Recenzirano od "zabotlivay" na Wax Strips Floresan Depilinea express

Po prvi put u mom životu odlučio sam probati alternativne vrste uklanjanja dlaka umjesto britva. Prvi put ste dobili vosakove trake ove tvrtke duboko depil za 90 rubalja. Jeftin u usporedbi s drugim tvrtkama. Mislila sam da se prvi put možete baviti proračunom.

Komplet sadrži 20 traka za vosak i krem-gel nakon depilacije, što usporava rast kose.

Trake su dugačke oko 20 cm i široke 5.

Prije ih je potrebno utrljati u dlanovima, koji bi se podijelili. Zatim stavite na tretirano područje.

Potrebno je ljepiti od vrha do dna, a zatim oštro protiv rast kose da ga skinuti s kože.

Za one koji to nikad nisu učinili, to ću reći - boli me kao pakao. Ova metoda može se koristiti u srednjem vijeku kao metoda mučenja. Ali naravno, moralno, pripremam se za ovo, ali u stvarnosti to je samo izvan riječi.

Nažalost, zbog neiskustva, prve ruže nisu bile baš dobre kvalitete za mene. Ali čak i unatoč činjenici da sam kasnije završio s tim područjima s britvom, trake još nisu bile dovoljne za obje noge u sjenku. Iza njih su bila neiskorištena područja.

Nakon što su se trake ispale, izvodio sam britvu iznad mjesta koja su ostala neobrađena.

Zatim su nekoliko minuta nakon završetka depilacije pojavile crvene točkice na nogama. Tretirao sam ih s kremom nakon depilacije i za sat vremena sve je otišlo.

Rezultat depilacije bio je dovoljno 10 dana, osim onih mjesta na kojima je obrijana britvom, tamo su noge postale žilavo već četvrti dan.

Zaključno, kažem da čak i ako to učinite odjednom, 20 komada nije dovoljno za cijelu površinu. Ali općenito, učinkovito uzrokuju dlačice.

Wax trake "Floresan Deep Depil"

Nije svatko može posjetiti kozmetički salon, gdje je depilacija gotovo bezbolna uz pomoć posebnih alata. Deep Depil Wax Strips su najlakši i dokazani način na koji cure koriste za uklanjanje neželjenih dlačica.

Što trebate znati o uklanjanju dlačica?

Deep Depil Wax Strips dizajnirani su za brzo i učinkovito uklanjanje dlaka na bilo kojem tipu kože. Floresan proizvodi proizvode, ljepljivi sloj koji se može impregnirati:

  • kamilice;
  • lavande;
  • aloe vera;
  • odlicno;
  • azulen.

Preporuča se epilacija, duljine vlasi iznad 2 mm, inače su slabo zalijepljene i nisu uklonjene. Za uklanjanje kratkih dlaka morate nekoliko puta koristiti vosku. Postupak postaje bolan. Nakon epilacije pojavljuju se iritacije i modrice.

Troškovi su učinkoviti jer se duboki vosak za vosak koristi više puta.

Glavna prednost Floresana je da se trake mogu koristiti više puta, sve dok sloj ostaje ljepljiv. Ako se vlasi prestanu lijepiti, trebali biste uzeti novi.

Uz ovu metodu uklanjanja dlaka, vlasi se uklanjaju uz žarulju. Koža ostaje glatka, meka i baršunasta 2-3 tjedna. Depilacija se provodi u bikinijskom području ili na licu. Floresanove trake voska spremaju novac i vrijeme, jer se uklanjanje dlačica može obaviti samostalno i nije potrebno posjetiti salon za to.

Redovito uklanjanje dlačica slabi strukturu kose i čini ih slabijim i mekšim. U pakiranju, zajedno s voskom pravokutnicima, je krem-gel, koji se primjenjuje na tretirano područje. Hladi i smiruje epidermu i sprječava iritaciju. Za rezultat depilacije bili ste zadovoljni, postupak se mora provesti pravilno. Inače, može se pojaviti oticanje, iritacija, crvenilo ili hematom.

Uklonite kosu pravilno

Mnogi se boje pokušati s voskom trakama, jer su čuli za modrice, crvenilo i ostale negativne kritike. Ako ispravno uklonite dlačice, sve to možete izbjeći.

Prije nego što nanesete pravokutnik za depiliranje iz Floresana, zagrijte ga u svojim rukama 20-30 sekundi. Zatim skinite zaštitni film i širite traku na odgovarajuće područje. Stavite ga na kosu i uklonite je u suprotnom smjeru. Da bi se smanjila bol prilikom loma, drugu ruku treba dobro povući kožu. Ako uklonite traku duž linije rasta, to će dovesti do nakupljanja kose i upalnog procesa.

Nakon postupka, čestice ljepljive tvari mogu ostati na depiliranom području. Možete ih ukloniti mekanom spužvom natopljenom losionom ili uljem. Rezultat uklanjanja dlaka ovisi ne samo o tehnici postupka, nego io njezi. Prije depilacije, ljuštiti. To će spriječiti rast kose. Također se preporučuje da se vrući tuš ili kadu. To će povećati pore i učiniti manipulaciju manje bolno. U zaključku, trebali biste primijeniti gel kremu koja dolazi u kompletu. Ima dezinfekcijski i hidratantni učinak.

Nakon depilacije, koža postaje osjetljiva pa slijedite mjere predostrožnosti. Zabranjeno je:

  • koristiti saune, kupke i solarij;
  • dugo ostati pod suncem;
  • koristiti kozmetičke pripravke na bazi alkohola.

Vosakni pravokutnici iz Floresana ne primjenjuju se na područja na kojima postoje čvorovi ili bradavice. Uklanjanje dlaka također je kontraindicirano u prisutnosti alergijske reakcije, opeklina ili mikrotrauma.

Pro i kontra

Prije nego što počnete uklanjanje dlačica, pažljivo proučite prednosti i nedostatke voska.

Prednosti ove metode uklanjanja neželjenog vegetacije uključuju:

  • ekonomija
  • pristupačne cijene
  • trajan učinak.

Depilacija s Depresil iz Floresana može se obaviti samostalno kod kuće. Ako planirate putovanje, možete ih odvesti sa sobom. Rezultat traje duže svaki put, a sve zbog toga što su žarulje ozlijeđene i rast kose pogoršava. Prije epilacije ne treba rastati dlake. Ljepljivi sloj obuhvaća dlake dulje od 2 mm.

