:51

  • profesionalac
  • Ocjena: 1121
  • Registrirano: 03/11/2011
  • Poruke: 1 723
  • Ukupan broj zahvalnosti: 354

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Tehnika jednostavno ne može reći, morate naučiti, definitivno))

Također je vrlo važno pronaći pravu pasta (u smislu gustoće i konzistencije). Radim na SugaringPRO, vrlo zadovoljan mojim izborom. Tko brine http://image-star.ru

Općenito, konstanta je odabrana pojedinačno za svakog klijenta, ovisno o kosi, bolje je imati sve tri vrste tjestenine i miješati ih ako je potrebno

Elena, recite mi, kako miješati tjesteninu? Je li potrebno učiniti? Ne mogu razumjeti da li će kvaliteta postupaka miješanja značajno poboljšati? Hvala.

17 Odgovor od Elena Sokolova 2012/03/29 07:06:06

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Elena, recite mi, kako miješati tjesteninu? Je li potrebno učiniti? Ne mogu razumjeti da li će kvaliteta postupaka miješanja značajno poboljšati? Hvala.

ne mora se miješati, ali ponekad je potrebno. Uvijek počinjem raditi mekom - vidim kako se ponaša prema klijentu - ili nastavljam raditi s njom, ili ga miješam u čvršći pasta, naravno, kvaliteta je bolja ako je pasta ispravno odabrana

18 Odgovor iz Ekaterine Aleshina 2012/03/29 02:52:50

  • pridošlica
  • Ocjena: 1
  • Registrirano: 29.03.2012
  • Postovi: 2

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Što je bolje od voska ili sranja?

19 Odgovor od Elena Sokolova 2012/03/29 03:09:34

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Što je bolje od voska ili sranja?

svatko odluči za sebe, pokušavajući oboje)

20 Odgovor od Olga, Barysheva 2012/03/29 6:53:58 PM

  • član
  • Ocjena: 37
  • Registrirano: 22.03.2012
  • Poruke: 27
  • Zahvalio ukupno: 2

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Također je vrlo važno pronaći pravu pasta (u smislu gustoće i konzistencije). Radim na SugaringPRO, vrlo zadovoljan mojim izborom. Tko brine http://image-star.ru

općenito, konstanta je odabrana pojedinačno za svakog klijenta, ovisno o kosi, bolje je imati sve tri vrste tjestenine i miješati ih ako je potrebno

Elena, recite mi, kako miješati tjesteninu? Je li potrebno učiniti? Ne mogu razumjeti da li će kvaliteta postupaka miješanja značajno poboljšati? Hvala.

Elena, koliko je udobno raditi s gustom ili srednjom gustoćom? Što je to? Teško mi je raditi s gustom, jer se moja ruka brzo umora, volim medij s medijem za mene.

21 Odgovor od Elene Sokolov 2012/03/29 6:57:16

  • član
  • Ocjena: 41
  • Registrirano: 13.03.2012
  • Poruke: 38
  • Zahvalio ukupno: 7

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Olga, radim na mekom "dolce vita", ali ponekad pomiješam prosjek, u ljeto rob u prosjeku, jer je to vruće

22 Odgovor od Oksane Fedorovna 31.03.2012. 8:32:58

  • profesionalac
  • Ocjena: 295
  • Registrirano: 12/14/2011
  • Poruke: 483
  • Zahvalio ukupno: 105
  • Zahvalio za ovaj post: 3

Re: Shugaring ili sve o značajkama epilacije šećera

Recite tehnici bikini uklanjanja dlaka, kao i duboko?

Ja to radim (ako mislite drugačije - točno!)
Dakle, klijent dolazi k meni NE i NE za vrijeme menstruacije!
Tampon je bio umetnut u kuću (Tampax - zahtijevam, kao i često artikulacije, što mi nije dobro), stavio je, sve obrađivao s klorheksidinom (moje su ruke već u rukavicama). Stavio sam tjesteninu u mikrovalnu pećnicu 2 minute unaprijed.
-nanijeti talk na obrađenu površinu
-Uzimam šećer tijesto (polovica i veličina oraha)
-Ja ga primjenjujem protiv rasta kose, počevši od inguinalnog nabora, ispostavlja pravokutnik 3 do 7 cm (približno), nekoliko puta "glatka" pasta, a zatim ga pokupiti, jerk.
-Radim od periferije do središta (labia)
-klijent leži na leđima u ovom trenutku, noga je odvojena
-Uklanjaju se male površine s usnica, povlačeći kožu, jer boli, idem odozdo prema gore
-nije teško ukloniti pubis - dugo, ali tanke trake 2 do 5 cm, primjenjujem ga odozdo prema gore, protiv rasta kose
-sluzav pritalkovyvayu jače, nanesite 3na3 cm sekciju protiv rasta i uklonite
-na području anusa, sklonim, stavljam klijenta s jedne strane, ona podrţava stražnjicu rukom, nije toliko bolno tamo (kažu klijenti)
Nakon postupka - obrišem kožu s ubrusom umočenim u toploj vodi, suši se i nanosim sedativ.
Dajem TsU kući i sve, užitak je završen!))

Uklanjanje dlačica ispod pazuha

Je li lasersko uklanjanje dlaka štetno za zdravlje i kakve nuspojave postoje?