Bijela vinska linija

Nedavno, moderni kozmetičari sve više pokušavaju uvjeriti žene da je estetska ljepota vrlo važna. Zbog činjenice da prisutnost tjelesne kose ne uklapa u ovu vrlo ljepotu, djevojke su počele stalno dolaziti u kozmetičke salone. Stručnjaci cijelo vrijeme pokušavaju pronaći nove metode rješavanja mrzovoljnih dlačica.

Proizvodi s toplim filmom - White Line vosak postao popularan prije nekoliko godina. Profesionalci inzistiraju na tome da ti proizvodi daju dugi učinak nakon postupka i imaju više prednosti od toplih i klasičnih vrućih voskova.

Prednosti vrućeg voska

Voda od bijelog vlakna ima veliki broj prednosti. Evo glavnih:

  • Nakon što svaki dlačica raste tanji i rjeđe, lakše je i brže ukloniti.
  • Ekonomija. Postavka za depilaciju kod kuće omogućuje vam obradu web stranica nekoliko puta. Iskorišeni novac će se isplatiti nakon prve uporabe.
  • Proizvodi su univerzalni. prikladni su za uklanjanje dlačica u bilo kojoj zoni: na rukama, licu, u bikinijskoj zoni, na nogama i pazuha.
  • Visoka plastičnost, koja jamči jasno ponavljanje kontura tijela, čak i na teško dostupnim mjestima.
  • Ima mali trošak: 2-2,5 grama po pazuhu.

Korak po korak

Prvo morate pripremiti vašu kožu za depilaciju. Jedan dan prije sesije, tretirati zone s posebnim pilingom. To će vam pomoći očistiti pore i ukloniti keratinozne čestice kože iz tijela. Prije operacije očistite kožu znoja i prljavštine antiseptikom. Nije preporučljivo koristiti proizvode koji sadrže alkohol.

Što se tiče rada s voskom, potrebno je pridržavati se sljedećih uputa:

  • Obradite kožu prahom talka kako biste ga zaštitili od opeklina i pilinga.
  • Proizvod nanesite na kožu u tankom sloju, uz veliku primjenu prema sebi.
  • Napravite laticu voska.
  • Sputulu postavite okomito na kraj aplikatora i oštro se nagnite.
  • Uklonite proizvod držanjem latice. To treba učiniti brzo i oštro, krećući se paralelno s kožom u smjeru koji je udaljen od vas.
  • Ponovite postupak na drugim dijelovima tijela.

Više o depilaciji s vrućim voskom potražite na sljedećem videozapisu.

Ne zaboravite skrbiti za vašu kožu i koristiti razne kozmetičke proizvode koji će ga ohladiti i ublažiti, kao i usporiti rast kose.

Slušajući ove savjete, definitivno možete izbjeći neugodne senzacije nakon postupka, iritaciju kože, zauvijek zaboravite na urastajuće vlasi. Ova uputa pomoći će vašoj koži da bude glatka i atraktivna.

Bijela linija "Natura" ima nekoliko vrsta u svom asortimanu: film vosak "Rose", "White Chocolate", kao i "Natural", "Azulen" i "Šljiva". Svi oni pružaju bezbolan proces depilacije.

Pročitajte više o svakoj od njih u nastavku.

„Azulen”

Azulene granule su zelene i oblika slične zamrznutim kapljicama koje su vrlo glatke do dodir. Što se tiče mirisa, to je slabo i nije ugodno, ali učinak vrijedi malo žrtvovanja. Granule lako se rastopiti i pretvoriti u viskoznu tvar na 40-45 stupnjeva. Ovo je još jedna značajka koja razlikuje vrući vosak od ostalih voskova koji se rastopljaju na oko 50-60 stupnjeva.

„Šljiva”

Ova perla od voska mirisa zrelog šljiva, ima gustu teksturu koja vam omogućuje da uhvatite dlake na korijenima. Stiffens 10-12 sekundi. Pogodno za vlasnike bilo koje vrste kože.

"Bijela čokolada"

Brzo se zagrijava i lako se nanosi. Vosak bolje ostavlja trake bez dlačica. Ima ugodan miris mliječne čokolade.

„Prirodno”

Proizvod je zlatna sjena ima osjetljivu teksturu. Uz to, lako uklonite kratku kosu sa bilo koje površine tijela. Idealno za djevojčice s osjetljivom kožom. Kozmetičari preporučuju korištenje ovog voska za depilaciju bikinijskog područja.

Proizvod je zlatna sjena ima osjetljivu teksturu. Uz to, lako uklonite kratku kosu sa bilo koje površine tijela. Idealno za djevojčice s osjetljivom kožom. Kozmetičari preporučuju korištenje ovog voska za depilaciju bikinijskog područja.

Proizvod je vrlo elastičan. Lako je ukloniti s kože. Namijenjen je depilaciji kratkih, tvrdih dlačica. Nije prikladno za depilaciju podnožja.

Recenzije

Puno pozitivnih recenzija žena koje su već isprobale proizvode talijanske tvrtke White Line. Žene ostavljaju pozitivne recenzije o ovim kozmetičkim proizvodima. Postoji nekoliko značajnih osobina koje najčešće dive djevojkama i vole ih:

  • Zgodna ambalaža koja sadrži sve što vam je potrebno za depilaciju.
  • Povoljna cijena.
  • Izvrsna kvaliteta.
  • Dugoročni učinak.
  • Razumljive upute za uporabu. Izrada depilacije kod kuće je jednostavna.
  • Nakon upotrebe, vlasi ne rastu.
  • Unatoč činjenici da je vosak vruć, to djeluje vrlo nježno i. ne ostavlja opekline na tijelu.
  • Lijep miris.
  • Depilacija je idealna za djevojke koje često idu na duge izlete i poslovna putovanja, gdje imaju puno stvari osim brijanja.

Talijanska tvrtka White Line zasluženo ima status vodećeg tržišnog robnog tržišta u svijetu kozmetičkih proizvoda. Česti klijenti i ljubitelji ove marke nemaju nikakvih dvojbi ni o kvaliteti robe niti o njihovoj pouzdanosti.

rezultati

Dakle, djevojke koje se žele riješiti neželjene vegetacije na tijelu, moraju se obratiti pozornost na raspon od dobavljača iz Italije. Nemojte misliti da su najjednostavnije i jeftine stvari manje učinkovite. Kvaliteta originalnih proizvoda ne razlikuje se od kvalitete luksuznih proizvoda, koje imaju cijenu od dva do tri puta više. Stoga, ako želite olakšati proces depilacije i dobiti dugi, visokokvalitetni učinak nakon njega, kupite proizvode White Line.