Unatoč svim prednostima, ova metoda uklanjanja dlaka ima svoje nedostatke. Glavni nedostatak je bol. Stoga, ako odlučite napraviti depilaciju po prvi put, onda morate početi s nogama, jer područje pazuha i bikini područje smatraju najgore.

Pčelinji vosak može uzrokovati alergije. Nemojte miješati iritaciju s alergijskom reakcijom. Nadražaj se smanjuje za nekoliko sati, a alergični osip ostaje i često je praćen spaljivanjem ili svrbežom. Kako bi se uklonila mogućnost alergijske reakcije, pokrenite test tolerancije. Nanesite vosak pravokutnik na manje osjetljiva područja. Nakon 5-7 minuta, izbrišite. Ako postoje neugodni simptomi, onda je daljnja manipulacija kontraindicirana.

Neke djevojke govore negativno o ovoj vrsti uklanjanja dlaka, a sve zato što to čine pogrešne. Ako je loše popraviti traku na koži, na mjestu će se pojaviti modrica. Ako uklonite dlake duž linije rasta, ovo će dovesti do njihovog prekida i novog rasta.

Posebni stretch vosak koji se koristi za izradu traka, koji mogu uzeti u obzir najmanji detalji kože

Kako ukloniti preostalu ljepljivu tvar?

Što duže držite traku voska na depiliranom području, više ljepila će ostati na njemu. Epilaciju treba obaviti brzo. Ako, međutim, nakon manipulacije ostaju čestice ljepljive mase, one se mogu ukloniti uz pomoć:

  • masna krema;
  • sprej, gel ili losion;
  • biljno ulje;
  • poseban papir;
  • meka spužva;
  • pamučna tkanina.

Ne posjeduje posebne natopljene salvete iz Floresana, stoga morate koristiti improvizirane metode. Ne skidajte ostatke nokta, tako da samo oštetite kožu. Nanesite malo biljno ulje u pamučnu podlogu i tretirati željeno područje. Takva manipulacija neće samo ukloniti čestice voska, već i spriječiti daljnje piling.

Svaka djevojka ima masnu i hranjivu krema na ruku. Omekšat će i ublažiti kožu. Najbolja opcija je poseban losion nakon epilacije. Ima antiseptički i antioksidativni učinak. Koža nakon losiona postaje glatka i meka. Ostaci adhezivnog sloja mogu se ukloniti sapunom i vodom. Ova metoda se ne preporučuje za djevojčice sa suhom tipu kože.

Floresan Wax trake za depilaciju - recenzije

Voskovi trake za depilaciju

Floresan vosak za uklanjanje epilaže 2. svibnja 2017

Strahovite vosakne pruge Deep Depil sa azulenom. Nemojte raditi uopće. Novac na vjetar. Nijedna kosa nije mučila. Učinak je nula. Sva koža je u intimnom mjestu u ljepljivom vosku, koja se može ukloniti samo uz pomoć ulja i ruku (pamučni sloj ili naslon za vosak, a slika postaje još gore). Zašto proizvoditi proizvod koji uopće ne funkcionira?

Komentari su korisni? Da 4 · Ne 1

Floresanove voske za uklanjanje epilacije 4. veljače 2015

Poput Irine, ove se trake uspješno koristila 2 ili 3 godine. Uvijek sam kupio 5-7 paketa odjednom. No, stripovi kupljeni u prosincu 2014. pokazali su se strašnim. Zaustavili su uklanjanje neželjenih dlačica, ali su počeli ostavljati cijeli vosak od trake na nozi! Odlučio sam da dobivam robu iz lošeg dijela, ali trake koje sam kupila na partyu iz 2015. godine pokazale su se jednako loše! Više od ovog proizvoda neće kupiti!

Floresanove voske za uklanjanje dlaka 12. prosinca 2014

Koristi se ove trake nekoliko godina. Nije skupo i vrlo učinkovito. Čak iu trgovini neodlučan gospođa savjetovao da probati. ALI! u studenom 2014 kupljeni proizvodi, uobičajeni brand u iznosu od tri pakiranja, letjeli su u smeće. Prije su se trake pakirale u prozirnu vrećicu, a zatim u kutiju. Sada su pruge bile samo u kutiji. Boja voska se promijenila - bilo je malo zelenkaste boje, sada meda. Ali nije riječ o boji, a ne u pakiranju! A ni kao netkani materijal, koji se primjenjuje na misu. Točka je u samoj masi ljepila. Izuzetna slučajnost imala sam nekoliko traka iz prethodne serije, s kojom sam obrađivao jednu nogu. Sve je kao i obično! Dobro! Ali na drugoj nozi otvorio sam novu kutiju. Primijetili su vanjske odstupanja. Dakle, ta smeća više nije imala učinak epilacije - sve vlasi su ostale na njihovim mjestima, a na njima je bilo raspršena ljepila. I čvrsto! Nakon tri pokušaja ispravljanja stanja na nozi, kapilare su preletjele, nogu je postala plava! Što i kako nisam pokušao oprati ove stvari s kože! Bacio je paket gotovih strojeva. iako su nekako mogli srušiti ovo sranje s kože. Niski luk za tehničara, ekonomista i direktora prodaje! Dobro je! Jeftinije, kako ne bi razbiti iz okvira cijene! Nikada! Nikada! Nikada više nikada zauvijek, amen, više ne kupujem proizvode ovog proizvođača!

Komentari su korisni? Da 17 · Ne 0

Floresanova voska trake za depilaciju 4. siječnja 2014

Ako želite ostati bez kože na bikinijskom području, onda nastavite! to je samo neka vrsta užasa. kosa se zapravo ne iscrpljuje, ali koža je dobro rastrgana. spalio tri dana, prekrivena korom. to je jednostavno ne opisati!

Komentari su korisni? Da 17 · Ne 0

Floresan vosak trake za depilaciju 3. ožujka 2012

Nedavno je kupila vosak za područje bikinija sa azulenom, a ne može biti gore! Apsolutno nema ljepljivosti, čak ni nakon što je trljao u dlanovima. Općenito, samo odbačeni novac!

Komentari su korisni? Da 20 · Ne 3

Floresan vosak za uklanjanje epilaže 5. veljače 2012

Floresan proizvodi samo sisaju. Nemojte se prevariti ovim siromaštvom. Uštedite malo, ali sve će morati biti odbijeno.