White Line Natura film vosak - nova riječ u depilaciji

Moderna kozmetologija nudi različite metode i metode uklanjanja dlaka. Vodeći položaji u depilaciji s vrućim voscima. Preporučuju se za depilaciju u osjetljivim područjima bikinija, ispod pazuha na licu. Vruče voske su više naporne za upotrebu, njihova upotreba zahtijeva određene vještine i vještine. Pravi proboj u depilaciji bio je pojava na kozmetičkom tržištu vosaka vrućeg filma. U Europi, kozmetičari su već adekvatno cijenili ovaj novi proizvod.

U Rusiji, WHITE LINE NATURA filmske voske, koje nisu samo vrlo učinkovite u uporabi, ali ne zahtijevaju puno vremena za postupak i velike financijske investicije, najviše su zainteresovale među stručnjacima.

BIJELI LINE NATURA film voskovi - vrsti vrućeg voska - izrađuju se na bazi smole s dodatkom posebnih komponenti koje daju nisku točku topljenja, povećanu adheziju, veliku plastičnost i apsolutni hipoalergijski vosak.

Kvaliteta i udobnost korištenja WHITE LINE NATURA film voska su neusporedivo veća od tradicionalnih vrućih voskova.

WHITE LINE NATURA film vosak radi na +42 stupnjeva, što eliminira mogućnost opeklina.

Film vosak se zagrijava u uobičajenom depiliranju patrona i nanosi se tanki sloj voska pomoću lopatice, bez obzira na smjer rasta kose. Film vosak jasno slijedi konture tijela, jer razlikuje se u visokoj plastičnosti.

U 5-10 sekundi, film vosak uspijeva uhvatiti svaki, čak i najkraću i "nestašnu" kosu, a tek tada se smrzne.

Vosak je uklonjen film, potpuno uklanja sve dlake s korijenima, ne ostavlja slomljena kosa, nadraživanje i crvenilo na koži.

Film vosak je ekonomičan za uporabu, a kosa se može ukloniti iz pazuha s jednim aplikatorom. Smanjuje troškove sredstava za oko 30%.

WHITE LINE NATURA film vosak dostupan je u pločicama od 500 g i u granulama od 1000/500/250/100.

Vosak u obliku pločice pogodan je za upotrebu, ukoliko kozmetičar mora točno izračunati potrebnu količinu voska za jedan ili više postupaka (jedan briketa za pazuha i bikinije).

LiveInternetLiveInternet

-kategorije

  • crvena šablona (10)
  • kako spojiti crvenu nit šarm (9)
  • kako vezati crvenu nit na zapeščanskoj molitvi (8)
  • treba vezati crvenu nit na zglob (7)
  • kako spojiti crvenu nit (7)
  • crvena narukvica (6)
  • crvena nit na zglobu kupiti (6)
  • crvena nit na zapeščanskoj molitvi (6)
  • crvene ružičaste niti (6)
  • gdje kupiti crvenu nit na ručku (6)
  • crvena nit na zglobu, što znači (6)
  • crvena nit amulet kupiti (5)
  • crvena nit na zglobu ispravno (5)
  • kako spojiti crvenu nit (5)
  • crvena nit iz Izraela (5)
  • kako napraviti crvenu nit (5)
  • molitva na crvenoj niti (5)
  • crvena nit na zapešću izraelskih (5)
  • lanci amuleti kravata (5)
  • ispravna molitva na crvenoj niti (4)
  • crvena nit na ruci (4)
  • šalica za šifru (4)
  • gdje kupiti šalicu crvene nit (4)
  • crvena nit na desnoj ruci (4)
  • crvena nit protiv zla očiju (4)
  • crvena nit na ručnom zidu (4)
  • kako spojiti crvenu nit (3)
  • Zašto nam je potrebna crvena nit na zapešću (3)
  • gdje kupiti crvenu nit (3)
  • Jeruzalem otkupiti crvenu nit (3)
  • je li moguće da crvena nit (3)
  • zglobne niti (3)
  • molitva za vezivanje crvene nit (3)
  • što crvena nit na zglobu (3)
  • kupnja crvene niti (3)
  • crvena nit na zapešću (2)
  • tkati šarene niti (2)
  • narukvica narukvica (2)
  • crvena nit na kojoj ruci (2)
  • kako vezati crvenu nit na ručni zglob (2)
  • molitva šarm od zla oka crvena nit (1)
  • crvena niti ispravna (1)
  • crvena nit iz Jeruzalema (1)
  • crvena nit (0)

-Pretraživanje dnevnikom

-Pretplatite se putem e-maila

-Redoviti čitatelji

-statistika

Vosak voskom voskom za pregled depilacije


Depilacijski proizvodi tvrtke Byly pokazali su se učinkovitim i jednostavnim za upotrebu. Prije svega, ugodno sam se iznenadio reusabilnim trakama koje dolaze u kompletu. Brzo, jasno, nemilosrdno i... Volio sam to! Bilo je gotovo nikakvih boli! Ja ne mogu vjerovati... ".
"Pokušao sam obje trake i različite voske za depilaciju... tamo.


Za lice i "duboko" depilaciju najbolje je koristiti vrući vosak voća, ali morate računati na činjenicu da to boli.
Teško je odrediti koju boju odabrati.
Iz pregleda toplog Veet voska:
"Evo, svi pišu:" Boli, to boli. ”. Međutim, bilo koji, čak i najbolji vosak za depilaciju ima nedostatke:
Prije svega, svi koji odlučuju o depilaciji treba imati na umu da je postupak bolan.


Koristi se bez pruga.
Opet, postaje lakše s iskustvom depilacije. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 130 rubalja (100 ml, do 4 postupka).
Natura granulirani vosak s bijelom linijom azulena jedan je od najboljih za depiliranje bikinija, ruku i nogu.
Jednostavnost korištenja. Nisam mislio da bi to moglo biti tako jednostavno!

Čak i koža nakon što je nježna... ". Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 130 rubalja (100 grama - 4 postupka). Vosak sadrži organska ulja i ekstrakte voća koji smiruju kožu. Osjećaji... zanimljivi.

Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 1100 rubalja (1 kg - 20 postupaka).
Jednostavan za primjenu. Istina, još imam nekoliko vlasi... Morala sam ponoviti postupak. "


"Ne znam što bi brkovi trebali biti, tako da ih je nemoguće ukloniti voskom... Pa, ili sam još uvijek" lako ". Istina, imam vosak, ali to možete učiniti bez nje. Kompozicija uključuje prirodne sastojke, gotovi vosak ima ugodnu aromu.


Minimalna bol.


Komplet sadrži reusable trake i veslo. Nanesite tanki sloj, brzo se zamrzava.
Prikladno je zagrijati.
Vosak u patrone služi za depiliranje ruku, nogu i leđa, nije prikladan za područje bikinija. Dala je jedan mali bar, nisam sve potrošio.

Srećom, trgovina je savjetovala Natura s azulenom. Ovo je najbolji vosak za depilaciju! Kako lijepo raditi s njim! I brzo se zagrijava, i ne teče, i zauzima trenutak. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 180 rubalja (250 ml - do 10 postupaka).


Od bijele linije Natura Azulen Wax Granules Recenzije:
"Te male lijepe granule jednostavno rade čuda! Bio sam iznenađen kako ovaj film vosak radi! Koristio sam ga za svoje ruke (i to je obično vrlo bolno!). Nisam ni razumjela - o čemu se radi? Sumnjam da dugo tražim preostale dlake, ali jednostavno nisu!

Jedan i svi uklonjeni! ".
"Moja omiljena je Floresan Deep Depil.
Ekonomska potrošnja. Pogodno za sve tipove kože i vlasi različite debljine.
Naziv vrućeg voska Floresan Deep Depil govori sama za sebe - namijenjen je "dubokoj" depilaciji bikinijskog područja.


Uz uklanjanje dlaka, brine se za kožu. Prije postupka, poželjno je tretirati područje depilacije tonikom kako bi koža bila suha i bez masnog.
Copes s najviše "štetnih" dlaka.
Byly Depil je najbolji voćni vosak za depilaciju lica
U foto topli vosak za depiliranje lica Byly Depil. Ukloniti ostatke voska nakon depilacije mogu biti topla voda.
Njegu kože.


Jednostavan i praktičan za korištenje.
Uklanja čak i uske i kratke vlasi.
Jednostavan za uporabu.
Od pregleda voska Byly Depil:
"Vidio sam voćni vosak slučajno, odlučio sam pokušati. Pa, da!

Što si htjela? Koristite stroj ako je tako nježan! No, kao utjeha, mogu reći: svaki put kad postupak izgleda manje bolan. Ili se naviknete na nju, ili se folikul dlake stvarno sruši... ".
"Odlučio sam se za toplotni vosak za Veetove depilacije jer je jednostavan za upotrebu.


Najmanje bolna depilacija je moguća uz upotrebu vrućeg voska. Barem imam vremena da ga primijenim prije nego što se stvrdne, a istodobno se neću spaljivati! Dobro se bori s vegetacijom po cijelom tijelu (čak i na licu koju je pokušao - to radi), bol je umjeren, rekao bih... ".


Iz pregleda voska u ulošcima Kapous:
"Nikad nisam imao tako lijepu depilaciju mojih nogu kao s kaposom Kapous. Kupio sam i samo volio rezultate! Općenito nema smetnji!

Čak nisam koristio losion ili ulje.


6 najboljeg voska za depilaciju
Djelotvoran vosak na "rat" s viškom kose
Rijetka žena ne treba depilaciju njenog tijela, a ostali traže najbolji način za obavljanje ovog postupka.
Gotovo nema boli.
Veet je najbolji topli vosak za depilaciju
U foto topli vosak za Veetovu depilaciju s esencijalnim uljima. Vosak s ekstraktom eteričnog ulja (žuto) koristi se za uklanjanje tvrdih i kratkih dlaka, a tu su i mogućnosti za osjetljivu kožu. Sastav uključuje kokosovo ulje, vlaži kožu i sprečava pojavu iritacije. Općenito, to je mnogo praktičnije nego kod vrućeg voska, primjenjuje se lakše, ravnomjernije, savršeno djeluje.


Ostaje propuštene dlake.
Dugotrajan učinak. Osobno, Byly Depil vosak pomaže mi prvi put, iako to boli, ali... ljepota zahtijeva žrtve! "
Lako se isprati toplom vodom.


Nedostaci: za waxing noge će se dosta puno voska i vremena. Preporučujem svima! Istina, morate odabrati boju patrone koja će vam odgovarati! "
"Za moju osjetljivu kožu, u trgovini mi se preporučio kapusni uložak s arganovim uljem.
Možda je najpopularnije sredstvo za depilaciju danas Veet.

Proizvod je pogodan čak i za najosjetljiviju kožu. Topli vosak za Kapousovu depilaciju, ovisno o boji sadržaja, namijenjen je svim vrstama kože i različitoj debljini kose.
Jeftin.


Lagano se topi i polako hladi.
Vosak postaje vrlo prljav - istina, a zatim se lako isprati toplom vodom. Vosak na bazi fruktoze ne samo da nježno uklanja kosu već i stvara efekt pilinga.
Vrući vosak Depilflax Ivory je dizajniran posebno za intimnu depilaciju. Zahvaljujući posebnoj formuli, vosak ne samo da učinkovito uklanja čak i uske i kratke dlake, već također smiruje kožu, sprječavajući iritaciju. Bilo je vrlo lijepo koristiti vosak - dobar miris, a ne previše ljepljive teksture.


Iritacija kože nakon što postupak može trajati jedan dan, a komponente voska mogu uzrokovati alergije. Topli vosak ima teksturu gela i lako se nanosi s posebnim valjkom. Vosak voskom voskom za pregled depilacije
Najbolji vosak za depilaciju - prema mišljenju stručnjaka i kupaca.

Međutim, ovaj alat nije prikladan za lice, au bikinijskoj zoni treba ih koristiti vrlo pažljivo.
Sprječava upalu. Alat ima debelu i ljepljivu konzistenciju, zbog čega je uhvaćena kosa. Istina, duljina kose mora biti najmanje 5 mm.

U setu postoje reusable trake i lopatica s indikatorom (za provjeru spremnosti proizvoda za uporabu). Ostaci voska (ako ih ima) lako se uklanjaju vlažnom krpom.
Dobro isprati vodom. Dizajniran vosak za depilaciju cijelog tijela, pogodan za teške vlasi. Ne mogu reći da sam uživao u postupku, ali učinak!

Osjećam se kao da nema više dodatnih dlaka! Ja ću ga koristiti! "
"Kako bih uštedio novac, odlučio sam kupiti isti vrući vosak za intimnu depilaciju, koji se koristi u salonu - Depilflax, i to sam.