Komentari (2) Pregled pomoći? Da 11 · Ne 14

6 najboljih traka za vosak za depilaciju

Voskaste trake pripadaju metodama "hladne" depilacije, jer vosak na njima gotovo da ne zahtijeva grijanje (prema uputama, samo trebate trljati traku između dlanova 30 sekundi). Voskaste trake imaju svoje prednosti i nedostatke. Kao plus, može se primijetiti higijena postupka i lakoća upotrebe - sam vosak je ravnomjerno raspoređen i bilježi dlake. A minus je bolnija senzacija, u usporedbi s vrućim voskom. Također, nije svatko u mogućnosti naći najpovoljniju opciju po prvi put za trake za depiliranje, počevši od osjetljivosti kože, ukočenosti i dužine dlačica.

Na ljestvici najboljih traka za vosak za depilaciju prikazane su različite opcije, među kojima možete odabrati najprikladnije za određenu zonu i tip kože.

Avonova koža je tako meka
najbolje trake za vosak za depilaciju lica

U foto-voskom trakama za depiliranje Avon kože tako mekano. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 189 rubalja (10 traka + 2 brisača za čišćenje).

Skup voska za depilaciju lica "Perfect Skin" iz Avona - najbolje rješenje za one koji se žele riješiti opsesivnih dlačica na licu. Skup od 10 dvostrukih traka za vosak i dva vlažna maramice za uklanjanje ostataka voska i vlaženje kože. Učinak pruga je također u činjenici da s svakom depilacijom vlasi rastu sporije i postaju manje grubi.

prednosti:

  • Uklanjanje dlačica prvi put.
  • Nadražaj kože brzo prolazi.
  • Akumulirajući akciju.
  • Razumna cijena.

Nedostaci: nisu otkriveni.

Od Avon kože tako mekom voskom strip recenzije:

"Avon, kao i uvijek, bio mi je zadovoljan svojom kožom tako mekanim serijskim proizvodima. Pokušao sam za lice voska, rezultat je odličan! Sve vlasi (i crni, pahuljasti) uklonjeni su bez ostatka. Prošlo je 2 mjeseca od trenutka korištenja, a postupak se ne zahtijeva ponoviti. "

"Od rane mladosti patim od tih gadnih dlaka iznad moje gornje usne. Prvo sam izvukao pincetice, a onda sam vidio u Avonovoj trakama za depilaciju voskom. Oni su najbolji, to je samo moje spasenje. U jednom pokretu, sve je suvišno, i živim tiho više od mjesec dana! "

Ocjena: 10 od 10.

Shary
najbolje trake od voska za uklanjanje dlaka

U foto - voskom trakama za uklanjanje dlačica Shary. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 250 rubalja (12 traka + 2 brisača za čišćenje).

Sharyove trake od voska pokazale su se nježnim i učinkovitim sredstvima za uklanjanje dlačica. Linija sadrži trake za osjetljivu kožu (s ekstraktom avokada), suhu kožu (kokos), za uklanjanje tvrde kose (bademi). Komplet sadrži 6 dvostranih traka i dvije vrećice gel za hlađenje, što smanjuje rast kose i smiruje kožu.

prednosti:

  • Visoka učinkovitost znači.
  • Jednostavnost korištenja.
  • Čak se i kratke dlake uklone.
  • Profesionalna njegu kože.

Nedostaci: u sastavu voska puno "kemije" (ali vosak se brzo uklanja iz kože).

Iz pregleda voskih pruga Shary:

"Slučajno sam vidio novu marku traka za uklanjanje dlačica u trgovini - Shary s kokosom i odlučila provesti test. S obzirom na moje veliko iskustvo u takvim stvarima, mogu reći da je proizvod visoke klase bliži profesionalnom. Jasno, brzo i minimalno uklanja bolove. Bez pukotina i iritacija ".

"Sharyove trake od voska su kupljene jer u trgovini uopće nije bilo marke. Kao što kažu, sve je učinjeno - bolje! Sada ću ih koristiti - izvrsna kvaliteta! U međuvremenu želim napomenuti gel za hlađenje, koji nije dao iritaciju priliku! ".

Ocjena: 10 od 10.

Lady Caramel Vanilla
najkorisnije trake voska za tijelo

Na vrpcama za foto vosak za depilaciju tijela Dame Caramel Vanilije. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 140 rubalja (16 traka + 4 brisača za čišćenje).

Mnoge su žene ocjenjivale hladni vosak za depilaciju u trakama Lady Caramel s mirisom vanilije kao "nevjerojatno isplativo kupnjom". Dizajnirane trake za depiliranje cijelog tijela, idealne za osjetljivu kožu. Trake izvrsne kvalitete, vosak koji se ravnomjerno nanosi, ima ugodnu aromu. Učinkovitost - iznad prosjeka, uklanja više od 90% vlasi dulje od 2 mm, bez ozljede kože i ne ostavlja nadraženost. U pakiranju od 16 trake i 4 hidratantne maramice.

prednosti:

  • Izvrsna kvaliteta.
  • Brisanje dovoljno za sve postupke depilacije.
  • Nježna njega za osjetljivu kožu.
  • "Funny" cijena.

Nedostaci: nisu otkriveni.

Iz pregleda vosakih pruga Lady Caramel:

"Nakon što sam koristio stripove Lady Chamel, imao sam samo jedno pitanje: zašto ih nisam vidio prije? Izbacio sam mnogo novca na Veet, koji su daleko ispod Caramela u smislu kvalitete depilacije, i nekoliko puta skuplji. Sada samo karamele!

"Vosak voska Lady Caramel jedan je od onih rijetkih vremena kada kvaliteta premašuje cijenu. Da, da, i to se događa. U tim trakama nisam našao nikakav nedostatak. Oni su najbolji! Noge za četvrti tjedan su glatke, kao i nakon salona za uljepšavanje. "

Ocjena: 10 od 10.

Floresan duboko dugačak
najbolje trake od voska za bikinijsko područje

U foto - voskom trakama za depilaciju Floresan Deep Depil bikini zone s azulenom. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 160 rubalja (20 komada).

Floresan's Deep Depil traka na bazi pčelinjeg voska dizajnirana je za nježnu depilaciju u bikinijskom području. Azulen (ekstrakt kamilice nafte), koji je dio voska, ima protuupalni učinak, sprečava iritaciju. Stretch-elastične trake ponavljaju oblik tijela, učinkovito hvataju kosu bez oštećenja kože.

prednosti:

  • Visoka učinkovitost.
  • Nježna njegu kože.
  • Kvalitetni umirujući balzam u setu.
  • Ekonomija.