To je zadovoljstvo! Brzo se zagrijava i lako se nanosi, i gotovo nema boli.
Depilflax Ivory najbolji vrući vosak za depilaciju
U foto vrućem vosku za depilaciju Depilflax Ivory. To boli - zastrašujuće! Brijač - nije ozbiljan. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 420 rubalja (15 ml, 5-7 postupaka).

Pet plus voska u granulama! ".
Jednostavan za korištenje alata. Topla voska s aplikatorom za valjanje najprikladnija je za uklanjanje dlaka na licu (iznad gornje usne).
Najbolje od svega, vosak je već spawned s regrown glavu (od 5 mm).


Čuje se s uskim i kratkim dlačicama.
Od Depilflax Ivory Hot Wax Recenzije:
"Odlučio sam pokušati Depilflax vosak na savjet svog prijatelja - prijatelj smatra da je ovaj vosak najbolji za depilaciju. Prednosti, nedostaci, preporuke.


Brzo priprema za postupak.
Od prvog uklanjanja depilacije ne radi za sve - trebate se prilagoditi postupku. Aktivni sastojci: smola, biljni ekstrakti i ulja.
Na ljestvici najboljih voskova za tijelo uključuje najučinkovitije sredstvo, dajući trajni učinak i pružajući minimalnu nelagodu (ako je to moguće).


Demokratska cijena.
Kapous najbolji vosak za depilaciju u ulošku
U foto topli vosak za depilaciju u Kapousovom ulošku. Upravo sam uklonio ostatke voska (koji su usput bili vrlo mali) s vlažnom krpom i uživali u savršeno glatkim nogama 3 tjedna! " Vrući vosak, nakon dodira s kožom, pokazuje visoku adhezivnu sposobnost (adheres well), osiguravajući hvatanje čak i najtežih dlačica.

Topli vosak ove tvrtke, obogaćen eteričnim uljima, također je uspjeh. Na kraju - nema razlike! Mislila sam da je uspjeh ovog teškog posla ovisio o gospodaru, ali to se ispostavilo - od voska!

Sada ću to učiniti samo sam, to nije jako teško... ". Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 600 rubalja (250 ml - do 10 postupaka).
Koji je najbolji vosak za depilaciju?


Depilacija voskom je pouzdana i dokazana metoda dugo vremena (efekt traje oko 4 tjedna) da se riješi dlačica na tijelu.
Floresan Deep Upišite najbolji voćni vosak za "duboku" depilaciju
U foto vosku za depilaciju Floresan Deep Depil. Aloe vera ekstrakt, koji je dio proizvoda, ublažava iritaciju i sprječava rast kose ispod kože. Vosak se topi na temperaturi od 45 stupnjeva, brzo "zauzima", ne zahtijeva korištenje traka.
Od Floresan Deep Depil recenzija:
"Nisam imala tako bezbolno bikinije depilaciju.

Također je očito da apsolutno bilo koji vosak za depilaciju ne isključuje nelagodu kad ga upotrebljavaju, dakle, svima koji ne podnose bol, molimo: odaberite druga sredstva za poboljšanje vašeg tijela.
Ne izaziva iritaciju.
Ugodna tekstura i aroma.

White Line Natura film vosak - nova riječ u depilaciji

Savršeno glatka, svilenkasta koža - jedna od glavnih atributa ženske ljepote. Dakle, uklanjanje neželjenih dlačica je postalo gotovo primarni zadatak. Moderna kozmetologija nudi različite metode i metode uklanjanja dlaka. Vodeći položaji u depilaciji s vrućim voscima. Preporučuju se za depilaciju u osjetljivim područjima bikinija, ispod pazuha na licu. Vruče voske su više naporne za upotrebu, njihova upotreba zahtijeva određene vještine i vještine. Pravi proboj u depilaciji bio je pojava na kozmetičkom tržištu vosaka vrućeg filma. U Europi, kozmetičari su već adekvatno cijenili ovaj novi proizvod.

U Rusiji su White Line Natura vosak najviše zainteresirali stručnjake koji nisu samo vrlo učinkoviti u uporabi, ali ne zahtijevaju mnogo vremena za postupak i velike financijske investicije.

White Line Natura vosak za film - vrsta vrućeg voska - izrađuju se na bazi prirodne borovaste smole uz dodavanje posebnih komponenti koje daju nisku točku topljenja, povećanu adheziju, visoku plastičnost i apsolutni hipoalergijski vosak.

Kvaliteta i udobnost korištenja White Line Natura voska su neusporedivo veća od tradicionalnih vrućih voskova.

Voda od White Line Natura vlakna ima nižu točku taljenja od + 40 + 42 stupnja, što znači da je spaljivanje isključeno. Vosak ugodne temperature ne nosi agresivan utjecaj, ne gori, ne ozlijedi osjetljivu kožu. Nakon postupka depilacije, crvenilo ili nadraženost ostaje na površini kože.

Vinski film ima visoku plastičnost, jasno slijedi konture tijela, može prodrijeti u najteže dostupna područja i nabore. Vosak za film može se lako izvlačiti u velike aplikacije do 10 cm, tako da se axilla može završiti jednom.

običan vrući vosak film vrući vosak

Nanesite film vosak sa spatulom tankim slojem, bez obzira na smjer rasta kose. Pod toplim nanosom voska, koža se isparava, otvori pore, vlasi postaju mekani i rukovanje, pa se lako uklanjaju zajedno s korijenima, a osjećaji boli su minimalni.

U usporedbi s tradicionalnim vrućim voskom, film vosak se polako sprema (5-12 sekundi), uspijeva uhvatiti čak i kratke (od 1 mm) i teške kose dobro, a tek tada se stvrdne.

Vosak se uklanja filmom, ne slomi i ne oblikuje niti, potpuno uklanja sve vlasi, ne ostavlja iza sebe slomljena kosa.

Film vosak je ekonomičan za uporabu, primjenjuje se velikim i tankim aplikacijama, što smanjuje potrošnju sredstava za oko 30%.

White Line Natura nudi filmske voskove "Bijela čokolada", "Rose", "Azulen", "Plum", "Natural".

Depilacije. Rezultati bodova - Stranica 7

Stranice Prethodna 1... 5 6 7 8 9 Sljedeća

Da biste ostavili poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [151 do 175 od 210]

151 Odgovor od strane Natalya Nikolaevna 2013/04/16 07:09:15

  • član
  • Ocjena: 21
  • Registrirano: 16/11/2012
  • Poruke: 45
  • Zahvalio ukupno: 2

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Naručena i čokoladna i ružičasta bijela crta. film i pred-depilaciju i nakon njege depilacije. Pokušat ću. Zatim postignite svoj cilj.

152 Odgovor iz Anastasia Podkolzin 16.04.2013. 08:13:30

  • član
  • Ocjena: 9
  • Registrirano: 02.28.2013
  • Poruke: 22
  • Zahvalio ukupno: 1

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke, recite mi, možda je netko upoznat s čudesnim voskom: čitam na jednom od foruma mojega grada, kažu da postoji nekakav salon koji radi na čudesnom vosku koji je čak u usporedbi sa šećerom SUPER. Navodno, prije postupka, primjenjuje se neka vrsta raspršivača (kao što je činilo klijentu), a zatim vosak, koji zahvaljujući ovom spreju, prionuo isključivo na vlasi, ali ne ulazi u kožu. I općenito nije vruće, i općenito nije ozlijeđeno. I uopće nema iritacije. To navodno čak i od šećera nema takav učinak. Ovdje sjedim i pitam se što bi to moglo biti za vosak. Možda je to bio samo nekakav film vosak? On je samo niska temperatura i nježan. Ali kakav je to maslac? I ova je djevojka napisala da je postupak s tim voskom nekoliko puta skuplji od šećera, ali to je vrijedno. Ili možda neka vrsta znanja.

153 Odgovor iz Natalia Nikolaevna 16.04.2014. 4:34:12

  • član
  • Ocjena: 21
  • Registrirano: 16/11/2012
  • Poruke: 45
  • Zahvalio ukupno: 2

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Poštovani članovi foruma, žurim podijeliti pregled filma White Line vosak. Danas sam pokušao ružičasto. Učinio sam sve što je prikazano na videu. Sretan kao slon. Praktično uklanja sve. I ponovno je pokušala svoj partner napraviti film Beauty Image pamukom i još jednom bijelom linijom pazuha. Rekla je da je druga mekša i nije vruća. I sa B.I. čak i na kraju, nisu našli zajednički jezik, ne drže se onoliko dlačica koliko bismo željeli ((kasnije ću probati bijelu čokoladu.

154 Odgovori Zubove Olga 16.4.2013. 5:26:16

  • član
  • Ocjena: 6
  • Registrirano: 25.02.2013
  • Poruke: 12
  • Zahvalio ukupno: 2

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke, recite mi, možda je netko upoznat s čudesnim voskom: čitam na jednom od foruma mojega grada, kažu da postoji nekakav salon koji radi na čudesnom vosku koji je čak u usporedbi sa šećerom SUPER. Navodno, prije postupka, primjenjuje se neka vrsta raspršivača (kao što je činilo klijentu), a zatim vosak, koji zahvaljujući ovom spreju, prionuo isključivo na vlasi, ali ne ulazi u kožu. I općenito nije vruće, i općenito nije ozlijeđeno. I uopće nema iritacije. To navodno čak i od šećera nema takav učinak. Ovdje sjedim i pitam se što bi moglo biti za vosak. Možda je to bio samo nekakav film vosak? On je samo niska temperatura i nježan. Ali kakav je to maslac? I ova je djevojka napisala da je postupak s tim voskom nekoliko puta skuplji od šećera, ali to je vrijedno. Ili možda neka vrsta znanja.

Poput perrona nakupina na ulju se primjenjuje.

155 Odgovor od lucy 16.04.2013 23:20:34

  • član
  • Ocjena: 61
  • Registrirano: 19.03.2013
  • Poruke: 89
  • Zahvalio ukupno: 16
  • Zahvalio za ovaj post: 1

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke, ispričavam se))) Prosvijetli početnike, što je bijela čokolada?) I "što jede"?))

Bijela čokolada je vrući vosak. Usput, naišla sam na video u venu na vosak bijele linije, vizualno gledaj. I moja omiljena "Ruža" tamo u sljedećoj kanti u ljepilu za vosak http://www.white-line.su/catalog/109/

156 Odgovor od lucy 16.04.2013 23:27:25

  • član
  • Ocjena: 61
  • Registrirano: 19.03.2013
  • Poruke: 89
  • Zahvalio ukupno: 16

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

I ponovno je pokušala svoj partner napraviti film Beauty Image pamukom i još jednom bijelom linijom pazuha. Rekla je da je druga mekša i nije vruća. I sa B.I. čak i na kraju, nisu našli zajednički jezik, on ne ulovi onoliko dlačica koliko bismo željeli.

Ja, također, B.I. nakon što mu se nije svidjelo Bijela crta.

157 Odgovor od lucy 16.04.2013 11:40:37

  • član
  • Ocjena: 61
  • Registrirano: 19.03.2013
  • Poruke: 89
  • Zahvalio ukupno: 16

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke, recite mi, može li netko upoznati s čudesnom voskom.

Da, to je sigurno Perron Rigot

158 Odgovor iz Anastasia Podkolzina 18.04.2014. 16:11:27

  • član
  • Ocjena: 9
  • Registrirano: 02.28.2013
  • Poruke: 22
  • Zahvalio ukupno: 1

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke, recite mi, može li netko upoznati s čudesnom voskom.

Da, to je sigurno Perron Rigot

Da. Već ste pročitali na internetu. Sada želim doći na seminar o ovim voskama u Moskvi. Istovremeno, mogu se osloniti na zanimljivu i novu tehniku. U mom gradu od ovog prekrasnog voska i na prodaju nećete naći, ali je cijena za to vrlo dostojno skuplja od drugih voskova. Je li to u cijeni kao premija postavljena, a onda na gubitku morat će raditi

159 Odgovor iz Zubove Olge 19.4.2013 19:47:01

  • član
  • Ocjena: 6
  • Registrirano: 25.02.2013
  • Poruke: 12
  • Zahvalio ukupno: 2

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke, kakav je vosak RuNail? Tko je pokušao? S nama se pojavljuje na prodaju, ruska produkcija. Za cijenu Depiliva.

160 Odgovor iz Margoa 18.4.2013. 9:32:48

  • član
  • Ocjena: 12
  • Registrirano: 12.12.2012
  • Poruke: 23
  • Zahvalio ukupno: 3

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Akademija znanstvene ljepote Moskva, 2. Troitsky per.d3. (495) 7816622; 7819911. Perron Rigot. Info @ perronrigot.ru, www.perron-rigor.com

Uredio Margo (18.04.2013. 21:35:08)

161 Odgovor iz Natalia 25.04.2015 5:27:28

  • član
  • Ocjena: 13
  • Registrirano: 03.02.2013
  • Poruke: 29
  • Zahvalio ukupno: 3

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Reci mi kako se osjećaš o depilaciji pomoću želje?