Nedostaci: nisu otkriveni.

Od Deep Depil voska strip recenzije:

"Oduševljenje korištenjem pruge Deep Depil! Dlake su savršeno zarobljene (i one su prilično teške za mene), koža poslije njih je svilenkasta, a također i lijepo mješavina za mlijeko za hlađenje. I sve to za tako smiješnu cijenu! "

"Vjerojatno je pokušao sve trake za bikini depilaciju - od skupih do jeftinih. Od Deep Depil, pa čak i za takvu cijenu, nisam mnogo očekivao, ali... iznenadili su! Ovo su jedna od najboljih traka za depilaciju! Ne samo oko 95% dlaka ostalo je na njima, ali i koža postala mekša. Bez sumnje, sada ih samo kupujem! "

Ocjena: 10 od 10.

Markell Lux mini
najbolja mini voska za depilaciju

U foto - voskom trakama za depilaciju tijela Markell Lux mini. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 240 rubalja (20 trake + 3 vrećice s uljem).

Lux mini hipoalergenske trake od bjeloruske tvrtke Markell dizajnirane su za uklanjanje višak kose s lica, pazuha i bikinija. Zbog svoje kompaktne i prikladne veličine, traka se može lijepiti na gotovo bilo koji dio tijela. Alat uklanja dlake zajedno s žaruljom, čime se smanjuje krutost tijekom kasnijeg rasta. Komplet za depilaciju sadrži 20 trake i 3 vrećice s uljem za osjetljivu kožu.

prednosti:

  • Praktične trake veličine.
  • Visoka kvaliteta hvatanja dlačica.
  • Smanjite rast kose.
  • Hipoalergenski, nemojte izazivati ​​iritaciju.

Nedostaci: nisu otkriveni.

Iz pregleda traka od voska Markell Lux mini:

"Nekoliko puta sam uklonio pazuhu u salonu, po prvi put sam odlučio to učiniti kod kuće. Kupio sam iste vrpce kao moj gospodar - Markell Lux mini, i... jednostavno i jednostavno. Budući da je kose čvrsto, morao sam ponoviti postupak, nakon čega su se nekoliko dlačica izvukle pincetom. "

"Markell Lux mini - najbolja traka od voska za bikinijsko područje. Nema potrebe za izrezivanjem i okretanjem trake na ljepilo na pravom mjestu, sve je u jednom pokretu. Snimanje dlačica vrlo je sjajno, izbušeno s žaruljom. Nakon takvog postupka, one rastu mekše. "

Ocjena: 10 od 10.

Veet s aloe vera i okusom lotosa
najbolje trake od voska za suhu kožu

Na vrpcama za foto vosak za suhu kožu Veet s aloe vera i miris lotosa. Prosječna cijena u Ruskoj Federaciji: 400 rubalja (12 traka + 2 mokro maramice).

Od brojnih depilatorija Veeta, najpopularniji su vosak za suhu kožu s aloe i lotusom. Alat je namijenjen depilaciji tijela, ali, kao što pokazuje praksa, najbolja akcija pokazuje na nogama, ispod koljena. Prirodni ekstrakti u sastavu voska blagotvorno utječu na teksturu kože, čineći ga glatkom i svilenkastom. Prije postupka potrebno je ukloniti čvorove usana.

prednosti:

  • Dugotrajan učinak (do 4 tjedna).
  • Koža nakon postupka je glatka i nježna.
  • Jednostavan za uporabu.

nedostaci:

  • Dlaka se često razbije, morate nekoliko puta obraditi jedno područje.
  • Prilično visoka cijena.

Iz Veetovih traka recenzije:

"Nakon što sam koristio ove trake, sjedio sam pola sata s pincetom kako bih uklonio dlake. Rezultat - iritacija, iako je obrisala kožu krpom koja dolazi u kompletu. Da, učinak traje dugo, ali kako trpjeti za to. ”.

"Pokušao sam puno traka s voskom, dobio sam osjećaj da su svi jednaki. Sada kupujem Veet s aloom, sve činim prema uputama, a poslije njih moja je koža savršeno glatka i meka. "

Ocjena: 8 od 10.

Koje su voske najbolje?

Kao što pokazuje praksa, idealne trake voska jednostavno ne postoje. Iskusne žene u pitanjima depilacije smatraju da je glavna stvar u ovom pitanju praksa. S vremenom se možete prilagoditi svojstvima vaše kože i debljini vlasi, odabrati najučinkovitiju tehniku ​​depilacije - ili odabrati drugi način da se riješite umornih dlačica.
Za najbolji učinak, preporuča se zagrijavanje trake od voska prije uporabe (sa željeznom, sušilom za kosu ili na bateriji), dobro ga pritisnite, neka se vosak učvrsti. Nakon toga, oni su povučeni paralelno s kožom oštrim pokretom. Dakle, unatoč razlici u sastavu, "hladni" vosak se odabire prema obliku osnovice tkanine, arome i cjenovnoj kategoriji, a ovdje je tko voli što više.

Upute za upotrebu traka za vosak Deep Depil

Vosakice Floresan, sudeći po pregledima, vrlo su učinkovite. Oni pomažu ženama da postanu atraktivni u nedostatku prilike za posjet profesionalnom salonu. Wax trake su naširoko koristi za uklanjanje viška kose u bikini području i na nogama.

Koji dio tijela odgovara?

Postoje razne vrste voska. Na primjer, proizvodi s ekstraktom azulena osmišljeni su kako bi se uklonila neželjena vegetacija u intimnom području. Trake kamilice posebno su dizajnirane za vlasnike osjetljive kože. Prikladni su za različite dijelove tijela.

Tu su i posebne trake od voska za lice iz Floresana. Oni su impregnirani ekstraktom aloe vere.

Opis, sastav i svrha

Floresanove voske pogodne su za žene s bilo kojom vrstom kože. Ljepljivi sloj proizvoda može se impregnirati sa slijedećim aktivnim tvarima:

Paket dodatno sadrži krem-gel. Treba se nanijeti na tretirano područje nakon depilacije. Zahvaljujući krem-gelu, koža se hladi. Alat sprječava pojavu nadražaja.

Pakiranje s voskom trakama za lice, napravljeno na osnovi aloe vere, sadrži poseban balzam nakon depilacije.

Upute za uporabu

Floresanove trake od voska preporučuju se za uklanjanje dlaka dulje od 2 mm. Inače, postupak može biti popraćen boli, povećava vjerojatnost modrice ili iritacije na tretiranom području.

Prije nego što koristite traku od voska, trebate ga malo zagrijati u rukama 20 sekundi. Nakon toga se iz proizvoda uklanja poseban film. Zatim je zalijepljen na depiliranu površinu kože. To treba učiniti u smjeru rasta neželjenih dlačica. Uklonite Deep Depil u suprotnom smjeru. Istodobno, trebate pažljivo rastegnuti kožu rukom kako biste smanjili nelagodu. Ako žena uklanja vosak trake duž linije kose, rizik od upale se povećava.

Učinak postupka u velikoj mjeri ovisi o usklađenosti s potrebnim preporukama. Prije uporabe voska Zamah s kamilicom za područje bikini, trebate napraviti piling koji sprječava pojavu urušenih vlasi.

Osim toga, prije postupka, preporučuje se da se tušira koja doprinosi širenju pora. Nakon depilacije, kožu treba razmazati gelom za kremu, omogućujući vam da usporite rast kose. Alat je opremljen dezinfekcijskim i hidratantnim svojstvima.

Ekstrakt kamilice koji se nalazi u kremi umiruje kožu i sprječava iritaciju nakon depilacije. Ekstrakt dobiven iz školjaka oraha usporava rast neželjenih dlačica. Krem-gel omekšava kožu, pomaže vratiti optimalni pH.

Važno je! Voska traka ne smije se primjenjivati ​​na onim dijelovima tijela na kojima postoje bradavice, mole ili rane. Postupak se ne smije izvoditi u nazočnosti opeklina na tretiranom području ili povećanom sklonosti alergijskim reakcijama.

Ostaci ljepljive tvari mogu se ukloniti takvim sredstvima:

  • biljno ulje;
  • krema s uljnom konzistencijom;
  • losion;
  • gel;
  • vlažne maramice;
  • meka tkanina;
  • mali komad pamučne tkanine.

Uključeno u proizvod nema posebnih maramica natopljenih u posebnu kompoziciju. Stoga se preporuča jednostavno staviti malo biljno ulje na disk od pamuka i tretirati potrebnu površinu tijela.

Ova jednostavna manipulacija ne uklanja samo ostatke ljepljive tvari iz kože, već i sprječava pojavu pilinga.

Odlična je mogućnost upotrebe posebnog losiona za njegu tijela nakon depilacije. Alat ima protuupalno i antiseptičko djelovanje.

Kako se brinuti za tijelo nakon postupka

Nakon depilacije osjetljivost kože može se povećati. Stoga žena mora poštivati ​​potrebna pravila.

Nakon što je postupak zabranjen:

  • idite na saunu ili kadu;
  • primijeniti kozmetiku koja sadrži alkohol;
  • dugo vremena biti pod užasavajućim zračenjima sunca.

Žene pregledavaju

O ovom proizvodu, poput wax traka Deep Depil za bikini području, negativne recenzije su prilično rijetke. Vrlo često ih ostavlja fer spol, koji ne provodi pravilno depilaciju. Ako nije pouzdano pričvrstiti traku, modrica može ostati na tijelu prilikom uklanjanja proizvoda. Osim toga, ne preporuča se snimanje u smjeru rasta dlačica.

Wax trake Deep Depil s kamilicom su posebno popularne kod kupaca, povratne informacije o njima uglavnom su pozitivni. Proizvodi s protuupalnim svojstvima, čime se izbjegava pojava iritacije na tretiranom području tijela.

Alina, 32 godina: "Glavna prednost Deep Depil je da oni mogu biti korišteni u više navrata sve dok trake zadržavaju svoju ljepljivost. Pomoću alata uklanjaju se folikuli dlake koji se nalaze duboko ispod dermisa. Nakon postupka, koža postaje glatka i baršunasta. Učinak može trajati tri tjedna. "

Anna Sergeevna, 45 godina: "Da budem iskren, malo se sramim ukloniti neželjene dlake u salonu. Pokušao sam puno kozmetike: skupo i jeftino. Deep Depil s kamilicom iz Floresana nedavno je kupljen u velikom supermarketu. Nažalost, ovaj alat mi se nije svidio previše. Tanke trake za kosu s teškoćama hvataju. Nakon postupka, morala sam koristiti električni britva.

Ostatke voska uklonio sam krem-gel koji dolazi u kompletu. Alat ima gustu teksturu. Krema-gel ima ugodan miris bilja.

Prednosti Deep Depil uključuju činjenicu da, nakon njihove primjene, nema iritacije na koži. Osim toga, nakon depilacije, urastajuće vlasi nisu se pojavile na tijelu. Trake hidratiziraju kožu i imaju smirujući učinak. "

Marina, 26 godina: "Kupila sam ove trake za akciju. Ali kao sredstvo za uklanjanje neželjenih biljaka na nogama iu intimnom području, uopće me nisu odgovarale. Kosu se jako uklanjaju. Nakon upotrebe, ljepljive oznake ostaju na tijelu. Ostatci voska očistili su prilično teško. U tu svrhu obično koristim breskvu ulje ili aromatično ulje, dobiveno od kajsije od marelica.

Našao sam da vosak uklanja neuobičajenu upotrebu: koristim ih da ispravim obrve. Da biste to učinili, pažljivo odrežite mali komad željene veličine i zagrijte toplom rukama. Zatim zalijepite dio voska na obrve i nakon 30 sekundi srezao sam oštrim pokretom. Nakon toga izvadit ću dodatnu kosu pincetom po potrebi. Zatim podmazu kožu kozmetičkim uljem. Nakon pet minuta, uklonite je vlažnom krpom. Nakon uklanjanja dodatnih dlaka, obojam obrve s kajom. "

Alla, 24 godine: "Moj poznanik s voskom trakama odvijao se nedavno. Prvi put sam odlučio koristiti skup proizvod Veet namijenjen osjetljivoj koži. Ali u pakiranju je bilo nekoliko traka od voska, a cijena mi se činila previsom. U supermarketu slučajno sam vidio kamilicu iz Floresana. U vrijeme depilacije duljina vlasi na nogama bila je oko 5 mm. Ovaj alat savršeno se nosio sa zadatkom. Preostale rijetke dlake, duge oko 2 mm, lako sam uklonjena pincetom. "

zaključak

Deep Depil stripovi rijetko uzrokuju alergijsku reakciju. Neke žene imaju blage iritacije na koži. Crvenilo obično nestaje spontano u roku od 12 sati nakon depilacije.