162 Odgovor iz Matyushok Ožujak 30/04/2013 14:13:35

  • pridošlica
  • Ocjena: 13
  • Registrirano: 29.04.2013
  • Poruke: 9

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Plavi vosak s azulenom nije prikladan za grubu kosu u bikinijskom području - Depyplexus vosak je dobro depiliran s mineralima mora i ružičastim - potpuno čist i bez pinceta.

163 Odgovor od strane Anastasia Podkolzin 2013/05/12 10:52:18

  • član
  • Ocjena: 9
  • Registrirano: 02.28.2013
  • Poruke: 22
  • Zahvalio ukupno: 1

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Djevojke! Nekad sam napravio duboki bikini s vrućim Depilflex Sea + Pinkom. Sviđalo mi se, ali pimples su ostali ozbiljni. A onda je moj vosak bio gotov, i probala bijelu čokoladu White Line film. Izvrsno se ispostavlja - ekonomski, gotovo bez ikakvih iritacija! Gotovo kao nakon šećera, samo crvenilo je blago. Čisti i čisti. Savjetujem. Također sam htio pitati ako primijetite razliku između iste djevojke i ciklusa. Danas je bila djevojčica na šećeru (ali s voskom je zabilježena ista glupost), posljednji put smo ga očistili tako brzo, čisto i glatko. I danas kapets! Uopće nisam mogao izvaditi vlasi. Strašno se slomio. pola sata. Horor. Ispalo je da je posljednji put nakon menstruacije, a danas je dan prije. Kosa sooo krhka. Uznemiren sam. Učiniti sve isto, ali rezultat je drugačiji. Imate li nešto takvo?

164 Odgovor iz Matyushok ožujka 2013/12/05 13:01:30

  • pridošlica
  • Ocjena: 13
  • Registrirano: 29.04.2013
  • Poruke: 9

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Ne, nisam primijetio takvu razliku. Opet, ponavljam, koristim vruću depilflax s mineralnim morem - očistite ga čisto i bez nadražaja, koja je uoči menstruacije. Nisam primijetio sličan trend. Jedini problem za moje klijente je duga kosa. Neki su već dovoljno dugi, neki su mali. Najniži sloj jedva probija i prirodno se ne uzima vosak. Da bi se ljeti duljina kose nanijela na nogama, nitko neće biti takav da bi izjednačio sve razine. Jeste li se susreli s sličnim i kako se najbolje nositi s tim?

165 Odgovor iz Anastasia Podkolzina 23.05.2013. 19:23:39

  • član
  • Ocjena: 9
  • Registrirano: 02.28.2013
  • Poruke: 22
  • Zahvalio ukupno: 1

Re: Voskanje. Izvršenje suptilnosti

Ne, nisam primijetio takvu razliku. Opet, ponavljam, koristim vruću depilflax s mineralnim morem - očistite ga čisto i bez nadražaja, koja je uoči menstruacije. Nisam primijetio sličan trend. Jedini problem za moje klijente je duga kosa. Neki su već dovoljno dugi, neki su mali. Najniži sloj jedva probija i prirodno se ne uzima vosak. Da bi se ljeti duljina kose nanijela na nogama, nitko neće biti takav da bi izjednačio sve razine. Jeste li se susreli s sličnim i kako se najbolje nositi s tim?

Imam glatki učinak samo u vrlo rijetkim djevojkama. Koji dolaze jednom u 4-5 tjedana i, prema tome, rastu najviše))) I tako u osnovi učinak ježa, ta ista raslinacija je normalna. Ne borim se, jer nemam pojma što učiniti s njom. Što mogu - pinceta pinceta. Uoči, molim vas da se iskrsnete. Ponekad pročišćavam šećer sisati. Još uvijek bilježi kraće vlasi od voska. Toplo stvarno volim Depilfleks Golden - uklanja sve sooo čisto. Čak i kratka. I nema ljepljivosti, ne upotrebljavam obične trake, već grubu čašu. No, nije im se svidjelo rad mora (u patrone), Azulene i karibi. Strašna. Izlizan, i troškovni prostor! Zlato je također veliki trošak. Općenito su neekonomični. Ali bijela crta je topla - čini mi se, super-ekonomija, ali u djelu - čuvar. Lijeva s njima unatoč jeftinosti i niske potrošnje. U bikiniju radim samo s toplom bijelom bijelom čokoladom. Pa, uopće mi se sviđa. Klijenti se također pitaju koliko toliko smeta. Dok se na Depilfleks Marine + Pink neće vratiti. Iako je prije filma stvarno volio raditi. Nešto takvo i kakve tople noge koristite? Što vam se sviđa?

Vosak za depilaciju - što je i kako ga koristiti

Ne mogu svatko priuštiti izlete u salone, a koža je neugodna, a epilator je previše bolan. Ne čudi da žene u potrazi za glatkim nogama uspijevaju doći do najneobičnijih načina uklanjanja neželjenih biljaka. Ali, srećom, ovo nije uvijek opravdano - ponekad je bolje da se pribjegavamo profesionalnim alatima kod kuće nego da se trljati s pilingom s natrijom. Vosak za film je učinkovit za depilaciju u salonu i kod kuće. Nakon što ste upoznali tehniku ​​njegove uporabe, možete ukloniti neželjenu kosu iz bilo kojeg dijela tijela.

Što je film vosak?

Ako ste učinili depilaciju barem jednom s običnim vrućim voskom, onda možete sasvim razumjeti što je film. Uostalom, zapravo se primjenjuje i izgleda na isti način. No, zahvaljujući modificiranom sastavu, potonji se smatra naprednom verzijom svog tradicionalnog "drugoga": mnogo je plastičnije i bolje zauzima neželjene dlake. A ime je zbog teksture koja je sposobna ponoviti anatomske značajke tijela - dobro se uklapa i dobro se uklapa u kožu.

Film vosak se također prodaje u patrone, ali češće se može naći u granulama.

Visokokvalitetni film vosak može sadržavati:

  • guma od gume, uključujući modificiranu smolu;
  • razni parafini;
  • gumene komponente;
  • cinkov oksid (antiseptik);
  • talk;
  • titanov dioksid (titanijev dioksid, bijeli titan) itd.

Dodatni sastojci su različita eterična ulja koja liječe i smanjuju komponente upale. Na primjer, ekstrakt čajevca ima učinak dezinfekcije, a azulen sprečava pojavu nadraživanja i ubrzava proces regeneracije kože. Ali, pored toga, u kompoziciju se često dodaju razni parfumeri, arome i boje. Naravno, poželjno je dati prednost najdjelotvornijim kolegama.

Ako sastav ne sadrži moguće alergene i druge nadražujuće komponente, tada se takav film vosak može koristiti na gotovo bilo kojem dijelu tijela.

Za male ili osjetljiva područja, poželjno je koristiti patrone koji će pomoći primjeni voska s idealno tankim slojem bez ikakvog dodatnog napora. Ali za velike površine bolje je odabrati granularni materijal - to je lakše distribuirati.

Usput, prije nego što kupite, uvijek obratite pozornost na informacije o kaljenje vrijeme: kozmetologa preporučuju da kupuju slow-hlađenje film vosak. Za udoban rad obično traje 10-20 sekundi. Početnici tijekom tog vremena imat će vremena za pravilno distribuciju materijala, a stručnjaci će sebi pružiti priliku da ne žure tijekom postupka.

Koja područja se mogu depilirati

Prednost filmskog voska je da se lako postavlja u tankom sloju i istodobno pruža minimalne bolne senzacije u usporedbi s drugim vrstama vrućeg voska. Ali kao i kod većine drugih sredstava za depilaciju, potrebno je prilagoditi se i pronaći pravi pristup - samo onda njegova učinkovitost se otkriva za stvarno.

Raznolikost voska nije ograničena na skup boja i mirisa: oni također mogu biti prikladni za različite tipove kože i kose

Općenito govoreći, ovaj vosak je prikladan za uklanjanje neželjenih dlaka po cijelom tijelu. Ali ovdje nije bilo bez nijansi. Proizvođači mogu proizvesti različite filmske voske: neke su prikladnije za noge, dok su druge posebno dizajnirane za mjesta poput lica, axille ili bikinija. Neki dobro shvatiti samo regrown vlasi ne manje od 5 mm, dok drugi čiste čak i čekinje čiste.

Stoga ga prvi put preuzimamo, preporučljivo je obratiti pažnju ne samo na preporučene robne marke, već i na moguće aplikacije. Za područja osjetljive kože (lice, vrat, trbuh, duboki bikini), skladbe s minimalnim sadržajem mirisa bolje su prilagođene, ali dodatak umirujućih i anestetskih sastojaka s praškom talka bit će vrlo korisno. Noge i ruke u tom smislu su mnogo svestraniji, izbor za njih, u pravilu, je stvar ukusa.

Video: Depilacija različitih zona s Diphylvim film voskom

Kako koristiti film vosak kod kuće

Vosak se može koristiti kod kuće. Ali prije postupka depilacije potrebno je proučiti tehnologiju primjene alata, kao i provesti skup pripremnih aktivnosti.

Priprema za postupak i kontraindikacije

Kako bi se izbjeglo zanovijetanje kose, nekoliko dana prije postupka potrebno je pročišćavati tretirano područje. Ako se problem ne pojavljuje prije ili se slabo izražava, možete to učiniti s mekanim pilingom, inače će piling grube kave biti idealna opcija.

Prije prve uporabe filmskog voska također će biti korisno provesti test alergotest, čak i ako materijal ne sadrži alergene - iritacija može uzrokovati netoleranciju na gumene dijelove.

Popis općih kontraindikacija je minimalan:

  • prisutnost crvenila, osip, otvorene rane, ogrebotine ili abrazije;
  • dijabetes melitus;
  • cirkulacijske bolesti (varikozne vene, itd.).

Rezultat depilacije u velikoj mjeri ovisi o ispravnom radu s jednim ili drugim filmskim voskom.

Tehnologija epilacije s filmskim voskom vrlo je slična tradicionalnom vrućem vosku. Je li to prvo što se smatra plastičnijim i sigurnijim - točka taljenja i rad s njim znatno je manja, 30-45 ° C. Može se spaliti samo kada se neprestano zagrijava na štednjaku ili u mikrovalnoj pećnici.

Prije uklanjanja bilo kojeg dijela kože, ona mora biti tretirana: mora biti čista i suha. Za čišćenje prikladnih specijalnih losiona koji se koriste prije depilacije. Inače možete jednostavno isprati ostatke prljavštine, znoja, kreme ili kozmetike toplom vodom i temeljito ga obrišite ručnikom i dezinficirati.

Talk ili dječji prah pomoći će da se riješite preostale vlage i konačno razrijedite područje - to će omogućiti dodatno prijanjanje voska kosi i zaštiti kožu od njega.

Film vosak se lagano melje na parnoj kupelji, u mikrovalnoj pećnici, ovaj put se može smanjiti na 2-6 minuta.

I, naravno, prije početka postupka film vosak mora biti ponovo zagrijavan. Zbog konzistencije, to bi trebalo nalikovati na umjereno gustu kremu. Mnoge su se žene koristile vodenom kupelji, mikrovalovima ili čak peći za tu svrhu, no valja napomenuti da to nije tako zgodno. Pogotovo ako je materijal brzo postavljen i postoji potreba za održavanjem njegove temperature dugo vremena. Zatim će od beskonačne serije grijanja (i pregrijavanja) doći do profesionalnog taloženja voska koji će postati neophodni pomoćnici za one koji uklanjaju kosu samo uz pomoć depilacije. Ako nije, ne zaboravite provjeriti temperaturu voska prije nanošenja.

Tehnologija epilacije

Najbolje je nanijeti vosak ne rukama, već s lopaticom ili drvenom štapom, u najgorem slučaju - s žlicom s relativno ravnom i širokom ručkom. Pokret može biti apsolutno u bilo kojem smjeru, ali s dobrim tlakom, inače vosak možda neće moći uhvatiti dlake od prvog puta, pogotovo ako su mali.

Neke vrste voska, kada se primjenjuju s rukama, mrlju prstiju i čvrsto se drže za njih, skrećući uklanjanje nepotrebnog suficita u poseban postupak. Štoviše, budući da se troši mnogo brže i više nego što je potrebno.

Nemojte zaboraviti na činjenicu da se nakon otvrdnjavanja treba skinuti, stoga se morate brinuti o barem jednom rubu, što je malo deblji. Zatim ga možete podignuti s istom lopaticom ili ga podignuti rukama. Stručnjaci preporučuju formiranje malih i tankih slojeva - latica. Nemoguće je nanositi vosak od debelog filma - guste ploče gube elastičnost i neće ih biti lako ukloniti odmah i neželjenom vegetacijom.