LiveInternetLiveInternet

-Pretraživanje dnevnikom

-Pretplatite se putem e-maila

-statistika

Voska traka za depiliranje floreških recenzija

Uvijek sam kupio 5-7 paketa odjednom. Nije skupo i vrlo učinkovito. Dakle, ta smeća više nije imala učinak epilacije - sve vlasi su ostale na njihovim mjestima, a na njima je bilo raspršena ljepila. Sve je kao i obično! Dobro!

Ali na drugoj nozi otvorio sam novu kutiju. Čak iu trgovini neodlučan gospođa savjetovao da probati. Prije su se trake pakirale u prozirnu vrećicu, a zatim u kutiju. No, stripovi kupljeni u prosincu 2014. pokazali su se strašnim. Točka je u samoj masi ljepila.

Primijetili su vanjske odstupanja. ALI! u studenom 2014 kupljeni proizvodi, uobičajeni brand u iznosu od tri pakiranja, letjeli su u smeće.


Floresan voskice za depilaciju - sve recenzije


Floresan Wax trake za depilaciju - recenzije
Floresanove voske za uklanjanje epilacije 4. veljače 2015
Poput Irine, ove se trake uspješno koristila 2 ili 3 godine. I čvrsto! Nakon tri pokušaja ispravljanja stanja na nozi, kapilare su preletjele, nogu je postala plava! Što i kako nisam pokušao oprati ove stvari s kože! Bacio je paket gotovih strojeva. iako su nekako mogli srušiti ovo sranje s kože. Izuzetna slučajnost imala sam nekoliko traka iz prethodne serije, s kojom sam obrađivao jednu nogu.

Ali nije riječ o boji, a ne u pakiranju! A ni kao netkani materijal, koji se primjenjuje na misu. Sada su pruge bile samo u kutiji. Boja voska se promijenila - bilo je malo zelenkaste boje, sada meda. Zaustavili su uklanjanje neželjenih dlačica, ali su počeli ostavljati cijeli vosak od trake na nozi!

Odlučio sam da dobivam robu iz lošeg dijela, ali trake koje sam kupila na partyu iz 2015. godine pokazale su se jednako loše! Više od ovog proizvoda neće kupiti!
Floresanove voske za uklanjanje dlaka 12. prosinca 2014
Koristi se ove trake nekoliko godina.

Vosak trake za depilaciju s kamilicom. Floresan Deep depil - recenzije

I nema potrebe preplatiti

Prednosti: Jeftin, učinkovit.

Svjedočenje: Nekako sam odlučio isprobati voska u poslovanju i kupiti Floresan Deep Depil s kamilicom. S njihovom izravnom odgovornošću da se nose s prasak, lijepo zalijepljene i visoke kvalitete dlačica rascjep, dok ih ne podižu i povlačenjem. Jedini nedostatak je da se gornji sloj kože izvlači zajedno s dlačicama. Na mojim nogama pojavljuju se crvene mrlje, ali se ne privezu tim trakama, jer ovo je moja osobina kože - vrlo osjetljiva. Zato sam se prebacio na topao vosak iste tvrtke,... Sljedeće

Neeffetivnye

Prednosti: Cijena.

Nedostaci: Nedjelotvornim.

Pregled: nered po niskoj cijeni. Jedini plus jer me ne mogu nazvati učinkovitima. Iako možda nije sve od voska u usporedbi s voskom u limenku? (prve pruge) Boli, ali ne kazneno. Depilator, vjerojatno, ponekad bolesno.

Ne iritira kožu

Pluses: Učinkovito.

Nedostaci: Velika potrošnja.

Pregled: Wax trake za depilaciju s kamilicom volio sam za ugodnu aromu, kao i da ne iritiraju kožu. Učinkovitost tečaja jest. Četiri su napravili malo problema i zbog činjenice da puno trake ide, što će ukloniti sve noge.

Učinkovito!

Prednosti: Učinkovito.

Pregled: Wax trake za depiliranje s kamilicom. Floresan Deep depil je prilično učinkovit i ugodan - noge nakon njih su vrlo glatke. međutim, morate se priviknuti na privremenu bol nakon njih. Osobno, teško ih mogu ukloniti, iako je učinak vrlo dobar.

Ali to su najbolje vrpce voska.

Pluses: Najbolje.

Pregled: Imaju toliko prednosti koje uopće ne postoje. Oni su vrlo pristupačni. Analogi u inozemstvu mnogo skuplji. Vrlo dobro ukloniti neželjenu kosu. Gotovo sve. Nadraživanje nakon upotrebe traka brzo prolazi. Vrlo je jednostavno koristiti ih.

Vrlo dobro

Pluses: Mala potrošnja, po mom mišljenju ostavlja vrlo malo ljepljivih tragova.

Nedostaci: Nema.

Svjedočanstvo: Cijena je bila smiješna. U početku sam pomislila da je novac izgubljen. Sjedio sam u večernjim satima da bih povukao kosu na moje ruke i što je bilo moje iznenađenje kad se sve odmah trzalo i istodobno, a dvaput možete koristiti traku. Imam dosta iskustva i prof. voskova i kućnih traka poznatih marki, definitivno ću kupiti ove trake, ne znam kako će se nositi s kosom na nogama, ali možda ću uzeti nekoliko pakiranja i izvršiti zadatak nakon toga.

Recenzije na voskom trakama za depilaciju s kamilicom. Floresan duboko dugačak
Kozmetika i parfumerij.

Wax traka Floresan Deep Depil s kamilicama Recenzije

Kategorija:
Kozmetika za njegu

tip:
Vosak trake

marka:
Floresan (Floresan)

Sve recenzije na Floresan Deep Depil wax trake s kamilicom
Želite li bez novca potrošiti besciljno?

Pa, prijatelji, post sa jednom zvijezdom konačno je zrela u glavi. Dobio sam ove trake od poznatih riječi koje nisu [. ]

Nisam mislio da voska ima učinak škotskog. Ili jadnik plaća dvaput.

Volim samo letve od voska. 3 tjedna ne postoji takav brz rast kose u bikinijskom području, kao što se događa nakon britve. Nakon što je namjerno naletjela na [. ]

Uopće nisam volio neku vrstu olovke za ljepljenje

Počeo je tražiti dobre i ne skuplje trake, spotaknuo se na njih. Njihova cijena bila je 115 rubalja, za 20 komada. Zalijepljena je traka i nema učinka. ]

Ako su me zamolili da ove trake opišu u jednoj riječi, rekao bih: "Razočaranje"

Pozdrav svima! Sada je ljeto i sve djevojke žele izgledati dobro i atraktivne. Jedna od komponenata ženske atraktivnosti je [. ]

Trake za depiliranje. Kako koristiti za područje lica, bikinija. Što je bolje: vosak, Veet. Recenzije

Trake za depiliranje izvrsna su sredstva pomoću kojih možete lako i jeftino ukloniti nepotrebnu kosu na problematičnim dijelovima tijela bez pribjegavanja pomoći kozmetičkim salonima.

Gotovo polovica žena navikla je povezati riječ "depilacija" s voskom kako bi uklonila neželjene dlake. I u pravu je ova metoda dokazana, pouzdana i praktična, koja ne zahtjeva puno vremena i novca.

Shary - voska traka za depilaciju

Shary - voska traka za depilaciju problematičnih područja koja se nalaze na tijelu. Primili su priznanje mnogih žena u Rusiji i drugim zemljama svijeta, budući da savršeno uklanjaju neželjenu vegetaciju, a ne iritiraju kožu. Proizvođač predstavlja trake za različite tipove kože.

Pozitivne kvalitete:

  • Alat učinkovito uklanja nepotrebnu vegetaciju na problematična područja kože;
  • Jednostavan je za korištenje ovih traka, nije nužno biti profesionalac;
  • Uklanjanje apsolutno svih vlasi, čak i vrlo kratkih;
  • Briga za kožu poput profesionalca.

Nedostatak ovog alata je samo jedan - sadrži previše kemikalija u svom sastavu.

Wax trake za depiliranje - Floresan Deep Depil

Depilatorske trake Floresan Deep Depil, izrađene od prirodnog pčelinjeg voska i namijenjene su uklanjanju viška vegetacije na bilo kojem dijelu ljudskog tijela. Ovaj proizvod je prikladan za sve tipove kože.

Proizvodna linija uključuje trake impregnirane ekstraktima različitih biljaka, kao što su lavanda, kamilica, aloe vera, paprena metvica i azulen. Svaki od tih biljaka ima blagotvoran učinak na ljudsku kožu:

  1. Jedna od glavnih prednosti Floresanovih traka od voska je ponovna upotreba. Što značajno štedi veličinu obiteljske novčanice;
  2. Niske cijene proizvoda;
  3. Djelovanje nakon traka za depiliranje Floresan traje dugo. Uz kontinuiranu upotrebu ovih traka, folikuli dlake su ozlijeđeni, a to dovodi do usporenog rasta kose.

Floresanove trake od voska imaju jednu, ali vrlo veliku minus - bolnu upotrebu.

Stoga, ako se pruge koriste po prvi put, onda ne bi trebalo biti pazuha ili bikini područje. Najviše idealna opcija za prvu uporabu su noge, oni ne osjećaju toliko bol.

Faberlik - voska za depilaciju

Trake za uklanjanje dlačica iz tvrtke Faberlic su jednostavne za upotrebu. Čak i najkraće vlasi uklanjaju se laganim pokretom ruke. Komponente u svom sastavu mogu ublažiti iritaciju na koži, spriječiti pojavu alergijskih reakcija, smirivati, promicati oporavak i osvježiti kožu.

Nakon primjene traka, koža ostaje gladak do jednog mjeseca.

Jedan paket sadrži 16 trake za depilaciju.

Veet (Vit) - voskice za depilaciju

Voskovi za Veetovu depilaciju su spremni za upotrebu, mogu se koristiti za uklanjanje neželjenih biljaka na bilo kojem dijelu tijela, a to se može učiniti brzo i bezbolno. Ako ove trake stalno nanosite, a tijekom vremena, rast dlake usporava, to pridonosi iscrpljenjem žarulje kose.

Vosak trake za depilaciju intimnog područja bikinija

Čim dođe blagdana, većina žena razmišlja o tome kako privući bikini područje. Da, i pokušaj spasiti na njega. Uostalom, na plaži svi žele izgledati atraktivno.

Za takve slučajeve i stvorene trake za depilaciju u intimnim područjima. Pa kakve značajke imaju ove trake?

  • Izvrsni rezultat - tijekom mjeseca ne raste jedna kosa.
  • Upotreba ovog alata u potpunosti eliminira mogućnost smanjenja ili upale. Uostalom, kada brišete kosu strojem, velika je vjerojatnost rezanja oštrih oštrica, a kada koristite stroj, praktički nema načina izbjegavanja upale na obrijanoj koži.
  • Omogućuje vam nekoliko puta smanjivanje vremena za uklanjanje dlaka. Uostalom, ukoliko uklonite vegetaciju pincetom ili epilatorom, ovaj postupak će potrajati dosta vremena.
  • Sposobnost uklanjanja velike količine kose u isto vrijeme, ako strogo koristite trake, pridržavajući se uputa. Stoga, prije nastavka s depilacijom, pažljivo pročitajte priložene upute. Ako su svi uvjeti potpuno zadovoljeni, rezultat će biti do 96% uklonjene kose. A preostalih 4% može se ukloniti s britvom ili pincetom.
  • Depilacija s voskom trakama može se obaviti kod kuće, to neće utjecati na njezin rezultat.
  • Sve potrošne materijale za postupak se lako mogu kupiti u bilo kojoj ljekarni po prilično razumnoj cijeni.
  • Sadržaj dodatnih sastojaka pomoći će u sprječavanju iritacije, kao i mogućnosti brige za kožu.

Vosak trake za depilaciju lica

Lice je najvidljiviji dio tijela bilo koje osobe, pogotovo ako je žena. Stoga, izbor voska za uklanjanje neželjenih biljaka na gornjoj usnici treba uzeti vrlo ozbiljno.

Kada kupujete trake, morate obratiti pozornost na sljedeće kriterije:

  • Pažljivo pregledajte pakiranje i pazite da su ove trake za depiliranje namijenjene uporabi na licu.
  • Pažljivo pregledajte sastav. To bi trebalo uključivati ​​samo prirodne sastojke. Na primjer, pčelinji vosak, ekstrakti iz biljaka koji imaju smirujući učinak i pomažu ublažiti kožu nakon postupka. Kao iu sastavu traka za depilaciju moraju biti tvari koje usporavaju rast dlake.
  • Obratite posebnu pozornost na veličinu kupljenih traka. Oni bi trebali biti prikladni za depilaciju problematičnih područja na licu.
  • Prisutnost brisača za uklanjanje voska koji ostaje na licu je neophodan!