Stručni kozmetičari koriste film vosak za depilaciju bikinija i aksilarnih područja

Vosak se stvrdnjava od 5 do 20 sekundi, ovisno o sastavu, debljini sloja i proizvođaču. Tijekom tog vremena ne morate ga dodirivati ​​ili ga neprestano ispraviti. Samo pričekajte dok se ploča ne otvrdne, zatim podigne zadebljanu stranu i oštro prekine, držeći kožu. Ne smije se držati za ruke, protežu se ili suzu. Antistresni pokret će pomoći da se riješite boli: odmah nakon uklanjanja voska stavite prste na tretirano područje.

Još jedna značajka film voska - nije važno ako se primjenjuje prema rastu kose, protiv, u krugovima ili čak i sa četkastim potezima. Dovoljno je da ga pritisnete na kožu, osiguravajući adheziju. Kod kuće, kada se samouprave primjenjuje, najprikladnije je koristiti shemu "od sebe do sebe".

Ukloniti ostatnu ljepljivost i vosak potrebni su posebni brisevi. A ako nisu u ruci, možete navlažiti pamučnu vunu, gazu ili kozmetički disk s bilo kojim baznim uljem (badem, suncokret, maslinovo ulje, itd.). Mnogi različiti proizvodi namijenjeni njezi kože nakon depilacije pomoći će smirivanju mogućih iritacija i uklanjanja urastajuće kose.

Video: Depilacija s vrućim vlakom bijelog vlakna s demonstracijom pogrešaka

Koliko voska treba

Počevši od samohranih majstora i žena koje prvi put rade depilaciju, često se žale da se, kada se koristi, vrlo velika potrošnja materijala. No, osobitost filma voska je da se mora primijeniti s tankim slojem "filma" - njegova učinkovitost neće trpjeti na bilo koji način, a samo će nekoliko granula biti potrebno za cijeli postupak umjesto punu zdjelu. Zato je dovoljno razraditi i slijediti točnu metodu primjene tako da potrošnja voska tijekom postupka postane ekonomična.

Recenzije

Dobro došli! Ovaj pregled odnosi se na granulirani film vosak za depilaciju Bijele linije.

Oh, bogovi, koliko je to bilo bolno! A ono što je najviše uvredljivo, vlasi nisu ostavile sve. Ni pola. No, koža iza voska se osobito izdvajala. Strašno se boli, pa čak i odmah dobije modrice. Ali na glatkim površinama (ruke, noge), pokazao se izvrsnim. Povuče vrlo čisto. Ali ova mjesta neće raditi u potpunosti zbog ogromne potrošnje materijala - to će koštati puno.

La_Sirene

http://irecommend.ru/content/chto-na-samom-dele-ispolzuyut-v-reklame-pasty-epilage-dlya-depilyatsii-goryachii-plenochnyi

Već dugo radim depilaciju kod kuće nakon što sam shvatio da nema nikakvog smisla za prekomjerno plaćanje u salonu. Prvo sam kupio vosak za waxing u patrone kako bi epilirati moje noge, ali onda sam shvatio da sam također morao kupiti vosak za pazuha. Dakle, Bijela linija natura Rose voska jeftino kupila u prof. trgovina - na karti, koštalo me oko 350 rubalja po 500 grama. Film vosak, ne slomi na suzu, brzina otvrdnjavanja je izvrsna - ni brzo niti polako - samo pravo. U voskom rastopljenom grije 30 minuta (približno 250 grama), glavna stvar je da pronađete idealnu temperaturu za to - onda radi s praskom. "Ruža" namijenjena je kratkoj, tvrdoj kosi, za epilaciju delikatnih mjesta: pazuha, bikini, lica. Ponekad vidim da ljudi pokušavaju ukloniti kosu na nogama ili rukama s njom - pa postoje i drugi voskovi za to! Trebate nanijeti tanki sloj od oko milimetra, ostavljajući "rep" na rubovima za prianjanje prstima. Kupio sam mnogo različitih vrućih voskova, ali se zaustavio na tome - kvaliteta je izvrsna, cijena je pristupačna, ekonomična, ne uzrokuje alergije. Preporučujem!

Etoile_2002

http://irecommend.ru/content/idealnyi-vosk-foto

Imam vrlo osjetljivu kožu, grubu kosu i sjedim vrlo duboko... Na internetu sam naišla na recenzije filmskih voska koji bi me mogli spasiti od dodatne vlasi na mom tijelu. Oh, kako sam se htio vratiti ovom prekrasnom vosku! Rekao je - učinio! I ovdje je film vosak s azulenom u granulama White Line koji su već ispred mene.

Danas sam odlučio o epilaciji bikini zone. Naravno, prisutna je bol tijekom postupka, ali epilator je bolniji, po mom mišljenju. Preporučujem ovaj White Line film vosak! Postupak je jednostavan, lako se izvodi kod kuće! Minimalna iritacija, tolerancija boli, uklanjanje neželjenih dlaka do 3 tjedna!

ELKU

http://irecommend.ru/content/plenochnyi-vosk-white-line-vot-eto-daaaaaaa-kak-zhe-ya-ranshe-bez-nego-zhila

Pokušao sam napraviti duboki bikini. Ali kad sam došla do osjetljivih područja, nisam mogla ništa reći osim prostirke... kosa raste vrlo gusta i vrlo osjetljiva koža i to je nemoguće ih ukloniti! Završio je pincetom, a zatim se otresao i obrijao. Imam ovaj problem sa svim voskama, ne samo to. Epilacija s tim voskom zapravo nije bolna kao i svi ostali koji sam imao. KOŽA U ROCK! Sada se pocrvenila, a onda se blijedila. Nakon tretmana s antiseptikom pokrivao je crvenim prištićima. No, u načelu, ne računajući bol, bio sam zadovoljan rezultatom. Pogledajmo kako se koža ponaša dalje!

MINX93 5

http://irecommend.ru/content/samyi-otkrovennyi-otzyv-ili-krik-dushi-o-stol-delikatnoi-probleme-mnogo-foto-kak-pravilno-is

Glavne prednosti pjenastog voska su njegova sigurnost i jednostavnost korištenja. Vi samo trebate nositi s nekoliko nijansi, tako da uklanjanje neželjenih dlaka od problema pretvara u brzu proceduru, koja za 2-3 tjedna će pružiti kožu s izuzetnom glatkoća, a ne gore nego redoviti epilator.

Što je potrebno za šerijatskog počasnog učitelja

TOP-5 najboljih strojeva za intimnu frizuru (2018)