Gdje mogu kupiti Veetove trake (Wit) za depilaciju, koliko koštaju - cijenu voska

Trošak voska za depilaciju može ovisiti o regiji Rusije. Na primjer, u Kurganu njihovi troškovi počinju s 299 rubalja po pakiranju, au Khabarovskom najniža cijena iznosi 373 rubalja po pakiranju.

Veetove voske možete kupiti u mnogim velikim lancima supermarketa i hipermarketima u Rusiji. I također u online trgovinama.

Ipak, stručnjaci preporučuju kupnju tih proizvoda u specijaliziranim, a najbolje od svega, u robnim markama koje se nalaze u mnogim dijelovima zemlje.

To će spasiti korisnike od krivotvorenja, čija uporaba može uzrokovati ne samo alergijsku reakciju, nego i uzrokovati različite vrste infekcija.

Kako koristiti Veet trake (Wit) za depilaciju kod kuće

Jedan od najboljih sredstava za uklanjanje neželjenih dlačica na problematična područja tijela je vosak. No, s ovim postupkom vrlo je teško nositi se sami, posebno s početnikom.

Kako bi uštedjeli na vremenu i pojednostavili zadatak za potrošače, proizvođači su izdali vosak trake. Vrlo je prikladnije za upotrebu, a postupak depilacije traka traje manje nego ako se provodi uz pomoć vrućeg voska.

Glavna prednost trake - jednostavnost korištenja. Ovaj uređaj mora biti odabran u veličini, primjerice za jednu veličinu bikini zone, a za pazuha će biti potpuno drugačiji. Da biste odabrali pravu traku, morate pažljivo pregledati pakiranje.

Da biste uklonili neželjenu vegetaciju učinkovitije, slijedite ove savjete:

  1. Da biste dobili najbolji rezultat, najbolje je staviti trake na čistu kožu, tako da stručnjaci preporučuju tuširanje ili kupku prije početka postupka, a zatim temeljito osušite kožu ručnikom i pospite ga prašinom ili dječjim prahom kako biste smanjili znojenje.
  2. Temelj na koji se nanosi vosak treba temeljito zagrijati između dlanova i zalijepljenog na problematičnu površinu kože, dok ga zaglađuje u smjeru rasta dlačica na tijelu, dok ga istiskuje.
  3. U tom stanju, držite je oko 15 sekundi, a zatim uz oštar pomicanje ruke rastavite bazu, držeći ga slobodnom rukom. Ovaj trik omogućuje izbjegavanje modrica i modrica na tijelu.
  4. Nakon postupka za uklanjanje neželjenih dlačica potrebno je temeljito obrišiti posebnu tkaninu koja je uključena u pruge.

Kako zagrijati trake voska za depilaciju?

Najlakši način za zagrijavanje trake za depilaciju je da ih utrljajte između dlanova nekoliko minuta.

Kako koristiti trake za depilaciju

Pomoću ove metode, depilacija se može provesti gotovo svugdje gdje je prikladno. Uostalom, od kako se zagrijava vosak, koji se nalazi na traci papira, ovisi o rezultatu depilacije.

Kako napraviti depilaciju u bikinijskom području s voskom prugama Veet (Vit)

Priprema za depilaciju je vrsta cjelovitog rituala koji zahtijeva pažljivu i preciznu izvedbu. A kako bi se uklonile dlačice s voskom trakama, bilo je potrebno osigurati da vlasi u bikinijskom području budu što je učinkovitije oko 4 cm.

Prva stvar koju treba učiniti kada se priprema za depilaciju je otvoriti pore i ukloniti mrtve stanice. To je najbolje učiniti uz pomoć pilinga, nakon čišćenja kože, treba temeljito obrisati ručnikom. Priprema je gotova. Sada možete nastaviti izravno na samu depilaciju.

Kako bi se koža održala glatkom nakon uklanjanja dlačica što je dulje moguće, treba poštovati nekoliko pravila:

  • Nakon pripreme kože, morate pripremiti sve što je potrebno za depiliranje bikinija, prvo što trebate učiniti je ukloniti trake iz pakiranja i po potrebi ih izrezati u užeg. To će vam pomoći smanjiti bol.
  • Kako bi vosak postala mekša, trake se moraju zagrijati u dlanovima 15 sekundi.
  • Sljedeća faza je razdvajanje trake. Njegov glatki dio jednostavno se baca, jer nije potreban. A ljepljivi dio je zalijepljen na problematično područje, u smjeru rast kose.
  • Morate pažljivo saviti traku tako da se vosak na njemu ravnomjerno širi preko površine.
  • Stiskanje trake bi trebalo biti protiv rasta dlačica dok povlači kožu.
  • Nakon postupka, preostali vosak uklanja se pamučnom podlogom navlaženom losionom ili uljem za tijelo.

Kako koristiti trake za depilaciju lica: obrve, antene iznad gornje usne

Depilacija je jedan od najbezbolnijih i lakših načina da se riješite neželjenih dlačica. Brada, obrve i područje iznad gornje usne mogu se pripisati problemskim područjima lica.

Prema većini kozmologa, kako bi postupak donio što manje neugodnosti, prije nego što ga počnete, morate pariti kožu ili ga obraditi pomoću pilinga, to će omogućiti otvaranje pore, što će smanjiti učinak boli. Pa kako ukloniti kosu s lica? Slijedi nekoliko savjeta o tome kako to učiniti:

  1. Trebate ljepiti traku u smjeru rasta kose i suziti se protiv dlačica.
  2. Najbolje je lijepljenje ljepljene trake prstom i dobro ga pritisnite na kožu. Ali prije nego što nanesete traku od voska, trebate ga zagrijati trljanjem između dlanova.
  3. Izbijanje ljepljive trake mora biti oštra kretnja ruke i protiv rasta kose.
  4. Kozmetičari preporučuju da, nakon depilacije, kožu lica losionom, što će pomoći u izbjegavanju iritacije. No, ako se to ipak dogodilo, onda će bilo koja mast protiv iritacije, koja je komercijalno dostupna u bilo kojoj ljekarni, pomoći ispraviti ga.

Pomoću traka za depilaciju moguće je uštedjeti vrijeme i novac.

Video trake za depilaciju

Što su voska trake za depilaciju:

Šugiranje kod kuće: savjeti i recepti za izradu šećerne paste

Trebao bih brijati prepone